Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

O ANΘΡΩΠΟΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΕΤΑ Η ΜΠΑΡΤΣΑ 2-0


O NEOΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ!!


Ολα τα καινούργια πράγματα πρώτα δοκιμάζονται στα ζώα και μετά στους ανθρώπους ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Βέβαια στην συγκεκριμένη φωτογραφία γίνεται πλάκα αλλά άραγε η αλήθεια πόσο απέχει? Εγώ προσωπικά πιστεύω καθόλου.Στην πραγματικότητα αυτή είναι.Εμείς δεν θα σταματήσουμε να σας το θυμίζουμε όποτε βρούμε ευκαιρία και η συγκεκριμένη φωτογραφία μου την έδωσε.

ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!!

Υπάρχει άνθρωπος που με πίστεψε? Αν όχι κάνει μεγάλο λάθος γιατί τα''κορίτσια'' αυτά είναι όντως αγόρια.Το πώς γίνεται αυτό μην ρωτάτε έμενα άλλα την μητέρα φύση.Εχω την αίσθηση ότι μερικές φορές κάνει μισές δουλειές με αποτέλεσμα να αδικει τους άνθρωπους!!

Ιερώνυμος: Η βία στο όνομα οποιασδήποτε θρησκείας είναι καταδικαστέα

Με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καταδίκασε σε δηλώσεις του τη θρησκευτική βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται:

«Αποτελεί αυτονόητο και απαράγραπτο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να απευθύνεται ελεύθερα στο Θεό του. Να Τον τιμά και να Τον λατρεύει σε χώρους που Του πρέπουν, χωρίς προσκόμματα. Το ευρύτερο δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας είναι δικαίωμα θεμελιώδες σε κάθε ευνομούμενη και δημοκρατική Πολιτεία, όπως η ελληνική, και πρέπει να χαίρει πάντα αναγνώρισης και απόλυτου σεβασμού, όπως άλλωστε και το Σύνταγμά μας σαφώς επιτάσσει.

Όμως, κάθε εκδήλωση βίας στο όνομα της οποιασδήποτε θρησκείας, απ’ όπου κι αν προέρχεται, είναι απόλυτα καταδικαστέα, γιατί πρωτίστως προσβάλλει βαθύτατα τον ίδιο τον πυρήνα της θρησκείας και μετατρέπει πιστούς ανθρώπους σε αθύρματα πάσης φύσεως φονταμενταλιστών και καιροσκόπων, που ουδόλως σέβονται την ελευθερία του προσώπου.

Η ειρηνική συνύπαρξη ανθρώπων με διαφορετικά πιστεύω, στο πλαίσιο πάντα των νόμων της Πολιτείας, αποτελεί άλλωστε βασική προϋπόθεση της κοινωνικής συνοχής και εκφράζει απόλυτα τη μακραίωνη πολιτιστική και πνευματική μας παράδοση».
Hellenic Business

TA TAXΥΤΕΡΑ ΜΩΡΑ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ!!!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ

ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΥΓΜΑΙΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΥ!!

Πανελλαδικές 2009: Πως είδαν τα Λατινικά, τη Χημεία και την Ανάπτυξη Εφαρμογών


Τα θέματα στα Λατινικά ΚατεύθυνσηςΤα Λατινικά ως συνήθως…Το μάθημα των Λατινικών λόγω της περιορισμένης ύλης του (24 γνωστά κείμενα) δεν παρουσιάζει εκπλήξεις. Εξάλλου, θεωρείται το ευκολότερο μάθημα της κατεύθυνσης. Οι διαβασμένοι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να αριστεύσουν. Έτσι και τα φετινά θέματα συνέχισαν απλά την παράδοση.
Χημεία Κατεύθυνσης: Θέματα κλασικά και αναμενόμεναΤα φετινά θέματα ήταν σαφή και μέσα στις δυνατότητες ενός καλά διαβασμένου υποψηφίου. Σε σχέση με τα περσινά ήταν ευκολότερα και απαιτούσαν, προκειμένου να απαντηθούν, λιγότερο χρόνο. Το συμπέρασμα είναι ότι φέτος δεν ήταν η χρονιά της Χημείας.

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον: Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφοράΗ Ανάπτυξη Εφαρμογών κλείνει με χαμόγελο το υποχρεωτικό κομμάτι της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, ενώ το άριστα θα κριθεί στα σημεία! Τα φετινά θέματα χαρακτηρίζονται από μικρότερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με αυτά της προηγούμενης χρονιάς, κάτι που όμως δεν εξασφαλίζει τον άριστο βαθμό, αφού ορισμένες ερωτήσεις (π.χ. Θέμα 1Α2, Θέμα 2Β, 2Γ) κρύβουν σημεία που θα «κλέψουν» μονάδες.
Hellenic Business

Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιασαν ψάρι 150 ετών!






Η όψη του παράξενη και αποκρουστική, καθώς έχει πολύ μικρό στόμα σε σχέση με το σώμα του. Δεν τρώγεται στην Ευρώπη, λόγω τοξικότητας και οι ψαράδες το θεωρούν κακό σημάδι..


Ενα τρομακτικό στην όψη και υπέργηρο ψάρι έπεσε στα δίχτυα ψαράδων στα ανοιχτά της Καβάλας.Το ηλικίας, όπως υπολογίζεται, 150 χρόνων (!) και βάρους 600 κιλών φεγγαρόψαρο προκάλεσε τρόμο με το παρουσιαστικό του και το ακόμη πιο περίεργο είναι πως το ψάρι, που δεν τρώγεται, μοσχοπουλήθηκε σε ιχθυέμπορο στη Βουλγαρία όχι όμως για να διατεθεί στην αγορά. Αφού βαλσαμωθεί θα κοσμεί τη βιτρίνα ενός μεγάλου σούπερ μάρκετ.
Το φεγγαρόψαρο, ή προπέλα, ή molla-molla είναι το μεγαλύτερο ψάρι στον κόσμο -δεν είναι θηλαστικό- και το βάρος του μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 1.000 κιλά. Στην όψη είναι αποκρουστικό, καθώς έχει ένα πολύ μικρό στόμα, δυσανάλογο του μεγέθους του σώματός του, ενώ συνολικά μοιάζει σαν να το έχει πατήσει...πρέσα ή κατ' άλλους σαν κομμένη στα δύο μπάλα.
«Το φεγγαρόψαρο δεν είναι σπάνιο στη χώρα μας, ωστόσο εδώ όπως και σε όλη την Ευρώπη έχει απαγορευτεί η κατανάλωσή του λόγω τοξικότητας», μας είπε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Αλιευτικής Ερευνας του ΕΘΙΑΓΕ στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, Αργύρης Καλλιανιώτης.
Ο σεισμός
Συνήθως ζει σε μεγάλα βάθη και οι ψαράδες που το γνωρίζουν το θεωρούν κακό σημάδι όταν το πιάνουν στα δίχτυα τους. Για παράδειγμα ένα μεγάλο φεγγαρόψαρο αλιεύτηκε στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς στις 27 Μαρτίου του 2007 και λίγες ώρες αργότερα το νησί ταρακουνήθηκε από σεισμό μεγέθους 5,9 Ρίχτερ.
Παλιότερα μάλιστα όταν το έβλεπαν από μακριά, οι ψαράδες έκαναν μεταβολή με το ψαροκάικο κι έφευγαν. Κατά καιρούς έχει βρεθεί στο Αιγαίο, στη Σέριφο, στη Σάμο, στον Σαρωνικό.
«Στην Απω Ανατολή θεωρείται εκλεκτό έδεσμα και πουλιέται ακριβά στα ντελικατέσεν, στην Ευρώπη όμως δεν καταναλώνεται, καθώς έχει βρεθεί μια νευροτοξίνη στα σπλάχνα του και θεωρείται ψάρι τοξικό», μας είπε ο κ. Καλλιανιώτης.
Στην Ιαπωνία, στην Κορέα και στην Ταϊβάν είναι από τα πιο ακριβά ψάρια, δύσκολα το βρίσκει κανείς στις λαϊκές αγορές και σερβίρεται με πικάντικες σάλτσες στα καλύτερα εστιατόρια.
ΤΙ ΤΡΩΕΙ
Μπορεί να φτάσει τα 1.000 κιλά
Παρά το τεράστιο μέγεθός του το φεγγαρόψαρο τρέφεται με πλαγκτόν, μέδουσες και μικρά ψαράκια που βρίσκει σκάβοντας στον βυθό, φυσικά σε τεράστιες ποσότητες.
Ο μέσος αρσενικός ενήλικας μπορεί να φτάσει τα 1.000 κιλά, το θηλυκό όμως είναι ελαφρύτερο, πιο ευέλικτο και παράγει περισσότερα αβγά από οποιοδήποτε άλλο σπονδυλωτό.
Για τα υπόλοιπα ψάρια το φεγγαρόψαρο είναι ο φόβος και ο τρόμος όχι μόνο λόγω της άσχημης όψης του, αλλά και εξαιτίας του τεράστιου όγκου του, ο οποίος το προστατεύει από τους εχθρούς και κυρίως τους καρχαρίες.
Αποτελεί όμως θύμα των θαλάσσιων λιονταριών και της όρκας, στις τροπικές θάλασσες, εκεί που συνηθίζει να ζει.
Από "ΕΘΝΟΣ"

Επιχείρηση σκούπα- μαμούθ ετοιμάζει η Ελληνική Αστυνομία



Επιχείρηση σκούπα- μαμούθ για χιλιάδες λαθρομετανάστες αλλά και τοξικομανείς στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει η Ελληνική Αστυνομία μετά τις ευρωεκλογές.Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών φοβήθηκε τυχόν έκτροπα στη διάρκεια των επιχειρήσεων καθώς και την αρνητική δημοσιότητα και άναψε το πράσινο φως για την επιχείρηση- σκούπα μέχρι τα τέλη Ιουνίου.
Όπως αποκαλύπτουν στα «ΝΕΑ» παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, θα πρόκειται για σαρωτική επιχείρηση που θα έχει ως στόχο να απομακρύνει όλους τους λαθρομετανάστες από το τρίγωνο Πλατεία Ομονοίας- Πλατεία Καραϊσκάκη- Πλατεία Θεάτρου. «Στόχος είναι το κέντρο της Αθήνας να ξαναγίνει προσβάσιμο στους πολίτες και να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας σε όσους ζουν ή κινούνται σε αυτό», λένε στα «ΝΕΑ» κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών.

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το ζήτημα της δημιουργίας ενός μεγάλου στρατοπέδου- γκέτο στον Ασπρόπυργο της Αττικής, στο οποίο η αστυνομία θα μπορέσει να μεταφέρει εκατοντάδες από τους παράνομους μετανάστες που σήμερα βρίσκουν καταφύγιο στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Άλλωστε ένας από τους βασικούς λόγους που δεν μπορούσε να προχωρήσει η μαζική επιχείρηση- σκούπα είναι η έλλειψη χώρου μεταφοράς των λαθρομεταναστών. Από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας προκύπτει πως στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και των αρμόδιων τμημάτων βρίσκονται περισσότεροι από 1.400 λαθρομετανάστες, αριθμός ήδη κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που μπορούν να φιλοξενήσουν. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι συλληφθέντες ύστερα από παραμονή 3 μηνών στα κρατητήρια επιστρέφουν στους δρόμους καθώς παραμένει πολύ μικρός ο αριθμός μεταναστών που απελαύνονται.

Ο χώρος ο οποίος έχει εγκριθεί είναι η πρώην στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, που έχει εγκαταλειφθεί για περισσότερο από μια δεκαετία. Το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου προκειμένου να περιέλθει στην κυριότητά του η έκταση των 100 στρεμμάτων, μέσα στην οποία μπορούν να εγκατασταθούν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου, έως 2.000 άνθρωποι.

Η υπόθεση σκοντάφτει όμως και σε ενδοκυβερνητικές κόντρες, καθώς την έκταση έχει ζητήσει και το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να κατασκευαστούν οι νέες δικαστι κές φυλακές. Όπως όμως προεξοφλούν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο υπουργείων και θα προχωρήσει η δημιουργία του γκέτο, καθώς στην κυβερνητική ατζέντα το ζήτημα της ασφάλειας και της λαθρομετανάστευσης βρίσκονται πολύ ψηλά.

Οι ανεπιθύμητοι των Ολυμπιακών
Ο χώρος του στρατοπέδου είχε αρχικά παραχωρηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να κατασκευαστούν χώροι υποδοχής για τοξικομανείς, αστέγους και άλλους ανεπιθύμητους στην Αθήνα των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι αντιδράσεις, ωστόσο, που ακολούθησαν μπλοκάρισαν τα σχέδια της κυβέρνησης και οι εργασίες κατασκευής έμειναν ημιτελείς. Στα περισσότερα κτίρια που είχαν κατασκευαστεί, είχαν ολοκληρωθεί ακόμη και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κι έμενε μόνο να τοποθετηθούν πόρτες και παράθυρα. Σήμερα όμως ο χώρος έχει λεηλατηθεί και άγνωστοι έχουν ξηλώσει από κουφώματα και καλώδια μέχρι την περίφραξη και τους σιδερένιους στύλους φωτισμού του στρατοπέδου... Στο πρώην στρατόπεδο επίσης υπάρχουν κατάλοιπα του νατοϊκού παρελθόντος του. Αρκετά από αυτά είναι κτίρια και μάλιστα υπογειοποιημένα, καθώς χρησίμευαν ως αποθήκες οπλισμού και καταφύγια πυρηνικού πολέμου. Στις μελέτες που έχουν γίνει, υπάρχει ακόμη και η σκέψη χρησιμοποίησης των κτιρίων αυτών.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας επισκέφθηκαν διάφορες περιοχές της Αττικής που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε κέντρα υποδοχής μεταναστών και κατέληξαν στη συγκεκριμένη έκταση, ενώ και οι πρώτες τεχνικές μελέτες έδειξαν πως από οικονομικής πλευράς είναι η πλέον συμφέρουσα λύση.
ΝΕΑ

ΑΠΟ http://infognomonpolitics.blogspot.com

Πράσινος» ο Κατσουράνης;


Ο παίκτης που αποτελεί από πέρυσι διακαή πόθο του Κώστα Αντωνίου είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Κώστα Κατσουράνη. Ο μέσος της Μπενφίκα μένει την ερχόμενη εβδομάδα ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα και θα είναι έτοιμος στη συνέχεια να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Κι’ αυτό γιατί σε περίπτωση που εξασφαλίσει την ελευθερία του, οι «πράσινοι» δεν θα είναι υποχρεωμένοι να δώσουν πέντε εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Κατσουράνης επιστρέφει στην Ελλάδα και φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης συνεχίζει την καριέρα του σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ήθελε, και το «τριφύλλι» βρίσκει έναν ποδοσφαιριστή που θα δώσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Νέα διαδήλωση...τώρα που βρήκαμε δουλειά...



ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 6μμ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 6μμ

Stop στις ρατσιστικές επιθέσεις

Νομιμοποίηση των μεταναστών τώρα

Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες

Οχι στο ρατσιστικό σύμφωνο της ΕΕ



Την Παρασκευή 29 Μάη θα βγούμε στους δρόμους ενωμένοι εργαζόμενοι, φοιτητές, μετανάστες για να μπει τέλος στις ρατσιστικές επιθέσεις.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Μάη έγινε εμπρηστική επίθεση σε χώρο θρησκευτικής λατρείας μουσουλμάνων μεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα. Φασίστες κόντεψαν να κάψουν ζωντανούς πέντε μετανάστες σε απόσταση μόλις τριακοσίων μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα. Βγήκαν ζωντανοί μέσα από τις φλόγες του υπόγειου χώρου τυλιγμένοι με βρεγμένη κουβέρτα. Τέτοιες επιθέσεις είχαν οργανώσει στο παρελθόν νεοναζί της Γερμανίας και τώρα την σκυτάλη πήραν οι ομογάλακτοι τους κυνηγοί των μεταναστών στην περιοχή.

Τέσσερις μέρες πριν αστυνομικός έσκιζε και ποδοπατούσε το Κοράνι ιρακινού μετανάστη όταν τον σταμάτησε για έλεγχο. Μετά τις οργισμένες διαδηλώσεις των μεταναστών ένα νέο πογκρόμ εξελίσσεται στον Άγιο Παντελεήμονα με την αστυνομία να κάνει πλάτες σε φασίστες.

Στα Χανιά η κυβέρνηση απειλεί με απελάσεις μεταναστών που απαίτησαν με απεργία πείνας τα δικαιώματα τους.

Αυτές οι ρατσιστικές επιθέσεις είναι κυβερνητικά καθοδηγούμενες. Η κυβέρνηση θέλει να αποπροσανατολίσει τη λαϊκη οργή. Απομονωμένη από την εργατική αγανάκτηση για τις απολύσεις και την άνοδο της ανεργίας, το πάγωμα των μισθών , το κόψιμο των συντάξεων, την ώρα που χαρίζει 28 δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες παίζει το χαρτί του ρατσισμού σε βάρος των μεταναστών. Θέλει να νομιμοποιήσει την άτυπη συγκυβέρνηση με το ΛΑΟΣ και γι αυτό πλάι στη χυδαία προπαγάνδα ψεμάτων για τους μετανάστες οργανώνει ένα όργιο αστυνομικών επιχειρήσεων-σκούπα σε βάρος μεταναστών σε όλη τη χώρα.

Δεν θα αφήσουμε να μετατραπούν οι μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους για την κρίση, την ανεργία και την υποβάθμιση της ζωής στις γειτονιές.

Η ΝΔ και το ΛΑΟΣ λένε ρατσιστικά ψέματα για τους μετανάστες.

Οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι πηγή πλούτου για την οικονομία. Με τον ίδιο τρόπο που οι έλληνες μετανάστες στην Γερμανία συνέβαλαν στο μεταπολεμικό θαύμα της χώρας εκείνης.

Χρόνια τώρα δουλεύουν με άθλια μεροκάματα και με εργοδοτική τρομοκρατία σαν κι αυτή που έριξε βιτριόλι στο στόμα της συνδικαλίστριας καθαρίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Οι δουλειές χάνονται γιατί οι βιομήχανοι κλείνουν τα εργοστάσια τους και απολύουν με τις πλάτες της κυβέρνησης γιατί βάζουν τα κέρδη τους πάνω από τις ζωές μας.

Οι γειτονιές της Αθήνας έχουν γίνει απάνθρωπες γιατί ο Κακλαμάνης προτιμά να πριονίζει δένδρα αντί να φτιάχνει πάρκα, προτιμά να χτίζει Γήπεδα αντί να φροντίζει να υπάρχουν σχολεία και παιδικοί σταθμοί.

Η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της μιλάνε για «ισλαμικό κίνδυνο» πίσω από τις διεκδικήσεις των μεταναστών. Συνεχίζουν να μιλάνε τη γλώσσα της ισλαμοφοβίας που τους έμαθε ο Μπούς όταν ξεκίναγε το πόλεμο που έφερε την κατοχή, τη φτώχεια και την μαζική προσφυγιά στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Παλαιστίνη. Και συνεχίζουν να στέλνουν Ελληνικό στρατό σε δυνάμεις κατοχής.

Χρειάζεται απύθμενο θράσος να χαρακτηρίζονται «τρομοκράτες» άνθρωποι που για να ξεφύγουν από χώρες που τις διέλυσε η ασυδοσία των πολυεθνικών, των τραπεζών και της Ε.Ε ρισκάρουν και χάνουν τις ζωές τους στα σύνορα μιας ρατσιστικής Ευρώπης-φρούριο. Ο Καραμανλής συνεργάζεται με τον Σαρκοζί και τον Μπερλουσκόνι για να κάνουν τα συνορα της ΕΕ παγίδα θανάτου για τους πρόσφυγες. Αυτοί οι κατατρεγμένοι άνθρωποι αντί γα άσυλο και νομιμοποίηση εισπράττουν δολοφονίες στη Π.Ράλλη και στα σύνορα, επιθέσεις από λιμενικούς, εξευτελισμούς από αστυνομικούς, βασανιστήρια ακόμη και απαγωγές σε συνεργασία με μυστικές υπηρεσίες που εξαφάνισαν ανθρώπους σε μυστικές φυλακές και στο Γκουαντανάμο.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές, τις οργανώσεις της Αριστεράς να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για να σταματήσουν οι ρατσιστικές επιθέσεις, να μπει τέλος στις επιχειρήσεις-σκούπα της ΕΛΑΣ, να προχωρήσει η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, να δοθεί άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, να καταργηθεί το ρατσιστικο Σύμφωνο της ΕΕ.



Πέτρος Κωνσταντίνου τηλ.: 6932828964
oxisymfonoasyloee.blogspot.com/ - 80k -

Σχόλιο:
Αυτός που υπογράφει ως Πέτρος Κωνσταντίνου είναι Έλληνας και ζει
στην Ελλάδα ή εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα;
Ετοιμαστείτε επαγγελματίες του Κέντρου να προστατέψετε
τις περιουσίες σας.
Ετοιμαστείτε δημοσιογράφοι να κατακεραυνώσετε την Αστυνομία
που σχίζει Κοράνια και χτυπάει ανυπεράσπιστες ορδές του Αττίλα
και του Αλλάχ!
Αθηναίος

Ιερόσυλοι χτύπησαν...ξωκλήσι!

Ένα χρυσό ευαγγέλιο και ένα δισκοπότηρο προτίμησε να κλέψει από
ξωκλήσι στην περιοχή της Κύμης, άγνωστοι, πριν από λίγο. Οι ιερόσυλοι
μπήκαν στον ναό με σκοπό να βρουν χρήματα. Αφού δεν βρήκαν κάποιο
ιδιαίτερο ποσόν, άρπαξαν τα ιερά αυτά κειμήλια του ναού.Οι δράστες
τράπηκαν σε φυγή ενώ αργότερα ανακάλυψαν την κλοπή κάποιοι πιστοί οι
οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.Μέχρι αυτή την ώρα οι αστυνομικοί
κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό τους

--
www.evianews.com

Σταθερά εξαπλώνεται η Νέα Γρίπη


Η νέα γρίπη συνεχίζει την αργή εξάπλωσή της ανά τον κόσμο, με την καταγραφή 12.500 κρουσμάτων παγκοσμίως και 91 θανάτους. Δύο χιλιάδες επιβάτες κρουαζιερόπλοιου έχουν τεθεί σε καραντίνα στο Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο ιός A (H1N1) έχει προσβάλει 12.515 ανθρώπους σε 46 χώρες και έχει προκαλέσει τον θάνατο 91 ανθρώπων από την εμφάνισή του στο Μεξικό.

Τουλάχιστον πέντε νέοι θάνατοι καταγράφηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες στο Μεξικό, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, τις τρεις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από τη νέα γρίπη.

Ο ΠΟΥ προειδοποίησε ωστόσο την περασμένη εβδομάδα ότι τα στατιστικά στοιχεία είναι πλέον «λιγότερο ακριβή», διότι ορισμένες από τις πλέον πληγείσες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, έχουν σταματήσει τη συνολική καταγραφή των κρουσμάτων εξαιτίας της συγγένειας των συμπτωμάτων με εκείνα της εποχικής γρίπης.

Εξάλλου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταγράφει τα κρούσματα από τον αρχικό εντοπισμό του ιού στα τέλη Μαρτίου στο Μεξικό, χωρίς να απαλείφει τις περιπτώσεις που έχουν ιαθεί.

Μετά το Μεξικό, η Νέα Υόρκη κατέχει τη δεύτερη θέση στον κατάλογο των εστιών της γρίπης. Η Ιαπωνία είναι η τέταρτη πλέον πληγείσα από την ασθένεια χώρα και, κυρίως, η πρώτη αυτόνομη εστία της νόσου εκτός της αμερικανικής ηπείρου.

Ο αριθμός των ασθενών φορέων του ιού A (H1N1) έφθασε στο τέλος της εβδομάδας τους 307 στο ιαπωνικό αρχιπέλαγος, όπου δεν έχει σημειωθεί πάντως κανένας θάνατος.
Η επιβεβαίωση της εμφάνισης αυτόνομης εστίας μόλυνσης στην Ιαπωνία θα δικαιολογούσε την αναβάθμιση του διεθνούς επιπέδου συναγερμού στην ανώτατη βαθμίδα της πανδημίας, γεγονός που έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να πράξει ο ΠΟΥ.

Σε άλλες περιοχές του κόσμου, ο ιός έκανε την εμφάνισή του με ένα πρώτο κρούσμα στο Μπαχρέιν, σε έναν 21χρονο , ο οποίος επέστρεψε στη χώρα του έπειτα από σπουδές στη Νέα Υόρκη.

Η Τσεχική Δημοκρατία κατέγραψε επίσης το πρώτο της κρούσμα σε άνδρα, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από τις ΗΠΑ. Το Ισραήλ κατέγραψε επίσης το ένατο κρούσμα του σε έναν 42χρονο, ο οποίος επέστρεψε επίσης από τις ΗΠΑ.

Ο Ισημερινός έκλεισε δύο προξενεία στη Νέα Υόρκη για ολόκληρη την εβδομάδα, εξαιτίας πιθανού κρούσματος γρίπης μεταξύ των υπαλλήλων του.

Στην Ισπανία, την περισσότερο πληγείσα χώρα στην Ευρώπη με 135 κρούσματα, και δεύτερη στρατιωτική σχολή διέκοψε τη λειτουργία της και ετέθη σε καραντίνα.

Στην Αυστραλία, περισσότεροι από 2.000 επιβάτες κρουαζιερόπλοιου έχουν τεθεί σε καραντίνα έπειτα από τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων σε 5χρονα παιδιά που επέβαιναν σε αυτό.
Ηellenic Business