Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ο κόσμος αντέδρασε και τότε με τον Ρουβά και τώρα με την Lopez

Η ιστορία όμως απέδειξε ότι ήταν πολύ λίγος και μικρός με αυτό που έκανε

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια, για να διαπιστώσουμε, ότι μια αμερικανίδα σταρ, δεν ήθελε να προκαλέσει με μια εμφάνισή της στα κατεχόμενα. Όμως ο... Ελληννάρας Sakis, αγνόησε μαζί με τον μάνατζέρ του τότε Ψινάκη, όλα όσα συνέβαιναν στην πράσινη γραμμή. Στη συναυλία που έδωσε τον Ιούλιο του 1997 με τον Τούρκο συνάδελφό του Μπουράτ Κουτ, έγινε το έλα να δεις, και όχι με την καλή την έννοια: «Κάηκε η Λευκωσία για την Αγάπη της Ειρήνης». Ο κόσμος που τελικά πήγε ήταν λιγοστός, στη Λευκωσία έγιναν επεισόδια και δεκάδες τραυματισμοί, ενώ ο απόηχος απασχόλησε την κοινή γνώμη αρκετό καιρό μετά. Κοριτσάκια έσκιζαν τις αφίσες του Ρουβά και τον έλεγαν «προδότη, που πήγε με τους Τούρκους». Λίγα χρόνια αργότερα, άλλα κοριτσάκια κολλούσαν νέες αφίσες για τον Sakis, που δόξασε την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον. Φαίνεται πως οι ρουβίτσες είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Η ιστορία όμως είναι αμείλικτη, μέχρι που πήρε την εκδίκησή της με την Jennifer Lopez.


Αυτό που έκανε η Jennifer Lopez δεν εξαγοράζεται με τίποτα. Το όχι που είχε στους Τούρκους να τραγουδήσει στα κατεχόμενα. Ξέρετε σε τι ποσό είπε όχι;
Σε...


3εκ. δολάρια που της έδιναν οι Τούρκοι για να κάνει γιορτή την αιματοβαμμένη ημέρα που έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Και είπε όχι η Lopez. Στην Ελλάδα για 3εκ. δολ. θα γινόντουσαν και Τούρκοι κάποιοι καλλιτέχνες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου