Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Πως σας φαίνεται η συγκεκριμένη φωτογραφία?


Αν δεν θέλετε να σας θυμίζει τον εαυτό σας μην επηρεάζεστε.
Από αυτά που διαβάζετε και ακούτε.
-------------------------------------------------------------------------------------
Τίποτα άλλο δεν φοβούνται οι ισχυροί
παρά την πίστη των ανθρώπων στον εαυτό τους
κατασκευάζουν μια παιδεία νοσηρή
μην μαθευτεί οριστικά το μυστικό τους

Θανασάκης ο πολιτευόμενος!!

Για ψάξτε θα βρείτε πολλούς Θανασάκηδες εδώ τριγύρω που το μόνο που θέλουν είναι να κάααααααααθονται!Για ψάξτε τους και στείλτε τους για δουλειά.Εκεί που η σύνταξη βγαίνει στα 65 με 35 χρόνια εργασίας και όχι με δύο τετραετίες αν δεν κάνω λάθος.

Ανησυχητικός ο αριθμός Αφγανών προσφύγων

Τα Ηνωμένα Έθνη εκφράζουν ανησυχία για το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό νοτιο-Αφγανών προσφύγων που πέρασαν στο Πακιστάν κατά τις τελευταίες δέκα μέρες αναζητώντας τροφή και καταφύγιο. Όπως μεταδίδει η Βιργινία Βουτσινά της Φωνής της Αμερικής, στη Γενεύη, εκπρόσωπος του οργανισμού είπε ότι από τις 9 Φεβρουαρίου ως και 15,000 πρόσφυγες, οι περισσότεροι των οποίων ανήκουν στη φυλή των Παστούν Κούτσι, που διέφυγαν απο τη νότια επαρχία Κανταχάρ, έχουν φθάσει στην παραμεθόρια περιοχή Τσαμάν, όπου ενώθηκαν με 35,000 άλλους, που ζουν στο στρατόπεδο Κίλλι Φάιζο από την αρχή του χρόνου. Στο Πακιστάν και το Ιράν ζουν αυτή τη στιγμή πάνω από 3 εκατομμύρια Αφγανοί πρόσφυγες που έφυγαν από τη χώρα τους για να γλιτώσουν από την καταστροφή που έχουν προκαλέσει δύο δεκαετίες πολέμου και πάνω από 4 χρόνια σοβαρής ξηρασίας.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ 2002 [παλιό]ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΩΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΎΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΙΡΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ bloggers

Iran: A nation of bloggers from Mr.Aaron on Vimeo.

ΕΞΩ ΒΡΕΧΕΙ!!

O γυναικίος οργασμός


Ακόμα ένας λόγος για να γίνει κανείς πλούσιος: Η συχνότητα των οργασμών στις γυναίκες συνδέεται άμεσα με τον πλούτο των συντρόφων τους, δείχνουν μελέτες σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

«Διαπιστώσαμε ότι η αύξηση του εισοδήματος του συντρόφου έχει μια έντονη θετική επίδραση στη συχνότητα του οργασμού που αναφέρουν οι ίδιες οι γυναίκες» δήλωσε στους Times του Λονδίνου ο Δρ Τόμας Πόλετ του Πανεπιστημίου του Νιουκάσλ στη Βρετανία.

Τόσο ο Δρ Πόλετ όσο και πολλοί συνάδελφοί του στο χώρο της ψυχολογίας και της εξελικτικής ψυχολογίας πιστεύουν ότι το φαινόμενο οφείλεται σε μια εξελικτική προσαρμογή, βαθιά χαραγμένη στο γυναικείο εγκέφαλο, η οποία καθοδηγεί τις γυναίκες να επιλέγουν άνδρες ικανούς να παρέχουν τα απαραίτητα για την ανατροφή των παιδιών τους.

«Η ικανότητα των γυναικών να έχουν οργασμούς θα μπορούσε να είναι μια εξελικτική προσαρμογή που εξυπηρετεί το διαχωρισμό των ανδρών με βάσει την ποιότητά τους» αναφέρει ο ίδιος.

Ο Πόλετ εξέτασε αυτή την υπόθεση σε συνεργασία με τον καθηγητή Ντάνιελ Νέτλ, επίσης στο Πανεπιστήμιο του Νιουκάσλ, αναλύοντας στοιχεία από μια ευρύτερη μελέτη για τη σχέση της υγείας με τον τρόπο ζωής, η οποία κάλυψε 5.000 άτομα σε ολόκληρη την Κίνα.

Από τις 1.543 γυναίκες του δείγματος που είχαν σταθερό σύντροφο, οι 121 ανέφεραν ότι είχαν πάντα οργασμό στη σεξουαλική συνεύρεση, οι 408 είχαν οργασμό «συχνά», οι 762 «μερικές φορές» και οι 243 σπάνια ή ποτέ.

Υπήρχαν φυσικά πολλοί παράγοντες που συνδέονται με τη συχνότητα των οργασμών, το χρήμα όμως ήταν ένας από τους βασικότερους.

Το φαινόμενο πιθανότατα δεν έχει πολιτισμική βάση, καθώς ανάλογες μελέτες στην Αμερική και τη Γερμανία είχαν δώσει παρόμοια αποτελέσματα.

Είναι πια προφανές ότι η ερωτική μας συμπεριφορά και οι στενότερες σχέσεις μας καθοδηγούνται από ασυνείδητες, χρησιμοθηρικές δυνάμεις, μια ιδέα που ήρθε στην επιφάνεια την εποχή του Δαρβίνου.

Πολλοί άνθρωποι ίσως βρίσκουν ενοχλητική αυτή την ιδέα, και προτιμούν να πιστεύουν ότι οι όμορφες γυναίκες που συχνά βλέπουμε στο πλευρό μεγαλύτερων, πλούσιων ανδρών, έχουν στο μυαλό τους μόνο το χρήμα και απλώς ανέχονται το σεξ μαζί τους.

Όμως τα ερευνητικά δεδομένα φαίνεται να διαψεύδουν αυτή την άποψη, αφού δεί
ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.

Ξεβρωμίζουν από έξω τον σταύλο τώρα....

Δήμος Αθηναίων: δεν έχουμε άδεια να καθαρίσουμε
μέσα στο κτήριο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. . . ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ

Για ημίμετρα κάνουν λόγο οι καταστηματάρχες της περιοχής

Τον προαύλιο χώρο του παλιού Εφετείου, στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Σωκράτους, επιχειρούν να καθαρίσουν συνεργεία του δήμου Αθηναίων. Την ίδια στιγμή, καταστηματάρχες της περιοχής λένε ότι το πρόβλημα για τη δημόσια υγεία είναι τεράστιο και αφορά το εσωτερικό του κτηρίου που έχει μετατραπεί σε αποθήκη ανθρώπων γεμάτη σκουπίδια.

Θεατές της επιχείρησης… σκούπα είναι οι περίπου 600 μετανάστες που έχουν βρει πρόχειρο κατάλυμα στο κτήριο του πρώην Εφετείου, το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, «στεγάζοντας» εκεί τα όνειρά τους, ανάμεσα σε στοίβες σκουπιδιών, ακαθαρσιών και κατσαρίδων.

Οι υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν τον καθαρισμό στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου, εν μέσω των διαμαρτυριών που εξέφρασαν καταστηματάρχες προς τους αντιδημάρχους, κάνοντας λόγο για καθυστερημένα ημίμετρα και ζητώντας να μπουν τα συνεργεία μέσα στο κτήριο. Σύμφωνα με τους ίδιους, το πρόβλημα δεν λύνεται με τον καθαρισμό της αυλής και θα συνεχίσει να υπάρχει αφού το κτήριο δεν διαθέτει σύστημα αποχέτευσης.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Δημόπουλος, δήλωσε ότι ο δήμος προχωράει στον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου για λόγους δημόσιας υγείας. Μάλιστα, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Λευτέρης Σκιαδάς, ο δήμος Αθηναίων κάνει αυτό που μπορεί, αφού νομικά δεν έχει το δικαίωμα να παρέμβει περισσότερο, καθώς δεν δόθηκε η άδεια να μπουν τα συνεργεία μέσα στο χώρο, ενώ επισήμανε ότι ο δήμος δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τους εκατοντάδες ανθρώπους που ζουν στο κτήριο. Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Ανδρέας Παπαδάκης, δήλωσε ότι ο δήμος κάνει δουλειά του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Εμποροϋπαλλήλων, όπου ανήκει το κτήριο, καθώς ο καθαρισμός πρέπει να γίνει από τον ιδιοκτήτη.

Σε ό,τι αφορά τη δαπάνη, θα αποδοθεί στο ταμείο επικουρικής ασφάλισης εμποροϋπαλλήλων, ενώ ο δήμος θα καλέσει εγγράφως το ταμείο της νομαρχίας και το ταμείο εσωτερικών να αναλάβουν τις ευθύνες τους.aftodioikisi.gr - Αυτοδιοίκηση

Πετάξτε τους έξω να τελειώνει η υπόθεση!
Οι λαθρομετανάστες "κατακτητές" του κτιρίου
είναι οι ρατσιστές!
http://blogathinaios.blogspot.com
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ 'ΒΡΩΜΙΑ' ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
anopetra-eleos.blogspot.com

ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΕΣ...

Το καλοκαίρι ήρθε για άλλη μια φορά!Έφτασε η ώρα να ξεκινήσουμε τις καθιερωμένες εξορμήσεις μας στις κοντινές ή όχι παραλίες. Θα πρέπει όμως, να έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας, ώστε να μην αφήσουμε φεύγοντας ένας θλιβερό τοπίο γεμάτο σκουπίδια, που στην τελική δεν θα θέλαμε να βρούμε πηγαίνοντας. Σκεφτείτε, πόσο ευχάριστο θα ήταν π.χ. το παιδί σας να έπαιζε στην παραλία με την άμμο, όπου μέσα της θα υπήρχαν σπασμένα γυαλιά, αποτσίγαρα, πλαστικά και άλλα σκουπίδια.
Ας μαζέψουμε όλα τα σκουπίδια που παράγουμε και ας τα πετάξουμε στους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται σε κάθε παραλία. Αλλά ακόμα και να μην υπάρχει κάποιος κάδος στο συγκεκριμένο μέρος, δεν είναι κόπος να τα μαζέψουμε και να τα κρατήσουμε, μέχρι να βρούμε κάπου έναν. Όσον αφορά συγκεκριμένα τα αποτσίγαρα, όλοι ξέρουμε τρόπους, ώστε να μην τα πετάξουμε στην άμμο. Ένα μπουκαλάκι με λίγο νερό, που μετά θα το πετάξουμε είναι μία πρώτη λύση. Βέβαια για πολλούς θα ήταν καλύτερα να μην καπνίζει κανείς, αλλά
δεν είναι ο ρόλος του ιστολογίου μας αυτός.
Εν κατακλείδι, όλοι έχουμε κάποια πράγματα υπ' όψην μας και αν σταματήσουμε να πετάμε ότι άχρηστο έχουμε στις παραλίες και φερθούμε υπεύθυνα, τότε θα μπορέσουμε όλοι μας να απολαμβάνουμε χώρους καθαρούς, που θα τους χαιρόμαστε και εμείς και όλοι οι άλλοι συμπολίτες μας, που θα επισκεφθούν τον συγκεκριμένο χώρο μετά από μας...
Καν' τε κλικ στην φωτογραφία (η οποία είναι από εδώ), για να δείτε πόσα χρόνια θέλει κάθε υλικό που πετάμε "ελαφρά τη καρδία" στο περιβάλλον μας να διαλυθεί και ίσως μετά να το σκεφτούμε όλοι καλύτερα την επόμενη φορά...
ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS

Παράξενα δένδρα!!

Οτι και να της κάνουμε αυτή συνεχίζει να μας προσφέρει οξυγόνο,ομορφιά,και θέαμα!!
Πρέπει να την προστατεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.



Τελικά οικονομική κρίση τι είναι και πως προήλθε?

The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.

Το ΚΑΛΟ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού?




Οταν σκέφτεσαι, να έχεις αυτά που έγιναν στο παρελθόν
σαν παράδειγμα για αυτά που θα γίνουν στο μέλλων

Ομίλια Παπανδρέου χθές και το 1985 στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Τα συμπεράσματα δικά σας άλλωστε το πως βλέπει κάποιος το ποτήρι μισιγεμάτο ή μισοάδειο αυτό κρίνεται κάτα το ΔΟΚΟΥΝ.Ηγνώμη μου δεν έχει κάμμία σημασία εγώ στοιχεία παραθέτω!!!

ΤΟ μικρότερο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!


Στην Florida των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής σε μια πολύ μικρή πόλη υπάρχει αυτό το αστυνομικό τμήμα.Η απορία μου είναι η εξής!!Είναι πολυδύναμο?
Πάντως σε ένα τμήμα σαν αυτό οι αστυνομικοί πρέπει να είναι LEGO για να μπορουν να μπουν μέσα!!

Βγήκαν στους δρόμους...για το παλιό Εφετείο.....

Εχθές οι υπάλληλοι του ΙΚΑ που είναι κοντά στον σταύλο του
Παλιού Εφετείου της Σωκράτους που εξακολουθεί να είναι
στα χέρια των λαθρομεταναστών, βγήκαν στον δρόμο να
διαμαρτυρηθούν για την βρώμα που λόγω της ζέστης έχει
αυξηθεί.
Ο κίνδυνος της μόλυνσης πλέον είναι υπαρκτός.
Όταν κάποιοι έμποροι ή κάτοικοι πλησιάζουν τον σταύλο
να διαμαρτυρηθούν οι λαθραίοι τους πετάνε τούβλα από
τα μπαλκόνια.
Και οι ίδιοι που μένουν μέσα έχουν καλύψει τα πρόσωπά τους
για να προστατευθούν από την βρώμα.
Περιπολικό δεν πλησιάζει την Σωκράτους γιατί του επιτίθενται
με καδρόνια και πέτρες.
Ακούει κανένας;
http://blogathinaios.blogspot.com

Κόντρες αυτοκινήτων στην Κηφισίας!

Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης δύο ΙΧ, στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου. Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων έκαναν κόντρες
http://eglimatikotita.blogspot.com

Απαγχονίστηκε στον περίβολο εκκλησίας

Τραγωδία στην Κηφισιά. Ένας άνδρας περίπου 56 ετών βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, στον περίβολο του Αγίου Νεκταρίου στην Κηφισιά.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής λίγο μετά τις 7 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ίδρυμα. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, οι οικείοι του είχαν χάσει τα ίχνη του.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για αυτοκτονία, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του 56χρονου.
Hellenic Bysiness

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Σιδηροδρομική τραγωδία με 101 νεκρούς στην Γερμανία.


Σαν σήμερα πριν ακριβώς 10 χρόνα στο Εσεντε της Γερμανίας συνέβη η χειροτερη σιδηροδρομική τραγωδία στην ιστορία της Γερμανίας.
Συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου 1998 το Ιντερσίτι Εξπρές ICE "Wilhelm Conrad Roentgen" εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 101 ανθρωποι και να τραυματιστούν 105 επιβάτες. Αιτία της τραγωδίας ήταν ενας προβληματικός τροχός.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ.........


το 1915... στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 31ης Μαΐου, ο λαός υπερψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία το Κόμμα των Φιλελευθέρων και ενέκρινε την πολιτική του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Mε αυτόν και άλλον ένα ακόμα το αυθαίρετο το έχω στο τσεπάκι εν ριπή οφθαλμού!!Ετσι δεν είναι