Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ


Συμφωνα με το CNN στο δειπνο προς τιμη του νεου προεδρου της Αμερικης στο Καπιτωλιο κατερρευσε ο Γερουσιαστης της Μασσαχουσετης Έντουαρντ Κένεντι.

Τιμοσενκο η Πρωθυπουργος


Η συνφωνια Ρωσιας ουκρανιας εκλεισε η παροχη φυσικου αεριου αρχισε.
ΤΟ ΘΕΜΑ ομως ειναι η Τιμοσενκο την εχετε δει με τα μαλλακια της κατω
ΟΧΙ ειπατε?

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ..

Κύριε Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών απαντήστε…
Στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κοσμήτωρ είναι η Ελένη Χριστινάκη, καθηγητής ο Παναγιώτης Χριστινάκης. Από κει και πέρα παρακολουθήστε την πορεία της οικογένειας:
Η κόρη Ειρήνη Χριστινάκη έλαβε διδακτορικό τον Αύγουστο του 2004 από τον πατέρα της Παναγιώτη Χριστινάκη τότε Πρόεδρο του Τμήματος που ήταν επιβλέπων του διδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στις προσπάθειές της για διδακτορικό στη Νομική Αθηνών και στη Νομική Θράκης. Σε λίγους μήνες εκλέγεται... κατ΄ ευθείαν επίκουρη καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο που απαιτεί κάποια χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του διδακτορικού. Χαρακτηρίστηκε διεθνούς κύρους επιστήμων!!! και άκουσον άκουσον μέσα σε τρία χρόνια το 2008 σε ηλικία 35 ετώ! ν γίνεται τακτική ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!, παρακάμπτοντας πάλι το νόμο.
Στη συνέχεια ο γαμπρός Χριστινάκη, Αθανάσιος Γλάρος και σύζυγος της Ειρήνης Χριστινάκη εκλέγεται επίκουρος καθηγητής στο ίδιο Τμήμα.
Ο αδελφός του γαμπρού Χριστινάκη, Γεώργιος Γλάρος ετοιμάζεται και αυτός για άλλη θέση στο ίδιο Τμήμα.
Η άλλη κόρη του Χριστινάκη, Όλγα Χριστινάκη, ετοιμάζεται και αυτή για τη Σχολή και πήρε θέμα διδακτορικού με επιβλέπουσα την αδελφή της, Ειρήνη Χριστινάκη.
Ο άλλος γιός Χριστινάκη, Επαμεινώνδας Χριστινάκης, πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλος στην Κύπρο, χωρίς πτυχίο Θεολογίας και χωρίς μάστερ που είναι απαραίτητο, γίνεται και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ και στην επιβλέπουσα επιτροπή ορίζεται πάλι ο καθηγητής Χριστινάκης.
Κύριε Πρύτανη τι έχετε να πείτε στους φοιτητές που αξίζουν και αγωνίζονται τίμια αλλά δεν έχουν το προνόμιο να είναι παιδιά καθηγητών;
Τι έχετε να πείτε στους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς;
Γιατί συμφωνείτε με την προκλητική συμπεριφορά της οικογένειας Χριστινάκη;
Πρέπει να ξέρετε ότι η οικογένεια Χριστινάκη έχει και άλλα τρία παιδιά. Θα τους κάνετε όλους καθηγητές;"
ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΣ


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΜΠΟΥΣ


Το ιδιο και η ελλαδα

EYXARISTIES


Κυριε μπους η αμερικη σε ευχαριστει

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Επιθεση βομβιστη στο ΙΡΑΚ


Σκοτωσε 46 και τραυματισε 100 ανθρωπους στη διαρκεια μιας γιορτης.
Στο εστιατοριο υπηρχαν μεσα πολλες γυναικες και παιδια.
Για αλλη μια φορα τα παιδια πληρωσαν τον φανατισμο των
τρελων γιατι περι αυτου προκειτε.

Πολιτικό άσυλο ζήτησε ο Ιρακινός δημοσιογράφος


Ιράκ — Ο ιρακινός δημοσιογράφος Μουνταζέρ αλ-Ζαίντι που πέταξε τα παπούτσια του εναντίον του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, βρίζοντάς τον «σκυλί» στις 14 Δεκεμβρίου στη Βαγδάτη, ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ελβετία, ανακοινώθηκε από Ελβετό δικηγόρο στην μεγάλης κυκλοφορίας τοπική εφημερίδα La Tribune.
«Στις αρχές του μήνα η οικογένειά του ήρθε σε επαφή μαζί μου μέσω του Ερυθρού Σταυρού και τώρα πρόκειται να ενεργήσω στις αρμόδιες ομοσπονδιακές ελβετικές αρχές ώστε να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, τόνισε ο δικηγόρος Μάουρο Πότζια.
«Τώρα πλέον, και παρά το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των Ιρακινών τον υποστηρίζει, δε μπορεί να εργαστεί στη χώρα του, στο επάγγελμά του χωρίς να δέχεται πιέσεις. Εξάλλου είναι εξαιρετικά επικριτικός προς την κυβέρνηση του Ιράκ και εναντίον των Αμερικανών. Η ζωή του λοιπόν είναι σαφές ότι, εάν παραμείνει στη χώρα του, θα είναι μια κόλαση» πρόσθεσε ο δικηγόρος κ. Πότζια.
Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η οικογένεια του δημοσιογράφου χαρακτήρισε λανθασμένες τις πληροφορίες περί αίτησης ασύλου. «Οι πληροφορίες δεν έχουν καμία βάση. Ο Μουνταζέρ δεν ζήτησε πολιτικό άσυλο. Όλα είναι ψέματα», ανέφερε ο Μαϊτάμ αλ Ζαΐντι, νεότερος αδελφός του δημοσιογράφου.
Ο ίδιος παραδέχθηκε, όμως, ότι η οικογένειά του αποδέχθηκε προσφορά από ομάδα Ελβετών δικηγόρων να βοηθήσουν στην υπεράσπιση του 29χρονου αδελφού που κρατείται αφότου σημειώθηκε το περιστατικό.
Ο δημοσιογράφος θα δικαστεί στο Ιράκ για «επίθεση» και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο κάθειρξης μέχρι 15 ετών εάν κριθεί ένοχος.
pathfindes

Στο μυαλο του Ομπαμα


Ενα ρητο λεει.
Η αξια ενος ανθρωπου και οχαρακτηρας θα φανειοταν ασκηση εξουσια.
Το καλο με τον ΟΜΠΑΜΑ ειναι οτι ηρθε οταν ολος κοσμος χρειαζοταν την αλλαγη πλευσης σε οτιδηποτε τον αφορα. Τα πραγματα αντικειμενικα ειναι πολυ δυσκολα. Αλλα αν εχει
αυτο που μας εχει δειξειτοσο καιρο, τον καλο εννοουμενο τσαμπουκα ολα θα πανε
καλα.Αλλωστε το ρισκο ειναι δικο του.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ?


Η πιο σημαντικη στιγμη της ομιλιας του ηταν,οταν τελειωναντας ειπε,οτι ζουμε σε μια χωρα που πριν 60 χρονια δεν σερβιραν τον πατερα του στα ρεστωραν και τωρα αυτοσ ειναι προεδρος τησ Αμερικης.Θα δουμε ποτε κατι τετοιο στην Ελλαδα που μας κυβερνανε 100 χρονια τα ιδια επωνυμα,για να μη πω και το πιο προχωρημενο,δηλαδη να δουμε ασ πουμε Αλβανο δευτερης γενιας πρωθυπουργο!!!Δεν ειναι ανεκδοτο σοβαρα τα γραφω.

ΟΜΠΑΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ






















ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?Ο ΝΕΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ,ΑΓΙΟΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ!!!!!

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ


Είναι εδώ και 15 χρόνια Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στον Παναμά και οι επιχειρηματικές του πολυποίκιλες δραστηριότητες έχουν σαν βάση τους τον Παναμά, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες κ.λπ., με μία φανταστική γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, από... καρφίτσες... μέχρι αεροπλάνα.
Ανεπανάληπτο και εντυπωσιακό είναι το ανθρωπιστικό του έργο: «Έχει ιδρύσει στον Παναμά Ελληνικό Σχολείο με το όνομα ΑΘΗΝΑ, αλλά και ξενώνα για τη φιλοξενία Ελλήνων, ενώ τώρα προχωρεί και στη δημιουργία ενός γιγαντιαίου νοσοκομειακού συγκροτήματος στον Παναμά για να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης του κόρης Ιρμίτα, που πριν από πέντε χρόνια μία νταλίκα «αφηνιασμένη» της πήρε τη ζωή, στα 21 της χρόνια, την παραμονή που θα ερχόταν από τον Παναμά στην Ελλάδα για μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.



Εκείνο, όμως, που συγκινεί περισσότερο απ όλα είναι μια άγνωστη πρωτοβουλία του Χαράλαμπου Τζανετάτου, που έπεισε τον Πρόεδρο του Παναμά και φίλο του, τον Martin Torrijos, να αποσύρει την αναγνώριση που είχε κάνει ο Παναμάς στα Σκόπια, για να λέγονται Μακεδονία, και έτσι τώρα είναι διπλά υπερήφανος, αφού χάρη στη μεσολάβησή του ο Παναμάς λέει «ΟΧΙ» στους Σκοπιανούς.

http://paratolmo.blogspot.com/2009/01/blog-post_5467.html

Νύφη... 107 ετών αναζητά σύζυγο!


Μία γυναίκα από το Πεκίνο, μόλις 107... Μαΐων, που φοβόταν να παντρευτεί όταν ήταν νέα, αποφάσισε να ψάξει για σύζυγο και ελπίζει να βρει κάποιον συνομήλικό της αιωνόβιο, ώστε να έχει έναν σύντροφο να συζητάει μαζί του.
Η Wang Guiying, όπως είναι το όνομά της, φοβάται ότι έχει αρχίσει να γίνεται φόρτωμα στα επίσης ηλικιωμένα ανίψια της από τότε που έπεσε και έσπασε το πόδι της, πριν από 5 χρόνια, δηλαδή όταν ήταν 102 ετών, και αναγκάστηκε να σταματήσει να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, όπως για παράδειγμα να πλένει τα ρούχα της.
«Είμαι ήδη 107 ετών και ακόμα δεν έχω παντρευτεί,» δηλώνει χαρακτηριστικά η Guiying στην εφημερίδα Chongqing Commercial Times. «Τι θα συμβεί εάν δεν βιαστώ και δεν βρω σύζυγο;»
AΠΟ pathfindes
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Στα σαγονια του καρχαρια


Πολλες επιθεσεις σε ανθρωπους κανουν καρχαριες τον τελευταιο μηνα
στην Αυστραλια. Ειδικοι λενε οτι αυτο ειναι ανεξηγητο οποτε ο
καθενας λεει απλα την γνωμη του κατα το δοκουν.Το σιγουρο ειναι οτι το ανθρωπινο κρεας δεν τους αρεσειΞερετε τι πιστευω εγω πανω στο θεμα.
Οτι οι καρχαριες εχουν αρχισει να σαβουριαζουν ασχημα δεν εξηγητε αλλιως.

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος των Τεμπών, έκλεισαν από τη μία το μεσημέρι αγρότες της Θεσσαλίας. Η κυκλοφορία διεξάγεται από Δομοκό Ν. Μοναστήρι - Φάρσαλα - Ελασσόνα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ!!!!!

Μάκη χρόνια πολλά και να είσαι καλά με υγεία και ευτυχία το κυριότερο.
Όλη η οικογένεια να είναι καλά. Επειδή λέγεσαι Ευθύμιος θα πλακώσει όλος ο κόσμος τα τηλέφωνα!(και εμείς τους το θυμίζουμε. Άλλη μια υποχθόνια κίνησή μας)

Χρόνια πολλάααααααα

(είδατε έχουμε ακόμα ανθρωπιά μέσα μας. Αλλά στο βάαααααθος)!

ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


http://atsarantos.blogspot.com/2009/01/blog-post_20.html

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ


Το ιστορικό θέατρο ελληνικών χορών «ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ», αντιμέτωπο με την οικονομική ασφυξία και την κρατική αναλγησία, κινδυνεύει να κλείσει.

"Αποτελεί ένα ζωντανό μουσείο του ελληνικού χορού, διαθέτοντας ένα συγκρότημα ενενήντα ατόμων (χορευτές, οργανοπαίχτες και τραγουδιστές), ομάδα μελέτης της αρχαίας ελληνικής όρχησης καθώς και μια ανεκτίμητης αξίας συλλογή - τη μεγαλύτερη στα Βαλκάνια με περισσότερες από 2.000 αυθεντικές φορεσιές - με κεντήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα λαϊκής τέχνης που φοριούνται στις παραστάσεις. Ο λόγος για το ιστορικό Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου», με τη σπουδαία προσφορά στη...

διάσωση και ανάδειξη της παράδοσής μας, τόσο μέσα από τις δεκάδες παραστάσεις του κάθε χρόνο, όσο και μέσα από τις άλλες του δραστηριότητες (μαθήματα χορού για αρχάριους, σεμινάρια και διαλέξεις για πεπειραμένους χορευτές και δασκάλους συγκροτημάτων, μαθήματα παραδοσιακών οργάνων και κεντήματος). Παράλληλα, διαθέτει πλούσια βιβλιοθήκη, αρχείο ηχογραφήσεων, ταινιών, φωτογραφιών και δίσκων.

Ελευθερος ο παναγοπουλος


Τον αφησαν γυρω στις μια το πρωι και τον
βρηκε η αστυνομια να καθεται σε ενα
παγκακι. Τελος καλο ολα καλα.
Ας ασχοληθουν τωρα και λιγο με θεματα
πιο σοβαρα που αφορουν τους ανθρωπους του μοχθου.