Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ-ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ

Και το είδαν και το χάρηκαν το έγκλημα οι ..."αριστεροί"


Η φωτογραφία κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο. Η τράπεζα καίγεται, κάποιοι «μικροαστοί» εχθροί καίγονται ζωντανοί μέσα και μπροστά μία γνώριμη φάτσα.
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου.
Είναι αυτός που πρόσφατα κατηγορούσε την δεκαπενταμελή ομάδα του ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP! ότι έδειρε 500 αφρικανούς μικροπωλητές στην Ερμού.
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου συμμετέχει στο ακροαριστερού κόμμα «ΑΝΤΑΡΣΥΑ». Μετά την πορεία, η οργάνωσή του είχε σχεδιάσει μία εκδρομή στο βουνό. Προς τούτο και ο γυλιός εκστρατείας, το τζόκεϊ και το φαιοπράσινο παντελόνι. Μέσα στο σακιδιάκι, ο Κωνσταντίνου είχε τα κεφτεδάκια που του έφτιαξε η μαμά του, ένα τοστ και ένα κέικ που θα το μοιραζόταν με τους φίλους του.
Προφανώς, πείνασαν πολύ από τα πρώτα χιλιόμετρα, καθώς το σακκίδιο μοιάζει σχεδόν άδειο στην φωτό. Στο στιγμιότυπο πρέπει μόλις να το έχουν αδειάσει...
Πάντως, επειδή γνωρίζουμε ότι ο Κωνσταντίνου είναι ευαίσθητος άνθρωπος και όταν βλέπει κάτι στραβό το λέει - έχει μάλιστα και αρκετούς φίλους στον ΑΝΤΕΝΝΑ - καλό θα ήταν, να δώσει μία περιγραφή αυτών που είδε. Να καταγγείλει αυτός ο καλός άνθρωπος τους δολοφόνους που κάψαν σαν τα ποντίκια κάποιους άμοιρους ανθρώπους, οι οποίοι έσφαλαν μεν, σπάζοντας την απεργία, αλλά θέλαν να βγάλουν το ψωμί τους. Όπως ακριβώς και κάποιοι άλλοι φίλοι του...
Όλα αυτά βέβαια, σε περίπτωση που δεν πρόκειται για μία σατανική ομοιότητα.
.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του
Πάντως, την παρουσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο κτίριο της MARFIN, την ώρα του φονικού, επιβεβαιώνει και μία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, το «Ξεκίνημα». Σε συνέντευξη στην ΝΕΤ, εκπρόσωπος της συνιστώσας, η Χριστίνα Ζιάκα, δήλωσε ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρισκόταν ακριβώς από πίσω από το μπλοκ τους, το οποίο βρισκόταν μπροστά στο φλεγόμενο κτίριο. Δήλωσε μάλιστα ότι «πολλοί μετανάστες έσπευσαν να σώσουν τους άτυχους υπαλλήλους της τραπέζης». Ανάξιο λόγου, αφού ούτως οι άλλως οι μετανάστες κάνουν δουλειές που δεν κάνουν οι Έλληνες. Ή που δεν αφήνουν τους Έλληνες να κάνουν, θα συμπληρώναμε εμείς. Γιατί οι ευρισκόμενοι μπροστά από την τράπεζα εμπόδιζαν, σύμφωνα με μαρτυρίες την πυροσβεστική και τα σωστικά συνεργεία να παρέμβουν.
Με την δήλωσή της όμως η Χριστίνα Ζιάκα, διαψεύδει τον αρχηγό της, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος λίγο μετά στην βουλή δήλωνε: "...Το 2008 η ακροδεξιά στοχοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα για καλή δική μας τύχη αυτό το τεράστιο πλήθος εμπόδισε τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ για τέσσερις ώρες να είναι στο Πολυτεχνείο και να μην βρίσκονται εκεί που έγιναν τα επεισόδια και βρήκαν ευκαιρία να κατηγορήσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα...".
Καθώς φαίνεται, από τον Τσίπρα διέφυγε η λεπτομέρεια, ότι ο μία εκ των συνιστωσών του βρισκόταν ακριβώς στον τόπο του εγκλήματος.
Αλλά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα, καθώς και αυτή η συνιστώσα, όπως και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι όλοι καλοί άνθρωποι, πανταχού παρόντες, πρόθυμοι μάρτυρες κάθε κακού που συναντούν. Το είχαν άλλωστε αποδείξει και τον Ιανουάριο, κατά τα επεισόδια της Πανόρμου, στέλνοντας τον ...εγκληματία Δημήτρη Παπαγεωργίου στη φυλακή.
.
Το Indymedia
Άπειρες θεωρίες αναπτύχθηκαν σχετικά με το πόσο θεμιτή είναι η δολοφονία εν ψυχρώ ατόμων που δεν συμμορφώνονται στις λαϊκές κινητοποιήσεως και επιλέγουν να κάνουν χρήση του δικαιώματός τους στην εργασία.
Μία από τις πολλές που δημοσιεύθηκαν στο Indymedia λέει: "Επιτέλους αίμα - φέρτε ψωμί να βουτήξω... Όσο αφορά αυτό το ίδιο το γεγονός, τον θάνατο 3 τραπεζικών υπαλλήλων - και πέρα από τις επιπτώσεις στην καταστολή που μπορεί αυτό να έχει εγώ το χάρηκα [...] Εγώ τώρα στον πάτο της κοινωνίας σας έχω 3 λιγότερους από πάνω μου να μου πατάνε τον σβέρκο."
Το ανωτέρω κείμενο, ωστόσο, που δημοσιεύθηκε προχθές το πρωί, δίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εικόνα της αριστεράς στην Ελλάδα.
Και δεν είναι μόνον οι Αναρχικοί ή οι Εξωκοινοβουλευτικοί, όπως λένε κάποιοι.
Είναι όλοι οι αριστεροί, από τους αυτόχειρες μέχρι εκείνους που τους παρέχουν νομική, πολιτική, επικοινωνιακή αλλά και ηθική κάλυψη. Και αυτοί βρίσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της αριστεράς, με βαθιές τομές και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως που για πέντε χρόνια όχι απλά τους ανέχθηκε αλλά τους έθρεψε κιόλας.
Παναγιώτης Δούμας

Λαμόγια . κοράκια ....και λινάτσες δημοσιοκάφροι ...Αφήστε ήσυχους τους νεκρούς της Μαρφιν!


Ας απεργούσε ακόμα το σωματείον της ΕΣΗΕΑ να είχαμε κόσμια ενημέρωση ..απο τα ξένα ΜΜΕ
Ρε λαμόγια ...οι άνθρωποι αυτοί είχαν αξιοπρέπεια ...και δεν γούσταραν τις φάτσες σας και τα μικρόφωνά σας ...Δεν μπορεί η κάθε λινάτσα μεσημεριανατζού ...ο κάθε χλεμπούρας της δήθεν πρωινής ενημέρωσης ....που βγήκε από το περίπτερό του ...και έγινε δημοσιογράφος, γιατί τον έσπρωξαν κάποιοι ...ή η κάθε ποντικομαμή που εκτελούσε χρέη κλητήρα σε υπόγεια πολιτικού κόμματος ...και τον προήγαγαν εις την δημοσιογραφία , γιατί είχε σάλιο και έκανε θελήματα ...να ξεφτιλίζουν την μνήμη ανθρώπων, που όταν αυτοί κάνουν τα bollywoodιανά show δήθεν ενημέρωσης , με Κανέλλιδες ...και άλλους γραφικούς, ήταν στην δουλειά τους..
Read more »
--
http://papatzides.blogspot.com/

Στη φυλακή πρώην διευθυντής Τράπεζας στην Ισλανδία

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΤΗΜΑ

Συνελήφθη πρώην διευθυντής τράπεζας στην Ισλανδίας, για ποινικές ευθύνες πίσω από την κατάρρευση του τραπεζικού κλάδου τον Οκτώβριο του 2008 που ισοπέδωσε την οικονομία της σκανδιναβικής χώρας.Η ήταν κάποτε η Kaupthing, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ισλανδίας και κατέρρευσε, αφού ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Kaupthing, Χρέινταρ Μαρ Σίγκουρντσον, θεωρείται ύποπτος για παραποίηση εγγράφων και παραβίαση των κανόνων της χρηματαγοράς για προσωπικό όφελος.

Οι ψηφοφόροι τιμώρησαν σκληρά το συντηρητικό κόμμα, υπό την ηγεσία του οποίου συντελέστηκε το σκάνδαλο των Τραπεζών και το Κόμμα της Ανεξαρτησίας δεν έλαβε στις εκλογές παρά μόνο 24% των ψήφων, κάτω και από το ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό (27%) του 1987.

Ξύπνησαν οι λαοί!

Η φιλοσκοπιανή εφημερίδα και μια φωτογραφία του 1943 στις Σέρρες



Σε μια προσπάθεια να πείσουν πως στη βόρεια Ελλάδα υπάρχει «μειονότητα» 500.000 «Μακεντόνετς», που δεν αισθάνονται Έλληνες, μέλη του φιλοσκοπιανού κόμματος «Ουράνιο Τόξο», κυκλοφόρησε το 1ο φύλλο της εφημερίδας (με τον βουλγαρικό τίτλο) «ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ» (σημαίνει ΝΕΑ ΑΥΓΗ).
«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για το μακεδονικό και για όλους τους Έλληνες πολίτες, που θέλουν μια πραγματικά ευρωπαϊκή, δημοκρατική Ελλάδα» αναφέρει μεταξύ άλλων το εκδοτικό...
σημείωμα (το οποίο εστάλη με e-mail σε χιλιάδες παραλήπτες)

Επειδή ακριβώς ζούμε σε μια ελεύθερη δημοκρατική χώρα, όπου ο καθένας μπορεί να αισθάνεται και να δηλώνει αυτό που θέλει, είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους όχι μόνο να πιστεύουν πως «ο γάιδαρος πετάει», αλλά να προσπαθήσουν να μας πείσουν και για αυτό.
Θα σταθούμε μόνο στο κεντρικό θέμα του 1ου φύλλου, που είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση 107 ετών από το θάνατο του κομιτατζή Γκότσε Ντέλτσεφ, που και οι Βούλγαροι θεωρούν εθνικό τους ήρωα, το 1903 έξω από τις Σέρρες.
Η ασπρόμαυρη φωτογραφία δείχνει γυναίκες και μικρά κορίτσια, επάνω από τον τάφο του Ντέλτσεφ στο εγκαταλελειμμένο χωριό Μπάνιτσα κοντά στην Ορεινή. Για ευνόητους λόγους, δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά στην προέλευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, αφήνοντας την εντύπωση στον αναγνώστη πως πρόκειται για «Μακεντόνκι» που θρηνούν τον χαμό του ηρώα τους.
Όντως οι γυναίκες και τα μικρά κορίτσια, φωτογραφήθηκαν στον τάφο του Γκότσε Ντέλτσεφ, αλλά όχι ως «Μακεντόνκι» αλλά ως Βουλγάρες.
Πρόκειται για στιγμιότυπο που κατέγραψαν τα βουλγαρικά «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» τον Μάιου του 1941 στις Σέρρες, κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις των βουλγαρικών δυνάμεων κατοχής για τον Γκότσε Ντέλτσεφ.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην πλατεία Ελευθερίας και στην οδό Μεραρχίας, ενώ ακολουθεί «προσκύνημα» στον τάφο του Ντέλτσεφ στο χωριό Μπάνιτσα.
Οι Βουλγάρες του 1943, «βαφτίστηκαν» στη συνέχεια «Μακεντόνκι» από τους εθνικιστικούς κύκλους των Σκοπίων και τα φερεφωνά τους στην Ελλάδα, που ονειρεύονται ίδιο DNA με τον Βουκαφάλα και "Μεγάλη Μακεδονία", μέχρι τον Όλυμπο.


www.infoserres.gr
video:vmopo


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/1943.html#ixzz0nBPK0JX9

1,5 εκατομμύριο Έλληνες πήραν τα όπλα!

--------------------------------------------------------------------------------

# Η ανασφάλεια και η έξαρση της εγκληματικότητας των νεο-ελλήνων (λαθρομεταναστών) δημιουργούν φοβικά σύνδρομα με άγνωστες συνέπειες για το μέλλον
# Η κρατική ανεπάρκεια οπλίζει τους πολίτες που διαπιστώνουν πως είναι απροστάτευτοι


Τα όπλα έχουν πάρει οι Ελληνες, σε μια προσπάθεια να προστατευτούν από το πρωτοφανές κύμα εγκληματικότητας που σαρώνει ολόκληρη τη χώρα.
Οι δεκάδες ληστείες και διαρρήξεις που καταγράφονται καθημερινά, οι εν ψυχρώ δολοφονίες από ληστρικές συμμορίες για λίγα ευρώ, αλλά και οι συνεχείς εισβολές σε σπίτια κάνουν τον μέσο πολίτη να αισθάνεται ανασφαλής και να αναζητεί τρόπους να προστατεύσει τη ζωή και την περιούσια του.
Ετσι, μπροστά στην πλήρη αδυναμία της Αστυνομίας να επιβάλει την τάξη, χιλιάδες είναι εκείνοι που παίρνουν την απόφαση να προστατεύσουν μόνοι τους τον εαυτό τους. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., περισσότερα από 1,5 εκατ. καραμπίνες και κυνηγετικά όπλα είχαν δηλωθεί στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα μέχρι και το τέλος Μαρτίου.
Την ίδια ώρα οι εγγεγραμμένοι σε κυνηγετικούς συλλόγους που χρησιμοποιούν τα όπλα τους για το κυνήγι είναι 233.150.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν αξιωματικοί της Αστυνομίας, οι υπόλοιποι απλώς έχουν ένα όπλο στην ντουλάπα για να αισθάνονται ασφάλεια…
«Η έξαρση της εγκληματικότητας και ο φόβος των πολιτών ότι μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα καλάσνικοφ τους κάνει να καταφεύγουν στη λύση της καραμπίνας», λέει στο «ΘΕΜΑ» στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει: «Από τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει ότι τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί αλματώδης αύξηση στην αγορά κυνηγετικών όπλων, την ώρα που ο αριθμός των δηλωμένων κυνηγών παραμένει ο ίδιος».

Χιλιάδες τα παράνομα
Στα παραπάνω δηλωμένα όπλα πρέπει να προστεθούν ακόμη 3.200 περιπτώσεις πολιτών που διαθέτουν νόμιμες άδειες οπλοφορίας και οπλοκατοχής που χορηγήθηκαν από την Αστυνομία για πιστόλια και περίστροφα.
Θα πρέπει να συμπεριληφθούν επίσης τα χιλιάδες παράνομα όπλα που φτάνουν στην Ελλάδα είτε από την Αλβανία είτε από άλλες χώρες της Ευρώπης και εκτός από τον υπόκοσμο καταλήγουν πολλές φορές στα χέρια πολιτών που τα κρατούν στο σπίτι για την περίπτωση που χρειαστεί να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Ενδεικτικό του φόβου που επικρατεί είναι το γεγονός ότι μόνο τα τελευταία χρόνια στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα δηλώθηκαν περισσότερα από 300.000 νέα κυνηγετικά όπλα, χωρίς βέβαια οι περισσότεροι από αυτούς που τα αγόρασαν να ενδιαφέρονται να γίνουν κυνηγοί.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., το 2008 χορηγήθηκαν 77.018 νέες άδειες κατοχής κυνηγετικών όπλων, το 2009 55.276 και το πρώτο τρίμηνο του 2010 επιπλέον 5.349…
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας τονίζουν ότι η συγκέντρωση τόσο μεγάλου αριθμού όπλων στα χέρια ανεκπαίδευτων πολιτών, σε συνδυασμό με τον φόβο και την έξαρση εγκληματικότητας, δημιουργεί ένα επικίνδυνο κοκτέιλ.

Ένας στους τρεις θα αγόραζε για αυτοπροστασία
H δημοσκόπηση της «Alco», την οποία δημοσιεύει σήμερα το «ΘΕΜΑ», επιβεβαιώνει πλήρως τη διάθεση ενός μεγάλου μέρους των πολιτών να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αφού είναι εμφανής η αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την εγκληματικότητα.
Στην ερώτηση «αν μπορούσατε, θα αγοράζετε όπλο για να προστατεύσετε εσάς και την οικογένειά σας;», σχεδόν ο ένας στους τρεις (ποσοστό 37,1%) απαντά «ναι», ενώ το 58,5% «όχι».
Μπορεί εκείνοι που απαντούν «ναι» να είναι λιγότεροι, ωστόσο έχουμε να κάνουμε με μια εντυπωσιακή μεταστροφή της ελληνικής κοινωνίας που μέχρι τώρα δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τα όπλα, ούτε τα θεωρούσε αναγκαία.
Αν εξαιρέσουμε ορισμένες περιοχές (Κρήτη, Μάνη), οι κάτοικοι των υπόλοιπης χώρας εδώ και σχεδόν 40 χρόνια δεν έδειχναν ενδιαφέρον για όπλα και προτιμούσαν να αφήνουν τη δημόσια ασφάλεια στα χέρια της Αστυνομίας.
Οπως ήταν αναμενόμενο, οι άνδρες είναι εκείνοι που δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν όπλο (ποσοστό 45,1%), ενώ κατά ηλικία πιο αποφασιστικοί για αυτοάμυνα δείχνουν όσοι είναι από 18 έως 24 χρόνων (ποσοστό 41,6%) και οι πάνω από 65 (ποσοστό 40,3%).
Είναι φανερό πως η ανασφάλεια είναι περισσότερο έντονη σ’ αυτές τις ηλικίες.
Το δεύτερο συμπέρασμα της δημοσκόπησης είναι πως οι πολίτες συνδέουν την έξαρση της εγκληματικότητας με την οικονομική κρίση (ποσοστό 39,9%), τη μαζική παρουσία μεταναστών (ποσοστό 21,6%) και τους λάθους χειρισμούς των πολιτικών που έχουν ή είχαν την ευθύνη για την προστασία του πολίτη.
Η έκπληξη είναι πως οι πολίτες πιστεύουν ότι η ανεπάρκεια και τα λάθη της Αστυνομίας έχουν τη μικρότερη ευθύνη (ποσοστό 14,3%).
Τέλος, στην ερώτηση αν θεωρούν αποτελεσματική την αντιεγκληματική αποστολή του υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το 53,6% απαντά «όχι» και το 35,5% «ναι».
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μόνο το 22,2% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. συμφωνεί με τους χειρισμούς του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που σημαίνει ότι η παλιά συμπάθεια των δεξιών ψηφοφόρων στο πρόσωπο του κ. Χρυσοχοΐδη έχει ατονήσει.

Χιλιάδες οι νέες αιτήσεις για νόμιμες άδειες οπλοφορίας
Με μια σχετικά απλή διαδικασία εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες απέκτησαν ένα επικίνδυνο πολεμικό εργαλείο, χωρίς να ξέρουν φυσικά να το χειριστούν.
Πιστεύουν πως έχοντας στο μαξιλάρι τους ένα όπλο δεν θα πέσουν θύματα ληστών ή διαρρηκτών ή ακόμη κι αν έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο, θα μπορέσουν να προστατευτούν, αγνοώντας ωστόσο πως η φαινομενική ασφάλεια που τους παρέχει αυτό μπορεί σε μια κακιά στιγμή να τους βάλει σε μπελάδες.
«Πολλοί κατέχουν κυνηγετικά όπλα χωρίς όμως να είναι κυνηγοί.
Είναι προφανές ότι τα προμηθεύτηκαν για λόγους ασφαλείας.
Βέβαια, το γεγονός ότι δεν είναι καταγεγραμμένοι στους κυνηγετικούς συλλόγους δεν σημαίνει ότι είναι παράνομοι, από τη στιγμή που ο οπλισμός δηλώνεται στην Αστυνομία», τονίζει ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Νίκος Παπαδόδημας, ενώ ο κ. Δημήτριος Τσοχατζής, ιδιοκτήτης καταστήματος με κυνηγετικά όπλα, τονίζει: «Με μια αίτηση στην Αστυνομία και την άδεια που στη συνέχεια χορηγείται μπορεί κάποιος να προμηθευτεί ένα κυνηγετικό όπλο.
Οι τιμές ξεκινούν από 500 ευρώ για μια απλή καραμπίνα και φτάνουν τις 3.000 ευρώ».

Στην αναμονή
Καθημερινά στα Αστυνομικά Τμήματα όλης της χώρας πολίτες κάθε ηλικίας, επαγγέλματος και οικονομικής επιφάνειας καταθέτουν αίτηση προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής.
«Δεν υπάρχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία για το πόσες αιτήσεις εκκρεμούν αυτή τη στιγμή σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Οι εκτιμήσεις λένε πως είναι αρκετές χιλιάδες.
Ομως ελάχιστοι από αυτούς θα καταφέρουν να πάρουν την άδεια για λόγους προσωπικής ασφάλειας, παρόλο που όλοι αναφέρουν στις αιτήσεις τους πως κινδυνεύουν λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας», αποκαλύπτει πηγή της Κατεχάκη.
Η έκρηξη της εγκληματικότητας τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει και ανάλογη… έκρηξη στις αιτήσεις αδειών.
Ωστόσο μόνο περίπου 3.200 άτομα έχουν καταφέρει να πάρουν άδεια από την Αστυνομία και να έχουν πάνω τους ή στο σπίτι τους ένα πιστόλι ή ένα περίστροφο.
Αξίζει να τονιστεί πως πριν από την εξάρθρωση της «17 Νοέμβρη» ο αριθμός των αδειών οπλοφορίας ήταν πολύ μεγαλύτερος.
Ωστόσο, στη συνέχεια οι διαδικασίες έγιναν πολύ πιο αυστηρές, ο αριθμός χορήγησης μειώθηκε κατά πολύ και κάθε χρόνο που περνά μειώνεται ακόμα περισσότερο, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι δείκτες εγκληματικότητας χτυπούν κόκκινο.

Η δυσκολία στο να αποκτήσει κανείς άδεια οπλοφορίας δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί όπλο.
Ακόμα κι αν αυτό δεν προέρχεται από το οπλοπωλείο, αλλά από τη μαύρη αγορά.
Άλλωστε, στα «περίεργα» στέκια της Ομόνοιας οποιοσδήποτε έχει ζεστό χρήμα στο χέρι μπορεί να αγοράσει πιστόλια, περίστροφα, ακόμη και καραμπίνες, που ξεκινούν από 700 ευρώ και φτάνουν τις 4.000-5.000 ευρώ.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!1832 - Η Ελλάδα αναγνωρίζεται επίσημα ως ανεξάρτητο κράτος με ανώτατο άρχοντα τον Όθωνα.



Η Ελλάδα (παλαιότερα: Ἑλλάς, επίσημα: Ελληνική Δημοκρατία).

Παραδοθείτε Λούγκρες! Θα βγείτε και στην Ζούγκλα!


Συμφωνώ με τον ΣΤΑΘΗ..

το προσδόκιμο της ζωής …

Μικροί αυτόκλητοι θεοί, υπεράνθρωποι, που αποφασίζουν ποιος ζει, ποιος πεθαίνει

στοιχειωμένοι κάποτε θα πεθάνουν οι ίδιοι.

…………………………………..

Για την ώρα, βγαίνοντας απ’ την άβυσσο ενός εγώ και εγώ και εγώ και εγώ (ίσον ουδείς) που μοιράζει δίκιο

κοιτάζονται στον καθρέφτη γκόμενα και βλέπουν μεγάλα τα έργα τους.

Αυτοί που σκότωσαν χθες τρεις συνανθρώπους τους, αν είναι μάγκες, ας πάρουν την ευθύνη. Ας δείξουν το πρόσωπό τους.

Οι επαναστάτες δεν κάνουν κατ’ ιδίαν φιγούρα στους αρουραίους, ούτε κρύβονται ανάμεσα στα βατράχια. Εχουν όνομα (καθαρό), γνωστή διεύθυνση (για να τους πιάνουν οι μπάτσοι άμα λάχει) και αίμα για να χύσουν – το δικό τους, όχι των άλλων.

Οι επαναστάτες και όταν ήταν στην παρανομία συνωμοτούσαν για να αποκαταστήσουν τη δημοκρατία, όχι να τη διαλύσουν…ΠΗΓΗ

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στη Λακωνία

Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/
Δεκάδες παράνομοι οικονομικοί μετανάστες συνελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού ανοιχτά του όρμου Οίτυλου, στη Λακωνία.

Οι 27 μετανάστες – ανάμεσά τους και 8 ανήλικα παιδιά- και οι δύο δουλέμποροι επέβαιναν στο υπό ιταλική σημαία ιστιοφόρο σκάφος «Utoria», το οποίο έμεινε ακυβέρνητο λόγω βλάβης.

Σύμφωνα με τους συλληφθέντες, το σκάφος είχε ξεκινήσει από την Τουρκία και είχε ως τελικό προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο της περιοχής, όπου υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις από γιατρούς του Κέντρου Υγείας Γυθείου.

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ:



Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ: Κήρυγμα της "Καθημερινής" ΥΠΕΡ μπούρκας και ΕΝΑΝΤΙΟΝ Εκκλησίας!

Απάντηση σε άρθρο του κ. Τσίμα με τίτλο Η Αϊσέ, η μπούργκα και η Εκκλησία στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Ας απαντήσουμε λοιπόν λογικά και ψύχραιμα-ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ-σ' αυτό το τραγικό κείμενο.

Ξεκινάμε με μία ερώτηση:


-κ.Τζίμα, ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΑ;

-Μάλλον όχι.
Αν ναι όμως,να φανταστούμε ότι...ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ;
ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ;
ΑΡΙΣΤΕΡΟ;
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ;
ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ;
ΤΙ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;

-Κατηγορείτε ΕΛΕΕΙΝΑ την Εκκλησία,επειδή λέει "δεν της έδωσε φαΐ γιατί φόραγε μπούρκα":καταρχήν,αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτό:ΕΠΕΙΤΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ;
ΟΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

-Βγάζετε το κόμπλεξ σας ξανά εναντίον της Εκκλησίας,επειδή τάχα έστειλε βοήθεια "μόνο σε Σέρβους και Βορειοηπειρώτες":ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ;

Απ'όσο γνωρίζουμε,εκεί δεν βρίσκονται χριστιανοί.
Γιατί λοιπόν η "ρατσιστική" Εκκλησία έστειλε βοήθεια;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΝ, ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ;

Τέλος, θα πούμε τη γνώμη μας σχετικά με το μπούρκα, όσο κι αν...σοκάρει εσάς τους θολοκουλτουριάρηδες:
ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΑ!
ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ,ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

Αλήθεια,ε σείς δεν είστε που κοροϊδεύετε και υβρίζετε τους ιερείς και τις μοναχές,επειδή φοράνε ράσα κι έχουν γένια;
ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΟΣΗ...ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΡΚΑ;

Αν ήσασταν πραγματικοί ανθρωπιστές και προοδευτικοί, ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ "ΑΜΦΙΕΣΗΣ":
ΕΙΣΘΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ" ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ" ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Έχουμε να σας κάνουμε μια πρόταση:
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!
Ο ελληνικός λαός ξύπνησε ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!
Τα δακρύβρεχτα και ψευτο-ανθρωπιστικά δημοσιεύματά σας υπέρ της μπούρκα (ΕΛΕΟΣ...),αντιμετωπίζονται στην καλύτερη με ειρωνία από ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Μαζευτείτε λοιπόν, ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Και κάτι ακόμα:
ΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ!
Αυτά που γράφει ο Απόστολος Παύλος, δεν έχουν σχέση με τον αχταρμά που θέλετε να μας επιβάλλετε εδώ, αλλά ΥΠΟΔΕΙΚΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΥΛΟΥ.
ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Η...ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΚΑ!





Ελληνίδα, κοίτα χάλι !!! Έτσι θέλεις να σε καταντήσουν;
Εαν δεν θέλεις, τότε ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ !!





Πλατεία Ανθεστηρίων...Αγάμων...Αμερικής .....ιερόδουλων......



Ποιά είναι η Πλατεία Ανθεστηρίων;
Η σημερινή πρώην Πλατεία Αγάμων... Πλατεία Αμερικής
και νυν Πλατεία Αφρικανών ιεροδούλων.
Προσπάθησε ο Κακλαμάνης προχθές να αναβιώσει την γιορτή
που ήταν προς τιμή του Διονύσου κάποτε....δηλαδή τα ανθεστήρια.
Μαζευτήκανε παιδάκια κάποια τα ντύσανε με αρχαίες φορεσιές....
Γενικά ήταν μια καλή προσπάθεια.
Από μακριά παρακολουθούσαν οι Αφρικανές ιερόδουλες
που για λίγη ώρα τους έκοβαν το μεροκάματο
όπως και οι νταβατζήδες τους φανερά εκνευρισμένοι.
Δήμαρχέ μου οι γύρω δρόμοι είναι μέσα στο κάτουρο και στις
ακαθαρσίες όπως και η Πλατεία.
Η περιοχή από Πλατεία Αμερικής έως Τέρμα Πατησίων
είναι γκέτο!
Αντί για άνθη Νικήτα μου ρίξε μπόλικο απολυμαντικό!

6 μήνες ΠΑΣΟΚ – ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΩ


Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα λόγω της πολύ καλής οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. που με ανάγκασε να εξοικονομήσω χρήματα. Το έκανε για μένα,για εσάς, για όλους.

Οι 10 λόγοι:

1. Έκοψα το...τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)


Η "σούμα":

1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα - Χωρισμός: Αξία ανεκτίμητη

Αποτέλεσμα...:

Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ...(14.903)!!!!
Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:
1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη
Είμαι πολύ πλούσιος;;

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ?

Σοβαρές καταγγελίες για τον Τσίπρα
Από εργαζόμενους του ραδιοφώνου του Συνασπισμού


Μπορεί το ΕΣΡ να ετοιμάζεται να δώσει άδεια στο Κόκκινο, στο ραδιόφωνο του Συνασπισμού, αλλά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά εδώ στο σταθμό. Γι’ αυτό κι εμείς, που εργαζόμαστε στο Κόκκινο και παραμένουμε αριστεροί, κρίναμε σκόπιμο να κάνουμε γνωστά μερικά πράγματα στον κόσμο της αριστεράς, γιατί φοβόμαστε...

ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα, όχι μόνο θα χάσουμε τη δουλειά μας, αλλά και θα εξουδετερωθεί τελείως ένα ραδιόφωνο, που θα μπορούσε να αποδειχτεί φάρος για τους αριστερούς και για όλους τους εργαζόμενους σ’ αυτές τις σκοτεινές και τρικυμισμένες εποχές.

•Πριν ενάμιση χρόνο ο Τσίπρας αντικατέστησε τον διευθυντή Θανάση Καρτερό, ΚΚΕ προερχόμενο από τον Περισσό και με ΚΚΕ νοοτροπία, έμπιστο του Αλαβάνου, με τον δικό του Γιώργο Ανανδρανιστάκη, ο οποίος ανέλαβε να μεταμορφώσει τον σταθμό σε κινηματικό και να τον οδηγήσει σε πιο αριστερή γραμμή και είπαμε ότι θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Πλην όμως, όπως αποδείχτηκε, το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μετατρέψουν το σταθμό σε αντίγραφο του 902, πιστό στη γραμμή του Τσίπρα και της ομάδας του, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση και στο κόμμα, αλλά και ανάμεσα στους εργαζόμενους. Και ο διευθυντής Ανανδρανιστάκης, που στην αρχή πήγε να μας δείξει ένα δημοκρατικό πρόσωπο, αμφισβητείται όλο και πιο σοβαρά από το προσωπικό γιατί έχει μετατρέψει το σταθμό σε ντουντούκα, λογοκρίνει αδίσταχτα δημοσιογράφους , προωθεί τους ημέτερους, είναι αλλοπρόσαλλος και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μιλάει άσχημα, απειλεί εργαζόμενους, έχει δημιουργήσει αυλή, και ξεπερνάει κάθε όριο όταν πρόκειται για τη γραμμή Τσίπρα. Ακόμα και απειλές απόλυσης εκτοξεύει, ενώ ετοιμάζει και απολύσεις (συζητιούνται διάφορα ονόματα) για όσους υποτίθεται ότι αμφισβητούν τον πρόεδρο του Συν, την ίδια στιγμή που οι εσωκομματικοί αντίπαλοιτου Τσίπρα, όπως ο Λαφαζάνης, ο Στρατούλης κλπ, είναι κομμένοι από το ραδιόφωνο, ή βγαίνουν με το σταγονόμετρο και το όνομα Αλαβάνος προκαλεί μέσα στο Κόκκινο πυρετό. Με όλα αυτά έφτασε να ακούγεται ότι ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας που ελέγχει το Κόκκινο, ο Αριστείδης Μανωλάκος, θέτει ζήτημα αντικατάστασης του Ανανδρανιστάκη και μακάρι να το θέσει και ναγίνει αποδεκτό, εκεί που έχουμε φτάσει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβουν όλοι όχι μόνο τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο Κόκκινο, αλλά και τι γίνεται στο Συνασπισμό.

•Τα οικονομικά του Κόκκινου πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο Ανανδρανιστάκης προσέλαβε διάφορους φίλους του και υποστηριχτές του Τσίπρα (Αγρολάμπος, Παπαδημητρίου, Καραγιώργος, Ανδρουλιδάκης κλπ), έδωσε αυξήσεις σε άλλους (Ελληνιάδης, Αναστασόπουλος κλπ), δεν έδωσε καμιά σημασία στα έσοδα, τα οποία είναι σε τραγική κατάσταση και το αποτέλεσμα είναι ο σταθμός να έχει αυτή τη στιγμή έξοδα γύρω στις 90.000 ευρώ το μήνα (!!) και έσοδα γύρω στις 10.000. Κοστίζει δηλαδή στο κόμμα-εργοδότη 1.000.000 (ένα εκατομμύριο!) ευρώ το χρόνο και πολλαπλασιάζονται οι φήμες ότι υπάρχει σοβαρό θέμα επιβίωσής του. Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές μας, έχουμε μπει ήδη ένα μήνα μέσα, δεν πληρώνονται τα ταμεία και γενικώς έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που κάνει τους εργαζόμενους να τρέμουν για τη δουλειά τους. Καλοπληρωμένος όμως και αμετακίνητος στην καρέκλα του παραμένει ο διαφημιστής του σταθμού Μονιάκης, που κανείς δεν τον κουνάει, γιατί εγκαίρως έγινε οπαδός της νέας κατάστασης στο κόμμα, ενώ δεν είναι καν αριστερός!!! Το ωραίο είναι ότι και άλλοι ευνοούμενοι του Τσίπρα και του Ανανδρανιστάκη, όχι μόνο πήραν αυξήσεις και πόστα στο σταθμό, αλλά έχουν δεύτερες και τρίτες δουλειές, ενώ ο πολύς κόσμος του σταθμού αγωνιά να τα βγάλει πέρα με ένα μεροκάματο. Ο Τσέκερης πληρώνεται αδρά και από τη Βουλή, όπου τον έχει αποσπάσει ο Τσίπρας, ο Ανδρουλιδκάκης από τη ΒΗΜΑ, ο Καραγιώργος από την Ελευθεροτυπία, όπως κι ο Αγρολάμπος, ο Βέκιος είναι επιχειρηματίας, ο Φράγκος πληρώνεται από το δημόσιο για να κάθεται. Αλλά για όλα αυτά περισσότερα παρακάτω, απλώς θέλαμε να σημειώσουμε εδώ ότι αυτά τα στηρίγματα του Τσίπρα κάνουν τη δουλειά του με το αζημίωτο…

•Από άποψη ακροαματικότητας ο σταθμός πάει από το κακό στο χειρότερο. Παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να συνδυάσει την προσωπολατρία του Τσίπρα με άνοιγμα στους ανανεωτικούς, πολλοί αριστεροί του γυρίζουν την πλάτη, έτσι που να έχει μείνει κολλημένος στο 1% με τάσεις παραπέρα πτώσης. Αντί για σταθμός της αριστεράς έχει καταντήσει σταθμός του Τσίπρα, ούτε καν του Συν και για το ΣΥΡΙΖΑ ούτε λόγος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται οι φόβοι για το μέλλον του και για το μέλλον των εργαζομένων.

•Ο διευθυντής προγράμματος Βαγγέλης Βέκιος, άνθρωπος του Καρτερού, τον οποίο πούλησε όταν τα πράγματα άλλαξαν, αποτελεί μια από τις μεγάλες πέτρες του σκανδάλου. Πληρώνεται αδρά (λένε για τρία χιλιάρικα το μήνα), πηγαίνει στη δουλειά το μεσημέρι, δουλεύει ελάχιστες ώρες και τον τελευταίο καιρό είναι (απίστευτο αλλά αληθινό!) απασχολημένος με τη δική του επιχείρηση, ένα «λαϊβάδικο» ονόματι Μύγα, που άνοιξε πολύ κοντά στο σταθμό. Αυτό έχει προκαλέσει φυσικά πολλά αρνητικά σχόλια, και αγανάκτηση, ανάμεσα στους εργαζόμενους, που βλέπουν το διευθυντή προγράμματος να δουλεύει ελάχιστα και να πληρώνεται πολύ καλύτερα απ’ όλους, ενώ βλέπουν επίσης ότι εκμεταλλεύεται το σταθμό για να κάνει δημόσιες σχέσεις και να στηρίζει τη δική του επιχείρηση. Επίσης ο Βέκιος είναι αντικείμενο πολλών σχολίων και κουτσομπολιών, γιατί εκμεταλλεύεται της θέση του για να έχει και άλλου είδους «επιτυχίες». Να σημειωθεί, τέλος, ότιαπό την εποχή του Καρτερού ακόμα, ο οποίος προσέλαβε τον Βέκιο ως έμπιστό του και ως γνώστη του ραδιοφώνου, είχε μπει από διάφορες μεριές θέμα απομάκρυνσής του, για λόγους ασυνέπειας και τεμπελιάς, πλην όμως αυτό σκόνταψε στη στενή φιλική σχέση του Βέκιου με τον Τσίπρα και ο διευθυντής προγράμματος έχει αποκτήσει, όπως φαίνεται, ασυλία. Χαρακτηριστικό: Ο Τσίπρας γιόρτασε πριν λίγες εβδομάδες την ονομαστική του εορτή που αλλού; ΣΤΗ ΜΥΓΑ του Βέκιου!! Καταλάβατε;

•Άλλο χαρακτηριστικό μιας κατάστασης, που μόνο νοσηρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί: Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, άνθρωπος του Ανανδρανιστάκη και του Τσίπρα, Αντώνης Φράγκος, είναι καθηγητής φυσικής στη μέση εκπαίδευση, αποσπασμένος από το κόμμα, ο οποίος απολαμβάνει το σκανδαλώδες καθεστώς όλων των κομματικών αποσπασμένων, από τη μια δηλαδή να μη δουλεύει και από την άλλη να παίρνει ως αποσπασμένος 700 ευρώ το μήνα περισσότερα από τους συναδέλφους του, που μοχθούν στα σχολεία. Ο Φράγκος όμως ούτε στο Κόκκινο έχει κάποια σημαντική παρουσία, τη βγάζει καθαρή με μια εκπομπή το σαββατοκύριακο, για την οποία το ελληνικό δημόσιο τον πληρώνει δυο χιλιάρικα το μήνα. Και είναι και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της εταιρίας που έκανε ο Τσίπρας για να ελέγξει τα ΜΜΕ του κόμματος!!

•Ο Ανανδρανιστάκης, ο έμπιστος διευθυντής του Τσίπρα, όχι μόνο τα ανέχεται όλα αυτά, αλλά ανέχεται και καθημερινές παρεμβάσεις στο σταθμό από τον Τσίπρα και τους ανθρώπους του, που τον έχουν σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε. Ανέκδοτο έχει γίνει, γιατί κάθε φορά που κάνουν μια παρατήρηση από την Κουμουνδούρου στον Ανανδρανιστάκη, αυτός τα βάζει με κάποιος δημοσιογράφους. Μέσα στο ραδιόφωνο, πραγματικός προϊστάμενος του διευθυντή θεωρείται ο Άγγελος Τσέκερης, που δηλώνει λογογράφος και φίλος παλιός του Τσίπρα και ο οποίος αμείβεται για τις καλές του υπηρεσίες, παίρνοντας ένα μισθό από το Κόκκινο για την εκπομπή του,αλλά και άλλον ένα μισθό από τη Βουλή, όπου τον έχει αποσπάσει ο πρόεδρος του ΣΥΝ!

•Ένα δεν ανέχεται ο Ανανδρανιστάκης: να αμφισβητείται ο Τσίπρας, που τον ανέδειξε στη θέση του διευθυντή, στην οποία τον στηρίζουν όλοι οι ευνοημένοι, όπως ο Φράγκος, ο Βέκιος και οι άλλοι παράγοντες του Κόκκινου. Πολλές φορές οι φωνές του διευθυντή μας ακούγονται μέχρι τη Σαρρή, το δρόμο που βρίσκεται ο σταθμός, ενώ πριν λίγες μέρες απαγόρευσε, με το έτσι θέλω, στην Ευγενία Λουπάκη, που έχει εκπομπή στο σταθμό, να κάνει μια συνέντευξη που είχε κλείσει με τον Αλέκο Αλαβάνο. Κι όχι μόνο απαγόρευσε τη συνέντευξη, αλλά και μίλησε τόσο άσχημα στη Λουπάκη, που τη θεωρεί άνθρωπο του Αλαβάνου και που την αποκάλεσε φερέφωνο και την κατηγόρησε ότι υπονομεύει το σταθμό, ώστε να υποχρεώσει ακόμα και την Τσιπρόφιλη εκπρόσωπο μας Μιχαλοπούλου να κάνει, όπως μαθεύτηκε, διάβημα ότι δεν μπορεί να μιλάει και να συμπεριφέρεται έτσι. Αντί για απάντηση όμως ο Ανανδρανιστάκης ανακοίνωσε ότι παρέπεμψε το θέμα της απαγορευμένης συνέντευξης Αλαβάνου στο ΔΣ της εταιρίας, με το αίτημα της απόλυσης της δημοσιογράφου. Παρόμοια συμπεριφορά είχε παλιότερα με τη νεαρή δημοσιογράφο Μαρία Λούκα, την οποία επιχείρησε να απομακρύνει από το σταθμό διότι ανήκει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άρα είναι εχθρικά διακείμενη στο Συν όπως της είπε και αναγκάστηκε να υποχωρήσει μόνο μετά από παρέμβαση συνδικαλιστών και του Αριστείδη Μανωλάκου.

•Το πιο ωραίο, που δείχνει πολλά, είναι ότι όλα τα στελέχη του Κόκκινου, που τώρα είναι υποστηριχτές του Τσίπρα, έχουν προσληφθεί από τον Καρτερό και ήταν υποστηριχτές του Αλαβάνου!!! Όχι μόνον ο Βέκιος, αλλά και ο ίδιος ο Ανανδρανιστάκης, ο Τσέκερης, ο Ανδρουλιδάκης, ο Ελληνιάδης, ο Αναστασόπουλος, ο Φράγκος, ο Καραγιώργος, ο Κυρίτσης, όχι μόνο επιλέχτηκαν από τον Καρτερό, αλλά και στήριζαν με νύχια και με δόντια την προηγούμενη κατάσταση και τον Αλαβάνο, μέχρι που άλλαξε το καθεστώς στο κόμμα, ανέλαβαν τα ηνία στο σταθμό και μοιράστηκαν πόστα και αυξήσεις μισθών όλοι τους, ξεχνώντας τι έλεγαν και τι έκαναν χτες. Κανονικό χαλιφάτο δηλαδή, που ο ένας χαλίφης ανατρέπεται για να πάρει το θέση του ο άλλος και οι αυλικοί του. Παιδιά της προηγούμενης κατάστασης, είναι ο ηχολήπτης Μπετσιμέας (γιος φίλου του πρώην διευθυντή), η εκπρόσωπος Μχαλοπούλου (παλιά γνωριμία από τον 902 και τον Πλάνετ), ο Γεράρδης (γιος φίλου), ο Παπακώστας (ανεψιός φίλου), ο Παπασταθόπουλος (γνωριμία από τον Πλάνετ και δημοσιογράφος σε έντυπα τρίτης εθνικής), ο γνωστός Μαντούβαλος, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, και άλλοι, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι τώρα παιδιά του Ανανδρανιστάκη και του Τσίπρα.

Ο καθένας καταλαβαίνει, απ’ αυτά τα λίγα (και υπάρχουν κι άλλα, πολλά άλλα, που αν χρειαστεί θα επανέλθουμε) ότι αυτή η υπονόμευση του σταθμού από εσωκομματικές συνομωσίες και προσωπικές ιδιοτέλειες, το καθεστώς βολέματος στα στελέχη του, οι αγριότητες εναντίων των αντιπάλων του Τσίπρα, οι κολεγιές με τάσεις και ομάδες, η υποτίμηση των εργαζομένων και της δουλειάς τους, τίποτε καλό δεν προμηνύεται. Και θα πρέπει οι άνθρωποι που πονάνε αυτό το μέσο ενημέρωσης και θέλουν να υπάρχει και να παίζει το ρόλο του, να μην περιορίζονται απλώς να πατάνε το κουμπί και να γυρίζουν σε άλλο σταθμό, αλλά να κάνουν κάτι, να πιέσουν, για να αλλάξει κάτι. Δεν είναι δυνατό να πληρώνουν δεκάδες εργαζόμενοι και χιλιάδες αριστεροί τα σπασμένα μιας αρρωστημένης κατάστασης. Ανάμεσα στους εργαζόμενους στο σταθμό πάντως ωριμάζει η απόφαση να παρέμβουν αγωνιστικά, για να μην επιτρέψουν να οδηγηθεί το Κόκκινο στον αφανισμό.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.

Τρεις εργαζόμενοι στον 105,5 Στο Κόκκινο
enimerosi24.gr

H αμφισβήτηση του Συντάγματος


Εδώ και αρκετούς μήνες, το ΚΚΕ εγκαλείται για περιφρόνηση του Συντάγματος. Χθες η γενική γραμματέας του Κόμματος το αποδέχθηκε, λέγοντας ότι τα συντάγματα αλλάζουν κι ότι σε κάθε περίπτωση, το ΚΚΕ καταψήφισε το Σύνταγμα, επειδή θεωρεί ότι είναι ένα κακό Σύνταγμα και ότι o λαός πρέπει να παλέψει να αλλάξει.

(Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε βέβαια και σε ποια κεφάλαια έχει ενστάσεις το ΚΚΕ. Γιατί υποψιάζομαι ότι αφορά και άρθρα για τα ατομικά δικαιώματα, όπως η ελευθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, η ελεύθερη συμμετοχή στην οικονομική ζωή της χώρας καθώς και το δικαίωμα στην ιδιοκτησία. Αν είναι έτσι, τότε είτε η ΕΣΔΑ είναι αντικομμουνιστικό κείμενο, είτε το ΚΚΕ είναι κατά των ανθρώπινων δικαιωμάτων).

Από την άλλη πλευρά, όποιος κατηγορεί το ΚΚΕ ότι περιφρονεί το Σύνταγμα, αυτομάτως θεωρείται "αντικομμουνιστής", μάλλον με το υπονοούμενο ότι είναι αντίθετος στη δημοκρατία (η οποία περιλαμβάνει και το ΚΚΕ - ή μάλλον, κατά την αντίληψη του Κόμματος, ταυτίζεται με το ΚΚΕ).

Επιτρέπονται αυτά;

Είναι προφανές ότι το ΚΚΕ είχε κάθε δικαίωμα να καταψηφίσει το σύνταγμα και τις αναθεωρήσεις του (αν και στην τελευταία το 2008, για την άρση του ασυμβίβαστου βουλευτικής - επαγγελματικής ιδιότητας δεν είχε αντιρρήσεις...). Έχει κάθε δικαίωμα να απορρίπτει πολιτικά το Σύνταγμα ως κακό και να ευαγγελίζεται την αναθεώρηση ή ακόμη και την ανατροπή του (νόμιμα γίνεται με επανάσταση - συντακτική συνέλευση κλπ). Αυτά είναι μέσα στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Είναι όμως επίσης προφανές ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να παραβιάζει το Σύνταγμα, ως ισχύον δίκαιο. Άλλο να λες ότι θέλεις να το αλλάξεις κι άλλο να το παραβιάζεις, εις βάρος όλων των υπολοίπων. Άλλο να έχεις μια άποψη, παλεύοντας για την επικράτησή της, κι άλλο να την επιβάλλεις με τη βία.

Και στις δύο περιπτώσεις, όποιος διαφωνεί με το Σύνταγμα, δεν μπορεί να έχει την αξίωση να είναι και υπεράνω κριτικής. Από την άλλη πλευρά, όταν η κριτική προέρχεται από πολιτικό φορέα, ο οποίος επίσης αμφισβητεί με τη ρητορική του ορισμένες συνταγματικές αρχές (όπως η ισότητα, η ελευθερία κλπ), πολιτικά δεν μπορεί να πείσει κανέναν πέραν των ψηφοφόρων του.





Μια διδακτική ιστορία...



Κατά τη διάρκεια του Βʼ Παγκοσμίου Πολέμου και συγκεκριμένα κατά την Ιταλική κατοχή, σε κάποιο νησί του Ιονίου η ομάδα κατοχής των Ιταλών είχε επιτάξει το Δημαρχείο, που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία του νησιού και το είχε μετατρέψει σε αρχηγείο της. Ο επικεφαλής της ομάδας κατοχής, Ιταλός αξιωματικός είχε θρονιαστεί στο γραφείο του δημάρχου και από το παράθυρό του απολάμβανε τη θέα προς την πλατεία του νησιού. Στο κέντρο της πλατείας υπήρχε μια όμορφη εκκλησία και δίπλα ακριβώς ένα πανύψηλο καμπαναριό με ένα περίτεχνο ρολόι στη μέση. Μάταια περίμενε ο ιταλός αξιωματικός να το ακούσει να χτυπάει γιατι το ρολόι αυτό είχε εδώ και καιρό σταματήσει λόγω βλάβης.
Ο Ιταλός αισθάνθηκε χρεός του να αποκαταστήσει τη βλάβη και έτσι φρόντισε και έμαθε από το δήμαρχο του νησιού ότι το ρολόι είχε σταματήσει γιατί δεν υπήρχε λάδι για να λαδώσουν τα γρανάζια του. Τότε ο αξιωματικός χωρίς δεύτερη σκέψη πρόσφερε στον δήμαρχο έναν τενεκέ 12 λίτρων, παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο, έτσι ώστε να λαδωθούν τα γρανάζια και να δει και πάλι το ρολόι να δουλεύει και πάλι, και να ακούσει την καμπάνα να χτυπάει ρυθμικά την ώρα.
Ο δήμαρχος πήρε το λάδι και το ίδιο βράδυ κάλεσε στο σπίτι του τον ταμία του δημοτικού συμβουλίου και του έδωσε μία νταμιτζάνα με 6 λίτρα παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο, λέγοντας του ότι ο Ιταλός αξιωματικός ενδιαφέρετε να δει το ρολόι να δουλεύει και πάλι και πως θα έπρεπε γρήγορα να φτάσει το λάδι στα χέρια του συντηρητή του ρολογιού. Την άλλη μέρα το πρωί ο ταμίας πήγε στην κεντρική εκκλησία του νησιού να βρει τον παπά. Στα χέρια του κρατούσε ένα μπουκάλι με 3 λίτρα παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο. Είπε στον παπά πως ως υπεύθυνος της εκκλησίας, άρα και του ρολογίου, ήταν δική του υπόθεση να φροντίσει ώστε το λάδι να φτάσει στα χέρια του συντηρητή του ρολογιού, με σκοπό να λαδωθούν τα γρανάζια του και να αρχίσει και πάλι να δουλεύει, όπως δηλαδή επιθυμούσε να γίνει ο ιταλός αξιωματικός.
Ο παπάς πήρε το λάδι και το ίδιο μεσημέρι φώναξε τον νεοκόρο στο γραφείο του. Του εξήγησε την επιθυμία του ιταλού αξιωματικού να δει το ρολόι να δουλεύει και του είπε πως γιʼαυτό το λόγο προσφέρει 1 λίτρο παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο. Τον παρακάλεσε αν θα μπορούσε να πάει το λάδι αυτό στον συντηρητή του ρολογιού και να του πει να πιάσει αμέσως δουλειά και να αρχίσει να λαδώνει το ρολόι. Ο νεοκόρος έφυγε αμέσως για να εκτελέσει την εντολή του παπά. Μετά από λίγη ώρα χτυπούσε την πόρτα του συντηρητή του ρολογίου και αφού του εξιστόρησε τα όσα είχαν συμβεί του έδωσε ένα μπουκαλάκι με 200 γραμμάρια παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο και του ζήτησε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό να λαδώνει το ρολόι για να μην δυσαρεστηθεί ο ιταλός αξιωματικός.
Ο συντηρητής του ρολογιού, όταν έμεινε μόνος, κοίταξε με δέος το πολύτιμο περιεχόμενο του μικρού μπουκαλιού. Σκέφτηκε πόσο νόστιμες θα έκανε τις λαχανίδες που επί μήνες έτρωγε αυτός και η οικογένειά του. Πόσο καλό θα έκανε στο παιδιά του λίγο λάδι που τους έχει ξεραθεί ο οισοφάγος από την μπομπότα! Την ίδια όμως στιγμή σκέφτηκε με τρόμο την αντίδραση του ιταλού αξιωματικού αν δεν έκανε αυτό που τον είχε προστάξει μέσω του νεοκόρου, μιας και τους υπόλοιπους κρίκους αυτής της αλυσίδας τους αγνοούσε! Το ίδιο απόγευμα το ρολόι χτύπησε και πάλι μετά από πολύ καιρό, έξι φορές. Στην αρχή οι νησιώτες νόμισαν πως κάποιος είχε πεθάνει και σταυροκοπήθηκαν λέγοντας «ζωή σε λόγου μας». Αργότερα όμως, έμαθαν από τον παπά της εκκλησίας που τους μάζεψε για τον εσπερινό ότι ο καλός ιταλός αξιωματικός είχε προσφέρει παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο για να βάλει σε λειτουργία το ρολόι τους και πως γιʼαυτό και μόνο θα έπρεπε να αισθάνονται μεγάλη ευγνωμοσύνη που ο Κύριος, αν και περνάνε δύσκολες στιγμές στη μέση ενός φριχτού πολέμου τους έστειλε αυτόν τον μεγαλόψυχο Ιταλό.
Φυσικά το ρολόι στην κεντρική πλατεία του νησιού σταμάτησε να δουλεύει μετά από μία εβδομάδα και ο ιταλός αξιωματικός έστησε στον τοίχο του καμπαναριού τον έλληνα συντηρητή και τον εκτέλεσε ένα πρωί, παρουσία του δημάρχου, του ταμία, του παπά του νεοκόρου και των υπολοίπων κατοίκων του νησιού για παραδειγματισμό!!!!!!!
Αν και στην ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει κατοχή, ούτε ξένοι κατακτητές, εμείς ακόμη συνεχίζουμε να στερούμε το «λάδι» από τα γρανάζια της μηχανής μας. Από το δήμαρχο στον ταμία και από τον παπά στον νεοκόρο χάνεται ο πλούτος που έρχεται από την Ε.Ε. για να υποστηρίξει την οικονομία μας και στο τέλος το θύμα είναι ο συντηρητής του ρολογιού... δηλαδή εμείς!!!!

Από το opengov.gr στο closegov.gr , πόσοι είναι οι δημόσιοι, οοεεοο ;


Από Factorx |

Ο γκατζετάκιας Πρωθυπουργός μας, βρήκε την λύση για να μάθει πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχει το κράτος.
Ύστερα από επτά μήνες ως πρόεδρος της κυβέρνησης και κάποιες δεκαετίες ως υπουργός, αποφάσισε να ανακαλύψει τους «κρυμμένους» υπαλλήλους του Δημοσίου ΜΕΣΩ του internet !

Όχι δεν είναι αστείο !
Ειπώθηκε στην ομιλία του κ.Παπανδρέου στο Συνέδριο του ΣΕΠΕ, στις 4/5/10.

Θα ορίσει μια ημέρα απογραφής, όπου όλοι οι ‘LOST’ δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους, ώστε να μάθει η κυβέρνηση ΓΑΠ, πόσοι είναι.
Υπάρχει όμως και συνέχεια στην κωμωδία…

Όσοι ‘παλιόπαιδα’ δεν μπουν στο internet να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους, ΔΕΝ θα ξαναπληρωθούν.
Ναι, έτσι είπε ο Κυβερνήτης μας.
Οι καλεσμένοι αντέδρασαν με ένα μίγμα γέλιων και χειροκροτημάτων, για την νέα ‘ιδέα’ του ΓΑΠ.

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ δεν υπάρχει κάποιος σύμβουλος, να σας προλαβαίνει ;

Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πληρώνονται μέσω ΔΙΑΣ (Διατραπεζικό σύστημα) ;
Οι υπηρεσίες σας δεν είναι αυτές που τους πληρώνουν ;
Εκτός και εάν πληρώνονται μόνοι τους.
Ποιός βγάζει τα εκκαθαριστικά για την εφορία ;
Τα στοιχεία αυτά δεν πάνε και στην εφορία ;
Δεν πάνε επίσης και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ;

Έχω και μια μοδάτη πρόταση να σας κάνω.
Φτιάξτε ένα site κοινωνικής δικτύωσης (έστω ένα forum βρε αδερφέ) στο closegov.gr , όπου όλοι οι Δ.Υ θα γίνουν μέλη και θα τσατάρουν μεταξύ τους ελεύθερα.

Ως admin θα τους εντοπίσετε και θα μπορείτε να τους στείλετε και p.m να δουλεύουν περισσότερο, τώρα που τους πετσοκόψατε τους μισθούς.

popolaros

Υ.Γ

Έχω κάτι φίλους άνεργους που θα τρέξουν στα internet cafe, να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους.
Πότε θα αρχίσουν να πληρώνονται ;

"Ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλι".-ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!





Ναι αυτή είναι η Ελληνική πραγματικότητα. Την ώρα που οι τρεις άνθρωποι πέθαιναν στον δεύτερο όροφο της τράπεζας απο κάτω φώναζαν συνθήματα "Ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλι".


Βλέπαν τον κόσμο να καίγεται και δεν έκατσαν μήπως μπορούν να βοηθήσουν... Ο κόσμος πάει σαν τα ζώα, χάθηκε η ανθρωπιά! Πως γίναμε έτσι;


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ






ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ



περισσότερα εδώ


Greekalert

Σαμαράς: "Να αλλάξει ο νόμος για υπουργούς και να γίνουν 200 οι βουλευτές"

Για πρώτη φορά πριν λίγα λεπτά ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και να γίνουν 200 οι βουλευτές από 300:

"Ναι να κάνουμε βουλή των 200 και κατάργηση των 100 θεσεων και κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών...
Πρέπει να περάσουμε τομές που απαιτεί από εμάς η κοινωνία. Ζούμε σε εποχές σύγχυσης και αναταράξεων ιστορικών μεταβολών και ανασφάλειας. Οφείλουμε να προσφέρουμε στον λαό καθαρότερη ματιά και σαφέστερη προσέγγιση και πειστικότερη εναλλακτική πρόταση" είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατασχέστε τις περιουσίες όλων των πολιτικών που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα!

Κατασχέστε τις περιουσίες όλων όσων έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και μίζες, γνωστών και αγνώστων.

Ανοίξτε όλους τους λογαριασμούς και τις καταθέσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και των Off-Shore εταιρειών τους.

Δώστε στην δημοσιότητα όλα τα περιουσιακά στοιχεία όσων ασχολούνται με την πολιτική τα τελευταία 30 χρόνια και δικαιολογείστε τα.

Πείτε μας πως έχετε τέτοιες περιουσίες αφού σύμφωνα με όσα λέτε τα χρήματα των βουλευτικών μισθών δεν σας φθάνουν ούτε για τα έξοδα σας...

Δώστε στην δημοσιότητα όλα τα περιουσιακά στοιχεία των συγγενών πρώτου βαθμού επίσης γιατί το κόλπο είναι γνωστό...

Αν δεν το κάνετε μην περιμένετε την συγκατάθεση των Ελλήνων στα σχέδια σας.

Δώστε αποδείξεις της αλλαγής που πρεσβεύετε, γιατί από λόγια χωρτάσαμε...

Τώρα δεν σας πιστεύουν οι Έλληνες όσες προσπάθειες και αν κάνετε χωρίς διαταύτα!ΠΗΓΗ