Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ








ΜΕ 599ΔΟΛ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ!!!

Πετάξτε για όσο αντέχετε

ΜΕ 599$ ΤΟ ΜΗΝΑ

Μια αεροπορική εταιρεία, η Jetblue καλεί τους πελάτες της μέχρι τις 21 Αυγούστου να λάβουν μέρος στο νέο της πρόγραμμα "πετάξτε όσο αντέχετε". Με 599 δολάρια ο πελατης θα μπορεί απο τις 8 Σεπτεμβρίου μέχρι τις...

8 Οκτωβρίου να πετάει όπου θέλει, να πηγαίνει όπου θέλει με τα αεροπλάνα της εταιρειας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, όσο αντέξει. Εξυπνη κίνηση για τη συγκεκριμένη περίοδο. Να δούμε αν θα έχει αποτέλεσμα μόνο και πως θα επηρεάσει οικονομικά αυτό την εταιρεία

Οι 11 Νόμοι της Γκαντεμιάς!

1. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

2. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.

3. Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.

4. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.

5. Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.

6. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θασκάσει πραγματικά.

7. Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

8. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.

9. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει,τότε θα δουλέψει.

10. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.

11. Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικόθα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυώσει ο καφές.

GO GREEN-ΠΡΑΣΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το Kohei Hayamizu έχει ένα τολμηρό όραμα για το μέλλον: μια πόλη που είναι η ίδια ένας σταθμός ηλεκτρικής παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Μια περιοχή όπου όλοι οι δρόμοι, οι γέφυρες και τα πεζοδρόμιά του παράγουν την ηλεκτρική ενέργεια από τις δονήσεις που παράγονται με τα αυτοκίνητα και τους ανθρώπους που κινούνται .
Αρχίζει με το μικρό μετασχηματισμό ενός τετραγωνικού μέτρου σε μια γεννήτρια ηλεκτρικής ενέργειας. Έχει τοποθετήσει τέσσερα φύλλα στο πεζοδρόμιο σε μια από τις παγκόσμιες πιό πολυάσχολες για τους πεζούς περιοχές - το πέρασμα σταθμών τραίνων Shibuya, όπου καθημερινά 900.000 άνθρωποι περνούν κοντά
Το σύστημα είναι βασισμένο στην τεχνολογία Hayamizu που αναπτύσσεται στο διαβαθμισμένο σχολείο του πανεπιστημίου Keiο, και χρησιμοποιεί "τον πιεζοηλεκτρισμό", μια ιδιοτητα με την οποια ορισμένα υλικά μπόρουν να παραγάγουν ένα ηλεκτρικό ρεύμα όταν συμπιέζονται..
Η περιοχή Shibuya επιλέχτηκε για να σιγουρευτεί ότι ένας υψηλός αριθμός ανθρώπων θα περπατούσε πέρα από την εγκατάσταση, παράγοντας κατά συνέπεια ένα καλό ποσό δύναμης. Ο Hayamizu λέει ότι κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου 20 ημερών της εγκατάστασης, θα παραγάγουν αρκετή ηλεκτρική ενέργεια ώστε να δουλέψουν 1.422 τηλεοράσεις για μια ώρα. Αλλά έχει επίσης σαν σκοπό να μας δείξει ότι με θετικό και εύθυμο τρόπο την επείγουσα ανάγκη γιά να βρούμε τις νέες και καθαρότερες πηγές ενέργειας.
Ο Hayamizu σκέφτεται ότι τα παρόμοια συστήματα θα μπορούσαν να εγκατασταθούν σε ένα ευρύ φάσμα , από τα μικρά συστήματα που ενσωματώθηκαν στα κινητά τηλέφωνα, στα τεράστια συστήματα που εγκαταστάθηκαν στις εθνικές οδούς που θα εκμεταλλεύονταν την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τη μετακίνηση των αυτοκινήτων και των μεγάλων φορτηγών. Είναι παρόμοιο με την καινοτόμο σκέψη στην ανάπτυξη της TOYOTA Prius.
Οι σχεδιαστές του Prius κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν να χτίσουν έναν νέο τύπο αυτοκινήτου που εκμεταλλεύεται την ενέργεια κάθε φορά που φρενάρει ο οδηγός και όταν τρέχει προς τα κάτω το αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν μια δραματική μείωση της κατανάλωσης καυσίμων.
Επίσημος ιστοχώρος επιχείρησης Hayamizu
http://www.soundpower.co.jp/



Producing energy by walking on Shibuya station. Tokyo, Japan. 歩いて献電しよう! from UNUChannel on Vimeo.

Ποιος ασχολείται …… με τρίχες;


Έχει αναρωτηθεί κανείς μας, πόσο χρόνο από τη ζωή του καταναλώνει ένας άνδρας για ... τρίχες;

Μάθαμε λοιπόν, και σας μεταφέρουμε τα εξής ενδιαφέροντα και διαφωτιστικά:

Ένας άντρας που ξεκινά το ξύρισμα περίπου στην ηλικία των 14-16 ετών, έχει υπολογιστεί ότι πρόκειται να ξοδέψει συνολικά περίπου 3.500 ώρες από τη ζωή του, για να ξυριστεί.

Και μήπως θέλετε να μάθετε τι θα γινόταν αν αρνιόταν να συμμορφωθεί μ’ αυτή την καθημερινή απασχόληση;

Ε τότε, η γενειάδα θα μάκραινε τόσο που θα μπορούσε κάλλιστα να αντικαταστήσει το κόκκινο χαλί έξω από την αίθουσα της απονομής των OSCAR. Γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ, το μήκος της θα ξεπερνούσε τα εννέα μέτρα, και με βάρος μάλιστα πάνω από δύο κιλά.

Φτιάξτε e-mail μιας χρήσης

"Απο σήμερα λειτουργεί το http://www.zor.gr πρωτοποριακό για την Ελλάδα αφού παρέχει e-mail μιας χρήσης. Φτιαξτε ε-μαιλ με ένα κλικ που μετά απο 30 λεπτά έχει χαθεί."
Αναρτήθηκε από troktiko

Πόσα τσιγάρα χωρούν τα πνευμόνια μας;

Ψυχραιμία: Ακόμη κι αν δεν το έχετε κάνει ποτέ, μην πανικοβάλλεστε. Κατά πάσα πιθανότητα, ούτε κι οι μεγάλοι δεν πρέπει να το έχουν κάνει ποτέ, γιατί όπως φαίνεται, σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ότι πέντε κουτάκια μπύρας από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο ζυγίζουν περίπου δύο κιλά, όσο δηλαδή είναι και το βάρος του συκωτιού του Μέσου Έλληνα πολίτη.

Όσο για τον κάθε πνεύμονα που διαθέτουμε; Εκεί τα πράγματα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρα. Μάθετε λοιπόν, ότι κάθε ένα από τα δύο πνευμόνια μας ισοδυναμεί με 28 πακέτα τσιγάρα, ή αν προτιμάτε ένα κιλό τσιγάρα φίλτρου.

Λοιπόν; Τι λέτε; Αξίζει να καπνίζουμε;

Διαβάστε πώς στηλιτεύεται ο τούρκικος τρόπος εορτασμού της πτώσης της Κωνσταντινούπολης, από γνωστό Τούρκο συγγραφέα και δημοσιογράφο


GreekBlock

Με ένα εντυπωσιακά ειλικρινές άρθρο, που δημοσιεύεται στην έγκυρη εφημερίδα SABAH, από τον Engin Ardiç, γνωστό συγγραφέα και δημοσιογράφο στην Τουρκία, στηλιτεύεται ο τουρκικός τρόπος εορτασμού της πτώσης της Κωνσταντινούπολης.

Στο εν λόγω άρθρο ο συγγραφέας παρουσιάζει μία σειρά από αλήθειες για τις οποίες το Κεμαλικό καθεστώς εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να καταπνίξει. Αξίζει να παρατεθεί το πλήρες (τουρκικό ) κείμενο το οποίο βρίσκεται
ΕΔΩ

«Μην το θυμίζετε αυτό στους μη μουσουλμάνους!

ΑΝ οργανωνόταν στην Αθήνα συνέδριο με θέμα «Θα πάρουμε πίσω την Πόλη»…
ΑΝ έφτιαχναν μακέτα με τα τείχη της πόλης και τους στρατιώτες με τις πανοπλίες τους να επιτίθενται στην Πόλη…


ΑΝ ένας τύπος ντυμένος όπως ο περίφημος Έλληνας νικηφόρος και σχεδόν μυθικός Διγενής Ακρίτας έπιανε τον δικό μας Ulubatlι Hasan και τον γκρέμιζε κάτω…


ΑΝ ξαφνικά έμπαινε στην πόλη κάποιος ντυμένος Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος πάνω σε ένα λευκό άλογο και δίπλα του άλλος ως Λουκάς Νοταράς, ως Γεώργιος Φραντζής κι έμπαιναν ως αντιπρόσωποι της πόλης…


ΑΝ έφτιαχναν μια χάρτινη Αγία Σοφία που δεν είχε μιναρέδες αλλά σταυρό…
ΑΝ έκαιγαν λιβάνι και έλεγαν ύμνους, θα σας άρεσε;

Δεν θα μας άρεσε, θα ξεσηκώναμε τον κόσμο, μέχρι που θα καλούσαμε πίσω τον πρέσβη μας. Τότε γιατί το κάνετε εσείς αυτό;

Πέρασαν 556 χρόνια και γιορτάζετε (την άλωση) σαν να ήταν χθες;
Γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή διακηρύσσετε σε όλο τον κόσμο: «αυτά τα μέρη δεν ήταν δικά μας, ήρθαμε εκ των υστέρων και τα πήραμε με τη βία».
Για ποιο λόγο άραγε φέρνετε στη μνήμη μια υπόθεση 6 αιώνων;

Μήπως στο υποσυνείδητό σας υπάρχει ο φόβος ότι η Πόλη κάποια μέρα θα δοθεί πίσω;
Μην φοβάστε, δεν υπάρχει αυτό που λένε μερικοί ηλίθιοι της Εργκενεκόν περί όρων του 1919. Μη φοβάστε, τα 9 εκατομμύρια Ελλήνων δεν μπορούν να πάρουν την πόλη των 12 εκατομμυρίων και αν ακόμα την πάρουν δεν μπορούν να την κατοικήσουν. Αυτό το όνειρο το βλέπουν μια χούφτα βλάκες μόνο. Κι οι δικοί μας που γιορτάζουν την Άλωση είναι μια χούφτα φανατικοί μόνο που η φωνή τους ακούγεται δύσκολα.

Ρε σεις, αν μας πούνε ότι λεηλατούσαμε την Πόλη τρεις μέρες και τρεις νύχτες συνεχώς τι θα απαντήσουμε; Θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή θα αφήσουμε το θέμα στους ιστορικούς; Αντί να περηφανευόμαστε με τις πόλεις που κατακτήσαμε, ας περηφανευτούμε με αυτές που ιδρύσαμε, αν υπάρχουν. Αλλά δεν υπάρχουν. Όλη η Ανατολή είναι περιοχή κατακτημένη.

Ακόμα και το όνομα της Ανατολίας δεν είναι αυτό που πιστεύουν (ana=μανα, dolu=γεμάτη) αλλά προέχεται από την ελληνική λέξη η Ανατολή. Ακόμα και η ονομασία της Ισταμπούλ δεν είναι όπως μας λέει ο Ebliya Celebi «εκεί όπου υπερτερεί το Ισλάμ» τραβώντας τη λέξη από τα μαλλιά, αλλά προέρχεται από το «εις την Πόλιν».

Εντάξει λοιπόν, αποκτήσαμε μόνιμη εγκατάσταση, τέλος η νομαδική ζωή και γι’ αυτό ο λαός αγοράζει πέντε πέντε τα διαμερίσματα. Κανείς δεν μπορεί να μας κουνήσει, ηρεμήστε πια…Οι χωριάτες μας ας αρκεστούν στο να δολοφονούν την Κωνσταντινούπολη χωρίς πολλές φανφάρες…».

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τη φωτιά για να επεξεργαστούν την πέτρα πριν από 72.000 χρόνια

Oι πρώτοι σύγχρονοι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν ήδη την τεχνολογίας της φωτιάς για να κατασκευάζουν λίθινα εργαλεία πριν από 72.000 χρόνια στη νότια περιοχή της Αφρικής, σύμφωνα με μια διεθνή μελέτη που δημοσιεύεται σήμερα στην επιθεώρηση Science...

«Ανακαλύψαμε ότι οι πρώτοι σύγχρονοι άνθρωποι, πριν από 72.000 χρόνια, ίσως ακόμη και πριν από 164.000 χρόνια στην ακτή της σημερινής Νότιας Αφρικής, χρησιμοποιούσαν μια σχολαστικά ελεγχόμενη εστία φωτιάς ώστε, έπειτα από μια περίπλοκη διαδικασία, να ζεσταίνουν τις πέτρες και να αλλάζουν τις ιδιότητές τους», λέει ο Κάιλ Μπράουν του πανεπιστημίου του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική, ένας από τους κύριους συντάκτες της μελέτης αυτής.

Τα πιο παλαιά ίχνη χρησιμοποίησης της θερμότητας για την κατασκευή εργαλείων είχαν βρεθεί ως τώρα στην Ευρώπη και χρονολογούνταν πριν από 25.000 χρόνια. «Η ανακάλυψή μας γι' αυτή την επεξεργασία με φωτιά δείχνει ότι αυτοί οι πρώτοι σύγχρονοι άνθρωποι ήλεγχαν τη φωτιά με ποικίλους και εξελιγμένους τρόπους», προσθέτει ο Μπράουν.

Υπολείμματα από μίγματα διοξειδίου του πυριτίου, η επεξεργασία των οποίων έχει γίνει με τη θερμότητα, βρέθηκαν θαμμένα μέσα στις στάχτες μιας εστίας στον αρχαιολογικό τόπο του Πίνακλ Πόιντ στη Νότια Αφρική.

«Οι αρχαιολόγοι επανέλαβαν τις χειρονομίες των πρώτων ανθρώπων: τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά», δήλωσε ο Κέρτις Μάριν, παλαιο-ανθρωπολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου της Αριζόνας.

Αναρτήθηκε από troktiko

Το γονίδιο της ευτυχίας


Προηγούμενες έρευνες έχουν ήδη εντοπίσει το γονίδιο 5-HTTLPR ως ρυθμιστικό του τρόπου λειτουργίας της σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Η ορμόνη αυτή μεταφέρει χημικά σήματα μεταξύ των νευροκυττάρων, ενώ έχει σχετισθεί άμεσα με την ανθρώπινη διάθεση. Πολλά αντικαταθλιπτικά μάλιστα επιδιώκουν να ρυθμίσουν τα επίπεδα της στον οργανισμό.

Οι επιστήμονες εντόπισαν επίσης τρεις παραλλαγές του γονιδίου. Δύο από αυτές συνδέθηκαν μάλιστα με αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης ή απόπειρας αυτοκτονίας. Σε αντίθεση με την τρίτη παραλλαγή, θεωρείται επίσης ότι προκαλούν υπερβολικές νευροχημικές αντιδράσεις σε αγχώδεις καταστάσεις.

Τρεις ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Έσεξ στη Βρετανία, μελέτησαν την επίδραση των διαφορετικών παραλλαγών της ορμόνης και των αποτελεσμάτων στον οργανισμό. Οι 97 συμμετέχοντες στην έρευνα παρακολούθησαν μια σειρά από slides, καθένα από τα οποία περιείχε δύο εικόνες που χρησιμοποιούνται σε ψυχομετρική αξιολόγηση. Οι εικόνες χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες: Οι αρνητικές σχεδιάστηκαν για να εμπνέουν φόβο και άγχος, οι ερωτικές και οι ουδέτερες.

Οι 16 συμμετέχοντες που είχαν την τρίτη παραλλαγή του γονιδίου, έδειξαν να αγνοούν τις αρνητικές εικόνες, εστιάζοντας στις όμορφες. Αντίθετα, όσοι είχαν τις δύο άλλες παραλλαγές συμπεριφέρθηκαν ακριβώς αντίθετα. «Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι η γενετική τάση να κοιτάμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων είναι ένας μηχανισμός που υποδηλώνει την αντοχή στις γενικές αγχώδεις καταστάσεις», καταλήγει η μελέτη.

Η πιο σοκαριστική φήμη για τον Michael Jackson

ΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Για τον Michael Jackson πολλά ακούσαμε όλον αυτόν τον καιρό. Τα πάντα, ακόμα και ότι δεν έχει πεθάνει είπανε. Μια φήμη όμως που δε ξέρουμε αν έχει κάποια βάση ή όχι και αναπαράγεται από μεγάλα μέσα του εξωτερικού, πραγματικά σοκάρει. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν ο πατέρας του Michael Jackson θέλησε να κρατήσει για πάντα...
Την παιδική μοναδική φωνή του τραγουδιστή και το έκανε ευνουχίζοντάς τον. Για αυτό λένε όσοι στηρίζουν αυτή τη φήμη, ο βασιλιάς της ποπ είχε αυτή τη ψιλή φωνή μέχρι τις τελευταίες του μέρες. Ηταν ένας καστράτο. Αλήθεια ή ψέματα. Μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ αλλά απ’όσα έχουν ακουστεί σχεδόν όλα έχουν ένα κοινό παρονομαστή. Τον πατέρα του Michael Jackson.
Αναρτήθηκε από troktiko

Προετοιμασία κλίματος από την Άγκυρα στη Θράκη;

Βεβήλωσαν χριστιανικό εκκλησάκι

Προετοιμάζουν προβοκάτσια στη Θράκη;


Ανακοίνωση εξέδωσε ο «ψευτομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, με αφορμή την βεβήλωση χριστιανικού παρεκκλησίου που βρίσκεται στην περιοχή Θερμών, στα ορεινά του νομού Ξάνθης.
Η ανακοίνωση – πρόκληση του κυρίου Μέτε έχει όλα εκείνα τα συστατικά τα οποία μπορούν να δράσουν ως «βασική ύλη» και να προετοιμάσουν το έδαφος για ενέργειες προβοκάτσιας. Αναλογιζόμενοι την τουρκική προκλητικότητα στους ουρανούς του Αιγαίου, σε μικρά νησιά αλλά και στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας, μπορούμε πολύ εύκολα να φτάσουμε σε μία πιθανή προβοκάτσια που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στη Θράκη. Ο «πλούτος» των καλοσχεδιασμένων τουρκικών προκλήσεων εύκολα μπορεί να εμπλουτισθεί με μία «αντιτουρκική ενέργεια» στη Θράκη.
Η προκλητικότητα της ανακοίνωσης του κυρίου Μέτε, με την συνεχιζόμενη αναφορά σε Τούρκους της Θράκης, αλλά και η χρησιμοποίηση τουρκικών τοπωνυμίων για εδάφη που ανήκουν στην Ελληνική επικράτεια, αποδεικνύει την εμμονή κάποιων να τεντώνουν το σχοινί, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν είναι σε θέση να κρατήσουν τεντωμένο και πως οι προκλήσεις τους δημιουργούν αναίτια προβλήματα στην συνύπαρξη των χριστιανών και των Ελλήνων μουσουλμάνων της ακριτικής Θράκης.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νέο δέντρο με το όνομά Μην Παρκάρετε!

Οι επιστήμονες-παρά την αντίθετη φήμη τους-συχνά έχουν χιούμορ. Βρετανοί βοτανολόγοι, ανακάλυψαν ένα νέο άγνωστο είδος δέντρου, πάνω στον κορμό του οποίου υπήρχε καρφωμένη η επιγραφή "Mην Παρκάρετε" . Οι ντόπιοι του είχαν ήδη δώσει αυτό το όνομα και οι επιστήμονες δεν δίστασαν να του δώσουν κι αυτοί, το ίδιο ως το "επιστημονικό" του όνομα! Οι ντόπιοι του είχαν ήδη δώσει αυτό το όνομα και οι επιστήμονες δεν δίστασαν να του δώσουν κι αυτοί, το ίδιο ως το "επιστημονικό" του όνομα!
Το δέντρο ανακαλύφτηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1930, στο πλάι ενός επαρχιακού δρόμου, κάπου στο βόρειο Ντέβον, στην περιοχή Γουότερσμιτ, σύμφωνα με τις εφημερίδες Independent και Daily Telegraph. Το δέντρο ανακαλύφτηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1930, στο πλάι ενός επαρχιακού δρόμου, κάπου στο βόρειο Ντέβον, στην περιοχή Γουότερσμιτ, σύμφωνα με τις εφημερίδες Independent και Daily Telegraph.

Μόλις τώρα οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον δρα Τιμ Ριτς, του πανεπιστημίου της Ουαλίας, μετά από βιοχημικές αναλύσεις, επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για νέο είδος και το έδωσαν το ξεχωριστό αυτό όνομα "Mην Παρκάρετε". Μόλις τώρα οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον δρα Τιμ Ριτς, του πανεπιστημίου της Ουαλίας, μετά από βιοχημικές αναλύσεις, επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για νέο είδος και το έδωσαν το ξεχωριστό αυτό όνομα "Mην Παρκάρετε".

Το φυτό είναι ένα είδος αλιζαρίας, ένα υβρίδιο που σχετίζεται με το σόρβο, και το πλήρες όνομά του, όπως πλέον καταγράφηκε στο επιστημονικό περιοδικό "Watsonia" της Βοτανολογικής Εταιρίας των Βρετανικών Νήσων, είναι "Mην Παρκάρετε Αλιζαρία" (No Parking Whitebeam), ενώ το λατινικό του όνομα (έχει και τέτοιο!) είναι Sorbus admonitor. Το φυτό είναι ένα είδος αλιζαρίας, ένα υβρίδιο που σχετίζεται με το σόρβο, και το πλήρες όνομά του, όπως πλέον καταγράφηκε στο επιστημονικό περιοδικό "Watsonia" της Βοτανολογικής Εταιρίας των Βρετανικών Νήσων, είναι "Mην Παρκάρετε Αλιζαρία" (Δεν Whitebeam χώρος στάθμευσης), ενώ το λατινικό του όνομα (έχει και τέτοιο!) είναι Sorbus admonitor. Περίπου 110 δέντρα αυτού του νέου είδους έχουν εντοπιστεί στη συγκεκριμένη περιοχή (δεν έχουν όλα την πινακίδα "Μην Παρκάρετε" πάνω τους!). Περίπου 110 δέντρα αυτού του νέου είδους έχουν εντοπιστεί στη συγκεκριμένη περιοχή (δεν έχουν όλα την πινακίδα "Μην Παρκάρετε" πάνω τους!).

Οι λαθρομετανάστες ευθύνονται...

Η απάτη διά της στατιστικής και οι πολιτικές ευθύνες. Οι αλλοδαποί, (λαθρομετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία τους), ευθύνονται για το 80% των επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών.
.

Του Σπύρου Χατζάρα
.
Τα ποσοστά που ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία σχετικά με την εγκληματική δράση των αλλοδαπών, (λαθρομεταναστών στην συντριπτική πλειοψηφία τους), προκύπτουν από τις συλλήψεις.
Με δεδομένο ότι, στις επιθέσεις κατά των απλών πολιτών, (κλοπές- λεηλασίες σπιτιών, επιδρομές, κλοπές και διαρρήξεις αυτοκινήτων, κλοπές μοτοσικλετών κλπ, το ποσοστό εξιχνιάσεων παραμένει χαμηλό, (18,46%) είναι σαφές ότι, τα ποσοστά για τη σχέση εγκληματικότητας αλλοδαπών- ημεδαπών αφορούν μόνο στο 18,46% των εγκλημάτων αυτών. Στο 18,46% των ληστειών η συμμετοχή των...

αλλοδαπών φθάνει το 49,46%, στο 18,46% των κλοπών και διαρρήξεων, το 50,87%. Με το άλλο 82%, των ληστειών και επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών, (πάνω από 40.000 εγκληματικές πράξεις ) τι γίνεται;
Με το δεδομένο επίσης ότι η ελληνική αστυνομία, έχει καλύτερη «πρόσβαση », σε πληροφορίες για τη δράση των ημεδαπών εγκληματιών, είναι λογικό οι συλλήψεις των Ελλήνων κακοποιών να είναι περισσότερες και συχνότερες από αυτές των αλλοδαπών, που επιτυγχάνονται είτε επιτόπου, είτε τυχαία, είτε στις περιπτώσεις δράσης, «μεικτών συμμοριών».
Και σε ό,τι αφορά τις ανθρωποκτονίες η συμμετοχή των αλλοδαπών (37,57%), υπολογίζεται στο 72,22 % που εξιχνιάστηκαν και στους βιασμούς, το 48,36%, υπολογίζεται στις περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν.
Το ερώτημα είναι, το ποιος «πολιτικός εγκέφαλος» χρησιμοποιεί την στατιστική «λαθροχειρία και παραπλάνηση» για να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό, και να στηρίξει στατιστικά το επιχείρημα, ότι οι αλλοδαποί, δεν είναι η κύρια αιτία αυξήσης της εγκληματικότητας.
Για να το πω πιο απλά. Οι αλλοδαποί, (λαθρομετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία τους), ευθύνονται για το 80% των επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών.
Η αποκλειστική σχέση της μαφίας με τους λαθρομετανάστες περιγράφεται και από δύο άλλα ευρήματα της στατιστικής που ανακοινώθηκε:
Αποκλειστική δράση, παρουσιάζουν οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες, στην παραχάραξη 98,78%), τις πλαστογραφίες (95,67%) και τις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας 90,72%).
Οι παραχαράξεις και πλαστογραφίες αφορούν στα χαρτιά για παραμονή, στις ροζ και πράσινες κάρτες, τα διαβατήρια κλπ. Τα εγκλήματα κατά της πνευματικής ιδιοκτησίας αφορούν στη λιανική πώληση των κλεψίτυπων προϊόντων της μαφίας για τη μουσική και την τηλεόραση.
Από αυτά τα στοιχεία φαίνεται ότι βασικός εργοδότης των λαθρομεταναστών είναι η Μαφία.Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από τις συλλήψεις για ναρκωτικά αλλά και από την συμμετοχή των αλλοδαπών στην εκμετάλλευση γυναικών.

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com
**ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ?

ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΜΙΝΚ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πανικός απο χιλιάδες γουνοφόρα ζώα στην Κοζάνη

ΑΠΟ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ


Για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ μήνες, ακτιβιστές οικολόγοι «χτύπησαν» σε περιοχές παραγωγής γουναρικών στη βόρεια Ελλάδα, απελευθερώνοντας από τα κλουβιά τους χιλιάδες γουνοφόρα ζώα! Η επίθεση ζωής εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε δύο φάρμες στην Γαλατινή Κοζάνης, όχι όμως και ...

χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για τα ίδια τα μινκ αλλά και για τους ανθρώπους.

Η οικολογική δράση εκδηλώθηκε πριν από λίγες μέρες, αλλά ακόμη δεν έχει καταμετρηθεί ο αριθμός των ζώων που ελευθερώθηκαν. Οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να πιάσουν όσα μπορούσαν, αλλά δεν έλειψαν τα απρόοπτα καθώς τα συμπαθητικά και πανέμορφα μινκ αποδείχθηκαν… ισχυροί χαρακτήρες! Σε τουλάχιστον μια περίπτωση, μάλιστα, επιτέθηκαν σε ένα μικρό κορίτσι που επιχείρησε να σταματήσει την πορεία τους προς την ελευθερία!

Ωστόσο, όσο αγνές κι αν είναι οι προθέσεις και τα κίνητρα των ακτιβιστών, δεν προσφέρουν και πολλά στη σωτηρία των μικρών γουνοφόρων ζώων… Μπορεί να τα γλίτωσαν από τη σφαγή και την εκδορά, όχι όμως κι από το θάνατο… Δεκάδες μινκ βρίσκονται κάθε τόσο πολτοποιημένα στην άσφαλτο, αφού παρασύρονται από διερχόμενα αυτοκίνητα καθώς επιχειρούν να διασχίσουν την κοντινή Εγνατία Οδό! Αλλα πάλι χάνουν τη ζωή τους από ασιτία, καθώς έχουν γεννηθεί αιχμάλωτα και δεν έχουν μάθει να βρίσκουν τροφή… Πολλά, όμως, σκοτώνονται και από σκάγια κυνηγών ή από κτηνοτρόφους της περιοχής που δεν διστάζουν να ανοίξουν πυρ για να εμποδίσουν τα μικρά σαρκοβόρα ζώα να εισβάλουν στα κοτέτσια τους!

Στις 14 Δεκεμβρίου, οι ακτιβιστές είχαν απελευθερώσει γύρω στα 6.000 μινκ από εκτροφείο στη Σιάτιστα Κοζάνης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη με ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλαν σε πολλές ιστοσελίδες και υποστηρίζοντας ότι η ενέργειά τους έγινε στη μνήμη του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που είχε δολοφονηθεί λίγες ημέρες πριν.
http://www.protothema.gr/content-perivallon.php?id=41356
Αναρτήθηκε από troktiko

Σαν Σήμερα: 14/08/2009

1893: Η Γαλλία γίνεται η πρώτη χώρα που επιβάλει στους κατόχους αυτοκινήτων άδεια και αριθμό κυκλοφορίας.

1908: Τα πρώτα διεθνή καλλιστεία διεξάγονται στον ιππόδρομο του Φολκστόουν στην Αγγλία.

1936: Διεξάγεται ο πρώτος αγώνας μπάσκετ σε Ολυμπιακούς Αγώνες (στο Βερολίνο). Οι ΗΠΑ νικούν τον Καναδά 19-8.

1941: Ο αμερικανός πρόεδρος Ρούζβελτ και ο βρετανός πρωθυπουργός Τσόρτσιλ υπογράφουν το «Χάρτη του Ατλαντικού» που αποτέλεσε τον πρόδρομο του ΝΑΤΟ.

1956: Πεθαίνει ο γερμανός θεατρικός συγγραφέας Μπέρτολτ Μπρεχτ.

1974: Η Ελλάδα αποσύρει τις δυνάμεις της από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον Αττίλα 2.

1988: Πεθαίνει ο Έντζο Φεράρι, δημιουργός της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας και μυθική μορφή της αυτοκίνησης.

1994: Συλλαμβάνεται στο Σουδάν ο περιβόητος διεθνής τρομοκράτης Κάρλος το Τσακάλι, κατά κόσμον Ίλιτς Ραμίρερ Σάντσετς. Την ίδια ημέρα εκδίδεται στη Γαλλία.

ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

1 Key West, Florida το zero miles οπως το αποκαλουν οι Αμερικάνοι στην Φλώριντα,και κόντα στη Κούβα.
2 Τα νησιά Tuvalu φτιαγμένα πάνω σε 4 κορραλια,κοντά στις ακτές τις Αυστραλίας.
3 H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΒΙΔΩΝ,αυτό το έθνος νησιών αποτελείται από 1.200 νησάκια, των οποίων 250 κατοικούνται. Με μια μέγιστη ανύψωση μόνο 2,3 μέτρων, και μια μέση ανύψωση ακριβώς 1,5 μέτρων, είναι εύκολο να φανεί γιατί οι Μαλβίδες πρόκειται να πλημμυρίσουν από μόνο μια μικρή αύξηση στις στάθμες θάλασσας.
4 Τα νησιά Πατε και Νταου,δύο μικρά νησιά στο Αρχιπέλαγος Lamu,οντά στις ακτές της Κενυας
5 ο Κιριμπάτι με έκταση 13500000τ.χ βρίσκονται στα μέσα του Ειρηνικου Ωκεανού.