Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΣΟΚ:Είσαι Πακιστανό; Πας γκια βουλευτή... Είσαι Έλληνας ομογενής του εξωτερικού; Πας στα τσακίδια




Ο πακιστανός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Σάρλατ Χουσεϊν... Με προεδρο Τσαρλατανο, ο Σαρλατ ειναι ο,τι πρεπει

Στο ΠΑΣΟΚ του GAP χωρανε ολοι οι λαοι της γης, εκτος απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, για τους οποιους ψηφησε ΚΑΤΑ του δικαιωματος ψηφου, οταν οι περισσοτερες ευρωπαικες χωρες, μεταξυ αυτων και η ΣΟΥΗΔΙΑ, δινει δικαιωμα ψηφου σε ολους τους εχοντες την υπηκοοτητα και ειναι κατοικοι εξωτερικου. Γιατι ΞΕΡΕΙ πως δεν ειναι ιδιαιτερα δημοφιλης εξω.

Αυτος ειναι ο GAP, ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ , ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Μεχρι και ο "φασιστας" Μπερλουσκονι, εχει δωσει δικαιωμα ψηφου στους Ιταλους του εξωτερικου στον τοπο διαμονης τους.
Αλλά ο GAP, απο αυτα που ειδε στη Σουηδια, μονο ΟΣΑ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ εφερε στην Ελλαδα. Κατι σαν αυτο η το δικαιωμα προκλησης δημοψηφισματος απο το λαο υστερα απο συλλογη υπογραφων, ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ο πορφυρογεννητος

Απο τον Ανδρεα μονο το ονομα πηρε και χαρη σ αυτο το δαχτυλιδι. Η Ελλαδα δεν ανηκει πια στους Ελληνες. Ενας εκφυλισμενος απογονος του Ανδρεα ειναι και τιποτα παραπανω. Αλλα δυστυχως η βλαβη που θα φερει στην Ελλαδα, θα ειναι ανηκεστη.

- Αν εισαι μεταναστης και ελληνοποιηθεις, ψηφιζεις κι ας μην ξερεις ουτε να διαβασεις ελληνικα και σου δινουν σταυρωμενο ψηφοδελτιο αλλοι.

- Αν εισαι ψευτοομογενης απο τις πρωην Σοβιετικες δημοκρατιες και ο εκαστοτε πρωθυπουργος εχει ανακγη ψηφοφορους-αλεξιπτωτιστες, ψηφιζεις, αφου σου δωσουν υπηκοοτητα σε μια νυχτα και ενα σταυρωμενο ψηφοδελτιο στην τσεπη.

- Αν εισαι αλλοδαπη/ος και παντρευτεις μεσα σε ενα καλοκαιρι εναν Ελληνα ή ενα γερο που θελει να τον γηροκομησεις, ψηφιζεις.

- Αν εισαι υπηκοος και συμβαινει να εισαι μονιμος κατοικος εξωτερικου δεν ψηφιζεις, γιατι η ψηφος σου δεν ειναι τοσο ποιοτικη οσο της θειας μου της Μαριγως που εβγαλε το Δημοτικο και απο το πρωι ως το βραδυ βλεπει βραζιλιανικα σηριαλ ή του καθε ρουσφετολογου ή του καθε αδιαφορου 18χρονου που ψηφιζει για πλακα ή την αλλη που ψηφιζει τον πιο κουκλο.

Προσφατα διαβαζα ενα αρθρο αποδημων που ελεγε ακριβως το "Η Ελλαδα μας θυμαται μονο οταν εχει αναγκη, να ασκουμε πιεση στις τοπικες κυβερνησεις για τα εθνικα θεματα". Τοτε ειναι Ελληνες... Και οι Αμερικανοι ψηφιζουν στο εξωτερικο, και οι Βρεταννοι και οι Σουηδοι και οι Ιταλοι και μαλλον ολη η πολιτισμενη Ευρωπη. Την Ευρωπη μην την επικαλουμαστε μονο οταν μας συμφερει

K.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΙΤΣΗ. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΞΑ ΠΟΥΜΕ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΣΥΝΕΤΑ . ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή