Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

300 εκ.γυναίκες "βλέπουν" μπάλα!


Όποιος ισχυρίζεται πως το "ωραίο φύλο" δεν παρακολουθεί τον "βασιλιά των σπορ", τότε σίγουρα δεν θα έχει ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της έρευνας που διενήργησε η εταιρία Sport+Markt, που καταδεικνύουν την "έκρηξη" του αθλήματος στις γυναίκες.


Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που έγινε σε δείγμα 20 χιλιάδων γυναικών, ηλικίας 16 μέχρι 69 ετών, το 38% των ανθρώπων που πηγαίνουν στο γήπεδο είναι γυναίκες, κάτι που σημαίνει πως από τα 800 εκ.ανθρώπων φανατικών του ποδοσφαίρου, τα 300 εκατομμύρια είναι γυναίκες. Απο spot24

ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΣΤΑΡ

Greckoe ο σημαντικότερος Έλληνας ράπερ της Γερμανίας


«Γεννήθηκα εδώ στο Βερολίνο, πηγαίνω και κάθε χρόνο στην Ελλάδα για διακοπές.
Όμως εδώ γεννήθηκα und hier bin ich halt aufgewachsen. Es ist wie zwei Herzen in einer Brust= εδώ μεγάλωσα, είναι σαν να έχεις δυο καρδιές στο στήθος σου» δηλώνει στα ελληνογερμανικά του ο Greckoe.
«Είναι σαν έχεις δύο καρδιές στο στήθος σου».
Έτσι αισθάνεται και περιγράφει την ταυτότητα του ο Greckoe, στο δίγλωσσο κοκτέιλ που μιλούν πολλά παιδιά ελληνικής καταγωγής.
Ο Greckoe διευκρινίζει όμως στο μικρόφωνο της Deutsche Welle πως ακριβώς το εννοεί:
«Είμαι εκατό τις εκατό Έλληνας. Οι Γερμανοί φίλοι μου επιμένουν βέβαια ότι δεν μπορεί να είμαι Έλληνας εφόσον γεννήθηκα στο Βερολίνο και ζω εδώ. Αυτό είναι σωστό. Όμως έχω Έλληνες γονείς και ελληνικό διαβατήριο. Αλλά αυτή η συζήτηση επαναλαμβάνεται συνεχώς και κάπου δεν με αφορά.
Εγώ μεγάλωσα σε μια πολυεθνική κοινωνία με Τούρκους, Ινδούς, Άραβες, Κροάτες.
Εμείς εδώ στο Βερολίνο δεν πρόκειται να παλέψουμε μεταξύ μας στο όνομα κάποιων ιστορικών διαφορών. Εμείς εδώ γεννηθήκαμε και έχουμε τα δικά μας προβλήματα.»
Ο Greckoe γεννήθηκε πριν 22 χρόνια σε εργατική περιοχή του Βερολίνου με το όνομα Κώστας Τζίκας.
Σε ηλικία 10 χρονών ανακαλύπτει ότι ο προορισμός του είναι η μουσική ραπ.
Από τα 13 του και μετά ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τη μουσική γράφοντας αδιάκοπα και συνθέτοντας μουσική στο κομπιούτερ.
Εννοείται ότι για τους ράπερ είναι θέμα τιμής να συνθέτεις, να γράφεις και να τραγουδάς τα κομμάτια σου.
Για χάρη των γονιών του ο Greckoe πήγε σχολείο ως την προτελευταία τάξη λυκείου. Τότε όμως ένοιωσε τον εαυτό του ώριμο να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του επαγγέλματος του μουσικού και διέκοψει οριστικά το σχολείο.
Τα τραγούδια του Greckoe είναι βιωματικά: Οι γυναίκες, σαν μόνιμος μπελάς και αντικείμενο πόθου, η αϋπνία που τον τυραννά και δεν μπορεί να την καταπολεμήσει, η ταυτότητά του, και κυρίως πως εννοεί ο ίδιος την ελληνικότητά του και ποια είναι τα συστατικά της στοιχεία.
Να τι μας είπε για το τελευταίο:
«Στα τραγούδια μου ασχολούμαι σε μεγάλο βαθμό με τον τρόπο ζωής της χιπ-χοπ που τον συνδέω με ότι είναι για μένα χαρακτηριστικά ελληνικό.
Καταρχήν είναι η νοοτροπία, αυτό το κάλμαρε, το ας πιούμε ένα φραπέ, να συναντηθείς με φίλους για κανένα ούζο…
Εννοείται πως το σπίτι μου δεν είναι γεμάτο αρχαιοελληνικά αγαλματάκια και ούτε τρώω όλη μέρα τζατζίκι και γύρο.
Όμως στον ένα ή στον άλλο βαθμό είναι χαρακτηριστικά ελληνικά αυτά που κάνω.»
Για όλα αυτά τραγουδά ο Greckoe, ο Έλληνας ράπερ από το Βερολίνο, με ισχυρή δόση αυτοειρωνίας, στο κομμάτι «Χαρακτηριστικά ελληνικό» που είναι και ο γενικός τίτλος του CD. ΑΣΤΕΡΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

OXTAΔΥΜΑ

Οκτω μωρακια διδυμα, εχω μια απορια βεβαια, το ερωτημα ειναι ρητορικο περισσοτερο .
Ποσα χρηματα χρειαζονται για να μεγαλωσουν αυτα τα αγγελουδια στην Ελλαδα?
Σε μια χωρα που ολα τα πληρωνουμε με καπελλο σε σχεση με τους υπολοιπους Ευρωπαιους.Με μια νοσοκομειακη περιθαλψη για κλαματα,μειδιωτικα ιατρεια πανακριβα, με σχολεια μονο κατ ονομα δημοσια,με παιδικους σταθμους που εχουν ωραριο 7.30 ωρες, τους δημοσιους εννοω φυσικα, και με ιδιωτικους πανακριβους.Μπορει καποιος να μου απαντησει πως?Βεβαια αυτα τα αγγελουδια γεννηθηκαν ευτυχως στην Αμερικη και οχι εδω γιατι ηταν χαμενα απο χερι.Εμενα απλως αποριες μου γεννηθηκαν τιποτα αλλο.

Τι ειναι αυτο?




χωρις πολλα λογια........
απο yupi.gr

Στοιχεία εφιάλτης για το 2009: 51 εκατομμύρια νεοι άνεργοι


Από 18 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, στην καλύτερη περίπτωση, μέχρι 51 εκατομμύρια, σύμφωνα με το χειρότερο σενάριο, θα χαθούν μέσα στο 2009, σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ, που ανακοινώθηκε σήμερα.
Σύμφωνα με το πλέον αισιόδοξο σενάριο του Διεθούς Οργανισμού Εργασίας του ΟΗΕ, η φετινή χρονιά ενδέχεται να ολοκληρωθεί με 18 εκατομύρια περισσότερους ανέργους απ' ό,τι στα τέλη του 2007, με το παγκόσμιο ποσοστό ανεργίας να διαμορφώνεται στο 6,1% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.Το πιο ρεαλιστικό σενάριο προβλέπει ότι επιπλέον 30 εκατομύρια εργαζόμενοι θα χάσουν φέτος τη δουλειά τους αν η χρηματοοικονομική αναταραχή επιμείνει καθ' όλη τη διάρκεια του 2009, ωθώντας το ποσοστό ανεργίας στο 6,5%, από 6% το 2008 και 5,7% το 2007.Το πλέον απαισιόδοξο σενάριο, το οποίο περιγράφεται στην έκθεση, κάνει λόγο για ενδεχόμενες απώλειες επιπλέον 51 εκατομυρίων θέσεων εργασίας το 2009, ανεβάζοντας το παγκόσμιο ποσοστό ανεργίας στο 7,1%.«Αν βαθύνει η ύφεση το 2009, όπως αναμένουν οι περισσότεροι ειδικοί, θα επιδεινωθεί απότομα η κρίση στην αγορά εργασίας. Αναμένουμε επιδείνωση των εσόδων και λοιπών συνθηκών εργασίας για όσους καταφέρουν να διατηρήσουν τη δουλειά τους», σημειώνεται στην έκθεση. Οι περισσότερες απώλειες θέσεων εργασίας θα σημειωθούν στις αναπτυσσόμενες οικονομίες, εκτιμά η υπηρεσία του ΟΗΕ.«Η υποσαχάρια Αφρική και η νότια Ασία διακρίνονται για τις εξαιρετικά σκληρές συνθήκες στην αγορά εργασίας και για το υψηλότερο ποσοστό πτωχών εργαζομένων σε σχέση με τις άλλες περιοχές», αναφέρεται στην έκθεση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ILO, η βόρεια Αφρική και η Μέση Ανατολή είχαν στα τέλη του 2008 τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας (10,3% και 9,4% αντίστοιχα). Οι χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και οι πρώην χώρες της Σοβιετικής Ένωσης ολοκλήρωσαν το 2008 με ποσοστό ανεργίας 8,8%, η υποσαχάρια Αφρική με 7,9% και η Λατινική Αμερική με 7,3%. Τις καλύτερες επιδόσεις από όλες τις περιοχές του πλανήτη είχε η Ανατολική Ασία, με ποσοστό 3,8%.Οι περισσότερες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν πέρυσι στη νότια, την νοτιοανατολική και την ανατολική Ασία, ενώ στις ανεπτυγμένες οικονομίες και την Ευρωπαϊκή Ένωση χάθηκαν περίπου 900.000 θέσεις εργασίας.Η κατασκευή και ανάπλαση δημόσιας υποδομής, όπως δρόμων, γεφυρών, σχολείων, νοσοκομείων και δημόσιων κτηρίων θα βοηθούσε ιδιαιτέρως τις φτωχότερες χώρες, με υψηλά ποσοστά ανεργίας, εκτιμούν οι συντάκτες της έκθεσης.Παράλληλα, ο διεθνής οργανισμός προέτρεψε τις κυβερνήσεις να επεκτείνουν τα προγράμματα για την ανεργία και την υγειονομική ασφάλιση, ώστε να βοηθήσουν τους πολίτες να αντέξουν στην κρίση.
ΤΑ ΝΕΑ απο madata,gr

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ Η ΝΕΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Η Johanna Sigurdardottir φαίνεται ότι θα είναι η νέα – προσωρινή – πρωθυπουργός της Ισλανδίας μέχρι να γίνουν οι επόμενες εκλογές. Η Johanna Sigurdardottir έχει δηλώσει πως είναι ομοφυλόφιλη και είναι μια από της πιο αγαπητές και αποδεκτές πολιτικούς της Ισλανδίας.
απο τροκτικο

Φρίκη από το "σκληρό" υλικό παιδικής πορνογραφίας. Τα ονόματα

Οι ανησυχητικές διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο της διακίνησης παιδικής πορνογραφίας μέσω του Ιντερνετ επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά χθες, καθώς οι κατηγορούμενοι για τη νέα υπόθεση που αποκαλύφθηκε ανήκουν σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.«Προεξάρχουσα θέση» ανάμεσα σε αυτούς κατείχε ο 44χρονος αρχιμανδρίτης Φώτης Μακρυστάθης από τον Πειραιά που ιερουργούσε στην Σπάρτη, ενώ στη λίστα των συλληφθέντων ακολουθούν 48χρονος εισαγωγέας γαλακτοκομικών ειδών στο Μαρούσι, 41χρονος αγγειοχειρουργός με ιατρείο στη Γλυφάδα, 36χρονος ανθυπολοχαγός από το Πολύκαστρο Κιλκίς, 41χρονος πολιτικός μηχανικός και περιστασιακός DJ στη Μύκονο, 52χρονος μηχανικός της ΜΕΤΡΟ στο Περιστέρι, 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος στην Πάτρα, 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ένας άνεργος 36χρονος ομογενής από τη Βόρειο Ηπειρο επίσης από τη Θεσσαλονίκη.Συνολικά από τους άνδρες του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στο παράρτημα Θεσσαλονίκης, κατά τη συντονισμένη επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Myosis», που έγινε μέσα στις τρεις τελευταίες ημέρες, συνελήφθησαν 12 άτομα, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και για άλλους 13 (ανάμεσά τους κι ένας γυναικολόγος) καθώς κάποιοι είχαν κλειστούς τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο χώρο τους, ενώ άλλοι είχαν σβήσει το υλικό εάν και υπάρχουν στοιχεία ότι το είχαν «κατεβάσει». Οι έρευνες έγιναν σε συνολικά σαράντα σπίτια και χώρους εργασίας σε ολόκληρη την Ελλάδα και εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές έγιναν έφοδοι στη Μυτιλήνη (συνελήφθη 25χρονος που υπηρετεί τη θητεία του στο νησί), στην Ορεστιάδα (συνελήφθη 42χρονος ιδιωτικός υπάλληλος) και την Πρέβεζα. Κατασχέθηκαν συνολικά 28 σκληροί δίσκοι, 8 φορητοί υπολογιστές και πλήθος CD-DVD με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας. Το μέγεθός του όμως και σε αυτή την περίπτωση τρόμαξε ακόμα και τους έμπειρους αξιωματικούς καθώς σε χωρητικότητα άγγιζε -κατά ασφαλείς πληροφορίες- τον εξωπραγματικό χώρο των 28.000 GB (γιγαμπάιτ) Μάλιστα ανάμεσα στα άτομα που ερευνήθηκαν ήταν και μία γυναίκα αστυνομικός που υπηρετούσε σε τμήμα του Περιστερίου, όμως όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα στο σπίτι της στο Μενίδι, διέθετε ασύρματο modem και κάποιος από την περιοχή της είχε υποκλέψει το σήμα. Οπως προέκυψε η αγορά του υλικού δεν έγινε από την πιστωτική κάρτα της και ούτε βρέθηκε στο κομπιούτερ της κάποιο επιλήψιμο βίντεο ή φωτογραφία, με συνέπεια τώρα να αναζητείται ο υποκλοπέας.Ο 44χρονος αρχιμανδρίτης ιερουργούσε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο χωριό Τσιραμιό της Σπάρτης, εντούτοις η σύλληψή του έγινε στο πατρικό σπίτι του στον Πειραιά, όπου και βρισκόταν ο υπολογιστής του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε αρχικά στους αστυνομικούς ότι το επίμαχο υλικό βρέθηκε στα χέρια του από άτομα που εξομολογούσε...Στο σπίτι του στο Κιλκίς είχε και το κομπιούτερ του ο 36χρονος ανθυπολοχαγός που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ενώ στην κατοχή του 41χρονου πολιτικού μηχανικού που τα καλοκαίρια εργαζόταν και ως DJ σε μπαρ της Μύκονου βρέθηκαν ακόμα μικροποσότητες -15 έως 20 γραμμάρια, κατά τις πληροφορίες- κοκαΐνης και ηρωίνης.Η έναρξη των ερευνών έγινε πριν από περίπου τρεις μήνες όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκαν μέσω της Interpol από την Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ότι ύστερα από δική τους παγκόσμια έρευνα στο Διαδίκτυο εντοπίσθηκαν συνολικά 250 ιστοσελίδες που οι εξυπηρετητές τους (server) ήταν στην Αγγλία και οι οποίες πρόσφεραν προς αγορά στα… επίλεκτα μέλη τους -VIP Club Members- σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ανάμεσα στα ίχνη εντοπίστηκαν 137 ηλεκτρονικά αποτυπώματα Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου που είχαν αγοράσει με τη χρήση πιστωτικών καρτών υλικό. Από την επεξεργασία των ιχνών ταυτοποιήθηκαν τριάντα πέντε χρήστες και βάσει των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν ξεκίνησε η επιχείρηση.Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη προφυλακίστηκαν, τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και οι υπόλοιποι επρόκειτο να οδηγηθούν έως αργά το βράδυ στις αρμόδιες εισαγγελίες. Ο 44χρονος αρχιμανδρίτης παραπέμφθηκε σε ανακριτή του Πειραιά όπου πήρε τριήμερη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.Φρίκη από το «σκληρό» υλικόΤο πορνογραφικό υλικό που διακινούταν από τις ιστοσελίδες ήταν απίστευτα σκληρό και μεταξύ άλλων υπήρχαν βίντεο στα οποία απεικονίζονταν βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, να είναι δεμένα στους αγκώνες και να κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες. Αρκετά μάλιστα από αυτά βρέθηκαν αποθηκευμένα στα κομπιούτερ των συλληφθέντων, οι οποίοι όπως προκύπτει αγόραζαν το συγκεκριμένο υλικό (βίντεο και φωτογραφίες), αντί του ποσού των 79,85 δολαρίων.
Τα ονόματα των κατηγορουμένων
Ακόμα μία φορά ενεργοποιήθηκε χθες με εντολή της εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένης Ράικου και του εισαγγελέα Πειραιά η διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση των ονομάτων που κατηγορούνται για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. Ετσι η «Espresso», εάν και γνωρίζει όλα τα ονόματα, δημοσιεύει τα στοιχεία μόνο των πέντε συγκεκριμένων κατηγορουμένων σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων με χρήση Διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθειαν. Και οι πέντε αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή τις επόμενες ημέρες και είναι οι:1) Φώτης Μακρυστάθης, 44 χρόνων, αρχιμανδρίτης, Πειραιάς. 2) Γιώργος Ηλιόπουλος του Ιωάννη, 29 χρόνων, ηλεκτρολόγος μηχανικός, Ν. Μάκρη. 3) Σπύρος Συμεωνίδης του Χρήστου, 52 χρόνων, μηχανικός μετρό, Καλλιθέα. 4) Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης του Κων/νου, 41 χρόνων, αγγειοχειρουργός, Γλυφάδα. 5) Φαίδων Χασιώτης του Χρήστου, 48 χρόνων, επιχειρηματίας, Μαρούσι.
Ο Πειραιώτης ρασοφόρος με τις αδυναμίες
Σε αργία ετέθη από τον μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ. Ευστάθιο ο αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης που συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Αν και ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το υλικό αυτό το είχε από τους πιστούς που εξομολογούσε, δεν έγινε πιστευτός. Ο 44χρονος κληρικός που κατάγεται από τον Πειραιά και ο φάκελος του οποίου βρίσκεται ήδη στην Ιερά Σύνοδο για τα περαιτέρω, είναι παιδί κληρικού. Ο πατέρας του π. Φωτίου ιερουργούσε στον Πειραιά και ο μητροπολίτης πρώην Πειραιώς Καλλίνικος χειροτόνησε τον Φώτιο διάκο. Στο μεγάλο λιμάνι έκανε τα πρώτα του εκκλησιαστικά βήματα. Σπούδασε Θεολογία και Φιλοσοφία (Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο βρετανικό Πανεπιστήμιο Durham). Κληρικός με υψηλή μόρφωση, αλλά και αδυναμίες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Στη Μητρόπολη Μονεμβασίας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με κληρικούς που τον γνωρίζουν, «πρόκειται για περίεργο άνθρωπο που πολλές φορές νομίζαμε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα». Ο ίδιος διατηρούσε ιστοσελίδα (www.geocities.com/photiosgr).

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ..........


Λετε να την ξαναδουμε στην ελλαδα?
ΙΔΩΜΕΝ.

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ


Στην Καλιφορνια συνεβη .Μολις εχασε την δουλεια του πηγε σπιτι του και τους σκοτωσε ολους τα πεντε μικρα παιδια του μετα την γυναικα του και στη συνεχεια αυτο

κτονησε

ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Υπογραψε τελικα στον παο,αποκλειστικα η πρωτη του φωτογραφια με την πρασινη φανελλα.

ΤΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ


ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΗ εφημερίδα "Φιλελεύθερος" δημοσιεύει σήμερα δηλώσεις του Δημάρχου Νευροκοπίου Δράμας και πρώην αξιωματικού της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Βασίλη Γιαννόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες ο Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς είχε ομολογήσει στον ίδιο δολοφονίες που είχε διαπράξει στην Κύπρο, ως στρατιώτης των δυνάμεων εισβολής. Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε στ....ο"Φιλελεύθερο" ότι είχε συναντήσει τον Τούρκο ηθοποιό Αττίλα στο ελληνικό προξενείο στην Τουρκία."Είχε έρθει ένας άνδρας, ευσταλής, ψηλός, που με έγγραφα αποδείκνυε ότι υπήρξε αλεξιπτωτιστής καταδρομέας του τουρκικού στρατού, που υπηρέτησε στην Κύπρο. Μάλιστα, τα έγγραφά του τα συνόδευε διάκριση για τις ηρωικές του πράξεις", δήλωσε ο Βασίλης Γιαννόπουλος, που τότε είχε αναλάβει τη σε βάθος έρευνα του ζητήματος των αγνοουμένων της Κύπρου στην Τουρκία."Η μαρτυρία αυτή έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη του, καθώς ήταν η πιο χαρακτηριστική ομολογία των εγκλημάτων σε βάρος των Ελληνοκυπρίων. Ήταν ένας άνθρωπος αναστατωμένος, με εμφανή σημάδια ψυχολογικής κόπωσης, ο οποίος μου εξήγησε ότι βρέθηκε στην Κύπρο κατά την εισβολή, σκότωσε ανθρώπους. Υπό το κράτος των εγκλημάτων που είχε διαπράξει και της εικόνας που είχε "καρφωθεί" στο μυαλό του, όπως μου δήλωσε, δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ, βασανιζόμενος από τύψεις και Ερινύες για όλα όσα είχε κάνει στους Κυπρίους", διηγείται ο κ. Γιαννόπουλος.Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο άνδρας του ζήτησε να μεταφερθεί στην Ελλάδα, προκειμένου "να δικαστεί αυστηρά από τα ελληνικά Δικαστήρια και να μπορέσει να ηρεμήσει".(απε)
Αναρτήθηκε από troktiko

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ


Έξω από τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και στις αφετηρίες των λεωφορείωντου Κέντρου υπάρχουν κάποιες μικρές αυτοκόλλητες διαφημίσειςπου γράφουν......ΔΑΝΕΙΑ Χωρίς εγγύηση εντός 1 ώραςΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ-ΟΜΙΛΟΥΣ-ΚΑΡΤΕΣΚΙΝ. 694266....Αν επικοινωνήσεις σου ζητούν να στείλεις σε κάποιο FAX φωτοτυπίεςταυτότητας και εκκαθαριστικού της εφορίας.Μετά από δύο ώρες όταν ξαναπάρεις ή δεν θα βρείς κανένα ή θα σουπούν ότι δεν εγκρίθηκε η αίτησή σου και καταστρέψαμε τα στοιχεία σου.Φυσικά δεν τα καταστρέφουν και εκδίδουν για λογαριασμό σουπιστωτική κάρτα την "ξεσκίζουν" την ίδια ημέρα και εσύ πληρώνεις.Πολλοί την έχουν πάθει και τρέχουν στην Ένωση Τραπεζώνγια να βγάλουν άκρη! Αθηναίος

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ


Επειδή ανεβαίνουν οι οικολόγοι και θεωρεί ότι υπάρχει χώρος για τους φιλελέυθερους ο Πέτρος Τατούλης ετοιμάζεται να κατέβει στις ευρωεκλογές με το κόμμα των "φιλελεύθεροι-οικολόγοι". Και νομίζει ότι θα πάρει κάτι ιδιαίτερο; Εδώ έχασε υπουργείο και τσαντίστηκε και άρχισε να λέει ότι του ερχόταν.Την κάθοδο του με αυτόνομο κομματικό σχήμα στις...ευρωεκλογές συζητά σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του parapolitika.gr ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατούλης. Λένε ότι αυτή την περίοδο έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί κόσμο θέλοντας να καταγράψει ενδιαφερόμενους. Προς το παρόν δεν φαίνεται να βρίσκει ένθερμους υποστηρικτές. Στη περίπτωση που θα τα καταφέρει θα «κατεβάσει» ένα σχήμα στο οποίο θα μετέχουν φιλελεύθεροι και οικολόγοι. Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι αυτή θα είναι και η ονομασία του κυοφορούμενου κόμματος: «Φιλελεύθεροι - Οικολόγοι». Προϋπόθεση για να προχωρήσουν τα επί χάρτου σχέδια είναι να βρεθεί κόσμος. Για να δούμε αν τελικά θα μπορέσει να τους μαζέψει ο Τατούλης.

ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ


Μια νέα υπόθεση μεγάλης απάτης κατάχρησης ποσού ύψους 400.000.000$ με πρωταγωνιστή τον Nichola Cosmo συγκλονίζει την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα η οποία από χτες βράδυ και μόνο στην υπόνοια ότι ο δράστης, που συνελήφθει από πράκτορες του FBI στην Νέα Υόρκη, μπορεί να είναι ελληνοαμερικανός ή ελληνικής καταγωγής, έχει κάνει γνωστούς έλληνοαμερικανούς κάθε επαγγέλματος κυριολεκτικά να "ψάχνονται"... Ο Cosmo συνελήφθη για απάτη ύψους 370 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή του Long Island της πολιτείας της Νέας Υόρκης χθες(26 01 09) το βράδυ ο 37χρονος Nicholas Cosmo της εταιρείας Agape World Inc. Ο Cosmo κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε τα χρήματα των επενδυτών-πελατών με το σύστημα της πυραμίδας, γεγονός που τον κάνει τώρα να αντιμετωπίζει ποινή 20ετούς κάθειρξης. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δήλωση των κατηγόρων, οι εταιρείες του Cosmo Agape World Inc και Agape Merchant Advance LLC, υπόσχονταν στους πελάτες τους επιστροφή των χρημάτων τους με επιτόκιο από 48 μέχρι 80% ετησίως. Ο αριθμός των πελατών του αγγίζει τους 1500 ενώ σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδας της agape world inc, η εταιρεία δραστηριοποιείτο από το 1999 μεταξύ άλλων σε εμπορικά, κατασκευαστικά, αγοραστικά δάνεια, καθώς και στην χρηματοδότηση για απόκτηση ιδιοκτησίας σε ολόκληρη την χώρα. Για την αμερικανική δικαιοσύνη, ο Nicholas Cosmo δεν ήταν άγνωστος, αφού λίγα χρόνια πριν είχε συλληφθεί για οικονομικές απάτες, εκτείοντας ποινή 21 μήνες στην φυλακή, ενώ υποχεώθηκε να ακολουθήσει θεραπεία για την απεξάρτησή του από τα τυχερά παιχνίδια"Περισσότερα στο http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=4281&Itemid=83

Κρεμάστηκε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή του



Ένας 27χρονος Πολωνός κρεμάστηκε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή του, την ώρα που ήταν συνδεδεμένος με άλλους χρήστες του Ίντερνετ σε ένα chat room, ανακοίνωσε τοπικός εισαγγελέας.
«Το τοπικό αστυνομικό τμήμα δέχθηκε κλήση (από άλλον χρήστη), ο οποίος είπε ότι ένας από τους χρήστες της ιστοσελίδας ήταν ακίνητος και σε παράξενη στάση. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο άνδρας ήταν νεκρός» δήλωσε στο Reuters ο εισαγγελέας Ταντέους Χάλας.
«Οι γονείς του, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτε για την τραγωδία, κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος» προσέθεσε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νεαρός είχε καταναλώσει αλκοόλ λίγες ώρες νωρίτερα με φίλους του, για να γιορτάσει τα 27α γενέθλιά του.
«Τους είπε ότι είχε ετοιμάσει μια έκπληξη για τα γενέθλιά του, αλλά, όπως είπαν, έδειχνε πολύ παράξενος και θλιμμένος» σημείωσε ο Χάλας, προσθέτοντας ότι την Τρίτη θα γίνει η νεκροψία.
Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το βράδυ στη Ζαγκόρζ, μια μικρή πόλη στη φτωχή νοτιοανατολική Πολωνία απο Madata.gr