Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο MR ΗΘΟΣ ΗΤΑΝ ..ΜΥΘΟΣ


....ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος με τη με αριθμό 2910/2006 ομόφωνη απόφαση του Εφετείου Αθηνών κρίνεται ότι υποχρεούται να καταβάλει το ποσόν των 300.000 δολ. ΗΠΑ με το νόμιμο τόκο σε αντίδικό του δικηγόρο γιατί παρανόμως παρεκράτησε και ενθυλάκωσε αυτό το ποσόν, αφού εξαπάτησε πελάτισσα και τον αντίδικο και συνάδελφό του δικηγόρο.
Επίσης με άλλη απόφαση, την με αριθμό 9721/2005, ομόφωνη Απόφαση του Εφετείου Αθηνών κρίνεται ότι ο κ. Μητρόπουλος υποχρεούται να ...

designer sunglasses

καταβάλει το ποσόν των 300.000 δολ. ΗΠΑ με το νόμιμο τόκο στον αντίδικό του δικηγόρο γιατί παρανόμως παρεκράτησε και ενθυλάκωσε αυτό το ποσόν, αφού εξαπάτησε την πελάτισσα και τον εν λόγω συνάδελφό του, δικηγόρο.
Με πρόσφατη απόφαση, την με αριθμό 925/2009, του Αρείου Πάγου, ομοφώνως απορρίπτεται αναίρεση του κ. Μητρόπουλου κατά της με αριθμό 9721/2005 Απόφασης του Εφετείου Αθηνών.

ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ...


Extreme videos

Ποιούς θα στείλουμε στη Βουλή και ποιούς στο διάολο;





Aνεξάρτητα ποιό Κόμμα θα ψηφίσει ο καθένας από εμάς και
αναφέρομαι στους ψηφοφόρους του Κέντρου της Αθήνας
θα έπρεπε να κοιτάξουν ποιούς θα σταυρώσουν στην Α΄Αθηνών.
Αυτοί που θα μας εκπροσωπήσουν για να υπερασπιστούν τα
δικαιώματά μας έχουν περπατήσει στην Αθήνα;
Σταμάτησαν να μιλήσουν με επαγγελματίες της Ευριπίδου
της Αθηνάς με κατοίκους της Βερανζέρου και της Κουμουνδούρου;
Περπάτησαν στα κατουρημένα πεζοδρόμια... τους την "έπεσαν"
οι λαθραίοι για να τους πουλήσουν πρέζα;
Θαύμασαν τα έρημα κτίρια με τους χρήστες και τους
λαθρομετανάστες ενοίκους;
Είδαν από κοντά τις Πλατείες με παιδιά να παίζουν
αλλοδαποί και αλλοδαπές να ψωνίζονται, πρεζάκια
να τρυπιούνται;
Μέτρησαν τα ενοικιαστήρια στα μαγαζιά;
Αγόρασαν λαθραία τσιγάρα από τις Ρωσίδες της Λυκούργου;
Ενημερώθηκαν για τις τιμές της πιάτσας;
Πώς θα μας αντιπροσωπεύσουν στη Βουλή;
Απλά θα τους στείλουμε εμείς που καθημερινά βιώνουμε
τα παραπάνω, για να τους εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή
διαβίωσή τους με κάποιες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα
με αυτοκίνητο οδηγό γραμματέα και "συνταξούλα"
για τα γεράματά τους;
Έκαναν επερωτήσεις σοβαρές και όχι γελοίες και αστήρικτες
κατά την θητεία τους;
Μπήκαν στο ψηφοδέλτιο λόγω κληρονομικότητας ή από τζάκια;
Δούλεψαν;
Έχουν ένσημα;
Θέλει ψάξιμο το ψηφοδέλτιο.
Όλους πρέπει ....να τους στείλουμε...
Άλλους στη Βουλή και άλλους ...στο διάολο.

Αθηναίος

ΟΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ CLARK LITTLE





Τσιπάκι εμφυτεύεται και μεταδίδει τη σκέψη


Oμάδα βρετανών ερευνητών αναπτύσσει ένα τσιπ που εμφυτεύεται στον εγκέφαλο και μπορεί να μεταδίδει τις σκέψεις του ανθρώπου ώστε να μπορεί να ελέγχει με τη σκέψη ηλεκτρονικές και οικιακές συσκευές (τηλεόραση, υπολογιστές κ.λπ.) ενώ για άτομα με κινητικά προβλήματα θα έχει χρησιμότητα για να μπορούν να κινούν με τη σκέψη τα (ηλεκτρικά) αμαξίδιά τους.

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε άτομα με σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας ή με σοβαρά προβλήματα στην κίνησή τους. Το σύστημά μας θα τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή με τη σκέψη τους. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη πρόοδος σε αυτόν τον τομέα και έχουν παρουσιαστεί κάποια τηλεπαθητικά συστήματα, όλα όμως κάνουν χρήση καλωδίων τα οποία τα συνδέουν με τις συσκευές που πρέπει να χρησιμοποιεί ο χρήστης. Το δικό μας σύστημα είναι το πρώτο που λειτουργεί ασύρματα και έτσι είναι πιο ασφαλές αλλά και αποδοτικό» δήλωσε στην «Daily Μail» ο καθηγητής Τζον Σπράτλεϊ, επικεφαλής της ομάδας.



Πηγή

Σαν Σήμερα: 07/09/2009



1553: Γεννιέται η Ελισάβετ Α΄, κόρη του Ερρίκου του 8ου. Παρέμεινε στo βρετανικό θρόνο από το 1558 και για 45 χρόνια, μέχρι το θάνατό της, αφού προηγουμένως δημιούργησε της Ελισσαβετιανή εποχή στην ευρωπαϊκή πολιτική και τις τέχνες.
1813: Ο Τόμας Έντισον ηλεκτροφωτίζει μία ολόκληρη συνοικία της Νέας Υόρκης.
1909: Γεννιέται ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης του θεάτρου και του κινηματογράφου Ηλίας Καζάν, δημιουργός μεταξύ άλλων και της ταινίας «Λεωφορείον ο Πόθος».
1912: Ρεκόρ ύψους (13.200 πόδια) πετυχαίνει ο γάλλος αεροπόρος Ρολάν Γκαρός.
1963: Οι Beatles κάνουν την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή τους στο αμερικάνικο δίκτυο ABC.
1985: Ο Κωστής Στεφανόπουλος αποσκιρτά από τη Νέα Δημοκρατία με 10 βουλευτές και ιδρύει τη Δημοκρατική Ανανέωση (ΔΗΑΝΑ).
1999: Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ πλήττει την Αθήνα, αφήνοντας πίσω του 143 νεκρούς, περισσότερους από 700 τραυματίες και ζημιές σε 70.000 κτίρια.

Επιστήμη: τα 10 πιο υπέροχα πειράματα φυσικής που έγιναν ποτέ!

Ο Robert P. Crease, μέλος του τμήματος φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης στο Stony Brook και ιστορικός στο Εθνικό Εργαστήριο του Brookhaven, είχε ζητήσει σε έναν αριθμό φυσικών επιστημόνων να κατονομάσουν τα πιο υπέροχα πειράματα όλων των εποχών. Με βάση το κείμενο του George Johnson που δημοσιεύτηκε στο New York Times θα δούμε στη συνέχεια τα 10 πειράματα που ήρθαν πρώτα σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα.

Το πείραμα της διπλής σχισμής

Ο γάλλος φυσικός Louis de Broglie πρότεινε το 1924 ότι τα ηλεκτρόνια και άλλα τμήματα ύλης, τα οποία μέχρι τότε είχαν αντιμετωπιστεί μόνο ως υλικά σωματίδια, έχουν επίσης ιδιότητες κυμάτων όπως πλάτος και συχνότητα. Αργότερα (το 1927) η κυματική φύση των ηλεκτρονίων επαληθεύτηκε πειραματικά από τους C.J. Davisson και L.H. Germer στη Νέα Υόρκη και από τον G.P. Thomson στο Aberdeen της Σκοτίας.

Για να εξηγήσουν την υπόθεση αυτή οι φυσικοί συχνά χρησιμοποιούσαν ένα νοητικό πείραμα, στο οποίο το πείραμα του Young με τη διπλή σχισμή πραγματοποιείται με τη χρήση μίας δέσμης ηλεκτρονίων αντί για φωτόνια. Μία δέσμη ηλεκτρονίων προσκρούει σε ένα πέτασμα με δύο σχισμές από τις οποίες περνούνε τα ηλεκτρόνια και αποτυπώνονται σε μία επιφάνεια πίσω από το πέτασμα. Ακολουθώντας τους νόμους της κβαντομηχανικής η δέσμη των σωματιδίων θα χωριζόταν στα δύο και η σύνθεση των επιμέρους δεσμίδων θα αλληλεπιδρούσε με τέτοιο τρόπο, ώστε να σχηματιστεί το ίδιο σχήμα των φωτεινών και σκοτεινών λωρίδων, όπως γίνεται και με την περίπτωση που το πείραμα εκτελείται με μία φωτεινή δέσμη. Σύμφωνα με ένα άρθρο του Physics World, το 1961 ο Claus Jonsson του Tubingen πραγματοποίησε το πείραμα αυτό σε εργαστήριο.


Το πείραμα του Γαλιλαίου με την πτώση αντικειμένων

Στα τέλη του 1500 υπήρχε η κοινή πεποίθηση ότι τα βαρύτερα αντικείμενα πέφτουν πιο γρήγορα από τα ελαφρύτερα. Το είχε πει και ο Αριστοτέλης άλλωστε. Είναι εντυπωσιακό το πόσα χρόνια πέρασαν μέχρι να βρεθεί κάποιος που να αμφισβητήσει το παλιό αυτό δόγμα που προήλθε από την αρχαία Ελλάδα.

Ο Galileo Galilei που ήταν μαθηματικός στο πανεπιστήμιο της Πίζας, τόλμησε να αμφισβητήσει αυτήν την τόσο κοινή πεποίθηση. Η ιστορία έχει παραμείνει στην παράδοση της επιστήμης ως εξής: λέγεται ότι έριξε δύο διαφορετικού βάρους αντικείμενα από την κορφή του πύργου της Πίζας, δείχνοντας ότι έφτασαν στο έδαφος την ίδια χρονική στιγμή. Η αμφισβήτησή του στον Αριστοτέλη μπορεί να του στοίχισε τη δουλειά του, αλλά έδωσε το μήνυμα ότι αυτό που ορίζει ο κοινός νους μπορεί σε μία επανεξέτασή του να καταρρεύσει.

Το πείραμα του Milikan με τις σταγόνες του λαδιού

Το πείραμα των σταγόνων του λαδιού ήταν η πρώτη άμεση και πειστική μέτρηση του ηλεκτρικού φορτίου ενός ηλεκτρονίου. Έγινε το 1909 από τον αμερικανό φυσικό Robert A. Milikan. Χρησιμοποιώντας έναν ψεκαστήρα αρώματος ψέκασε σταγόνες λαδιού μέσα σε έναν διαφανή θάλαμο. Στην κορυφή και στη βάση του θαλάμου υπήρχαν μεταλλικές πλάκες συνδεδεμένες με μπαταρία δημιουργώντας έναν θετικό και έναν αρνητικό πόλο. Εφόσον κάθε σταγονίδιο λάμβανε ένα ελάχιστο φορτίο στατικού ηλεκτρισμού καθώς ταξίδευε στον αέρα, η ταχύτητα της κίνησής του μπορούσε να ελεγχθεί με αλλαγές της τάσης στις δύο πλάκες. Όταν ο χώρος μεταξύ των δύο πλακών ιονίζεται με ακτινοβολία, τα ηλεκτρόνια του αέρα κολλάνε στα σταγονίδια του λαδιού προσδίδοντάς τους αρνητικό φορτίου. Ο Milikan παρατήρησε πολλά σταγονίδια μεταβάλλοντας την τάση και ελέγχοντας το αποτέλεσμα. Μετά από πολλές επαναλήψεις συμπέρανε ότι το φορτίο μπορεί να λάβει μόνο κάποιες συγκεκριμένες τιμές. Οι μικρότερες από τις τιμές αυτές αντιστοιχούν στο φορτίο του ηλεκτρονίου.ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Έτσι έφθασε στην ....διάλυση το ΣΥΡΙΖΑ




Γιατί το ΣΥΡΙΖΑ πάει προς διάλυση; Τι έφταιξε και από που ξεκίνησαν όλα τα κακά της μοίρας τους; Ποιο γεγονός τους στοίχισε και πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Είναι η...

δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο που πέρασε και την οποία καπηλεύτηκαν.
Θεώρησαν ότι οι βάνδαλοι-κάφροι που λεηλατούσε τις περιουσίες του κόσμου ήταν εξεγερμένοι νέοι. Μπορεί κάποιοι να ήταν. Αλλά το σύνολο τους ήταν ξένοι και Έλληνες κάφροι.
Όταν του στήριξαν δημόσια, έχασαν την εκτίμηση του κόσμου.
Μετά ακολούθησαν κάτι περίεργοι τύποι να στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτοί σε site και blog που έδειχναν ότι δεν έχει ειρμό - σκέψη και επιχειρήματα για να στηρίξουν το κόμμα. Κάτι καλόπαιδα τύπου giant (με φωτο σε πορνο-video), κάτι δικηγόροι της πλάκας-χασοδίκες και κάποιοι άλλοι που πήραν πάνω τους το κόμμα με εξευτελιστικές αναρτήσεις. Ένα κόμμα ανοργάνωτο που ξέμεινε από στελέχη.


ΠΗΓΗ

Στη ...φωλιά του κούκου, (Αγ.Παντελεήμονα) εξαρθρώθηκε κύκλωμα αλλοδαπών σωματεμπόρων


Στη ..."φωλιά του κούκου" - βλέπε Άγιο Παντελεήμονα - εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του τμήματος καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, κύκλωμα σωματεμπόρων, που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές γυναίκες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα και μία γυναίκα, 37 και 25 χρόνων αντίστοιχα, ρουμανικής καταγωγής, ενώ αναζητούνται μία ακόμη γυναίκα 28 ετών, ρουμανικής καταγωγής και ένας 52χρονος άντρας ιταλικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι έφερναν κοπέλες στην Ελλάδα, τις μετέφεραν σε σπίτι στον Αγιο Παντελεήμονα, όπου με τη βία και απειλές κατά τις ζωές τους τις κρατούσαν φυλακισμένες και τις υποχρέωναν να εκδίδονται σε οίκους ανοχής.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από μία 25χρονη γυναίκα, η οποία διέφυγε από τους εκμεταλλευτές της και κατέφυγε στην Ασφάλεια, όπου ζήτησε προστασία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα Κυριακή στον εισαγγελέα.

ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ

Χάσαμε τον Καραγκιόζη, τον καφέ, το Ούζο, τον Μπακλαβάς! Μας τα πήραν οι Τούρκοι


"Πήραμε τα φαγητά τους, πήραμε τα ρούχα τους, πήραμε τα τραγούδια τους, τη μουσική τους,
τα τσιφτετέλια τους, τον καραγκιόζη τους τα επώνυμά τους (-ΟΓΛΟΥ), δηλαδή τον "υπέροχο" πολιτισμό τους, και μας κατέκτησαν όπως ακριβώς κατακτήσαμε εμείς το 146 π.Χ. τους Ρωμαίους.
Πέθανε και ο μεγάλος "εκπολιτιστής" Ευγένιος Σπαθάρης, σύμβολο της σημερινής κατάντιας
του ελληνικού λαού.
Αυτόν τον πολιτισμό μας κληροδότησαν οι...


κυβερνήσεις και οι ζε'ι'μπεκοχορευτές πνευματικοί
ταγοί του τόπου.
Αυτό το χαμηλό επίπεδο διεκδίκησαν δικαστικά οι Τούρκοι και κέρδισαν, όσον αφορά τουλάχιστον τον καραγκιόζη
Έχομε ακόμη κι άλλες μάχες να δώσουμε. Χάσαμε και την τσικουδιά η οποία λέγεται ρακί
μόνο στην Τουρκία. Ο μπακλαβάς είναι τούρκικος, ο καφές είναι τούρκικος ,το ούζο είναι τούρκικο, ακόμη και το τσιφτετέλι είναι τούρκικο.
Αυτός είναι ο πολιτισμός της ζε'ι'μπεκιάς και του καραγκιόζη για τον οποίο υπερηφανευόμαστε!
Φτου να μην αβασκαθούμε!!




ΑΠΟ http//roderikos.blogspot.com

Ο Νταβούτογλου έμαθε ποιά είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και τι είναι ο πολιτισμός...


Ο φτωχοψιλικατζής της... γειτονιάς!!!
Η ανυπαρξία την ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, απλώς δεν ανέδειξε ως όφειλε την απροσχημάτιστη αλήθεια, για την αναχρονιστικότητα, την καταφανέστατη δημοκρατική υστέρηση, την προκλητική επεκτατικότητα και την τσαμπουκαλεμένη συμπεριφορά του τουρκικού κατεστημένου, απέναντι σε κάθε τι που δεν συνταυτίζεται με τη κυρίαρχη τουρκική στρατηγική σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό όμως δεν αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για να λειτουργήσουν και οι «ψυλλιασμένοι» ευρωπαίοι ηγέτες ωσάν να έχει πέσει επιδημία πανευρωπαϊκής αποβλάκωσης.
Τι έκανε λοιπόν ο …πολύς Νταβούτογλου;
Πήρε στο χέρι ένα πακέτο χαρτιά που αυτοαποκαλούνται μεταρρυθμίσεις, και στρέφεται κατά πάντων με απειλές και προειδοποιήσεις, λέγοντας το εξής αμίμητο που μόνο γέλια αλλά και οργή για το θράσος του μπορεί να προκαλέσει:
«…η Τουρκία έκανε μεταρρυθμίσεις που ήταν αδιανόητες πριν από μερικά χρόνια, όπως η θρησκευτική ελευθερία ή η ελευθερία της έκφρασης, η κατάργηση της θανατικής ποινής ή οι εκπομπές ραδιοφώνου στην κουρδική γλώσσα»
Σιγά τα ωα κύριε Νταβούτογλου… Σιγά τα ωα!!!
Δεν είμαστε εμείς φυσικά εκείνοι που θα αμφισβητήσουμε το δικαίωμα του κάθε φτωχοψιλικατζή να παίρνει παραμάσχαλα τα μανταλάκια του και να τα εμφανίζει στην πιάτσα ως το κορυφαίο εργαλείο που χωρίς αυτό δεν είναι εύκολο να στεγνώσει κανείς τη φρεσκοπλυμένη του μπουγάδα…
Δικαιούμαστε όμως να μην είμαστε οι αφελείς που αναζητά ο φτωχοψιλικατζής για να μοσχοπουλήσει τη φτηνιάρικη και άνευ προδιαγραφών πραμάτεια του.
Ξέρετε πολύ καλά κύριε Νταβούτογλου πως οι μεταρρυθμιστικές αλλαγές, έχουν πρακτική χρησιμότητα, όταν δεν παραμένουν περιφερόμενη χαρτούρα, αλλά γίνονται κτήμα της ίδιας της κοινωνίας και φυσικά ενσωματώνονται χωρίς εκπτώσεις και μίζερη διαχείριση στην πρακτική των ηγετών.
Δεν δικαιούστε λοιπόν κύριε Νταβούτογλου να απειλείτε κραδαίνοντας χαρτούρα με αλλαγές τις οποίες ο ίδιος χαρακτηρίζετε αδιανόητες –ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΑΦΟΜΟΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΘ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ– τη στιγμή που η Ευρώπη στην οποία απευθύνεστε και μάλιστα με θράσος, χτίζει εδώ και δεκαετίες τη ζωή της στηριγμένη σε όλα όσα μεταχρονολογημένα και δειλά ανακαλύψατε…
Δε δικαιούστε να πανηγυρίζετε για θρησκευτικές ελευθερίες κύριε Νταβούτογλου, γιατί ξέρετε και ξέρουμε καλά το μίσος και την προσβλητικότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ως κοινωνία τη θρησκευτική διαφορετικότητα.
Γιατί δεν αποσύρατε…
Γιατί δε δικάσατε τους εμπνευστές…
Γιατί δεν καταδικάσατε…
Την ελεεινή και τρισάθλια διαφήμιση του τουρκικού οργανισμού τουρισμού με τους χλεχλέδες σας να χορεύουν πάνω στην εικόνα του Ιησού Χριστού???
Αυτή είναι η σύγχρονη Τουρκία την οποία μοστράρετε !!!
Δεν δικαιούστε κύριε Νταβούτογλου να θριαμβολογείτε για τις εκπομπές στην Κουρδική γλώσσα, χλευάζοντας ένα λαό σε βάρος του οποίου έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε απίστευτα εγκλήματα.
Αλήθεια κύριε Νταβούτογλου, ο Οτσαλάν από τη φυλακή που τον έχετε μπουζουριασμένο, στην κουρδική γλώσσα θα απευθύνεται ως ηγέτης στο λαό του???
Αυτή είναι η σύγχρονη Τουρκία την οποία μοστράρετε κύριε Νταβούτογλου.
Ένα κράτος φυλακή της ζωής και της σκέψης.
Δικαιούστε να παίζετε το δικό σας θέατρο, όσο υπάρχουν αφελείς θεατές πρόθυμοι να χάσουν το χρόνο τους και ν ασχοληθούν μαζί σας.
Οφείλετε όμως να θυμάστε, πως όλος ο Ελληνικός λαός δεν ακούει στο βολικό για σας όνομα «ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ»…
Και φυσικά δεν έχει γεμίσει …Μπακογιανναίους η Ευρώπη στην οποία απευθύνεστε…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ