Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ-ΜΕ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ



Παράξενο δεν είναι οι αναρχικοί να δέχονται συνεχώς χρήματα από το Αμερικάνικο Τραπεζικό κατεστημένο;

macedon
Πως είναι δυνατόν ο αναρχικός χώρος να δέχεται συνεχώς ΕΜΦΑΝΗ , ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙΜΗ (βλ.φώτο) αλλά και ΚΡΥΦΗ χρηματοδότηση από το ΒΑΘΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ των ΗΠΑ (Soros και Rockefeller) και την ίδια στιγμή να προσπαθούν να μας πείσουν ότι μάχονται ΕΝΑΝΤΙΑ στο κεφάλαιο σπάζοντας μία τζαμαρία Ελληνικής τράπεζας;. Και αυτά δεν τα λένε οι εχθροί … αλλά στελέχη του Indymedia.



Το INDYMEDIA Θεσσαλονίκης έκλεισε ΜΟΝΟ του με την παρακάτω ανακοίνωση:

Aνακοίνωση του Indymedia Θεσσαλονίκης για την διαπλοκή των indymedia

"Ζητήματα όπως η σχέση των imc με εταιρικά-εμπορευματικά αλλά και εναλλακτικά media, οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης,

γενικότερα η συνδιαλλαγή των "αντι-καπιταλιστικών" imc με τους θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού, δηλαδή τους κρατικούς θεσμούς, τα κυρίαρχα media, τις εταιρίες και τις μ.κ.ο.,

η διάσταση των ρόλων δημοσιογράφου-διαδηλωτή, οι σχέσεις άτυπης ιεραρχίας, είναι ορισμένα πεδία αιχμής στα οποία διαφωνούμε με το σύνολο σχεδόν των imc της Ευρώπης. Από την άνοιξη λοιπόν του 2002 έως σήμερα δεν έχουμε καμία ουσιαστική επαφή με αλλά imc "

Ανακοίνωση του Indymedia Αργεντινής για τον ίδιο λόγο :

"Πρώτα απ' όλα, εκτιμάμε πολύ την πρωτοβουλία των συντρόφων μας να φέρουν υπολογιστές στη χώρα μας….Παρ’ όλα αυτά, κάποιος είπε πως θα έβαζαν όλους τους υπολογιστές σε ένα κοντέινερ και θα τους έστελναν με ένα καράβι που θα φτάσει εδώ κάποια μέρα….Θέλουμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για το καθεστώς κάτω από το οποίο θα μας έρθουν οι υπολογιστές. Είχαμε μια καυτή συζήτηση γι αυτό το θέμα όταν μάθαμε πως ο Soros, μέσω του Tactical Media Fund, θα ήταν αυτός που θα έβαζε τα λεφτά για να μπορέσουν οι υπολογιστές -τους οποίους τόσοι από εμάς είχαν ονειρευτεί- να πακεταριστούν και να μας σταλούν. Υπήρξε μια στιγμιαία σύγχυση: Κάποιος νόμιζε ότι το Soros ήταν εταιρία ρούχων και κάποιος άλλος είπε πως αν καπνίζει μαριχουάνα, θα πρέπει να είναι εντάξει τύπος. Η διευκρίνηση της κατάστασης μας ήρθε από τη γη (συγκεκριμένα τη Παταγωνία, από την οποία ο Soros αγόρασε σχεδόν τη μισή) και τα γελάδια (θα ξέρετε πως είμαστε μια χώρα γελαδιών και ο Soros έχει περίπου 85,000 κεφάλια). Είχαμε μια απίστευτη συζήτηση! Όλα τα γελάδια μαζί, όλοι οι κόκκοι της γης και όλος ο αέρας της Παταγωνίας έκλαψαν μονομιάς, καθώς θυμήθηκαν τους δέκα Βολιβιανούς αδερφούς μας που πέθαναν χτίζοντας εμπορικά κέντρα στην Αργεντινή, ιδιοκτησίας του αριστεριστή Soros, γιατί εξαναγκάστηκαν να δουλέψουν υπό συνθήκες απόλυτα παράνομες …"

Μα τέτοια μανία; Καταψήφισαν ακόμα και το να μην μετατραπεί η δουλεμπορία από πλημμέλημα σε κακούργημα..

«Στις 23 και 24 Ιουνίου συζητήθηκε στη Βουλή το Νομοσχέδιο «Μεταρρυθμίσεις στην οργάνωση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, στη θεραπευτική μεταχείριση χρηστών ναρκωτικών ουσιών και άλλες διατάξεις». Περιελάμβανε και τρεις τροπολογίες μία εκ των οποίων αφορούσε την μετατροπή της δουλεμπορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα.

Σύμφωνα με την τροπολογία «όποιος συλλαμβάνονταν σε ελληνικό έδαφος να μεταφέρει λαθρομετανάστες θα διώκεται για κακούργημα».

Πριν δούμε τι έκανε το ΠΑΣΟΚ κατά την ψηφοφορία ας δούμε μερικά αποσπάσματα από ομιλίες βουλευτών του.

Μερεντίτη Αθανασία:
«Η τροπολογία σας είναι ένα εκτρωματικό κατασκεύασμα. Και αυτό γιατί εμείς θέλαμε ένα θεσμικό πλαίσιο για τους μη νομίμους μετανάστες και τους δουλεμπόρους και τώρα μας ζητάτε τη συναίνεση για μια ρύθμιση που θέτει εν κινδύνω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες όχι των παράνομων μεταναστών αλλά και των νομίμων οικονομικών μεταναστών και κάθε ξένου που ζει, εργάζεται ή επισκέπτεται την Ελλάδα.»
Τζάκρη Θεοδώρα:
«Παραπέρα οφείλω να παρατηρήσω ότι έχετε καταστήσει κακούργημα κάθε περίπτωση παράνομης μεταφοράς μεταναστών με ή χωρίς αντάλλαγμα και δεν αφήσατε κανένα περιθώριο επιεικέστερης νομοθετικής αντιμετώπισης των περιπτώσεων στις οποίες η λαθρομεταφορά δεν γίνεται για λήψη ανταλλάγματος και δεν συνιστά δουλεμπορία.

Δηλαδή, στην περίπτωση που ένας αγρότης ή ένας κτηνοτρόφος έχει παραλάβει από τα σύνορα μία οικογένεια Αλβανών που έρχεται στη χώρα για να προσκολληθεί στα χωράφια ή στα ζώα της οικογένειας στερούμενη και των ταξιδιωτικών εγγράφων, θα θεωρούμε και σε αυτήν την περίπτωση ότι ο αγρότης ή ο κτηνοτρόφος αυτός…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Κυρία Τζάκρη, μαζέψτε λίγο το θέμα αυτό!
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ: …διαπράττει το ίδιο κακούργημα όπως και ένας δουλέμπορος που μεταφέρει περισσότερους λαθρομετανάστες με σοβαρό αντάλλαγμα για κάθε μεταφερόμενο και θα τους τιμωρούμε εξίσου;

Δεν θα μπορούσε στις περιπτώσεις που η μεταφορά λαθρομεταναστών αφορά ένα ή δύο άτομα, συνήθως μέλη της ίδιας οικογένειας και εφόσον πραγματοποιείται υπό τις συνθήκες που δεν συγκροτούν περίπτωση δουλεμπορίου ή επ’ ανταλλάγματι μεταφοράς, ή γίνεται για λόγους επιβίωσης ή και υγείας, να συνιστά πλημμέλημα που επισύρει βαριές ποινές αλλά όχι κατευθείαν κακούργημα;»
Βενιζέλος Ευάγγελος:
«αλίμονο, εάν φθάσουμε σε διατάξεις, οι οποίες θα είναι ανεφάρμοστες γιατί θα ευτελίζονται, επειδή ένας ταξιτζής μεταφέρει κοντά στα σύνορα τέσσερις ή τρεις αλλοδαπούς και κατηγορείται ως δουλέμπορος, χωρίς να υπάρχουν άλλα στοιχεία της αντικειμενικής υπόστασης, τα οποία να μπορούν να διαχωρίσουν τον τυχαίο ταξιτζή από τον οργανωμένο δράστη ενός εγκλήματος δουλεμπορίας που καταδικάζεται σε οικουμενικό επίπεδο.»
Για να δικαιολογήσουν την μανία τους να λένε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΝΔ....
ανακάλυψαν τη μανία τους με τον ταξιτζή που μεταφέρει αθώους λαθρομετανάστες...

Φυσικά η κοινή λογική λέει ότι: Όταν κάποιος ταξιτζής συλλαμβάνεται για δουλεμπορία, παραπέμπεται για κακούργημα και στο δικαστήριο λέει «παιδιά εγώ είμαι ταξιτζής εργάζομαι στην τάδε περιοχή, τόσα χρόνια, εκτελώ τα τάδε δρομολόγια, έχω την τάδε περιουσία και στο δρόμο με σταμάτησαν αυτοί να τους πάρω στο ταξί, έκανα τη δουλειά μου και τους πήρα». Φέρνει και τους μάρτυρές του που πιστοποιούν τα παραπάνω και το δικαστήριο λέει

«ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙ»

Η μανία των ΠΑΣΟΚων θα δικαιολογούνταν αν η τροπολογία έλεγε ότι όποιος συλλαμβάνεται να μεταφέρει λαθρομετανάστες... την άλλη μέρα μπαίνει για κακούργημα, χωρίς δίκη, στον Κορυδαλλό και κάθεται 5 χρονάκια μέσα για να στρώσει...

Άρα γιατί τέτοια μανία εκ μέρους τους για τον «ταξιτζή»;

ΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ...
ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Η ανάρτηση εκφράζει τις απόψεις και το ύφος του Δεξί Εξτρέμ

Tsipras A.E"

Η Ισπανία θρηνεί το χαμό του Χάρκε. Σοκαρισμένοι δηλώνουν όλοι από το θάνατο του αρχηγού της Εσπανιόλ...

http://bet-gr.blogspot.com/



Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ισπανία με τον αιφνίδιο θάνατο του νέου αρχηγού της Εσπανιόλ, Ντάνι Χάρκε. Όλες οι ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν έστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα, ενώ οπαδοί της καταλανικής ομάδας βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της ομάδας για να αποχαιρετήσουν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.
Ένας από τους προπονητές με τους οποίους δούλεψε ο Χάρκε ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος: "Αδυνατώ να το χωνέψω. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ήταν ένας νέος άνθρωπος, ένας αθλητής, δεν ξέρω γιατί τον πρόδωσε η καρδιά του. Δυστυχώς η ζωή μοιράζει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις να φεύγει ένας άνθρωπος που είχε όλη τη ζωή μπροστά του".

Εξίσου στενοχωρημένος είναι και ο Ραμόν Μόγια, ο άνθρωπος που το 2002 έβαλε για πρώτη φορά τον Χάρκε να αγωνιστεί: "Νιώθω σαν να έχασα το ίδιο μου το παιδί. Ήταν φίλος και γιος για εμένα. Η κατάσταση είναι πολύ μπερδεμένη. Από τη στιγμή που το έμαθα το μυαλό μου δεν μπορεί να πάρει στροφές. Νιώθω μία πελώρια λύπη".

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, της μεγάλης αντιπάλου της Εσπανιόλ, Ζοάν Λαπόρτα δήλωσε από το Σαν Φρανσίσκο όπου βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας: "Είναι πάντα θλιβερό να μαθαίνεις ότι πέθανε ένας νέος άνθρωπος, πόσο μάλλον ένας αθλητής που έχει ολόκληρες ομάδες γιατρών πάνω από το κεφάλι του. Αλλά είναι ακόμα πιο θλιβερό όταν τον ξέρεις και τον εκτιμάς ως άνθρωπο. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Βαρκελώνης. Θέλω να μεταφέρω, μιλώντας εξ ονόματων όλων στην οικογένεια της Μπαρτσελόνα, τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην Εσπανιόλ και στην οικογένεια του Ντάνι Χάρκε.

Από την Ουάσινγκτον μίλησε και ο Ραούλ. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ως αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, νιωθω την υποχρέωση να είμαι στο πλευρό της οικογένειάς του αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ήταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και ένας σπουδαίος αθλητής".

Από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρκέστηκε να πει: "Αυτά τα πράγματα είναι πολύ λυπηρά και είναι δύσκολο να εκφραστώ. Περισσότερο για τους επαγγελματίες συναδέλφους είναι θλιβερό και δεν αξίζει να μιλάμε πολύ. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή. Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε. Είναι μία πολύ θλιβερή ημέρα".

Από τo enet

Σε πτήση της Shanghai Airlines η αεροπειρατεία


Η αεροπειρατεία έχει σημειωθεί σε boeing 738 της πτήσης FM9218 της Shanghai Airlines που πάει απο το Urumqi στη Shanghai

troktiko

"Εταιρίες και Security"-ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ



"Εργάζομαι σε μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα και σήμερα το πρωί έμαθα κατι δυσάρεστο. Τα παιδια που έχουν αναλάβει τη φύλαξη της εταιρίας 24/7, ΌΛΟΙ τους θα απολύθούν. Μιλάω για τα παιδιά αυτά που ανήκουν σε εταιρία security. Όλοι τους με οικογένειες, και όλοι να τους...

μετράνε πολλά χρόνια στην εταιρια. Ο λόγος είναι ''οικονομικός'' συμφωνα με την εταιρία.

Ωραία, και ποιός θα μας φυλάει εμάς ρωτάω εγω ; Το έμαθα και αυτό, την φύλαξη θα την αναλάβει άλλη εταιρία, η οποία έχει υπαλλήλους αλλοδαπους κυρίως Αλβανους που είναι ευχαριστημένοι με μηνιαίο μισθό 500 ευρώ. Να πώ επίσης οτι ένας γνωστος που έχω απο αυτα τα παιδια που θα απολυθούν, με προ-υπηρεσία 8 χρόνια στην εταιρια, παίρνει με τα βίας 1100 ευρώ το μήνα, με 2 ΣΚ και 1/3 βαρδιών να τις δουλεύει νύχτα.

Και κάθομαι και το ακούω αυτό και δεν ξέρω με ποιόν να τα βάλω, ποιόν να βρίσω και σε ποιόν να βάλω τις φωνές ; Στο τέλος αλήθεια τι θα γίνει ;"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Ανθυποβρυχιακός πόλεμος στο Αιγαίο

ΠΗΓΗ

Ροκάνισμα χρόνου για λόγους οικονομίας!

Η δυσμενής αυτή εξέλιξη είναι πλέον ορατή στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού μετά τον αποκλεισμό όλων των συμμετεχόντων στον πρώτο διεθνή διαγωνισμό που προκήρυξε πριν από μερικούς μήνες η κυβέρνηση της Ν.Δ. για την απόκτηση 5 νέων αεροσκαφών- κυνηγών υποβρυχίων.
Ο κίνδυνος για τη μη κάλυψη του Αιγαίου από τα ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη έχει δημιουργηθεί από την εξάντληση του ορίου ζωής και του τελευταίου, από τα 6 συνολικά, «γέρικου» αεροσκάφους αυτού του τύπου (Ρ-3 Οrion) το οποίο, σύμφωνα με πηγές του Πολεμικού Ναυτικού, έχει περιθώριο μόνο για 10 ώρες πτήσης ακόμα- δηλαδή ούτε για μία εβδομάδα... Διείσδυση Τουρκίας.
Παράλληλα, η καθυστέρηση που θα προκύψει από την αναμενόμενη τυπική ακύρωση του διαγωνισμού ανοίγει παράθυρο στο ΝΑΤΟ για ανάθεση στην Τουρκία και άλλων περιοχών της Ανατολικής Μεσογείου για επιχειρήσεις Ναυτικής Συνεργασίας, στο πλαίσιο των «αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων» της Συμμαχίας, όπως ήδη έχει κάνει.
Το πρόβλημα κατέστη εμφανέστερο πρόσφατα όταν η Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών άρχισε την αξιολόγηση των δύο προσφορών ευρωπαϊκών εταιρειών που είχαν κατατεθεί για την προμήθεια 5 νέων αεροσκαφών, προϋπολογιζόμενης αξίας 250 εκατ. ευρώ.
Λόγω των άμεσων αναγκών, ο διαγωνισμός προέβλεπε μεταξύ των άλλων ότι ο νικητής θα προσέφερε και (μεταχειρισμένα) αεροσκάφη για το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβούσε μέχρι την παράδοση των καινούργιων. Ωστόσο, η Επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού με πολύ γρήγορες διαδικασίες απέκλεισε και τις δύο προσφορές για τυπικούς λόγους που σχετίζονται με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά- δηλαδή προτού ανοίξουν οι τεχνικές και οι οικονομικές προσφορές. Ήδη έχουν γίνει δύο ενστάσεις και πριν αυτές εκδικαστούν πλήρως δεν προβλέπεται προκήρυξη νέου διαγωνισμού προ του Οκτωβρίου.
Ανεξαρτήτως των τυπικών λόγων τους οποίους επικαλέστηκε η Επιτροπή, έμπειροι αξιωματικοί ανέφεραν ότι η αίσθηση που δημιουργείται είναι πως το υπουργείο- και γενικώς η κυβέρνηση- δεν φαίνεται να θέλει να προχωρήσει σε αγορές και απλώς ροκανίζει τον χρόνο.
Απέδιδαν μάλιστα την αναβλητικότητα είτε σε αποφυγή ανάληψης πολιτικού ρίσκου από μιαν απόφαση είτε στην οικονομική στενότητα λόγω του... ξεστρατίσματος του ελλείμματος.
Πηγή "Τα Νέα"

Οι «πλάτες» του Τούρκου που τον έλεγαν Δαβίδ Το θαύμα με τα 18 δίς που έστειλε ο Αλλάχ, σώζει την τουρκική οικονομία.

Του Σπύρου Χατζάρα

Το Διεθνές Νομισματικο Ταμείο, στην πρόσφατη έκθεση του, εμφανίζεται για πρώτη φορά, να ανησυχεί, για το ενδεχόμενο πλήρους οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας, (κατά τα πρότυπα χωρών της Ανατολικής Ευρώπης), και σημειώνει ότι,
«Οι χώρες της Ευρωζώνης κρατούν ένα μεγάλο μέρος του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας και θα μπορούσαν να επηρεασθούν, αν εμφανισθούν προβλήματα στην Ελλάδα. Το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας είναι περίπου 147% του ΑΕΠ, εκ του οποίου τα 2/3 αφορούν χρέος του δημόσιου τομέα. Το εξωτερικό χρέος είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί, καθώς οι εξωτερικές ανισορροπίες παραμένουν μεγάλες. Από το συνολικό εξωτερικό χρέος της Ελλάδας, οι χώρες της Ευρωζώνης κρατούν ήδη χρέος ύψους 200 δις. ευρώ».
Το ΔΝΤ ανησυχεί ιδιαίτερα για το εξωτερικό χρέος της χώρας, δηλαδή από το γνωστό πρόβλημα που δημιουργεί ο υψηλός δανεισμός και τα μεγάλα ανοίγματα του ισοζυγίου πληρωμών, λόγω της χαμηλής ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Σε σχετικό πίνακα, οι προβλέψεις που δημοσιεύονται στην έκθεση είναι μάλλον ανησυχητικές, καθώς εκτιμάται ότι το εξωτερικό χρέος, από το 149,2% του ΑΕΠ το 2008, θα «αναρριχηθεί» στο 159% το 2009 και στο 168,6% το 2010, ενώ το 2014, καταληκτικό έτος των προγνώσεων, θα έχει εκτιναχθεί στο 184,1% του ΑΕΠ.
Το Διεθνές Νομισματικο Ταμείο ,και ο ΟΟΣΑ υποδεικνύουν αυστηρά μέτρα λιτότητας για να διασκεδάσθουν οι «αμφιβολίες των αγορών και των επενδυτών».
Παράλληλα, ο ΟΟΣΑ, το ΔΝΤ, και η Παγκόσμια Τράπεζα επισημαίνουν στις εκθέσεις τους ,την έκταση της μαύρης οικονομίας στην Ελλάδα, που υπολογίζεται ότι έχει υπερβεί το 25% του ΑΕΠ.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η περίεργη σεναριολογία για τον κίνδυνο ενός «κραχ», αυτή τη φορά σε μια χώρα της Ευρωζώνης, δεν είναι καθόλου τυχαία.
Οι διεθνείς οικονομικοί κύκλοι και οι ισχυρές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις περιμένουν την ελληνική κυβέρνηση… στη γωνία και με το πρώτο «στραβοπάτημα» εκτιμάται ότι θα επιχειρήσουν να οδηγήσουν τη χώρα στην ίδια κατεύθυνση που κινήθηκαν και οι ανατολικοευρωπαϊκές οικονομίες, που «σώθηκαν» με τη συνδρομή του ΔΝΤ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 480π.χ. ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ

Απέρριψε πρόταση της ΔΟΕ η Θάνου


Posted by http://eglimatikotita.blogspot.com/


Θα ήταν ποτέ δυνατόν μια σημαντική φυσιογνωμία του ελληνικού στίβου να αποδεχόταν μια τέτοια πρόταση της ΔΟΕ, ώστε να «χρυσωθεί το χάπι»; Δε νομίζουμε! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "HellenicAthletes.com", η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή πρότεινε στην πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια των 100 μέτρων να της δοθεί το χρυσό μετάλλιο της Μάριον Τζόουνς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, όμως με τη συμφωνία ότι η "ασημένια" Ολυμπιονίκης της Αυστραλίας θα αποδεχόταν ότι έχει την ευθύνη για το ότι συνέβη την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Η ίδια η Θάνου δήλωσε άγνοια για τα θέμα, ενώ ούτε το περιβάλλον της το επιβεβαίωνε, με άπαντες να δηλώνουν απογοήτευση από τη διάδοση τέτοιων ψευδών ειδήσεων.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Θάνου θα κινηθεί δικαστικά, μέχρι το τέλος του χρόνου, εναντίον του πρόεδρου της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ και του αντιπροέδρου της Διεθνούς Επιτροπής και πρώην προέδρου της ΕΟΕ, Λάμπη Νικολάου.

http://www.sport-fm.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ



ΟΤΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Βίντεο από τη σύγκρουση του ελικοπτέρου με το αεροσκάφος στον ποταμό Χάντσον...



Το βίντεο αφορά
το θέμα της σύγκρουσης ενός τουριστικού ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, με ένα μικρό αεροσκάφος πάνω από τον ποταμό Χάντσον στο Νιού Τζέρσι. Τα συντρίμμια από τη συντριβή έπεσαν στο ποτάμι. Στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε ιταλοί τουρίστες και ο πιλότος ενώ...

στο αεροσκάφος επέβαιναν τρία άτομα. Έχουν ήδη ανασυρθεί από τα νερά δύο πτώματα. Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες μετά τη σύγκρουση ακούστηκε έκρηξη και καπνοί έβγαιναν από τα συντρίμμια που έπεφταν στο νερό του ποταμού. Το ελικόπτερο ήταν ναυλωμένο από την τουριστική εταιρία Liberty Tours.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ - APOGEVMATINI.GR