Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ..

ΤΟ 1945 ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ।

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Συμπλοκές μεταξύ μεταναστών και ντόπιων στην Άρτα



Σε κέντρο παραβατικότητας και συμπλοκών μεταξύ ντόπιων και μεταναστών έχει μετατραπεί η Φιλοθέη και ειδικότερα η περιοχή των Καφέ επί της Εθνικής οδού.
Έτσι τις τελευταίες μέρες η περιοχή είναι ανάστατη, αφού ο ένας ξυλοδαρμός ακολουθεί τον άλλο σε μία ιδιότυπη βεντέτα μεταξύ νεαρών κυρίως ντόπιων κατοίκων και Πακιστανικής καταγωγής αλλοδαπών και των φίλων τους που έρχονται προς υποστήριξη.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, Πακιστανικής καταγωγής θαμώνας αντέδρασε σε πειράγματα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με ομάδα νεαρών και να ξυλοκοπηθεί. Σε βοήθεια του προσέτρεξαν άλλοι ομοεθνείς του με αποτέλεσμα να απειληθεί γενική σύρραξη.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρουσία της Αστυνομίας που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί για τα τεκταινόμενα.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό σε σπίτια και αποθήκες που διαμένουν αλλοδαποί, αλλά και σε οικίες αγροτών που τους απασχολούν.


Το γεγονός ίσως αποτελούσε μεμονωμένο γεγονός και άνευ μεγάλης σημασίας αν δεν αποτελούσε τη συνέχεια άλλων συμπλοκών μεταξύ Αλβανών και Πακιστανών υπό την απειλή πυροβόλων όπλων μάλιστα και αν η προαναφερόμενη συμπλοκή δεν είχε συνέχεια και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και την εκ νέου επέμβαση της Αστυνομίας.

Το μέγεθος της συμπλοκής από άποψη συμμετοχής, αλλά και οι κίνδυνοι που εγκυμονούσε ανάγκασε την τοπική Αστυνομική Δ/νση να στείλει μεγάλη δύναμη ανδρών και οχημάτων της.

Τα γεγονότα πάντως έχουν θορυβήσει πολύ τους πολίτες της περιοχής που χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν παρακολουθούν αμήχανα και με αίσθημα φόβου τα όσα συμβαίνουν γύρω τους επί σειρά μηνών.


ΚΕΝΤΡΙ
: Το διάβασα στο ErevnaNews και πολύ με προβλημάτισε...
Κάτι πρέπει να γίνει με τον αυξανόμενο αριθμό αυτών των ανθρώπων, που χωρίς μεροκάματο περιφέρονται και μοιραία κάποια στιγμή η απελπισία τους σπρώχνει και στην παρανομία.
..
Κάτι πρέπει να γίνει και με την όλο και αυξανόμενη ρατσιστική διάθεση πολλών ντόπιων νεαρών, που στην απελπισία τους για την έλλειψη δουλειάς και την απουσία κάθε αισιόδοξης προοπτικής, βρίσκουν σαν εύκολους στόχους περιφερόμενους λαθρομετανάστες, που αποτελούνε εύκολο στόχο για εκτόνωση...
Πάντως, για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, έχω την εντύπωση, πως το κύριο πρόβλημα είναι η όλο και μεγαλύτερη κόντρα μεταξύ "παλιότερων" Αλβανών και "φρεσκότερων" Πακιστανών για τον έλεγχο περιοχών και δραστηριοτήτων. Πριν κανα-δυο μήνες υπήρξε κι ένας ύποπτος θάνατος που πέρασε "στο ντούκου"...

http://aletri.blogspot.com/2010/05/blog-post_9900.html

Ζήτημα ζωής για την 4χρονη Γεωργία

Αγαπητοί φίλοι.

Η 4χρονη Γεωργία από την Νέα Βύσσα του ¨Εβρου αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεtαβεί στο εξωτερικό όπου είναι και η μόνη της ελπίδα.
Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί μία ομάδα στο facebook και έχουν ανοιχτεί κάποιοι τραπεζικοί λογαριασμοί.:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ.Λογ/μου: 5351-047116-941 , IBAN GR090172 3510 0053 5104 7116 941
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ.Λογ/μου:185 01 02673172 , IBAN GR47 0430 1120 0018 5010 2673 172 BIC: ΑΒGRGRAA

η ομάδα είναι
http://www.facebook.com/?tid=1309562018011&sk=messages#!/group.php?gid=116466868375938

Σήμερα κατ΄εξαίρεση , και μόνο για αυτή τη φορά σας ζητώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια.

Αφού το κράτος μας είναι ανίκανο να προστατέψει και να βοηθήσει τους πολίτες του άς το κάνουμε εμείς.

Ας δείξουμε ότι δεν ξέρουμε μόνο να καίμε ανθρώπους.

Γραφτείτε και άν μπορείτε βοηθήστε.
Είναι πραγματική η ανάγκη εξακριβωμένη από εμένα προσωπικά.

http://www.facebook.com/group.php?gid=116466868375938&ref=mf

HELP center Γιώργος Δέδες

Μην καθόμαστε με δεμένα τα χέρια, όπου τους βρείτε αρπάξτε τους

Μην καθόμαστε αποχαυνωμένοι στο θέαμα των κουκουλοφόρων δολοφόνων. Έχουμε την δύναμη στα χέρια μας και είμαστε χιλιάδες που πάμε σε πορείες. Αν δεν θέλουμε να υπάρξουν και άλλα θύματα, όπου τους βρείτε , αρπάξτε τους και βγάλτε τους τις κουκούλες με σφαλιάρες. Θρασύδειλοι είναι και δεν...

μπορούν να κάνουν πολλά πολλά όταν αντιπαρατεθούν με τον κόσμο. Ο αντίπαλος είναι το κράτος(πολιτικοί)που έφαγαν τα χρήματα και αυτά τα αποβράσματα οι δολοφόνοι που πρέπει να σαπίσουν στην φυλακ

Λέω τώρα εγώ....



Αν για την δολοφονία αυτών των άτυχων ανθρώπων της MARFIN
υπεύθυνοι ήταν ένστολοι σήμερα θα γινότανε ο κακός χαμός
στην Αθήνα.
Δυστυχώς έτσι καταντήσαμε ή καλύτερα μας καταντήσανε.
Κανένας δεν είδε τους βαρβάρους από πού βγήκαν από πού
πετάχτηκαν.
Έρχομαι τώρα στην MARFIN.
Το σύστημα πυρόσβεσης που όφειλε να έχει ...κατούραγε νερό;;;
Η αρμόδια Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος που είχε δώσει
την άδεια το είχε ελέγξει σωστά ή λόγω MARFIN το θεώρησε
σωστό;

Υπερκέρδη της Deutsche από το ελληνικό δράμα;





http://www.banksnews.gr/portal/home-...--deutsche----
dbankΈνας μεγάλος, άλυτος γρίφος παραμένει για τα τραπεζικά στελέχη στην Αθήνα η στάση της πανίσχυρης γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank στην ελληνική κρίση, αλλά και στο «δράμα του ευρώ» των τελευταίων μηνών: από τη μια, η τράπεζα εμφανίζεται σε ρόλο «ευεργέτη» της χώρας, ταυτόχρονα, όμως, προκαλούν πολλές συζητήσεις τα τεράστια κέρδη πρώτου τριμήνου που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, τα οποία προήλθαν σχεδόν αποκλειστικά από συναλλαγές επενδυτικής τραπεζικής.

Η τράπεζα που έχει επικριθεί στην επίσημη έκθεση του κοινοβουλίου της Ισλανδίας για το ρόλο της στην πτώχευση της χώρας είναι βέβαιο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ότι έχει «πολύ περιορισμένη έκθεση» στην Ελλάδα, με τη μορφή τοποθετήσεων σε κρατικά ομόλογα ή άλλες χρηματοδοτήσεις. Βέβαιο είναι, επίσης, ότι έχει πρωτοστατήσει, μέσω του τμήματος αναλύσεών της, στη δημιουργία του διεθνούς πανικού για την Ελλάδα, αφού οι αναφορές της επί μήνες ήταν από τις πλέον καταστροφολογικές.

Χαρακτηριστικότερη, ίσως, του πνεύματος καταστροφολογίας που επκρατούσε στις αναλύσεις της D.B. στις αρχές του χρόνου, ήταν η ανάλυση που προέβλεπε ότι «εάν η Ελλάδα καταρρεύσει, τότε το πιστωτικό κραχ του 2007-2009 θα είναι το Κεφάλαιο 1 μιας ευρύτερης ανάλυσης, με τίτλο: «Πώς Χρεοκόπησε ο Καπιταλισμός»! Στην ανάλυση αυτή, σύμφωνα με το κείμενο της D.B., το κεφάλαιο 2 θα είχε τίτλο «Θεμελιώδης κρίση των κρατικών ομολόγων - Ελλάδα», το Κεφάλαιο 3: «Η κατάρρευση της Ελλάδας», το Κεφάλαιο 4: «Η χρεοκοπία Πορτογαλίας και Ισπανίας», το Κεφάλαιο 5: «Εξεγέρσεις στην Ευρώπη», το Κεφάλαιο 6: «Η Ιταλία εκδιώκεται από τη ζώνη του ευρώ», το Κεφάλαιο 7: « Στο ευρώ μόνοι τους Γαλλία και Γερμανία» και τα Κεφάλαιο 8 και 9 « Πολιτική αναταραχή» και «Πόλεμος»!

Βέβαιο είναι, εξάλλου, ότι ο ισχυρός άνδρας της D.B., Γιόζεφ Άκερμαν, επισκέφθηκε σε κρίσιμο χρόνο την Αθήνα, λίγο πριν ληφθούν οι αποφάσεις για το διεθνή μηχανισμό στήριξης, και είχε επαφές με τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών, για το περιεχόμενο των οποίων ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά. Ό,τι και αν ειπώθηκε σε αυτές τις συναντήσεις, η συνέχεια είναι γνωστή: η Γερμανία τήρησε τη γνωστή αδιάλλακτη στάση της έναντι της Ελλάδας, οδηγώντας τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και την Ευρωζώνη σε πρωτοφανή κρίση.

Στο τελευταίο στάδιο της κρίσης, ο κ. Άκερμαν εμφανίζει… φιλανθρωπικές διαθέσεις έναντι της Ελλάδας, καθώς ήταν ένα από τα μεγάλα αφεντικά του γερμανικού χρηματοοικονομικού συστήματος, που είχαν συνάντηση πρόσφατα με τον υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε, στην οποία εκδήλωσαν τη διάθεση προσφοράς τους προς τη χώρα, με ελαφρώς νεφελώδης δεσμεύσεις για βοήθεια, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος στήριξης.

Όμως, αυτό που σχολιάζεται ευρύτατα στους τραπεζικούς κύκλους, είναι ότι περιέργως η Deutsche, σε μια περίοδο πρωτοφανούς αναταραχής στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων και τα χρηματιστήρια, αλλά και την ώρα που το ευρώ υποχωρούσε όλο και χαμηλότερα, εξαιτίας των ανησυχιών για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, κατάφερε να εμφανίσει το πρώτο τρίμηνο του 2010 υπερκέρδη, προερχόμενα μάλιστα από την επενδυτική τραπεζική!

Ακόμη πιο περίεργο, αν όχι ύποπτο, είναι ότι την ίδια περίοδο τεράστια κέρδη από συναλλαγές στις αγορές εμφάνισαν και οι μεγάλοι ανταγωνιστές της Deutsche από τις ΗΠΑ (Bank of America Corp., JPMorgan Chase & Co., Goldman Sachs Group Inc.), που είναι γνωστό ότι δεν έχουν μείνει αμέτοχες στο μεγάλο σορτάρισμα των ελληνικών ομολόγων και του ευρώ.

Το ερώτημα που απασχολεί την τραπεζική κοινότητα είναι πώς, σε τέτοια δύσκολη περίοδο για τις αγορές, κατάφερε η γερμανική κορυφαία τράπεζα να εμφανίσει αύξηση των κερδών της κατά 48%, η οποία προήλθε κατά 90%, σύμφωνα με αναλυτές, από την επενδυτική τραπεζική, ένα τομέα που διπλασίασε τις αποδόσεις του;

Μήπως, αναρωτιούνται πολλοί στην τραπεζική αγορά, αυτά τα υπερκέρδη, που δεν θα μπορούσαν να εξηγηθούν από long θέσεις σε μετοχές και ομόλογα, παρήχθησαν από υποτιμητική κερδοσκοπία στο ευρώ, τα ελληνικά και άλλα περιφερειακά ομόλογα της Ευρωζώνης, είτε με θέσεις της ίδιας της Deutsche, είτε, κυρίως, με τεράστιες ροές χρηματοδοτήσεων προς τα κερδοσκοπικά hedge funds που έχουν πρωτοστατήσει σε αυτό το παιχνίδι;

Σε αυτά τα ερωτήματα δύσκολα μπορούν να δοθούν απαντήσεις, καθώς ελάχιστοι σε ένα πολύ κλειστό «ιερατείο» γνωρίζουν τις πραγματικές κινήσεις που είχαν αυτές τις τρελές αποδόσεις για την Deutsche Bank. Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποθέτουν, όλο και πιο βάσιμα, ότι η κορυφαία γερμανική τράπεζα, όπως και οι μεγάλες αμερικανικές, ίσως έχουν συστήσει μια «ανίερη συμμαχία» κατά του ευρώ, από την οποία αποκομίζουν τεράστια κέρδη, την ώρα που αναδιανέμεται βίαια από την κρίση η παγκόσμια τραπεζική πίτα. Ταυτόχρονα, όμως, οι επιδιώξεις μιας τέτοιας συμμαχίας δεν θα ήταν εντελώς άσχετες και με τις επιδιώξεις των αντίστοιχων κυβερνήσεων: η Ουάσιγκτον πασχίζει να αποφύγει την «κουρελοποίηση» του δολαρίου και το Βερολίνο επιδιώκει την αποδυνάμωση του ευρώ, για να συνεχίσει ακάθεκτη τις εξαγωγές της η γερμανική βιομηχανία.

Τα σενάρια και οι εικασίες για μια τέτοια «ανίερη» συμμαχία κατά του ευρώ και των αδύναμων χωρών της Ευρωζώνης δεν παίρνουν αφορμές μόνο από τα ύποπτα κέρδη της Deutsche Bank από την επενδυτική τραπεζική, την ώρα που κλονίζονται οι ευρωπαϊκές αγορές: οι προσεκτικοί παρατηρητές των διεθνών τραπεζικών εξελίξεων έχουν προσέξει από καιρό, ότι ο Ότμαρ Ίσινγκ, μια εμβληματική προσωπικότητα του γερμανικού τραπεζικού συστήματος, έχει από καιρό «μετακομίσει» στην Goldman Sachs, ως υψηλός σύμβουλος, και ήταν εξαρχής ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους της παροχής διεθνούς στήριξης στην Ελλάδα…

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το Λαό οι Βουλευτές!!! όπως τον φοβόντουσαν οι...


Είναι πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας που ο Βουλευτής αισθάνεται ως απατεώνας και κρύβεται. Ο λαός είναι πρώτη φορά τόσο οργισμένος, που μεταδίδει χωρίς έλεος την οργή του.Οι βουλευτές σήμερα ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Ο λαός δεν πρέπει να χάσει τον έλεγχο αυτό. Μόνο έτσι θα ξεπεραστεί η κρίση (αν ξεπερνιέται σήμερα). Η αποδοχή του ΔΝΤ από 172 άτομα μόνο, είναι απόδειξη. Για του λόγου το αληθές:

Το Βήμα σήμερα 7/5 σελ Α36 γράφει:

Η ασφάλεια του Κοινοβουλίου απασχολεί τους περισσότερους βουλευτές και ότι, μεταξύ σοβαρού και αστείου, συζητούν για σχέδιο διαφυγής από το Κοινοβούλιο.Επί πλέον οι αστυνομικοί συνοδοί υπουργών και βουλευτών κλήθηκαν από την Ασφάλεια να δίνουν διαρκώς αναφορά για τις μετακινήσεις τους!!!

Ο τ. Πρωθυπουργός έκανε την εμφάνισή του στην Βουλή μόνο για τις ανάγκες της ψηφοφορίας διότι έχει πολιτικό ένστικτο και δεν παρουσιάζεται πουθενά.

Εδώ υπάρχει ένας σαφής παραλληλισμός και πολλές ομοιότητες :

Δεν είναι δυνατόν ενστικτωδώς να μην παραλληλίζεται το γεγονός ότι οι Βουλευτές φοβούνται και, πάνοπλοι, σχεδιάζουν δρόμους διαφυγής με το γεγονός ότι κατά το ίδιο τροπό ενεργούσαν οι δικτάτορες: δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σχεδιασμός τρόπου διαφυγής.

Σκέψεις παράλληλες για να βγάζει ο κάθένας τα συμπεράσματά του και να αναρωτηθεί αν ξαναζούμε ή ξαναγνωρίζουμε το ίδιο έργο. Μόνο που εδώ δεν υπάρχουν δικαστήρια. Οι...δημοκράτες Βουλευτές καταδικάζουν τους πολίτες ποτέ τους εαυτούς των. Ποιά ανάλυση άραγε χωράει εδώ... ΠΗΓΗ

"Η οργή έχει χτυπήσει κόκκινο"

"Κύριοι πολιτικοί (που ο θεός κύριους να σας κάνει) και κύριε Χρυσοχοίδη, έχω μερικές απορίες και θα ήθελα να τις διατυπώσω με ερωτήσεις. Εσείς κ. Χρυσοχοίδη είσαστε αυτός που καμαρώνατε σας "γύφτικο σκεπάρνι" (δεν έχω τίποτα με την συμπαθέστατη τάξη των γύφτων) όταν σαν έδιναν συγχαρητήρια για το γεγονός ότι συνελήφθησαν και δικάστηκαν τα μέλη του ΕΑ και ήταν πριν μερικά χρόνια ένας άλλος συνάδερφος σας κάποιας άλλης κυβέρνησης που επίσης ...
καμάρωνε με τον ίδιο τρόπο για την 17 Νοέμβρη, και θα ήθελα να κάνω την απλή ερώτηση που με βασανίζει καιρό, πως είναι δυνατόν κύριοι να καταφέρνετε να φυλακίζεται και να καταδικάζεται τρομοκρατικές οργανώσεις φαντάσματα και να μην καταφέρνετε να συλλάβετε αυτούς του γνωστούς-αγνώστους που τους ακούω από τότε που ήμουν κοριτσάκι και τώρα είμαι μάνα με τρία παιδιά? πως είναι δυνατόν κύριοι να τους έχετε μπροστά στα μάτια σας και να σας ξεφεύγουν? πως είναι δυνατόν να μπαίνουν συνέχεια ανάμεσα στους ειρηνικούς διαδηλωτές και να σπέρνουν τον θάνατο? Από οδύνες και συλλυπητήρια έχουμε μπουχτίσει κύριε Χρυσοχοίδη τίποτε εποικοδομητικότερο έχετε? Και πάλι ξεχάσουμε και πάλι προς την δόξα θα τραβήξουμε, οι συγγενείς των θυμάτων όμως δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ, αυτός ο άνθρωπος που θα γινόταν σε λίγους μήνες πατέρας δεν θα ξεχάσει ποτέ, αυτές οι μάνες που κλαίνε τα παιδιά τους δεν θα ξεχάσουν ποτέ, γι αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν κάτι πρέπει να κάνετε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Έχει καεί πια ο εγκέφαλος μας, δεν μπορούμε πια να χωρέσουμε άλλη δυστυχία, εσείς που ζείτε, δεν είστε πολίτες αυτής της ρημαδιασμένης χώρας? Επιτέλους, φταίμε όλοι ας πάψει πια αυτό το σύνδρομο του ωχ-αδερφισμού. ΕΛΕΟΣ!! Η οργή έχει χτυπήσει κόκκινο..."

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ; Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ !


ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ,

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ

Αινσταιν

Προσπαθησα να βρω εξωφρενικες ιδεες που θα θεωρουσα αναγκαιες για εφαρμογη σημερα :

- Η κραυγη " κλεφτες -κλεφτες " προς πολιτικους { σωστοτατη } να επεκταθει και προς παρομοιες κατηγοριες πολιτων που με τη βουλα φοροδιαφευγουν : γιατρους, πολεοδομους , εφοριακους , τεχνικους πασης φυσεως, επιχειρηματιες πασης φυσεως, γκαραζ, κλπ . Αν μεσα σ' αυτους ειναι μπαμπας σου , η θεια σου , ο ξαδελφος η κι εσυ ακομη που φωναζεις , μην κολωσεις ! Καντο , ειναι καθαρτηριο ! Ασε που ειναι και δικαιο !

-Η θλιψη για το θανατο των τριων τραπεζικων να αναγκασει ολους τους συμμετεχοντες σε διαδηλωσεις να κοβουν τα ποδια { ολοι μαζι } σε οσους καταστρεφουν , καινε οτιδηποτε και μετατρεπουν μια διαδηλωση σε θρηνο. Να τους τραβουν τις κουκουλες , να τους αφαιρουν ο' τι φονικο διαθετουν , να τους φωτογραφιζουν και να τους δινουν στο πιατο στην αστυνομια . Καμια διαδηλωση ετσι δεν θα καταληγει σε καταστροφη.

-Ολες οι πολιτικες παραταξεις να βρεθουν στο ιδιο τραπεζι για να συζητησουν σοβαρα την κατασταση της χωρας , με προτασεις και λυσεις συγκεκριμενες- οχι με" ναι μεν αλλα "{ στην Ισπανια ο Θαπτερο συνεργαζεται με την αντιπολιτευση για ν' αντιμετωπισουν ενδεχομενη κριση }. Ο κομματικος στρατος να τους το απαιτει αυτο. Ταυτοχρονα να αλλαξουν σε κανα μηνα ολοι οι νομοι οι προστατευτικοι για τους βουλευτες. Αν κοινα αποφασισουν για τα νεα μετρα , καλως , αν οχι, να καταθεσουν ολοκληρωμενη εναλλακτικη με ολες τις λεπτομερειες της .

-Απο θεση αμυνας που βρισκομαστε και κατασταση εξευτελισμου , να σηκωθουμε ορθιοι και να δηλωσουμε προς καθε κατευθυνση : θα δουλεψουμε εστω και με λιγοτερα , θα δουλεψουμε σωστα, δεν θα υποκυψουμε πια σε δωρακια, θα αποπληρωσουμε τα ξενα δωρακια και θα δειτε τι αξιζουμε . Οι ασθενεστεροι θα βοηθουνται απο τις περικοπες των υπολοιπων , για το κρατος θα πανε ολα τα δανεικα. Και αν θελετε μια πιο εξτριμ διαδηλωση , φανταστειτε και τα 11 εκατομμυρια στους δρομους, μονο οι αρρωστοι στο σπιτι, και να μας φωτογραφισουν ολους μια δεδομενη στιγμη , κι υστερα απο ειδικο συνθημα , να υψωνουμε τον παραμεσο ψηλα και να φωναζουμε : δανειζομαστε κουφαλες , δεν ειμαστε νεκροι ! Αμεσως μετα η διαδηλωση θα διαλυθει...

{ Καλα ντε , μη βαρατε ολοι μαζι ! Ο Αινσταιν τοπε για τις εξωφρενικες ιδεες, μηπως τον αμφισβητειτε;}

{ORESTIS }

Πώς ο Μωάμεθ έφτιαξε τον κόσμο. Μη το χάσετε!!!

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Έβλεπα προχθές στην τηλεόραση την άνοδο των σπρέντς σε Πορτογαλία και Ισπανία και την άμεση σύγκλιση απόψεων του κυβερνώντος κόμματος, με την αντιπολίτευση στην Πορτογαλία , για να αντιμετωπίσουν την οικονομική λαίλαπα που πλησιάζει και σ' αυτούς. Στον αντίποδα βλέπω κάθε μέρα ,όπως και όλοι οι Έλληνες που βλέπουν και ακούν ειδήσεις, τους δικούς μας πολιτικούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, να βγάζουν ο ένας τα μάτια του άλλου και να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσον είναι δυνατόν, για να προσεταιριστούν λίγες ψήφους, αδιαφορώντας για οποιοδήποτε αρνητικό επακόλουθο που θα ήταν δυνατόν να συμβεί στη χώρα μας σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές .


Μια απλή μα πολύ διδακτική ιστορία λένε οι Τούρκοι για μας και συγγνώμη που θα σας κουράσω λίγο παραπάνω για να την διαβάσετε. Λέει λοιπόν πως:


ο Μωάμεθ έφτιαξε τον κόσμο και μετά κάθισε να ξεκουραστεί.

Σκέφτηκε λοιπόν να φτιάξει κάποιον για να στολίσει τον κόσμο περισσότερο και έφτιαξε τον Τούρκο!

Όμως ο Τούρκος μέσα σ' αυτόν τον παράδεισο ήταν μόνος και δεν είχε τι να κάνει και μελαγχολούσε.

Αποφάσισε λοιπόν ο Μωάμεθ να του φτιάξει άλλον έναν να του κάνει παρέα και έφτιαξε τον Έλληνα! Όμως κατά λάθος ο Έλληνας του βγήκε πολύ πιο έξυπνος, πιο δυνατός, παμπόνηρος και με όλα εκείνα τα προτερήματα που θα μπορούσε να καταφέρει τον οποιονδήποτε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όποτε μάλωναν ο Τούρκος με τον Έλληνα ,ο Έλληνας να είναι πάντα νικητής με τον Τούρκο πάντα ηττημένο και λυπημένο.

Ο Μωάμεθ όμως επειδή είχε φτιάξει τον Τούρκο πρώτα, τον συμπαθούσε περισσότερο από τον Έλληνα και δεν του άρεσε που συνέβαινε αυτό.

Μέρες ατέλειωτες σκεπτόταν τι θα μπορούσε να κάνει για να διορθώσει το λάθος που είχε γίνει και να μην ήταν ηττημένος μόνιμα ο Τούρκος .

Τελικά σαν θεός που ήταν το βρήκε! Έφτιαξε άλλον ένα Έλληνα! Έτσι οι δυο Έλληνες μάλωναν και σκοτωνόντουσαν πάντα μεταξύ τους για οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς, πολλές φορές χωρίς να υπάρχει λόγος καν! Ενώ ο Τούρκος απολάμβανε «το ματς» καπνίζοντας το ναργιλέ του γελώντας!!!


Εντάξει λοιπόν πατριώτες, εμείς δεν μπορούμε για τον άλφα η βήτα λόγο να μάθουμε από την ιστορία μας .Είμαστε όμως αλήθεια τελικά τόσο ανίκανοι πια, που αδυνατούμε να συλλάβουμε και τα κραυγαλέα μηνύματα που μας στέλνουν απλόχερα, ακόμη και οι παραδοσιακοί αντίπαλοι μας; Μετά απ' όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, που σε τελική ανάλυση βέβαια πάντα συνέβαιναν, πως είναι δυνατόν να μη γράψει και φυσικά να έχει απόλυτο δίκιο, ο ποιητής το περίφημο «όπου και να πάω η Ελλάδα με πληγώνει!»

Παπαδάκις Βαγγέλης

14χρόνη που έπασχε από καρκίνο ευχήθηκε να ταξιδέψει στα Ιεροσόλυμα για να ευχαριστήσει τον Θεό


Μια 14χρόνη ονόματι Κατερίνα έπασχε από χρόνια και απειλητική ασθένεια καρκίνου, όμως μετά από χημειοθεραπείες υπό επεβλήθη διεσώθη από τον κίνδυνο, έτσι ευχήθηκε ««να ταξιδέψει εις τα Ιεροσόλυμα, δια να ευχαριστήσει τον Θεό και να γνωρίσει τα Πανάγια Προσκυνήματα»

Έπειτα από έγκριση του ιατρού αυτής, το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή της Ελλάδος) εν συνεργασία με το (Κάνε-Μία-Ευχή του Ισραήλ) πραγματοποίησε την ευχή αυτής και πήγε τη μικρή Κατερίνα στα Ιεροσόλυμα.

Η μικρή Κατερίνα επεσκέφθηκε το Πατριαρχείο, συνοδεία του Οσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Κλαυδίου και στην αίθουσα του Θρόνου έλαβε την ευλογία του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου.

Ο Μακαριώτατος συνεχάρη την ομάδα του MAKE-A-WISH δια την όλη προσπάθεια και ενίσχυσε τη μικρή Κατερίνα πνευματικώς, αναγιγνώσκων εις αυτήν ευχή υπέρ υγείας.

Επίσης, ο Πατριάρχης Θεόφιλος δώρισε στη μικρή Κατερίνα ένα χρυσό σταυρό με στέμμα του Παναγίου Τάφου.

Ακολούθως η μικρή Κατερίνα επεσκέφθη τον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και άλλα προσκυνήματα της Αγίας Γης.

"Αυτοί καιγόντουσαν και οι άλλοι τους έβριζαν"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ MARFIN ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ


"Επισκέφτηκα εχθές τον φίλο μου (εργαζόμενο της Marfin) στο Νοσοκομείο. Οι Περιγραφές του παγώνουν το αίμα. Ενώ βρίσκονταν στα μπαλκόνια και πάλευαν για τη ζωή τους, ο κόσμος από κάτω τους πετούσε πέτρες και φώναζε "να καείτε που@@@@ες". Για τον λόγο αυτό δεν άφησαν και τα πυροσβεστικά και το ΕΚΑΒ να επέμβουν. Τελικά ...
οι ευχές τους εισακούστηκαν και 3 έχασαν τη ζωή τους και 1 έμβρυο δεν την πρόλαβε ποτέ.
Έτσι τιμωρούμε όσους εργάζονται? Έτσι τιμωρούμε τους υπάλληλους του ιδιωτικού τομέα που έχουν μπει αξιοκρατικά στην θέση τους και εργάζονται γιατί ίσως συμφωνούν με τα νέα μέτρα ή έστω στο σημείο που φτάσαμε τα θεωρούν απαραίτητα?? To Δημόσιο τα έφαγε, το δημόσιο να τα πληρώσει!!! Δεν θα απεργήσω εγώ για τον κηφήνα του Δημοσίου που χάνει 2 μισθούς. Αν δεν του αρέσει ας παραιτηθεί. Θα απεργήσω μόνο για τον συνταξιούχο που ενώ πλήρωνε μια ζωή εισφορές επί 14, τώρα του λέει θα πάρεις 12. Για αυτό αξίζει να απεργήσεις!!! Αλλά θα απεργήσω από επιλογή, όχι επειδή θα με τιμωρήσουν ή θα μου το επιβάλουν κάποιοι. ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!
Το λέω κυρίως για τους συνανθρώπους αριστερών οργανώσεων: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Έτσι μάγκες αριστερο-αναρχο-αντιεξουσιαστές γίνεστε πιο φασίστες από τους φασίστες. Έτσι δεν ΠΑΜΕ πουθενά!!!!
ΥΓ. Την επόμενη φορά, πάρτε κανά όπλο και πυροβολήστε τους στα μπαλκόνια. Μην τους αφήνετε να πνίγονται!!!!"