Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Με τις δηλώσεις έκανε διαφορά ο Καμμένος...μακάρι να τα τηρήσει...

“Εάν το κόμμα μου ψηφίσει ΝΑΙ στο ΔΝΤ, εγώ θα παραιτηθώ από την πολιτική”
“Δεν πήρα λαϊκή εντολή για να εκχωρήσω Εθνική κυριαρχία”
“Θέλω αύριο να μπορώ να κοιτάω τα παιδιά μου στα μάτια”.


.περισσότερα εδώ


Σχόλιο greekalert
Μακάρι ρε Πάνο να τα τηρήσεις αυτά που λες...


Greekalert

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΗ κατοχική κυβέρνηση των σφετεριστών της λαϊκής εντολής θα ψηφίσει αύριο, (Πέμπτη 6 Μαίου), κατεπείγοντως, με απλή πλειοψηφία. (151), το νομοσχέδιο που κυρώνει τη συμφωνία με ΔΝΤ και ΕΕ, για την ενεργοποίηση του «μηχανισμού στήριξης», ενώ για την ψήφιση νόμου που κυρώνει τέτοια συνθήκη ή συμφωνία, απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών .(180).Πρόκειται για μια ακόμα κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος.Ούτε η Κυβέρνηση ,ούτε η παρούσα Βουλή, έχουν εντολή να υπογράψουν τις συμφωνίες παράδοσης του Ελληνικού Λαού στην Παγκόσμια Χούντα των τραπεζιτών.Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί κάθε Έλληνα Πολίτη, κάθε Αθηναίο και κάθε Αθηναία, ανεξάρτητα από τις κομματικές τους προκαταλήψεις και συμπάθειες, να προσέλθουν μπροστά στη Βουλή, (στην Βασιλίσσης Σοφίας) , για να εκφράσουμε τη διαφωνία μας στην παράδοση του ελληνικού λαού στην Χούντα του ΔΝΤ.Οι συμφωνίες της κατοχικής κυβέρνησης των σφετεριστών , με το ΔΝΤ θα σημάνουν τον θάνατο της ελληνικής οικογένειας. Οι συμφωνίες της κατοχικής κυβέρνησης των σφετεριστών , με το ΔΝΤ θα σημάνουν τον θάνατο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των εργαζομένων και των συνταξιούχων.ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣΗ ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΉΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή


Υπάρχει η τσόντα της Τζούλιας, υπάρχει ο χωρισμός της Μενεγάκη, υπάρχει το διαζύγιο του Μικρούτσικου, υπάρχουν χίλια δυο σαχλά πράγματα να ασχοληθεί κανείς...

Υπάρχει όμως και η παρακάτω δήλωση:

«Κύριοι, ζητήσατε να σας απαντήσω σε χίλια δυο πράγματα, κανείς σας όμως δεν θέλησε να μάθει ποιος ήταν ο δάσκαλός μου, ποιος μου έδειξε και μου άνοιξε τον δρόμο προς την ανώτερη μαθηματική επιστήμη, σκέψη και έρευνα. Και για να μην σας κουράσω, σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο αξεπέραστος Έλληνας Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, στον οποίο, εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική, η σοφία του αιώνα μας, χρωστάμε τα πάντα»

Η δήλωση ανήκει στον Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Για τον Καραθεοδωρή, δεν μας μίλησε κανείς στο σχολείο. Φαίνεται ότι η Ελλάδα έχει το περιθώριο να ξεχνά τέτοιους Έλληνες...

Ας αναλάβουμε λοιπόν εμείς οι ίδιοι τις ευθύνες μας. Ας διαλέξουμε εμείς με ποια Ελλάδα θα ασχολούμαστε και ίσως τότε να είμαστε περήφανοι για πολλούς λόγους που είμαστε Έλληνες κι όχι μονάχα για τα πολεμικά έπη του 1821 και του 1940.

Υπάρχει η Ελλάδα του Καραθεοδωρή, του Παπανικολάου, του Εl Greco και δεκάδων άλλων Ελλήνων που δεν βρήκαν θέση στα σχολικά βιβλία

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!! ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!
.Εφυγε σαν κλέφτης από τη Βουλή ο Καραμανλής


Με τη συνοδεία της προσωπικής του φρουράς, ο πρώην πρωθυπουργός φυγαδεύτηκε άρον άρον από το Κοινοβούλιο τη στιγμή που είχε ενημερωθεί για τον τραγικό θάνατο των τριών τραπεζικών υπαλλήλων και ενώ στο ελληνικό κοινοβούλιο έσπευδαν άπαντες οι βουλευτές και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Ο Κ. Καραμανλής έφτασε στη Βουλή στις 12:30 το μεσημέρι για να παραστεί στην ψηφοφορία για νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Στις 3 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος ενημέρωσε τους βουλευτές της Ολομέλειας για το θάνατο των τριών ανθρώπων στην τράπεζα στη Σταδίου. Λίγο αργότερα και ενώ έχει σημάνει συναγερμός και στο ελληνικό κοινοβούλιο αναμένεται ο πρωθυπουργός, με άπαντες τους βουλευτές να καταφτάνουν και δημοσιογράφους να σπεύδουν στο σημείο, ο πρώην πρωθυπουργός, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων ...; αποχωρούσε εσπευσμένα με τη συνοδεία της προσωπικής του φρουράς για άγνωστο προορισμό.ΠΗΓΗ

Οι τρείς νεκροί από ασφυξία, ζητούν εκδίκηση


Εκδίκηση ειρήνης.
Σταματήστε πιά, με τσεκούρι και φωτιά, αυτά τα ζώα, που βρίσκονται πάντα εκεί, για να υπηρετήσουν το σύστημα.
Τα είπαμε, τα ξανάπαμε, τα ματαξανάπαμε, είναι η χιλιοστή φορά, που οι κουκουλοφόροι λυτρώνουν το σύστημα.
Το εργατικό κίνημα, ακόμη και στη μεγαλύτερη εξέγερση ΔΕΝ χρησιμοποιεί πιστόλια, ούτε βόμβες. Χρησιμοποιεί τη φωνή και τα χέρια του.

3 σχόλια:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Θα γράψω κάτι και μην τολμήσει κανείς να διαμαρτυρηθεί:

Όταν σκοτώθηκε ο "Αλέξης" γέμισαν τις πόλεις με το σύνθημα "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι".
Ε λοιπόν για να υπάρχει δικαιοσύνη:

ΑΝΑΡΧΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


Α Ν Α Ρ Χ Ε Σ
ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Ι

JEY είπε...

Οι σκατόμαγκες του κόλου,δεν τολμήσανε να μπούνε στην ΝΕΤ γιατί εκεί είναι οι εργοδότες τους,δεν τολμάνε να γιαουρτώσουν κανένα σκουπίδι πολιτικό γιατι αυτοί τους ταίζουν ,είναι εναντίον του απλού λαού και εχθροί τους όπου τους δούμε ξύλο και γ....ι.

Γιώργος Αποστολόπουλος είπε...

Ήταν απλά θέμα χρόνου.
Αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Ξέρετε, οι μολότωφ δεν είναι play station ούτε γαρδένιες. Οι μολότωφ είναι ΒΟΜΒΕΣ!
Είναι όπλα.
Και τα όπλα φτιάχνονται γιά να σκοτώνουν. Έτσι δεν είναι;
Τώρα θα δούμε κλάάάμα από τα ΜΜΕ τα οποία μέχρι σήμερα βολεύονταν μιά χαρά, γεμίζοντας τα δελτία και τις ενημερωτικές(sic) τους εκπομπές με την πιασάρικη δράση των κουκουλοφόρων.
Τώρα θα δούμε κλάάάάμα απ΄τους πολιτικούς μας, που μέχρι τώρα κρύβαν μιά χαρά τις παγαποντιές τους πίσω απ΄τις φωτιές και τις σπασμένες βιτρίνες.
Και γιά μιά φορά ακόμη οι ίδιοι άνθρωποι θα εκμεταλλευτούν το σημερινό, δραματικό γεγονός, γιά να κρατήσουν τον αγανακτισμένο, συνθλιβόμενο Έλληνα πολίτη, κλεισμένο στο σπίτι του, μακριά απ΄τον δρόμο, που είναι η θέση του σήμερα.
Βολεύει να γίνονται φασαρίες στις διαδηλώσεις. Έτσι απομακρύνεται, αναβάλλεται η στιγμή που τρέμουν οι πολιτικοί.
Η στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδων λαού θα χτυπούν τις κατσαρόλες τους μπροστά στη βουλή.
Είναι κοντά αυτή η στιγμή.
Κι όσα καραγκιοζιλίκια κι αν δούμε τις προσεχείς ώρες απ΄τους γνωστούς - γνωστότατους παλιάτσους της πολιτικής και των ΜΜΕ, τούτη τη φορά είναι αλλιώς.
Ξεκίνησε κι έχει ήδη θύματα. Κυλάει και δεν θα σταματήσει.
Φοβάμαι θα δούμε πολύ ντροπή τις μέρες πού΄ρχονται...Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_711.html#ixzz0n4f9POPz

Σαπίστε τους στο ξύλο όπου τους δείτε
Σήμερα μπροστά στην Βουλή είχε μαζευτεί απλός κόσμος, νέοι γέροι και ξαφνικά πίσω απο την πορεία απο την πλευρά της Σταδίου σκάνε αυτοί οι τύποι.

Στις επόμενες πορείες απλά σαπίστε τους στο ξύλο... Αυτοί εξυπηρετούν το σχέδιο της κυβέρνησης επι της ουσίας.ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑΝ

Θα βγούμε με τις πέτρες!!!!!!!!

Θα πληρώνουμε 50 ευρώ στον λογαριασμό της ΔΕΗ
για τους τελωνειακούς.
Τρελλαθήκατε ρε χαραμοφάηδες Σοσια...ληστές του κώλου!!!!!!!!!
Δεν θα αργήσουμε να βγούμε με τις πέτρες!!!!!!!
Δεν θα φοράμε κουκούλες...θα μας γνωρίσετε με τα χρόνια
που κουβαλάμε στην πλάτη μας....
Αναρτήθηκε από Πίσω..στα παλιά..

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

"Μικροσυμπλοκές έξω από το κτίριο του ΟΤΕ στη Πατησίων"
"Φασαρία πριν απο 10 λεπτα εξω απο το κτιριο του οτε στην πατησιων, μεταξυ αλλοδαπων μικροπωλητών και μεριδα διαδηλωτων. αποτι εμαθα ο κοσμος που περναγε εξω απο το κτιριο είδε τους αφρικανους να τους δειχνουν και να γελανε. ο κοσμος αντεδρασε με αποτελεσμα τον..
ξυλοδαρμο καποιων αλλοδαπων και να σκορπιστουνν τα "εμπορευματα" στον δρομο.

δλδ εκει φτασαμε να μας κοροιδευουν οι μαυροι που διαδηλωνουμε για τα δικαιωματα μας, την ιδια στιγμη που αυτοι παρανομουν!
αστυνομια πουθενα θα μπορουσαν ανετα να ειχαν λιντσαριστεί"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Εξώδικο κατά των Βουλευτών για την πρόσληψη 232 υπαλλήλων στην Βουλή

Εξώδικη διαμαρτυρία της Γεωργίας Γρηγοροπούλου-Μουγιάκου π. Νομικού συμβούλου Δήμου Βούλας έναντι της Βουλής των Ελλήνων για την πρόσληψη 232 υπεράριθμων υπαλλήλων στην Ελληνική Βουλή.

«Με την παρούσα μου διαμαρτύρομαι εντονότατα σε εσάς, διά την εκ μέρους του Κοινοβουλίου, πρόσληψη, λίαν προσφάτως, 232 νέων υπαλλήλων, πλέον των ήδη υπεραρίθμων ...
υπαρχόντων, για τους οποίους μάλιστα δεν επαρκούσαν και δεν επαρκούν και τα έδρανα!

Διαμαρτύρομαι εντονότατα ως απλή Ελληνίδα, φορολογούμενη πολίτις, η οποία, μαζί με τους υπολοίπους συμπολίτες μου, καλούμεθα, σ΄ αυτήν την οικονομική κρίση, (την οποία δημιουργήσατε ΕΣΕΙΣ , κατά κύριον λόγον) να μειώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο, υποβαλλόμενοι σε περικοπές μισθών και δώρων και καταβάλλοντες πληθώρα εμμέσων φόρων, που θα κάνουν το ακριβό κόστος ζωής μας, ακόμη ακριβότερο, πλέον των λοιπών αμέσων φόρων που έχετε ήδη εξαγγείλει!

Διαμαρτύρομαι εντονότατα διότι ενώ η Κυβέρνηση δια στόματος του Πρωθυπουργού, πάγωσε τις προσλήψεις στο Δημόσιο, εσείς πίσω από την πλάτη μας, προβήκατε στην πρόσληψη των δικών σας παιδιών, ισχυριζόμενοι ότι δήθεν υπήρχε νομοθετική ρύθμιση (του Σιούφα) και ότι δήθεν δεν μπορείτε να την αγνοήσετε! Εσείς που έχετε, ήδη, συλλήβδην, αγνοήσει και εν τη πράξει, καταργήσει πολύ περισσότερους από έναν Νόμους θεμελιωτικούς υφισταμένων από παλιά εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων!!!

Διαμαρτύρομαι για μένα ατομικώς αλλά και για τις λοιπές Ελληνίδες μάνες, που βλέπουμε τα παιδιά μας να αγωνιούν καθημερινώς, αναζητώντας μια θέση εργασίας, μια οποιαδήποτε, παρά τα πτυχία τους, θέση εργασίας και να μην μπορούν να την έχουν!

Διαμαρτύρομαι εντονότατα, διότι μας εμπαίζετε για μια ακόμη φορά, ασύστολα!

Κύριοι,
Αν και το γνωρίζετε καλώς, οι Νόμοι ΚΑΤΑΡΓΟΎΝΤΑΙ από άλλους, νέους Νόμους, που ρυθμίζουν διαφορετικώς την ίδια περίπτωση. Είναι τα Νομικά, που μαθαίνουν οι πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής! Θα μπορούσατε, λοιπόν, εάν το θέλατε, με νεώτερο Νόμο να καταργήσετε την όποια νομοθετική ρύθμιση και να παγώσετε τις προσλήψεις και των δικών σας παιδιών! Δεν το κάνατε! Επιλέξατε δύο μέτρα και δύο σταθμά! Όπως πάντα! Όπως και με τις αποζημιώσεις σας, τις συντάξεις σας, τις κρατήσεις σας, τα προνόμιά σας!
Κύριοι, ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να χρισθείτε Ηγεμόνες μας; Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να κάνετε την Ελλάδα φέουδό σας και εμάς, φόρου υποτελείς στα κελεύσματά σας; Πού είναι επιτέλους η αρχή της ισότητας, της ισονομίας, των ίσων ευκαιριών στην εργασία; Πού είναι επιτέλους η Δημοκρατία, την οποίαν, σας επιλέξαμε να υπηρετείτε; Και που με την προκλητική συμπεριφορά σας, παραβιάζετε κατ΄ επανάληψη!
Επειδή, η συμπεριφορά σας αυτή δεν συνάδει ούτε με την ιδιότητά σας ούτε και με το
λειτούργημά σας, διαμαρτύρομαι για πολλοστή φορά ενώπιόν σας και ΣΑΣ ΚΑΛΩ

Όπως, εντός μιας (1) εβδομάδος, από την γνωστοποίηση της παρούσας μου, προβείτε στις κάτωθι ενέργειες:

1) Δώσετε στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα των υπαλλήλων της Βουλής και των νεοπροσληφθέντων.

2) Μας γνωρίσετε τι είδους έργον επιτελούν ακριβώς και ποιά ανάγκη επέβαλε την πρόσληψη νέων, με την διαδικασία του κατεπείγοντος, σε περίοδο λιτότητος, για τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Δικαιούμαστε, εν πάσει περιπτώσει, ως φορολογούμενοι σκληρά πολίτες, να γνωρίζουμε πού πάνε τα χρήματά μας!
Άλλως, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, τείνοντος, στον, δια της εφαρμογής των προβλεπομένων νομίμων κυρώσεων, εξαναγκασμόν σας σε συμμόρφωση, προς όσα ανωτέρω αναφέρω και αιτούμαι».

Όπως προκύπτει από τις προσλήψεις «Πρωταθλητής» των διορισμών, αναδεικνύεται ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας.

Το σκάνδαλο άρχισε με τη Ν.Δ. συνεχίζεται με αμείωτη ένταση επί ΠΑΣΟΚ και εν μέσω «θυσιών» του λαού, οι εθνοπατέρες βολεύουν τις κόρες, τους γιους, τους συγγενείς και τους στενούς τους συνεργάτες. Ούτε καν η οικονομική κρίση και τα μέτρα που γονατίζουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς δεν αγγίζουν το φιλότιμό τους.

Όχι απλώς με διακομματική συναίνεση διατηρούν τους 16 μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής, οι οποίοι είναι οι πιο καλοπληρωμένοι Έλληνες υπάλληλοι, αλλά ακόμη και τώρα εξοφλούν κομματικά γραμμάτια από το παρελθόν μονιμοποιώντας ακόμα 232 άτομα.

Πρόκειται στην πλειονότητά τους για άτομα που απασχολούσαν οι βουλευτές και τα κομματικά γραφεία με καθεστώς μετακλητού υπαλλήλου, αλλά τον Ιούνιο του 2008 ο κ. Σιούφας ψήφισε διάταξη προκειμένου μετά τις εκλογές να περάσουν στο ειδικά προνομιούχο καθεστώς του υπαλλήλου της Βουλής. Έτσι, ο αριθμός των υπαλλήλων της Βουλής αυξήθηκε και από 1.600 που ήταν ξεπέρασε τους 1.800, τους οποίους πληρώνει ο ελληνικός λαός σε περίοδο κρίσης. Οι περισσότεροι, μάλιστα, εξ αυτών είναι αργόμισθοι, αφού δεν υπάρχει δουλειά στη Βουλή για τόσους υπαλλήλους. Παρότι είναι υπεράριθμοι, εξακολουθούν να αμείβονται για υπερωριακή απασχόληση και να παίρνουν οδοιπορικά. Το μόνο που κατάφερε ο νέος Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος ήταν να μειώσει τα επιδόματα, τις ώρες υπερωρίας και τα οδοιπορικά τους…

Σε αυτό το ρουσφετολογικό όργιο πρωτοστατεί η Ν.Δ., με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή πρωταγωνιστή. Την ώρα που ο κ. Καραμανλής έλεγε τον ελληνικό λαό προεκλογικά ότι «ο μεγάλος ασθενής είναι το Ελληνικό Δημόσιο», άνοιγε τον δρόμο για να μετατεθούν στη Βουλή οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους του Μεγάρου Μαξίμου, εν όψει της επερχόμενης εκλογικής ήττας. Μεταξύ αυτών βρίσκονται ο «κομπιουτεράς» του Μαξίμου, η ιδιαιτέρα γραμματέας του και σύζυγος του Γιάννη Αγγέλου, αλλά και η ιδιαιτέρα γραμματέας του Θόδωρου Ρουσόπουλου.

Συνολικά ο κ. Καραμανλής, ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., φόρτωσε τη Βουλή με περισσότερα από 30 άτομα. Περισσότερους, όμως, υπαλλήλους βόλεψαν ο Πρόεδρος της Βουλής την περίοδο 2007-2009 κ. Σιούφας και ο γενικός του γραμματέας Νίκος Στεφάνου. Μάλιστα, βολεύτηκε και ο ίδιος ο κ. Στεφάνου.

Οι διορισμοί του κ. Σιούφα δεν περιορίζονται μόνο μεταξύ των τελευταίων 232, όπου ξεπερνούν τους 30. Στα δύο χρόνια της θητείας του βόλεψε μεγάλο αριθμό υπαλλήλων σε σημείο που οι συνάδελφοί του να λένε ειρωνικά ότι «τα καραγκούνικα που μιλάνε στην Καρδίτσα θα πρέπει να καθιερωθούν ως επίσημη διάλεκτος της Βουλής».

Περισσότερα από 20 άτομα έχει στον κατάλογο που δημοσιεύεται η πρώην πρόεδρος της Βουλής επί Ν.Δ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον κατάλογο οι άνθρωποι του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που ώρες πριν είχε καταγγείλει το Δημόσιο αλλά διορίζοντας από την πίσω πόρτα τους δικούς του ανθρώπους. Το μερίδιό τους έχουν και όσοι διατέλεσαν αντιπρόεδροι της Βουλής. Ορισμένοι, μάλιστα, διόρισαν και τα παιδιά τους. Η ΄Ελσα Παπαδημητρίου έβαλε την κόρη της Μικέλα. Μεγάλο αριθμό διορισμών έκανε και ο Γιάννης Τραγάκης, μεταξύ των οποίων η νύφη του και αρκετοί Πειραιώτες από την εκλογική του περιφέρεια.

Ο ι διορισμοί είναι διακομματικοί και στον κατάλογο ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ και νυν πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Το δικό τους μερίδιο έχουν τόσο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης όσο και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έχει, επίσης, τακτοποιήσει δικούς του ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και την ιδιαιτέρα γραμματέα του.

Και ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος έβαλε κόσμο στη Βουλή, ενώ ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Λεβέντης έχει διορίσει μέσω του πρώην αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη τον γιο του…

Συνεργάτες του έχει διορίσει και ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής Τρικάλων Σωτήρης Χατζηγάκης όπως φαίνεται στον πίνακα.http://www.trikalanews.gr/

Αυξήθηκαν κατά 39% οι ασυνεπείς επιχειρήσεις το 2009

Αύξηση 39,47% σημείωσε το ποσοστό των ασυνεπών επιχειρήσεων το 2009, σε σχέση με το μέσο ποσοστό ασυνέπειας των ετών 2003 – 2008, σύμφωνα με μελέτη της ICAP Group...Στους επιμέρους κλάδους της Βιομηχανίας, του Εμπορίου και των Υπηρεσιών οι ασυνεπείς επιχειρήσεις αυξήθηκαν κατά 36,34%, 64,89% και 10%, αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι η μελέτη βασίστηκε σε ένα δείγμα 21.743 επιχειρήσεων -ΑΕ και ΕΠΕ όλων των τομέων δραστηριότητας (Βιομηχανία – Εμπόριο – Υπηρεσίες) - οι οποίες είχαν διαβαθμιστεί κατά την 1/1/2009 και εξέτασε την εξέλιξη της πιστοληπτικής τους ικανότητας κατά την 31/12/2009.

"Είμαι έξαλλος!"

"ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ) ΣΤΟ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛ.ΤΥΠΟ).ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣEI,ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ...
ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ CAYMAN(PORSHE) Τιμή: 84.600€
ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ