Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΄΄ΦΙΛΙΑ΄΄

Με αγωγή 40 εκ. απειλεί την Τζένιφερ Λόπεζ το ψευδοκράτος...


Aπό το http://hollywood.greekreporter.gr/

Το ξενοδοχείο “Cratos” στην κατεχόμενη Κύπρο απείλησε την Τζένιφερ Λόπεζ με αγωγή 40 εκατομμυρίων μετά την ακύρωση της συναυλίας της για «πολιτικούς» λόγους.
Ο διευθυντής της τουρκικής εταιρείας στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο και το καζίνο, είπε στην Λόπεζ πως ακόμα έχει χρόνο να αλλάξει γνώμη.
«Το συμβόλαιο δεν έχει λυθεί. Αν δεν φανεί στην συναυλία, θα ξεκινήσουμε διαδικασία για αποζημίωση 35-40μ εκατομμυρίων»προειδοποίησε ο Murat Bozoglu, από την έδρα της εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη.
«Η ακύρωση δεν καλύπτεται από καμία ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψε μαζί μας» είπε ο...
Bozoglu.
Όπως πρώτο το Greek Reporter έγραψε, η τζενιφερ Λόπεζ είχε αρχίσει να σκέφτεται την ακύρωση της συναυλίας της στην κατεχόμενη Κύπρο που προκάλεσε πολιτική αναταραχή και προκάλεσε θυμό στην ελεύθερη Κύπρο.
Μετά την απόφασή της να δεχτεί 3 εκατομμύρια δολάρια για να συμμετέχει στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου “Cratos”, πολιτικές ομάδες πίεσης, οργανισμοί και μεμονωμένα άτομα εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την επιλογή της.
Η ΑΗΕΡΑ σε δήλωσή της είπε πως η συναυλία «θα ήταν ένα δείγμα αποδοχής μια παράνομης οντότητας, που αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία».
Στο Facebook, μια σελίδα που δημιουργήθηκε για το γεγονός μάζεψε 14000 θαυμαστές μέσα σε λίγες μέρες, οι οποίοι αντιτίθονταν στην εμφάνιση της τραγουδίστριας στα κατεχόμενα.
Ο εκπρόσωπος της Λόπεζ δήλωσε στο TMZ.com σχετικά με την ακύρωση της συναυλίας:
«Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν θα υποστήριζε ποτέ κανένα κράτος, χώρα θεσμό ή καθεστώς που θα σχετίζονταν με οποιαδήποτε μορφή με παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
«Μετά από πλήρη αξιολόγηση των συνθηκών στην Κύπρο, αποφάσισε να αποσυρθεί. Ήταν μια απόφαση που δείχνει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής».
Η Λόπεζ επρόκειτο να εμφανιστεί στις 24 Ιουλίου, 4 ημέρες μετά την επέτειο της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
Η Κύπρος χωρίστηκε στα δύο, όταν η Τουρκία κατέλαβε το βόρειο τμήμα του νησιού το 1974. Η αυτοαποκαλούμενη Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία, η οποία έχει στρατεύματα μέχρι και σήμερα στην κατεχόμενη πλευρά του νησιού.

Στον αέρα η αυριανή λειτουργία του Μετρό!

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

Κανείς δεν ξέρει αν το μετρό της Αθήνας θα λειτουργήσει αύριο κανονικά, καθώς το σωματείο των εργαζομένων επιμένει να πραγματοποιήσει την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει, παρά τον απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας, το οποίο την έκρινε παράνομη. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις απολύσεις των περίπου 280 συμβασιούχων συναδέλφων τους και στην περικοπή των αποδοχών τους.

Οσα πρέπει να ξέρετε για την Ασφάλιση Αυτοκινήτου



car-insurance.jpg
Η ασφάλιση του αυτοκινήτου μας είναι υποχρεωτική με βάση το νόμο 489/74, όπως τροποποιήθηκε από τον νόμο 3557/2007, για αστική ευθύνη και ηθική βλάβη. Πριν αποφασίσετε, όμως, να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτεροι προσεκτικοί:

Πριν τη σύναψη του ασφαλιστηρίου:

* επιλέξτε οι ίδιοι την ασφαλιστική που επιθυμείτε (αντισταθείτε στην ασφαλιστική που σας επιβάλλει η αντιπροσωπεία, αν παρόλαυτα σας επιβληθεί συγκεκριμένη ασφαλιστική έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε άλλη μετά την πάροδο ενός εξαμήνου)

* κάντε έρευνα αγοράς για να ελέγξετε ποιοι είναι οι όροι και τα ασφάλιστρα που σας εξυπηρετούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: στις προαιρετικές καλύψεις! Εσείς επιλέγετε αν επιθυμείτε κάποιες από αυτές!

Αφού επιλέξετε ασφαλιστική εταιρεία:

* προσέξτε, ώστε η ασφαλιστική σας να διαθέτει έντυπο φιλικής συμμετοχής

* διαβάστε προσεκτικά το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και βεβαιωθείτε ότι αυτά που συμφωνήσατε περιέχονται σ’ αυτό.

* προσέξτε τυχόν εξαιρέσεις. Με το νέο νόμο δεν επιτρέπονται πλέον εξαιρέσεις, πέραν των ελάχιστων που προβλέπονται σε αυτόν …….(να βάλουμε τις εξαιρέσεις)

* επιλέξτε από τις προαιρετικές καλύψεις αυτές που εσείς θέλετε, αφού ενημερωθείτε εγγράφως για το κόστος κάθε μιας.

Μετά τη σύναψη του ασφαλιστηρίου:

* κρατήστε αντίγραφο του ασφαλιστηρίου

* καταβάλετε το ασφάλιστρο στην ημερομηνία που αναγράφεται σε αυτό ή το αργότερο ένα (1) μήνα μετά

* ελέγχετε εάν το αναγραφόμενο ποσό του ασφαλίστρου είναι σύμφωνο με τις καλύψεις που έχετε συμφωνήσει

* συμβουλευτείτε τον ασφαλιστή σας αν κάτι δεν κατανοείτε

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη λήψη αποζημίωσης σε περίπτωση ζημίας:

* η ασφαλιστική εταιρεία υποχρεούται να σας αποδώσει το ποσό της αποζημίωσης που δικαιούστε σε διάστημά ενός μήνα από την κατάθεση των τιμολογίων

* σε περίπτωση καθυστέρησης απευθυνθείτε εγγράφως στην εταιρεία και κοινοποιήστε στην ΕΚΠΟΙΖΩ

* σε περίπτωση άρνησης της ασφαλιστικής εταιρείας να καταβάλει την αποζημίωση που δικαιούστε μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας δικαστικά σε διάστημα το αργότερο πέντε (5) ετών από την ημέρα του ατυχήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

1. Με το νέο νόμο προβλέπεται η υποχρέωση της ασφαλιστικής εταιρείας να κλιμακώνει τα ασφάλιστρα της κάλυψης για υλικές ζημιές (π.χ. σε περίπτωση κλοπής) του ασφαλισμένου αυτοκινήτου ανάλογα με την αξία που έχει το αυτοκίνητο. Την ευθύνη για την ορθή αποτίμηση της αξίας του αυτοκινήτου φέρει η ασφαλιστική εταιρεία, η οποία και υποχρεούται σε περίπτωση υψηλότερης ανακριβούς αποτίμησης να επιστρέψει το υπερβάλλον ασφάλιστρο με την απειλή μάλιστα διοικητικής κύρωσης.

2. Διευρύνθηκε ο χρόνος παραγραφής της αξίωσης του ζημιωθέντος κατά της ασφαλιστικής εταιρείας από δύο σε πέντε έτη από την ημέρα του ατυχήματος. Μέχρι σήμερα προβλεπόταν διετής χρόνος παραγραφής.

3. Η καταγγελία της σύμβασης, από οποιοδήποτε των συμβαλλομένων μερών, γίνεται εγγράφως και επιφέρει τα αποτελέσματα μετά την πάροδο τριάντα ημερών από την παρέλευση αυτής στο άλλο μέρος.

Πηγή ΕΚΠΟΙΖΩ

"Πράσινη vs Γαλάζια Αξιοκρατία 1-1"

"Την ώρα που η κυβέρνηση και ο κύριος Πάγκαλος φωνάζουν για τις προσλήψεις στην ΑΓΡΟΓΗ και που μιλάνε για αξιοκρατία στις προσλήψεις του δημοσίου (ακόμα και των συμβάσεων ορισμένου χρόνου) μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων κάνουν προσλήψεις επικουρικού παραϊατρικού προσωπικού χωρίς να έχει προκυρηχθεί ουδεμία ...
προκύρηξη χωρίς να έχουν αξιολογηθεί απο οπουδήποτε τα άτομα αυτά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με παιδιά (δεν θα τα χαρακτηρίσω πράσινα) που απλά θέλουν μια δουλειά, αλλά με τα "πράσινα" γραφεία που τάζουν και ακόμα περισσότερα. Το παράλογο είναι ότι αυτό συμβαίνει στα Τρίκαλα που είναι και η "επίμαχη" πόλη για το σκάνδαλο της ΑΓΡΟΓΗΣ και του Κου Χατζηγάκη. Φαίνεται όμως ότι η ισότητα και η αξιοκρατία για την κυβέρνηση πρέπει να ισχύει για του πάντες (εκτός από τα δικά μας παιδιά)..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Προς τα πού πέφτει η Βουλή;;;;;;;;;;;


Απίστευτη υπόθεση “τακτοποίησης” βουλευτών που έχουν την ιατρική ιδιότητα σε δημόσια νοσοκομεία αποκαλύπτει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Συνολικά 17 βουλευτές έχουν καταλάβει διευθυντικές θέσεις στο ΕΣΥ, ακόμη και αν αντικειμενικά δεν πληρούν τα κριτήρια.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μέσα στην τελευταία εξαετία 17 βουλευτές – γιατροί διορίστηκαν σε νοκοκομεία λόγω της βουλευτικής τους ιδιότητας και πληρώνονται κανονικά με διευθυντικό μισθό.

Το δικαίωμα αυτό δίνεται βάσει νόμου του 1988 επί ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ισχύει μέχρι σήμερα χωρίς να αμφισβητηθεί η λειτουργικότητά του από κανέναν. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις: ένας γιατρός 66 ετών – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – διορίζεται διευθυντής δημοσίου νοσοκομείου όταν το ανώτατο ηλικιακό όριο που προβλέπεται από το νόμο είναι τα 55 χρόνια. Χειρούργος που έχει να πιάσει νυστέρι 20 χρόνια διορίζεται διευθυντής χειρουργικής στο ΕΣΥ.

Τη στιγμή που μειώνονται οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, οι βουλευτές που εκμεταλλεύονται αυτή τη ρύθμιση παίρνουν 4.000 ευρώ μηνιαίως και διορίζονται με μία απλή αίτηση – αν χάσουν τη βουλευτική τους έδρα – στο νοσοκομείο της επιλογής τους, ανεξαρτήτως αν η παρουσία τους εκεί κρίνεται απαραίτητη.

Στη λίστα των βουλευτών που έχουν κάνει χρήση της ρύθμισης σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, περιλαμβάνονται από το ΠΑΣΟΚ ο Μ. Νεονάκης, ο Σ. Μανίκας, ο Δ. Κοσσυβάκης, ο Χ. Σμυρλής, ο Δ. Θάνος. Επίσης από ΝΔ ο Λ. Λυμπερακίδης και ο Π. Μελάς στον οποίο προτάθηκε θέση στο Τζάνειο και την αρνήθηκε. Η θέση του προτάθηκε παρά το γεγονός ότι δεν πληρούσε το ηλικιακό όριο. Χρήση του άρθρου έκανε επίσης από τη ΝΔ ο Α. Γεροντόπουλος και από το ΠΑΣΟΚ ο Εμ. Φραγκάκης, ο Β. Μαλέσιος, ο Κ. Καραμηνάς (βουλευτής της ΝΔ) και ο Γ. Χρονόπουλος από το ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, σε διευθυντικές θέσεις στο ΕΣΥ επανήλθαν οι Φ. Παπαδέλης και Σ. Σουμάκης, Γ. Κίρκος και Τ. Χωρέμης από το ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστική περίπτωση του πρώην βουλευτή της ΝΔ Δ. Κρανιά του οποίου η θητειά κράτησε 48 ώρες αλλά υπέβαλλε αίτηση και με απόφαση της υπουργού κ. Ξενογιαννακοπούλου – σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα – διορίστηκε διευθυντής Οδοντιατρικής σε δημόσιο νοσοκομείο. Μετά από 20 χρόνια αποχής από το επάγγελμα επανήλθε στο ΕΣΥ ως διευθυντής χειρουργικής και ο Π. Τατούλης από τη ΝΔ.Νewsit

ΓΡΑΠΤΟ ΦΥΣΙΚΗΣ!!ΤΥΧΑΙΟ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Παρακρατικές ομάδες Τούρκων δολοφόνων κατά του ΡΚΚ

Τους ονομάζουν «άνδρες ειδικών κλιμακίων». Στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ομάδες πληρωμένων εκτελεστών, που έχουν ως αποστολή την δολοφονία στελεχών και συμπαθούντων Κούρδων του ΡΚΚ, στην Τουρκία...
Με εντολή της κυβέρνησης, και σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθηνσης Ασφάλειας, ο τουρκικός στρατός στρατολόγησε άλλους 600 εθελοντές «άντρες ειδικών Κλιμακίων», οι οποίοι είναι νυν και πρώην καταδρομείς, στοιχεία του υποκόσμου και φανατικοί Τούρκους εθνικιστές.

http://kourdistan.blogspot.com/

Ένταση στο Κόσοβο - Μεταφέρουν μονάδες οι Σέρβοι στα βόρεια της Μητρόβιτσα


Aνεβαίνει το θερμόμετρο στα Βαλκάνια, άλλη μια φορά με επίκεντρο το Κόσοβο: Ο πρόεδρος της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς χαρακτήρισε "ανοιχτή απειλή πολέμου" την δήλωση του υπουργού Εσωτερικών του Κοσόβου, Μπαϊραμ Ρετζέπι, ότι "Η αστυνομία θα επέμβει στο βορά για να επιβάλει την τάξη". Οι σερβικές ένοπλες δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί και κάποιες μονάδες έχουν μετακινηθεί στα νότια της χώρας (βόρεια της Μητρόβιτσα). Ο Μπόρις Τάντιτς κατέστησε υπεύθυνες τις διεθνείς δυνάμεις ασφαλείας στο Κόσοβο "για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει, ενδεχόμενη υλοποίηση των απειλών που εξέφρασε ο Μπαϊράμ Ρετζέπι". Στο Βορρά υπάρχει συμπαγής σερβικός πληθυσμός που αντιστέκεται στην απόσχιση του Κοσόβου. Ο Μ.Τάντιτς, στη ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής το γραφείο του, τονίζει ότι "οι πολεμοχαρείς δηλώσεις των κοσοβάρων πολιτικών και οι προβοκάτσιες απειλούν την ήδη εύθραυστη ειρήνη στο Κόσοβο".

Ο Μπαϊράμ Ρετζέπι, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Koha ditore" της Πρίστινα, δήλωσε ότι "επετεύχθη συμφωνία με την ευρωπαϊκή αποστολή της EULEX να αποσταλούν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας του Κοσόβου στο βόρειο τμήμα - όπου οι Σέρβοι αποτελούν πλειοψηφία- για να επιβάλλουν την τάξη και τους νόμους του κράτους". Ο υπουργός Εσωτερικών του Κοσόβου ανέφερε ότι η επιχείρηση θα επεκταθεί σε όλο το βόρειο τμήμα, μέχρι το Λεποσάβιτς, στα σύνορα με τη Σερβία. Ο Μ.Ρετζέπι υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα επεκταθεί η κυριαρχία του κεντρικού κράτους του Κοσόβου σε ολόκληρη την επικράτεια. Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής αστυνομικής δύναμης (EULEX) Υβ ντε Κεμαρμπόν διέψευσε ότι υπάρχει κάποια συμφωνία για τη μετακίνηση δύναμης της αστυνομίας του Κοσόβου προς το βορρά. "Η κατάσταση στη Μιτρόβιτσα είναι ήρεμη και δεν συντρέχει λόγος για αποστολή αστυνομικών δυνάμεων" αναφέρει στη δήλωση του ο Γάλλος στρατηγός επισημαίνοντας ότι είναι σημαντικό όλες οι πλευρές να αποφύγουν κινήσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν προβοκάτσια. Τις τελευταίες ημέρες στο Κόσοβο επικρατεί ένταση που εκδηλώθηκε με δύο αιματηρά επεισόδια. Πριν από μία εβδομάδα σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν έντεκα από έκρηξη βόμβας σε διαδήλωση Σέρβων, που διαμαρτύρονταν για την έναρξη λειτουργίας γραφείου της κυβέρνησης του Κοσόβου στη βόρεια Μιτρόβιτσα. Την περασμένη Δευτέρα πυροβολήθηκε έξω από την οικία του σέρβος βουλευτής της βουλής του Κοσόβου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Το επίσημο Βελιγράδι θεωρεί τα επεισόδια αυτά προβοκάτσια της Πρίστινα για να δικαιολογηθεί ενδεχόμενη επέμβαση στο βόρειο τμήμα όπου οι Σέρβοι αποτελούν πλειοψηφία και δεν αποδέχονται την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου.

defencenet

"Κανείς δε χτυπούσε εισιτήριο"

"Σήμερα το απόγευμα λοιπόν γύρω στις 6.30 πήρα το λεωφορείο 106 από το τέρμα στην πλατεία Κολοκοτρώνη για το σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη. Παρατήρησα λοιπόν ότι μέχρι τη στάση που κατέβηκα δεν είχε χτυπήσει κανείς (!!!!) εισιτήριο. Ειδικά στη στάση του ΦΙΞ στη Συγγρού, ανέβηκαν καμιά 30 άνθρωποι (κανείς δεν ακύρωσε εισιτήριο). Και αναρωτιέμαι: όλοι αυτοί είχαν κάρτα απεριορίστων διαδρομών? Î! �εν νομίζω. Αχ βρε αθάνατε Ελληνα, και μετά αναρωτιέσαι γιατί έφτασε η Ελλαδίτσα μας σ'αυτό το χάλι. Γιατί δυστυχώς έχει περάσει πλεον στο DNA μας ότι όπου μπορούμε ας κλέψουμε το ελληνικό κράτος, ωχ αδελφέ εγώ θα σώσω την κατάσταση???"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

22 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ


1) Ολόκληρο το όνομα του Donald είναι: Donald Fauntleroy Duck2) Το 1997, οι αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες γλύτωσαν 40,000 $ μόνο και μόνο βάζοντας μια ελιά λιγότερο σε κάθε σαλάτα.3) Μια καμηλοπάρδαλη μπορεί να καθαρίσει τα αφτιά της με τη γλώσσα της.4) Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται κατά λάθος από σκίουρους που θάβουν σπόρους και μετά ξεχνάν πού τους κρύψανε.5) Το να φας ένα μήλο είναι πιο αποτελεσματικό από ένα καφέ για να κρατηθείς ξύπνιος.6)Τα μυρμήγκια τεντώνονται το πρωί όταν ξυπνάνε.7) Οι οδοντόβουρτσες χρώματος μπλε προτιμώνται από ότι οι κόκκινες.8) Το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να αυξήσει το μήκος του 20 φορές είναι. . . .Η κόρη του ματιού!9) Κανείς δεν μπορεί να γλύψει τον αγκώνα του . . . Είναι αδύνατο να τον ακουμπήσεις με τη γλώσσα σου.10) Υπάρχει ένα μόνο τρόφιμο που δεν χαλάει: Το μέλι11) Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.12) Ένα τρίτο στις παγκόσμιες πωλήσεις παγωτού το έχει το παγωτό βανίλια.13) Τα νύχια των χεριών μεγαλώνουν 4 φορές περισσότερο από των ποδιών.14) Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.15) Οι δεξιόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.16) Το 'κουάκ' της πάπιας δεν έχει αντίλαλο. Και κανείς δεν ξέρει γιατί.17) Ο πιο δυνατός μυς του ανθρώπινου σώματος είναι. . . η γλώσσα.18) Είναι αδύνατο να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά.19) Μια μόνο σταγόνα λάδι μηχανής είναι ικανή να κάνει 25 λίτρα νερού μη πόσιμο.20) Οι χιμπατζήδες και τα δελφίνια είναι τα μόνα ζώα μαζί με τον άνθρωπο που μπορούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη.21) Το γέλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει τον βραδινό ύπνο καλύτερο.22) Περίπου 70% (αν όχι 100%..) των ανθρώπων που διάβασαν αυτό το μήνυμα ''προσπάθησαν να γλύψουν τον αγκώνα τους' !!!

Παραλίγο να λιντσάρουν εφοριακούς !!!


Η λαϊκή οργή όταν ξεσπάσει δύσκολα μπορεί να μαζευτεί, ας το έχει κατά νου η κυβέρνησηπροτού δούμε πολύ άσχημες εξελίξεις και εικόνες σαν κι αυτήν.

Αφορμή για το σχόλιο αυτό είναι μια υπόθεση που έλαβε χώρα στις Ράχες, ένα χωριό στην Ικαρία. Πήγαν λοιπόν εκεί τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ να κάνουν ελέγχους και να κόψουν πρόστιμα, αλλά έφυγαν κακήν – κακώς. Μια ομάδα 50 ατόμων, κυρίως καταστηματάρχεςάρχισαν να τους βρίζουν και σχεδόν τους προπηλάκισαν λέγοντάς τους ότι δεν υπάρχει ευρώ στην τσέπη τους, η κατάστασή τους είναι τραγική, οπότε δεν μπορεί να έρχονται για να κάνουν ελέγχους.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει και οι εφοριακοί γλίτωσαν το λιντσάρισμα, ύστερα από επέμβαση των ψυχραιμότερων .

Η εικόνα αυτή θα είναι πολύ συχνή τους επόμενους μήνες αφού η αγορά βρίσκεται σε μεγάλη κρίση, δεν έχουν να πληρώσουν τα χρέη και τους φόρους τους και θα βρεθούν χιλιάδες επιχειρήσεις απέναντι στον ΣΔΟΕ και το κράτος.

Οικονομική ανταρσία, λέγεται αυτό και έπειτα ακολουθεί κοινωνική εξέγερση.



Ας έχουν γνώση οι φύλακες ή γενικά οι πολιτικοί ταγοί της χώρας διότι με όσα συμβαίνουν στον κόσμο, θα τους πάρουν με τις πέτρες.


Και πρώτους απ’ όλους όσους αποφασίζουν ελαφρά τη καρδία να διαλύσουν μια κοινωνία ολόκληρη και να αιχμαλωτίσουν μελλοντικές γενιές.

πηγή