Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Τσίπρας:Aν ήταν το ΚΚΕ στην εξουσία θα σπάγαμε πέτρες στην εξορία



ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.
* Δεν μπορώ να καταλάβω, ωστόσο, πώς γίνεται συζήτηση συνεργασίας με το ΚΚΕ, όταν η πρόταση εξουσίας που καταθέτει αυτό το κόμμα είναι η γνωστή εδώ και δεκαετίες κι όταν εν έτει 2009 αποκαθιστά τον Στάλιν.
- Είναι γεγονός ότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να συνυπάρξουμε με το ΚΚΕ σε μια μετεπαναστατική κυβέρνηση που θα είχε ως στόχο........... να εγκαθιδρύσει τη σοσιαλιστική εξουσία. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ή το ΚΚΕ θα άλλαζε γραμμή και θα υιοθετούσε το δημοκρατικό δρόμο ή εμείς θα σπάγαμε πέτρες σε κάποια εξορία. Εξ όσων γνωρίζω, όμως, ένα τέτοιο ενδεχόμενο οικοδόμησης του σοσιαλισμού ή της λαϊκής εξουσίας, όπως λέει το ΚΚΕ, δεν είναι ορατό στο άμεσο μέλλον. Πριν, λοιπόν, φτάσουμε στο σημείο να χωρίσουμε τα τσανάκια μας για το μείζον θέμα της οικοδόμησης του σοσιαλισμού, πρέπει να αντισταθούμε στον νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό που βιώνουμε σήμερα και μάλιστα στην πιο επιθετική εκδοχή του. Το ζητούμενο, λοιπόν, σήμερα είναι να οργανώσουμε αντιστάσεις, να πετύχουμε νίκες υπέρ των εργαζομένων και εις βάρος του κεφαλαίου. Σε αυτό το πλαίσιο μπορούμε πιστεύω και με το ΚΚΕ να έχουμε κοινό βηματισμό, σε συγκεκριμένη ατζέντα όπως τα εργασιακά, το περιβάλλον, οι μετανάστες, αλλά και με όλους όσοι συμφωνούν ότι πρέπει να ανατραπεί ο νεοφιλελευθερισμός.

Θέλει να προλάβει και τη διάλυση του Συνασπισμού...


...και γι' αυτό πάει o Καραμανλής σε εκλογές τον Οκτώβριο. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής, το ΠΑΣΟΚ κερδίζει αυτοδυναμία με 39,7%!
.
Από τον Χρήστο Μπουκάτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Κ. Καραμανλής προσανατολίζεται στις ...πολύ πρόωρες εκλογές είναι η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αγριεύει. Αντιλαμβάνεται πολύ καλά, με βάση και τις μετρήσεις, ότι αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί για πολύ, δυο τινά θα συμβούν:
-Ο Συνασπισμός και κατ΄επέκταση ΣΥΡΙΖΑ θα απειληθεί σοβαρά με διάλυση μετά τον Οκτώβριο.
-Ακόμη κι αν δεν προκύψει τυπική διάλυση, η φθορά του θα είναι τέτοια που πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός Βουλής.
Και με τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής, το ΠΑΣΟΚ για να...

πάρει αυτοδυναμία χρειάζεται ποσοστό της τάξης του 39,4-39,7%.
Οσο αργότερα οι εκλογές, λοιπόν, τόσο το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται. Αντίθετα, με εκλογές τον Οκτώβριο ο κ. Καραμανλής θεωρεί ότι "προλαβαίνει" τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και δυσκολεύει την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ...

Οι τρείς προσπάθειες του Σιωνισμού για την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας


Το «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη. Η τότε εβραϊκή κοινότητα της πόλης, δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί πίστευαν πως η ανάπτυξη της πόλης οφείλοταν στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της πόλης συνταυτίζεται με τη κοινότητά τους, κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τη θέση τους»(Ρένα Μόλχο-Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης).
Βέβαια οι Εβραίοι, γνωστοί παγκοσμίως δεν είναι για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη των περιοχών που διαμένουν, αλλά για την ικανότητά τους να δανείζουν και σκλαβώνουν με τα δάνειά τους, τους πληθυσμούς των περιοχών αυτών.
«Στα 1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί χριστιανοί της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοι εισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια. Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οι χριστιανοί, δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, με ενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένατρίτο της αξίας.
Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιους τραπεζίτες».
Εκμεταλεύονται την φτώχεια στις διάφορες περιοχές που έχουν πληγεί απο πολέμους που ο Διεθνής Σιωνισμός και οι Τραπεζίτες προκαλούν σε όλες τις περιοχές της Γής ανεξαρτήτου φυλής ή έθνους.


Η πρώτη προσπάθεια για να επιτευχθεί η ανεξαρτησία της Μακεδονίας πραγματοποιείται απο τους Εβραίους το 1927 όταν εντός της ελληνικής Βουλής οι Εβραίοι ιδρυτές και βουλευτές του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κούν Βεντούρα θέτουν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως του ευρύτερου χώρου της Μακεδονίας.

Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε απο τον Γιόζιπ Μπρόζ Τίτο, και τον Υπουργό Εξωτερικών της Γιουγκοσλαβίας, οι οποίοι ήταν και οι δύο εβραϊκής καταγωγής, που υποστήριζαν την άμεση δημιουργία Μακεδονικού κράτους. Την ίδια εποχή 1945-6 πρέπει να σημειωθείοτι οι πιέσεις του Αμερικανο-ισραηλινού λόμπι μέσω Εβραίων γερουσιαστών πίεζε τους πολιτικούς τις Ελλάδας να δεχθούν την κατάσταση αυτή στο Μακεδονικό γιατί αλλιώς δεν θα βοηθούσαν οικονομικά την Ελλάδα.

Η τρίτη προσπάθεια λαμβάνει χώρα στις μέρες μας. Εκατομμύρια δολάρια δαπανούνται στα Σκόπια απο τον Εβραίο Τζόρτζ Σόρος. Ο επίσης Εβραίος Ροκφέλλερ, πρώτος ύψωσε την σημαία των Σκοπίων στο μέγαρο της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος τουΙνστιτούτου «Καρνέγκι», Μόρτον Αμπράμοβιτς προπαγανδίζει ασταμάτητα υπέρ τωνΣκοπίων, ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ρίτσαρντ Μπέρνς εβραϊκής καταγωγής, επίσηςπαίρνει θέσεις υπέρ των Σκοπίων και πολλοί άλλοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι επιφανείς Εβραίοι προωθούν την «Μακεδονία» μέσα απο Ιδρύματα και Διεθνείς Οργανισμούς.
Την ίδια στιγμή που υποκριτικά «μάχονται» για το Μακεδονικό ζήτημα, υπονομεύουν κατά τον χειρότερο τρόπο τις Ελληνικές θέσεις σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς που ελέγχουν.Ο πρώην πρωθυπουργός Σημίτης, ισχυρίζεται ότι το Μακεδονικό θα λυθεί «με αμοιβαίες υποχωρήσεις» και «συνεργασία», δηλώνοντας ότι«η συζήτηση γύρω από το όνομα των Σκοπίων δεν οδηγεί πουθενά», προαναγγέλλονταςτην επερχόμενη μειοδοτική υπαναχώρηση.Οι αμερικανοτραφείς πολιτικοί της Ελλάδας σήμερα προωθούν την σύνθετη ονομασία. Τα τέσσερα απο τα 5 κόμματα της Βουλής(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ) συμφωνούν στην σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια.Είδαμε στα σχολικά βιβλία χώρα «Μακεδονία». Την ίδια στιγμή Εβραίοι καθηγητές πανεπιστημίων της Αμερικής διδάσκουν ότι οι Έλληνες έκλεψαν την γη των Μακεδόνων. Παρ'όλα αυτάπολλοί Έλληνες της Αμερικής είναι φίλοι με τους Εβραίους της Αμερικής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα επ' αυτού, είναι η περίπτωση της μεταπτυχιακής ερευνήτριας του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, Αναστ. Καρακασίδου, η οποία υπό την προτροπή και συνεπικουρία του εβραίου ανθρωπολόγου Χέρτσφελντ, πανεπιστημιακού καθηγητή του Χάρβαντ, παρουσίασε μία ιστορική ανθρωπολογική εργασία, δια της οποίας αμφισβητεί την Ελληνική προέλευση των Μακεδόνων. Η ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη σε μια επίσημη συνάντηση με την ΥΠΕΞ Κοντολίζα Ράϊς, η δεύτερη ανάφερε δύο φορές την κ. Μπακογιάννη ώς ΥΠΕΞ του Ισραήλ. Η Μπακογιάννη έσπευσε να την διορθώσει και «η Αμερικανίδα υπουργός, δικαιολογήθηκε διπλωματικά, λέγοντας ότι εκτιμά τις προσπάθειες της Ντόρας και των ελληνικών διπλωματικών αποστολών στις ΗΠΑ να τιμούν ότι έχει σχέση με το Ολοκαύτωμα, περισσότερο και από τους Ισραηλινούς, Εβραίους και μή, στις ΗΠΑ.
Μάλιστα, ανάφερε χαρακτηριστικά ότι ''μπορεί οι διπλωμάτες σου, με πρώτον και καλύτερο τον πρέσβη σου στην Ουάσιγκτον και οι Οργανώσεις σας εδώ να μην τιμούν τις ελληνικές εθνικές επετείους ή να εργάζονται γιά την αναγνώριση γενοκτονιών εις βάρος των Ελλήνων, αλλά σε ότι έχει σχέση με το Ολοκαύτωμα, πρωτοστατούν και το εβραϊκό λόμπι μόνο καλά λόγια έχει να πει γιά σένα''. Λέτε τυχαία να μπερδεύτηκε η Κοντολίζα; Ή μήπως οι σχέσεις κάποιων Ελλήνων πολιτικών με τους Εβραίους είναι τόσο καλές που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν οι Αμερικάνοι αν είμαστε Εβραίοι ή Έλληνες;
Η αλήθεια είναι ότι η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη Μακεδονία απο τη στιγμή που έφτασαν την εποχή της Τουρκοκρατίας Εβραίοι απο την Ισπανία, αποτελεί στόχο για τους Εβραίους Σιωνιστές που έχουν μόνο καλά λόγια να λένε για τη Θεσσαλονίκη. Βέβαια όπως αναφέραμε παραπάνω οι Εβραίοι δεν χάρηκαν καθόλου όταν ο ελληνικός στρατός κατέλαβε την πόλη και απο τότε προσπαθούν με χίλιους δύο τρόπους να ανεξαρτητοποιηθεί η «Μακεδονία του Αιγαίου» απο την Ελλάδα για να την αρπάξουν μελλοντικά αυτοί.

ΤΗΝ "ΚΡΑΖΟΥΝ" ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΟΙ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1ktyTKiIH8Ud1l9xoCfNDbe55CbRjzeCEcYHNlPz71ar2Vka6zKEzRtxpa-bTXyN930lHs_ODRxwYg2Cjk2GOknQZxmfn2Q8FyPB_qf6yPelHiIrLc_Khit8FFL5Uzz4-vT3nugtB2v8/s400/mpakogianni_0.jpg

30 Αυγούστου 2009

Υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη

Υπουργείο Εξωτερικών

Βασιλίσσης Σοφίας 2, 100 21 Αθήνα

Κυρία Υπουργέ,

Η επιστολή αυτή γράφεται με αφορμή την άδικη λεκτική επίθεσή σας δημοσίως στην

Ύπατο Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ κ. Νίνα Γκατζούλη και στην Πρόεδρο

του Κέντρου Μακεδονικών Σπουδών στη Νέα Υόρκη κ. Αθανασία Μπίσκα στο Ηράκλειο

της Κρήτης, τον περασμένο Ιούλιο. Παρά το γεγονός ότι σας προσέγγισαν με φιλική διάθεση

για να σας χαιρετίσουν στη γενέτειρά σας, στο πλαίσιο του 41ου Συνεδρίου της Παγκρητικής

Ένωσης Αμερικής, δέχθηκαν την έντονη έκφραση της δυσαρέσκειά σας για την κριτική που,

όπως ισχυρισθήκατε, σας άσκησαν οι Μακεδόνες του εξωτερικού κατά τη διάρκεια των

εργασιών του 10ου Παγκοσμίου Συνεδρίου των ανά την υφήλιο Παμμακεδονικών Ενώσεων

στο Λιτόχωρο Πιερίας, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου

Παπούλια.

Ως μέλη των Παμμακεδονικών Ενώσεων ανά την υφήλιο ουδέποτε ασκήσαμε κριτική

στο πρόσωπό σας μέσα από τα επίσημα ψηφίσματα των συνεδρίων μας. Είναι γεγονός ότι οι

θέσεις και τα ψηφίσματα της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ, καθώς και των λοιπών

Παμμακεδονικών Ενώσεων ανά την υφήλιο διαφοροποιούνται από τις θέσεις και τις απόψεις

που εσείς εκφράζετε. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι από την ημέρα των ιδρύσεών τους οι

Παμμακεδονικές Ενώσεις δεν αποδέχονται τον όρο Μακεδονία ή τα παράγωγα του όρου να

συμπεριλαμβάνονται στην ονομασία των Σκοπίων. Γνωρίζετε ότι η ακλόνητη αυτή θέση μας

ταυτίζεται με τη βούληση του 85% του ελληνικού λαού.

Παρακολουθώντας τη διεθνή (Αμερικανική και Ευρωπαϊκή) συγκυρία είμαστε

αισιόδοξοι για την εξέλιξη του θέματος και είναι αλήθεια ότι δεν αντιλαμβανόμαστε την

ηττοπαθή στάση του Υπουργείου Εξωτερικών. Για εμάς είναι αδιανόητες οι δηλώσεις και

μάλιστα από εκλεγμένους εκπροσώπους του Ελληνικού λαού, του τύπου «χάσαμε το

παιχνίδι, επειδή 125 χώρες έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως ‘Μακεδονία’». Τα εθνικά

κεκτημένα δεν αποτελούν και δεν επιτρέπεται να χαρακτηρίζονται ως «παιγνίδι». Η

ηττοπάθεια εκ μέρους της ελληνικής πλευράς «θρέφει» την αδιαλλαξία και αλαζονεία της

γείτονος χώρας.

Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά την Υφήλιο

ΑΠΟhttp://lefteria.blogspot.com/

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ



Με την ευκαιρία της «έρευνας» (λένε!!) που γίνεται αυτές τις μέρες μπαίνουν μερικά καυτά ερωτήματα:

Υπάρχει αρχείο πρόσφατων ορθοφωτογραφιών που να δείχνουν όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία, κατάσταση δασικών δρόμων, αντιπυρικών ζωνών κλπ.;


Έχουν αξιοποιηθεί οι δυνατότητες που προσφέρει η Ευρωπαϊκη Υπηρεσία Διαστήματος στον τομέα δορυφορικής τηλεπισκόπησης;

Έχουν παρθεί υπ’ όψη οι απόψεις και εισηγήσεις των ερευνητών του Ινστιτούτου Τηλεπισκόπησης του Πανεπιστημίου Αθηνών;

Ποιος φορέας είναι αρμόδιος για την μέριμνα ενεργειών πρόληψης και την προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού για το ενδεχόμενο δασικών μεγαπυρκαγιών;

Και πιο συγκεκριμένα, ποιος φορέας είναι αρμόδιος για την διενέργεια καθαρισμών στα δάση και γενικά σε όλους τους χώρους που έχει αρμοδιότητα το δημόσιο;

Και ποιος κρατικός φορέας είναι αρμόδιος για την επίβλεψη και αστυνόμευση των ιδιοκτητών οποιωνδήποτε ιδιωτικών εκτάσεων, ώστε οι ιδιοκτήτες να εκτελούν καθαρισμούς κλπ, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία;

Συνολικά πόσα χρήματα έχουν διατεθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό για πρόληψη πυρκαγιών πριν από τις φωτιές του 2007 και πόσα μετά, με ανάλυση ανά έτος και σε αναλογία με τα δαπανώμενα για καταστολή;

Ποιος ήταν ο ετήσιος προϋπολογισμός της Δασικής Υπηρεσίας τα έτη 2005, 2006 και 2007 και ποιος ήταν αντίστοιχα το 2008 και το2009;

Πως ακριβώς έχουν παρθεί υπ’ όψη οι μελέτες επιστημονικών φορέως για τις δασικές πυρκαγιές; Και συγκεκριμένα, πως και πόσο εφαρμόστηκε η μελέτη, αποτελούμενη από 3000 περίπου σελίδες, των 160 επιστημόνων που παρήγγειλε το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης επειγόντως τον Σεπτέμβριο του 2007 και από τότε παραμένει στα συρτάρια, αγνοημένη και ουσιαστικά απόρρητη για τους απλούς πολίτες;

Αν δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα, θα ακουστούν και θα καταγραφούν δημόσια οι απόψεις των επιστημόνων που την εκπόνησαν, για τις συνέπειες της «αμέλειας» αυτής και τη ζημιά που έφερε η καθυστέρηση; Ακόμα, πόσο γνωστές είναι οι μελέτες και απόψεις των επιστημόνων του ΕΜΠ (Αρχιτεκτονική), της Βιολογικής σχολής του Εθνικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, του ΕΘΙΑΓΕ και όλων των άλλων φορέων και ομάδων που παραλείπονται εδώ (για τεχνικούς λόγους);

Προβλέπεται στο μέλλον κάποια ενέργεια για ίδρυση ενιαίου φορέα για την αντιμετώπιση των δασικών μεγαπυρκαγιών; Ποιες είναι οι συνέπειες σήμερα της ανυπαρξίας παρόμοιου φορέα;

yannisbakopoulos@yahoo.com

"Οι 10 μεγαλύτεροι τεχνολογικά προηγμένοι αρχαίοι πολιτισμοί!"




Αρχαία Mu ή Λεμουρία

Σύμφωνα με πολλές εσωτεριστικές πηγές, ο πρώτος πολιτισμός δημιουργήθηκε πριν από 78,000 χρόνια στη γιγαντιαία ήπειρο γνωστή σαν Mu ή Λεμουρία και διήρκησε προς έκπληξη, 52,000 χρόνια. Λέγεται πως καταστράφηκε από σεισμούς που έγιναν από μετατόπιση του πόλου που έγινε 26,000 χρόνια πριν, ή περίπου το 24,000 π.Χ.
Η Mu δεν έφτασε σε τόσο υψηλή τεχνολογία, υποθετικά, όσο άλλοι μεταγενέστεροι πολιτισμοί, λέγεται παρόλα αυτά ότι έφτασε σε μια προοδευτική τεχνολογία, κυρίως στην οικοδόμηση μακροχρόνιων μεγαλιθικών κτιρίων που άντεχαν τους σεισμούς. Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο κατόρθωμα των Mu λέγεται πως ήταν η επιστήμη της κυβέρνησης.
Υποθέτουμε, ότι υπήρχε μια γλώσσα και μια κυβέρνηση. Η εκπαίδευση ήταν το κλειδί της επιτυχίας της Αυτοκρατορίας, και επειδή κάθε πολίτης γνώριζε τους νόμους του σύμπαντος και του δινόταν πλήρη εκπαίδευση σε ένα επάγγελμα ή μια τέχνη, υπήρξε εξαιρετική οικονομική ευημερία. Η εκπαίδευση ενός παιδιού ήταν υποχρεωτική μέχρι την ηλικία των 21 έτσι ώστε να έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει το σχολείο των πολιτικών δικαιωμάτων. Αυτή η περίοδος διαρκούσε επτά χρόνια· έτσι η μικρότερη ηλικία που κάποιος μπορούσε να γίνει πολίτης της αυτοκρατορίας ήταν τα 28.

Αρχαία Ατλαντίδα

Λέγεται ότι όταν η ήπειρος της Mu βυθίστηκε, οι ωκεανοί του κόσμου έπεσαν δραστικά αφού το νερό ωθήθηκε προς τη νέα λεκάνη του Ατλαντικού. Τα μικρά νησιά που υπήρξαν στον Ατλαντικό κατά τη διάρκεια του πολιτισμού των Λεμούριων βγήκαν ψηλά και ξεράθηκαν εξαιτίας της υποχώρησης του ωκεανού. Η νέα περιοχή που αναδύθηκε ενώθηκε με το Αρχιπέλαγος Poseid του Ατλαντικού ωκεανού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή ήπειρος. Αυτή η ήπειρος ονομάζεται σήμερα από τους ιστορικούς Ατλαντίδα, παρά το γεγονός ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Ποσειδωνία.

Πιστεύεται ότι η Ατλαντίδα ανέβασε την τεχνολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα, πολύ περισσότερο από αυτό που υπάρχει σήμερα στον πλανήτη μας. Στο βιβλίο A Dweller On two Planets (Ένας κάτοικος σε δύο πλανήτες), που πρώτη φορά υπαγορεύτηκε από τον Phylos το Θιβετανό σε ένα νέο καλιφορνέζο που λεγόταν Frederick Spencer Oliver το 1884, όπως επίσης και σαν συνέχεια το 1940, An Earth Dweller Returns (Ένας γήινος επιστρέφει), αποτελούν μνεία για τέτοιες εφευρέσεις και συσκευές όπως τα κλιματιστικά για να καταπολεμήσουν θανάσιμα και καταστρεπτικά αέρια· airless cylinder lamps (κυκλικά ουράνια σώματα χωρίς ατμόσφαιρα), κρυστάλλινοι αγωγοί φωτισμένοι από τις σκοτεινές δυνάμεις· ηλεκτρονικοί στρατιώτες, όπλα που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια σαν προωστική δύναμη(τα rail-gun είναι παρόμοια, και πολύ νέα εφεύρεση) μονόδρομη μεταφορά· γεννήτριες νερού, ένα εργαλείο για τη συμπύκνωση του νερού από την ατμόσφαιρα· και το Vailx, ένα εναέριο πλοίο που κυβερνούνταν από τις δυνάμεις της αιώρησης και της απώθησης.

Ο οραματιστής, Edgar Cayce, σε ένα ανάγνωσμα μίλησε για τη χρήση των αεροπλάνων και των κρυστάλλων ή της πυρίτιδας που χρησιμοποιήθηκαν για ενέργεια και παρόμοιες εφαρμογές. Μιλάει επίσης για την κακομεταχείριση της ενέργειας και τις προειδοποιήσεις για τις καταστροφές που έρχονται.


Η αυτοκρατορία των Ράμα στην Ινδία

Ευτυχώς, τα αρχαία βιβλία για την Αυτοκρατορία Ράμα της Ινδίας έχουν διασωθεί, αντίθετα με αυτά της Κίνας, της Αιγύπτου, της Κεντρικής Αμερικής, του Περού. Πολλά από αυτά τα αρχαία έθνη είναι τώρα είτε ερημωμένες περιοχές, που έχουν πνιγεί από πυκνή βλάστηση είτε κυριολεκτικά βυθισμένες στον πυθμένα κάποιου ωκεανού. Αλλά η Ινδία, παρά την καταστροφή από πολέμους και εισβολές, κατάφερε να διατηρήσει ένα μεγάλο τμήμα της αρχαίας της ιστορίας.

Για ένα μεγάλο διάστημα, ο Ινδικός πολιτισμός δεν χρονολογούνταν πιο παλιός από το 500 π.Χ., μόλις 200 χρόνια πριν από την εισβολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ήπειρο. Τον περασμένο αιώνα, ωστόσο, οι εξαιρετικά εξεζητημένες πόλεις Mohenjo Daro (Λόφος των Νεκρών) και Harappa ανακαλύφθηκαν στην κοιλάδα Indus που σήμερα είναι το Πακιστάν.
Η ανακάλυψη αυτών των πόλεων ανάγκασε τους αρχαιολόγους να χρονολογήσουν την αρχή του Ινδικού πολιτισμού χιλιάδες χρόνια πριν. Μια απορία για τους σημερινούς ερευνητές είναι ότι, οι πόλεις ήταν πολύ εξελιγμένες και αυτό έκανε τους πρωτοπόρους αρχαιολόγους να πιστεύουν ότι θεωρούνταν σαν όλο πριν οικοδομηθούν: ένα εξαιρετικό πρώιμο παράδειγμα σχεδιασμού πόλης.) Κάτι ακόμα πιο αξιόλογο είναι ότι το σύστημα των υδραυλικών σωληνώσεων των υπονόμων κατά μήκος της μεγάλης πόλης είναι ανώτερο από αυτό που υπάρχει στο Πακιστάν, στην Ινδία και στις περισσότερες Aσιατικές χώρες σήμερα.


Ο Οσιριακός πολιτισμός της Μεσογείου

Λέγεται ότι την εποχή της Ατλαντίδας και της Ράμα, η Μεσόγειος ήταν μια μεγάλη και εύφορη κοιλάδα. Αυτός ο αρχαίος πολιτισμός, που χρονολογείται πριν την δυναστική Αίγυπτο, ήταν γνωστός σαν Οσιριακός πολιτισμός. Ο ποταμός Νείλος έβγαινε από την Αφρική, όπως και σήμερα, και ονομαζόταν Ποταμός Stix. Ωστόσο, αντί να χύνεται στη Μεσόγειο στο δέλτα του Νείλου στη Βόρεια Αίγυπτο, συνέχιζε στην κοιλάδα, και μετά γυρνούσε προς τα Δυτικά για να χυθεί στο πιο βαθύ τμήμα της Μεσογειακής Κοιλάδας όπου είχε δημιουργηθεί μια μεγάλη λίμνη και κατόπιν να συνεχίσει μεταξύ της Μάλτας και της Σικελίας, και νότια της Σαρδηνίας στον Ατλαντικό στο Γιβραλτάρ (Οι στήλες του Ηρακλή).

Όταν καταστράφηκε η Ατλαντίδα σε μια κατακλυσμική σύγχυση, αυτή η κατακλυσμική αλλαγή στον Ατλαντικό σιγά-σιγά γέμισε τη Μεσογειακή Λεκάνη, καταστρέφοντας της μεγάλες Οσιριακές πόλεις και αναγκάζοντας τους να καταφύγουν σε ψηλότερες περιοχές. Αυτή η θεωρία βοηθάει να εξηγήσουμε τα παράξενα μεγαλιθικά μνημεία που βρέθηκαν κατά μήκος της Μεσογείου.

Αποτελεί γεγονός αρχαιολογικά ότι υπάρχουν πάνω από 200 γνωστές πόλεις βυθισμένες στη Μεσόγειο. Ο Αιγυπτιακός πολιτισμός, μαζί με το Μινωικό και το Μυκηναϊκό στην Κρή-τη και την Ελλάδα αποτελούν, στη θεωρία, κατάλοιπα αυτής της μεγάλης, αρχαίας κουλτούρας. Αυτός ο πολιτισμός οικοδόμησε τεράστιες μεγαλιθικές αντισεισμικές κατασκευές και είχε ηλεκτρική ενέργεια και άλλες ευκολίες συνηθισμένες κατά τη διάρκεια της εποχής της Ατλαντίδας.

Όπως στην Ατλαντίδα και τη Ράμα, είχαν αερόπλοια και άλλες μεθόδους μεταφοράς, συχνά ηλεκτρικές στην ουσία. Οι περίεργες πίστες Cart στη Μάλτα, που πηγαίνουν πάνω σε λόφους και κάτω από το νερό, μπορεί να είναι τμήμα κάποιας αρχαίας Οσιριακής γραμμής τραμ, που πιθανόν μετέφερε λατομημένες πέτρες σε πόλεις που τώρα είναι βουλιαγμένες.
Πιθανόν το καλύτερο παράδειγμα της υψηλής τεχνολογίας των Οσιριανών είναι η καταπληκτική platform (αποβάθρα) που βρέθηκε στο Ba'albek, στο Λίβανο. Η κύρια πλατφόρμα συγκροτείται από τους μεγαλύτερους λαξευμένους βράχους στον κόσμο, τους γνωστούς τετραγωνισμένους λίθους (ashlars) του Ba'albek. Κάποιες από τις χαρακτηριστικές πέτρες έχουν 82 πόδια μήκος και 15 πόδια πάχος και έχει υπολογιστεί ότι ζυγίζουν 1,200 με 1,500 τόνους η καθεμία! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο "άσσος" είναι κρυμμένος στο ...μανίκι του Πρωθυπουργού


Η προ καιρού αναγγελθείσα παραίτηση Μανώλη, δεν αποτελεί πλέον είδηση. Έμελλε ωστόσο η υποβολή της να συνδυασθεί - με σύμφωνη γνώμη της Ρηγίλλης - σε χρόνο ώστε, να μη διαταραχθεί έτι περισσότερο το κλίμα, σε βάρος του κυβερνώντος κόμματος.
Είναι γεγονός, ότι ο Μανώλης πονάει ταυτόχρονα τόσο για τον πρωθυπουργό, όσο και για την ίδια την παράταξη, και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να κάνει "ζημιά" σε κανέναν εκ των δύο.
Από την ανάλυση του περιεχομένου της επιστολής παραίτησης και μόνο, είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε και τις ...προθέσεις του.
Γράφει συγκεκριμένα: "...Κατέθεσα σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, για να διευκολύνω τον Πρωθυπουργό ενόψει της ΔΕΘ, ν' ανταποκριθεί στις ιστορικές ευθύνες που έχει απέναντι στην παράταξη, τα στελέχη της ΝΔ και τα εκατομμύρια των πολιτών που τον τίμησαν, αναδεικνύοντάς τον αρχηγό και δυο φορές Πρωθυπουργό..."
Μπορεί ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης να "έπαιζε" έντονα τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά στέκια, ωστόσο κάποιες πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός θα αιφνιδιάσει με πρόωρες εκλογές έως το τέλος φθινοπώρου, όπως άλλωστε του εισηγούνται οι πλέον στενοί εκ των συνεργατών του...
Μάλιστα ο Κώστας Καραμανλής φέρεται αποφασισμένος να "χρησιμοποιήσει" τον μοναδικό άσσο που έχει στο μανίκι του, κι' αυτός δεν είναι άλλος από την ΔΕΘ, όπου θα συνδυάσει την πρόωρη κάλπη, με σειρά εξαγγελιών για προσλήψεις και οικονομικές ενισχύσεις σε μικρομεσαίους κατά κύριο λόγο, αλλά να τους προσδώσει και διλημματικό χαρακτήρα.
Να καλέσει δηλαδή τους πολίτες να αποφασίσουν αν τάσσονται με τις μεταρρυθμίσεις ή με τον κρατισμό.
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα εκφωνήσει μια "επιθετική" ομιλία στην ΔΕΘ, τόσο επί του οικονομικού, όσο και επί του πολιτικού πεδίου, με σαφείς αναφορές στις διαρθρωτικές αλλαγές και την στείρα στάση της αντιπολίτευσης στην παρούσα δυσμενή οικονομική συγκυρία.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, από έτους και πλέον, και καθ' υπόδεριξη των επιτελών του, ζητάει επίμονα πρόωρες εκλογές, επηρεασμένος προφανώς - τελευταία - και από κάποιες δημοσκοπήσεις ότι τον φέρουν πλέον ως ..."καταλληλότερο".
Βεβαίως η Ρηγίλλης δεν είναι ..."Κουμουνδούρου", ώστε να ..."χάψει" τα προκατασκευασμένα "εκλογικά αποτελέσματα" των καλοπληρωμένων ...δημοσκόπων από τα αντικυβερνητικά συγκροτήματα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, μπορεί να μην "πήρε" τα ...ηγετικά προσόντα του πατέρα του, ωστόσο όμως κληρονόμησε την αλαζονεία του, την απερισκεψία του, και προ παντός την μη τήρηση των λόγων του.
Ο ίδιος (Παπανδρέου) γνωρίζει πολύ καλά, ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάρει αυτοδυναμία, όποτε κι' αν γίνουν οι εκλογές.
Ωστόσο επιμένει, και ξανα-επιμένει σε πρόωρες εκλογές.
Έτσι για πλάκα.!!!
Κι' ας περιέλθει η χώρα σε πλήρη ακυβερνησία.!
Κατά ...μάνα, κατά ...κύρη δηλαδή...!
Κανείς δεν πρόκεται να ξεχάσει την εκλογή Σαρτζετάκη στο ανώτατο αξίωμα της χώρας, και κάτω από ποιές συνθήκες αυτή έλαβε χώρα.
Ο μονίμνως ασυνεπής στους λόγους του αείμνηστος Ανδρέας, σε χρόνο ...δευτερολέπτων αθέτησε την υπόσχεσή του προς τον Κων/νο Καραμανλή (τον πρεσβύτερο), με αποτέλεσμα να ...επιλέξει για ανώτατο άρχοντα τον κ. Σαρτζετάκη.
Ο τέως άρχων δηλαδή, κοιμήθηκε πρωτοδίκης, και ξύπνησε στο ...Προεδρικό Μέγαρο.
Είναι ακριβή η κολώνια του ...μίσους και κρατάει χρόνια. Μην ξεγελιέστε από τις υποκριτικές φιλοφρονήσεις του ..."θεαθήναι".
gianniotis

Το Εθνικό Μουσείο της Πατησίων.



Κατεβαίνω την Τοσίτσα στο Πολυτεχνείο.
Έντονη η μυρουδιά από ούρα και κάποιοι χρήστες έχουν ρίξει
τα κορμιά τους στις άκρες δίπλα στο Κτίριο με τα κλειστά παράθυρα
μόνιμα από τους εργαζόμενους σε αυτό βλαστημώντας την ώρα
και την στιγμή που βρέθηκαν εκεί και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν.
Κάποιοι τουρίστες που πηγαίνουν προς το Μουσείο κοιτάνε
και σχολιάζουν.
Συνεχίζουν όμως για να θαυμάσουν τον Αρχαίο μας
Πολιτισμό τουλάχιστον.
Έξω από το Εθνικό Μουσείο λίγο μακριά από τα σκαλιά ακούγονται
τα please από δύο χρήστες με απλωμένο χέρι.
Πουθενά Αστυνομία.
Η μέθοδος των "διοδίων" πιάνει τις περισσότερες φορές και
στους ξένους.
Μπαίνουν μπροστά τους ενοχλητικά και τους εμποδίζουν.
Ο ξεναγός προσπαθεί να κάνει τον τροχονόμο.
Έμαθα ότι τα βράδυα βρίσκουν καταφύγιο στα σκαλιά
και στο γρασίδι χρήστες και άστεγοι όλων των εθνοτήτων
και απειλούν τους νυχτοφύλακες όταν επιχειρούν να τους διώξουν.
Το πρωϊ οι καθαρίστριες αντιμετωπίζουν πρόβλημα
με τις ακαθαρσίες στα σκαλιά και αλλού.
Στο πεζοδρόμιο μπροστά της Πατησίων οι γνωστοί
Αφρικανοί έμποροι έχουν απλώσει τα σεντόνια με τα GUCCI
"διαλιέχτε" κάνοντας τις τουρίστριες να κοιτάνε τις τσάντες
τους αν είναι ίδιες με των σεντονιών και τους άντρες τους
να βλαστημάνε τα λεφτά που πληρώσανε γι αυτές
στα GUCCI STORES της Πατρίδας τους.
Άλλοι κοιτάνε τον Τουριστικό Οδηγό αν γράφει
για την Αγορά του ΑΛ-ΧΑΛΙΛΙ που υπάρχει έξω από
το Αρχαιολογικό μας Μουσείο!

Aθηναίος

Άκουσον Άκουσον! Εντριβή στο γάιδαρο ήθελε να κάνει ο εμπρηστής!


ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΤΤΙΚΗ



Τι άλλο θα ακούσουμε; Ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική, ήταν ένας κτηνοτρόφος που ήθελε να βάλει φωτιά σε ένα μελίσσι. Ο ίδιος βέβαια, είπε ότι είχε μαζί του 4 μπουκάλια οινόπνευμα, προκειμένου....


να κάνει εντριβή στον γάιδαρο του που δεν ήταν καλά! Θα τρελαθούμε τελείως; Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος; Είναι δυνατόν; Τελικά είμαστε για να είμαστε! Ο γάιδαρος αισθάνεται καλύτερα τώρα;


Σαν Σήμερα: 01/09/2009

1557: Πεθαίνει ο γάλλος εξερευνητής του Νέου Κόσμου Ζακ Καρτιέ.

1914: Η Αγία Πετρούπολη μετονομάζεται σε Πέτρογκραντ.

1914: Πεθαίνει στο ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι η Μάρθα, το τελευταίο γνωστό ταχυδρομικό περιστέρι.

1939: Η Γερμανία εισβάλλει στην Πολωνία. Αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

1945: Με την παράδοση της Ιαπωνίας, λήγει και επισήμως ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

1946: Οι Έλληνες με δημοψήφισμα αποφασίζουν την επάνοδο του Βασιλιά Γεώργιου Β’ , που ευρίσκετο σε εξορία στην Βρετανία.

1948: Ιδρύεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

1969: Ο συνταγματάρχης Καντάφι με πραξικόπημα ανατρέπει τον βασιλιά Ιντρίς και αναλαμβάνει την εξουσία στη Λιβύη.

1970: Πεθαίνει ο γάλλος συγγραφέας Φρανσουά

Τον… τσάκισε τον ληστή, η Ντάουν Φρέισερ


Το λέει η καρδιά της παρά την ηλικία της. Η 71χρονη Ντάουν Φρέισερ, με 8 Ολυμπιακά μετάλλια στην κατοχή της δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα ενώ περπατούσε στο δρόμο.
Όμως η Φρέισερ αντιστάθηκε. Αν και την έπιασε από πίσω, δεν έχασε την ψυχραιμία της, τον έπιασε από το αυτί γύρισε και στην συνέχεια τον κλώτσησε στη βουβωνική χώρα με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να λήξει… άδοξα για τον άνδρα που στη συνέχεια τον έπιασε η αστυνομία.
Η Φρέισερ που τη βλέπετε να τρέχει με την Ολυμπιακή Φλόγα το 2000 για τους αγώνες του Σίδνεϊ πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1956, το 1960 και το 1964, έχει κερδίσει 4 χρυσά μετάλλια στα 100μ. ελεύθερο και τα 4χ100μ. ελεύθερο με την ομάδα της Αυστραλίας (1956 Μελβούρνη) και 4 αργυρά. Ακόμα είχε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. από το 1956 έως το 1972.

Θερμική βόμβα το Λεκανοπέδιο Αθηνών


Image Hosted by ImageShack.us
By giannisver

Image Hosted by ImageShack.us
By giannisver





Σε θερμική βόμβα έχει μετατραπεί η Αθήνα. Μία από τις μεγαλύτερες έρευνες που έγινε στη χώρα μας, με τη συνδρομή τουλάχιστον δέκα δορυφόρων και δύο αεροσκαφών, αποκαλύπτει ότι ο τρόπος δόμησης και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένη η πρωτεύουσα εκτοξεύουν τη θερμοκρασία έως και 12 βαθμούς ψηλότερα σε σύγκριση με περιαστικές περιοχές.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ

Διάρρηξη καταστήματος στην Ελεούσα Ιωαννίνων"
"Σε μία 78χρονη γυναίκα ¨που έψηνε σπερνά ρίχνει αποκλειστικά την ευθύνη για την πυρκαγιά της Ηλείας το 2007,
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες το Εργατικό Κέντρο Χανίων, βρέθηκε στο στόχαστρο "ποντικών"
"Κομμάτια γυαλιού σε ποτό στα Friday's της Μαρίνας Φλοίσβου"
Η εταιρεία που έχει ο Ντέμης Νικολαίδης έκλεισε την δεσποινίς Μπιγιονσέ, την οποία και έπεισε να έλθει στην Ελλάδα.
Με δήλωση του ο υφυπουργός Γιάννης Ιωαννίδης επιβεβαίωσε πλήρως το δημοσίευμα του troktikou ότι έρχεται στην Ελλάδα ο Usain Βolt για να τρέξει στα 200μ.
Ποσότητα 6 κιλών ηρωίνης μετέφερε από την Τουρκία στην Κω ένας 20χρονος Λιθουανός
Τέσσερα άτομα συνέλαβε η Αστυνομία, το μεσημέρι, μετά από καταδίωξη στην εθνική Αθηνών-Λαμίας
Άκουσον Άκουσον! Εντριβή στο γάιδαρο ήθελε να κάνει ο εμπρηστής!
Έκρυβαν 240 κιλά χασίς μέσα σε τζιπ
funny animated gif

Σύλληψη 37χρονου στη Μεγαλόπολη για ναρκωτικά
Η Κίνα ανακοίνωσε και νέα υπόθεση με μαζική δηλητηρίαση παιδιών από μόλυβδο
120.000 lap top στους μαθητές Γυμνασίου
«Θερίζει» η γρίπη των χοίρων στη Νέα Υόρκη. Προσβλήθηκε και ο πρόεδρος της Κολομβίας
Συνολικά 70 λαθρομετανάστες έκρυβε στην καρότσα του φορτηγού του λαθροδιακινητής από τη Μολδαβία.
Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που είχαν ρημάξει τα σπίτια στις Σέρρες
Εκριζώθηκε μεγάλη φυτεία χασίς στη Λογγάστρα Λακωνίας
Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καλαμάτα
Ο πρώτος θάνατος από την νέα γρίπη Α (Η1Ν1) καταγράφηκε σήμερα στη Στοκχόλμη, σύμφωνα με το Νοσοκομείο της πόλης Ουψάλα στο κέντρο της Σουηδίας
Στα χέρια της Disney ο γίγαντας Marvel
Ο Γ.Μανώλης παραιτήθηκε πριν κάνει κάποια κίνηση ο Καραμανλής για εκλογές - Ο Κρα

ΑΙΡΕΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ




Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, στον χαιρετισμό του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής του Τιμίου Σταυρού της Σταύρωσης του Χριστού, που μεταφέρθηκε από την Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά, στο Βέρμιο δήλωσε:

«Ήρθα να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα, που είναι και μήνυμα, εθνικό. Και τα προβλήματα τα εθνικά, δεν πρέπει να τα συγκεκριμενοποιούμε σε ένα πράγμα, γιατί τότε γίνεται αίρεσις. Αλλά τα προβλήματα, τα εθνικά, ξεκινούν από την εσωτερική συνοχή, μέσα από σύνεση για να οδηγήσουν, εάν χρειαστεί, στο θάνατο, στην προσφορά του καθενός από μας και αυτού που νομίζει ότι μπορεί να δοθεί».ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ