Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΘΩΜΑΣ ΣΑΡΑΣ!




Γράφει ο/η Greek American News Agency

t_saras_gia_a_anme_is_a_name.png

Όσοι παρακολουθούν ενδελεχώς και από κοντά την πορεία των εθνικών μας θεμάτων γνωρίζουν ότι ο προσεχής Δεκέμβριος(09) αναμένεται να είναι άλλος ένας ακόμα κρίσιμος και καθοριστικός μήνας -σκληρών διπλωματικών και πολιτικών διαπραγματεύεων- στην πορεία και οριστική έκβαση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων. Έρχεται η κρίσιμη διάσκεψη στην Ε.Ε. για την εισδοχή των γειτόνων μας στην Ε.Ε. και φυσικά οι πιέσεις των Αμερικανών αυτή την φορά -μετά το βέτο της Ελλάδας και του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι- θα ενταθούν εν όψει και της Συνόδου του ΝΑΤΟ για την ένταξη των Σκοπίων στην βορειοατλανιστική συμμαχία. Τα σκόπια, από την πλευρά τους στην προσπάθεια τους να επηρεάσουν τη διεθνή κοινή γνώμη και τους πολιτικούς ηγέτες των χωρών μελών της Ε.Ε. αλλά και του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν ως γνωστόν εδώ και χρόνια κάθε μέσο(θεμιτό και αθέμιτο). Αυτή την φορά ένα από τα όπλα που ρίχνουν στην μάχη των εντυπώσεων και της σκληρής προπαγάνδας είναι η προκλητική και υβριστική ταινία "a name is a name". Μια ταινία για την οποία η Ελλάδα δεν πρέπει να παραμείνει απλός θεατής και παρατηρητής αλλά να πάρει επίσημα θέση και να την καταγγείλει!

Για το θέμα ήδη έχουμε γράψει αναλυτικό ρεπορτάζ προσθέσοντας μια σειρά νέων αποκαλυπτικών στοιχείων στα όσα ήδη άλλα αξιόπιστα και έγκυρα ηλεκτονικά ΜΜΕ είχαν καταγράψει. Οι σκοπιανοί από την πλευρά τους όπως προκύπτει από το συνεχές ρεπορτάζ μας καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να προβληθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες του κόσμου και κυρίως στην Αμερική και στην Ευρώπη σε μεγάλες αίθουσες, το γιατί δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε είναι προφανές... Αυτό όμως που δεν είναι ούτε αυτονόητο ούτε προφανές είναι η είδηση που σήμερα δημοσιοποιούμε και μας αφορά άμεσα όλους μας!

Η είδηση και το ρεπορτάζ που σήμερα αποκαλύπτουμε και ήδη προαναγγείλαμε είναι εξίσου ιδιαίτερης σοβαρότοτητας και αφορά όλους εμάς! Όλους εκείνους που χωρίς ιδιοτέλεια εργαζόμαστε κυρίως στον χώρο της ενημέρωσης και πρωτίστως όλους εκείνους που διατηρούν blog προσωπικά ή κοινωνικά και πρώτα και πάνω από όλα όλο αυτό τον κόσμο που ανιδιοτελώς ξενυχτά στο διαδίκτυο γιατί αγαπά την Ελλάδα. Γιατί αγαπά το έθνος μας. Γιατί σέβεται την ιστορία μας! Πρόκειται για την τουλάχιστον σκοτεινή περίεργη αν όχι ύποπτη συμπεριφορά του κ. Θωμά Σάρα εκδότη της μηνιαίας εφημερίδας ΠΑΤΡΙΔΕΣ στο τορόντο του Καναδά ο οποίος στις 15 Οκτωρβίου 2009 «βρέθηκε»(;) στο αυτοαποκαλούμενο «μακεδονικό φεστιβάλ» να κάνει δηλώσεις επιδοκιμασίας υπέρ της γνωστής προπαγανδιστικής εναντίον της Ελλάδας ταινίας των Σκοπιανών "a name is a name"!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Προσέξετε πολύ καλά τις ερωτήσεις της σκοπιανής παραγωγού και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για τον ρόλο του κ. Θωμά Σάρα...

t_saras_gia_a_name_is_a_name_2.pngΕρωτηθείς για τα δυο ντοκυμαντέρ, "Just arrived" και το "a name is a name", ο κ. Θωμάς Σάρας όπως θα δείτε και θα ακούσετε, εστίασε σε δυο βασικά σημεία: Το ένα είναι το μήνυμα που δίνεται μέσω της ταινίας και το άλλο η τέχνη. Συγχαίρει μάλιστα και τους δύο δημιουργούς των ντοκυμαντέρ, καταφέρνοντας, όπως χαρακτηριστικά λέει, «να δώσουν το μήνυμα προς τα έξω». Ειδικά για τον πρώτο δημιουργό (του ντοκυμαντέρ Just Arrived), επειδή είναι νεαρή σε ηλικία, εκφράζει την άποψη ότι θα γίνει γνωστή στο μέλλον. Για το δεύτερο επίμαχο προπαγνδιστικό και υβριστικό για την Ελλάδα ντοκυμαντέρ (a name is a name) o κ. Σάρας λέει ότι «ήταν πολύ επαγγελματική δουλειά -αν και δεν τον εκπλήσσει το γεγονός- και ότι πέρασε το μήνυμα πάρα πολύ καλά".

-πόσο σημαντικό είναι να στηρίζονται τέτοια πολυπολιτισμικά γεγονότα σε μια πόλη όπως το Τορόντο

"Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν είναι μόνο οι κοινότητες, αλλά η τοπική κυβέρνηση, οι πόλεις, η επαρχίες ή η ομοσπονδιακή κυβέρνηση που θα έπρεπε να υποστηρίζει τέτοια γεγονότα, που κρατούν ζωντανή την κληρονομιά και τον πολιτισμό κάθε ομάδας. Εργαζόμαστε, λοιπόν, σκληρά για αυτόν τον σκοπό, αλλά χρειάζεται χρόνος. Σκεφτείτε 20 χρόνια πριν, αντιμετωπίζαμε καθημερινά διακρίσεις, σήμερα οι συνθήκες είναι διαφορετικές, ο καθένας απολαμβάνει την ισότητα και ζητά τα ίδια δικαιώματα. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. Θωμά Σάρρα στο Σκοπιανό MacedonianEdition.TV και αν δεν πιστεύετε στα αυτιά σας για αυτά που ακούτε τότε ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον κ. Θωμά Σάρρα τι ακριβώς δηλώνει προσεχτικά και με νόημα(...) σε σχετική ερώτηση για την υβριστική και προκλητική ταινία των Σκοπιανών "A NAME IS NAME" στο Σκοπιανό τηλεοπτικό κανάλι .

Αυτή η περίεργη και ύποπτη δήλωση του κ. Σάρα γίνεται στο πλαίσιο του αυτοαποκαλούμενου «Μακεδονικού Φεστιβάλ» που οργανώσαν οι Σκοπιανοί στο Τορόντο του Καναδά στις 15 Οκτωβρίου 2009 προκειμένου να προπαγανδίσουν εναντίον της Ελλάδας και ειδικότερα να προβάλλουν την σκληρή κατάπτυστη ταινία "A Name is a Name" για την οποία ήδη γράψαμε αποκαλύπτοντας μια σειρά νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου