Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΗΠΑ: Ο πρώτος γάμος σε έλλειψη βαρύτητας

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Η νύφη φορούσε φουσκωτό παντελόνι για να αποφύγει τα αποκαλυπτικά ατυχήματα και σύρματα στα μαλλιά για να συγκρατήσει το χτένισμα. Ο γαμπρός δυσκολεύτηκε να τη φιλήσει, γιατί δεν μπορούσε να ευθυγραμμιστεί μαζί της.

O Νόα Φούλμορ και η Εριν Φίνεγκαν, κάτοικοι Νέας Υόρκης, έγιναν το πρώτο ζευγάρι που παντρεύτηκε σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας. Η ανορθόδοξη τελετή πραγματοποιήθηκε στο αεροπλάνο G-Force Οne, ένα Βoeing 727-200 που τροποποιήθηκε ώστε να μπορεί να εκτελεί παραβολικές μανούβρες στον αέρα: αρχικά ανεβαίνει με μεγάλη κλίση και στη συνέχεια κατεβαίνει απότομα για να δημιουργήσει την αίσθηση έλλειψης του βάρους. «Εχω πάει σε πολλούς βαρετούς γάμους, οπότε ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό» δήλωσε η νύφη.

Μέσα στη «ζώνη αιώρησης» του αεροπλάνου, ένα τμήμα της καμπίνας μήκους 27 μέτρων, με μαλακή επένδυση για να αποφεύγονται οι τραυματισμοί, το ζευγάρι, οι μάρτυρες και οι καλεσμένοι χρειάστηκε να καταβάλουν προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η τελετή.

Ο γαμπρός παραδέχθηκε ότι δυσκολεύθηκε να ευθυγραμμιστεί με τη νύφη για να τη φιλήσει: «Η φυσική του πρώτου φιλιού δεν λειτούργησε καλά. Καταλάβαινα προς τα πού πήγαινα, καταλάβαινα πού έπρεπε να βρίσκομαι, ήταν όμως δύσκολο να συμφιλιώσω τις διαφορές» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου