Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ 5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΓΑΜΟΥ..


ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!


H αγγελία που δημοσιεύθηκε στην «ATHENS VOICE” τα λέει όλα για το που πάμε και που μας πάνε...

Ιδιαιτέρα υπουργού 40χρονη, εξαιρετικά όμορφη, με γοητευτική παρουσία και προσωπικότητα, ψηλή, λεπτή, γόνος στρατιωτικών,μηνιαίως Ε 5.000, 2ώροφο,μετοχές, καταθέσεις, εξοχικό, Ι.Χ.επιθυμεί γνωριμία γάμου με κύριο έως 52 ετών, νεανικό, ευχάριστο, ευγενή.(
πηγή)

Τουρκία και ψευδοκράτος πάνε πακέτο


Κοινός στόχος της Τουρκίας και του ψευδοκράτους είναι η επίλυση του Κυπριακού, υποστήριξε ο νέος "πρεσβευτής" της Τουρκίας στα κατεχόμενα, Καγιά Τουρκμέν, ο οποίος επέδωσε χθες τα "διαπιστευτήριά" του στον κατοχικό ηγέτη Έρογλου. Ο Τουρκμέν διαβεβαίωσε ότι η Τουρκία θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των Τουρκοκυπρίων και θα εργάζονται μαζί για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα, η οποία θα συμβαδίζει με τις παραμέτρους των Ηνωμένων Εθνών. Ο Έρογλου δήλωσε ότι οι σχέσεις Τουρκίας-ψευδοκράτους βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Στο μεταξύ, στα κατεχόμενα ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ "αστυνομικών" και διαδηλωτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το πακέτο οικονομικών μέτρων που επέβαλε η ψευδοκυβέρνηση. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από την ψευδοβουλή και διαμαρτύρονταν για την ψήφιση των μέτρων. Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν έξω από την τουρκική "πρεσβεία". Η "αστυνομία" προχώρησε στη σύλληψη 24 διαδηλωτών.

Σημερινή

Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ DREAM TEAM ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ ΤΟ 1992