Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΤΑ 4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΓΑΜΟΥ


"Ο Δούρειος Ίππος του Καλλικράτη"

"΄Ενα Εφιαλτικό Αληθινό Σενάριο
* Miα διαφορετική ανάλυση της πολιτικο-οικονομικής κατάστασης στην
Ελλάδα ..*.
Ο Γιωργος Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία με προφανείς εντολές.
Να αφελληνίσει και να διαμελίσει το Ελληνικό κράτος σύμφωνα με τις
επιταγές της παγκοσμιοποίησης...

Οι τρεις τομείς μέσω των οποίων θα γίνει αυτός ο διαμελισμός είναι:
1. ιθαγένεια στους μετανάστες
2. προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας
3. υλοποίηση του Καλλικράτη

Και τα τρία αυτά έγιναν με τέτοια προτεραιότητα και τόσο άγρια σπουδή που ακόμα και οι αδαείς καταλαβαίνουν πλέον τους απώτερους σκοπούς που υπηρετούν τα ανδρείκελα.

Ο Καλλικράτης θα είναι η ταφόπλακα, που μόλις τεθεί πάνω στο πτώμα της Ελλάδας, οι Παπανδρεϊκοί θα εγκαταλείψουν τη διακυβέρνηση και ίσως και την Ελλάδα και θα πάνε να ζήσουν ήρεμα και πλούσια στο Μαϊάμι!


Πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα:

Από τις δεκατρείς περιφέρειες του Καλλικράτη, τρεις τουλάχιστον θα αυτονομηθούν από το ελληνικό κράτος και στη συνέχεια θα ενωθούν με τη μορφή συνομοσπονδίας ή κάτι παρόμοιο, η Θράκη με την Τουρκία, η Μακεδονία με τα Σκόπια και η Ήπειρος με την Αλβανία.

Αυτό θα γίνει με τις αρμοδιότητες που θα δοθούν στους 13 αιρετούς περιφερειάρχες και τους 7 δοτούς τους ινστρούκτορες από την κυβέρνηση.

Πώς θα γίνει πρακτικά; Με δημοψηφίσματα στα οποία θα ψηφίζουν οι μετανάστες που θα συγκεντρώνονται ανάλογα στην κάθε περιφέρεια.

Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι η Ελλάδα θα έχει βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα έχει προσκολληθεί στο άρμα της Αμερικής που για την ώρα έχει βάλει κάτω από την κηδεμονία της το Κόσοβο, τη Βοσνία, τα Σκόπια και τελικά τη Μακεδονία με τη συνένωση που επίκειται σύμφωνα με τα σχέδια που απεργάζονται.

Βεβαίως τα σχέδια αυτά για να υλοποιηθούν χρειάζονται κατάλληλες συνθήκες.
Η κυριότερη από αυτές είναι η αποβολή της Ελλάδας από την ΕΕ.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται μια εσωτερική αναστάτωση, επανάσταση του λαού που θα γίνει είτε αυθόρμητα εφόσον συνεχώς θα πιέζεται οικονομικά ή ακόμα και με προβοκάτσια από τις ορδές του Σόρος ή των άλλων πρακτόρων σχετικών συμφερόντων που έχουν οργανωθεί ήδη μέσα στη χώρα.

Που είναι η ΕΕ; Η Γερμανία μόλις προχθές κατάλαβε το παιχνίδι που παίζεται από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και τα
χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των κερδοσκόπων.

Η Αμερική έχει βάλει τα παπαγαλάκια της να φωνάζουν δήθεν υπέρ των Ελλήνων και το τι τραβάνε οι Έλληνες με το ΔΝΤ και τα μέτρα, προτείνοντας όλοι, μα όλοι, με μια φωνή, Έλληνες επαναστατείστε!
Εάν η Αμερική καταφέρει να κάνει τον ελληνικό λαό να επαναστατήσει κερδίζει διπλά.
Δίνει ένα γερό χτύπημα στο ευρώ και προετοιμάζει την οριστική
κατάρρευση της ΟΝΕ και τελικά της ΕΕ.

Δεύτερον, κερδίζει την έξοδό της στο Αιγαίο με τη συνένωση της
μακεδονικής περιφέρειας με τα Σκόπια. Όλα αυτά θα γίνουν με τη
συνδρομή της Τουρκίας που θα επιτηρεί και θα διαφεντεύει τις
συνομοσπονδίες των Βαλκανίων.

Σε αυτές τις περιοχές θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις απο ξένους επιχειρηματίες για να φαίνεται ότι ήταν καλή η συνένωση και σιγά σιγά ο πλούτος της χώρας-υπέδαφος και πετρέλαια που υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές-δεν θα ανήκουν πλέον στους Έλληνες.

Αντίθετα μέχρι να γίνει η έκρηξη, εσωτερική επανάσταση δεν θα υπάρξει καμία επένδυση στην Ελλάδα, κανένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεν θα κινείται και σε ο, τιδήποτε προτείνεται σαν ανάπτυξη θα μπαίνουν εμπόδια και καθυστερήσεις.

Ο στόχος θα είναι να οδηγηθεί η Ελλάδα στην πλήρη εξαθλίωση και υποταγή.

Η ΕΕ τελευταία αρχίζει να καταλαβαίνει το παιχνίδι της Αμερικής και σίγουρα θα προσπαθήσει να αντιδράσει και να λάβει κάποια μέτρα. Εάν όμως οι κυβερνήσεις μας θέλουν τη λύση της Αμερικής-οικονομική εξαθλίωση και βαλκανοποίηση-δεν θα μπορέσουν να κάνουν απολύτως τίποτα μια και η Ελλάδα θα σπρώχνεται συνεχώς σε όλο και απεχθέστερο δανεισμό έως την τελική στάση πληρωμών και την πτώχευση.

Τι μπορεί να συμβεί τότε με όλους αυτούς τους μετανάστες που κανένας δεν θέλει να μετρήσει και που υπολογίζονται σε τρία τουλάχιστον εκατομμύρια;
Δεν θα σκοτώνουν ο ένας-Έλληνας-τον άλλον-μετανάστη, προκειμένου ναεπιβιώσουν;
Και εάν δεν σκοτώνουν αυθόρμητα θα είναι δύσκολο σε ένα διαλυμένο κράτος να γίνει η μεγάλη προβοκάτσια; -Όπου ένα τζιπ θα περνάει και θα σκοτώνει αδιακρίτως μετανάστες και Έλληνες και αυτή η ενέργεια θα αποδίδεται σε ακραία στοιχεία;

Το παιχνίδι θα παιχτεί σε μια διελκυστίνδα όπου οι δυνάμεις της ΕΕ θα προσπαθούν να συγκρατήσουν την Ελλάδα μέσα στην ΕΕ ενώ η Αμερική με όλα τα μέσα που διαθέτει θα προσπαθεί να αποσπάσει την Ελλάδα απο αυτήν.

Τι θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση που θα έλθει όταν οι Παπανδρεϊκοί θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους; Διότι είναι σίγουρο ότι μόλις ολκληρώσουν το έργο τους με τον Καλλικράτη δεν θα μπορούν πια να μείνουν στην εξουσία.

Τι θα κάνει τότε ο λαός; Θα ακολουθήσει την Παπαρήγα και τον Τσίπρα για να υλοποιήσουν τα σενάρια made in USA ή θα αναδειχθεί κάποιος νέος ηγέτης μέσα από τα συντρίμια που άφησαν οι προηγούμενοι ηγέτες;

Οι λεπτομερείς αιτιολογήσεις των παραπάνω συμπερασμάτων

1. Η ιθαγένεια θα αναμείξει τους πληθυσμούς και έτσι θα συρρικνωθεί ο αμιγώς ελληνικός πληθυσμός. Συγχρόνως θα προετοιμάσει τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του Καλλικράτη και θα εξηγήσουμε γιατί. Για την απόφαση αυτή προβάλλονται βέβαια διάφορα λογικοφανή επιχειρήματα για να συσκοτισθεί ο πραγματικός στόχος.

2. Στην σκόπιμη και προσχεδιασμένη κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας συνηγορούν τα εξής γεγονότα:
Με την προηγούμενη κυβέρνηση μπορούσαμε να δανειστούμε με επιτόκιο κάτω απο το 3%. Μόλις έλαβε την εντολή η κυβέρνηση Παπανδρέου διακήρυξε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση εξαπατούσε τους ευρωπαίους συμμάχους μας στην
ΟΝΕ δηλώνοντας μικρότερο χρέος από το πραγματικό. Προκλήθηκε τέτοιος παγκόσμιος σάλος που ούτε να τον ονειρευτούν δεν μπορούσαν τα κοράκια που παραμόνευαν για να ανεβάσουν τα spreads και να κατακρημνίσουν την αξιοπιστία της Ελλάδας. Έγιναν τόσο άγαρμπες κινήσεις από μέρους της κυβέρνησης που μόνο μαθητευόμενοι μάγοι μπορούσαν να τους ξεπεράσουν.

Τα επιτόκια άρχισαν να ανεβαίνουν με τρελούς ρυθμούς και παρ' όλο που υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις, όπως δανεισμός από την Κίνα με 3%, δανεισμός από Ρωσία με 4,75%, ακόμα και από το ΔΝΤ με 3,5%, εμείς προτιμήσαμε να δανειστούμε από τα κοράκια με 6% και πάνω! διαλαλώντας συγχρόνως ότι μας εκμεταλλεύονται!

Πώς έγινε το μεγάλο κόλπο; Δυστυχώς με τη συνενοχή και τη συνεργασία της Τράπεζας της Ελλάδος, της Κυβέρνησης και GoldmanSachs της. Η Τράπεζα της Ελλάδος ξαφνικά και στα μουλωχτά ανέβασε τα Τ2 σε Τ10-από δύο ημέρες σε δέκα-και οι λεγόμενοι σορτάτακηδες οργίασαν, άρχισαν να πουλάνε και να αγοράζουν αέρα χωρίς να πληρώνουν επί μέρες, έτσι ώστε
να έχουν αρκετό χρόνο να κάνουν παιχνίδι στην αγορά και να κερδίσουν δισεκατομμύρια
-Με το ανεβοκατέβασμα της τιμής των ομολόγων.
Ασύλληπτη κομπίνα που την αποκάλυψε μόνο το blog του Πολίτη-gr.com

Γιατί ο εισαγγελέας δεν έψαξε να βρει ποιοι ωφελήθηκαν από αυτό το κόλπο;

Η ουσία είναι ότι χώρα θα μπορούσε να μην είχε φορτωθεί με τόσο μεγάλο χρέος σε τόσο μικρό διάστημα, κατά το οποίο σχεδόν όλοι τα είχαν χαμένα με τις τόσο ραγδαίες εξελίξεις.
Έπρεπε όμως να κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα!

Η κυβέρνηση βιάζεται υπερβολικά, παρ ότι βρίσκεται εν μέσω
οικονομικής κρίσης να ξοδέψει 4,5 δις για να περάσει το σχέδιο
Καλλικράτης και να εγκαταστήσει ένα σύστημα διακυβέρνησης που όπως διαβεβαιώνουν οι ειδικοί και εμπνευστές του όπως η κ. Τζάκρη, και μάλιστα με περισσή αναίδεια, ότι δεν θα θίξει οικονομικά κανέναν από αυτούς που εργάζονται στις δημοτικές επιχειρήσεις. Εφόσον δεν θα μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων
υπαλλήλων τι θα κερδίσουμε με την εφαρμογή του και μάλιστα μέσα σε τόσο μεγάλη οικονομική κρίση;
Δηλαδή όχι μόνο δεν θα εξοικονομηθούν χρήματα αλλά θα αυξηθούν οι δαπάνες και μάλιστα για υψηλόβαθμα στελέχη που θα κοστίσουν ο Θεός μόνο ξέρει πόσα.

Η κυβέρνηση βιάστηκε υπερβολικά να δώσει την ιθαγένεια σε μετανάστες την ώρα που φεύγουν με εμβάσματα προς τις χώρες τους δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

Επίσης η κυβέρνηση βιάστηκε να εκθέσει τη χώρα διεθνώς δημοσιοποιώντας τις «λαμογιές» όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων μειώνοντας την αξιοπιστία της χώρας και ανεβάζοντας τα επιτόκια δανεισμού από 3,8 που ήταν πριν τις εκλογές σε 7%, επιβαρύνοντας έτσι τις επόμενες γενιές με
ενα δυσβάσταχτο οικονομικό χρέος και με συνέπειες που μπορεί να είναι τραγικές για την Ελλάδα.

Γιατί δεν θέλουν να κάνουν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;

Αυτοί οι τρεις άξονες εθνικής σημασίας, που αναφέρθηκαν παραπάνω, σπρώχνονται με απίστευτη ταχύτητα στην τελική τους ευθεία, χωρίς καν συζήτηση για δημοψήφισμα.
Σε αντιπαράθεση με αυτές τις βιαστικες κινήσεις, εξαιρετικά αρνητικές για τους Έλληνες, η κυβέρνηση καθυστερεί να πάρει αποφάσεις για θέματα που θα ανακούφιζαν την οικονομία, καθυστερεί μέτρα ανάπτυξης και επενδύσεων που θα έπρεπε να είναι στην άμεση πρoτεραιότητα της. Και όχι μονο δεν προωθούνται οι επενδύσεις αλλα εξακολουθούν να
μπλοκάρονται εξαιτίας ενός αναποτελεσματικού και γραφειοκρατικού κράτους που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τέτοιου είδους αποφάσεις.
Από την άλλη δεν βάζουν φρένο στην παροχή εκατομμυρίων ευρώ προς τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να βάζουν και αυτές τροχοπέδη-ανάλογα με τις επιδιώξεις τους, σε αποφάσεις που θα ανακούφιζαν την οικονομία.

Καθυστερούν να ανοίξουν το πόθεν έσχες των πολιτικών και όλων αυτών των φορέων που διασπάθισαν το κρατικό χρήμα όπως των εφοριακών, των δημοσίων υπαλλήλων για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες και των υπαλλήλων της πολεοδομίας.

ΕΛΕΟΣ κύριοι Κυβερνώντες!"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι στα Γιάννενα που τελειώνει η Ελλάδα θα σου πει στην...



Ιαπωνία μήπως;
Άσε ρε μας ρε Μιλόσοσκι....
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε...
Πολλές φορές σκέφτομαι αν έχει νόημα να κάνουμε διάλογο με τέτοια άτομα...




Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/07/blog-post_1065.html#ixzz0t1wcs800

Τι έγινε με τους Γεωργιανούς ρε παιδιά;

Συνελήφθη Γεωργιανή που είχε τεμαχίσει γυναίκα και την είχε πετάξει σε κάδο

ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ

Συνελήφθη Γεωργιανή, που είχε τεμαχίσει μια τοκογλύφο και την είχε πετάξει σε κάδο στα Πετράλωνα. Η σωρός της γυναίκας είχε βρεθεί στο κάδο, κομμένη στη μέση με μαχαίρι!


Συνελήφθησαν 6 Γεωργιανοί ληστές που είχαν ριμάζει την Πεύκη και το Μαρούσι

ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ 48 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ

Συνελήφθησαν έξι Γεωργιανοί που στην κυριολεξία είχαν ριμάξει την Πεύκη και το Μαρούσι. Συγκεκριμένα ταυτοποιήθηκεν 48 (!) διαρρήξεις!...

Παπανδρέου..."μειώθηκε η εγκληματικότητα....."




Ούτε στην γενική απεργία δεν σταμάτησαν τη δράση τους οι κακοποιοί που έφτασαν να ληστεύουν περαστικούς στη μέση του δρόμου ακόμη και μέρα μεσημέρι. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κλέψουν ακόμη και... κολυμπήθρα από ιερό ναό, μαζί με πέντε κιλά λάδι που υπήρχε για τις βαφτίσεις.

Βλέπετε, οι κακοποιοί αν και σε ημέρα απεργίας, δούλεψαν και μάλιστα... υπερωριακά. Στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ρενιέρη μέρα μεσημέρι δύο άνδρες, αλλοδαποί σύμφωνα με τις περιγραφές, πλησίασαν μια γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στο πεζοδρόμιο, της επιτέθηκαν, την ακινητοποίησαν και άρπαξαν την χρυσή αλυσίδα που είχε στο λαιμό.

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα κι ένας οδηγός ταξί που κινούνταν στο περιφερειακό του Γαλατσίου. Τρία άτομα που εμφανίστηκαν ως πελάτες του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι και άρπαξαν ολόκληρο το μεροκάματο, κάπου 140 ευρώ. Οι ληστές μάλιστα πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να μην τους καταδιώξει ο άτυχος οδηγός, ο οποίος όμως ήταν τόσο χτυπημένος που όχι μόνο δεν μπορούσε να οδηγήσει το ταξί αλλά δεν μπορούσε καν να σταθεί στα πόδια του. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στην Αλίαρτο συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο ζευγάρια Ρουμάνων γιατί σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Όπως διαπιστώθηκε από τον περασμένο Απρίλιο κυρίως στην περιοχή της Λειβαδιάς είχαν κάνει περισσότερες από οκτώ κλοπές σε καταστήματα, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λειβαδειάς και στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Συνολικά είχαν κλέψει 1.500 ευρώ σε μετρητά, διάφορα εμπορεύματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 16.000 ευρώ.

Η πιο απίστευτη κλοπή όμως έγινε σε ένα χωριό της Καρδίτσας. Οι αθεόφοβοι διαρρήκτες τρύπωσαν στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και έκλεψαν όχι το παγκάρι, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά την... κολυμπήθρα για τις βαφτίσεις - αξίας 1.500 ευρώ. Πήραν μάλιστα κι ένα πεντόκιλο δοχείο με ελαιόλαδο, ποσότητα αρκετή για μερικές δεκάδες βαπτίσεις αλλά και για μαγειρική...star.gr

Παπανδρέου το μεσημέρι στην Βουλή.
"Η εγκληματικότητα στην Χώρα μειώθηκε από τότε που αρχίσαμε
την νομιμοποίηση των μεταναστών."

400 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Ή 80.000 ΕΥΡΩ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ;

Περίεργα πράγματα σήμερα στη Βουλή. Στην τριτολογία του Παπανδρέου για "ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ' ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, έβγαλε "ψεύτη" τον αρχηγό κόμματος της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα τον Αλέξη Τσίπρα του Συριζα, λέγοντάς του, πως στην ερώτηση που μου είχε κάνει, ότι δώσαμε 400 εκατομμύρια σε δικηγόρους η αλήθεια είναι ότι δώσαμε σε δικηγόρους 80.000 ευρώ.

Και ο Παπανδρέου, "μάλωσε" τον Τσίπρα λέγοντάς του "Να μην δημιουργείτε εντυπώσεις στον Ελληνικό λαό."

Συνεπώς κάποιος από τους δύο λέει ψέματα, μέσα στη Βουλή! Ποιος;

Απάτη μαμούθ στο Τ.Τ. Μουζακίου!

Μία από τις μεγαλύτερες καταχρήσεις στην ιστορία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου



Υπάλληλος της τράπεζας κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε ποσό από καταθέσεις πελατών το οποίο ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ! Η υπόθεση έχει ήδη διαλευκανθεί από τις εσωτερικές υπηρεσίες ελέγχου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου καθώς υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα ίχνη, ενώ η έρευνα διήρκησε αρκετές μέρες. Η απάτη βασίστηκε...


στην κλασσική μέθοδο της αφαίρεσης χρηματικών ποσών από λογαριασμούς καταθετών που βρίσκονται σε μακρόχρονη ακινησία. Όταν μάλιστα εμφανιζόταν κάποιος από τους κατόχους αυτών των λογαριασμών για να κάνει ανάληψη, ο συγκεκριμένος υπάλληλος έβαζε κανονικά τα χρήματα στο βιβλιάριο του πελάτη αφαιρώντας τα από λογαριασμό άλλου καταθέτη... Ήδη ο κατηγορούμενος έχει τεθεί σε αργία ενώ με απόφαση εισαγγελέα του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
http://www.kosmoslarissa.gr/article/7223/

ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

-Αγωνιστής της Δημοκρατίας: Κάτοικος Εκάλης, με βίλλα 500 τ.μ., play-room και πισίνα.

-ΑΕΠ: Αναμενόμενη Ελληνική Παρακμή (μετά το 1981).

-Αλαβάνος Αλέκος: Γραφικός εισοδηματίας, με έντονο υπαρξιακό πρόβλημα.

-Αξιοκρατία: Παρέα, κουμπάροι, γκόμενες, φιλαράκια.

-Βελανίδια: Τα τρώγανε οι Ευρωπαίοι, όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες. Τώρα θα τα φάμε εμείς.

-Βουλή: Καραγκιόζ Μπερντέ.

-Βουλγαράκης Γιώργος: Νεωτερικός Έλληνας φιλόσοφος ("Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό").

-Γενιά του Πολυτεχνείου (ή Poulitechniou): Βλ. Πιράνχας.

-Δεσμεύομαι: Κοροϊδεύω.

-Δεσμεύομαι προσωπικά: Σας έχω χεσμένους κορόϊδα!

-Διαφθορά: Λαϊκό, προοδευτικό κίνημα στον Δημόσιο Τομέα. Ηγετική φυσιογνωμία του, ο Ανδρέας Παπανδρέου.

-Ελλάδα: Closed due to moral and financial bankruptcy. IMF

-Εντιμότητα: Χαρακτηριστικό του ντόπιου μειονοτικού Ελληνισμού.

-Καραμανλής Κώστας: Πρώην εικονικός πρωθυπουργός.

-Καρατζαφέρης Γιώργος: ± Adolf Hitler x Che Guevara + ? : Εκκλησία - Μητσοτάκης x Συναγερμός = Μακρυά.

-Κομμουνιστής: Δυστυχής που πάσχει από μανιοκατάθλιψη. Δεν τολμάει να κοιταχτεί στον καθρέφτη, μην και δει την πραγματικότητα.

-Μαύρο χρήμα: Η "λοκομοτίβα" της ελληνικής αγοράς.

-Μεϊμαράκης Γιώργος: Πολλά βαρύς, με πέντε μπουρμπουλήθρες.

-Μπακογιάννη Ντόρα: Passionaria des arloumbas.

-Παπανδρέου Γιώργος ή Yorgo ή Pedi: Η συνέχεια και το τέλος της ταινίας, "Η κατάρα των Παπανδρέου". Το επεισόδιο προσφέρουν το State Department και η CIA.

-Παπαρήγα Αλέκα: Δύσμορφο ανθρωποειδές. Λέγεται πως προέρχεται από κατεψυγμένο σπέρμα του Λένιν.

-Παυλόπουλος Προκόπης: Εκφυλισμένο είδος αιλουροειδούς. Δραπέτης ευρωπαϊκού ζωολογικού κήπου που δεν επιθυμεί την επιστροφή του.

-Πετσάλνικος Φίλιππος: Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Για να μετρήσεις το IQ του, χρειάζεσαι πηγάδι.

-Σημίτης Κώστας: Ακριβή κούκλα, made in China, που φωνάζει Ισχυρή Ελλάδα! Έχει αποσυρθεί από την αγορά ως επικίνδυνη.

-Τζιπ: Όπως Τζίπσυ.

-Τσίπρας Αλέξης: Το γλωσσάρι αυτό δεν ασχολείται με χυδαία cartoons.

-Φιλότιμο: Η λέξη έχει απαλειφθεί.

Τεράστιο βήμα στην καταπολέμηση του AIDS!

ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ 91% ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ HIV

Ενα τεράστιο βήμα για την καταπολέμηση του AIDS έκαναν αμερικανοι επιστήμονες. Ανακάλυψαν 3 αντισώματα πολυ ισχυρά, το ένα απο τα οποία μάλιστα...

καταφέρνει να εξουδετερώσει έως και το 91% των στελεχών του HIV που ειναι το μεγαλύτερο ποσοστό που εχει σημειωθεί ποτέ

14.670 λαθρομετανάστες απελάθηκαν από τη Γαλλία-ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΝ???

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2010

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010 η Γαλλία απέλασε 14.670 λαθρομετανάστες ενώ οι αστυνομικές αρχές εξάρθρωσαν 115 κυκλώματα που έφερναν παράνομα στη χώρα μετανάστες. Ο υπουργός Μετανάστευσης, Ερίκ Μπεσόν, έχει θέσει ως στόχο την απέλαση 28.000 ατόμων μέχρι το τέλος του έτους. Το 2009 ο στόχος ήταν στις 27.000 και απελάθηκαν 29.000 λαθρομετανάστες.

Συνελήφθησαν 2.421 δουλέμποροι και 880 άτομα που απασχολούσαν παράνομους μετανάστες.

Δόθηκαν 90.838 άδειες μακράς παραμονής, εκ των οποίων οι 13.077 σε οικονομικούς μετανάστες, 31.744 σε φοιτητές, 4.779 σε άτομα που είχαν ζητήσει άσυλο και 41.238 για οικογενειακούς λόγους.

Aυξήθηκε σημαντικά (+11,7%) ο αριθμός των ατόμων που απέκτησαν τη γαλλική υπηκοότητα, από 56.251 κατά το πρώτο εξάμηνο του 2009 στους 62.824 το πρώτο εξάμηνο του 2010.

Σε πλήρη αδυναμία 350.000 μικροί επαγγελματίες

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψαν χθες οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της περιοχής τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις εμπορικές επιχειρήσεις, στους βιοτέχνες και τους επαγγελματίες καθώς και τους αυτοαπασχολούμενους στη σύσκεψη που διοργανώθηκε από τη γραμματεία Μαγνησίας της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ) στο Βόλο.

Σύμφωνα με τη ΠΑΣΕΒΕ περισσότεροι από 350.000 μικροί επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

«Ένα κατάστημα ανοίγει και δύο κλείνουν», επεσήμανε ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ
Γερ. Χιόνης που βρέθηκε στο Βόλο στο πλαίσιο πανελλαδικής καμπάνιας.