Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!



Στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όπως κάθε χώρα έτσι και η Γαλλία έφτιαξε ένα κανόνι
75 χιλιοστά recoilless σε ένα scooter.Για την έποχη του ήταν μια πρωτοποριακή ίδεα
για να βοηθάει τις δυνάμεις του πεζικού.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

7 AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ!!


Μερικά εξ αυτών μόνο πλάκα δεν έχουν γιατί αυτοί που τα έπαθαν πρέπει να έκατσαν
μεγάλο χρονικό διαστημά στο νοσοκομείο.Δείτε και θα καταλάβετε.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ!!!


Ξέρετε έχω την αίσθηση σε ότι αφορά τις ξανθές κοπέλλες κακός έχουν βγεί τόσα
ανέκδοτα ότι και καλά έχουν, θα το πω ευγενικά [μειωμένη αντίληψη].
Εγώ απόψε θα σας αποδείξω ότι όλοι έχουν άδικο.ΟΙ ξανθιές είναι μια χαρά
δείτε και την απόδειξει.....καταλάβατε τώρα!!!!!

Απόγονοι των τυράννων!!!!


Ο πατέρας της ήταν ένας τύραννος και δικτάτορας είναι κόρη του από τον πρώτο του γάμο με την Αννα Μαρία Scicolone που εντελώς τυχαία είναι και αδελφή της γνωστής
Σοφία Λόρεν.Ποιά είναι?Η Alessandra Mussolini, η κόρη του Μπενίτο Μουσολίνι....
Ηταν μοντέλο τραγουδίστρια και το αλμπουν της έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία για καλή μας τύχη.Η ενασχόλησητης με την πολιτική την έφερε που αλλού στο δεξιό κόμμα.
Το αίμα νερό δεν γίνεται σωστά.

Η ΚΟΤΑ ΒΑΖΕΛΟΣ-ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΥΓΑ


ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Χρυσές δουλειές θα κάνει ο γεωργός από την Κροατία Στίπα Γκρακατσεβιτς. Η κότα του ξαφνικά άρχισε να κάνει πράσινα αυτά. Κανείς δε μπορεί να εξηγήσει τι μπορεί να φταίει, που οφείλεται αυτό το χρώμα αυγών. Μια υποψία που έχει ο γεωργός είναι ότι κάτι υπάρχει στην τροφή της κότας, βάζει...

κόκκινο πιπέρι. Οπου και να οφείλεται ο κόσμος τρελαίνεται για τα φυσικά πράσινα αυγά και θέλει να τα πάρει. Η τιμή τους είναι διπλάσια από την κανονική αλλά δεν ενοχλεί κανέναν, από τη στιγμή μάλιστα που πρόκειται για βιολογική φάρμα και δεν είναι τίποτα χημικά που το κάνουν αυτό
τροκτικο

ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ..


Ο ΚΛΑΡΕΝΣ καταδικάστηκε για δύο λάχανα.

Από την Μελίνα Αυγερινού, ξεναγό του Καταφυγίου της Καφέ Αρκούδας.

Σε χωριό της δυτικής Μακεδονίας, ήταν ένας γάιδαρος… δεμένος σε ένα δέντρο, κουρασμένος και πεινασμένος. Τα παιδιά του χωριού τον έλυσαν γιατί τον λυπήθηκαν. Ο γάιδαρος μπήκε στον πρώτο κήπο που βρήκε με ανοιχτή την πόρτα κι έφαγε δυο λάχανα. Ο ιδιοκτήτης του κήπου αντί να τον διώξει και να κλείσει την πόρτα, τον ξυλοκόπησε άγρια. Η αιτία της βίαιης αντίδρασης ήταν η ‘παραβατική’ συμπεριφορά του γαιδάρου, που μπήκε απρόσκλητος στον κήπο κι έφαγε δυο λάχανα. Ο ιδιοκτήτης του γαιδάρου, μη ξέροντας τι να κανει, στράφηκε για βοήθεια στους ανθρώπους του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Διστακτικοί εμείς, καθώς δεν ξέραμε πως να βοηθήσουμε αρχικά, μεταφέραμε το τραυματισμένο ζώο -που κείτονταν ανήμπορο στη μέση του δρόμου-, στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Μετά από 10 μέρες σκληρού αγώνα των εθελοντων, φίλων, εργαζομένων και κτηνιάτρων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, κι αφού το ζώο ακόμη δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, τον μεταφέραμε για πιο ειδική φροντίδα σε Ειδικό Καταφύγιο στα Τρίκαλα. Εκεί, μετά από συνολικά δεκαέξι μέρες, ο Κλάρενς υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν ταιριάζουν στον 21ο μας αιώνα. Η φύση δεν μας ανήκει, εμείς της ανήκουμε, γι’ αυτό ας φροντίσουμε να συνυπάρξουμε αρμονικά με τους συγκάτοικούς μας σε αυτόν τον πλανήτη.

Αναδημοσίευση από newsletter του Αρκτούρου.

Αναρτήθηκε από v3g4n

Computer + Mouse


Ενα καλό Computer χρειάζεται το καλύτερο ποντίκι κάπως έτσι το σκεφτήκαμε
και διαλέξαμε το συγκεκριμένο.

Έλληνες ΟΥΚαδες αιχμαλωτίζουν πειρατές



Posted by Ελληνόψυχος

ΛΗΣΤΕΨΑΝ-ΒΙΑΣΑΝ-ΣΚΟΤΩΣΑΝ



Μέχρι θανάτου φέρεται ότι βιάσθηκε η 83χρονη γυναίκα στην Κατοχή Μεσολογγίου που βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί στο σπίτι της από γείτονες.
Συγκεκριμένα η οικιακή της βοηθός με την συνδρομή γειτόνων μπήκε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας όταν δεν της άνοιξε η γυναικά όπως συνέβαινε κάθε πρωί.
Μπαίνοντας όμως στο σπίτι είδαν την...

83χρονη γυμνή και νεκρή στο κρεβάτι της.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και από τις έρευνες παρουσία της ιατροδικαστού Αγγελικής Τζιόλα εκτιμάται ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται αφενός στα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι και στο σώμα αλλά και στον βιασμό που υπέστη.
Οι αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο και της ληστείας.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα περιστατικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και κυρίως δημιουργεί έντονη ανησυχία για το κίνητρο του δράστη ή των δραστών αυτής της αποτρόπαιης πράξης.



troktiko

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ Armageddon ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ





Ένας δυνατός στρατός από δελφίνια, καρχαρίες, φάλαινες, φώκιες και πουλιά κυνηγά κάτω από τα δισεκατομμύρια των σαρδελλών κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Νότιας Αφρικής κάθε χειμώνα.. Αυτό είναι το μεγάλο κυνήγι της σαρδέλλας: ¶ένας υποβρύχιος Armageddon, η μέγιστη συλλογή των αρπακτικών ζώων οπουδήποτε στον πλανήτη, και το πιό θεαματικό γεγονός στους παγκόσμιους ωκεανούς.

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ< ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ>

ΣΕΞΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


London 6 April 12:11.. Χαμός πριν λίγο στο αεροδρόμιο του Hethrow που πάνοπλοι αστυνομικοί είσέρχονται σε αεροπλάνο που μόλις έφτασε από την Ινδική πόλη Bangalor και συνέλαβε τρια άτομα που είχαν κάνει άνω - κάτω εν πτήσει τους επιβάτες...Λοιπόν η ιστορία έχει ωε εξής : Το μοντέλλο και covergirl Sarah Hannon, 35χρονο ταξίδευε με την αεροπορική εταιρεία Kingfisher Airlines στο Λονδίνο από την Ινδική πόλη Bangalor μαζί με τον φίλο της Daniel Melia όταν την πήρε ο ύπνος μετά!.... Μετά ξύπνησε από τις φωνές των αεροσυνοδών και του κόσμου και είδε δίπλα της τον δικό της να κάνει ΣΕΧ με την διπλανή του κυρία με το όνμα κ. Irby 29χρονη!! ,κάτω από μια κουβέρτα!! τότε η Sarah άρχισε ουρλιάζει επιτείνοντας την σύχγυση.... ο χαμός οι μαξιλαριες και τα χαστούκια πέφτανε βροχή..και οι τρεις τώρα βρίσκονται στο αστυνομικό τμημα του Hethrow υπό κράτηση!!
by diaporon-bl/
*ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ 29χρονης ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

"16 χρόνια αργότερα η ιστορία επαναλαμβάνεται;"

Η τραγωδία στην Ιταλία: όταν η πολιτική είναι όμηρος των δήθεν ειδικών και «τεχνοκρατών», των γνωστών καραγκιόζηδων



Ο Guido Bertolaso



Στις 30 Μάρτη 2009, ο σεισμολόγος Giampaolo Giuliani (τον βλέπουμε στο βίντεο ν’ αναγγέλλει πριν μια βδομάδα τον σημερινό σεισμό ) βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο!
Αν ειδοποιήσει για τους κινδύνους ενός σεισμού με επίκεντρο εκεί που συνέβη σήμερα, κατηγορείται για διάδοση φημών που διαταράσσουν το κοινό αίσθημα, δηλαδή τους «επιστήμονες» που έχουν τα χέρια βουτηγμένα στα προγράμματα εκατομμυρίων ευρώ, που διαχειρίζεται και νέμεται το γνωστό κύκλωμα των «ειδικών τεχνοκρατών» (μοιάζει με ανάλογες συνθήκες σ’ ολόκληρο τον πλανήτη και χωρίς να είμαστε ειδικοί και στο Ελλαδιστάν).
Αν κρατήσει το «μυστικό» για τον εαυτό του και την οικογένειά του, όλοι τα βάζουν εναντίον του.
Ο «Σεισμικός Πρόδρομος» δεν αναγνωρίζεται από την επίσημη επιστήμη, αλλά είναι μια πραγματικότητα, ένα επιπρόσθετο μέσο, μια ευρεσιτεχνία στην L'Aquila… (μας θυμίζει κάτι;).
Οι βαρόνοι της επιστήμης και των κονδυλίων θέλουν να κονομήσουν, ή απλώς τον αγνοούν;
Στις 31 Μάρτη «Terremoti: a L'Aquila tavolo di esperti grandi rischi» (Σεισμοί: στην L'Aquila σύσκεψη των ειδικών στους μεγάλους κινδύνους)… Συμπέρασμα: όχι μόνον αγνοήστε τις «φήμες», αλλά και ετοιμασία δικαστικών διώξεων…
Ο ειδικός των ειδικών, ο «τεχνοκράτης» Guido Bertolasom, Αρχηγός (εδώ τον ονομάζουμε Γενικό Γραμματέα) Πολιτικής Προστασίας στην κυβέρνηση του Silvio Berlusconi.
Ο «τεχνοκράτης» που πάει με όλα! Ο «τεχνοκράτης» όλων των κυβερνήσεων (δεξιάς και αριστεράς): ανέλαβε κυβερνητικά καθήκοντα στις 7/11/2001 και ανανεώθηκε η θητεία του 21/5/2008 (το βιογραφικό του στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής κυβέρνησης)
Διαβάζουμε…
GUIDO BERTOLASO – Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΧΕΡΙ…
Μια περίεργη προσωπικότητα που αναδύθηκε μέσα από τους «θεσμούς», ικανός να βάζε στη σειρά υπουργούς, υφυπουργούς… διαχειριστής αναρίθμητων κονδυλίων… από τον προϋπολογισμό, υπουργεία, Ευρωπαϊκά κονδύλια, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις…
Διαχειρίστηκε –και δεν ξέρουν που βρίσκονται- 42 εκατομμύρια για τον ασιατικό σεισμό, επίσημος διαχειριστής της Fao το 2002… και αναρίθμητα «σκάνδαλα» τραπεζών…
Τι πρότεινε ο επονομαζόμενος «Δικτάτορας των Κατακλυσμών», για τον σεισμολόγο που «διέδιδε φήμες σεισμού», αποτέλεσμα του δικού του σεισμογράφου;
Ο σεισμολόγος της πρόβλεψης στην πυρά, στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΤΩΡΑ, μετά το σημερινό σεισμό που προέβλεψε;
Δεν είμαστε ειδικοί, ούτε δημοσιογράφοι, αλλά αναρωτιόμαστε.
Μήπως όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν με μια νέα αντίληψη;
Μήπως υπάρχουν βαρόνοι παντού, που δεν επιτρέπουν άλλες φωνές;
Έτσι δεν συμβαίνει και με τους υπέρμαχους της πράσινης πυρηνικής ενέργειας, που τα παίρνουν από τις λίγες κατασκευαστικές εταιρίες;
Το ίδιο δεν συμβαίνει και με τα απορρίμματα, που θέλουν να μας πείσουν για την υγιεινή καύση, αφού τους σπονσοράρουν εταιρίες;
Έχουμε και στην Ελλάδα ανάλογα «φαινόμενα»;



* Οι δημοσιογράφοι κι όχι οι δημοσιοκάφροι, που θα κάνουν θέμα την ανάρτησή μας, ας έχουν την ευγενή καλοσύνη να θυμηθούν ότι εμείς το αναδεικνύουμε… έτσι για το γαμώτο, αφού δεν είμαστε επαγγελματίες.
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Δευτέρα, Απρίλιος 06, 2009
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

θεε μου γιατι?

Στην Ιταλία τα πράγματα δεν πάνε καλά τα νούμερα των χαμένων ψυχών μεγαλώνουν
συνεχώς η κατάσταση είναι δραματική.Ο νούς και η καρδιά μας είναι μαζί με τους.
Εμείς οι Ελληνες έχουμε ζήσει στο πετσί μας τους σεισμούς και ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί.Ο θεός να σας βοηθήσει.

ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!


Καλά αυτός που το έφτιαξε πρέπει να είναι κολλημένος με τους υπολογιστές όπως
ήταν πριν λίγο καιρό ένας άλλος κολλημένος με την μπάλα.Η κατασκευή είναι απλή
απλός χάλασε ένα πρηκτολόγιο.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕ ΣΧΗΜΑ.....


Βιβλιοθήκη στο σχήμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικης εκτείθετε σε gallery προς το παρών.

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ


Ισως το πιό αιμοβόρο πλάσμα που ζει ευτυχώς για μας σε λίμνες πολλά χιλιάδες
χιλιόμετρα μακριά απο την χώρα μας.Κοιτάξτε κάτι δόντια που έχει.
Συγκλονιστικό ψάρι τι λέτε?

ENA ASTEIO TRAGOYDI!!

ΜΕΤΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΠΟΧΗ!!!


Ινδονησία τεσσερά χρόνια από το καταστροφικό τσουνάμι ενφανής η αλλαγή του
τοπίου.

ΕΝΑ ΝΕΟ BLOG ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ!!!!

Αυτό λειτουργεί σαν μια εικονική κάρτα: απαριθμεί όλες τις πληροφορίες για ένα πρόσωπο, μια μάρκα, μια εταιρεία. Είναι ένα είδος καταλόγου, η οποία συνδέεται με το Google Maps

Διαφημιστικό βίντεο για τους νέους. Τηλ όνομα τομέα. Domainmonster.com

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τα θύματα του σεισμού στην ΙΤΑΛΙΑ ώρα με την ώρα ανεβαίνουν. Επειδη γίνεται ένας χαμός
έκει, αυτές τις ώρες καλύτερα να μην μιλάμε για νούμερα το σίγουρο είναι ότι ΕΛΛΗΝΑΣ
δεν ύπαρχει στις αναφορές τους.Μέσα σε αυτή την τραγική κατάσταση που έχει έρθει
ο κόσμος εκεί, αυτό είναι ένα καλό νέο. ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.!!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ!!

Εντάξει αυτή είναι μια πόρτα για την γάτουλα σας αλλά επειδή όλα μπορούν να συμβούν
δείτε τι μπήκε μέσα έχει πολύ πλάκα

ΚΟΛΥΜΠΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ


Ο προπονητής Kevin Richardson έχει μια μοναδική σχέση με την Meg και Amy
Πηγαίνουν συνήθως μαζί και κάνουν το μπάνιο τους απολαύστε τους.

ΔΥΟ ΓΥΦΤΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ


Δύο τσιγγάνοι 56 και 28 ετών έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας στην πόλη της Ρόδου, αφού πιάστηκαν να αρπάζουν και να πουλούν τις πέτρινες σφαίρες από τους...

δρόμους, σήμα κατατεθέν της μεσαιωνικής πόλης.
Άξιο περιέργειας για τις αρχές από τη στιγμή που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ήταν το πώς οι τσιγγάνοι σήκωναν τις πέτρες, καθώς το βάρος τους ξεπερνάει τα 200 κιλά.
Στη συνέχεια όμως συμπέραναν πως τα δύο άτομα φόρτωναν τις πέτρινες μπάλες στο φορτηγό τους, το οποίο ήταν εφοδιασμένο με γερανό.
Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της πόλης στο φορτηγό βρήκαν 35 σφαίρες, εκ των οποίων οι 28 εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων.Αναρτήθηκε από troktiko

ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΙΛΑ


Στις εκβολές του ποταμού Pasig κοντά στο Λιμάνι της Μανίλα, 70.000 άνθρωποι ζουν σε
παράγκες σαν αυτές στην φωτογραφία.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ-ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗ




ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΑΕΠΙ?

Με το υπ' αριθμόν 7941/2-3-2009 του ΥΠΕΣ φαίνεται ότι έσπασε (;) το μονοπώλιο της ΑΕΠΙ. Συγκεκριμένα με το παραπάνω έγγραφο το ΥΠΕΣ αναφέρει:
"Σας γνωρίζουμε, κατόπιν ενημέρωσης της υπηρεσίας μας από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας, ότι με τη δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης 2170/6-3-2003, ΦΕΚ Β' 323, εγκρίθηκε η λειτουργία του οργανισμού συλλογικής διαχείρισης με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ - Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ -ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» όσον αφορά στη διαχείριση και προστασία του περιουσιακού δικαιώματος των δημιουργών...
μουσικών έργων (μουσικοσυνθετών και στιχουργών) σύμφωνα με τα άρθρα 3,18 και 54 του Ν. 2121/1993 όπως ισχύει. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους δήμους και τις κοινότητες της χωρικής σας αρμοδιότητας, ό ,τι κατά την υποβολή αιτημάτων για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μπορούν να δέχονται άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικών έργων ως δικαιολογητικό και από τον ανωτέρω οργανισμό."
Ελπίζουμε με αυτή την κίνηση να υπάρξει και όφελος προς τον καταστηματάρχη όσον αφορά την μείωση των τελών. Σπεύσατε λοιπόν οι καταστηματάρχες να ενημερωθείτε σχετικά.Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ

Πλύση εγκεφάλου σήμερα στη ΝΕΤ στην εκπομπή του Φυντανίδη. Θέμα η κατάσταση των μεταναστών στην Ελλάδα. Συμμετείχαν: - Άννα Τριανταφυλλίδου, καθηγήτρια του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και ερευνήτρια του ΕΛΙΑΜΕΠ, του ιδρύματος με τη γνωστή δράση και αρθρογραφία στελεχών του υπέρ του σχεδίου Ανάν, της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, της ουσιαστικής αποδοχής των τουρκικών απαιτήσεων στο Αιγαίο κτλ. και με τις γνωστές χρηματοδοτήσεις από ευαγή ιδρύματα μεταξύ των οποίων και του Σόρος:
http://www.eliamep.gr/about-us/funding/xrimatodotisi/#more-739
- Σονίλα Λάτσι, συντάκτρια αλβανόγλωσσης εφημερίδας στην Ελλάδα και
- Αλέξανδρος Ζαβός πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής (αυτού που έχει έδρα στο Κολωνάκι αντί σε κάποια απ' τις γκετοποιημένες απ' τους λαθρομετανάστες περιοχές του ιστορικού κέντρου των Αθηνών. Πόσο πολλά δείχνει η σημειολογία από μόνη της...)
Το πνεύμα της εκπομπής; Αυτό που θα περίμενε κανείς από τη γνωστή συνωμοταξία των «αντιρατσιστών» του Κολωνακίου: Ζητήθηκε νομιμοποίηση και ένταξη των μεταναστών (προφανώς όλων, λαθραίων και μη, διότι για απέλαση έστω ενός αριθμού και θέσπιση ανωτάτου ορίου δεν έγινε λόγος), πολιτογράφηση αλλοδαπών σε συστηματική βάση (δεχθήκαμε και παρατήρηση από την αλβανίδα παρευρισκόμενη διότι μέχρι σήμερα δίνεται προτεραιότητα σε ομογενείς), απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που είτε έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα είτε έχουν παρακολουθήσει ελληνικό σχολείο (τα γνωστά «ελληνόπουλα» που έχουν υιοθετήσει με φανατισμό, «Νέα», «Ελευθεροτυπία», «Καθημερινή», ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, το μεταλλαγμένο πολυπολιτισμικό ΠΑΣΟΚ των γιωργάκη, Κοππά, Διαμαντοπούλου, Λαμπρινίδη, Πάγκαλου κτλ.), ανάγκη ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα κτλ. Ακούσαμε επίσης έναν μουσουλμάνο μετανάστη να μας μιλάει για την επιθυμία του να ιδρυθούν ξεχωριστά σχολεία για τη διδασκαλία των γλωσσών των μεταναστών (αν και ο ίδιος μας διαβεβαίωνε ότι σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο με την Τουρκία ο ίδιος θα πολεμούσε για την Ελλάδα παρότι μουσουλμάνος)
Φυσικά για ενδεχόμενους κινδύνους από την ύπαρξη και τις διαστάσεις του λαθρομεταναστευτικού φαινομένου ούτε λόγος. Μια αναφορά υπήρξε μόνο για ανησυχία των Ελλήνων λόγω της πλειοψηφούσας συμπαγούς μάζας των Αλβανών στο σύνολο των ξένων αλλά κι αυτή χωρίς να συνδεθεί με το γεγονός ότι οι τελευταίοι αποτελούν (ήδη ή δυνητικά) φορείς της ιδεολογίας του UCK της μεγάλης Αλβανίας. Υπήρξε βεβαίως όμως συζήτηση σε έκταση για την ανάγκη καταπολέμησης του «ρατσισμού» των Ελλήνων.
Το απολαυστικότερο, πάντως, σημείο της εκπομπής υπήρξε στο τέλος όταν ο Φυντανίδης ανέφερε ως παράδειγμα ομαλώς ενσωματωμένου μετανάστη τον Καπλάνι. Για το ποιόν αυτού του ατόμου έχουν γραφτεί πολλά στο παρελθόν. Ενδεικτικά:
http://www.pare-dose.net/blog/?p=563#more-563
Πάντως, για να είμαι και δίκαιος ο Φυντανίδης στην αρχή της εκπομπής διατύπωσε και ένα ενδιαφέρον ερώτημα προς προβληματισμό. "Οι αλλογενείς πληθυσμοί που είχαν εγκατασταθεί στον ελληνικό χώρο στο παρελθόν (π.χ. επί Βυζαντίου) έγινε δυνατό να ενσωματωθούν-εξελληνιστούν αφού οι ίδιοι δεν είχαν τότε δική τους ιστορία, γραφή κτλ. Πως θα γίνει όμως αυτό σήμερα που και δική τους πατρίδα έχουν και συγκροτημένη ταυτότητα;" Και αυτό το ερώτημα δεν απευθύνεται τόσο στους γνωστούς εθνομηδενιστικούς κύκλους. Άλλωστε γνωρίζουμε πια πολύ καλά ότι οι ίδιοι όχι για τον εξελληνισμό των μεταναστών δεν εργάζονται αλλά αντίθετα για τη δημιουργία μειονοτήτων που θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον ως όργανο ακόμα και για τον διαμελισμό της Ελλάδας. Απευθύνεται κυρίως σε εκείνους τους ανθρώπους του πατριωτικού χώρου που επιμένουν να λένε πως μια προοπτική ενσωμάτωσης είναι δυνατή σήμερα δεδομένου και του τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών και της εξελισσόμενης μετάλλαξης της παρεχόμενης παιδείας στα σχολεία μας από ελληνοκεντρική σε πολυπολιτισμική (που έχει ως βάση αυτήν ακριβώς την πολυεθνική σύνθεση των σχολικών τάξεων).

Greekalert

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ?


Στις 11 Απριλίου θα ξέρουμε αν τελικά θα υπάρξει το πρώτο διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΚΙ θα αποφασίσει πιθανότατα την αποχώρησή του, καθώς διαφωνεί με τη δράση αρκετών συνιστωσών του.
Οι Αλ. Αλαβάνος και Π. Μαντάς όταν έδιναν τα χέρια για συνεργασία. Αφορμή για την αναταραχή είναι η απόφαση να τοποθετηθεί στη δεύτερη (εκλόγιμη) θέση του ευρωψηφοδελτίου εκπρόσωπος της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ) και η απόρριψη της αντιπρότασης του Δημοκρατικού Κινήματος να «ανταλλάξει» τη θέση του ευρωψηφοδελτίου με μια θέση στο Επικρατείας.
Το τελευταίο διάστημα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στελέχη του ΔΗΚΚΙ συζητούν με ανένταχτους του ΠΑΣΟΚ και με στελέχη που δεν έχουν πεισθεί από τον Γ. Παπανδρέου. Ζητούμενο είναι η πιθανή δημιουργία σχηματισμού συνεργασίας σοσιαλιστών, κομμουνιστών, ανένταχτων αριστερών και οικολογικών ομάδων.
Πρωταγωνιστές της κίνησης, ο οικονομολόγος Ν. Μπουζιάνης, ο καθηγητής του συνταγματικού δικαίου Η. Νικολόπουλος, ο εκ Θεσσαλονίκης δικηγόρος Γ. Χατζηαθανασίου, οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λ. Κωνσταντινίδης και Α. Δαμιανίδης, οι πανεπιστημιακοί Ζ. Παπαδημητρίου, Τ. Θεοχάρης και ο ηθοποιός Γ. Πάντζας.
«Η συσπείρωση του σοσιαλιστικού χώρου και των δυνάμεων που εκφράζουν την αντιιμπεριαλιστική πατριωτική παράδοση είναι το ζητούμενο για το ΔΗΚΚΙ», επισημαίνει ο γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής Π. Μαντάς, ενώ αναφερόμενος στη διαμάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει:
«Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια μέχρι την ύστατη ώρα να μη διαρρήξουμε τις σχέσεις μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αυτό πλέον δεν εξαρτάται μόνο από εμάς».
Τι μπορεί ίσως να αναστρέψει τη διαγραφόμενη πορεία; Αν το ΔΗΚΚΙ εξασφαλίσει για στέλεχός του μία εκλόγιμη θέση σε μία από τις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες (Β' Αθήνας, Α' Θεσσαλονίκης ή Β' Πειραιά) ή τη δεύτερη θέση στο Επικρατείας -περίπτωση που μάλλον αποκλείεται.
Ψυχραιμότερα στελέχη του ΣΥΝ, ωστόσο, φοβούνται ότι ενδεχόμενη αποχώρηση θα βλάψει την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, παραμονές μάλιστα ευρωεκλογών, κι ετοιμάζουν πρόταση της «τελευταίας στιγμής»: Να δοθούν, δηλαδή, τρεις υποψηφιότητες στο ΔΗΚΚΙ, στην Εύβοια, τη Μαγνησία και τα Γιάννενα, με προοπτική να εκλέξει τουλάχιστον ένα βουλευτή.
Πάντως, το κλίμα στο εσωτερικό του ΔΗΚΚΙ φορτίζεται και από την αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία ως ηγεσία του κόμματος αναγνωρίζεται εκείνη που είχε προκύψει μετά το συνέδριο στην Αθήνα, το Δεκέμβριο του 2009, και είχε εκλέξει πρόεδρο τον Δ. Τσοβόλα.
Φ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
Αναρτήθηκε από ..(Λ)..

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

Washingkton OHE : Χωρίς απόφαση τελείωσε την συνεδριασή του το έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας , αφου υπήρξαν διαφωνίες ως προς την απόφαση!..ROME, (AFP) - Ισχυρός σεισμός της κλιμ.6.7 χτυπησε την Ρώμη όπου είχαν προηγειθει αλλεπάληλοι προσεισμοι!..MEXICO CITY ..Το κύμα βίας στην χώρα προερχόμενο από τον πόλεμο των καρτελ ναρκωτικών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση .!..Prague ο Οbama επανέλαβε στο τέλος της συνεδρίασης της Ε.Ε επανέλαβε την θέληση του να εργαστεί για έναν κόσμο χωρίς πυτηνικά!..Obama έφθασε χθες στην Τουρκία όπου αρίζει σήμερα επίσημες συνομηλίες αφού πρώτα υποστήριξε την είσοδο της στην Ε.Ε της χώρας αυτής!.. MOSCOW (Reuters) - Ρωσική κρατική τηλεόραση κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες την Κυριακή για κατασκοπεία σχετικά με την Κίνα και τη Ρωσία μετά τη κρυφή επιστροφή τους σε μια αεροπορική βάση στην Κεντρική Ασία ...by diaporon-bl/

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Παιδιά ο σεισμός στην Ιταλία διήρκεσε περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα. Κι εμείς εδώ στη Napoli κουνηθήκαμε. Αν σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο ήταν ο σεισμός 6.3 της κλίμακας Richter, τότε πρέπει να κουνήθηκε το μεγαλύτερο μέρος της χώρας."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αναρτήθηκε από troktiko

BOTOX ΑΚΟΥΜΕ ΒΟΤΟΧ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Bugatti Veyron - 2009 ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ