Σάββατο 8 Μαΐου 2010

"Αυτοί καιγόντουσαν και οι άλλοι τους έβριζαν"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ MARFIN ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ


"Επισκέφτηκα εχθές τον φίλο μου (εργαζόμενο της Marfin) στο Νοσοκομείο. Οι Περιγραφές του παγώνουν το αίμα. Ενώ βρίσκονταν στα μπαλκόνια και πάλευαν για τη ζωή τους, ο κόσμος από κάτω τους πετούσε πέτρες και φώναζε "να καείτε που@@@@ες". Για τον λόγο αυτό δεν άφησαν και τα πυροσβεστικά και το ΕΚΑΒ να επέμβουν. Τελικά ...
οι ευχές τους εισακούστηκαν και 3 έχασαν τη ζωή τους και 1 έμβρυο δεν την πρόλαβε ποτέ.
Έτσι τιμωρούμε όσους εργάζονται? Έτσι τιμωρούμε τους υπάλληλους του ιδιωτικού τομέα που έχουν μπει αξιοκρατικά στην θέση τους και εργάζονται γιατί ίσως συμφωνούν με τα νέα μέτρα ή έστω στο σημείο που φτάσαμε τα θεωρούν απαραίτητα?? To Δημόσιο τα έφαγε, το δημόσιο να τα πληρώσει!!! Δεν θα απεργήσω εγώ για τον κηφήνα του Δημοσίου που χάνει 2 μισθούς. Αν δεν του αρέσει ας παραιτηθεί. Θα απεργήσω μόνο για τον συνταξιούχο που ενώ πλήρωνε μια ζωή εισφορές επί 14, τώρα του λέει θα πάρεις 12. Για αυτό αξίζει να απεργήσεις!!! Αλλά θα απεργήσω από επιλογή, όχι επειδή θα με τιμωρήσουν ή θα μου το επιβάλουν κάποιοι. ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!
Το λέω κυρίως για τους συνανθρώπους αριστερών οργανώσεων: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Έτσι μάγκες αριστερο-αναρχο-αντιεξουσιαστές γίνεστε πιο φασίστες από τους φασίστες. Έτσι δεν ΠΑΜΕ πουθενά!!!!
ΥΓ. Την επόμενη φορά, πάρτε κανά όπλο και πυροβολήστε τους στα μπαλκόνια. Μην τους αφήνετε να πνίγονται!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου