Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


Όχι πάλι Θεέ μου...
Oι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Κομοτηνής Τραγωδία στην άσφαλτο. Δύο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν πάει στην Κομοτηνή να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο της επιστροφής. Για την ακρίβεια στο ύψος της Αταλάντης, το βαν στο οποίο μετέβαιναν συγκρούστηκε με τρία φορτηγά!

Τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία πληρώνοντας με τη ζωή τους την αγάπη τους για το «τριφύλλι» και την θέλησή τους να δουν από κοντά τους «πράσινους». Τα δύο παιδιά ήταν από την περιοχή του Βύρωνα και του Μπραχαμίου, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία. Επίσης, υπήρξαν άλλοι 6 φίλοι του Παναθηναϊκού τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας. Οι δύο εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ
ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΛΠ.ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.
Ανακοίνωση από την ΠΑΕ
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των δύο φιλάθλων μας που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα. Στο ίδιο δυστύχημα υπήρξαν και τραυματίες, στους οποίους ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση. Όσο για τον Απόστολο και τον Παρασκευά, η μνήμη τους θα ζει για πάντα στη σκέψη και την καρδιά όλων των Παναθηναϊκών και θα δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους μας".πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου