Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Παπαγάλος κάνει 20 κόλπα σε ...2 λεπτά






Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν παπαγάλο να κάνει κόλπα. Αλλά πόσες φορές έχετε δει κάποιον να κάνει 20 διαφορετικά κόλπα μέσα σε 2 λεπτά, πετυχαίνοντας παγκόσμιο ρεκόρ;

Απολαύστε στο βίντεο παρακάτω τον μοναδικό παπαγάλο και τα κόλπα του:


__________________

Ο γύρος του θανάτου...........




Έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως δύο μηχανές της νέας
ομάδας ΔΙΑΣ ξεκινούν για περιπολία στους γύρω δρόμους.
Ανά δύο οι αστυνομικοί νέα παιδιά.
Στην μια ανεβαίνει ο οδηγός ένας νεαρούλης που ζύγιζε δεν ζύγιζε
60 κιλά με τις μπότες.
Πίσω του ανεβαίνει η συνάδελφός του ένα νέο κορίτσι πανέμορφο
αδυνατούλη κι αυτό.
"Πού πάτε ρε παιδιά ανάμεσα στους αρκουδιαρέους στα γύρω στενά;
Αυτοί κοιτάζουν με μίσος τους περαστικούς που τυχαίνει
να περνούν ....πόσο μάλλον εσάς.
Είναι επίνδυνο να περνάς ανάμεσα από τους πειρατές
με την μηχανή.
Θα σε πετάξουν κάτω.....
Πεζές περιπολίες χρειάζονται από μεγάλες ομάδες συναδέλφων σας.
Αν σας την πέσουν... τον εαυτό σου θα φυλάξεις
ή αυτό το κορίτσι;
Γιατί δεν βγάζουν κηφήνες με πλαδαρές κοιλιές από τα γραφεία
έξω και αφήνουν αυτό το κοριτσάκι;
Ρε κοπέλα μου τι λέει η μανούλα σου;
Προσέχετε ρε παιδιά....."
Στην αρχή τα έχασαν...στην συνέχεια χαμογελάσανε με ευχαριστήσανε
για το ενδιαφέρον και ξεκίνησαν για τα 700 ευρώ τον μήνα
που παίρνουν "παίζοντας" με την μηχανή στον γύρο του θανάτου.

Χαρίστε τα παιχνίδια των παιδιών σας






Στην ταινία «Toy Story 3», ο πρωταγωνιστής χαρίζει τα παλιά του παιχνίδια για καλό σκοπό. Το παράδειγμα του ενέπνευσε το Allou Fun Park, και αποφάσισε να συγκεντρώσει παιχνίδια και σχολικά είδη για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στο «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».
Έτσι, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, στο Allou και στο Kidom θα υπάρχουν δύο μεγάλα κουτιά στα οποία μπορείτε να αφήσετε παιχνίδια και σχολικά είδη, που δεν χρειάζονται πια τα παιδιά σας. Φροντίστε φυσικά να μην είναι σπασμένα ή διαλυμένα. Το Allou! Fun Park βρίσκεται στη Λ. Κηφισού και Π. Ράλλη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2104256999.

Νοικιάζουν ανθρώπους για να περιμένουν στην ουρά





Η ταλαιπωρία και οι ατελείωτες ώρες στην ουρά έξω από δημόσιες υπηρεσίες είναι ένα καθημερινό φαινόμενο για έναν μέσο Ουκρανό. Μάλιστα, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που ενοχλούνται από την πολύωρη ορθοστασία έξω από δημόσια νοσοκομεία, υπηρεσίες ακόμα και πανεπιστημιακά κτίρια.

Έτσι, ένας νεαρός επιχειρηματίας στο Κίεβο είχε την ιδέα να προσλάβει ανθρώπους προκειμένου να τους νοικιάζει σε αυτούς που δεν θέλουν να περιμένουν με τις ώρες στις ουρές.

Μέχρι στιγμής 11 υπάλληλοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους έναντι 4 ευρώ την ώρα ανακουφίζοντας έτσι πολλούς Ουκρανούς και κάνοντας τον επιχειρηματία Αντρέι Ματίσεβιτς πλουσιότερο.

"Προς το παρόν απασχολώ μόνο άνδρες που φαίνεται ότι είναι πιο υπομονετικοί και ανθεκτικοί", λέει ο Ματίσεβιτς.

Στην Ουκρανία, οι αξιωματούχοι στις δημόσιες υπηρεσίες δεν αναρτούν στην πόρτα το ωράριο λειτουργίας τους με αποτέλεσμα να είναι άγνωστος ο χρόνος αναμονής.

Πηγη : zougla.gr

Σύνοδο κορυφής αθεϊστών και μασόνων συγκαλεί η ΕΕ


EUobserver / ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Οι Βρυξέλλες πρόκειται να συγκαλέσουν σύνοδο κορυφής μεταξύ εκπροσώπων της ΕΕ και αθεϊστών και μασόνων, το φθινόπωρο, τους οποίους θα καλέσουν σε πολιτικό διάλογο παρόμοιο με την ετήσια σύνοδο κορυφής που γίνεται μεταξύ εκπροσώπων της ΕΕ και θρησκευτικών ηγετών. Ενώ η ΕΕ είναι ένα ‘κοσμικό’ σώμα, οι τρεις ευρωπαίοι πρόεδροι, της Ευρωπ. Επιτροπής, του Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της ΕΕ, παράλληλα με δύο Επιτρόπους, τη Δευτέρα συναντήθηκαν με 24 επισκόπους, αρχιραβίνους, και μουφτήδες, καθώς και ηγέτες από τις κοινότητες των Ινδουιστών και των Σιχ. (Στις συζητήσεις έλαβε μέρος ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος).



Ο ετήσιος διάλογος, που έχει καθιερωθεί από το 2005, για πρώτη φορά φέτος γίνεται κατόπιν νόμιμης υποχρέωσης, βάσει του άρθρου 17 της Συνθήκης της Λισαβόνας.
Κάτω από την πίεση του Βελγίου, το οποίο προστατεύει συνταγματικά και υποστηρίζει οικονομικά, ‘ανθρωπιστικές’ οργανώσεις (στην ουσία ‘ουμανιστικές’ ή ‘σεκουλαριστικές’, ‘κοσμικές’, δηλ. κατά της επιρροής της θρησκείας στην δημόσια ζωή) καθώς και εκκλησίες, η ΕΕ έχει αναγκαστεί να διοργανώσει μία σύνοδο κορυφής με τους αθεϊστές, που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου.
Ωστόσο, σε μια κίνηση που προβλημάτισε και ενόχλησε τις 'ανθρωπιστικές' ομάδες, στην σύνοδο κορυφής ΕΕ – αθεϊστών, θα είναι επίσης ευπρόσδεκτοι – κάτω από τον τίτλο των «μη-θρησκευτικών ομάδων», οι Ελευθεροτέκτονες, η μυστικοπαθής αυτή κλειστή οργάνωση, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της επιτροπής, Katharina von Schnurbein.


«Το βρίσκω κάπως περίεργο», λέει ο David Pollock, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ουμανιστικής Ομοσπονδίας, στον EUobserver. "Ορισμένες από τις Μεγάλες Στοές είναι ‘κοσμικές’ οργανώσεις και μάχονται έντονα για το διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους, αλλά επίσης κρατάνε όλα αυτά τα γνωστά αλαμπουρνέζικα και τους μύθους, όπως ο Μεγάλος Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος".
Οι Ελευθεροτέκτονες εμφανίστηκαν στα τέλη του 16ου αιώνα στην Αγγλία και στη συνέχεια εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο, διασπάστηκαν το 1877 μεταξύ των αγγλόφωνων στοών και των ευρωπαϊκών ομολόγων τους, όσον αφορά το ζήτημα του Θεού. Οι αγγλόφωνοι Ελευθεροτέκτονες απαιτούν από τα μέλη τους να πιστεύουν σε μια θεότητα, ενώ οι της Ευρωπαϊκής Ηπείρου δεν το πράττουν.
«Η δημόσια εικόνα τους είναι ότι κάνουν φιλανθρωπικό έργο και πράγματι συμμετέχουν σε αυτό, αλλά υπάρχουν και τα τελετουργικά που έχουν σχέση με το να δένουν τα μάτια των υποψηφίων με σηκωμένα τo μπατζάκι του παντελονιού κατά την μύηση," συνέχισε ο κ. Pollock. "Είναι σαν κανένα παιχνίδι που παίζουν τα αγόρια."Ο κ. Pollock είπε ότι οι 'ουμανιστές' είναι αντίθετοι σε κάθε συμπερίληψη κάθε «ρήτρας περί θρησκείας» στην πρώτη Συνταγματική Συνθήκη της ΕΕ και στη συνέχεια της Συνθήκης της Λισαβόνας, υποστηρίζοντας ότι «κανείς δεν έχει κανένα δικαίωμα σε κάποια ειδική σύνοδο κορυφής περισσότερο από κάθε άλλη οργάνωση, και θα πρέπει να περιμένουν για να μιλήσουν με επιτρόπους, να έχουν πρόσβαση στο υψηλότερο επίπεδο, όπως και κάθε άλλη ΜΚΟ, όπως είναι και οι εκκλησίες. "
"Ούτε οι θρησκευτικές ομάδες ούτε οι μη-θρησκευτικές πρέπει να έχουν μεγαλύτερη απαίτηση για τον διαθέσιμο χρόνο των Επιτρόπων."
"Αλλά δυστυχώς χάσαμε αυτή τη μάχη, κι έτσι με τη σύνοδο κορυφής με τους αθεϊστές, τουλάχιστον μας αντιμετωπίζουν ισότιμα, αν και θα προτιμούσα να ήμασταν εκεί μαζί με τις εκκλησίες. Αντί για αυτό μας έχουν βάλει σε άλλη ομάδα, μαζί με τους Μασόνους."
Σύμφωνα με την κ. von Schnurbein, οι Βρυξέλλες αντιμετωπίζουν τους Μασόνους ως μία «κοινότητα συνείδησης με διασυνδέσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη», και "μιας μορφής ανθρωπιστική οργάνωση."

Απέρριψε επίσης, τις ανησυχίες ότι, ενώ οι εκκλησίες και οι αθεϊστικές ομάδες είναι ανοιχτές και ελεύθερες για οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει, η συμμετοχή στους Ελευθεροτέκτονες, μια κλειστή οργάνωση ανδρών, με κάποιες ξεχωριστές Μεγάλες Στοές για γυναίκες, που είσοδος επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση και απαιτείται έξοδα κίνησης και μια ετήσια συνδρομή.

Ο EUobserver επιχείρησε να μιλήσει με την Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας, που είναι η αρχαιότερη Μεγάλη Μασονική Στοά στον κόσμο, όσον αφορά την εξέλιξη αυτή, αλλά χωρίς επιτυχία.

Εν τω μεταξύ, η Καθολική Εκκλησία έχει ενοχληθεί για την ετήσια σύνοδο κορυφής της ΕΕ με τους θρησκευτικούς ηγέτες, από την παρουσία, για πρώτη φορά φέτος, Ινδουιστών και Σιχ.

Σύμφωνα με την καθημερινή γαλλική Ρωμαιοκαθολική εφημερίδα ‘La Croix’, η εκκλησία, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αγκαλιάσει τον οικουμενισμό των μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών στο επίπεδο της ΕΕ, αλλά φοβάται ότι η διεύρυνση της συνεδρίασης με το να συμπεριληφθούν τέτοιες ομάδες πέρα από αυτές που είναι «περισσότερο αγκυροβολημένες σε όλη την ήπειρο», φαίνεται ότι κάνει την ΕΕ να είναι «θρησκευτικά ορθή».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Προέδρου της Ε.Ε. Van Rompuy, το επόμενο έτος, η συνάντηση θα μπορούσε να περιλαμβάνει και ένα Βουδιστή.
Πέρα από την ετήσια σύνοδο κορυφής, οι θρησκευτικοί ηγέτες ερμηνεύουν το άρθρο 17, το οποίο δεσμεύει την ΕΕ να προβεί σε "έναν ανοικτό, διαφανή και τακτικό διάλογο με τις ... εκκλησίες και τις μη ομολογιακές και φιλοσοφικές οργανώσεις», υπό την έννοια να γίνονται τακτικές συναντήσεις με ανώτερους δημοσίους υπαλλήλους όχι μόνο για τα μεγάλα θέματα, όπως το θέμα της Δευτέρας, που είναι η μάχη κατά της φτώχειας, αλλά και σε πιο συγκεκριμένα νομοθετικά μέτρα σχετικά με την αλλαγή του κλίματος, την εκπαίδευση, τη μετανάστευση, τις κοινωνικές υπηρεσίες και το εργατικό δίκαιο.
Στο μέλλον, ελπίζουν να έχουν παρόμοιες σχέσεις με τους οργανισμούς της ΕΕ, και ιδίως με τον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (Fundamental Rights Agency), καθώς και με το νέο διπλωματικό σώμα, την Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /
euobserver

Παντρεύεται σε μια εβδομάδα...πεθαίνει σε τρεις μήνες!



Μια πολύ συγκινητική ιστορία βγήκε στο φως πριν από λίγο καιρό. Πρόκειται για μια κοπέλα 22 ετών από την Βρετανία που αποφάσισε να παντρευτεί αν και οι γιατροί, της είπαν πως έχει μόνο τρεις μήνες ζωής. ''Ζείς με δανεικό χρόνο'', αυτά ήταν τα λόγια των γιατρών. Παρόλα αυτά η Kirsty Ferris δεν το έβαλε κάτω. Σε μια βδομάδα θα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Richard Bare.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Kirsty ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο πριν από ένα χρόνο. Πονούσε φρικτά στην πλάτη και όταν έκανε μια μαγνητική εξέταση, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πάσχει από καρκίνο στους νεφρούς σε τελικό στάδιο. Η ίδια όμως αποφάσισε να μην τα παρατήσει. Το μόνο που θέλει είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και να είναι ένας ονειρεμένος γάμος.

Την ίδια μέρα ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου έξω από το νοσοκομείο. "Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Αυτό που με στενοχωρεί, είναι οτι θ' αφήσω πίσω μου πολλούς αγαπημένους μου ανθρώπους. Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό ραβδί να διώξω μακριά τον καρκίνο", είπε η 22χρονη Kirsty.

Το ζευγάρι σε μια βδομάδα θα κάνει τον παραμυθένιο γάμο του, στο ξενοδοχείο Astor στο Plymouth. Ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να τους κάνει δώρο τα πάντα, από την δεξίωση μέχρι τη νυφική σουίτα.

Το ημερολόγιο στην Αρχαία Αθήνα


Οι ειδικοί μελετούν πάντα τις ημερομηνίες όπως είναι καταγεγραμμένες από τους αρχαίους ιστορικούς ...Προσπαθούν λοιπόν να τις μετατρέψουν στο δικό μας χριστιανικό ημερολόγιο..........Γιατί οι αρχαίοι μας πρόγονοι δεν είχαν το ίδιο ημερολόγιο ,ούτε τους ίδιους μηνες ,ούτε έκαναν αλλαγή του χρόνου την ίδια εποχή με μας....AthenaGilded.jpg

Ας δούμε τους μήνες της Αθήνας....τους Αττικούς μήνες ,που ήταν βεβαίως 12.

Ο Εκατομβαιών = Ήταν ο πρώτος μήνας και πήρε το όνομά του από τα Εκατόμβαια, σπουδαίες γιορτές, στο πλαίσιο των Παναθηναίων, που ετελούντο τον μήνα αυτόν προς τιμήν του Απόλλωνα στην Αθήνα και του Δία σε άλλες ελληνικές πόλεις. Στις δημόσιες αυτές γιορτές θυσιάζονταν Εκατόμβαι, δηλαδή 100 βόδια, προς τιμήν του εορτάζοντος θεού, που γι' αυτόν τον λόγο ονομαζόταν Εκατομβαίος. Αντιστοιχεί στο 2ο μισό του Ιουλίου και στο 1ο μισό του Αυγούστου, του δικού μας ημερολογίου.

Ο Μεταγειτνιών = Ο δεύτερος μήνας και η ονομασία του, σύμφωνα με τον Πλούταρχο, οφείλεται στα Μεταγείτνια, γιορτή προς ανάμνηση του μετοικισμού του Θησέα από τη Μελίτη (δήμο των Αθηνών, Δ. της αγοράς) στη Διόμεια (δήμο των Αθηνών Ν.Α. της πόλης .Αντιστοιχεί με την περίοδο από 15 Αυγούστου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου.

Βοηδρομιών =Ο τρίτος μήνας και σε παλαιότερες εποχές ο πρώτος- μήνας του αττικού ημερολογίου, που ήταν ο μήνας της φθινοπωρινής ισημερίας.

Ονομάστηκε έτσι λόγω της γιορτής των Βοηδρομίων, την 6η ή την 7η ημέρα του, που πιθανώς αντιστοιχούσε στην 22α Σεπτεμβρίου.

Πυανεψιών= Ο τέταρτος μήνας του αττικού ημερολογίου, που αντιστοιχούσε στην περίοδο από 15 Οκτωβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου Την 7η ημέρα του ετελούντο τα Πυανέψια ή Πυανόψια προς τιμήν του θεού Απόλλωνα και της Σκιράδος Αθηνάς (Πλουτ. Θησ. ΚΒ'). Από αυτήν ακριβώς τη γιορτή προήλθε η ονομασία του.

Μαιμακτηριών =Ο πέμπτος μήνας του αττικού ημερολογίου, που αντιστοιχούσε στην περίοδο από τη 15η Οκτωβρίου μέχρι τη 15η Νοεμβρίου του σημερινού ημερολογίου.

Η ονομασία του προήλθε, όπως εξηγεί ο Αρποκρατίων, από τις γιορτές των Μαιμακτηρίων προς τιμήν του Μαιμάκτου Διός, δηλαδή του ενθουσιώδη και ταράσσοντα τον ουρανό Δία, προαναγγέλλοντας κατά τον Μαιμακτηριώνα την έναρξη του χειμώνα, αφού στη διάρκειά του «ό αήρ ταράττεται και μεταβολήν έχει». Ο Φώτιος υποστηρίζει ότι ο Μαιμακτηριών πήρε την ονομασία του «από τής μαιμάξεως τής περί την άμπελον», δηλαδή από τον τρύγο των αμπελιών για την παρασκευή του κρασιού.

Ποσειδεών = Ο έκτος μήνας του αττικού ημερολογίου, συνήθως όμως ο τέταρτος των ημερολογίων των ελληνικών πόλεων της Μικράς Ασίας.

Ήταν ο κυρίως μήνας του χειμώνα και αντιστοιχούσε στους σημερινούς μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο του Γρηγοριανού ημερολογίου.

Γαμηλιών =Ο έβδομος μήνας του αττικού ημερολογίου και ο πρώτος μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο, αφού αντιστοιχούσε στους σημερινούς Ιανουάριο-Φεβρουάριο.

Η ονομασία του προέρχεται από τις αντίστοιχες ιερές αθηναϊκές γιορτές, στο επίκεντρο των οποίων δέσποζε η γιορτή των Θεογαμίων, στην οποία γιορταζόταν ο ιερός γάμος του Δία και της Ήρας. Ο ιερός γάμος γινόταν με σκοπό να ενισχύσει την ευεργετική δύναμη των βροχών που είχαν πέσει στη γη, ώστε να ευοδωθεί η βλάστηση.

. Ανθεστηριών = Ο όγδοος μήνας του αττικού ημερολογίου και ο πρώτος μήνας της άνοιξης, αφού αντιστοιχούσε στους σημερινούς μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο.

Το όνομά του προέρχεται από τη σπουδαία γιορτή των Ανθεστηρίων προς τιμήν του θεού Διονύσου.

Τα Ανθεστήρια ήταν τριήμερες ανοιξιάτικες γιορτές, που γιορτάζονταν την 11η, 12η και 13η ημέρα του Ανθεστηριώνα

Ελαφηβολιών =Ο ένατος μήνας του αττικού ημερολογίου και ο δεύτερος μήνας της άνοιξης, που αντιστοιχούσε στους σημερινούς γρηγοριανούς μήνες Μάρτιο-Απρίλιο. Οφείλει, την ονομασία του στα Ελαφηβόλια, γιορτή κατά την οποία θυσιάζονταν ελάφια προς τιμήν της ελαφηβόλου θεάς του κυνηγιού Αρτέμιδος, η οποία αγαπούσε ιδιαιτέρως την έλαφον και ετέρπετο με κατ' εξοχήν «κάπροισι και ωκείης ελάφοισιν» (Ομ. Οδυσ. Ζ 104) δηλαδή, η οποία ευχαριστείτο να κυνηγά αγριογούρουνα και γοργοπόδαρα ελάφια

Μουνυχιών ή Μουνιχιών =Ο δέκατος μήνας του αττικού ημερολογίου, που αντιστοιχούσε στους σημερινούς μήνες Απρίλιο-Μάιο του Γρηγοριανού ημερολογίου. Η ονομασία του προέρχεται από τη γιορτή των Μουνιχίων, που ετελούντο την 16η ημέρα του, προς τιμήν της θεάς Αρτέμιδος της Μουνιχίας

Θαργηλιών =Ο ενδέκατος μήνας του αττικού ημερολογίου και η αρχή του καλοκαιριού, αφού αντιστοιχούσε στους σημερινούς μήνες Μάιο-Ιούνιο.

Ο Θαργηλιών οφείλει την ονομασία του στο ρήμα θέρειν και στη λέξη Ήλιος, δηλαδή θερμαίνει, καίει ο Ήλιος, και η αντίστοιχη γιορτή τα Θαργήλια ή Θεργήλια ήταν αφιερωμένη στον θεό Απόλλωνα ως τον θεό της ηλιακής θερμότητας, με τη δύναμη της οποίας ωριμάζουν οι καρποί:

Σκιροφοριών =Ο δωδέκατος μήνας του αττικού ημερολογίου και ο κυρίως μήνας του καλοκαιριού, αφού αντιστοιχούσε στους σημερινούς μήνες Ιούνιο-Ιούλιο.

Την ονομασία του την οφείλει στη γιορτή των Σκιροφορίων, που γιορτάζονταν την 12η ημέρα του, προς τιμήν της θεάς Αθηνάς

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!!

Ελληνικό το καλύτερο εστιατόριο στην Νέα Υόρκη

Συμφωνα με το “GQ Magazine”

Το μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό στην Αμερική GQ Magazine έχει αφιέρωμα στο καλύτερο εστιατόριο στην Νέα Υόρκη με τα περισσότερα αστέρια σε κρητικές το Milos στη 55th Street in Manhattan . Ο Alan Richman που έγραψε το άρθρο αναφέρεται με κολακευτικά σχόλια για το εστιατόριο τον χώρο την διακόσμηση και για την Ελληνική κουζίνα . Επίσης... αναφέρεται και στον ιδιοκτήτη Κύριο Κώστα Σπιλιάδη ο οποίος παρόλο που δεν είχε εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο κατάφερε να φτάσει στην κορυφή .

Απλότητα, καθαρότητα, τελειότητα και προέλευση είναι οι αρχές που κάνουν εστιατόρια και προϊόντα με την Ελληνική ταυτότητα να απογειώνονται στις προτιμήσεις των Αμερικανών.

http://pithikia.com/

ΣΤΑ GAY BARS ΣΥΧΝΑΖΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ

Σοκάρει στην Ιταλία το σκάνδαλο με τους καθολικούς ιερείς

Σοκάρει την κοινή γνώμη της Ιταλίας η αποκάλυψη του περιοδικού Panorama - ιδιοκτησίας Sylvio Berlusconi - με καθολικούς ιερείς να χορεύουν και να ξεσαλώνουν σε gay bars. Με κρυφές κάμερες δημοσιογράφοι κατέγραψαν οχι μόνο...

τους καθολικούς ιερείς να χορεύουν με χορευτές του μπαρ και θαμώνες αλλά και τη συνέχεια, σε δωμάτια κλπ. Ειναι ενα πολύ μεγάλο σκάνδαλο που χτυπάει την καθολική εκλησία τη στιγμή που ήδη αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για σεξουαλικά σκάνδαλα

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ-ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΤΡΟΚΤΙΚΑ¨¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ..¨¨

Η τελευταία ανάρτηση του troktikou - Καληνύχτα Ελλάδα


Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.


Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω.


Ο "αντιρατσιστής" του εφετείου που χτυπάει μωρά...


Συνελήφθη ο ..."προβεβλημένος" Αλγερινός λαθρομετανάστης Μοχάμεντ Αμί, μέλος σπείρας ομοεθνών του, που είχαν ληστέψει, τραυματίσει και κακοποιήσει δεκάδες γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας.
Τα "ανδραγαθήματα" του τύπου αυτού; Χτύπησε και λήστεψε μια Πολωνέζα μετανάστρια και προσπάθησε να πνίξει και το δέκα μηνών βρέφος της έξω από το Εφετείο, στέλνοντάς το στην εντατική!
Φυσικά, επειδή η λέξη αστυνόμευση στη χώρα μας έχει καταντήσει ...ανέκδοτο, τη "λύση" έδωσε ο σύντροφος της Πολωνέζας, που αναζήτησε τον Αλγερινό, βρήκε ημεδαπό "συνεργάτη" του και τον έκανε τόπι στο ξύλο.
Στον Αλγερινό τώρα: Λαλίστατος στην κάμερα του "Αθέατου Κόσμου", όταν η τελευταία επισκέφθηκε το κτίριο του παλιού Εφετείου, περιέγραψε το "δράμα" του, λέγοντας ..."δώστε μου δουλειά και δεν θα κλέβω".
Το είχε δηλαδή παραδεχθεί...
Το σύστημα τους "υιοθετεί" και μετά, όταν αποκαλύπτεται ποιοι πραγματικά είναι, τότε ακολουθεί η σιωπή από τα ΜΜΕ.
Ο Σύριος που κατήγγειλε βεβήλωση του Κορανίου απεδείχθη διαρρήκτης
Ο Αφγανός που δήθεν κακοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ στη Νίκαια αποδείχθηκε παιδεραστής (τον υπερασπίστηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, υιοθετώντας τις αιτιάσεις των αριστεριστών) και τώρα ο Αλγερινός, στον οποίο δόθηκε βήμα, ληστής γυναικών και παρ' ολίγον, φονιάς βρέφους!
Να τους χαίρονται οι ..."προοδευτικοί" και φιλελεύθεροι "φωταδιστές" της κοινωνίας μας τους προστατευόμενούς τους, όπως και την πολυδιαφημισμένη "πολυπολιτισμικότητα" που πάνε να μας λανσάρουν.
elkosmos

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ-ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΤΡΟΚΤΙΚΑ¨¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ..¨¨

Η τελευταία ανάρτηση του troktikou - Καληνύχτα Ελλάδα


Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.


Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω.