Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Νύχτες κόλασης κάθε βράδυ στα Μάλια

Νύχτες κόλασης κάθε βράδυ στα ΜάλιαΑγριες νύχτες βιώνουν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικοί στις τουριστικές περιοχές της Χερσονήσου και των Μαλίων. Αν και βρισκόμαστε στην έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, τα παρατράγουδα έχουν ήδη αρχίσει με τους αστυνομικούς να μην προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα από τα διαδοχικά επεισόδια, άλλα σοβαρά και άλλα τραγελαφικά.


Με αδαμιαία περιβολή άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους των Μαλίων «τροφαντός»-όπως περιγράφεται-τουρίστας. Όταν αστυνομικοί


προσπάθησαν να τον συλλάβουν, άρχισε να προκαλεί φθορές στο περιπολικό, ενώ χτύπησε ελαφριά αστυνομικό. Επίσης άλλος αλλοδαπός στη θέα περιπολικού του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων κατέβασε το παντελόνι του, επιμένοντας να κουνάει πονηρά τα οπίσθια του στους ένστολους που μάταια προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί της Χερσονήσου έχουν κάνει άνω-κάτω την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού ενός 18χρονου. Ο νεαρός όχι μόνο ξυλοκοπήθηκε και έπεσε θύμα ληστείας, αλλά όπως κατήγγειλε όταν συνήλθε συνειδητοποίησε ότι είχαν ξυρίσει το κεφάλι του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος νωρίτερα διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής όταν προφανώς σε κατάσταση μέθης εκτόξευσε ένα τασάκι. Κάποια στιγμή αποχώρησε με σκοπό να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Τον ακολούθησαν και τον εγκλώβισαν σε στενό. Αφού τον ξυλοκόπησαν και ξύρισαν το κεφάλι του, έκλεψαν τα χρυσαφικά που φορούσε και εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο. Οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα εντοπίσουν τους δράστες και θα τους συλλάβουν.

Καταγγελία για βιασμό

Η πρώτη επίσημη καταγγελία της σεζόν για βιασμό τουρίστριας στην περιοχή των Μαλίων απασχολεί από χθες το πρωί τους αστυνομικούς της Χερσονήσου. Ως θύμα βιασμού κάτι που αναμένεται να πιστοποιήσει ή να διαψεύσει ο ιατροδικαστής είναι μία νεαρή κοπέλα από πόλη κοντά στο Λονδίνο. Ως δράστες φέρονται συμπατριώτες της που την κάλεσαν στο δωμάτιο τους ξενοδοχείου τους και αφού είδαν μία ταινία στο DVD την ακινητοποίησαν και την βίασαν, όπως καταγγέλθηκε.

Η Βρετανίδα που διαμένει στα Μάλια προχθές το βράδυ είχε επισκεφτεί ένα μπαρ της περιοχής όπου διασκέδαζε με μία φίλη της με την οποία έφτασαν μαζί στην Κρήτη. Εκεί, γνώρισε τρεις νεαρούς Βρετανούς. Μιλούσαν, έπιναν αλκοόλ και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη διασκέδαση στο δωμάτιο των Βρετανών. Η κοπέλα που κατήγγειλε πως βιάστηκε στο τμήμα ασφαλείας του Α.Τ Χερσονήσου, βρισκόταν στο ένα δωμάτιο με τους δύο από τους τρεις συμπατριώτες της. Σε ένα άλλο δωμάτιο βρισκόταν η φίλη της με τον τρίτο της παρέας Βρετανό και έβλεπαν επίσης κάποια ταινία. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι Βρετανοί την έσπρωξαν στο κρεβάτι και άρχισαν τα χάδια. Εκείνη προσπαθούσε να αντισταθεί όμως ο ένας της κρατούσε τα χέρια και ο δεύτερος την βίαζε, όπως κατήγγειλε.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητα των δύο Βρετανών και όπως ανέφεραν είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους.

Η 20χρονη κοπέλα αναμένεται να εξεταστεί σήμερα από τον ιατροδικαστή ο οποίος έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.
http://irakliowebradio2.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου