Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

H VICKS αποσύρει αποσυμφορητικό μύτης, γιατί περιέχει ...ΒΑΚΤΗΡΙΑ!



Αλλά μόνο στην Αμερική, Αγγλία, και Γερμανία. Εδώ?
Το εργοστάσιο της εταιρίας στην Γερμανία ανακάλυψε ότι το προϊόν της Vicks nasal spray περιέχει βακτήρια, επικίνδυνα για άτομα με προβλήματα υγείας, γι αυτό και προχώρησε σε εθελοντική απόσυρση. Επειδή η εμπειρία από την (συνήθη και κλασσική) καθυστερημένη αντίδραση των αρμοδίων (μας) μας έχει διδάξει να είμαστε επιφυλακτικοί, κοιτάξτε την φωτογραφία, και ενεργήστε ανάλογα αν έχετε αυτό το αποσυμφορητικό μύτης στο φαρμακείο σας. Περισσότερες πληροφορίες (από εκτός Ελλάδος ΜΜΕ)κλικ!

ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ NBA ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΒΕ ΒΡΥΑΝΤ

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ...

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το αν έγιναν οι δηλώσεις



Διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο εισαγγελέας προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει κάνει τις επίμαχες δηλώσεις. Ο Πρόεδρος του...


Παναθηναϊκού κατέθεσε τη μήνυση αφού υποστηρίζει πως οι φερόμενες δηλώσεις δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα πριν από το ντέρμπι.

ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΟΥΣΕΝΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Θα γυρίσει την πλάτη στη Ρωσία αν ξαναβγεί πρόεδρος της Ουκρανίας ο Γιουσένκο


Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιούσενκο στην περίπτωση που επανεκλεγεί στο ανώτατο κρατικό αξίωμα, έθεσε σαν προτεραιότητες της διακυβέρνησής του την ένταξη της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ αποκλείοντας...



...τη συμφωνίας στάθμευσης στην Ουκρανία του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

"Στόχος μου είναι η ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η πλήρης συμμετοχή μας στο ευρω-ατλαντικό σύστημα ασφαλείας", τόνισε ο κ. Γιούσενκο

"Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας θα εγκαταλείψει την Ουκρανία το 2017, σύμφωνα με το εθνικό Σύνταγμα", πρόσθεσε ο Γιουσένκο.

Ο Γιούσενκο ήρθε στην εξουσία με την Πορτοκαλί Επανάσταση στα τέλη του 2004, έχασε τον τίτλο του εθνικού ήρωα αφού δεν τήρησε τις υποσχέσεις για σε βάθος μεταρρυθμίσεις και έκτοτε δεν συγκεντρώνει πάνω από το 5% στην πρόθεση ψήφου.

Η Ηγερία της Επανάστασης, πρωθυπουργός, κ. Τιμοσένκο συγκεντρώνει 20-25% στην πρόθεση ψήφου πίσω όμως από τον εκλεκτό της Μόσχας, νυν ηγέτη της αντιπολίτευσης, Βίκτορ Γιανούκοβιτς, που συγκεντρώνει 28-41% της πρόθεσης ψήφου.

Η χρυσή λίστα της ΕΛΑΣ με πιο... ακριβούς εγκληματίες


22 Νοε 2009
Τα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα», οι «ληστές με τα μαύρα» αλλά και οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα αποτελούν τις πιο... ακριβοπληρωμένες υποθέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Αστρονομικά ποσά...
...δίνονται προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες ή να συλλεχθούν πληροφορίες που θα βοηθήσουν τις διωκτικές αρχές να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Το 2007, μετά την τρομοκρατική επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία, οι διωκτικές αρχές επικήρυξαν τον «Επαναστατικό Αγώνα». Πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, επικηρύχθηκαν οι «ληστές με τα μαύρα», ενώ την περασμένη Πέμπτη πήραν σειρά τα άτομα που προσπάθησαν να στείλουν στον άλλο κόσμο τη γραμματέα των καθαριστριών. Το συνολικό ποσό το οποίο διαθέτουν οι Αρχές για την εξιχνίαση των τριών αυτών υποθέσεων, που αποτελεί και τη «χρυσή λίστα» της ΕΛ.ΑΣ., αγγίζει τον «μαγικό» αριθμό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Επαναστατικός Αγώνας»

Στις 12 Ιανουαρίου του 2007, η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» εκτελεί ένα απίστευτο χτύπημα στο πιο φυλασσόμενο κτίριο της Αθήνας, την αμερικανική πρεσβεία. Μία ρουκέτα βρίσκει τον θυρεό της πρεσβείας προκαλώντας αναστάτωση στις κυβερνήσεις Ελλάδας και ΗΠΑ. Η νέα τρομοκρατική οργάνωση που εμφανίστηκε μετά τη διάλυση της «17Ν» αναγκάζει τις ελληνικές αρχές να την επικηρύξουν. Οι τότε υπουργοί Οικονομικών και Δημοσίας Τάξεως αποφασίζουν να διαθέσουν το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ σε όποιον δώσει στοιχεία ή βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών. Ο πληγωμένος εγωισμός των Αμερικανών όμως δεν φαίνεται να «θεραπεύεται» με τα χρήματα που διαθέτει το Ελληνικό Δημόσιο. Ετσι, λίγες ημέρες αργότερα, οι αμερικανικές αρχές θα επικηρύξουν και αυτές με τη σειρά τους τον «Επαναστατικό Αγώνα» με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Ληστές με τα μαύρα»

Με 600.000 ευρώ επιβραβεύει η κυβέρνηση τους πολίτες για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των «ληστών με τα μαύρα». Τη σχετική απόφαση έλαβαν από κοινού οι αρμόδιοι υπουργοί Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενώ οι έρευνες θέλουν τους ληστές να έχουν συμμετάσχει και σε τρομοκρατικά χτυπήματα του «Επαναστατικού Αγώνα». Από τα τέσσερα άτομα που αποτελούν τη συμμορία έχει συλληφθεί μόνον ο Μιχάλης Δημητράκης κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με ειδικούς φρουρούς στο κέντρο της Αθήνας. Εναντίον των υπόλοιπων τριών εκκρεμούν εντάλματα για συμμετοχή τους στην ένοπλη αναμέτρηση μεταξύ ληστών τράπεζας και αστυνομικών στη στοά Θεάτρου, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε τραυματιστεί ο Μιχάλης Δημητράκης. Μάλιστα, οι Αρχές έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα άτομα, κάνοντας το έργο των πολιτών πιο... εύκολο. Πρόκειται για τα αδέλφια Μάριο και Σίμο Σεϊσίδη ηλικίας 33 και 28 ετών αντίστοιχα και για τον 31χρονο Γρηγόρη Τσιρώνη.

Υπόθεση Κούνεβα

Μπορεί οι επικηρύξεις για τις τρομοκρατικές οργανώσεις να είναι υψηλές, υπάρχει όμως και... υψηλότερη! Η χρηματική αμοιβή του ενός εκατομμυρίου ευρώ που αποφασίστηκε να δοθεί σε όσους συμβάλουν στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων δραστών που απείλησαν τη ζωή της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα είναι αυτή τη στιγμή η πιο... χρυσή επικήρυξη. Η Κωνσταντίνα Κούνεβα δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καυστικό υγρό στις 23 Δεκεμβρίου του 2008, κοντά στο σπίτι της, στα Πετράλωνα.

Εκτοτε, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου έχει υποβληθεί σε πολλές εγχειρήσεις, καθώς μετά την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα σε ζωτικά της όργανα, ενώ έχει πρόβλημα και με την όραση. Δεν είναι γνωστό πότε θα λάβει εξιτήριο, καθώς αναμένεται να χειρουργηθεί εκ νέου. Η Κούνεβα ήταν γραμματέας της Παναττικής Ενωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού και διεκδικούσε βελτίωση στις συνθήκες εργασίας και στις αμοιβές.

Η «17Ν»

Η τρομοκρατική οργάνωση που έδρασε στην Ελλάδα για σχεδόν τρεις δεκαετίες, όπως ήταν αναμενόμενο, κρατάει τα σκήπτρα των επικηρύξεων και απ’ ό,τι φαίνεται θα τα κρατάει και για πολλά χρόνια ακόμα. Το ποσό με το οποίο είχαν επικηρυχθεί τα μέλη της έφτασε κάποια στιγμή τα 3,5 δισεκατομμύρια δραχμές, δηλαδή, περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να εντοπιστούν οι άνθρωποι που αναστάτωσαν, σκότωσαν και ανάγκασαν τις υπηρεσίες πολλών κρατών να ασχοληθούν με τον εντοπισμό τους. Φυσικά, τα παραπάνω χρήματα δεν δίνονταν μόνο από το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς και άλλες χώρες, οργανισμοί, ακόμα κι εταιρείες είχαν επικηρύξει την οργάνωση-φάντασμα, η οποία εξαρθρώθηκε τελικά το καλοκαίρι του 2002. Ωστόσο, ποτέ δεν έγινε γνωστό τι απέγιναν τα χρήματα της επικήρυξης των μελών της.ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΘΩΜΑΣ ΣΑΡΑΣ!




Γράφει ο/η Greek American News Agency

t_saras_gia_a_anme_is_a_name.png

Όσοι παρακολουθούν ενδελεχώς και από κοντά την πορεία των εθνικών μας θεμάτων γνωρίζουν ότι ο προσεχής Δεκέμβριος(09) αναμένεται να είναι άλλος ένας ακόμα κρίσιμος και καθοριστικός μήνας -σκληρών διπλωματικών και πολιτικών διαπραγματεύεων- στην πορεία και οριστική έκβαση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων. Έρχεται η κρίσιμη διάσκεψη στην Ε.Ε. για την εισδοχή των γειτόνων μας στην Ε.Ε. και φυσικά οι πιέσεις των Αμερικανών αυτή την φορά -μετά το βέτο της Ελλάδας και του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι- θα ενταθούν εν όψει και της Συνόδου του ΝΑΤΟ για την ένταξη των Σκοπίων στην βορειοατλανιστική συμμαχία. Τα σκόπια, από την πλευρά τους στην προσπάθεια τους να επηρεάσουν τη διεθνή κοινή γνώμη και τους πολιτικούς ηγέτες των χωρών μελών της Ε.Ε. αλλά και του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν ως γνωστόν εδώ και χρόνια κάθε μέσο(θεμιτό και αθέμιτο). Αυτή την φορά ένα από τα όπλα που ρίχνουν στην μάχη των εντυπώσεων και της σκληρής προπαγάνδας είναι η προκλητική και υβριστική ταινία "a name is a name". Μια ταινία για την οποία η Ελλάδα δεν πρέπει να παραμείνει απλός θεατής και παρατηρητής αλλά να πάρει επίσημα θέση και να την καταγγείλει!

Για το θέμα ήδη έχουμε γράψει αναλυτικό ρεπορτάζ προσθέσοντας μια σειρά νέων αποκαλυπτικών στοιχείων στα όσα ήδη άλλα αξιόπιστα και έγκυρα ηλεκτονικά ΜΜΕ είχαν καταγράψει. Οι σκοπιανοί από την πλευρά τους όπως προκύπτει από το συνεχές ρεπορτάζ μας καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να προβληθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες του κόσμου και κυρίως στην Αμερική και στην Ευρώπη σε μεγάλες αίθουσες, το γιατί δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε είναι προφανές... Αυτό όμως που δεν είναι ούτε αυτονόητο ούτε προφανές είναι η είδηση που σήμερα δημοσιοποιούμε και μας αφορά άμεσα όλους μας!

Η είδηση και το ρεπορτάζ που σήμερα αποκαλύπτουμε και ήδη προαναγγείλαμε είναι εξίσου ιδιαίτερης σοβαρότοτητας και αφορά όλους εμάς! Όλους εκείνους που χωρίς ιδιοτέλεια εργαζόμαστε κυρίως στον χώρο της ενημέρωσης και πρωτίστως όλους εκείνους που διατηρούν blog προσωπικά ή κοινωνικά και πρώτα και πάνω από όλα όλο αυτό τον κόσμο που ανιδιοτελώς ξενυχτά στο διαδίκτυο γιατί αγαπά την Ελλάδα. Γιατί αγαπά το έθνος μας. Γιατί σέβεται την ιστορία μας! Πρόκειται για την τουλάχιστον σκοτεινή περίεργη αν όχι ύποπτη συμπεριφορά του κ. Θωμά Σάρα εκδότη της μηνιαίας εφημερίδας ΠΑΤΡΙΔΕΣ στο τορόντο του Καναδά ο οποίος στις 15 Οκτωρβίου 2009 «βρέθηκε»(;) στο αυτοαποκαλούμενο «μακεδονικό φεστιβάλ» να κάνει δηλώσεις επιδοκιμασίας υπέρ της γνωστής προπαγανδιστικής εναντίον της Ελλάδας ταινίας των Σκοπιανών "a name is a name"!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Προσέξετε πολύ καλά τις ερωτήσεις της σκοπιανής παραγωγού και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για τον ρόλο του κ. Θωμά Σάρα...

t_saras_gia_a_name_is_a_name_2.pngΕρωτηθείς για τα δυο ντοκυμαντέρ, "Just arrived" και το "a name is a name", ο κ. Θωμάς Σάρας όπως θα δείτε και θα ακούσετε, εστίασε σε δυο βασικά σημεία: Το ένα είναι το μήνυμα που δίνεται μέσω της ταινίας και το άλλο η τέχνη. Συγχαίρει μάλιστα και τους δύο δημιουργούς των ντοκυμαντέρ, καταφέρνοντας, όπως χαρακτηριστικά λέει, «να δώσουν το μήνυμα προς τα έξω». Ειδικά για τον πρώτο δημιουργό (του ντοκυμαντέρ Just Arrived), επειδή είναι νεαρή σε ηλικία, εκφράζει την άποψη ότι θα γίνει γνωστή στο μέλλον. Για το δεύτερο επίμαχο προπαγνδιστικό και υβριστικό για την Ελλάδα ντοκυμαντέρ (a name is a name) o κ. Σάρας λέει ότι «ήταν πολύ επαγγελματική δουλειά -αν και δεν τον εκπλήσσει το γεγονός- και ότι πέρασε το μήνυμα πάρα πολύ καλά".

-πόσο σημαντικό είναι να στηρίζονται τέτοια πολυπολιτισμικά γεγονότα σε μια πόλη όπως το Τορόντο

"Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν είναι μόνο οι κοινότητες, αλλά η τοπική κυβέρνηση, οι πόλεις, η επαρχίες ή η ομοσπονδιακή κυβέρνηση που θα έπρεπε να υποστηρίζει τέτοια γεγονότα, που κρατούν ζωντανή την κληρονομιά και τον πολιτισμό κάθε ομάδας. Εργαζόμαστε, λοιπόν, σκληρά για αυτόν τον σκοπό, αλλά χρειάζεται χρόνος. Σκεφτείτε 20 χρόνια πριν, αντιμετωπίζαμε καθημερινά διακρίσεις, σήμερα οι συνθήκες είναι διαφορετικές, ο καθένας απολαμβάνει την ισότητα και ζητά τα ίδια δικαιώματα. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. Θωμά Σάρρα στο Σκοπιανό MacedonianEdition.TV και αν δεν πιστεύετε στα αυτιά σας για αυτά που ακούτε τότε ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον κ. Θωμά Σάρρα τι ακριβώς δηλώνει προσεχτικά και με νόημα(...) σε σχετική ερώτηση για την υβριστική και προκλητική ταινία των Σκοπιανών "A NAME IS NAME" στο Σκοπιανό τηλεοπτικό κανάλι .

Αυτή η περίεργη και ύποπτη δήλωση του κ. Σάρα γίνεται στο πλαίσιο του αυτοαποκαλούμενου «Μακεδονικού Φεστιβάλ» που οργανώσαν οι Σκοπιανοί στο Τορόντο του Καναδά στις 15 Οκτωβρίου 2009 προκειμένου να προπαγανδίσουν εναντίον της Ελλάδας και ειδικότερα να προβάλλουν την σκληρή κατάπτυστη ταινία "A Name is a Name" για την οποία ήδη γράψαμε αποκαλύπτοντας μια σειρά νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ICE HOCKEY-ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

Η Σοφία Ψυχογιού , θα πάρει σπίτι όπως η Κούνεβα; Ή μήπως αυτά τα προνόμια δεν είναι για τους Έλληνες;



Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξένησε στην εκπομπή του την βαριά τραυματισμένη ειδική φρουρό Σοφία Ψυχογιού, που έπεσε θύμα της αιμοσταγούς επίθεσης τρομοκρατών. Η συνέντευξη τής άτυχης Ελληνοπούλας είναι εξόχως συγκινητική, όπως θα αντιληφθείτε από αυτό εδώ το βιντεάκι - προαναγγελία, που πήραμε από το χθεσινό Δελτίο Ειδήσεων τού Mega. Το ερώτημα που θέλουμε να θέσουμε στον δημοσιογράφο κ. Θεοδωράκη, που εξασφάλισε το δωρεάν σπίτι και την ισόβια σύνταξη στην Βουλγάρα καθαρίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, είναι το εξής: Θα αγωνιστεί για να πάρει σπίτι και η Ελληνοπούλα Σοφία, η οποία πράγματι τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας; Ως γνωστόν, η κ.Κούνεβα δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι νύχτα, έξω από το σπίτι της στα Πετράλωνα από άγνωστο δράστη, που δεν είναι βέβαιο ότι τον είχαν βάλει οι εργοδότες της.Ενώ η κ.Ψυχογιού είναι απολύτως βέβαιο πως είναι θύμα των τρομοκρατών. Αυτό δεν την κάνει άξια να δεχτεί τέτοια προνόμοια; Το μόνο σίγουρο κύριοι προοδευτικοί είναι πως στην Ελλάδα όντως υπάρχει ρατσισμός.Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων. Φτάνει πια! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τέτοιες συμπεριφορές. Ντροπή!

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/11/blog-post_2555.html

Άνοιξαν τα εμβολιαστικά κέντρα του δήμου Αθηναίων



Τα Εμβολιαστικά Κέντρα θα λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 13.00 - 18.00, στα ακόλουθα Δημοτικά Ιατρεία: 1ο Δημοτικό Ιατρείο Σόλωνος, Σόλωνος 78...



...Μουσείο Εξάρχεια, 4ο Δημοτικό Ιατρείο Κολωνού, Προποντίδος 12, Κολωνός, 5ο Δημοτικό Ιατρείο Πατησίων, Σαρανταπόρου 4, Πατήσια, 6ο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης, Χανίων 4Β, Κυψέλη, 2ο Δημοτικό Ιατρείο Ν. Κόσμου, Φανοσθένους & Φρειδερίκου Σμιθ, Ν. Κόσμος και 2Α Δημοτικό Ιατρείο Παγκρατίου, Πρωταγόρα 3, Παγκράτι, και από τις 8.00 έως 13.00 στο 3ο Δημοτικό Ιατρείο Πετραλώνων, Θεσσαλονίκης & Ηρακλειδών 45, Πετράλωνα.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.


Μόνο με διακομματική συμφωνία η ψήφος των μεταναστών.

"Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να φέρει στη Βουλή και να θέσει προς συζήτηση νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων, αν δεν εξασφαλιστεί εκ των προτέρων η αυξημένη πλειοψηφία των 2/3, δηλαδή των 200 θετικών ψήφων που απαιτεί το Σύνταγμα για τη θεσμοθέτηση αυτής της διαδικασίας."


Αυτό απάντησε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ελευθέριου Αυγενάκη.

Σας φαίνονται τούτοι εδώ ιδανικοί για αυριανοί Ελληνες πολίτες κύριε Ραγκούση???



Σας φαίνονται αφομοιώσιμοι αυτοί οι Ελληναράδες κύριε Ραγκούση???



Κι αυτόν το λαό γιατί τον φοβάστε κύριε Ραγκούση???

Κι αν δεν τον φοβάστε γιατί δε μπαίνετε στον κόπο να ζητήσετε τη γνώμη του αναλαμβάνοντας προκαταβολικά την υποχρέωση να την σεβαστείτε???

Κι αν τα δημοψηφίσματα κοστίζουν κύριε Ραγκούση, τότε γιατί δεν καταφεύγει στη διαδικτυακή ψηφοφορία ο ιντερνετάκιας πρωθυπουργός???

Ποιος σας νομιμοποιεί να στερείτε από αυτό το λαό το δικαίωμα να έχει άποψη για το μέλλον της ίδιας του της πατρίδας???

Από πού προκύπτει το δικαίωμα 200 εφιαλτών να νομιμοποιούν την παρουσία του επιδρομέα στη χώρα???

Ποιό σύνταγμα και ποιο λαό ορκιστήκατε να υπηρετείτε κύριε Ραγκούση???

Ποια Ελλάδα κι έναντι ποιού αντιπάλου θα υπερασπίσει αύριο ο Αφγανός πολίτης που θα βαφτίσετε Έλληνα κύριε Ραγκούση???

Δε σας είπε κανείς ότι αυτός ο πολίτης έφυγε από τη χώρα του για να γλυτώσει το δικό του τομάρι???

Δε σας είπε κανείς ότι κατά κανόνα αυτοί οι Αφγανοί και λοιποί πολίτες, κατά κανόνα υπήρξαν εφιάλτες στη χώρα τους στρεφόμενοι εναντίον των ίδιων των συμπολιτών τους???

Κι έρχεστε εσείς τώρα να αναζητήσετε εφιάλτες στο Ελληνικό κοινοβούλιο προκειμένου να παραχωρήσετε σ όλους αυτούς το δικαίωμα – αν και περιφρόνησαν τη δική τους τη χώρα – να αποφασίσουν για τη δική μου τη χώρα???

Τους νεκρούς της τους ρωτήσατε???

Τους φυλακισμένους της τους ρωτήσατε???

Τον παππού και την γιαγιά που «τους τρώει στη μάπα» καθημερινά στη γειτονιά του που την υποβάθμισαν τους ρωτήσατε???

Ένα είναι σίγουρο κύριε Ραγκούση…
Αν έχετε ίχνος ελληνικής συνείδησης, όχι μόνο δε θα τολμήσετε ν αναζητήσετε εφιάλτες, αλλά θα προτείνετε και την παραδειγματική τιμωρία αν κι εφ όσον εμφανιστούν σύγχρονοι Νενέκοι στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Κι αν δε θεωρείτε ότι αυτός είναι ένας λόγος – ο κορυφαίος ίσως λόγος – για τον οποίο θα έπρεπε να αποφασίσει ο ίδιος ο ελληνικός λαός, τότε ειλικρινά αναρωτιέμαι τι μπορεί να είναι για σας και την κυβέρνησή σας σπουδαίο και σημαντικό …κύριε Ραγκούση.

reporto

ΗΤΑΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Ο Rom Houben τα τελευταία 23 χρόνια ήταν σε κώμα, αυτό τουλάχιστον έλεγαν και νόμιζαν οι γιατροί. Οι γονείς του όμως πίστευαν πως κάτι άλλο συμβαίνει με το παιδί τους. Εψαξαν παντού και βρήκαν μια ομάδα Βέλγων γιατρών οι οποίοι κατάφεραν και έλυσαν το μυστήριο. Ο άνθρωπος αυτός ήταν για 23 χρόνια...
σε πλήρη επαφή με το περιβάλλον του αλλά ήταν παράλυτος, δε μπορούσε να μιλήσει. Τώρα με ενα ειδικό πληκτρολόγιο μπορεί και επικοινωνεί και περιγράφει αυτές τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε

ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΡΙΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ....

Επιστολή προς την ΕΠΟ, όχι με αφορμή τη διαιτησία, αλλά τα όσα φέρεται να είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Κυριακής έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν απαράδεκτα τα-σύμφωνα με τον Τύπο...



...λεγόμενα του προέδρου των «ερυθρολεύκων», καλώντας τους ποδοσφαιριστές του να σκοτώσουν τους αντιπάλους και να ρίξουν καμιά κλωτσιά. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» θεωρεί πως με τέτοιες τοποθετήσεις ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι και ζητεί από την ΕΠΟ να προστατέψει την ομάδα στην επίσκεψή της στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Κόκκαλη, όπως μεταφέρονται σε σημερινά δημοσιεύματα, όχι μόνο οδηγούν σε μια επικίνδυνη κλιμάκωση εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός), αλλά επιπλέον προκαλούν έντονη ανησυχία για τις συνθήκες διεξαγωγής του.

Απαράδεκτες δηλώσεις όπως: «σκοτώστε τους», «ρίξτε και καμιά κλοτσιά», «δεν με ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός μείνει με πέντε ή με δύο παίκτες», που φέρεται να είπε ο κ. Κόκκαλης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις 22 Νοεμβρίου 2009, παραπέμπουν σαφέστατα σε άλλες εποχές, ψυχροπολεμικό κλίμα, χουλιγκανισμό και αλητεία την εβδομάδα που η Εθνική Ομάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σας παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα και να ληφθεί κάθε απαιτούμενο μέτρο προκειμένου να διασφαλιστεί η πιστή εφαρμογή των κανονισμών και να διαφυλαχθούν τα μέλη της ομάδας μας από κάθε είδους αντιαθλητική συμπεριφορά, εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου».

http://www.sport-fm.gr

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης..Θα φύγουν από το Σώμα και δεν επιστρέξουν ποτέ ξανά.


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/
Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τους δύο ειδικούς φρουρούς που υπηρετούν στο Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονα και οι οποίοι ξυλοκόπησαν και προσήγαγαν μια 35χρονη γυναίκα από την Αρμενία μπροστά στο 2χρονο παιδί της.

«Θα φύγουν από το Σώμα και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην επιστρέψουν ξανά». Αυτό δήλωσε ο υπουργός για τους δύο… νταήδες, οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Το περιστατικό σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας .........

Το γεγονός σημειώθηκε στις 11 το πρωί της περασμένης Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Επτανήσου στην Κυψέλη, όταν η 35χρονη, έχοντας βγει από σουπερμάρκετ της περιοχής, προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο με το καροτσάκι στο οποίο είχε το παιδί της, ενώ κρατούσε και δύο σακούλες με ψώνια. Δυο γυναίκες που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο μαζί με την 35χρονη, σχολίασαν το γεγονός ότι κανένα αυτοκίνητο δεν σταματούσε, αποκαλώντας δυνατά «ζώα» τους οδηγούς των περαστικών αυτοκινήτων.
Τότε από ένα αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες που σταμάτησε, πετάχτηκαν δυο άνδρες, και απευθυνόμενοι προς τη γυναίκα με το καροτσάκι ζήτησαν εξηγήσεις «γιατί τους είπε ζώα». Η εκφορά των εξηγήσεων «δεν σας είπα εγώ ζώα» προκάλεσαν το ενδιαφέρον των δύο αγνώστων, οι οποίοι τη ρώτησαν «αν είσαι Ρουμάνα», προσθέτοντας «αυτά να πας να τα κάνεις στη χώρα σου». Η 35χρονη, θεωρώντας ότι μιλά με κάποιους απλούς περαστικούς, τους είπε «πως δεν είναι Ρουμάνα, αν και θα μπορούσε να είναι» και πως «είναι Αρμένισσα και αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα».
«Από εκείνη τη στιγμή», λέει η Σ.Α., «άρχισε ένας απίστευτος εφιάλτης. Μου έδειξαν μια ταυτότητα δηλώνοντας αστυνομικοί, μου ζήτησαν τα χαρτιά μου και όταν εγώ τους είπα πως δεν τα έχω μαζί μου, μου είπαν ότι με συλλαμβάνουν. Μια προσπάθεια να πιάσω το καροτσάκι, τη στιγμή που μου έβαζαν χειροπέδες, είχε σαν αποτέλεσμα να πέσω κάτω. Με χτύπησαν γιατί θεώρησαν πως αντιστεκόμουν. Με ποδοπάτησαν και με χτύπησαν όταν προσπάθησα να δω πού είναι το καροτσάκι με το παιδί μου, μου γύρισαν τα χέρια στην πλάτη και τα έδεσαν με χειροπέδες, ενώ κάλεσαν και περιπολικό αυτοκίνητο, το οποίο και ήλθε μισή ώρα μετά και με μετέφερε τόσο εμένα δεμένη πισθάγκωνα όσο και το παιδί μου στο Αστυνομικό Τμήμα της οδού Θήρας. Από εκεί και αφού κάποιος γνωστός μου, που ειδοποιήθηκε, έφερε τα χαρτιά μου, αφέθηκα ελεύθερη με την προτροπή «να ξεχάσω ό,τι συνέβη μια και ήταν αποτέλεσμα της κακιάς ώρας. Ηταν περίπου 3.30 το απόγευμα όταν με άφησαν ελεύθερη. Πήγα στο σπίτι κι άρχισα να παίρνω τηλέφωνο παντού...».
Οπως λέει η Σ.Α., τηλεφώνησε ακόμη και στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδ,η από το οποίο την παρέπεμψαν στη ΓΑΔΑ. Και με τη ΓΑΔΑ επικοινώνησε απ' όπου τη ρώτησαν ...«τι μπορούν να κάνουν».
Την περασμένη Παρασκευή το πρωί και μετά την κατάθεση μήνυσης στην οδό Ευελπίδων και την με εντολή του Εισαγγελέα εξέτασή της από ιατροδικαστή, χωρίς φυσικά ποτέ να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της αυτόφωρης σύλληψης των δύο αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα, η Σ.Α. επικοινώνησε και με το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. από το οποίο και ζήτησε προστασία.

Μέχρι όμως να αποδειχτεί αν είναι όντως ένοχοι ή αθώοι δεν θα πρέπει να τους καταδικάζουμε έτσι κύριε υπουργέ.Αν είναι αθώοι πως θα το μαζέψεις μετά???..Εχεις και ένα φιάσκο με το περιστατικό της Νίκαιας,με τον βιαστή Πακιστανό..Και εκεί κατηγουρούσατε άδικα τους αστυνομικούς,υπουργός και πρωθυπουργός μαζί,επειδή έτσι έλεγε η κοινή γνώμη των αντιρατσιστών..Και ούτε ένα συγνώμη δεν έχετε πει.Ούτε είχατε τα κότσια να βγάλετε και τις τρείς ιατροδικαστικές εκθέσεις που γίνανε στην Νίκαια...