Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ-ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ενα μικρο αφιερωμα σε Ελληνες του εξωτερικου,και σε μερη που θυμιζουν Ελλαδα οσο δεν παει αλλο.Το συγκεκριμενο μαγαζι βρισκεται στη εισοδο της (κοιλαδας του θανατου)αναμεσα Λος Αντζελες και Λας Βεγκας,λεγεται GREEKMAD και οπως λενε ειναι ο Ελληνας που εκλεισε τα ΜακΝτοναλτς στη περιοχη του.Θα ηθελα απο Ελληνες του εξωτερικου να μας στειλουν φωτογραφιες απο τις περιοχες που ζουν και θυμιζουν την ΕΛΛΑΔΑΡΑ.





Ο Δημήτρης Κιντής παραιτήθηκε από την ΑΕΚ


Ο κύκλος των παραιτήσεων από το διοικητικό σχήμα της ΑΕΚ αναμενόταν να συνεχιστεί. Τις τελευταίες ημέρες, το κλίμα στην ΠΑΕ ήταν κάτι παραπάνω από τεταμένο και όλα έδειχναν ότι ο Στέλιος Μανωλάς θα περάσει την πόρτα της εξόδου.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε. Αντίθετα, ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Κιντής, προκάλεσε έκπληξη, καταθέτοντας στους μετόχους την παραίτησή του.

Ο Δημήτρης Κιντής εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, στην οποία αναφέρει:

«Πριν αναλάβω την προεδρία της ΑΕΚ, έθεσα ως μοναδική προϋπόθεση, για να επανέλθω [�] σε οποιαδήποτε θέση, συμπεριλαμβανομένης αυτής του προέδρου, τη σύνταξη ενός business plan, στο οποίο θα καταγράφονται σαφώς στόχοι, πόροι, ευθύνες κι αρμοδιότητες και στο οποίο θα δεσμευθούμε, διοίκηση, μέτοχοι και τεχνική ηγεσία. Οίκοθεν νοείται ότι, εάν δεν καταλήξουμε σε ένα κοινώς αποδεκτό business plan [�] προσωπικά δε θα έχω θέση στη διοίκηση της ΑΕΚ. Κρίνοντας ότι αυτό δεν είναι πλέον εφικτό, υπέβαλα την παραίτησή μου, ευχαριστώντας τους μετόχους της ΑΕΚ για την τιμή που μου έκαναν και την ευκαιρία που μου έδωσαν, έστω και για λιγότερο από δύο μήνες, να κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα.

Δεν πρόκειται να κάνω καμία άλλη δήλωση, διότι οι εξελίξεις θα είναι πιο εύγλωττες. Τεθείσες σε κίνηση από τη μωρία και την απληστία ορισμένων, θα τους οδηγήσουν συντόμως, έκπληκτους και τσαλακωμένους, στην έξοδο. Τότε θα είναι η ώρα να πούμε πολλές ιστορίες από το θαυμαστό κόσμο του ποδοσφαίρου. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ανάγκη τους να εφευρίσκουν εν τω μεταξύ φανταστικούς εχθρούς, ώστε, αφενός να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία κι αφετέρου να δρουν ανενόχλητοι στο παρασκήνιο, αλλά έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω στη ζωή μοy
απο Madata.gr

Μαθητής της Β΄ Λυκείου νεκρός μέσα στην τάξη του

Δεκαεφτάχρονος μαθητής της Β’ τάξης Λυκείου του 5ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας άφησε την τελευταία του πνοή στην αίθουσα του μαθήματος.

Ο 17χρονος ενώ ετοιμαζόταν μαζί με τους συμμαθητές του να βγει από την τάξη για το πρώτο διάλειμμα της ημέρας το πρωί, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση αποδίδει το θάνατο του μαθητή σε ανακοπή απροσδιόριστης αιτίας και γι’ αυτό λόγο αυτό αποφασίστηκε περαιτέρω διερεύνηση των ακριβών αιτιών θανάτου
απο Madata.gr

Πακιστάν: Οκτώ νεκροί από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Τουλάχιστον τέσσερα μέλη της Αλ Κάϊντα και τέσσερις ντόπιοι Ταλιμπάν, σκοτώθηκαν από πυραυλική επίθεση μη επανδρωμένου αμερικανικού αεροσκάφους στο νότιο Ουαζιριστάν του Πακιστάν, επαρχία που συνορεύει με το Αφγανιστάν, δήλωσε Πακιστανός αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών.

«Οι Ταλιμπάν απέκλεισαν την περιοχή και προσπαθούν να απομακρύνουν τραυματίες και πτώματα, εάν υπάρχουν στα ερείπια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η νέα επίθεση από μη επανδρωμένο αεροσκάφος των ΗΠΑ είναι πιθανόν να απογοητεύσει τις πακιστανικές αρχές που ανέμεναν μία επανεξέταση από την κυβέρνηση του προέδρου Ομπάμα της πολιτικής του Μπους σχετικά με τις αεροπορικές επιθέσεις στο πακιστανικό έδαφος.

Aπο naftemporiki.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ


Φαλαινες βγαινουν εξω απο την θαλασσα ειναι σαν να θελουν να αυτοκτονησουν.

ΓΑΖΑ


Ανοιγουν παλι τα 221 σχολεια της Γαζας.
Αλλα ενα ειναι σιγουρο οτι θα πανε πολυ λιγοτεροι μαθητες.
Εχουν φροντισει για αυτο οι δολοφονοι εβραιοι.

Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί στις 5/2


Εικοσιτετράωρη απεργία οργανώνουν για τις 5 Φεβρουαρίου οι νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση της κύρωσης, με νόμο, της ήδη υπογραφείσας σύμβασης εργασίας τους. Η απόφαση πάρθηκε κατά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) και κοινοποιήθηκε σήμερα.


--------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟ naftemporikh.gr

Ο ΑΓΓΛΟΜΑΘΗΣ

Ενας Ρουμανος βιαζε μια γυναικα στη βορεια αγγλια και οταν τον επιασαν
ειπε στους αστυνομικους οτι το εκανε για να μπει στη φυλακη και εκει να μαθει αγγλικα.Τωρα ειναι στο 'σχολειο' και μαθαινει πως ειναι στα αγγλικα το 'χωρις σαλιο'. Τον λυπαται κανεις?

Νεοτερα απο το μακελειο στο Βελγιο

Οχι πως εχει σημασια αλλα νεωτερα απο το Βελγιο λενε οτι
τελικα οι νεκροι ειναι 2 ενα παιδακι και ενας ενηλικας.
οπως και ναχει το θεμα ειναι συγκλονιστικο.

Tην εκανε γυριστη


Τσιπρας Ναι στο να γινει το γηπεδο

Ληστεία σε τράπεζα στα Πετράλωνα

Ληστεία σε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας επί της Σπύρου Πάτση 62 στα Πετράλωνα σημειώθηκε στις 8:45 το πρωΐ. Ανδρας με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσόν και διέφυγε.
απο naftemporiki.gr

Μακελειό σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Βέλγιο

Τρία παιδιά και δύο ενήλικες σκότωσε με μαχαίρι άγνωστος άντρας σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Τερμόντ, τριάντα χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Βρυξελλών, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο την τοπική υπηρεσία πρώτων βοηθειών, κάνει λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς, έναν ενήλικα και ένα νήπιο.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Het Laatste Nieuws, ο άντρας τραυμάτισε επίσης είκοσι παιδιά, ενώ μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.


Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga, η αστυνομία αρνείται προς το παρόν να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση.

απο naftemporiki.gr

αντε να γελασουμε

Πάει ένα αγοράκι σε ένα κοριτσάκι, κατεβάζει τα παντελόνια του και του λέει: -Κοιτά εγώ τι έχω, εσύ δεν έχεις! Το κοριτσάκι τον κοιτάει, σηκώνει το φορεματάκι της και του απαντάει : -Η μαμά μου, μου είπε ότι με ένα σαν το δικό μου, τέτοια σαν το δικό σου μπορώ να έχω όσα θέλω!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

Μια κότα στην Κίνα εκδηλώνει άφοβα τη μητρική στοργή της, συγκατοικώντας με μια σκύλα και βοηθώντας τη να μεγαλώσει τα νεογέννητα κουτάβια της.


Ο ιδιοκτήτης των ζώων από το χωριό Anqian στην περιοχή Fuqing, δήλωσε ότι η κότα μετακόμισε στο σπιτάκι της σκύλας, η οποία γέννησε πριν από μερικούς μήνες. Έκτοτε, η κότα αρνείται να φύγει από το σπίτι με τα κουτάβια, μένοντας όλη τη μέρα μέσα στο σπιτι. απο Pathfindes

Σοκ! Βίαζε ο θείος 11χρονη στη Ζάκυνθο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ζακύνθου μετά την καταγγελία 11χρονης ότι την βίασε ο θείος της.
Η 11χρονη, η οποία είναι Αλβανικής καταγωγής και βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, πήγε το πρωί της Τετάρτης μαζί με τη μητέρα της στην Ασφάλεια Ζακύνθου και κατήγγειλε το βιασμό.
Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι ο θείος της την βίασε το βράδυ της Κυριακής και ξανά τα ξημερώματα της Τρίτης.
Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού, ο θείος της, που βρίσκεται νόμιμα στη χώρα, την εκβίαζε ότι αν μιλήσει στην Αστυνομία, αυτή και η μητέρα της θα απελάσσονταν.
Η ανήλικη όμως δεν άντεξε το μαρτύριό της και αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία.
Αμέσως μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκαν οι Αρχές της Ζακύνθου και ο θείος του κοριτσιού συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και σήμερα οδηγείται ενώπιων της Εισαγγελέως Ζακύνθου.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ


Μονο 8 εκατομυρια ευρο στοιχισε στον Κοκκαλη ο Ντιεγκο ενω για τον Παναγοπουλο δωσανε 30.Παλι μαγκας ο Κοκκαλης.

Συγκλονιστική μαρτυρία Τούρκου ηθοποιού για την εισβολή στην Κύπρο [Κόσμος


Συγκλονιστική μαρτυρία κατέθεσε σε τηλεοπτική εκπομπή Τούρκος ηθοποιός: «Σκότωσα δέκα ανθρώπους» στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Το πρώτο θύμα του ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος ο οποίος δεν αποκλείεται σήμερα να είναι ακόμη στη λίστα των αγνοουμένων. Ο Τούρκος ηθοποιός δηλώνει ότι από τότε έχει ακόμη εφιάλτες. Ο Αττίλα Ολγκάτς είναι ηθοποιός εδώ και 45 χρόνια. Τον κάλεσαν σε εκπομπή του Κανάλ Τουρκ για να μιλήσει για τη σειρά «Κοιλάδα των Λύκων», την πιο δημοφιλή σειρά στην Τουρκία, στην οποία παίζει. Τελικά μίλησε για τη δική του ζωή σοκάροντας και τον παρουσιαστή και τους τηλεθεατές. «Στο σενάριο της σειράς σκότωσα έναν άνθρωπο, αλλά τι κρίμα, στην πραγματική ζωή σκότωσα για την πατρίδα δέκα»! Και τότε ο Ολγκάτς άρχισε να εξιστορεί τα γεγονότα. Του είχε μείνει μια μέρα για να απολυθεί και τότε ακριβώς ξεκίνησε η εισβολή στην Κύπρο. Η εντολή ήταν να πάει στην Κύπρο να πολεμήσει. Έφερε αντίρρηση. «Εγώ είμαι καλλιτέχνης, δεν μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο», είπε στον διοικητή του. Ο διοικητής όμως είχε άλλη άποψη: «Εδώ τελειώνει η τέχνη. Εδώ είναι η πραγματική ζωή, ο πόλεμος. Από τη στιγμή που δόθηκε η διαταγή θα σκοτώσεις». Ο Ολγκάτς μαρτυρεί ότι το πρώτο παιδί που σκότωσε ήταν 19 χρόνων, ένας στρατιώτης αιχμάλωτος. «Όταν του έτεινα το όπλο με έφτυσε στο πρόσωπο. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο. Μετά σκότωσα άλλους εννέα. Κάθε φορά που σκότωνα κάποιον πήγαινα στο αρχηγείο και έκλαιγα. Την άλλη μέρα ξανασκότωνα», μαρτυρεί ο Τούρκος ηθοποιός. Λέει ότι από τότε δεν τον εγκατέλειψαν οι εφιάλτες, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεχόταν ψυχολογική στήριξη. «Γι΄ αυτό ακόμη δεν τρώω κρέας. Δεν μπορώ να δω αίμα. Έχω ακόμη στο μυαλό μου τα παιδιά που σκότωσα, τα τρομακτικά πτώματα», εξομολογείται ο Αττίλα Ολγκάτς. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι για πρώτη φορά ύστερα από 25 χρόνια εξολομογείται αυτήν την αλήθεια. «Η Τουρκία μπήκε σε έναν τρομακτικό πόλεμο. Είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που σκότωσε άνθρωπο», λέει μετανιωμένος ο Τούρκος ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ο πόλεμος αυτός επηρέασε ακόμη και την επαγγελματική του ζωή αφού για αρκετό διάστημα δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τίποτα. Θυμάται ακόμη τα λόγια του διοικητή του: «Νομίζεις ότι θα σκοτώνεις πάντα μόνο πάνω στη σκηνή; Πάρε το όπλο και σκότωσε κάποιον να δεις στ΄ αλήθεια πώς είναι»!Madata.gr

ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!


Τους 400 φτάνουν οι εργαζόμενοι στον ΟΠΑΠ ΑΕ, που εργάζονται με συμβάσεις μιας μέρας, για πάνω από δέκα χρόνια (σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και 17-18 χρόνια), με ευθύνη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Πιθανή η μείωση της θητείας στους 9 μήνες


Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο μείωσης της στρατιωτικής θητείας. Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευάγγελος Μεϊμαράκης ερωτώμενος για τη θητεία είπε ότι είναι θέμα πολιτικής απόφασης το ενδεχόμενο μείωσής της αλλά και υλοποίησης κάποιων προϋποθέσεων που είναι μεταξύ άλλων προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών. Όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης, μέχρι τον Οκτώβριο θα γίνουν 2.000 προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών για το στρατό ξηράς, ενώ εντός του τρέχοντος έτους υπάρχει πρόβλεψη και για προσλήψεις από 1.000 επαγγελματίες οπλίτες στην Αεροπορία και το Ναυτικό. Οι 2.000 οπλίτες του στρατού ξηράς είναι επιπλέον των 1.650 που πέτυχαν τις προάλλες στις εξετάσεις και η κατάταξή τους θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου.
Εκτιμάται ότι με αυτές τις προσλήψεις καθίσταται πιο κοντινό το σχέδιο

Κλείνει εργοστάσιο η Bridgestone


Η ιαπωνική εταιρία Bridgestone, η δεύτερη στον κόσμο στον τομέα της κατασκευής ελαστικών για οχήματα, ανακοίνωσε ότι διακόπτει την παραγωγή ελαστικών σε ένα εργοστάσιο στις ΗΠΑ, εξαιτίας της μείωσης των πωλήσεων. Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση είναι εμφανές ότι η διεθνής κρίση θα επιδεινωθεί. Δεν μπορούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι σε δύσκολες εποχές, δήλωσε ο επικεφαλής της αλυσίδας παραγωγής της εταιρίας στη Βόρεια Αμερική, Στιβ Μπρουκς. Η Bridgestone είχε ανακοινώσει από το Δεκέμβριο ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να διακοπεί η παραγωγή στο εργοστάσιο ελαστικών στο Λα Βέρν του Τενεσί, όπου απασχολούνται 150 άτομα. sky.gr

ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


Οταν η Toyota προτιθεται να απολυσει 1000 υπαλληλους και η Microsoft 5000 τι περιμενεις να κανουμε εδω,αντε γεια.

ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΝ ΣΙΡΑΚ


Αυτό δεν ειναι απλή είδηση, είναι κάτι παραπάνω. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ πήγε στο νοσοκομείο από δάγκωμα του καταθλιπτικού σκυλιού του που παίρνει ψυχοφάρμακα. Είναι αλήθεια. Το κανίς του πρώην προέδρου ποτέ δεν...συμβιβαστικέ με τον υποβιβασμό σε έναν απλό σκύλο. Τα φέρνει πέρα δύσκολα πλέον και έχει πάθει κατάθλιψη. Τον προσέχουν με φαρμακευτική αγωγή αλλά τις προάλλες κάτι έγινε, μάλλον νευρίασε το σκυλί και δάγκωσε τον Πρόεδρο.
ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Eλπιδοφορα αρχη


Ο ΟΜΠΑΜΑ κλεινει το κολαστηριο του ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ σε ενα χρονο

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


Κάποια γραφεία τελετών στην Αμερική έχουν αρχίσει μια νέα υπηρεσία για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μια κηδεία αλλά είναι μακριά και δεν έχουν το χρόνο να πάνε. Προβάλουν την κηδεία μέσα από το Intenret. Οι συγγενείς των εκλιπόντων έχουν τον έλεγχο για το ποιος θα βλέπει την κηδεία, θα πρέπει να...τον έχει εγκρίνει πρώτα δε μπορεί να τη δει ο καθένας. Η υπηρεσία αυτή έχει πολύ πέραση στις οικογένειες που έχουν συγγενείς στο Ιράκ. Οι στρατιώτες μπορούν να παρακολουθούν τις κηδείες των αγαπημένων τους προσώπων και μετά να συνεχίσουν να δίνουν δουλειά στους νεκροθάφτες του Ιράκ
ΤΡΟΚΤΙΚΟ