Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Ψάχνει... γυναίκα για τον Κ.Ρονάλντο ο Πέρεθ!


To πάθος του Κριστιάνο Ρονάλντο για το γυναικείο φύλλο αλλά και την ωραία ζωή μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.
Ο πρόεδρος της Ρεάλ δαπάνησε έναν... θησαυρο για να φέρει τον Πορτογάλο άσο στη Μαδρίτη (94.000.000 ευρώ πήγαν στη Μ.Γιουνάιτεντ, χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα που θα πάρει ο παίκτης για εξαετές συμβόλαιο) και για το λόγο αυτό είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατέψει το ακριβότερο περιουσιακό κεφάλαιο της "βασίλισσας".

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής "El Mundo Deportivo", ο Πέρεθ θεωρεί πως πρέπει να "εξαφανίσει" όλους τους νυχτερινούς πειρασμούς για τον Ρονάλντο, και για το λόγο αυτό σκέφτεται σοβαρά να βρει μία σύντροφο στον Πορτογάλο, που ενδεχομένως να αποκτήσει σταθερή σχέση ώστε να καταλήξει σε γάμο.

"Ανησυχούμε για τη ζωή του Κριστιάνο. Εάν είναι απαραίτητο, θα θέσουμε στη διάθεσή του Ρονάλντο έναν σωματοφύλακα", τόνισε με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Χόρχε Βαλντάνο, και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα έχουμε την επανάληψη του σεναρίου με τον πρώην άσο της Ρεάλ, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μυθικός πρόεδρος των Μαδριλένων, Σαντιάγο Μπερναμπέου, είχε τη συνήθεια να επιβάλλει... γάμο και "καλή ζωή" στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στη Ρεάλ ώστε να είναι απερίσπαστοι εντός γηπέδων, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ίσως ο Πέρεθ έχει βάλει σκοπό να μιμηθεί τον ιστορικό προκάτοχό του όσον αφορά στις διοικητικές πρακτικές του.

Αν πάντως αναζητήσει κανείς τι είναι αυτό που ώθησε τον Πέρεθ να ανησυχεί τόσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ίσως θα πρέπει να ανατρέξει στην "πιπεράτη" αποκάλυψη που έκανε την περασμένη εβδομάδα η πρώην σύντροφός του, Νερέιδα Γκαγιάρδο.

"Κάθε εβδομάδα διαφορετική κοπέλα έρχεται να μιλήσει για αυτόν. Από τότε που με παράτησε δεν ξέρω πόσες ήταν. Ογδόντα χιλιάδες;", δήλωσε χαρακτηριστικά στην αγγλική "Sun".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου