Απίστευτο οι Σκοπιανοί ούτε λίγο 'ουτε πολύ μας λένε μαου -μαου, εμάς που δώσαμε τα φώτα του παγκόσμιου πολιτισμού (άσχετα αν κατέβασε τον διακόπτη ο χριστιανισμός) και δεν υπάρχει ένας Έλληνας πολιτικός να δώσει μια απάντηση στους Σκοπιανούς!!Όλοι είναι κοκο-κοκο-κοκο-κοκο!!!Απολλώνιος ΠOρισμα επιστημονικHς μελEτης απO την ΜακεδονIα

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΦΡΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Modern Greeks descend from subsaharan Ethiopians

Η ΙΝΔΟΕυρωπαΪκΗ καταγωγΗ των ΜακεδΟνων και η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ των ΕλλΗνων

Σύμφωνα με κοινή έρευνα Ισπανών και Μακεδόνων ερευνητών, οι Μακεδόνες και οι Τούρκοι της Ανατολίας είναι αρχαίοι Ευρωπαϊκοί λαοί, ενώ οι Έλληνες (Μινωϊτες, Αχαιοί και Μυκηναίοι) είναι απόγονοι Αφρικανών εποίκων από την Αιθιοπία και την Μ. Ανατολή που έφτασαν στην Ελλάδα την Εποχή Χαλκού (2η χιλιετηρίδα πΧ) μετά την εκδίωξή τους απο τους Φαραώ της Αιγύπτου

Επιστημονικό δημοσίευμα στο διαδίκτυο γιά την γενετική καταγωγή των Ελλήνων συσχετίζεται με την γνωστή θεωρία της Μαύρης Αθηνάς του Αμερικανού Martin Bernal γιά την Αφροασική προέλευση του Ελληνικού πολιτισμού

Σκόπια: Ενα εκπληκτικό συμπέρασμα επιστημονικής μελέτης προβάλεται στο διαδίκτυο από την ηλεκτρονική εφημερίδα ΜΑΚΕΝΤΟΝΙΚΑ (MAKEDONIKA) στην διέυθυνση www.makedonika.org . Σύμφωνα με την μελέτη που βασίζεται σε γονιδιακές αναλύσεις DNA, οι Ελληνες σχετίζονται γενετικά με Αφρικανικές υποσαχάριες φυλές της Αθιοπίας σε αντίθεση με τους Μακεδόνες που είναι γηγενείς κάτοικοι της Βαλκανικής.

Στο σχετικό διάγραμα κατανομής γονιδιακών στοιχείων που εικονίζεται αριστερά εμφανίζονται τρεις περιοχές φυλετικών ομάδων.

Κόκκινη περιοχή: Περιλαμβάνει του σημερινούς Ελληνες της Αττικής, της Κύπρου και του Αιγαίου καθώς και πέντε Αφρικανικές φυλές της Υποσαχάρας (Αιθοπική περιοχή). Πρόκειται γιά τις θεωρούμενες ως αρχέγονες φυλές των Fulani, Amhara, Rimaiba, Massi και Oramo.

Κίτρινη περιοχή: Περιλαμβάνει τους Μακεδόνες των Σκοπίων, τους Κρήτες, τους Βάσκους της Ισπανίας, τους Ιταλούς, τους Λιβανέζους, τους Εβραίους του Μαρόκου, τους Αλγερινούς και τους Γάλλους. Οι λαοί αυτοί εμφανίζουν φυλετική σχέση και διαφοροποιούνται αισθητά από τους Ελληνες.

Ασπρη περιοχή: Περιλαμβάνει τρεις λαούς της νοτιοανατολικής Αφρικής, τους Σεναγαλέζους, Βουσμάνους και Νέγρους της Νοτιοαφρικανικής Ενωσης. Οι ομάδες αυτές παρουσιάζουν αισθητή σύγκλιση στα γονιδιακά χαρακτηριστικά και διαφοροποιούνται από τις προηγούμενες δύο φυλετικές ομάδες.

Αμεσο συμπέρασμα είναι πως οι Γκρέκοι (Ελληνες) της Αττικής, του Αιγαίου και της Κύπρου, μετανάστευσαν από την Αφρική στην Νεολιθική εποχή, γεγονός που συμπίπτει με το διεθνώς παραδεκτό συμπέρασμα πως κοιτίδα του πολιτισμένου ανθρώπου είναι περιοχές της Κένυας και της ευρύτερης Αιθιοπικής ενδοχώρας

Στο δημοσίευμα που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, τονίζεται ότι η μελέτη επεκτάθηκε σε κατοίκους της Δημοκρατίας Μακεδονίας και τα σχετικά αποτελέσματα συγκρίνονται με άλλους Μεσογειακούς λαούς μεταξύ των οποίων είναι και οι γειτονικοί Γκρεκοί (Ελληνες). Τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

1) Οι Μακεδόνες ανήκουν στο αρχαιότερο φυλετικό υπόστρωμα των Μεσογειακών λαών μαζί με τους Τούρκους, τους Κρήτες, τους γηγενείς Ιβηρες (περιλαμβάνονται οι Βάσκοι), τους Βορειοαφρικανούς, τους Ιταλούς, τους Γάλλους, τους Εβραίους κ.α.

2) Οι Μακεδόνες δεν σχετίζονται εθνογεωγραφικά με τους Ελληνες οι οποίοι δεν ανήκουν στο λεγόμενο αρχαιότερο Μεσογειακό υπόστρωμα λαών.

3) Οι Ελληνες αποδεικνύεται ότι έχουν ουσιαστική συγγένεια με τους Αφρικανικούς λαούς της Υποσαχάριας περιοχής που χαρακτηρίζονται ως Αιθιοπικοί, γεγονός που τους διαφοροποιεί από τους λοιπούς Μεσογειακούς λαούς.

Χαρακτηριστικό του επιστημονικού συμπεράσματος είναι πως οι Γρεκοί (Ελληνες) διαφοροποιούνται φυλετικά όχι μόνον από τους Μακεδόνες του Αιγαίου αλλά και από τους Κρήτες καθώς και ότι οι Τούρκοι της Ανατολίας ανήκουν στην Μεσογειακή φυλετική ομοταξία.

Παρατίθεται το ακριβές δημοσίευμα της εφημεριδας MAKEDONIKA στην Αγγλική γλώσσα ΠΗΓΗ