Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Προετοιμασία κλίματος από την Άγκυρα στη Θράκη;

Βεβήλωσαν χριστιανικό εκκλησάκι

Προετοιμάζουν προβοκάτσια στη Θράκη;


Ανακοίνωση εξέδωσε ο «ψευτομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, με αφορμή την βεβήλωση χριστιανικού παρεκκλησίου που βρίσκεται στην περιοχή Θερμών, στα ορεινά του νομού Ξάνθης.
Η ανακοίνωση – πρόκληση του κυρίου Μέτε έχει όλα εκείνα τα συστατικά τα οποία μπορούν να δράσουν ως «βασική ύλη» και να προετοιμάσουν το έδαφος για ενέργειες προβοκάτσιας. Αναλογιζόμενοι την τουρκική προκλητικότητα στους ουρανούς του Αιγαίου, σε μικρά νησιά αλλά και στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας, μπορούμε πολύ εύκολα να φτάσουμε σε μία πιθανή προβοκάτσια που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στη Θράκη. Ο «πλούτος» των καλοσχεδιασμένων τουρκικών προκλήσεων εύκολα μπορεί να εμπλουτισθεί με μία «αντιτουρκική ενέργεια» στη Θράκη.
Η προκλητικότητα της ανακοίνωσης του κυρίου Μέτε, με την συνεχιζόμενη αναφορά σε Τούρκους της Θράκης, αλλά και η χρησιμοποίηση τουρκικών τοπωνυμίων για εδάφη που ανήκουν στην Ελληνική επικράτεια, αποδεικνύει την εμμονή κάποιων να τεντώνουν το σχοινί, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν είναι σε θέση να κρατήσουν τεντωμένο και πως οι προκλήσεις τους δημιουργούν αναίτια προβλήματα στην συνύπαρξη των χριστιανών και των Ελλήνων μουσουλμάνων της ακριτικής Θράκης.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου