Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΄΄ΚΤΥΠΗΜΑ΄΄ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ US OPEN ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ TON Roger Federer

ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η οδός Σταδίου ήταν ποτάμι!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό αφού εκατοντάδες είναι οι χείμαρροι, τα ρέματα και οι αρχαίοι ποταμοί που βρίσκονται «θαμμένοι» κάτω από σχεδόν κάθε γειτονιά της Αθήνας.
Πολύ πριν δημιουργηθεί το οδικό δίκτυο στην Αθήνα, ένα ρέμα......... κυλούσε εκεί που σήμερα βρίσκεται η οδός Σταδίου. Μάλιστα, στο ύψος του Αρσακείου υπήρχε και μία γέφυρα για να περνούν οι Αθηναίοι από τη μία γέφυρα στην άλλη. Το 1852 μία φοβερή καταιγίδα παρέσυρε την γέφυρα με αποτέλεσμα να κοπεί η Αθήνα στα δύο.

Κάποια στιγμή το ρέμα κλείστηκε με μπάζα και αργότερα δημιουργήθηκε η σημερινή οδός Σταδίου. Παρόλ’ αυτά το νερό συνεχίζει να κυλάει υπόγεια μέχρι και σήμερα, όπως και δεκάδες χείμαρροι, όπως αυτός του Αγίου Στυλιανού, το Διαβολόρεμα, ο Ελάσσων, ο Ιλισός, ο Ηριδανός, ο Κηφισός κ.α που εξακολουθούν να διαπερνούν τα έγκατα της πρωτεύουσας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ιλισός, οι πηγές του οποίου εντοπίζονται στην Καισαριανή, ενώ σύμφωνα με τους επιστήμονες, το κύριο ρέμα περνά από τη συμβολή της Μεσογείων με τη Μιχαλακοπούλου.

Ο Ηριδανός είναι άλλο ένα ποτάμι που επιμένει να διαπερνά υπογείως το κέντρο της Αθήνας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο ανακαλύφθηκε στο Μοναστηράκι ένα ολοζώντανο τμήμα του αρχαίου ποταμού, το οποίο μπορούν να θαυμάζουν σήμερα όλοι οι Αθηναίοι.venteta
πηγή

"Εξήντα παιδιά με μία δασκάλα στην Κερατέα!!!"

"Σε πλήρες αδιέξοδο και απόγνωση βρίσκονται δεκάδες γονείς στην Κερατέα Αττικής μετά την πρωινή ενημέρωση από τους υπευθύνους του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ότι το νηπιαγωγείο, όχι μόνο δεν είναι ακόμη σε θέση να λειτουργήσει στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο...

να υπολειτουργήσει τουλάχιστον μέχρι και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων!
Στο εν λόγω νηπιαγωγείο έχουν εγγραφεί εξήντα ( 60) παιδάκια εκ των οποίων τα σαράντα ( 40) είναι για το κλασικό τμήμα και τα υπόλοιπα είκοσι ( 20) για το ολοήμερο.
Έλα όμως που από την πλευρά των εκπαιδευτικών υπάρχει μία μόνη δασκάλα(!!!) για να καλύψει τις ανάγκες εξήντα (60) μαθητών.
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν, οι γονείς ενημερωθήκαν ότι το νηπιαγωγείο δεν θα λειτουργήσει προσωρινά και θα υπάρξει νέα τηλεφωνική ενημέρωση όταν θα υπάρξουν επιτέλους οι κατάλληλες προϋποθέσεις λειτουργίας.
Τα παιδιά επέστρεψαν σπίτι και οι γονείς στην τρέλα της καθημερινότητας κυρίως αυτοί οι εργαζόμενοι γονείς του ολοήμερου νηπιαγωγείου, που έμειναν ξαφνικά ξεκρέμαστοι με το παιδί τους σαν αποσκευή να προσπαθούν να το αφήσουν κάπου.
Οι κατάλληλες προϋποθέσεις λειτουργίας βέβαια έχουν να κάνουν με την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού που στην περίπτωση του 2ου νηπιαγωγείου Κερατέας αριθμεί άλλους δύο νηπιαγωγούς.
Πράγμα όμως ανέφικτο καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις τα καινά καλύπτονται μερικώς άρα αναλογεί ακόμη μια δασκάλα και όχι δύο.
Στην καλύτερη περίπτωση λοιπόν, μια δασκάλα για τα σαράντα ( 40) παιδιά του κλασικού νηπιαγωγείου και μια δεύτερη δασκάλα για το ολοήμερο.
Αυτή δυστυχώς είναι η κατάσταση του εκπαιδευτικού συστήματος στην χώρα μας εν έτη 2009.
Σαράντα παιδάκια σε μια αίθουσα με μια δασκάλα!
Και να σκεφτεί κανείς ότι αμέσως μετά τον αγιασμό – τι ειρωνεία – κλήθηκαν όλοι οι γονείς να ενημερωθούνε για την νέα γρίπη και τα μέτρα πρόληψης που θα πρέπει να λαμβάνουν. Εκτός από την σχολαστική προσωπική υγιεινή ένα από τα μέτρα είναι και … η ελαχιστοποίηση της επαφής των παιδιών μεταξύ τους.
Άντε τώρα να έχεις 40 παιδιά σε μία μικρή σχολική αίθουσα και να ζητάς το παράλογο.
Και μετά σου λένε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η καθημερινότητα του πολίτη.
Νισάφι πια, έλεος και λίγη ντροπή, χωρίς άλλο. "

Ένας αγανακτισμένος γονιός

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


Όχι πάλι Θεέ μου...
Oι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Κομοτηνής Τραγωδία στην άσφαλτο. Δύο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν πάει στην Κομοτηνή να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο της επιστροφής. Για την ακρίβεια στο ύψος της Αταλάντης, το βαν στο οποίο μετέβαιναν συγκρούστηκε με τρία φορτηγά!

Τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία πληρώνοντας με τη ζωή τους την αγάπη τους για το «τριφύλλι» και την θέλησή τους να δουν από κοντά τους «πράσινους». Τα δύο παιδιά ήταν από την περιοχή του Βύρωνα και του Μπραχαμίου, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία. Επίσης, υπήρξαν άλλοι 6 φίλοι του Παναθηναϊκού τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας. Οι δύο εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ
ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΛΠ.ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.
Ανακοίνωση από την ΠΑΕ
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των δύο φιλάθλων μας που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα. Στο ίδιο δυστύχημα υπήρξαν και τραυματίες, στους οποίους ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση. Όσο για τον Απόστολο και τον Παρασκευά, η μνήμη τους θα ζει για πάντα στη σκέψη και την καρδιά όλων των Παναθηναϊκών και θα δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους μας".πηγη

ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Τί θα γίνει μετά τις εκλογές αν;......


Μετά από απορίες πολλών φίλων μας, για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τις εκλογές, αν υπάρξουν τα ...α ή β ή γ αποτελέσματα, παραθέτουμε τα εκ του Ελληνικού συντάγματος οριζόμενα:
Σύμφωνα με τον Νόμο Σκανδαλίδη, ο οποίος - ας μη γελιόμαστε - "φτιάχθηκε" για να εξυπηρετήσει το ΠΑΣΟΚ, θα είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Νόμος αυτός με μαθηματική ακρίβεια, θα εξελιχθεί σε μπούμερανγκ για το ίδιο του το κόμμα, ακόμη κι αν έρθει πρώτο κόμμα σε ψήφους.
Με βάση τον Νόμο αυτό, και σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, το ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, καθόσον πρόκειται να μπει σε ένα ..."παιχνίδι" με τις έδρες, που θυμίζει "ρώσικη ρουλέτα".
Αν από την κάλπη της 4ης Οκτωβρίου προκύψει πεντακομματική Βουλή – προοπτική που προεξοφλείται από τους περισσότερους αναλυτές – τότε ακόμη και το ενδεχόμενο μιας οριακής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας απομακρύνεται ακόμη περισσότερο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, που φαντάζει από πιθανή έως βεβαία, το άρθρο 37 του Συντάγματος προβλέπει την εξής διαδικασία:
Αν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία των 151 εδρών, βάσει του ισχύοντος συντάγματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει εντολή στον αρχηγό του πρώτου κόμματος να προχωρήσει με διερευνητική εντολή, στη διαδικασία δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης.
Κάτι τέτοιο βέβαια, προϋποθέτει επαφές και με τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.
Επαφές βεβαίως που θεωρούνται εκ προοιμίου άνευ αντικειμένου, διότι από τις μέχρι τώρα δημόσιες τοποθετήσεις των αρχηγών τους, αυτό το ...σενάριο έχει αποκλεισθεί.
Αν κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί μέσα στην οριζόμενη εκ του συντάγματος προθεσμία των τριών ημερών, τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο δεύτερο κατά σειρά σε ψήφους κόμμα.
Κι αυτό, κατά τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να προσπαθήσει να σχηματίσει πολυκομματική αυτοδύναμη κυβέρνηση μέσα σ’ ένα τριήμερο.
Σε περίπτωση και νέας αποτυχίας, τότε σειρά έχει το τρίτο κόμμα, κι αν δεν τελεσφορήσει και αυτή η απόπειρα, τότε τίθενται σε ισχύ οι διαδικασίες επανάληψης των εκλογών.
Από τη θέση του όμως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι υποχρεωμένος να απευθύνει μια τελευταία έκκληση προς όλους τους αρχηγούς των κομμάτων που θα αναδειχθούν στη Βουλή, είτε για να συναινέσουν στον σχηματισμό μιας οικουμενικής κυβέρνησης - πράγμα που θεωρείται εντελώς απίθανο - είτε το πιθανότερο να έλθουν σε "αναγκαστική" συμφωνία υπό ..."σκληρούς" όρους και προϋποθέσεις για την δημιουργία μιας - ας το πούμε κυβέρνησης - αποτελούμενη βεβαίως μόνο και μόνο από ... στελέχη τους.
Την Προεδρική παραίνεση - πρακτικά και λογικά - το πρώτο τη τάξει κόμμα, δεν πρόκειται να την δεχθεί σε καμία περίπτωση, και θα επιδιώξει πάσει θυσία να οδηγηθούμε ξανά στις κάλπες.
Τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα πρέπει να αναθέσει στον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ή του Αρείου Πάγο,υ ή του Συμβουλίου της Επικρατείας να σχηματίσει προσωρινή κυβέρνηση, η οποία με διάταγμά της θα πρέπει να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές, μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών περίπου.
Σε καμία όμως περίπτωση κάτω των 30 ημερών.
Η νέα αυτή εκλογική αναμέτρηση, θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της την ύπαρξη λίστας για την ανάδειξη των νέων ..."εθνοπατέρων", ενώ η Βουλή που θα προκύψει ΔΕΝ θα είναι αναθεωρητική.
Η αναμέτρηση αυτή θα γίνει με τον νόμο Παυλόπουλου.
Αν και πάλι δεν επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε θα ακολουθήσει η διαδικασία των τριών διερευνητικών εντολών, με τη χώρα να αντιμετωπίζει το φάσμα της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης.
Το σενάριο όμως αυτό, προφανώς προβλέφθηκε από τον Παυλόπουλου και φαίνεται να απομακρύνεται, αφού, σύμφωνα με τον Νόμο Παυλόπουλου δίδεται μπόνους 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, και κατεβάζει τον πήχυ αυτοδυναμίας από 42,5% ίσως και υπό προϋποθέσεις 41,6% ή και κάτω του 40%.
Ακόμη και με τον συγκεκριμένο νόμο, το ποσοστό που χρειάζεται ο νικητής για να εξασφαλίσει μαζί με τις 50 έδρες μπόνους την αυτοδυναμία, εξαρτάται αποκλειστικά από αυτό που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα που δεν θα μπουν στη Βουλή.
Για παράδειγμα αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατορθώσει τελικά να υπερβεί το 3% που είναι το πλαφόν για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή, τότε το ποσοστό που θα λάβει μαζί με τα άλλα κόμματα που θα μείνουν κι αυτά εκτός, θα προσμετρηθεί στο πρώτο κόμμα.
Βέβαιο θεωρείται ότι η ενίσχυση των "μικρών" κομμάτων (ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ) και η άνοδος της συνολικής δύναμής τους άνω του 20% καθιστά ιδιαίτερα κρίσιμη την αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου.
Κι αυτό γιατί, όσο περισσότερο το άθροισμα των ποσοστών των εντός Βουλής κομμάτων πλησιάζει το 100%, τόσο καθίσταται δυσκολότερη η αυτοδυναμία.
Κατά τα φαινόμενα λοιπόν, και χωρίς ίχνος υπερβολής, μπορούμε να πούμε προκαταβολικά ότι η χώρα - και εφόσον οι αρχηγοί των κομμάτων δεν βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους - θα εισέλθει σε περίοδο μακράς και παρατεταμένης κρίσης, αλλά και πλήρους ακυβερνησίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
gianniotis

Mc Mona Lisa-ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ ΜΕ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΑΠΟ ΤΑ Mc Donnalds

ΠΑΣΟΚ:Είσαι Πακιστανό; Πας γκια βουλευτή... Είσαι Έλληνας ομογενής του εξωτερικού; Πας στα τσακίδια




Ο πακιστανός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Σάρλατ Χουσεϊν... Με προεδρο Τσαρλατανο, ο Σαρλατ ειναι ο,τι πρεπει

Στο ΠΑΣΟΚ του GAP χωρανε ολοι οι λαοι της γης, εκτος απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, για τους οποιους ψηφησε ΚΑΤΑ του δικαιωματος ψηφου, οταν οι περισσοτερες ευρωπαικες χωρες, μεταξυ αυτων και η ΣΟΥΗΔΙΑ, δινει δικαιωμα ψηφου σε ολους τους εχοντες την υπηκοοτητα και ειναι κατοικοι εξωτερικου. Γιατι ΞΕΡΕΙ πως δεν ειναι ιδιαιτερα δημοφιλης εξω.

Αυτος ειναι ο GAP, ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ , ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Μεχρι και ο "φασιστας" Μπερλουσκονι, εχει δωσει δικαιωμα ψηφου στους Ιταλους του εξωτερικου στον τοπο διαμονης τους.
Αλλά ο GAP, απο αυτα που ειδε στη Σουηδια, μονο ΟΣΑ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ εφερε στην Ελλαδα. Κατι σαν αυτο η το δικαιωμα προκλησης δημοψηφισματος απο το λαο υστερα απο συλλογη υπογραφων, ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ο πορφυρογεννητος

Απο τον Ανδρεα μονο το ονομα πηρε και χαρη σ αυτο το δαχτυλιδι. Η Ελλαδα δεν ανηκει πια στους Ελληνες. Ενας εκφυλισμενος απογονος του Ανδρεα ειναι και τιποτα παραπανω. Αλλα δυστυχως η βλαβη που θα φερει στην Ελλαδα, θα ειναι ανηκεστη.

- Αν εισαι μεταναστης και ελληνοποιηθεις, ψηφιζεις κι ας μην ξερεις ουτε να διαβασεις ελληνικα και σου δινουν σταυρωμενο ψηφοδελτιο αλλοι.

- Αν εισαι ψευτοομογενης απο τις πρωην Σοβιετικες δημοκρατιες και ο εκαστοτε πρωθυπουργος εχει ανακγη ψηφοφορους-αλεξιπτωτιστες, ψηφιζεις, αφου σου δωσουν υπηκοοτητα σε μια νυχτα και ενα σταυρωμενο ψηφοδελτιο στην τσεπη.

- Αν εισαι αλλοδαπη/ος και παντρευτεις μεσα σε ενα καλοκαιρι εναν Ελληνα ή ενα γερο που θελει να τον γηροκομησεις, ψηφιζεις.

- Αν εισαι υπηκοος και συμβαινει να εισαι μονιμος κατοικος εξωτερικου δεν ψηφιζεις, γιατι η ψηφος σου δεν ειναι τοσο ποιοτικη οσο της θειας μου της Μαριγως που εβγαλε το Δημοτικο και απο το πρωι ως το βραδυ βλεπει βραζιλιανικα σηριαλ ή του καθε ρουσφετολογου ή του καθε αδιαφορου 18χρονου που ψηφιζει για πλακα ή την αλλη που ψηφιζει τον πιο κουκλο.

Προσφατα διαβαζα ενα αρθρο αποδημων που ελεγε ακριβως το "Η Ελλαδα μας θυμαται μονο οταν εχει αναγκη, να ασκουμε πιεση στις τοπικες κυβερνησεις για τα εθνικα θεματα". Τοτε ειναι Ελληνες... Και οι Αμερικανοι ψηφιζουν στο εξωτερικο, και οι Βρεταννοι και οι Σουηδοι και οι Ιταλοι και μαλλον ολη η πολιτισμενη Ευρωπη. Την Ευρωπη μην την επικαλουμαστε μονο οταν μας συμφερει

K.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ!!!

Ο δολοφόνος του Σολωμού...καταζητείται απο την Interpol...έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!



Βουλευτικές εκλογές 4 Οκτωμβρίου 2009 - Μερικές σκέψεις

Posted: 12 Sep 2009 01:15 PM PDT

ΚΑΘΩΣ Η ΧΩΡΑ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ :

1/ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΦΑΛΚΕΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

2/ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ (ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ κ. α)

3/ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΙ -ΣΜΠΙΡΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

4/ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ 5ΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ» ΛΑΜΠΗΔΟΝΕΣ, Μ.Κ.Ο, ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .

5/ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

6/ ΤΑ ΜΜΕ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΑ , ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ .

7/ ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ Ε.Ε , ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ»

8/ ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΥΠΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ: «Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χείρονος» (Είναι εξοργιστικόν να κυβερνάσαι από ανάξιον)

http://amphiktyon.blogspot.com

Μπροστά σε νέο κύμα μετανάστευσης των Ελλήνων. Ανθελληνικό σχέδιο φέρνει εκατομμύρια αλλοδαπούς και σπρώχνει τους Ελληνες στο εξωτερικό.


Η γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση των Ελλήνων σπρώχνει πλέον χιλιάδες από αυτούς στην σκέψη μιας ενδεχόμενης νέας "φυγής" αντίστοιχης με αυτής των δεκαετίων 1920-1930 και 1950-1960.

Η ανεργία που μαστίζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού και ειδικότερα τους νέους ανθρώπους δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης. Η πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια και το μεσαιωνικού τύπου εργασιακό καθεστώς με συνεχή περιορισμό των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων, αλλά και η αθρόα εισροή αλλοδαπών οικονομικών μεταναστών και λαθρομεταναστών τους οποίους το κράτος περιέλαβε με προστατευτικές διατάξεις και οι οποίοι προερχόμενοι από τριτοκοσμικές φτωχές χώρες άρχισαν να αντικαθιστούν τους Ελλήνες σε όλες τις επονομαζόμενες δουλειές "του ποδαριού" όπως λέγονται με φτηνά μεροκάματα, οδηγούν με μαθηματική πλέον ακρίβεια τους νέους μας ειδικά στην αναζήτηση "της τύχης τους" σε άλλα κράτη.

Είναι θλιβερό να πιστεύουν κάποιοι συνέλληνες ότι αυτο είναι προϊόν των διεθνών συνθηκών και οικονομικών συγκυριών. Δεν θέλει και ιδιαίτερη ευφυϊα για να αντιληφθούμε ότι υπάρχει σχέδιο προφανώς ξενόφερτο το οποίο όμως ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια από μεγάλο μέρος του Ελληνικού πολιτικού κόσμου με πραγματικά προδοτική συμπεριφορά.

Πως αλλοιώς θα βρεθεί ο απαραίτητος χώρος ώστε να ριζωθούν στην πατρίδα μας τα εκατομμύρια αλλοδαπών έτσι ώστε να λειτουργήσουν και σαν "πέμπτη φάλαγγα" σε περίπτωση που η Ελλάδα μας πάει να συγκρουστεί με το παγκοσμιοποιημένο κατεστημένο. Πρέπει να ξεριζωθεί το πιό ζωντανό κομμάτι της Ελλάδας, η νεολαία.
Ετσι θα επικρατήσουν δυνάμεις ανθελληνικές και ανορθόδοξες που έχουν σκοπό την δορυφοροποίησή μας και την υποταγή μας ως Εθνος ή ακόμα καλύτερα γι αυτούς και της εξαφάνισής μας.

Πολλές φορές ισχυρίζονται κάποιοι ότι η συνομωσιολογία είναι στο αίμα του Ελληνα. Οχι όμως αδέρφια μου. Δεν είναι έτσι.

Πόσο θα ήθελα να υπάρχει μια Ελλάδα ισχυρή στρατιωτικά ώστε να προασπίζει τα δικαιώματα της κάνοντας τα σεβαστά στους γύρω της.
Μια Ελλάδα με πραγματική εθνική παιδεία. Που τα Ελληνόπουλα παράλληλα με την διδασκαλία όλων των σύγχρονων επιστημών αλλά και των επιτευγματων των υπολοίπων λαών της υφηλίου να μαθαίνουν την δύναμη του Ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού πράγμα που θα τα έκανε πραγματικά υπερήφανα για την Ελληνική καταγωγή τους.
Μια Ελλάδα με δουλειές για όλους τους Ελληνες με μηδενική ανεργία και αναπτυξη σε όλους τους οικονομικούς τομείς.
Μια Ελλάδα όπου οι οικογένειες θα ανθίζουν με πολλά παιδιά. Οι πολύτεκνες οικογένειες να δέχονται από το κράτος κάθε δυνατή βοήθεια υλική και οικονομική και πραγματικά κίνητρα ώστε συνεχώς να αυξάνονται τα Ελληνόπουλα. Αυτο φυσικά θα οδηγούσε σε δύναμη τον Ελληνικό στρατό που θα επανδρωνόταν. Θα έλυνε το ασφαλιστικό πρόβλημα καθώς οι ενεργοί εργασιακά πολίτες θα ήταν περισσότεροι των συνταξιούχων κι όχι το αντίστροφο με την γήρανση του πληθυσμού που συμβαίνει σήμερα. Για τους λάτρεις της οικονομίας θα είχαμε αύξηση του Ελληνικού πληθυσμού ώστε να γίνει ένας δελεαστικός προορισμός για τις μεγάλες καταναλωτικές επιχειρήσεις.
Μια Ελλάδα όπου θα υπάρχει και θα μεγαλουργεί η Ελληνική μας Ορθόδοξη Εκκλησία με πλήθος κοινωνικών ιδρυμάτων και πλούσιου πνευματικού έργου. Μια Ελλάδα Ορθόδοξη αλλά και με ανεξιθρησκεία για τους κατοίκους της κι όχι επιβολή της αθεϊας μέσω της παιδείας και των ΜΜΕ.
Μια Ελλάδα με δωρεάν ιατρική περίθαλψη υψηλών προδιαγραφών για τους άπορους Ελληνες κι όχι τα εξευτελιστικά ράντσα.....
Μια Ελλάδα με δυνάμεις ασφαλείας που θα ενεργούν πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά προς όφελος του Ελληνα πολίτη, αλλά και του οποιουδήποτε κατοίκου της πατρίδας μας.
Μια Ελλάδα που δεν θα την εγκαταλείπουν πανικόβλητοι όλοι οι αξιόλογοι επιστήμονές της αλλά αφού μεγαλουργούν στο εξωτερικό θα γυρνούν πάντα στην πατρίδα για να βελτιώσουν με τα φώτα τους την καθημερινότητά μας.
Μια Ελλάδα με ΜΜΕ που θα υπηρετούν την αλήθεια και την ποιότητα. Με λόγο καθαρό απλό και πατριωτικό.
Μια Ελλάδα δημοκρατική που όμως θα προστατέυει με αυστηρούς νόμους την δημοκρατία της με δικαιοσύνη ανεξάρτητη και αδέκαστη.
Μια Ελλάδα που θα τιμά και θα σέβεται το παρελθόν της, θα μεγαλουργεί σε όλους τους τομείς του παρόντος της και θα πορεύεται σε ένα σίγουρο μέλλον δυνατή και ανεξάρτητη.

Πιστεύετε ότι αν συνέβαιναν όλα αυτά θα καθόμασταν να λέμε κάθε μέρα για τα στραβά που βλέπουμε γύρω μας; Θα βλέπαμε συνωμοσίες και προδοσίες; Δεν νομίζω.

Αλλά αυτά όλα ξέρετε από που ξεκινούν από τους πολιτικούς. Είμαστε μια χώρα άτυχη. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι πολιτικοί υπηρετούν κάτι άλλο εκτός από την Ελλάδα και τους Ελληνες. Παίρνουν εντολές από ξένα κέντρα, πέφτουν και καλά από αφέλεια, στις παγίδες των ανθελλήνων.... Βρίζουν συνέχεια όλους εμάς για συνωμοσιολογία. Αγαπούν το χρήμα και την προσωπική τους δόξα κι όχι την δόξα της Ελλάδος. Θέλουν να κλείσουν τις ελευθερες φωνές του διαδικτύου που τους ξεμπροστιάζουν.
Κάποιοι λένε ότι αυτοί είναι οι πολιτικοί που μας αξίζουν. Ομως κάποιος μας τους πλασάρει και τους προωθεί ελέγχοντας την κοινή γνώμη. Κάνοντας το άσπρο μαύρο. Τον προδότη, ήρωα. Τον πουλημένο, πατριώτη.
Θυμηθείτε για παράδειγμα την προστασία του Τρεμόπουλου από τα μέσα κατά την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών......

Αραγε θα δούμε ποτέ μια τέτοια Ελλάδα όπως την παρουσιάσαμε πιό πάνω;
Προσωπικά πιστεύω ότι θα αργήσουμε πολύ. Τόσο πολύ που Ελλάδα τότε θα είναι μόνο η Αττική..........

Συγνώμη αν σας κούρασα και ξέφυγα κι από το θέμα αλλά όταν μιλάς για την Ελλάδα
σε πιάνει το παράπονο μετά από λίγο....νομίζω σε όλους μας συμβαίνει.
ΑΠΟhttp://koukfamily.blogspot.com

Γ.Α.Παπανδρέου ..Έλληνες Πολίτες οι λαθρομετανάστες!!!!




Στην τελευταία ερώτηση για τους μετανάστες
στη σημερινή συνέντευξη της Θεσ/νίκης
ο Παπανδρέου δήλωσε ότι επειδή και ο ίδιος
υπήρξε μετανάστης (απρόσκλητος ρωτάω εγώ;)
θα φροντίσει όλοι οι μετανάστες
που διαμένουν στην Χώρα μας να γίνουν Έλληνες Πολίτες!!!!
Με την απόφασή του αυτή μας.....εξασφαλίζει και μας βγάζει
από την αγωνία για το τι θα γίνει με το πρόβλημα των
λαθρομεταναστών που έχουν ρημάξει την Ελλάδα.
Από σήμερα η Αλβανία θα αδειάσει από τους Πολίτες της
οι οποίοι θα σπεύσουν να βρεθούν εδώ πρίν την ψήφιση του
σχετικού Νόμου.
Θα πηγαινοέρχονται όμως αργότερα με Ελληνικά διαβατήρια
για να επιβλέπουν τις εκεί "καλλιέργειες".
Ευτυχώς που κάηκαν τα βουνά της Αττικής και θα μπορέσουμε
λίγο να είμαστε πιο άνετα.
Μήπως πρέπει να φύγουμε και να πάμε εμείς στην Αλβανία
και σε άλλες Χώρες προέλευσης λαθρομεταναστών
με ανταλλαγή πληθυσμών;
Έχει ξαναγίνει!

Αθηναίος

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ-ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΤΟ 2001 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

Σαν Σήμερα: 14/09/2009



1813: Ιδρύεται στην Οδησσό, την ημέρα της Ύψωσης του Σταυρού, απ’ τους Ν. Σκουφά, Εμ. Ξάνθο και Αθ. Τσακάλωφ, η «Φιλική Εταιρία».

1922: Παραιτείται ο βασιλιάς Κωνσταντίνος, υπέρ του γιου του Γεωργίου Β', μετά την επικράτηση της Επανάστασης, η οποία ξεκίνησε από τη Χίο και τη Μυτιλήνη με αρχηγό τον συνταγματάρχη Νικόλαο Πλαστήρα.

1927: Πεθαίνει η Ισιδόρα Ντάνκαν, μία από τις πρωτοπόρες του φεμινιστικού κινήματος.

1935: Η ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει την απόφασή της για επέκταση του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου μέχρι την Κηφισιά.

1960: Πεθαίνει, σε ηλικία 52 ετών, ο συγγραφέας Μ. Καραγάτσης.

1960: Το Ιράκ, το Ιράν, το Κουβέιτ, η Σαουδική Αραβία και η Βενεζουέλα ιδρύουν τον ΟΠΕΚ.

1986: Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλονίζει την Καλαμάτα. 35 νεκροί ο απολογισμός.

2001: Πεθαίνει, σε ηλικία 70 ετών, ο δημοφιλής τραγουδιστής Στέλιος Καζαντζίδης.