Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

" ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! Ο ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ 10,5 ΕΚΑΤΟΜ.!!

"Απίστευτο κι όμως αληθινό"

" ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! Ο ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ 10,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΗΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ...
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ!ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΥΨΟΥΣ 10,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ
Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου ο ισολογισμός και ο απολογισμός για το οικονομικό έτος 2009, με τα αναλυτικά στοιχεία τους να αποτυπώνουν την καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου και να διασφαλίζουν σιγουριά για το παρόν και το μέλλον του. Τα τακτικά και τα έκτακτα έσοδα για το 2009 ανήλθαν στο ποσό των € 41.479.107,99, από το οποίο € 33.102.674,98 ήταν τα έξοδα και € 8.376.433,01 το αποθεματικό. Ο Δήμος Ιλίου έχει καταφέρει να αυξήσει το............. αποθεματικό (€ 8.376.433,01) που είχε στο τέλος του 2009 σε € 10.513.578,08 κατά το πρώτο πεντάμηνο του 2010, ενώ παράλληλα εξοφλεί άμεσα και όλες τις υποχρεώσεις του. Τα μεγάλα έργα, ύψους 57 εκατομμυρίων ευρώ, που εκτελούνται στην πόλη του Ιλίου χρηματοδοτούνται, σε πολύ μεγάλο βαθμό, από τo ΕΣΠΑ, το ΥΠΕΧΩΔΕ, τον ΑΣΔΑ, τη Νομαρχία Αθηνών, το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ», ΣΑΤΑ, το Βαφειαδάκιο Ίδρυμα, την Κοινωνία της Πληροφορίας, τον ΟΣΚ και την Εργατική Εστία, χάρη στις αδιάκοπες προσπάθειες που καταβάλλει η Διοίκηση του Δήμου για την εξασφάλιση των χρηματοδοτήσεων αυτών. Καταδεικνύεται έτσι με σαφήνεια ότι η Διοίκηση του Δήμου με διαφάνεια και χρηστή διοίκηση είναι ικανή να αντιμετωπίσει, χωρίς κλυδωνισμούς, τις αυξημένες ανάγκες, μέσα σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης και να θέσει στόχους για να κάνει έργο που θα καταστήσει σταδιακά την πόλη ακόμα πιο λειτουργική, πιο ανθρώπινη και πιο όμορφη.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου