Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Κρεμάστηκε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή του



Ένας 27χρονος Πολωνός κρεμάστηκε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή του, την ώρα που ήταν συνδεδεμένος με άλλους χρήστες του Ίντερνετ σε ένα chat room, ανακοίνωσε τοπικός εισαγγελέας.
«Το τοπικό αστυνομικό τμήμα δέχθηκε κλήση (από άλλον χρήστη), ο οποίος είπε ότι ένας από τους χρήστες της ιστοσελίδας ήταν ακίνητος και σε παράξενη στάση. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο άνδρας ήταν νεκρός» δήλωσε στο Reuters ο εισαγγελέας Ταντέους Χάλας.
«Οι γονείς του, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτε για την τραγωδία, κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος» προσέθεσε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νεαρός είχε καταναλώσει αλκοόλ λίγες ώρες νωρίτερα με φίλους του, για να γιορτάσει τα 27α γενέθλιά του.
«Τους είπε ότι είχε ετοιμάσει μια έκπληξη για τα γενέθλιά του, αλλά, όπως είπαν, έδειχνε πολύ παράξενος και θλιμμένος» σημείωσε ο Χάλας, προσθέτοντας ότι την Τρίτη θα γίνει η νεκροψία.
Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το βράδυ στη Ζαγκόρζ, μια μικρή πόλη στη φτωχή νοτιοανατολική Πολωνία απο Madata.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτός που αυτοκτονεί θέλει πάντα να κάνει γνωστό το θάνατό του και να δικαιολογήσει την πράξη του σαν πράξη απελπισίας. ΤΡο διαδίκτυο πολύ εύκολα κι απλά προσφέρει αυτή τη δυνατότητα των ευήκοων ώτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή