Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Η Ισπανία θρηνεί το χαμό του Χάρκε. Σοκαρισμένοι δηλώνουν όλοι από το θάνατο του αρχηγού της Εσπανιόλ...

http://bet-gr.blogspot.com/



Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ισπανία με τον αιφνίδιο θάνατο του νέου αρχηγού της Εσπανιόλ, Ντάνι Χάρκε. Όλες οι ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν έστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα, ενώ οπαδοί της καταλανικής ομάδας βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της ομάδας για να αποχαιρετήσουν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.
Ένας από τους προπονητές με τους οποίους δούλεψε ο Χάρκε ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος: "Αδυνατώ να το χωνέψω. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ήταν ένας νέος άνθρωπος, ένας αθλητής, δεν ξέρω γιατί τον πρόδωσε η καρδιά του. Δυστυχώς η ζωή μοιράζει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις να φεύγει ένας άνθρωπος που είχε όλη τη ζωή μπροστά του".

Εξίσου στενοχωρημένος είναι και ο Ραμόν Μόγια, ο άνθρωπος που το 2002 έβαλε για πρώτη φορά τον Χάρκε να αγωνιστεί: "Νιώθω σαν να έχασα το ίδιο μου το παιδί. Ήταν φίλος και γιος για εμένα. Η κατάσταση είναι πολύ μπερδεμένη. Από τη στιγμή που το έμαθα το μυαλό μου δεν μπορεί να πάρει στροφές. Νιώθω μία πελώρια λύπη".

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, της μεγάλης αντιπάλου της Εσπανιόλ, Ζοάν Λαπόρτα δήλωσε από το Σαν Φρανσίσκο όπου βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας: "Είναι πάντα θλιβερό να μαθαίνεις ότι πέθανε ένας νέος άνθρωπος, πόσο μάλλον ένας αθλητής που έχει ολόκληρες ομάδες γιατρών πάνω από το κεφάλι του. Αλλά είναι ακόμα πιο θλιβερό όταν τον ξέρεις και τον εκτιμάς ως άνθρωπο. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Βαρκελώνης. Θέλω να μεταφέρω, μιλώντας εξ ονόματων όλων στην οικογένεια της Μπαρτσελόνα, τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην Εσπανιόλ και στην οικογένεια του Ντάνι Χάρκε.

Από την Ουάσινγκτον μίλησε και ο Ραούλ. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ως αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, νιωθω την υποχρέωση να είμαι στο πλευρό της οικογένειάς του αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ήταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και ένας σπουδαίος αθλητής".

Από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρκέστηκε να πει: "Αυτά τα πράγματα είναι πολύ λυπηρά και είναι δύσκολο να εκφραστώ. Περισσότερο για τους επαγγελματίες συναδέλφους είναι θλιβερό και δεν αξίζει να μιλάμε πολύ. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή. Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε. Είναι μία πολύ θλιβερή ημέρα".

Από τo enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου