Κυριακή, 31 Μαΐου 2009

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΟΜΑΛΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ Μογκαντίσου


"Κοίτα τους όρους διαβίωσης μας. Δείτε που Κοιμήθηκα χθες το βράδυ με τα παιδιά μου. Μπορείτε να δείτε δεν έχουμε τουαλέτες, ήδη βρέχει και δεν έχουν στέγη, και κάνει επίσης πολύ κρύο. Δείτε με τα δικά σας μάτια

ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΞΩΛΑΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ!!!

< value=http://izismile.com/img/img2/20090528/video/19_ghost.flv&autostart=false">
Baby ghost in the mirror (1.4 Mb)

ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ'ΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ!!

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!


ΣΥΝΦΩΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΙΛΗΣΕ

MHNYMA

Όπως ανέφεραν προ ημερών οι ειδήσεις, η ΕΕ
εξέδωσε ένα ψήφισμα για
όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν
από φωτιές, να δεσμευτούν ότι
τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι
αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες
όλων των Μεσογειακών χωρών
( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και
όλων των παρατάξεων...
εκτός μίας.

Guess who?... Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία
ότι αυτό είναι
παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας - βλέπε
Άρθρο 24, περί «δασικών
εκτάσεων και δασών» !!...

Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και
των κρατικών καναλιών
ανέφεραν ότι 2.000 και πλέον στρέμματα στη
Ζαχάρω «παραχωρήθηκαν για
ήπια τουριστική ανάπτυξη» σε μεγάλα
ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα ότι
δεν είμαστε σύμφωνοι και
ότι δεν αδιαφορούμε:
υπογράψτε το petition για την προστασία των
δασών.

Οι τωρινές 270532 υπογραφές είναι πάρα πολύ
λίγες - οφείλουμε να τις
κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί
στη Βουλή, στο
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.
AΠΟ ΤΟ
www.petitiononline.com/forestgr/

150 χρόνια Big Ben

Είναι το πιο διάσημο ρολόι του κόσμου. Δε νοείται να βρεθεί κανείς στο Λονδίνο και να μη φωτογραφηθεί σε αυτό. Το Big Ben γιορτάζει τα 150 του χρόνια.


Είναι το πιο διάσημο ρολόι του κόσμου. Δε νοείται να βρεθεί κανείς στο Λονδίνο και να μη φωτογραφηθεί σε αυτό. Το Big Ben γιορτάζει τα 150 του χρόνια.
Ο κόσμος που επισκέπτεται το Big Ben στέκεται εκστασιασμένος μπροστά από τον ύψους 106 μέτρων πύργο στη γέφυρα του Westminster, που βρίσκεται στη βορειοδυτική κατάληξη του Βρετανικού Κοινοβουλίου, στο παλάτι του Westminster. Η καμπάνα του Big Ben ζυγίζει περισσότερους από 13 τόνους και τοποθετήθηκε στον πύργο στις 10 Απριλίου 1858. Από τις 31 Μαΐου του ίδιου έτους - οπότε και πρωτολειτούργησε - το ρολόι λειτουργεί χωρίς να έχει σταματήσει ούτε λεπτό.

Στην αρχή επρόκειτο να ονομαστεί "Victoria", προς τιμήν της Βασίλισσας. Ωστόσο, το "Big Ben" ήταν το όνομα του τελικά αποφασίστηκε να δοθεί, όχι στο ρολόι, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά στην καμπάνα του ρολογιού. Τον καιρό που κατασκευαζόταν, υπήρχαν δύο διάσημοι και δημοφιλείς άνδρες με το επώνυμο Ben. Ο ένας ήταν πρωταθλητής του μποξ. Ο δεύτερος ήταν ο Sir Benjamin Hall, μέλος του Κοινοβουλίου, ο οποίος ως υπεύθυνος Δημοσίων Έργων, ήταν και ο επικεφαλής των εργασιών, τόσο του πύργου, όσο και του ρολογιού και της καμπάνας. Μέχρι σήμερα, και οι δύο διεκδικούν (θεωρητικά) τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος "Big Ben".

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν δεκάδες εορταστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια του Big Ben, που έχει αφήσει και συνεχίζει να αφήνει τη δική του ιστορία, τόσο στη Βρετανική πρωτεύουσα, όσο και παγκοσμίως. Μεγάλοι, αλλά και παιδιά, θα απολαύσουν ξεχωριστά προνόμια στο κτίριο όπου βρίσκεται το ιστορικό ρολόι, το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του καλλιτεχνικού διευθυντή Kourtney Harper, ανακηρύχθηκε ως το πλέον αγαπητό μνημείο των Βρετανών.

Ο Alan Hughes, διευθυντής της εταιρείας Whitechapel Bell Foundry, η οποία κατασκεύασε το ρολόι στο Big Ben, αλλά και αυτό του Αγάλματος της Ελευθερίας στις ΗΠΑ και άλλων σπουδαίων ναών ανά τον κόσμο, εκφράζει την βεβαιότητά του ότι χιλιάδες κόσμου θα έλθουν για μια ακόμη χρονιά στο Λονδίνο για να το δουν, να το ακούσουν και να το φωτογραφήσουν. ''Είναι σίγουρα το πιο διάσημο ρολόι στον κόσμο. Όταν ακούς το Big Ben να χτυπά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιληφθείς ότι πρόκειται συγκεκριμένα για το Big Ben. Δεν είναι απλώς μια οποιαδήποτε μεγάλη καμπάνα. Είναι αυτή του Big Ben. Ο ήχος της είναι μοναδικός''.

Εκτός από σπουδαία ιστορία, το Big Ben έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές και μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. Αν και πρόσφατα η καμπάνα είχε σταματήσει να χτυπά, λόγω εργασιών συντήρησης, το ρολόι λειτουργούσε κανονικά.

Μεσημέρι στο Big Ben


cosmos.gr

Ο φόβος του αεροπλάνου και των πτήσεων


Μήπως νιώθετε ιδιαίτερο και επίμονο φόβο, που είτε εσείς ο ίδιος είτε το στενό σας περιβάλλον θεωρεί ότι είναι υπερβολικός για τις αεροπορικές πτήσεις; Μήπως νιώθετε ιδιαίτερο και επίμονο φόβο που τον προκαλεί η ιδέα του ότι πρόκειται να μπείτε σε αεροπλάνο και να πετάξετε; Μετά τα δραματικά γεγονότα που συγκλόνισαν τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, πολλές αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν τη διακοπή των πτήσεων τους προς τις ΗΠΑ. Eκτός από αυτό όμως, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν εκδηλώσει έντονο άγχος για τις πτήσεις και τα αεροπλάνα. Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές αυτοβοήθειας για να μετριάσετε το φόβο σας.
Δρ. Λίζα Βάρβογλη, Ph.D.
Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Η φοβία της αεροπορικής πτήσης αποτελεί ένα κοινό πρόβλημα για πολλές χιλιάδες ανθρώπους. Κάποιοι δε μπαίνουν καθόλου σε αεροπλάνο, άλλοι που είναι αναγκασμένοι να ταξιδέψουν έχουν μια πολύ άσχημη εμπειρία που χαρακτηρίζεται από έντονο φόβο, πανικό , ζαλάδα, τάση για εμετό, ταχυπαλμία, έντονη εφίδρωση, δύσπνοια, πόνο στο στήθος, μούδιασμα στα άκρα, φόβο ότι ζουν τις τελευταίες τους στιγμές και έντονη αίσθηση της καταστροφής και του "σβησίματος".

Πώς δημιουργείται η φοβία της πτήσης

Ο άνθρωπος δε γεννιέται με άγχος σχετικά με τα αεροπλάνα και τις πτήσεις, αποκτά το φόβο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Συχνά μάλιστα άτομα που τώρα αντιμετωπίζουν αυτή τη φοβία ήταν ατρόμητοι αεροπορικοί ταξιδιώτες που ξαφνικά άρχισαν να αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Αλλά τι ακριβώς δημιουργεί τη φοβία των αεροπλάνων και των πτήσεων;

Οι ψυχοδυναμικές θεωρίες υποστηρίζουν ότι οι φόβοι μας ξεκινούν από τη βασική σιγουριά που είχαμε ή δεν είχαμε στην παιδική μας ηλικία και τώρα εισπράττουμε τα αποτελέσματά της σε διάφορους τομείς της ζωής.

Οι συμπεριφορικές θεωρίες υποστηρίζουν ότι μια αρνητική εμπειρία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης (πχ, κακοκαιρία, αναταράξεις) συνδέθηκε έντονα με τα συναισθήματα που είχε το άτομο εκείνη τη στιγμή και επεκτάθηκε ώστε το άτομο να έχει αρνητικά συναισθήματα για κάθε αεροπορική πτήση.

Οι γνωσιακές-συμπεριφορικές θεωρίες εστιάζονται περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο οι σκέψεις και η αντιμετώπιση των γεγονότων επηρεάζουν τη συμπεριφορά του. Η "κολλητικότητα" του στρες είναι ίσως ο πιο συνηθισμένος τρόπος που αποκτά κανείς τη φοβία της πτήσης. Το άτομο νιώθει ήδη πολύ άγχος, για διάφορους λόγους, το οποίο εντείνεται ακόμα περισσότερο όταν ανεβαίνει στο αεροπλάνο προκαλώντας επεισόδιο άγχους ή πανικού. Στη συνέχεια φοβάται να ξαναμπεί σε αεροπλάνο, για να μην ξαναβιώσει το φοβερό αυτό συναίσθημα.

Και βέβαια, δεν θα έπρεπε να παραλείψουμε τον φόβο των πτήσεων που προκαλείται από αεροπορικές τραγωδίες σαν αυτή που πρόσφατα συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη. Η συγκεκριμένη τραγωδία τάραξε την ισορροπία του ψυχισμού πολλών ανθρώπων επειδή, πέρα από την καταστροφή, επρόκειτο για μια τρομοκρατική πράξη. Η αίσθηση του ανθρώπου ότι δεν έχει τον έλεγχο να χάσει τη βασική του σιγουριά και πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλά έχει ως αποτέλεσμα να του δημιουργήσει μια αγχογόνο κατάσταση που θα τον επηρεάσει αρνητικά.

Πέρα όμως από τις διάφορες θεωρίες του πως δημιουργήθηκε η φοβία, αυτό που είναι το πιο βασικό είναι να εξαλείψει κανείς το φόβο του και να μπορέσει να συνεχίσει το ρυθμό της ζωής του χωρίς να έχει την τροχοπέδη του άγχους.

Τρόποι για να αντιμετωπίσουμε τη φοβία της πτήσης

Αν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καταπολεμηθεί το άγχος γενικότερα και η φοβία της πτήσης ειδικότερα, ο καλύτερος ίσως είναι ένας συνδυασμός γνωσιακής-συμπεριφορικής θεραπείας με αυτο-βοήθεια (δηλαδή ενεργητική συμμετοχή του ατόμου στη θεραπεία καθώς και μάθηση και χρησιμοποίηση ικανοτήτων, ώστε να μειώνει το άγχος του). Τα βήματα που θα πρέπει κανείς να ακολουθήσει για να ξανακερδίσει την ικανότητά του να χειρίζεται με αυτοπεποίθηση ό,τι του προκαλεί φόβο είναι τα ακόλουθα:

1. Να μάθει να χαλαρώνει και να ηρεμεί
2. Να δημιουργήσει μια ιεραρχία των συγκεκριμένων φόβων του
3. Να χρησιμοποιήσει τεχνικές απευαισθητοποίησης για να εξαλείψει τους φόβους του
4. Να μάθει να χρησιμοποιεί τεχνικές αντιμετώπισης του άγχους προκειμένου να είναι ήρεμος. Οι μέθοδοι αναπνοής και η τεχνική της ομιλίας προς τον εαυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.

Το σημαντικότερο για το άτομο που έχει άγχος, κρίσεις πανικού και συγκεκριμένες φοβίες, όπως αυτή της πτήσης, είναι να μάθει να χαλαρώνει και να ηρεμεί. Η χαλάρωση δεν είναι μια μυστικιστική εμπειρία για τους λίγους, αλλά μια ψυχοσωματική κατάσταση στην οποία καθένας μας μπορεί να φτάσει με λίγη εξάσκηση. Πρόκειται για μια φυσική, πολύτιμη ικανότητα που όλοι μας έχουμε, αν και μπορεί να έχουμε ξεχάσει πως να τη χρησιμοποιούμε.


Τρεις τρόποι αυτοχαλάρωσης για καλύτερη ψυχική και σωματική υγείαΓιατί ακριβώς χρειάζεται η χαλάρωση και η ηρεμία; Επειδή μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε διάλειμμα από την καθημερινότητα και να κατεβάσουμε τον διακόπτη του στρες. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να απομακρυνθούμε για λίγο από το πρόβλημά μας ώστε όταν επιστρέψουμε σε αυτό να δούμε λύσεις που δεν είχαμε σκεφτεί προηγουμένως. Και βέβαια, όταν το σώμα είναι χαλαρό και ήρεμο, είναι πολύ δύσκολο να έχει μια "κρίση πανικού" με φυσιολογικά συμπτώματα, όπως ταχυκαρδία και δύσπνοια, εφόσον αυτά δεν συνδέονται με την κατάσταση της χαλάρωσης.

Ακολουθεί μια απλή μέθοδος χαλάρωσης που μπορεί να γίνει είτε στο σπίτι είτε μέσα στο αεροπλάνο. Συνήθως χρειάζονται μερικές δοκιμές πριν μάθει κανείς να χαλαρώνει, έτσι είναι σημαντικό να γίνεται τακτική εξάσκηση ώσπου να μάθετε την αλληλουχία των κινήσεων και του αποτελέσματός τους:

· Σταθείτε όρθιοι, χαλαρά
· Τεντωθείτε, μαζευτείτε και καθήστε βολικά στο πάτωμα με τα χέρια σας να ακουμπούν στην "ποδιά" σας
· Απομακρύνετε οποιαδήποτε σκέψη από το μυαλό σας
· Πάρτε βαθιά εισπνοή και εκπνεύστε αργά
· Σφίξτε τους μύες των ποδιών σας, μετρήστε ως το τρία και χαλαρώστε τους εκπνέοντας
· Σφίξτε τους μύες των χεριών σας, μετρήστε ως το τρία και χαλαρώστε τους εκπνέοντας
· Σφίξτε τους μύες του στομαχιού σας, μετρήστε ως το τρία και χαλαρώστε τους εκπνέοντας
· Σφίξτε τους μύες των ώμων και του λαιμού σας και χαλαρώστε τους εκπνέοντας
· Παρατηρείστε τις χαλαρωτικές συνέπειες στο σώμα σας με την εκπνοή
· Επαναλάβετε

Ειρήσθω:Ό ρ μ α επειγόντως, Χριστόφια

τα υπερβεί η Λευκωσία. Υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπέρ του Αιγαίου κι εναντίον του τουρκικού επεκτατικού νεο-ναζιστικού «ζωτικού χώρου».Η Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α , με την αυτοπεποίθηση του ατιμώρητου νταή που παρήγαγε η ΔΕΙΛΙΑ των Αθηνών στο Αιγαίο, κατατροπώνει τις αρχές του διεθνούς δικαίου της θάλασσας.Ο Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Κ Ο Σ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ είναι σαφέστατος και ομολογημένος
Δ Ι Π Λ Ω Μ Α Τ Ι Κ Η επίθεση, με όλα τα μέσα, πρέπει επειγόντως να εξαπολύσει τώρα η κυπριακή Κυβέρνηση, εναντίον των τουρκικών απειλών χρήσης πολεμικής βίας σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου στη θαλάσσια Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη (ΑΟΖ), γράφαμε χθες υπό τον τίτλο «Όρμα, Χριστόφια». Μετά τις απειλές πολέμου που εκτόξευσε το τουρκικό κράτος 28 τρ. διά της «Χουριέτ» («ο τουρκικός στόλος διώχνει από την περιοχή τα πλοία που διενεργούν έρευνες πετρελαίου»), η προχθεσινή, 29 τρ., επί τούτου ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών αποτελεί πλήρη και λεπτομερή ΟΜΟΛΟΓΙΑ του τουρκικού επεκτατισμού: Δεν περιορίζεται στα γνώριμα προσχήματα για δήθεν «δικαιώματα» του δήθεν «τουρκοκυπριακού λαού». Ομιλεί ευθέως και με συντεταγμένες επί του χάρτου, για «Θαλάσσια Δικαιώματα και Συμφέροντα» της ίδιας της Τουρκίας, δυτικά του τριακοστού δεύτερου μεσηβρινού (32 μοίρες, 18 λεπτά και 160 χιλιοστά). Είναι επακριβώς το όριο των 12 μιλίων χωρικών υδάτων της Κύπρου, δυτικά της Πάφου.
Η Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α , με την αυτοπεποίθηση του ατιμώρητου νταή που παρήγαγε η ΔΕΙΛΙΑ των Αθηνών στο Αιγαίο, κατατροπώνει τις αρχές του διεθνούς δικαίου της θάλασσας και:
(α) Δεν αναγνωρίζει υφαλοκρηπίδα στα νησιά, συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της Κύπρου.
(β) Δεν αναγνωρίζει και παραβιάζει ΕΝΟΠΛΩΣ την Α.Ο.Ζ. της νησιώτικης Κυπριακής Δημοκρατίας, ακόμα και στις νότιες της νήσου θάλασσες.
Ο Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Κ Ο Σ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ είναι σαφέστατος και ομολογημένος: «32 μοίρες, 18 λεπτά και 160 χιλιοστά». Με τις αλλεπάλληλες αεροναυτικές πολεμικές ασκήσεις «Θαλασσόλυκος», από το βόρειο Αιγαίο και τα νερά της Καβάλας, ως τις νότιες θάλασσες της Κύπρου. Προς συμμαχική «κατοχύρωση» της επιδρομικότητάς της, ανέπτυξε φέτος και τη θαλάσσια ΤΑΜΣ «EGEMON» («Κυρίαρχος»! Ναι, κυρίαρχος!) με τη συμμετοχή και του βρετανικού πολεμικού ναυτικού! Διακηρύσσοντας ότι «όπου ο τουρκικός στόλος και η αεροπορία πραγματοποιούν ασκήσεις με πραγματικά πυρά, εκεί φτάνει και η τουρκική ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ».
Ε Ι Ν Α Ι ΤΩΡΑ κατεπείγον το καθήκον την κυβέρνησης Χριστόφια και «χρυσή ευκαιρία» η εκτόξευση των πολεμικών απειλών της Άγκυρας ακόμα και ΕΝΑΝΤΙΟΝ εταιρειών των ΗΠΑ, για τις διπλωματικές ομοβροντίες τής Κύπρου κατά του τουρκικού επεκτατισμού. Τώρα που η Τουρκία «αξιολογείται» στην Ε.Ε. Όσα δείλιασε τόσα χρόνια ολιγωρούσα η Αθήνα, να τ' ανατρέψει και να τα υπερβεί η Λευκωσία. Υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπέρ του Αιγαίου κι εναντίον του τουρκικού επεκτατικού νεο-ναζιστικού «ζωτικού χώρου».
ΑΠΟ http://infognomonpolitics.blogspot.com

ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

Πέρνουμε ορισμένους διάσημους τους κάνουμε κοινούς θνητούς δίνοντας τους αφθονή μπύρα
πίτσες σοκολάτες και σας τους παρουσιάζουμε.Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.
Pamela Anderson


Brad and Angie


George Bush Στον Μπους δεν δώσαμε τίποτα είναι το φυσικό του στυλ!!!


Mariah Carey


Madonna

Leo DiCaprio


Gwyneth Paltrow

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Que Libero
Είναι ο Πόντιος Πιλάτος στο μπαλκόνι, με τον Χριστο και τον Βαραβά ...


Φωνάζει λοιππόν στο συγκεντρωμένο όχλο...

- Que Libero? Jesus a Baraba?

- Baraba, baraba!!! φώναζε το πλήθος...


Πάει δυο βήματα πιο πέρα ο Πιλάτος, κοιτάει το πλήθος και ξαναρωτά...

- Que Libero? Jesus a Baraba?

- Baraba, baraba!!! ξαναφώναζε το πλήθος...


Το σκέφτεται ξανά ο Πιλάτος... ξαναπάει στον όχλο και ρωτά..

- Per fin! Que Libero? Jesus a Baraba?

- Baraba, baraba!!! φωνάζει το πλήθος...

- Εντάξει, φωνάζει ο Πιλάτος! Libero ο Βαραβάς, στον πάγκο ο Χρηστός!

" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ;; "

Του αναγνώστη μας Θωμά Ακρωτηριανάκη
Τίθεται το ερώτημα : Η Οικουμένη μας είναι η μοναδική
στο Γαλαξία,η μοναδική στο Συμπαν ;; (Οικουμένη=πλανήτης
με ανθρώπινη ζωή).Απ' όλες τις θρησκείες μόνο ο
σιωνιστικοϊουδαϊσμός λέει ότι ο Θεός εδημιούργησε
ανθρώπους μόνο στον πλανήτη Γη.Μάλιστα λέει ότι
μπορεί να υπάρχουν εξωγήινα ζώα,που μπορούν να κάνουν
μέχρι και διαστρικά ταξείδια,δεν μπορεί όμως να υπάρχουν
και εξωγήινοι άνθρωποι,διότι αυτό προϋποθέτει να τους έχει
δοθεί ο ηθικός νόμος,που,λέει,έχει δοθεί μόνο στη Γη στο
όρος Σινά...
Καμμιά άλλη θρησκεία δεν αποκλείει την ύπαρξη εξωγήινων
ανθρώπων.Υπάρχουν όμως στις άλλες θρησκείες ακούσια ή
εκούσια όργανα του σιωνισμού,που δεν εκφράζουν τη θρησκεία
τους σωστά.
Υπάρχει ένα suo generis πρόβλημα με την Καθολική
Εκκλησία,που θέλει τον Πάπα της Ρώμης πνευματικό ηγέτη
όλου του Σύμπαντος,οπότε μπορεί να δεχτεί την ύπαρξη
εξωγήινων ανθρώπων,αλλά θεωρώντας ότι αυτοί είτε δεν έχουν
προχωρημένο προπατορικό αμάρτημα και δεν χρειάζονται σωτηρία
και βάπτισμα,είτε θα τους βαπτίσουν στα πλαίσια μιας διαστρικής
ιεραποστολής μελλοντικά...Αντίθετα η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν
αποκλείει την ύπαρξη ομόδοξων ετεροοικουμενικών (ετεροπλανητικών)
Εκκλησιών,ιδρυθείσες από τον,και στους πλανήτες τους σαρκωθέντα,
Χριστό, διατηρουμένου και του κανόνος της μη εισπηδήσεως.
Καλώς ήρθαμε στον 21ο αιώνα και με το καλό να έρθουν και οι επόμενοι.
Κλείνοντας,ειρήσθω εν παρόδω,ότι διερωτώμαι αν ισχύει επίσημα για
τους Καθολικούς η προφητεία του Αγίου Μαλαχίου τους ότι ο Πάπας
που θα διαδεχτεί τον Βενέδικτο ΙΣΤ θα ονομαστεί Πέτρος και θα είναι
ο τελευταίος Πάπας της Ιστορίας ;;

Ολλανδία κλείνει φυλακές ελλείψει εγκληματιών

Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να βάλει λουκέτο σε οχτώ σωφρονιστικά ιδρύματα και συνεπώς να προχωρήσει στην περικοπή 1.200 θέσεων εργασίας. Η πτώση που σημειώνεται στην εγκληματικότητα έχει αφήσει πολλά κελιά άδεια, καθιστώντας τη λειτουργία των φυλακών αυτών ζημιογόνα.

Αυτή τη στιγμή η χώρα έχει χωρητικότητα 14.000 κρατουμένων, αλλά στη ώρα υπάρχουν πλέον μονάχα 12.000 κατάδικοι. Το υπουργείο Δικαιοσύνης αναμένει να συνεχιστεί περαιτέρω η πτώση της εγκληματικότητας.

Η επίλυση του προβλήματος ήταν ένα μεγάλο παζλ που απαιτεί ανορθόδοξες μεθόδου, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες. Με αυτή τη λύση το κράτος θα εξοικονομήσει 164 εκατομμύρια ευρώ. Οι τρεις από τις φυλακές θα κλείσουν φέτος ενώ οι υπόλοιπες θα κλείσουν σταδιακά, μέχρι το 2012.

Στο γειτονικό Βέλγιο, από την άλλη, αντιμετωπίζεται πρόβλημα υπερπληθυσμού στα σοφρωνιστικά ιδρύματα και έτσι οι δυο χώρες επεξεργάζονται συμφωνία προκειμένου να στεγαστούν Βέλγοι κρατούμενοι στις ολλανδικές φυλακές για ένα διάστημα. Σύμφωνα με την υπό επεξεργασία συμφωνία, αναμένεται να μεταφερθούν στη φυλακή Tilburg περίπου πεντακόσιοι κατάδικοι από το Βέλγιο. Η Ολλανδία θα λάβει 30 εκατομμύρια ευρώ από αυτή την συμφωνία και θα μεταθέσει το κλείσιμο των φυλακών του Rotterdam και του Veenhuizen για το 2012.

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης αντέδρασαν οργισμένα στην ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης Nebahat Albayrak. «Ο δείτκης εγκληματικότητας δεν πέφτει.. και είμαστε υπερβολικά πρόθυμοι να στραφούμε στην κοινωνική εργασία» δήλωσε ο βουλευτής του VVD, Fred Teeven.

Το κόμμα PVV, το οποίο τίθεται κατά της μετανάστευσης, άσκησε κριτική στον υπουργό για αυτή την απόφαση. «Προφανώς τα συμφέροντα των εγκληματιών είναι σε καλά χέρια με το Εργατικό Κόμμα», δήλωσε ο βουλευτής Raymond de Roon.
ΣΧΟΛΙΟ anopera-eleos.blogspot.com
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΘΑΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....

Η σφαγη των μαγιατικων

blog tou fititi: Σε γνωστό forum που ασχολείται με την ελεύθερη κατάδυση εντοπίσαμε μία φοβερή καταγγελία που λαμβάνει χώρα στη Κρήτη... Εμείς το αντιγράφουμε απλά για να αναδειχτεί το θέμα. . . και εσείς βγάζετε τα συμπεράσματα σας.

Η σφαγη των μαγιατικων στο Ρεθυμνο ειναι γεγονος. Το γρι γρι "Γερο Παυλης" απο τα Χανια ηρθε στο Ρεθυμνο και σηκωσε 2,5 τονους μαγιατικα σε αποσταση 500 μετρων απο τη στερια. Το ανεφεραν και οι τοπικες εφημεριδες, αλλα δεν ιδρωνει το αυτι της λιμενικης αρχης.

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι συνέβηκε κάτι τέτοιο αλλά για του λόγου το αληθές δείτε το σχετικό Βίντεο

Απο οτι ακουστηκε ερασιτεχνης ψαρας τραβηξε το βιντεο αυτο και ενω καλουσε τη λιμενικη αρχη να παει για ελεγχο, αλλωστε διπλα στο λιμανι ηταν, αυτη εκτος οτι καθυστερησε οταν εφτασε στο σημειο του συμβαντος ελεγξε τον ερασιτεχνη που εκανε την καταγγελια και αφησε το γρι γρι να φυγει ανευ ελεγχου. Του εδιναν μαλιστα και ψαρια για να μην τους καρφωσει, στη λογικη της ανταλλαγης!!! Δυστυχως το λιμεναρχειο δε συμμεριζεται τις οικολογικες μας ανησυχιες. Βεβαια καθε μερα το φουσκωτο βγαινει για τον εντοπισμο ψαροτουφεκαδων (και καλα κανει, αλλα .... μεχρι εκει μαλλον).Το θεμα θα εχει συνεχεια στα δικαστηρια, αν και δεν ξερω τι μπορει να γινει και εκει στη χωρα που ζουμε.

AΠΟ toblogtoufititi@gmail.com

Ευθανασία για 30 φάλαινες που εκβράστηκαν σε ακτή του Κέιπ Τάουν

Ευθανασία αναγκάστηκαν να κάνουν επιστήμονες σε περισσότερες από 30 φάλαινες-πιλότους, από τις 55 που είχαν εκβραστεί σε ακτή του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική, επειδή δεν κατέστη δυνατό να τις βάλουν εγκαίρως στη θάλασσα για να σωθούν.

Δεκάδες μέλη του Εθνικού Ινστιτούτου Θαλασσίων Διασώσεων (NSRI) και άλλοι επιστήμονες αγωνίζονταν να ξαναβάλλουν τα θηλαστικά αυτά βάρους 4 έως 5 τόνων και μήκους έως και 5,5 μέτρων στη θάλασσα.

Ορισμένες φάλαινες σώθηκαν, 10 πέθαναν από φυσικά αίτια και σε περίπου 35 έγινε ευθανασία, καθώς δεν κατέστη δυνατό να μεταφερθούν στο νερό, αναφέρει το NSRI σε ανακοίνωσή του.

«Επισημαίνεται ότι έγιναν όλες οι προσπάθειες για να αποφευχθεί η πρόκληση μεγαλύτερου πόνου σε αυτά τα ζώα«, υπογραμμίζει το NSRI, σύμφωνα με το οποίο δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη ο λόγος που εκβράστηκαν όλα αυτά τα θηλαστικά στην ακτή.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά αυτές έκαναν περιστροφή και επέστρεφαν συνεχώς στην ακτή», εξήγησε ο Ουάλι Πίτερσον της νοτιοαφρικανικής ένωσης προστασίας περιβάλλοντος «Kommetjie Enviromental Awareness» στο πρακτορείο ειδήσεων Sapa.
Helenic Businees

ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΒΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ+ΚΑΤΜΑΝΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΥΡΙ 2009 ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ


Είναι ένα έθιμο που κρατάει πάρα πολλά χρόνια με έπαθλο τυρί καλά ακούσατε τύρι.Αυτό το τυρί πρέπει να είναι εξαιρετική ποιότητα γιατί δεν εξηγήτε τέτοιο μακελειό κάθα χρόνο.Σπασμένα κόκκαλα και κεφάλια είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο.Αχ αυτοί οι αγγλοσάξωνες καντάρια τρέλα κουβαλάνε..

31 ΜΑΙΟΥ 1954 - Γεννήθηκε ο Θωμάς Μαύρος, Έλληνας βετεράνος ποδοσφαιριστής


Ένα σύνθημα που δονεί ακόμα και σήμερα τις καρδιές των Ενωσιτών είναι το ''Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεος''! Ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος στην εποχή του τόσο που ακόμα λατρεύεται μέχρι σήμερα! Ο Μαύρος είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας σκόρερ και κατέχει την πρώτη θέση στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών με 260 γκολ με δεύτερο τον Κριστόφ Βαζέχα (ΠΑΟ) με 244 γκολ και τρίτο τον άλλο μεγάλο ΑΕΚτζη Μίμη Παπαϊωάννου με 233 γκολ!

Πήρε δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, βγήκε 4 φορές πρώτος σκόρερ και μάλιστα το 1979 με 31 γκολ αναδείχτηκε 2ος σκόρερ στην Ευρώπη και πήρε το ασημένιο παπούτσι, μια διάκριση που δεν έχει συμβεί ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Παρά το ότι είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού (τον ήθελε η Κόσμος της Νέας Υόρκης την περίοδο που έπαιζε εκεί ο Πελέ, η Βερόνα το 1983 και η Νάπολι το 1980 λίγο πριν πάει ο Μαραντόνα) δεν έκανε το βήμα για την οικογένεια του.

Παρόλα αυτά η αναγνώριση δεν του έλειψε και αυτό φάνηκε με την κλήση του (18/8/81) στην Μεικτή Ευρώπης όπως και στις 22/6/1984 (στην Νέα Υόρκη) που ήλθε η Παγκόσμια αναγνώριση αυτού του σπουδαίου επιθετικού όταν κλήθηκε να παίξει στην Μικτή Κόσμου με όλη την ελίτ της εποχής (Μπεκενπάουερ, Κρολ, Σίλτον, Κιγκαν, Κέμπες, Σάντσες, Ροστό, Νεεσκενς, Μαγκατ κλπ) όπου και αποθεώθηκε από περίπου 20.000 Ελληνες που παραβρεθηκαν στο γήπεδο!

Αξιοσημείωτα είναι ότι στις 17/1/1971 έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου (1-0 τον Πιερικό) και παράλληλα είναι ο νεότερος παίχτης που έπαιξε στην κατηγορία, αλλά και ο πιο νέος σκόρερ με τη Εθνική Ελλάδος

Σαν σήμερα στις 31 Μαίου 1911 - Καθελκύεται το υπερωκεάνειο «Τιτανικός».14 Απριλίου 1912 κατά τη διάρκεια του πρώτου ταξιδιού του, συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό. Το παγόβουνο έσκισε το κύτος του πλοίου, επιτρέποντας την εισροή υδάτων στο σκάφος.
Ο Τιτανικός βυθίστηκε δύο ώρες και σαράντα λεπτά αργότερα στις 02:20 στις 15 Απριλίου.
Η βύθισή του παρέσειρε στο θάνατο 1523 ανθρώπους απο το σύνολο των 2228 επιβαινόντων επιβατών και μελών πλήρώματος. Μονον 705 άνθρωποι κατάφεραν να σωθούν.
Αυτό θεωρείται ένα από τα τραγικότερα "εν καιρώ ειρήνης" ναυάγια.

Το ναυάγιο αυτό του Τιτανικού οδήγησε στην αλλαγή διάφορων νόμων της ναυτιλίας, και κυρίως σε θέματα σωστικών μέσων των πλοίων. Ιδιαίτερα δε της απαίτησης τα μέσα διάσωσης όπως ειναι οι ναυαγοσωστικές λέμβοι και οι σωσίβιες ζώνες, να υπερκαλύπτουν σημαντικά τον συνολικό αριθμό των επιβαινόντων (επιβατών και πληρώματος) κάθε πλοίου.

Εκατομμύρια παίζονται σήμερα από ΠΑΟ και ΑΕΚ


Ποιος το περίμενε στο τελευταίο (χρονικά) παιχνίδι της ποδοσφαιρικής περιόδου 2009 - 2010 να διακυβεύονται γόητρο, φιλοδοξίες, υπολείψεις, συμβόλαια και εκατομμύρια ευρώ! Με φόντο το «χρυσοφόρο» Τσάμπιονς Λιγκ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στο Ολυμπιακό Στάδιο στον «τελικό των τελικών», που θα κρίνει την έκβαση της μάχης για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην ειδική βαθμολογία των play-off.

Η ΑΕΚ, έχοντας πετύχει τον αρχικό στόχο της που είναι το προνομιακό εισιτήριο για το Europa League, το οποίο έρχεται από τη νέα περίοδο για να αναβαθμίσει το Κύπελλο UEFA, θέλει να πετύχει την απόλυτη ανατροπή στο φινάλε της χρονιάς και από τέταρτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Να κατακτήσει δηλαδή τη νίκη και να πάρει αυτή το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ παίζοντας μπροστά στους φιλάθλους της, χρυσώνοντας παράλληλα το χάπι για την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη πλευρά, χωρίς τους δικούς του οπαδούς, θα παίξει για δύο αποτέλεσμα: για τη νίκη (ασφαλώς) αλλά και για την ισοπαλία, που τον βολεύει αφάνταστα, καθώς θα διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών (15 έναντι 12) που τον χωρίζει από την ΑΕΚ. Σε λίγες ώρες λοιπόν θα μάθουμε. ΑΕΚ ή Παναθηναϊκός;
Ηellenic Business

Πρωίνη Ματιά στον Κόσμον Όλον!..

SEOUL (Reuters) - Η Νοτιοκορεάτικη αστυνομία συγκρύστηκε χθες βράδυ με διαδηλωτές κατά της κυβέρνησης μέσα προσπαθόντας να σπάσει ένα συλλαλητήριο υπέρ του πρώην Πρόεδρου ROH Moo-Hyun, του οποίου η αυτοκτονία πριν από μία εβδομάδα προκάλεσε την αυξανόμενη κριτική κατά διαδόχου του νυν Προέδρου!....ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ (Reuters) - Οι πακιστανικές δυνάμεις έχουν ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο της Mingora, μια εβδομάδα μετά την είσοδον τους στην κύρια πόλη της κοιλάδας όπου εκτόπισαν χιλιάδες μαχητές Ταλιμπάν, αυτό νακοίνωσε πριν από λίγο ο στρατός!...SINGAPORE (Reuters) - Ο Υπ.Αμυνας των ΗΠΑ Robert Gates δήλωσε πριν λίγο οτι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα δεχθούν τα πυρηνικά όπλα της Βόρειας Κορέας και προειδοποίησε την Πιονγκ Γιανγκ να μην τολμήσει μεταφορά πυρηνικού υλικού στο εξωτερικό!...SINGAPORE (Reuters) - Επίσης ο Robert Gates το Σάββατο κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να δώσει μεγαλύτερη βοήθεια στο Αφγανιστάν για την κατασκευή υποδομών, και την επέκταση των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων της , ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια των εκλογών του τρέχοντος έτους!...ΡΩΜΗ (Reuters) - Οι υπουργοί των βιομηχανικών χωρών του G8 συμφώνησαν το Σάββατο να εργαστούν προς την κατεύθυνση ενός νομικού πλαισίου ώστε να περνούν από δίκη τους Σομαλούς πειρατές, η έλλειψη του οποίου θεωρείται ως ένα σημαντικό εμπόδιο για την αστυνόμευση των επικίνδυνων αυτό φαινόμενο για θαλάσσιες οδούς από το Κέρας της Αφρικής!...(CNN) - Παρίσι η μεγάλη κλοπή υπό το φως της ημέρας στην συνοικία της υψηλής κοινωνίας στην γαλλική πρωτεύουσα, απέφερεσ τους κλέφτες $ 8,5 εκατ. ευρώ σε κοσμήματα από το διάσημο Chopard κατάστημα, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας χθες βράδυ!... (CNN) - Η Αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας αποκεφάλισε δημοσίως δολοφόνο που είχε καταδικαστεί στο την Παρασκευή στο Ριαντ !, Μια πράξη που προκάλεσε την καταγγελία από τους επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα.Το Σαουδικό Υπουργείο Εσωτερικών όπως είπε ο Ahmed Al-Al-Shamlani ANZI καταδίκασε σε θάνατο και στη συνέχεια σε "σταύρωση" - ενώπιον του κοινού - αυτόν , για την απαγωγή και δολοφονία ενός 11-χρονών αγοριού και τη εκτέλεση του πατέρα του, !..
http://diaporon-bl.blogspot.com

Σήμερα: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος


Παγκόσμια ημέρα κατά του Καπνίσματος και την πρώτη πανελλήνια βραδιά χωρίς τσιγάρο σε κλειστό χώρο - έναν μήνα πριν από την εφαρμογή του νέου νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους - διοργανώνει το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης την Κυριακή 31 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ, στη μουσική σκηνή Gazarte. Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, το κάπνισμα αποτελεί τον μεγαλύτερο παράγοντα θνησιμότητας στη χώρα μας, προκαλώντας 20.000 θανάτους ετησίως, ευθύνεται για 700.000 ημέρες νοσηλείας, ενώ το παθητικό κάπνισμα είναι υπεύθυνο για την απώλεια 700 συνανθρώπων μας κάθε χρόνο. Επιπλέον, το συντριπτικό οικονομικό κόστος που προκαλούν οι ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα υπολογίζονται σε 2 δισ. ευρώ

Στο αυτόφωρο 5 πορτιέρηδες του island στην ΑθήναΣυνέλαβαν τους πορτιέρηδες του Island
ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ??
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΣΕ ΠΕΙΝΑ?????

Μια παρέα που της απαγορεύτηκε η είσοδος στο μαγαζί Island ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο χώρο και φαίνεται οτι...
έχουν συλλάβει 5 άτομα μεταξύ των οποίων και το γιο του Μίμη Ανδρουλάκ
Τους πορτιέρηδες του κλαμπ Island, ανάμεσά τους και τον γιο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη, συνέλαβαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί.

Συνολικά συνελήφθησαν 5 άτομα, μετά από τηλεφώνημα ενός άνδρα στην Άμεσο Δράση.

Σύμφωνα με τον άνδρα, ο ίδιος και η παρέα του θέλησαν να μπουν το μαγαζί, όμως οι πορτιέρηδες που δούλευαν εκείνη την ώρα δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Στη συνέχεια ο άνδρας κάλεσε την Άμεσο Δράση και κατήγγειλε το περιστατικό. Από τα κεντρικά δόθηκε σήμα σε περιπολικό και άνδρες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συνέλαβαν τα 5 άτομα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Αυτή την ώρα οι συλληφθέντες κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα Βάρης για να οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.
http://eglimatikotita.blogspot.com