Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

"...ρωτήστε τον ΣΥΡΙΖΑ..."

Το πρωϊ στη γωνία Αγ.Κων/νου και Σωκράτους είναι μια ομάδα
αστυνομικών και λίγα μέτρα στο παλιό Εφετείο η κατάληψη
συνεχίζεται από τους αλλοδαπούς.
Η βρώμα ανυπόφορη αν και έπλυνε ...το πεζοδρόμιο
και την αυλή ο Νικήτας προχθές.
Σε ερώτηση που τους έκανα πότε θα τους βγάλουν έξω μου είπαν
να ρωτήσω τον ΣΥΡΙΖΑ που συνεχώς επεμβαίνουν και τα βάζουν
μαζί τους ακόμα και εκεί που βρίσκονται.
Τους είπα ότι στην Κυβέρνηση δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συμφώνησαν και γελώντας μου είπαν αυτό να το πω στους
Πολιτικούς προϊσταμένους τους.
Οι καταστηματάρχες είναι σε έξαλλη κατάσταση και μου είπαν
ότι η Αστυνομία βρίσκεται εδώ για να μη ληστεύουν τις
διερχόμενες γυναίκες.
Η θερμοκρασία ανεβαίνει μαζί με την ...πίεση των "ρατσιστών"
επαγγελματιών και λιγοστών κατοίκων Κε Μαρκογιαννάκη!
Αθηναίος

Νύχτες κόλασης κάθε βράδυ στα Μάλια

Νύχτες κόλασης κάθε βράδυ στα ΜάλιαΑγριες νύχτες βιώνουν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικοί στις τουριστικές περιοχές της Χερσονήσου και των Μαλίων. Αν και βρισκόμαστε στην έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, τα παρατράγουδα έχουν ήδη αρχίσει με τους αστυνομικούς να μην προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα από τα διαδοχικά επεισόδια, άλλα σοβαρά και άλλα τραγελαφικά.


Με αδαμιαία περιβολή άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους των Μαλίων «τροφαντός»-όπως περιγράφεται-τουρίστας. Όταν αστυνομικοί


προσπάθησαν να τον συλλάβουν, άρχισε να προκαλεί φθορές στο περιπολικό, ενώ χτύπησε ελαφριά αστυνομικό. Επίσης άλλος αλλοδαπός στη θέα περιπολικού του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων κατέβασε το παντελόνι του, επιμένοντας να κουνάει πονηρά τα οπίσθια του στους ένστολους που μάταια προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί της Χερσονήσου έχουν κάνει άνω-κάτω την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού ενός 18χρονου. Ο νεαρός όχι μόνο ξυλοκοπήθηκε και έπεσε θύμα ληστείας, αλλά όπως κατήγγειλε όταν συνήλθε συνειδητοποίησε ότι είχαν ξυρίσει το κεφάλι του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος νωρίτερα διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής όταν προφανώς σε κατάσταση μέθης εκτόξευσε ένα τασάκι. Κάποια στιγμή αποχώρησε με σκοπό να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Τον ακολούθησαν και τον εγκλώβισαν σε στενό. Αφού τον ξυλοκόπησαν και ξύρισαν το κεφάλι του, έκλεψαν τα χρυσαφικά που φορούσε και εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο. Οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα εντοπίσουν τους δράστες και θα τους συλλάβουν.

Καταγγελία για βιασμό

Η πρώτη επίσημη καταγγελία της σεζόν για βιασμό τουρίστριας στην περιοχή των Μαλίων απασχολεί από χθες το πρωί τους αστυνομικούς της Χερσονήσου. Ως θύμα βιασμού κάτι που αναμένεται να πιστοποιήσει ή να διαψεύσει ο ιατροδικαστής είναι μία νεαρή κοπέλα από πόλη κοντά στο Λονδίνο. Ως δράστες φέρονται συμπατριώτες της που την κάλεσαν στο δωμάτιο τους ξενοδοχείου τους και αφού είδαν μία ταινία στο DVD την ακινητοποίησαν και την βίασαν, όπως καταγγέλθηκε.

Η Βρετανίδα που διαμένει στα Μάλια προχθές το βράδυ είχε επισκεφτεί ένα μπαρ της περιοχής όπου διασκέδαζε με μία φίλη της με την οποία έφτασαν μαζί στην Κρήτη. Εκεί, γνώρισε τρεις νεαρούς Βρετανούς. Μιλούσαν, έπιναν αλκοόλ και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη διασκέδαση στο δωμάτιο των Βρετανών. Η κοπέλα που κατήγγειλε πως βιάστηκε στο τμήμα ασφαλείας του Α.Τ Χερσονήσου, βρισκόταν στο ένα δωμάτιο με τους δύο από τους τρεις συμπατριώτες της. Σε ένα άλλο δωμάτιο βρισκόταν η φίλη της με τον τρίτο της παρέας Βρετανό και έβλεπαν επίσης κάποια ταινία. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι Βρετανοί την έσπρωξαν στο κρεβάτι και άρχισαν τα χάδια. Εκείνη προσπαθούσε να αντισταθεί όμως ο ένας της κρατούσε τα χέρια και ο δεύτερος την βίαζε, όπως κατήγγειλε.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητα των δύο Βρετανών και όπως ανέφεραν είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους.

Η 20χρονη κοπέλα αναμένεται να εξεταστεί σήμερα από τον ιατροδικαστή ο οποίος έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.
http://irakliowebradio2.blogspot.com/

ΝΑ ΠΩΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ.














ΩΡΑ 18.15 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ "ΞΕΝΑ" ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ -ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠαΣόκ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 15 ΛΕΠΤΑ, ΠΡΙΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ "από πού έρχεστε ρε παιδιά;" ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ....!!!
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ , ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΟΥ" ΝΗΣΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ !!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....

Υστερόγραφο: Τα δε τοπικά μας τηλεοπτικά βοθροκάναλα μεταδίδουν(εδώ και ώρες) λεπτό προς λεπτό το κάθε τι που συμβαίνει στις προσυγκεντρώσεις ανα την πόλη του Ηρακλείου, αλλά και τις πιο γελείες λεπτομέρεις απο την κεντρική πλατεία όπου και θα μιλήσει ο Γ.Α.Π.
Βέβαια είναι γνωστό πως οι ιδιοκτήτες τους ουτε νόμιμα εκπέμπουν, αλλά εκτός αυτού χρωστάνε και της ...Μιχαλούς !

Βιντεοσκοπούσε τις πρώην φίλες του σε «ροζ» στιγμές

Βιντεοκασέτες, DVD και σκληρούς δίσκους με πορνογραφικό υλικό, στο οποίο «πρωταγωνιστούσαν» μεταξύ άλλων και ανήλικοι, είχε στην κατοχή του ένας 39χρονος επαγγελματίας οδηγός, που συνελήφθη χθες στην Έδεσσα μετά από σχετικές πληροφορίες.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας σκληρός δίσκος, πενήντα ψηφιακοί δίσκοι και επτά βιντεοκασέτες με το σκληρό υλικό.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ανάμεσα στις πορνογραφικές ταινίες υπήρχαν και ερασιτεχνικά βίντεο, όπου ο συλληφθείς είχε καταγράψει πρώην φίλες του.
Ο 39χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα
Hellenic Business

Τα τσογλάνια γράφουν στα παιδιά τους τα κλοπιμαία της νεοπλουτίστικης βουλιμία τους και σπεύδουν στους Τσοβόλες να καθαρίσουν...

-ΤΣΟΒΟΛΑ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ!

Χρήμα με ουρά θα κάνει στα γεράματα ο Μήτσος, ο Τσοβόλας. Μετά τον Καραβέλα, όλα τα λαμόγια θα πηγαίνουν στον πρώην υπουργό Οικονομικών (!) για να καθαρίσει τις κομπίνες τους. Ο Μητσάρας συνδυάζει δύο φοβερά προσόντα για τα νεόπλουτα λαμόγια. Κατέχει και οικονομικά και νομικά. Είναι οτι πρέπει δηλαδή για την υπεράσπιση των τσογλανιών. Μια δεν πιάνει μπροστά του ο Γιαννίδης...
Iaνός
Αναρτήθηκε από killbill

ΦΕΤΟΣ ΗΡΘΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΜΠΛΕ ΜΕΔΟΥΣΕΣ

Εισβολή στις ακτές της Χαλκιδικής, αλλά και του Βόρειου Αιγαίου, έχουν κάνει κοπάδια από διαφανείς και μπλε μέδουσες.Ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος σε σχέσει με άλλες χρονίες,Το βασικό είναι ότι αν νοιώσετε τσίμπιμα μην ακουμπάτε την περιοχή με γυμνά χέρια παρά μόνο με άμμο.Προσοχή όσοι είσθε αλλεργική.

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ-Η ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΛΛΑ Η ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
<Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 50χρονη γυναίκα, η οποία παρενέβη την ώρα, που οι αστυνομικοί της Ομάδας «Δέλτα» επιχειρούσαν να ελέγξουν άγνωστο ύποπτο στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη, με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστούν από δεύτερο κακοποιό, ο οποίος τους πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής από πίσω...

Βαρύτατα τραυματίστηκε ο 30χρονος Σπύρος Θεοδώρου και ελαφρότερα ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, 34 χρόνων. Και οι δύο ήταν ειδικοί φρουροί, που έγιναν αστυφύλακες πριν από περίπου δέκα μέρες με βάση το Προεδρικό Διάταγμα και την ενσωμάτωση των ειδικών φρουρών στην Αστυνομία και είχαν επιλεγεί για τη στελέχωση της νεοσύστασης ομάδας «Δέλτα», η οποία δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί επίσημα.

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένου.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Παναγιώτης Στάθης, ο δράστης χρησιμοποίησε δύο όπλα ρωσικής κατασκευής και ειδικότερα, ένα πιστόλι «Μακάροφ» των εννέα χιλιοστών και ένα περίστροφο διαμετρήματος των 7,62.

Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι οι δύο αστυνομικοί ανήκαν σε ομάδα της μονάδας «Δέλτα», τα δέκα μέλη της οποίας επέβαιναν σε πέντε δίκυκλα και έκαναν δοκιμαστικές περιπολίες στην περιοχή κυρίως, για εξοικείωση με τους δρόμους και έχοντας για συνοδία μονοτοσυκλετιστή της ομάδας «Ζ».

Γύρω στα μεσάνυχτα έλαβαν σήμα να μεταβούν πίσω από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου. Δεν βρήκαν, όμως, τίποτε και χωρίστηκαν, διενεργώντας αναζητήσεις. Στην οδό Σκιάθου 147 επιχείρησαν να ελέγξουν νεαρό άτομο, το οποίο τους δήλωσε σε σπαστά ελληνικά, ότι προέρχεται από τη Ρωσία. Τη στιγμή εκείνη, η 50χρονη επιτέθηκε στους αστυνομικούς φραστικά, λέγοντας να αφήσουν το νεαρό, γιατί ήταν φίλος της. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος άνδρας πλησίασε, από πίσω, τους αστυνομικούς και τους πυροβόλησε από απόσταση σχεδόν είκοσι εκατοστών. Πυροβολισμό δέχθηκε πρώτα ο Θεοδώρου, με τη σφαίρα να τον βρίσκει στον αυχένα, ανάμεσα στο κράνος και το αλεξίσφαιρο γιλέκο του. Ο Αναγνωστόπουλος δέχθηκε δύο σφαίρες. Η μία διαπέρασε το κράνος, που φορούσε, και ευτυχώς τον τραυματίσε επιδερμικά στο τριχωτό της κεφαλής.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, οι δράστες διέφυγαν με μοτοποδήλατο λευκού χρώματος, που είχαν σε κοντινή απόσταση, παίρνοντας μαζί τους τα δύο όπλα και τα κινητά των αστυνομικών.>

Η μεγάλη απάτη των δημοσιογράφων - "bloggers"


Η ιστορία ξεκίνησε από τους Παπατζήδες και τα Χάλια της Θεσσαλονίκης...

Εμείς όμως το πήγαμε ένα βήμα παρακάτω...

http://parapolitiki.blogspot.com/2009/06/nonews.html

Ο Παπαγιάννης ήταν ο πρώτος που απάντησε κι έλαβε την ανάλογη απάντηση από την Παραπολιτική...

http://parapolitiki.blogspot.com/2009/06/30000.html


Δείτε λοιπόν τώρα τη "συντεχνία" που έστησαν ο Παπαγιάννης ( παρουσιαστής του "Αποκαλυπτικού Δελτίου" ) μαζί με τον Καψαμπέλη ( σχολιαστής του "Αποκαλυπτικού Δελτίου" ) αλλά και την ομάδα του Nonews...

Δείτε λοιπόν την μεγάλη επιτυχία των συγκεκριμένων blogs στη...Νότια Κορέα...


Πάμε να δούμε και το press-gr...


πιο παρατηρητικοί από εσάς θα έχουν προσέξει ότι το Press-gr "σπρώχνει" πολύ και ένα αθλητικό site με το όνομα "Balla"...

Δείτε τώρα σύμπτωση...


συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι β' και γ' διαλογής αυτοπαρουσιάζονται ως οι "εκπρόσωποι" των ελληνικών blogs για να μπορούν να το παίζουν "ρυθμιστές" των πολιτικών sites...

Είναι προφανές όμως ότι πρόκειται για μια καιροσκοπική συντεχνία...

Όλα τα sites τους διαβάζονται στη Νότια Κορέα από φανατικούς τηλεθεατές του Extra3..

Ουστ...


ΑΠΟ http://parapolitiki.blogspot.com/

To........... κερατό μου...........


Οπως βλέπετε εδώ υπάρχει πρόβλημα ευτυχώς που το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο είναι Toyota αλλιώς δεν καθάριζαν με τίποτα.Η μήπως έπρεπε να έχουν ΗΑΜΜΕR ποιός ξέρει,εδώ
τι γίνεται....

Θέμα Τσαμουριάς ανακινεί ο Κεμαλικός Τρεμόπουλος

"Περίεργες" και "ανερμήνευτες" για τα εθνικά μας θέματα ήταν οι θέσεις των τριών υποψηφίων Ευρωβουλευτών των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννη Παρασκευόπουλου, Όλγας Κήκου και Ιωάννας Κοντούλη, που βρέθηκαν χθες στα Γιάννενα.
Κάνοντας γενικές αναφορές για δήθεν "πράσινη λύση στην κρίση", οι θέσεις που παρουσίασαν για τα εθνικά μας θέματα δεν ήταν μόνο προκλητικές, αλλά άγγιζαν (αν δεν τα ξεπερνούσαν) τα όρια της γελοιότητας.
Σε άλλες εποχές θα μιλούσαμε για "προδοσία".
Σιγά - σιγά οι οικολόγοι αυτοαποκαλύπτονται…
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων Μ. Τρεμόπουλος υποστηρίζει την ανακίνηση του ανύπαρκτου ζητήματος της Τσαμουριάς, αφού υιοθετεί την άποψη ανιστόρητων ιστορικών ότι "...η εκδίωξη των Τσάμηδων από τις κωμοπόλεις και τα χωριά τους ήταν μια εξαιρετικά βίαιη διαδικασία. Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού θανατώθηκε, πολλοί κακοποιήθηκαν, ενώ τα υπάρχοντά τους διαρπάγησαν!..."
Από "θύτες" οι Τσάμηδες, παρουσιάζονται ως "θύματα" κατά τον Τρεμόπουλο, το κόμμα του οποίου διεκδικεί την ψήφο του Έλληνα πολίτη, για να μπει στην Ευρωβουλή.
Και αν τύχει και μας αντιπροσωπεύσει, οι εκπρόσωποί του θα υπεραμύνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των απόψεων των λεγόμενων Τσάμηδων της Αλβανίας, που διεκδικούν την μισή Ήπειρο και έχουν προσφύγει μάλιστα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο διεκδικώντας την επιστροφή των ...περιουσιών τους!
Ο Κεμαλικός Μιχάλης Τρεμόπουλος γράφει μεταξύ άλλων τα εξής ακατανόητα και αστήριχτα σε ιστοσελίδα:
"...Είχα φιλοξενηθεί, με δική του επιμονή, στο σπίτι ενός στελέχους της Ένωσης Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της Τουρκίας, όπου γνώρισα τη μητέρα του. Ανήκε σε μια ομάδα 70 περίπου παιδιών που είχαν γλιτώσει από το λεπίδι του Ζέρβα με πρωτοβουλία των Ελλήνων κατοίκων της Πάργας. Οι άξιοι αυτοί συμπολίτες τους, αφού τα έκρυψαν στα σπίτια τους, προτίμησαν να μη τα στείλουν στην Αλβανία -όπως τα άλλα - αλλά στην Τουρκία, όπου 7 χρονών αυτή και ο μετέπειτα άντρας της, αναγκάστηκαν να μάθουν τουρκικά και να ενσωματωθούν στην τουρκική κοινωνία. Η γιαγιά, μάλιστα, μιλούσε ακόμη τα ελληνικά αλλά τραγουδούσε πολύ καλύτερα αντάρτικα τραγούδια, που της είχαν μάθει οι γονείς της. Αυτό ήταν και το αμάρτημά τους: εκτός από μουσουλμάνοι ήταν και αριστεροί…".
Π.Λ.
Αναρτήθηκε από gianniotis.gr

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

05 Ιουνίου 09 ...
CAIRO (Reuters) -Ο Barack Obama Πρόεδρος ζήτησε να αλλάξουν οι αντιλήψεις των Μουσουλμάνων των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ σε ομιλία του κάλεσε Άραβες και Ισραηλινούς να δηλώσουν δημόσια ότι στην πραγματικότητα είπε δέχονται στα ιδιωτικά!...ΛΟΝΔΙΝΟ (Reuters) - Τρίτος ανώτερος υπουργός της βρετανικής κυβέρνησης, κλαλεσε τον Γκόρντον Μπράουν την Πέμπτη, να εγκαταλείψει την Πρωθυπουργία ώστε το κόμμα του να βελτιώσει τις πιθανότητες στις γενικές εκλογές που θα γίνουν εντόςτου νέου έτους!...RECIFE, Βραζιλία (Reuters) - Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά προκειμένου να βρεθούν στοιχεία σχετικά με την αεροπορική τραγωδία της πτήσης AF 447 από το Ρίο ντε Ζανέιρο στο Παρίσι. Οι αρχές της Γαλλίας και της Βραζιλίας επιβεβαίωσαν ότι συντρίμμια που επισημάνθηκαν στον Ατλαντικό από την πολεμική αεροπορία της Βραζιλίας, ανήκουν στο αεροσκάφος της Air France!...BEIJING (Reuters) - Ένα λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες στη νοτιοδυτική επαρχία του Sichuan, την Παρασκευή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 24 άτομα, μετέδωσε το Κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua . Λεπτομέρειες για την αιτία της πυρκαγιάς στο Chengdu, πρωτεύουσα της Sichuan, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες!... ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (Reuters) - τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν την Πέμπτη να ανταλλάξουν πληροφορίες για πρώην κρατούμενους που πρόκειται να δεχθούν από τον κόλπο του Γκουαντανάμο, σε μια κίνηση που θα βοηθήσει την Ουάσιγκτον να κλείσει το κέντρο!...BEIJING (Reuters) - Περικυκλωμένη από την κινεζική αστυνομία η πλατεία Τιενανμέν στην 20ή επέτειο αιματηρής καταστολής του φοιτητικού κινήματος. Εξοργισμένη η Κίνα από τη δήλωση της Χίλαρι Κλίντον να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των ανθρώπων που σκοτώθηκαν τότε!..MEXICO CITY (Reuters) - Η μεξικανική αστυνομία ανακοίνωσε αργά χθες βράδυ ότι βρέθηκαν 11 σώματα σε ένα εγκαταλελειμμένο όχημα κοντά στα σύνορα των ΗΠΑ την Πέμπτη, με χέρια και τα πόδια τους κομμένα και με απειλητικά μηνύματα scrawled ύποπτα για ναρκωτικα . Τα όργανα των ανδρών, που θανατώθηκαν , βρέθηκαν στο βορειοδυτικό σημείο της Sonora καλυμένα με πλάκες αυτό ανέφερε του γραφείου Γενικός Εισαγγελέα!...ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ / ΧΑΓΗ (Reuters) - Τα πρώτα exit έδειξαν ότι το ολλανδικό αντι-μεταναστευτικό κόμμα κερδίζει έδαφος την Πέμπτη την πρώτη ημέρα της εκλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία αναμένεται να τιμωρήσει κυβερνήσεις που δεν πέτυχαν να βελτιώσουν υα οικονομικά τους !..
Αναρτήθηκε από DIAPORON-B

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!


10 απλοί τρόποι για να συνεισφέρουμε στη διάσωση του πλανήτη
Τα τελευταία χρόνια το μέλλον του πλανήτη και τα αποτελέσματα της καταστροφής του περιβάλλοντος είναι ένα θέμα που βρίσκεται καθημερινά στην επικαιρότητα.

Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, η χρήση συμβατικών καυσίμων και η αλόγιστη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος είναι μερικές από τις βασικές αιτίες της ρύπανσης.

Οι απλοί πολίτες μπορούν να συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων αλλάζοντας ορισμένες απλές καθημερινές δραστηριότητές τους , όπως τα υβριδικά αυτοκίνητα που κινούνται με ηλεκτρικό ρεύμα...

Ας δούμε 10 απλούς τρόπους για να βοηθήσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος:

1. Ελέγχετε τακτικά το αυτοκίνητό σας ώστε να λειτουργεί καλά: την πίεση στα λάστιχα, το φίλτρο αέρα, μην αφήνετε να αδειάσει το ντεπόζιτο καυσίμου για να γεμίσετε. Όλα αυτά εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

2. Αναζητήστε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην περιοχή σας, όπως φωτοβολταϊκά συστήματα και ανεμογεννήτριες. Ενημερωθείτε για το κόστος και τις δυνατότητες τέτοιων συστημάτων.

3. Αντικαταστήστε τους κοινούς λαμπτήρες πυρακτώσεως με λαμπτήρες οικονομίας. Κοστίζουν ακριβότερα, όμως έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια. Αντικαθιστώντας τρεις συχνά χρησιμοποιούμενους λαμπτήρες με οικονομικούς μειώνετε την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα κατά 150 χλγρ το χρόνο!

4. Αντικαταστείστε τους συμβατικούς θερμοσίφωνες με ηλιακούς. Το ηψηλότερο κόστος ενός ηλιακού θα το αποσβέσετε πολύ γρήγορα λόγω της ατέλειωτης ελληνικής ηλιοφάνειας!

5. Συμμετέχετε σε προγράμματα ανακύκλωσης: Ανακυκλώνοντας υλικά όπως γυαλί, μέταλλα και πλαστικό εξοικονομείται ενέργεια περίπου 80% σε σχέση με τη κατασκευή προϊόντων από αχρησιμοποίητα υλικά.

6. Προτιμάτε συσκευές που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. Αντικαταστείστε παλιές ηλεκτρικές συσκευές με πιο σύγχρονες και λιγότερο ενεργοβόρες. Κερδίζετε χρήματα και προστατεύετε το περιβάλλον.

7. Εξετάστε την περίπτωση αγοράς ενός υβριδικού αυτοκινήτου με ηλεκτρική ενέργεια. Συμβάλλετε στον περιορισμό εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Η κατανάλωση ρεύματος για να διανύσετε 100 χλμ είναι μόλις 1 €!

8. Μονώστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας. Με αυτό τον τρόπο καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια για θέρμανση το χειμώνα και για ψύξη το καλοκαίρι.

9. Αποσυνδέστε από τις πρίζες συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε, όπως φορτιστές, τηλεοράσεις, τοστιέρες κλπ. Θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα περιορίσετε τη άσκοπη σπατάλη ενέργειας.

10. Ενημερωθείτε για τη νομοθεσία σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας. Παροτρείνετε και τους γύρω σας να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια

Τα παιδιά έφτιαξαν αυτό το βίντεο εμεις επιβραβεύοντας τις ευαισθησίες τους και επειδή τους χρωστάμε ένα μέλλον καλύτερο βάζουμε μπροστά τα δικά τους ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ.



Ληστεύουν γυναίκες...στην Σωκράτους....



Καθάρισε ο Κακλαμάνης μόνο τη βιτρίνα του σταύλου του παλιού
Εφετείου της Ομόνοιας με τους 600 λαθρομετανάστες.
Απ΄έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα, βρώμα και αηδία.
Φωνάζουν οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της περιοχής.
Τα μαγαζιά εξυπηρετούν από μακριά τους πελάτες που δεν τα
πλησιάζουν από την βρώμα.
Η κατάσταση είναι αφόρητη και δεν αποκλείεται σε λίγο να πάρουν
τον Νόμο στα χέρια τους οι θιγόμενοι και να μπούνε μέσα στον σταύλο
και να πετάξουν έξω τους λαθρομετανάστες δίνοντας λύση
στους πολλούς αρμόδιους φορείς που είναι...αναρμόδιοι.
Τις τελευταίες ημέρες γυναίκες που κάνουν το λάθος να περάσουν
από το πεζοδρόμιο της Σωκράτους τις αρπάζουν οι λαθραίοι
με το ζόρι τις βάζουν μέσα στον σταύλο και τις ληστεύουν.
Υπάρχει Νόμος;

Αθηναίος

O David Carradine ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!





ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ KUNG FU ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.