Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...

Ο ΣΥΝ έχει πρόβλημα με την χρήση χημικών και όχι με τα επεισόδια!!!


Αλόγιστη χρήση χημικών από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ και απρόκλητες επιθέσεις εναντίον των μαθητικών και φοιτητικών μπλοκ που συμμετείχαν στην πορεία για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου καταγγέλλει ο ΣΥΝ!!!

στα πόσα χημικά είναι λογική η χρήση;


Greekalert

Υπουργός διαφημίζει εταιρία στο Υπουργικό συμβούλιο



Στο 35 λεπτό της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου που παρακολουθήσαμε μέσω διαδικτύου, η Υπουργός κ. Τίνα Μπιρμπίλη με το Laptop της ανοικτό διαφημίζει την εταιρία- soundvisual κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ -με έμεση διαφήμηση. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Και όμως όχι μόνο συμβαίνει αλλά μου έρχεται στο μυαλό και το κλασσικό " όλο σύσκεψη και σύσκεψη πρέπει να δουλέψουμε και λίγο βρε παιδιά".Να ένα θέμα για άλλη μά σύσκεψη. Μήπως με συσκέψεις θα λυθούν τα προβλήματα που έχουν συσωρευθεί αν δεν στρώσουμε κάτω τους π......... μας;

--
http://www.enimerwsi.gr

ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ..

. posted by ΠΡΕΖΑ TV

Τελικα ο ΣΥΡΙΖΑ πρεπει να ειναι το μοναδικο "κομμα" σε ολοκληρο το κοσμο που εχει αυτοκτονικο ιδεασμο...

Αντάρτες Πόντιοι που δρουν σήμερα μέσα στην Τουρκία



Η ΜΙΤ, η JITEM (η χωροφυλακή), η Κρατική Ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών που διαθέτει η Τουρκία, αδυνατούν να ελέγχουν την δράση των Ελλήνων κατασκόπων. Ο εκνευρισμός των Τούρκων είναι πολύ μεγάλος, καθώς ταυτόχρονα στον Πόντο εμφανίζεται τοπικό «Αντάρτικο Σώμα» από Τούρκους υπηκόους που μιλούν όλοι Ποντιακά. Θυμίζει το «Ποντιακό Αντάρτικο» του 1920, όταν πάνω από 25.000 Πόντιοι συμπατριώτες μας, απομεινάρια της πάλαι ποτέ «Αυτοκρατορίας των Κομνηνών», έλαβαν τα όπλα και κήρυξαν την ανεξαρτησία τους. Για τουλάχιστον 5 χρόνια (1925) Τούρκος δεν πάτησε στον «Ανεξάρτητο Πόντο». Οι Τουρκικές αρχές ασφαλείας αναγκάζονται να μεταθέσουν τους επικεφαλείς αξιωματικούς από το Ντιγιαρμπακίρ, Βάν κλπ., στον Πόντο. Οι έμπειροι Τούρκοι αξιωματούχοι με πολυετή πείρα απέναντι σους Κούρδους αντάρτες , επιβάλλουν σε πολλά ορεινά χωρία, κυρίως της επαρχίας Ορντού, αποκλεισμό.
Οι κάτοικοι αγοράζουν τα προϊόντα τους με δελτία πλέον, για να μην δίνονται εφόδια στους Πόντιους αντάρτες.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ...




ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

Συνελήφθησαν τα δύο παιδιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ.Νιώτη μέσα στο δημαρχείο-ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ



Όπως πρώτο έγραψε το troktiko τα παιδιά του Γρηγόρη Νιώτη βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες του Κερατσινίου στο στέκι αντιεξουσιαστών "Ρεσάλτο". Η κόρη του, η οποία είναι επίσης νομικός όπως άλλωστε και ο Γρηγόρης Νιώτης, αλλά και ο αδερφός της που βρίσκεται στο μεταπτυχιακό...
έχουν συλληφθεί και βρίσκονται αυτή την ώρα στα Δικαστήρια του Πειραια!

ΝΕΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

ΧΟ!ΧΟ!ΧΟ

designer sunglasses

Ο Βερύκιος σε ανθελληνικό + φιλοτουρκικό παραλλήρημα - Διεθνή ύδατα η... Χίος!



Διάλογος μεταξύ Δήμου Βερύκιου και Δημήτρη Σταυρόπουλου το πρωί στο ραδιόφωνο Θέμα 9.89 με αντικείμενο το Αιγαίο. Ο Βερύκιος υπεραμυνόταν της συνδιαχείρησης του Αιγαίου με τους Τούρκους για να βγάλουμε όπως έλεγε τον πλούτο και να γίνουμε όλοι πλούσιοι. Τι κι αν ο Σταυρόπουλος τον ρωτούσε ρητορικά "Μα καλά δεν σε ενδιαφέρει αν συνδιαχειριστούμε το Αιγαίο με τους προκλητικούς γείτονες;" εκείνος απαντούσε πως δεν είναι το ζουμί εκεί... είναι κάπου αλλού μάλλον για τον Βερύκιο ... κάπου γωνία με τον μπακλαβά....και τις θέσεις ΣΥΡΙΖΑ περί -ανύπαρκτης- εξωτερικής πολιτικής.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σταυρόπουλος είπε ότι δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Γιώργο Παπανδρέου στα εθνικά ζητήματα και άρχισε να υπονοείται από τον ροζούλη Δήμο της ενδοτικότητας και υποχωρητικότητας - κοινώς πάρτε μας και τα σώβρακα- ότι είναι ψιλοφασίστας ο Σταυρόπουλος και να πάει να κάνει παρέα με τον Βορίδη. Και το γκραντ φινάλε και το μεγάλο αυτογκόλ του Βερύκιου
Ερώτηση Σταυρόπουλου: Ξέρεις ότι περίπου 26 πιλότοι μας έχουν πέσει από τους Τούρκους σε αερομαχίες στο Αιγαίο με τις καθημερινές παραβιάσεις που έχουμε;

Βερύκιος:Ε καλά... κι εμείς έχουμε ρίξει...
Σταυρόπουλος: Πότε ρίξαμε εμείς τούρκο πιλότο και πέθανε κι όλας και δεν το μάθαμε; Μήπως εννοείς εκείνον που ρίξαμε και πρόλαβε κι έπεσε στη θάλασσα;
Βερύκιος: Κι αυτό ακόμα κατάρριψη είναι...
Σταυρόπουλος: Ξέρεις μιλάμε για περιοχή πάνω από το Αιγαίο σε ελληνικό FIR πάνω από την Χίο και όχι πάνω από τη Σμύρνη..
Βερύκιος: Κι εκεί διεθνή ύδατα και διεθνής εναέριος χώρος είναι....
Ζαβαρακατρανέμια φιλότουρκε Δήμο... δεν πας απέναντι σε καμιά Birlik να κάνεις καριέρα; Χαραμίζεσαι εδώ Συριζούλη....

hellenicrevenge

Ματαίωση της ελληνο-ισραηλινής συνεκπαίδευσης


Mε πρωτοβουλία της ισραηλινής πλευράς, ματαιώθηκε η ελληνο-ισραηλινή συνεκπαίδευση σε επιχειρήσεις Έρευνας & Διάσωσης Μάχης (CSAR) με τη συμμετοχή ισραηλινών ελικοπτέρων CH-53D "Yas'ur 2000", αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα η εφημερίδα Το Ποντίκι. Η άσκηση που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί μεταξύ 6 και 13 Δεκεμβρίου στην Ανδραβίδα, αν και ανακοινώθηκε πως αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους, συνδέεται σύμφωνα με το δημοσίευμα με την επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού Bιομηχανίας και Ενέργειας Βenjamin Ben-Eliezer στην Άγκυρα, η οποία θεωρήθηκε ως προσπάθεια αποκατάστασης των τουρκο-ισραηλινών σχέσεων που έχουν διαρραγεί σε μεγάλο βαθμό τους τελευταίους μήνες.


Παράλληλα εκκρεμεί η συνεργασία με τη μορφή εναέριου ανεφοδιασμού ελληνικών μαχητικών F-16 από ισραηλινό ιπτάμενο τάνκερ KC-707 "Saknai" της 120ης Μοίρας που έχει προγραμματιστεί για το μήνα αυτό, στη περιοχή μεταξύ Καστελλόριζου και Κρήτης.
H ελληνική πλευρά φαίνεται πάντως διατεθειμένη για στενότερη συνεργασία με το Ισραήλ καθώς επίκειται επίσκεψη του Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχου Γ. Καραμαλίκη στο Τελ-Αβίβ μετά την σημερινή ολοκλήρωση της επίσημης επίσκεψης στην Αίγυπτο. Σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα σχετικά με ποιες αμυντικές ανάγκες της Ελλάδας εξυπηρετεί η ελληνοϊσραηλινή συμφωνία, ο ΥΕΘΑ επικαλέστηκε τη διμερή συμφωνία αμυντικής συνεργασίας τονίζοντας ότι "δε στρέφεται εναντίον τρίτων χωρών".

strategy

Η μάνα του Αλέξη μιλά για πρώτη φορά

Θανάσης Λάλας



Την είχα αναζητήσει. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να της μιλήσω στο τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι ότι δεν την πίεσα ιδιαίτερα, να μου μιλήσει, να σπάσει τη σιωπή της.

Άκουγα τη φωνή της και δεν μπορούσα να την αντιμετωπίσω δημοσιογραφικά. Καταλάβαινα τον πόνο της μάνας, αλλά και την δύναμη να αντιμετωπίζει το χαμό του παιδιού της με μια ψυχραιμία και γαλήνη. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η στάση της. Κλείσαμε το τηλέφωνο με την βεβαιότητα πως ποτέ δεν θα μιλήσει δημόσια γι’ αυτό. Δεν τη ξαναενόχλησα.


Το ιδιόχειρο σημείωμα της Τζίνας Τσαλικιάν
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=84434&cid=4

6 ΣΤΟΥΣ 100 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β!





Έλληνες, προσέξτε τους Αλβανούς που είναι δίπλα σας!!! ΕΠΕΙΓΟΝ: 6 στους 100 Αλβανούς φορείς ηπατίτιδας Β

>>>ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ...ΠΑΚΕΤΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...

Από τις πρώτες στην Ευρώπη στα ποσοστά ηπατίτιδας η Αλβανία. Μια από τις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη ως προς το βαθμό προσβολής των πολιτών της από την ασθένεια της ηπατίτιδας είναι η Αλβανία, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Σέκουλι» των Τιράνων, επικαλούμενη ειδικούς στον τομέα της Υγείας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες της δημόσιας υγείας, οι 6 στους 100 Αλβανούς (320.000-480.000 πολίτες) είναι χρόνιοι φορείς της ηπατίτιδας Β, ενώ το 1% του πληθυσμού πάσχει από ηπατίτιδα τύπου C.

Καθημερινή

ΣΧΟΛΙΟ από Εθνικά Θέματα:

ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ! ΚΙ' EXOYME ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ!!!

ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ: ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ...

ΠΑΚΕΤΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...

ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΥΤΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΞ. ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ;

Μητροπολίτης ειδικός σεξολόγος....



  • Να μη απορροφάται ολοκληρωτικά από φροντίδα του προβληματικού παιδιού της, παραμελώντας την φροντίδα του συζύγου της.
  • Να μη εξαντλείται σωματικά, ώστε να νοιώθει εξουθενωμένη στο συζυγικό κρεββάτι και να παραδίδεται αμέσως στην αγκάλη του μορφέως.
  • Να μη λησμονή ποτέ ότι υπάρχει και η συζυγική αγκαλιά, από την οποία οι σύζυγοι αντλούν δύναμη για τον αγώνα της ζωής.
  • Να μη ξεχνά, ότι αν η μητέρα καταπονείται μέσα στο σπίτι με το προβληματικό παιδί, και ο πατέρας καταπονείται ἐκτός της οικίας, αγωνιζόμενος για την συντήρηση της οικογενείας του! Αλλά στον καθημερινό του αγώνα περιβάλλεται και προσβάλλεται από πειρασμούς, οι οποίοι πολλές φορές είναι ευθέως σαρκικοί.
  • Να μη παραβλέπει λοιπόν τις βιολογικές και ψυχικές ανάγκες του συζύγου τος. Η γυναίκα που είναι πάντα φρέσκια, θερμή καί τρυφερή με το σύζυγό της, ΔΕΝ κινδυνεύει να μείνη μόνη της στον αγώνα της ζωής! Ούτε πάλι κινδυνεύει να νοιώσει απατημένη, προδομένη κλπ από τον άνδρα της!

ΘΕΛΩ την μητέρα, που ανατρέφει ένα παιδί ΑΜΕΑ, να ἐχει τελειώσει εγκαίρως το χρέος της πρός το προβληματικό παιδί, ώστε να δώσει το χρόνο της και την προσοχή της στον άνδρα της, τήν ώρα που αυτός ἐρχεται στο σπίτι.

ΘΕΛΩ την μητέρα αυτή να είναι φρέσκια, ξεκούραστη, χαρούμενη, περιποιημένη, καλοντυμένη, χτενισμένη, όμορφη, ακόμη και μακιγιαρισμένη αν χρειάζεται, προ πάντων όμως γλυκειά, τρυφερή και θερμή την ώρα που υποδέχεται τον άνδρα της. Να τον περιμένει με λαχτάρα στην πόρτα και να του προσφέρεται χωρίς ενδοιασμούς. Έτσι θα κατοχυρώνει τήν δική της ευτυχία, αλλά και την ευτυχία των παιδιών της.

πηγή

Αυτές τις συμβουλές δίνει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Αμβρόσιος ειδικός και στα σεξουαλικά θέματα

στις μητέρες και συζύγους που έχουν ανάπηρα παιδιά.

Συνάδελφος του Ασκητή!

Παίζει και με τον πόνο των ανθρώπων.

Θέλει σχολιασμό αυτός ο παπάς ή ξύρισμα;

Αθηναίος

Διόρισαν και τον άνδρα της Διαμαντοπούλου και ακόμα να πέσουν τα ταβάνια


Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ; ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν κόβεται την πλάκα εκεί στην κυβέρνηση. Μετά τους διορισμένους πρώην βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος τώρα τοποθετούνται και οι σύζυγοι υπουργών!
Ο Γιάννης Σαλαβάνος είναι ο σύζυγος της υπουργού παιδείας και δια βίου ΥΠΟΥΡΓΟΥ, Άννας Διαμαντοπούλου και τον έβαλαν μέλος του Δ.Σ του Κτηματολογίου Α.Ε.!

Τον σύζυγο της υπουργού έβαλαν αντί να πει ο ίδιος ότι δεν δέχεται και θέλει να ιδιωτεύσει μπήκε στο Δ.Σ. της εταιρείας που...


διαχειρίζεται το Γ κοινοτικό πλαίσιο και ένα κονδύλακι 80 εκ. ευρώ! Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτή η αηδία με τους ανθρώπους της κυβέρνησης να στηρίζουν τα δικά τους παιδιά.

Αρθρο Γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει την διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών στα σχολεία


Δημοσιεύτηκε από τον Απόστολος Παπαποστόλου

Η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung αφιέρωσε μια ολόκληρη σελίδα αυτές τις μέρες στην υποστήριξη της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών στα σχολεία που απειλείται στο πλαίσιο ορισμένων εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων.
Τον θαυμάσιο αυτό λόγο υπέρ των αρχαίων ελληνικών υπογράφει ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και χαλκέντερος αρχαιογνώστης Konrad Adam. Και μας φαίνεται θαυμάσιος, επειδή εν έτει 2009 δεν υποστηρίζει τη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών ως απαραίτητη γνώση των απαρχών του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ούτε ως φόρο τιμής στην πνευματική ιστορία της ανθρωπότητας και τους πρωτεργάτες της, ούτε ως εκλεπτυσμένη εμβάθυνση και εμβάπτιση ολίγων σε υψηλά νοήματα. Τίποτε απ’ αυτά τα χιλιοειπωμένα που κατάντησαν με τον καιρό κουφά.
Πολιτική διαπαιδαγώγηση
ο κυρίαρχο επιχείρημά του για την αναγκαιότητα των αρχαίων ελληνικών είναι πως αυτά ακονίζουν το δημοκρατικό φρόνημα και την πολιτική συνείδηση των παιδιών, ό τι ακριβώς χρειάζονται δηλαδή σήμερα οι γόνοι της μαζικής καταναλωτικής κοινωνίας με την πνευματική νωθρότητα και τα στομωμένα πολιτικά της αντανακλαστικά. Ο Κόνραντ Άνταμ μας θυμίζει ότι ο τελευταίος Γερμανός αυτοκράτορας αντέτεινε στους υποστηρικτές των αρχαίων ελληνικών ότι ο ίδιος ήθελε τα γερμανικά σχολεία να βγάζουν νέους Γερμανούς και όχι Έλληνες και Ρωμαίους. Ορθώς ο αυτοκράτωρ από τη σκοπιά του υπέβλεπε τα αρχαία, εγνώριζε ότι μόνο την τυφλή υπακοή στον ανώτατο άρχοντα δεν θα ενστάλαζαν στην ψυχή των παιδιών. Ένα απόσπασμα του άρθρου: «Ποτέ ένας αρχαίος συγγραφέας δεν μεταδίδει ένα μόνο μήνυμα, ένα δόγμα ή ένα πρόγραμμα. Συνήθως πρόκειται για δύο ή και περισσότερες αρχές που αντιτίθενται μεταξύ τους και προσπαθεί η μια να επιβληθεί στην άλλη: ο Κρέων και η Αντιγόνη, ο Ιάσων και η Μήδεια, ο Σωκράτης και ο Καλλικλής, ο Έρως και το Νείκος. Πάντα η διαπάλη ενός λόγου και ενός αντίλογου, αυτή η διαπάλη που έφθασε στην τελειότητά της με τους σοφιστές… Ο φόβος του αυτοκράτορα δεν ήταν μήπως οι Γερμανοί μαθητές διδαχθούν κάτι περιττό γι’ αυτούς, αλλά μήπως μάθουν κάτι περιττό γι’ αυτόν, μήπως μάθουν να αντιδρούν, να ανθίστανται, να εξεγείρονται.»
Τα κακώς κείμενα σήμερα
Και ο Γερμανός δημοσιογράφος καταλήγει: «Η ελληνική λογοτεχνία βρίθει από τέτοιους αυτόνομους, ισχυρογνώμονες, ατίθασους ανθρώπους. Ας αφήσουμε την Αντιγόνη και τους επώνυμους. Ο Πλούταρχος μας διασώζει την περίπτωση ενός ανώνυμου. Όταν ο στρατηγός Μιλτιάδης ζήτησε από τον δήμο των Αθηναίων να του επιδαψιλεύσουν έναν τιμητικό στέφανο, αυτός ο ανώνυμος αντιτάχθηκε με το επιχείρημα ότι απ’ όσο ήξερε στον Μαραθώνα ο Μιλτιάδης δεν είχε πολεμήσει μόνος του. Αν στο μέλλον πολεμούσε κατά των Περσών μονάχος και τους νικούσε, τότε μπορούσε να υποβάλει πάλι το αίτημά του στον δήμο. Μακάρι να είχαμε τέτοιους πολίτες σήμερα. Όχι να δέχονται τα πάντα, αλλά να υποβάλλουν ενστάσεις.» Αυτά ο Κόνραντ Άνταμ. Αρχαία ελληνικά στο πρωτότυπο στα σχολεία όχι για να θυμηθούμε τις απαρχές της δημοκρατίας, αλλά για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα της δημοκρατίας σήμερα.
(Πηγή: dw-world)

Με ποιο δικαίωμα πας και καταλαμβάνεις τον κινηματογράφο; Σου ανήκει; Εσείς οι αναρχικοί θεωρείτε τα πάντα δικά σας!



Όλα δικά τους! Όλα!
Βάζουν κουκούλα, χτυπάνε, καίνε, ουρλιάζουν, καταλαμβάνουν χώρους που δεν τους ανήκουν, τους καταστρέφουν και μετά είναι "μάγκες" και "αγωνιστές"...

Κατέλαβαν οι αναρχικοί σήμερα το Ολύμπιον και εγώ αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν τους απομάκρυνε κανείς, και για ποιο λόγο δεν τους απομακρύνει τώρα κάποιος!
Μάλλον οι τύποι με τα μπλε τους φοβούνται! Εκτός από τις αρχές σε αυτή τη χώρα εξουσία έχουν και εκείνοι. Δεν τους κουνάει κανείς! Απλώς κάνουν ό,τι γουστάρουν, όπου και όποτε γουστάρουν και όλοι εμείς είμαστε θεατές!
Βέβαια, αν δεν είσαι με εκείνους είσαι με τους άλλους θα σου πουν. Αν είσαι αντίθετος με αυτούς θα σε πουν καπιταλιστή και φίλο των μπάτσων, και ας μην έχεις καμιά σχέση με όλα αυτά.

Σκεφτείτε κάποιον που κάνει φόνο και ζει σε μια χώρα όπου εφαρμόζεται η θανατική ποινή. Ο δήμιος δεν είναι το ίδιο φονιάς με το φονιά που σκοτώνει; Και εγώ σας λέω πως τους αστυνομικούς που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους, τους αναρχικούς και τους κάθε είδους ακραίους που θεωρούν πως έχουν περισσότερα δικαιώματα από εμένα, καταπατούν τη δική μου ελευθερία και μπερδεύουν τη δημοκρατία με την ασυδοσία, εγώ τους θεωρώ ένα πράγμα, αφού μόνο τα χρώματα αλλάζουν... Άλλοι φορούν μπλε στολή, έχουν και όπλο στο τσεπάκι, άλλοι φορούν μαύρες κουκούλες, πετάνε πέτρες και βάζουν φωτιές, για μένα είναι το ίδιο πράγμα και οι "μπάτσοι" και οι αναρχικοί. Όπως επίσης το ίδιο πράγμα είναι για μένα και οι φασίστες με τους αναρχικούς, όλοι κουκούλες φοράνε άλλωστε!
Σας βαρέθηκα όλους! Μου φέρνετε αναγούλα!

Αναρτήθηκε από TRUPOKARUDOS

Ζήτησε να συλληφθεί επειδή αντέγραψε τα dvd του!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Στη Δανία επιτρέπεται να δημιουργεί κάποιος αντίγραφα ασφαλείας των DVDs του, αλλά είναι παράνομο να σπάει το DRM που εμποδίζει την αντιγραφή τους. Αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε τον Henrik Anderson και αποφάσισε να πάει να παραδώσει τον εαυτό του στην αστυνομία, γιατί αντέγραφε όλη τη συλλογή των DVDs του.
Αρχικά φαίνεται πραγματικά τρελό αυτό που έκανε ο Anderson, αλλά στη πραγματικότητα με αυτή του τη κίνηση ήθελε να αποσαφηνίσει αυτή την αντίθεση των νόμων, φέρνοντας του για πρώτη φορά στην αίθουσα δικαστηρίου. Από ότι λέει ο Anderson αναγκάστηκε να καταφύγει σε αυτή τη πράξη, γιατί μάταια στο παρελθόν προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με την Danish anti-piracy Antipiratgruppen, τους δικηγόρους τους και την Association of Danish Video Distributors, ώστε να συζητήσουν αυτό το παράδοξο των νόμων. Τελικά αφού αυτές οι προσπάθειες στέφθηκαν άκαρπες, αποφάσισε να καταφύγει στο παραπάνω κόλπο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η σύλληψη του, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα. Το μόνο σίγουρο ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν καταλήξει το θέμα στο δικαστήριο.

away.gr

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ..


..Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο δημαρχείο και συνέλαβαν τους καταληψίες.

"Δεν θέλω να κάνω διάλογο με κανέναν. Πήραμε εντολή να πατάξουμε την ανομία" δηλώσεις Χρυσοχοϊδη τώρα στο ΣΚΑΙ.

ΤΩΡΑ Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στην Αθήνα έχουμε μέχρι στιγμής 165 προσαγωγές, 26 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 12 για κακούργημα. 5 από τους συλληφθέντες είναι Ιταλοί και 3 από την Αλβανία.