Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Παντρεύεται σε μια εβδομάδα...πεθαίνει σε τρεις μήνες!



Μια πολύ συγκινητική ιστορία βγήκε στο φως πριν από λίγο καιρό. Πρόκειται για μια κοπέλα 22 ετών από την Βρετανία που αποφάσισε να παντρευτεί αν και οι γιατροί, της είπαν πως έχει μόνο τρεις μήνες ζωής. ''Ζείς με δανεικό χρόνο'', αυτά ήταν τα λόγια των γιατρών. Παρόλα αυτά η Kirsty Ferris δεν το έβαλε κάτω. Σε μια βδομάδα θα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Richard Bare.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Kirsty ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο πριν από ένα χρόνο. Πονούσε φρικτά στην πλάτη και όταν έκανε μια μαγνητική εξέταση, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πάσχει από καρκίνο στους νεφρούς σε τελικό στάδιο. Η ίδια όμως αποφάσισε να μην τα παρατήσει. Το μόνο που θέλει είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και να είναι ένας ονειρεμένος γάμος.

Την ίδια μέρα ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου έξω από το νοσοκομείο. "Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Αυτό που με στενοχωρεί, είναι οτι θ' αφήσω πίσω μου πολλούς αγαπημένους μου ανθρώπους. Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό ραβδί να διώξω μακριά τον καρκίνο", είπε η 22χρονη Kirsty.

Το ζευγάρι σε μια βδομάδα θα κάνει τον παραμυθένιο γάμο του, στο ξενοδοχείο Astor στο Plymouth. Ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να τους κάνει δώρο τα πάντα, από την δεξίωση μέχρι τη νυφική σουίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου