Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Η ΟΧΙ ΤΕΛΟΣ!!





Σοκ με ντοπέ αρσιβαρίστες στους Μεσογειακούς

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες που θα ανακοινωθούν σε λίγη ώρα υπάρχουν θετικά δείγματα για ντόπινγκ 2 αρσιβαριστων στους Μεσογειακούς αγώνες. Πρόκειται για...
τους αρσιβαρίστες Νίκος Κουρτίδης με δύο χρυσά στην Πεσκάρα και... την Κωνσταντίνα Λάπου με ασημένιο. Βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπιγκ που πήραν μετάλλια! Αυτό σημαίνει ότι αφού υπάρχουν δύο θετικά δείγματα αποκλείεται η ελληνική άρση βαρών από την παγκόσμια ομοσπονδία με δεδομένο ότι υπάρχουν και άλλα φέτος...
troktiko
ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΠΗΡΑΝ? ΑΦΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ?
ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΘΑΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.ΟΧΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ!!
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ anopetra-eleos.blogspot.com

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!

Βρέθηκε επιζών από το αεροπορικό δυστύχημα στον Ινδικό

Ανάμεσα στα συντρίμμια και τα άψυχα σώματα, του αεροσκάφους της Yemen Air, που κατέπεσε τα ξημερώματα κοντά στα νησιά Comoros με 153 επιβαίνοτες, εντοπίστηκε ένας επιζών, σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματούχους του κρατικού αερομεταφορέα της Υεμένης.

Το αεροπλάνο συνετρίβη στη θάλασσα 15 λεπτά πριν φτάσει στο Moroni

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης της Υεμένης, αναγνωριστικό αεροσκάφος των αρχών των Comoros, εντόπισε νωρίτερα και την άτρακτο του μοιραίου Airbus A310.

Σύμφωνα δε με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Υεμένης, «εντοπίστηκαν σώματα να επιπλέουν και μία πετρελαιοκηλίδα περίπου 16 με 17 ναυτικά μίλια (περίπου 29 χλμ) από το Moroni».

Σύμφωνα με γαλλική αεροπορική πηγή, στο αεροσκάφος επέβαιναν 66 Γάλλοι πολίτες, ενώ σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοσταθμό Europe 1, ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών, απέδωσε το ατύχημα πιθανότατα στις κακές καιρικές συνθήκες και πρόσθεσε ότι η Γαλλία λαμβάνει επίσης μέρος στις έρευνες.

Πάντως, οι πληροφορίες που αρχικά έφταναν από τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με τον τύπο του αεροσκάφους ήταν συγκεχυμένες. Η σύγχυση οφείλεται στο γεγονός ότι έγινε αλλαγή αεροσκάφους, στην πτήση ΙΥ 749 που έφτασε από τη Γαλλία στην Υεμένη.

Αρχικά οι επιβάτες ξεκίνησαν από το παρισινό αεροδρόμιο Ρουασί τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου, με προορισμό τη Μασαλία και στη συνέχεια τη San'a, στην Υεμένη. Αλλά εκεί, και πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους για το Moroni, το μεγαλύτερο νησί των Comoros, όπου αναμενόταν να φτάσει στις 2 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας), οι επιβάτες άλλαξαν αεροσκάφος και μετεπιβιβάστηκαν στο μοιραίο Α310.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι περισσότεροι επιβάτες κατάγονταν από τα Comoros και επέστρεφαν στη χώρα τους από το Παρίσι. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της χώρας Idi Nadhoim, το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (τοπική ώρα).

Ο εκπρόσωπος της περιφερειακής Υπηρεσίας Ασφάλειας των αερομεταφορών ASECNA είπε ότι πιθανότατα το αεροπλάνο να συνετρίβη σε απόσταση 5 - 10 χιλιομέτρων από την ακτή. "Ο καιρός δεν είναι ευνοϊκός και η θάλασσα είναι πολύ ταραγμένη" συνέχισε.

Hellenic Business

ΗΠΑ: Ο πρώτος γάμος σε έλλειψη βαρύτητας

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Η νύφη φορούσε φουσκωτό παντελόνι για να αποφύγει τα αποκαλυπτικά ατυχήματα και σύρματα στα μαλλιά για να συγκρατήσει το χτένισμα. Ο γαμπρός δυσκολεύτηκε να τη φιλήσει, γιατί δεν μπορούσε να ευθυγραμμιστεί μαζί της.

O Νόα Φούλμορ και η Εριν Φίνεγκαν, κάτοικοι Νέας Υόρκης, έγιναν το πρώτο ζευγάρι που παντρεύτηκε σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας. Η ανορθόδοξη τελετή πραγματοποιήθηκε στο αεροπλάνο G-Force Οne, ένα Βoeing 727-200 που τροποποιήθηκε ώστε να μπορεί να εκτελεί παραβολικές μανούβρες στον αέρα: αρχικά ανεβαίνει με μεγάλη κλίση και στη συνέχεια κατεβαίνει απότομα για να δημιουργήσει την αίσθηση έλλειψης του βάρους. «Εχω πάει σε πολλούς βαρετούς γάμους, οπότε ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό» δήλωσε η νύφη.

Μέσα στη «ζώνη αιώρησης» του αεροπλάνου, ένα τμήμα της καμπίνας μήκους 27 μέτρων, με μαλακή επένδυση για να αποφεύγονται οι τραυματισμοί, το ζευγάρι, οι μάρτυρες και οι καλεσμένοι χρειάστηκε να καταβάλουν προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η τελετή.

Ο γαμπρός παραδέχθηκε ότι δυσκολεύθηκε να ευθυγραμμιστεί με τη νύφη για να τη φιλήσει: «Η φυσική του πρώτου φιλιού δεν λειτούργησε καλά. Καταλάβαινα προς τα πού πήγαινα, καταλάβαινα πού έπρεπε να βρίσκομαι, ήταν όμως δύσκολο να συμφιλιώσω τις διαφορές» είπε.

Συνάντησα....τον Πρόεδρο των Πακιστανών.... Πού δουλεύει ο πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα;

πηγή gazaki.wordpress.com/2009/05/25/pakis/ -

pakistan%20001

Νομίζω ότι χρειάζεται μια απάντηση το ερώτημα. Αλλιώς γιατί είναι εδώ;

Για να οργανώνει “ιερές” διαδηλώσεις;

Αν δουλεύει, ποιός του δίνει δουλειά; Αν όχι, ποιός τον ταΐζει;

Γιατί δεν έχει απελαθεί στην περίπτωση αυτή;

Μήπως ανήκει σε κάποια από τις κατηγορίες που δικαιούνται άσυλο;

Διώκεται στο Πακιστάν μήπως; Γιατί;

Πιθανολογώ ότι τα παραπάνω ερωτήματα δεν έχουν απάντηση.

Απλά οι “αγαπητοί” Παυλοπουλοτσιπραίοι παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου

και καθήκοντος. Απορώ μάλιστα γιατί όσοι υπέστησαν ζημίες

χθές-προχθές, δεν τους κάνουν αγωγές να τους πάρουν τα σπίτια και τα lexus!

Σχόλιο:

Σήμερα το πρωϊ συνάντησα τον παραπάνω Πρόεδρο

σε χαρτοπωλείο της οδού Αριστείδου με το κινητό του να χτυπάει συνεχώς

και να απαντάει στη γλώσσα του και δίπλα του

έναν Έλληνα μεσήλικα δικηγόρο όπως έμαθα.

Του είπα κάποια πράγματα όπως να σταματήσει

να ρίχνει λάδι στη φωτιά όπως λέμε εμείς στο "Ελλάντα".

Γέλασε και μου είπε με κάπως καλά Ελληνικά ότι είναι πτυχιούχος

και γνωρίζει τους Αρχαίους μας συγγραφείς αλλά και

αγαπάει τη Χώρα μας.

Ο δικηγόρος από κοντά χωρίς να επεμβαίνει.

Του εξήγησα ότι έχω κάποιο blog και συνεχώς αναφέρομαι

στα προβλήματα που μας δημιουργούν οι λαθρομετανάστες.

Με προσκάλεσε να πάμε απέναντι στο καινούργιο του γραφείο

(αλλάζει συνεχώς όπως γνωρίζω) για να συζητήσουμε.

Είχαν ήδη αρχίσει να μαζεύονται δίπλα μας κι άλλοι πελάτες.

Του αρνήθηκα ευγενικά και του συνέστησα και πάλι να σταματήσει

κάποιες περίεργες δηλώσεις και απειλές γιατί θα είναι εις βάρος του

αλλά και των συμπατριωτών του αυτών φυσικά που είναι παράνομοι.

Το δήθεν σχισμένο Κοράνι και τα υπόλοιπα του είπα ήταν

δικαιολογίες που εσύ και άλλοι "ηγέτες" προσπαθήσατε

να εκμεταλλευτείτε.

Χαμογέλασε και προσπάθησε να μου πεί ότι τον στηρίζουν

Έλληνες επίσημοι...

και συνέχισα την κουβέντα λέγοντάς του ότι εννοεί τον ΣΥΡΙΖΑ

που όμως δεν είναι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που έχει άλλη

γνώμη για τους λαθρομετανάστες Πακιστανούς κ.λ.π.

Κατάλαβε ότι δεν τον έπαιρνε και άπλωσε το χέρι του να με αποχαιρετήσει

αποφεύγοντας να απαντήσει στην τελευταία μου ερώτηση...

"Αλήθεια δεν μου είπατε εκτός από Πρόεδρος...τι δουλειά κάνετε;"

Αθηναίος

ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΜΕ ΚΟΡΜΙ ΦΕΤΕΣ!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!

Το skyscraper θα είναι έτοιμο σε ένα χρόνο!!Ενας ουρανοξύστης από άλλο πλανήτη!!

Ουρανοξύστης που χτίστηκε στην Ιταλία και αποστέλλεται για συναρμολόγηση στο Ντουμπάι
Το skyscraper στρέφεται αργά και μπορεί να ρυθμιστεί σε κίνηση διαφορετικούς τρόπους. Εδώ είναι το βίντεο με το "δραματικό" μουσική.
ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παίκτης του Παναθηναϊκού κατηγορείται για ανθρωποκτονία


Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει ο Bryce Moon. Ο 23χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας της Νοτίου Αφρικής τα ξημερώματα παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μια 25χρονη γυναικά, καθώς γύριζε από το πάρτι του συμπαίκτη του, Aaron Mokoena, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος αναφέρουν πως ο Moon βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.Στις 6:00 το πρωί ο Moon χτύπησε με το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Mercedes Benz την 25χρονης που πήγαινε στη δουλειά της. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, «Charlotte Maxeke Hospital», αλλά δεν κατάφερε να νοσηλευτεί, αφού η κλινική ήταν γεμάτη από επείγοντα περιστατικά.Μάλιστα, με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Johannesburg, τόνισε πως υπήρξε επικοινωνία με πολλά νοσοκομεία και τελικά βρέθηκε κλινική μετά από μιάμιση ώρα. Τελικά, η 25χρονη διακομίστηκε στην ιδιωτική κλινική «Morningside Med», όπου στις 7:50 υπέκυψε στα τραύματά της.Οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τρία άτομα, τα οποία μύριζαν αλκοόλ.

πηγη greekpoliceman

zougla.gr

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ελικόπτερο, μπόλικη τρέλα, και καλό σημάδι, και η ψαρούκλα πιάνετε!!!

ΑΛΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ!!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1936.....

Εκδίδεται το ιστορικότερο ερωτικό μυθιστόριμα με τίτλο ''ΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ''το οποιό στο σινεμά έγινε τεράστια επιτυχία.
Η ιστορία της Σκάρλετ Ο'Χάρα και του Ρέττ Μπάτλερ... Το μοναδικό έπος του Νότου, της ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΜΙΤΣΕΛ, κέρδισε ένα βραβείο Πούλιτζερ, γέννησε την πιο δημοφιλή ταινάι της εποχής μας, και ενέπνευσε μια συνέχεια, το ΣΚΑΡΛΕΤ, το οποίο έγινε τιο πιο ανάρπαστο μυθιστόρημα του αιώνα. Το ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βιβλία που γράφτηκαν ποτέ΄ παραπάνω απο 28 εκατομμύρια αντίτυπα του βιβλίου πουλήθηκαν σε περισσότερες από 37 χώρες. Σήμερα, πάνω από μισό αιώνα από την αρχική έκδοσή του, τα κατορθώματα του είναι απαράμιλλα, και παραμένει το πιο σεβαστό έπος και το πιο αγαπητό έργο Αμερικανού συγγραφέα. Η Σκάρλετ Ο'Χάρα είναι μια ματαιόδοξη νέα γυναίκα που είναι κακομαθημένη από την πολύ προσοχή που της δίνει το αντίθετο φύλλο. Είναι η καλλονή της πόλης στην οποία ζει, και κανένας άντρας δε μπορεί να ξεφύγει όταν αποφασίσει να τον σαγηνεύσει, εκτός από τον Άσλευ. Είναι ο μόνος άντρας που της είπε ποτέ "όχι", και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που έχει εμμονή μ' αυτόν σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας. Στο τέλος όμως συνειδητοποιεί πως δεν αγαπά αυτόν, αλλά Το σύζυγό της Ρέττ. Όμως η συνειδητοποίηση αυτή έρχεται πολύ αργά, ο Ρέττ την εγκαταλείπει αφού εκστομίσει την πιο διάσημη ατάκα την οποία οι ανάγνώστες σε όλο τον κόσμο θυμούνται: "Αγαπητή μου, δε δίνω δεκάρα!" παρόλο που δε συμπαθούμε την Σκάρλετ πολύ και υπάρχουν φορές που πραγματικά τη μισούμε όσο τη μισούν οι χαρακτήρες του βιβλίου, δε μπορούμε παρά να να θαυμάσουμε το κουράγιο και την αδάμαστη θέλησή της. Κατορθώνει πράγματα τα οποία είναι αδιανόητα για μια γυναίκα της εποχής της: παραδείγματος χάριν, να βγεί εξω από το σπίτι όντας έγκυος. Το ένα πράγμα που την κάνει να συνεχίζει μέσα σε όλες τις δυσκολίες, έχει πια γίνει ένα διάσημο σλόγκαν, "Αύριο είναι μια άλλη μέρα".

Κορυφαίοι στη διαφθορά είναι οι Έλληνες

Κορυφαίοι της διαφθοράς εξελίσσονται οι Έλληνες, σύμφωνα με τις εκθέσεις δύο διεθνών οργανισμών.του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΑΣΑ) και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Την ώρα που η Παγκόσμια Τράπεζα κάνει λόγο για ραγδαία επιδείνωση της διαφθοράς, ο ΟΑΣΑ, στην αντίστοιχη έκθεσή του για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διαπιστώνει κέρδη από παράνομες δραστηριότητες που ξεπερνούν τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Τα ποσά αυτά -που είναι ιλιγγιώδη σε χαλεπούς καιρούς οικονομικής κρίσης- προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες, όπως το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, η πορνεία και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Τη μεγάλη έκταση της διαφθοράς στην Ελλάδα επιβεβαιώνουν και τα τελευταία στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, σύμφωνα με τα οποία υποχωρούμε συνεχώς στους δείκτες καταπολέμησης της διαφθοράς.

Όπως δείχνει η έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας με τίτλο «Παγκόσμιοι Δείκτες Διακυβέρνησης 1996-2008», η χώρα μας τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει επιδείνωση και στους έξι δείκτες με τους οποίους οι διεθνείς οργανισμοί μετρούν το μέγεθος της διαφθοράς.

- Τον έλεγχο της διαφθοράς, που σχετίζεται με τους δημόσιους λειτουργούς και κατά πόσο αυτοί εκμεταλλεύονται τη θέση τους για προσωπικό όφελος.
- Την εφαρμογή του νόμου, την εμπιστοσύνη στους νόμους, καθώς και τη λειτουργία της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.
- Την ελευθερία έκφρασης, που μετράει το κατά πόσο οι πολίτες μια χώρας μπορούν να συμμετέχουν στην επιλογή της κυβέρνησής τους, καθώς και η ελευθερία έκφρασης που έχουν.
- Την πολιτική σταθερότητα, η οποία δείχνει την πιθανότητα να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση από βίαια γεγονότα, περιλαμβανομένης και της τρομοκρατίας.
- Την αποτελεσματικότητα κυβέρνησης, που μετράει την ποιότητα των δημοσίων υπηρεσιών, την ικανότητα των δημοσίων υπαλλήλων και την ανεξαρτησία τους από πολιτικές πιέσεις.
- Την ποιότητα εποπτείας, η οποία αφορά την ικανότητα της κυβέρνησης να παρέχει επαρκές εποπτικό πλαίσιο, ώστε να ευνοεί την ανάπτυξη πρωτοβουλιών στον ιδιωτικό τομέα.

Hellenic Business

Μυστικές υπηρεσίες

Σε έναν διεθνή διαγωνισμό μυστικών υπηρεσιών, στην τελική φάση, προκρίνονται η CIA της Αμερικής, η ΜΙ6 της Αγγλίας και η Ελληνική ΕΥΠ. Φτάνει λοιπόν η ώρα της δοκιμασίας που θα κρίνει ποια θα είναι και η τελική κατάταξη των υπηρεσιών. Η επιτροπή εκφωνεί την τελική αποστολή:
- Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στην δασική έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η υπηρεσία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει πιο γρήγορα το κουνέλι θα είναι και η νικήτρια. Ξεκινάει η CIA, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από τρεις ημέρες όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι:
- Κουνέλι στο δάσος δεν υπάρχει!
Έρχεται η σειρά της Αγγλικής ΜΙ6, χρησιμοποιεί ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα και παγίδες, αλλά μετά από πέντε ημέρες κι αυτή δεν βρίσκει κουνέλι. Γυρνάει στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα:
- Ύποπτο κουνέλι δεν βρέθηκε, οι τηλεφωνικές του κλήσεις δεν κατέστη δυνατόν να υποκλαπούν, προτείνεται η ολοσχερής καταστροφή του δάσους με ψεκασμό βενζίνης και φωτιάς!
Έρχεται και η ώρα της ΕΥΠ. Οι πράκτορες εφορμούν στο πυκνό δάσος. Δεν περνάει μία ώρα και εμφανίζονται κρατώντας καταχτυπημένη, ταλαιπωρημένη και αλυσοδεμένη μιαν αρκούδα. Με το που την φέρνουν μπροστά στην επιτροπή, η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει:
- Όχι άλλο ξύλο! Όχι άλλο ξύλο, ομολογώ! Ναι! Εγώ είμαι το κουνέλι!

ΣΑΡΚΟΦΑΓΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Οχι προσηλυτισμός στα σχολεία μας κ. Σπηλιωτόπουλε. Είναι αλήθεια ότι έδωσες εντολές για μαθήματα Γιόγκα;


Κατόπιν εντολής του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Ε.Π.Θ.) εισάγεται στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως η θρησκεία της Γιόγκα.

Μετά τον οργανωμένο πόλεμο κατά του μαθήματος των Θρησκευτικών και την υποβάθμισή του και πριν ακόμα καταλάβουμε τι έχει γίνει με τη λεγόμενη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, το Υπουργείο έδωσε εντολή, για σεμινάρια προς τούς εκπαιδευτικούς. Ήδη εστάλησαν από τα Γραφεία των Συμβούλων προς τούς Διευθυντές των σχολείων οι σχετικές οδηγίες (4 σελίδες).

Στο πρώτο έγγραφο σημειώνεται: Παρακαλούμε να προωθηθούν τα συνημμένα σε όλα (δική τους ή υπογράμμιση) τα σχολεία αρμοδιότητάς σας.

Στο δεύτερον έγγραφο σημειώνεται: Σεμινάρια για όλους τούς εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Η Yoga στην Εκπαίδευση.

Στο τρίτον έγγραφο σημειώνονται οι ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.

Και στο τέταρτον έγγραφο παρουσιάζεται το Πρόγραμμα Σεμιναρίων (Φιλοσοφία της γιόγκα, ο ρόλος της αναπνοής, Hatha Yoga, αναπνευστικές ασκήσεις (Prananayama) – Στάσεις (Asana) και βαθιά χαλάρωση κ.λπ…

Και όλα αυτά τα παρουσιάζουν ως ασκήσεις δήθεν του σώματος, ώστε να εξαπα­τούν τούς αφελείς ότι πρόκειται για γυμναστικές ασκήσεις. Η Yoga είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ κύριε Υπουργέ. Θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί είναι πολύ σοβαρό.

http://koukfamily.blogspot.com

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ








Ψάχνει... γυναίκα για τον Κ.Ρονάλντο ο Πέρεθ!


To πάθος του Κριστιάνο Ρονάλντο για το γυναικείο φύλλο αλλά και την ωραία ζωή μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.
Ο πρόεδρος της Ρεάλ δαπάνησε έναν... θησαυρο για να φέρει τον Πορτογάλο άσο στη Μαδρίτη (94.000.000 ευρώ πήγαν στη Μ.Γιουνάιτεντ, χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα που θα πάρει ο παίκτης για εξαετές συμβόλαιο) και για το λόγο αυτό είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατέψει το ακριβότερο περιουσιακό κεφάλαιο της "βασίλισσας".

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής "El Mundo Deportivo", ο Πέρεθ θεωρεί πως πρέπει να "εξαφανίσει" όλους τους νυχτερινούς πειρασμούς για τον Ρονάλντο, και για το λόγο αυτό σκέφτεται σοβαρά να βρει μία σύντροφο στον Πορτογάλο, που ενδεχομένως να αποκτήσει σταθερή σχέση ώστε να καταλήξει σε γάμο.

"Ανησυχούμε για τη ζωή του Κριστιάνο. Εάν είναι απαραίτητο, θα θέσουμε στη διάθεσή του Ρονάλντο έναν σωματοφύλακα", τόνισε με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Χόρχε Βαλντάνο, και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα έχουμε την επανάληψη του σεναρίου με τον πρώην άσο της Ρεάλ, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μυθικός πρόεδρος των Μαδριλένων, Σαντιάγο Μπερναμπέου, είχε τη συνήθεια να επιβάλλει... γάμο και "καλή ζωή" στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στη Ρεάλ ώστε να είναι απερίσπαστοι εντός γηπέδων, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ίσως ο Πέρεθ έχει βάλει σκοπό να μιμηθεί τον ιστορικό προκάτοχό του όσον αφορά στις διοικητικές πρακτικές του.

Αν πάντως αναζητήσει κανείς τι είναι αυτό που ώθησε τον Πέρεθ να ανησυχεί τόσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ίσως θα πρέπει να ανατρέξει στην "πιπεράτη" αποκάλυψη που έκανε την περασμένη εβδομάδα η πρώην σύντροφός του, Νερέιδα Γκαγιάρδο.

"Κάθε εβδομάδα διαφορετική κοπέλα έρχεται να μιλήσει για αυτόν. Από τότε που με παράτησε δεν ξέρω πόσες ήταν. Ογδόντα χιλιάδες;", δήλωσε χαρακτηριστικά στην αγγλική "Sun".

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ στην πόλη Viareggio της Ιταλίας

Συντριβή αεροσκάφους Airbus 310 με 150 επιβάτες

Αεροσκάφος, το οποίο ανήκει στην Yemen Air, τον κρατικό αερομεταφορέα της Υεμένης, συνετρίβη στο αρχιπέλαγος των νησιών Κομορών, στον Ινδικό Ωκεανό, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος τη χώρας, Idi Nadhoim.

Το αεροπλάνο συνετρίβη στη θάλασσα 15 λεπτά πριν φτάσει στο Moroni.

Πρόκειται για ένα Airbus 310, το οποίο εκτελούσε την πτήση "ΙΥ 628" από την πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά, στα Comoros. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι περισσότεροι επιβάτες κατάγονταν από τα Comoros και επέστρεφαν στη χώρα τους από το Παρίσι.

«Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των 150 επιβατών του αεροσκάφους», δήλωσε ο Nadhoim, μιλώντας από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Moroni.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (τοπική ώρα).

Ωστόσο, όπως ανέφερε, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε έγινε γνωστό το σημείο της συντριβής.
Εξάλλου, ένας εργαζόμενος σε νοσοκομείο της πόλης Mitsamihuli, στο νησί Μεγάλη Comore υποστήριξε: «Πριν από λίγο, με κάλεσαν να πάω στο νοσοκομείο. Είπαν ότι έπεσε ένα αεροπλάνο».

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, πιστεύεται ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα, ωστόσο, όπως υποστήριξαν, δεν υπάρχει η δυνατότητα για επιχείρηση διάσωσης στη θάλασσα.
Είναι το δεύτερο δυστύχημα που συμβαίνει σε αεροπλάνου τύπου Airbus αυτό το μήνα. Στις 1 Ιουνίου ένα Airbus Α330 της Air France χάθηκε στον Ατλαντικό με 228 επιβάτες.

Το αρχιπέλαγος Κομορών ή οι Κομόρες -επίσημα Ένωση των Κομορών- είναι ανεξάρτητη ισλαμική δημοκρατία και αποτελεί σύμπλεγμα τριών ηφαιστειογενών νησιών με το ομώνυμο αρχιπέλαγος.
Τα τρία νησιά είναι η Ντζαζίτζα (Μεγάλη Κομόρα), η Μοχελή ή Μοελί και η Τζανή ή Ανζουάνη. Έχουν 752.438 κατοίκους και πρωτεύουσα το Μορονί (στη Μ. Κομόρα).
Βρίσκονται δυτικά του Ινδικού Ωκεανού, μεταξύ της νήσου Μαδαγασκάρης και των ανατολικών ακτών της Αφρικής, στο βόρειο τμήμα του πορθμού της Μοζαμβίκης.

Hellenic Business

AMERICAS NEXT TOP MODEL