Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ


Τρομερή πτώση στα Ευρωπαικά Χρηματιστήρια λόγω των ζημιών που ανακοίνωσε η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία AIG,και της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 14,1 δισ. ευρώ στην οποία προχωρά η HSBC.Το Χρηματιστήριο του Λονδίνου έκλεισε στο -5,33%,το Παρίσι στο -4,48%,στο Μιλάνο -6,02%,ενώ στη Φρανκφούρτη στο -3,48%.Αθτή τη στιγμή ο DOW JONES είναι στο -4,39 και στις 6.763,29 μονάδες πέφτώντας μετά από 11 χρόνια κάτω απο τις 7000.Εδώ τη γλυτώσαμε προσωρινά λόγω της αργίας.

Πως γιόρτασε τα κούλουμα ο Δήμαρχος Αθηναίων;


ΜΟΝΟΣ!!!!

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΛΩΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ





Μία γυναίκα πλήρωσε 30000 ευρώ σε ειδικευμένο επιστημόνικο ιδρυμα στη Νότιο Κορέα γιά να της κλωνοποιήσουν το αγαπημένο της bull terrier.

Ένοπλη ληστεία με λεία… γλειφιτζούρια!


Έναν έφηβο ανακρίνει η αστυνομία στη Νέα Ζηλανδία, ως ύποπτο για ένοπλη ληστεία που έγινε σε μαγαζί με γλυκά στο Όκλαντ.


Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τρία αγόρια, δύο εκ των οποίων φορούσαν μάσκες, να μπαίνουν στο κατάστημα και να ακινητοποιούν την ιδιοκτήτρια.
Το ένα από τα παιδιά απειλούσε με ένα ασημί όπλο τη γυναίκα, την ώρα που τα άλλα δύο γέμιζαν μία τσάντα με… παγωτά και σοκολάτες.


Δεν σταμάτησαν εκεί όμως, αφού στη συνέχεια ζήτησαν από την γυναίκα τσιγάρα και μετρητά. Η συνολική τους λεία υπολογίζεται σε περίπου 400 δολάρια, ενώ αναζητούνται και τα άλλα δύο αγόρια.

ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ


Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο σε μια κρύα χειμωνιάτικη ημέρα, από παιχνίδι στο χιόνι και από ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Εκτός βέβαια αν εσείς αποτελείτε το φαγητό.
Στην πόλη Barrow, που είναι η βορειότερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες (340 μίλια βόρεια του Αρκτικού Κύκλου), ένας άντρας και μια πολική αρκούδα παίζουν το γύρω-γύρω όλοι, γύρω από ένα φορτηγάκι. Βέβαια δεν θα έγραφα τόσο ανάλαφρα αν τελικά δεν είχε καλό τέλος το παιχνίδι τους. Ο άντρας γλύτωσε με 100 βαθιές γρατσουνιές, αφού τελικά κατάφερε να μπει στο - για καλή του τύχη - ξεκλείδωτο φορτηγάκι της φωτογραφίας.
Για την ιστορία, να τονίσω ότι η οργάνωση για την προστασία της Πολικής αρκούδας, δηλώνει πως μόνο ένα άτομο έχει σκοτωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από πολική αρκούδα τα τελευταία 30 χρόνια ενώ στον Καναδά 8 και στην Ρωσία 19.
Εγώ έχω μόνο μια απορία. Τις φωτογραφίες ποιος τις τράβηξε και πόσο μακριά ήταν?

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Πώς να επανοικοδομηθεί η Γάζα και ποιος πρέπει να πληρώσει για αυτό θα συζητηθεί μεταξύ των διεθνών δωρητών και των διπλωματών στην Αίγυπτο. Ολη η περιοχή καταστράφηκε από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές προσπαθώντας να κτυπήσουν τους αρχηγούς της Hamas.

**Πριν από λίγο η Υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος δήλωσε οτι δεσμεύτηκε για παροχή επιπλέον πέντε εκατομμυρίων δολαρίων προς το λαό της Γάζας, επιπροσθέτως της ανθρωπιστικής βοήθειας.
***ΑΠΟ sibilla-gr * Η ανθρωπιστική “βοήθεια”, που επικαλείται για επικοινωνιακούς λόγους η κυρία Μητσοτάκη-Κουβέλα-Μπακογιάννη, σαπίζει σε αποθήκες του Ισραήλ και από την Ελλάδα η μόνη ουσιαστική βοήθεια που μπήκε στη Γάζα είναι εκείνη της Εκκλησίας της Ελλάδας. Κι εδώ παγιδεύονται (;) τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης!

[1] Η απόφαση 181 των Ηνωμένων Εθνών έθετε ως προϋπόθεση για την ίδρυση κράτους του Ισραήλ, να ιδρυθεί πρώτα το κράτος της Παλαιστίνης. Έτσι, η αναγνώριση του Ισραήλ, πριν την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους, είναι σαφής παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο το επεισόδιο οργανωμένης επίθεσης από αγνώστους κατά Ελλήνων επισκεπτών και των περιουσιών τους, που σημειώθηκε χθες στην πόλη της Αχρίδας, στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Τέτοιες πράξεις, που δυστυχώς πλήττουν την...επικοινωνία μεταξύ λαών, είναι το ορατό αποτέλεσμα του εθνικισμού και της στρεφόμενης κατά της Ελλάδας μισαλλοδοξίας, που συνειδητά καλλιεργούνται τον τελευταίο καιρό στα Σκόπια. Ζητάμε από τις Αρχές της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας να προστατεύουν τους Έλληνες πολίτες που επισκέπτονται τη χώρα τους, καθώς και την σύλληψη και τιμωρία των ενόχων της χθεσινής απρόκλητης επίθεσης”.

www.newsblog.gr

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ=ΣΠΑΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ


Ελπίζω να το βλέπουμε συχνότερα σε αγώνες που σημαίνουν κάτι.
Όπως ένα πρωτάθλημα.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ


Ένας τύπος μπαίνει σ΄ ένα μπαρ, κάθεται στη μπάρα και ζητάει πέντε ποτήρια ουίσκι.

"Όλα μαζί;" ρωτάει ο σερβιτόρος.

" Ναι, και τα πέντε" απαντά ο πελάτης, "σκέτα, χωρίς πάγο"

Τον σερβίρει , και ο πελάτης τα πίνει μονορούφι.

"Σερβιτόρε" λέει. "Τώρα, βάλε μου τέσσερα ποτήρια ουίσκι, χωρίς πάγο"

Ενώ αυτός τα σερβίρει, αρχίζει να βλέπει ότι ο πελάτης έχει αποκτήσει ένα χαζό χαμόγελο. Αφού πιεί συνεχόμενα και τα τέσσερα ποτήρια, προσπαθεί να σηκωθεί όρθιος, και καθώς αρπάζεται από τη μπάρα αναφωνεί¨" Αγόρι! Φέρε μου άλλα τρία ποτήρια ουίσκι" . Γελάει λίγο και προσθέτει :"Χωρίς πάγο".

Ο σερβιτόρος υπακούει και ο πελάτης τα ξαναπίνει γρήγορα.

Τώρα δεν είναι χαζό μόνο το χαμόγελο αλλά και το βλέμμα.

"Φίλε!" λέει τώρα με δυνατά φωνή, ""βάλε μου δύο ποτήρια από το ίδιο"

Το κατεβάζει και φωνάζει για γι΄άλλη μια φορά στον σερβιτόρο " Aδελφέ! Είσαι σαν αδελφός για μένα..." Γελάει με λόξυγκα και προσθέτει: "Βάλε μου άλλο ένα ποτήρι ουίσκι, χωρίς πάγο. Αλλά μόνο ένα, έτσι; Μονάχα ένα..."

Ο μπάρμαν τον σερβίρει.

Ο τύπος κατεβάζει το ποτήρι και με μία μόνη γουλιά και, εξ αιτίας μιας ακαταμάχητης ζαλάδας, πέφτει στο πάτωμα εντελώς και οριστικά μεθυσμένος.

Από εκεί κάτω, λέει στο σερβιτόρο: "O γιατρός δε θέλει να με πιστέψει, αλλά εσύ είσαι μάρτυρας:"Όσο λιγότερο πίνω, τόσο χειρότερα γίνομαι!!!"

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ


Μια βόλτα στο λούνα πάρκ

Θήλαζε ενώ οδηγούσε..




Μία 39χρονη συνέλαβαν οι αρχές στο Οχάιο με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς η γυναίκα οδηγούσε και ταυτόχρονα θήλαζε το παιδί της.


Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από ένα μοτοσικλετιστή, ο οποίος πέρασε με τη μηχανή του δίπλα από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 39χρονη.


Όπως κατέθεσε στην αστυνομία, η γυναίκα οδηγός θήλαζε το παιδί της και μιλούσε στο κινητό της την ώρα που το αυτοκίνητο κινούνταν. Ο μοτοσικλετιστής συγκράτησε τον αριθμό του αυτοκινήτου και μέσω αυτού οι αστυνομικοί την εντόπισαν.



Η ίδια, μετά τη σύλληψή της, δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες. Μάλιστα δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν θα άφηνε ποτέ το παιδί της να πεινάσει!

Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2009

Καλό το φαγητό με την οικονομική διαπλοκή Γιωργάκη;


Βάλαμε για Αλαβάνο,Ν.Δ,Καρατζαφέρη αλλά ήρθε και η ώρα του Γ.Παπανδρέου για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Ο κόσμος δεν αντέχει πια τα μυστικά δείπνα και τα περίεργα ραντεβού με επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Τι ήθελε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να...φάει με την αφρόκρεμα των λεφτάδων; Αν δεν είναι αυτό διαπλοκή τότε τι είναι;
Δεν είναι σοβαρό θέμα ότι ο Γιωργάκης έφαγε με όλο το οικονομικό σύστημα της χώρας και μάλιστα στα κρυφά; Μήπως τον στηρίξουν δηλαδή ή απλά ξέρουν ότι θα γίνει υπουργός και το έριξαν στο φαί με τον επόμενο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΦΑΓΕ:


Ο Δημ. Παπαλεξόπουλος της γνωστής εταιρίας τσιμέντου ΤΙΤΑΝ,

ο κ. Σκλαβενίτης, ο ένας εκ των τριών αδελφών της γνωστής αλυσίδας των σούπερ μάρκετ,

ο Αν. Καλιτσάντζης επικεφαλής της ΕΛΤΕΧ, στενός συνεργάτης του Γ. Μπόμπολα στον τομέα των κατασκευών, ο οποίος δραστηριοποιείται και στο χώρο της ενέργειας,

ο γνωστός εφοπλιστής Π. Λασκαρίδης,

ο Β. Σπανός από το χώρο της Υγείας (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ),

ο Γ. Γεράρδος (Πλαίσιο),

ο Σπ. Θεοδωρόπουλος από το χώρο των τροφίμων (VIVARTIA),

ο Αρ. Μπελλές από το χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών (ΝΗΡΕΥΣ),

ο Ευτ. Βασιλάκης από το χώρο των αερομεταφορών (AEGEAN),

ο Ευ. Μυτιληναίος από τη βαριά βιομηχανία,

ο Αγγ. Πλακόπιτας από το χώρο του επενδυτικού κεφαλαίου και

ο Σπ. Διβάνης των γνωστών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Το δείπνο οργανώθηκε από το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γ. Ραγκούση και τον κ. Καραμούζη.

apo troktiko

Aσυνήθιστοι χαρταετοί


Ο γνωστός μας χαρταετός συναντάται στην Ευρώπη σχετικά πρόσφατα σαν παιχνίδι μετά τον 10o μ.Χ. αιώνα δια μέσω των Αράβων. Στην Κίνα η χρήση του όμως φτάνει ίσως και το 1000 π.Χ.! Σε κείμενο του 4ου αιώνα π.Χ. κάποιος Κουνγκσού Φαν αναφέρεται ότι κατασκεύασε «ξύλινο πουλί» που πέταγε τρεις μέρες συνεχώς.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως της Κινέζικης ιστορίας είναι η χρήση χαρταετών που σήκωναν ανθρώπους για στρατιωτικούς κυρίως σκοπούς, τόσο για χρήση σαν εναέρια παρατηρητήρια όσο και σαν σύστημα μετάδοσης τηλεπικοινωνιακών σημάτων. Ο αυτοκράτορας Γουέν Χσούν Τι έκανε πειράματα πτήσεων με αετούς φτιαγμένους από μπαμπού και επιβάτες τους κρατούμενούς του. Οι τυχεροί κέρδιζαν την ελευθερία τους.

Ο Μάρκο Πόλο περιγράφει τους χαρταετούς και τις επικίνδυνες επανδρωμένες πτήσεις τους. Στην Ιαπωνία απαγορεύτηκαν οι χαρταετοί πάνω από κάποιο μέγεθος ώστε να αποφεύγονται τα επανδρωμένα μοντέλα και οι κίνδυνοι που συνεπαγόταν, μιας και λέγεται ότι η Ιαπωνία φοβόταν εναέρια εισβολή από την Κίνα! 'Αλλες δημοφιλείς χρήσεις των χαρταετών πέρα από την διασκέδαση ήταν το ψάρεμα και η ανύψωση βαρών ως και οικοδομικών υλικών!

Στις αρχές του 20ου αιώνα, κατά την εκβιομηχάνιση της Κίνας οι συντηρητικοί επιστήμονες ζητούσαν να επενδυθούν χρήματα όχι σε δρόμους και γέφυρες αλλά στην μελέτη και ανάπτυξη της τεχνολογίας κατασκευής ιπτάμενων οχημάτων που ανάφεραν τα αρχαία τους κείμενα. Αν και προτιμήθηκαν οι σίγουρες δοκιμασμένες λύσεις δεν ξέρουμε τι απέγιναν οι αρχαίες γνώσεις...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΜΕΡΝΑ!!!ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

H ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

Ξαφνικά πιάνουν κάποιον φοβεροί και αβάσταχτοι πόνοι από ένα δόντι….
Πέφτει κάτω, δεν μπορεί να κρατηθεί, ουρλιάζει…..
Η γυναίκα του ψάχνει για κάποιο οδοντογιατρό αλλά δεν βρίσκει κανένα…
Ήταν Σάββατο βράδυ.
Τον παίρνει και πάνε στο νοσοκομείο που εφημέρευε.
Τον αρπάζουν αμέσως και αρχίζουν οι εξετάσεις!!!!
Βρε παιδιά, το δόντι μου πονάει, κάντε κάτι.
Του δίνουν ένα παυσίπονο ισχυρό αλλά δεν τον πιάνει.
Τότε ο εφημερεύων γιατρός του λέει, "να πάτε στον τρίτο όροφο που είναι ο ψυχίατρος και ο ψυχαναλυτής κάποιος θα σε βοηθήσει".
Μα γιατρέ μου το δόντι μου πονάει, δεν έχω κάποιο ψυχικό πρόβλημα…
Ακούσατε κύριε τι σας είπα, στον τρίτο όροφο.
Τι να κάνει, πάει στον τρίτο, τον παίρνουν μέσα και έρχεται ο γιατρός, λέει το πρόβλημα του και ο γιατρός του λέει, «φύγε και μέχρι να πας σπίτι σου θα λες από μέσα σου, συνέχεια χωρίς να σταματήσεις, ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ!!»

Μα γιατρέ μου τι είναι αυτά που μου λέτε..

Φύγε και κάνε αυτό που σου είπα.

Στη διαδρομή προς το σπίτι του, έλεγε από μέσα του.
ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ……

Όταν φτάσανε στο σπίτι τους σαν θαύμα ο πόνος του είχε φύγει!!!!!

Μπαίνουν μέσα, και ετοιμάζονται για ύπνο.

Την άλλη μέρα πάει στο καφενείο και άρχισε να λέει όλη την χθεσινή του περιπέτεια. με το δόντι του.
Όταν πέσαμε για ύπνο μου ήρθε να κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου.
Πέντε φορές….κάναμε έρωτα!!!!

Καλά πως τα κατάφερες, των ρωτούν οι φίλοι του, εσύ με το ζόρι έκανες έρωτα με τη γυναίκα σου.

Ξέρετε ρε παιδιά, έλεγα συνέχεια από μέσα μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!!

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ






http://studioa-blog.blogspot.com/