Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Ο ΣΚΟΠΙΑΝΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Και τι λέει;
''Θέλω μια Ελλάδα με αυτοπεπoίθηση που γεναιόδωρα θα άφηνε το όνομα Μακεδονία στους γείτονες χώρις να παθαίνει υστερία''

Εγώ πάλι νομίζω ότι με αυτοπεποίθηση και χωρίς υστερίες πρέπει να αφήσουμε τους Τούρκους να πάρουν τη Θράκη και το Αιγαίο, τους Αλβανούς την Ήπειρο, χωρίς υστερίες να αφήσουμε να έρθουν στην Ελλάδα άλλα 3-4 εκατομύρια λαθρομετανάστες, χωρίς υστερίες να τους βαφτίσουμε Έλληνες και να τους αφήσουμε να ψηφίζουν κ.τ.λ.

Και όλα αυτά πάντα με αυτοπεποίθηση και χωρίς Ελληνάρες....

Μωρέ μήπως είναι καλύτερα να παραμείνω ''υστερικός'' και ''Ελληνάρας'';



http://egersis.blogspot.com/

SprintCam v3-R Movix


Pixel's Revenge timelapse showreel from David Coiffier on Vimeo.
Αυτό είναι ένα δείγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με μια SprintCam v3-R Movix, ένα εργαλείο που προσφέρει μια έξοδο HD-SDI, σε πραγματικό χρόνο, με 12bit αισθητήρας CMOS των 2048 pixels και με ταχύτητα μέχρι 1000fps επιτρέποντας μεταξύ 500 και 1000 καρέ ανά λεπτό και με την αναπαραγωγή των 20 έως 40 πιο αργή από την κανονική

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ!!!

Ο τρόπος για να κάνετε το μωρό σας να σταματήσει να κλαίει είναι να πάρετε ένα ποτήρι του κρασιού και να δημιουργήσετε τον ήχο που κάνουμε όταν δοκιμάζουμε κρασί.
Τοπλατσούρισμα πίσω από τα χείλια.Και αυτό γιατί όταν τα μωρά είναι στην μύτρα οι θόρυβοι που ακούν είναι 6000-8000mHz Ο ήχος που κάνετε όταν πλατσουρίζεται το υγρό πίσω από τα χείλη σας κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας πραγματοποιείται σε 7000mHz, υπενθυμίζοντας στο μωρό την κατάσταση που επικρατούσε όταν βρισκόταν στην κοιλιά της
μητέρας του.Ενας κόσμος ειρηνικός και προστατευτικός.Με αποτέλεσμα να έχει υπνηλία.

ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ VISA ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΑ




Αναρτήθηκε από http://kafeneio-gr.blogspot.com/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ NAIKO




Το όνομα του Νίκος Νικολόπουλος - γνωστός στον εικαστικό χώρο με το ψευδώνυμο NAIKOS.
Στη χώρα του, σχεδόν άγνωστος, η τεχνική του περίεργη... ζωγραφίζει στο computer και αποτυπώνει τα έργα του σε καμβά..
Τα θέματα του άκομψα και άβολα, ανθρώπινη αγωνία και αδιέξοδα, η σύγχρονη πραγματικότητα σε δυνατές γραμμές που σφυροκοπούν τις αισθήσεις.
Βλέποντας τους πίνακες του, ένα είναι σίγουρο, δεν σε αφήνουν αδιάφορο ή τους αγαπάς ή τους μισείς.

Ο NAIKOS λοιπόν όπως γίνεται συνήθως με πολλούς συμπατριώτες μας έτυχε αναγνώρισης πρώτα στο εξωτερικό.
Η οργανωτική επιτροπή της Μπιενάλε της Φλωρεντίας 2009 τον κάλεσε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.
περισσότερα στο www.naikos.gr

Ο καλλιτέχνης αναζητά χορηγούς να καλύψουν το κόστος συμμέτοχής του στην Μπιενάλε.
Πληροφορίες στο info@naikos.gr και στο τηλ: 6977439374

ΒΡΗΚΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ

Μπράβο στο παιδάκι από την Βέροια το όνομα του είναι δ.κ, βρήκε πορτοφόλι έξω από την εμπορική τράπεζα ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, και έτρεξε αμέσως στην ηλικιωμένη κυρία που της επεσε.. , την φώναξε και έτρεξε να τις το δώσει,,,,το χρηματικό ποσό που είχε μέσα ήταν 330 ευρώ
η χαριτωμένη κυρία τον φίλησε και του έδωσε χαρτζιλίκι 30 ευρώ και ζήτησε το τηλέφωνο από τους γονείς του παιδιού για να τους ευχαριστήσει
τελικά μπορεί να υπάρχει κρίσή άλλα υπάρχουν και παιδιά με καλή διαγωγή που δεν τους επηρεάζει η κρίσή.
Αναρτήθηκε από laikoyra.blogspot.com

ΠΟΝΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ!!!!!!ΤΑ ΚΛΙΚ



Ερχεται από την Ιαπωνία ποντίκι με ταραντούλα αράχνη μέσα.
Στην Ιαπωνία στοίχιζει 15 δολλάρια περίπου!!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ!!!


Μια χαρά σκυλάκι είναι και το παίζει καλά τον πεθαμένο.Αυτό τουλάχιστον το παίζει
κάποια άλλα τα αναγκάζουν τι κρίμα!!!

Αυτοί είναι οι σύγχρονοι δάσκαλοι του Έθνους;


Συνέντευξη πτυχιούχου φοιτητή από το αμαρτωλό τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας

Λέγεται ότι το Πάντειο είναι το φυτώριο των αφελληνισμένων συνειδήσεων. Βρήκαμε τον προσφάτως αποφοιτήσαντα φοιτητή Βαγγέλη Κ., ο οποίος σε μία σύντομη συνέντευξη μας σόκαρε.

Βαγγέλη, ποιοι καθηγητές κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα στο Πάντειο;

Υπάρχουν στο Πάντειο καθηγητές, όπως ο Αλέξης Ηρακλείδης που διδάσκουν ότι τα ΣΚΟΠΙΑ πρέπει να ονομάζονται Μακεδονία και ότι δεν επέλεξαν για νονό τους την Ελλάδα και το ότι εμείς αποκαλούμαστε Έλληνες συμβαίνει κατά παραχώρηση της αντικειμενικής αλήθειας που είναι άλλη. Αποκαλώντας παράλληλα τον Κωνσταντίνο Παπαρρηγόπουλο επιστημονικοφανή εθνικιστή και ξεπερασμένο ιστοριογράφο. Ότι η Τουρκία απειλείται περισσότερο από την χώρα μας παρά το αντίθετο. Ότι είναι παράλογο να εξοπλίζονται στρατιωτικά τα νησιά μας χωρίς να έχει εκδηλωθεί πρώτα μία τουρκική στρατιωτική επιχείρηση καταλήψεώς των.

Καθηγητές όπως ο Πεσμαζόγλου (βλέπε πλήρες προφίλ του "καθηγητή) που ισχυρίζεται ότι για την Μακεδονία υπάρχουν 73 διαφορετικοί χάρτες και ότι είναι παραλογισμός να διεκδικεί η χώρα μας την ελληνικότητά της Μακεδονίας και ακόμη ότι το έθνος είναι ένα συλλογικό φαντασιακό κατασκεύασμα (με λίγα λόγια επιχειρούν να βγάλουν τρελό όποιον δεν τοποθετείται στον ακραίο διεθνισμό).

Καθηγητές όπως ο Γιάννης Γιαννουλόπουλος που διδάσκει το μάθημα της ιστορίας της Αλβανίας, αλλά και Ελληνική Ιστορία και ο οποίος αποκαλεί τους Σκοπιανούς Μακεδόνες ακόμα και δημοσίως.

Καθηγητές όπως ο Δημήτρης Χριστόπουλος με το ΚΕΜΟ ο οποίος θεωρεί ότι στην Ελλάδα καταπιέζονται οι Μακεδόνες ως μειονότητα, οι οποίοι όμως δεν είναι Έλληνες και δε μπορούν να μιλήσουν την μητρική τους γλώσσα, την μακεδονική (!!!) και ότι στην Θράκη μας οι Έλληνες Μουσουλμάνοι που προστατεύονται από την Ελληνική Πολιτεία δεν είναι Έλληνες αλλά Τούρκοι και μάλιστα ότι δεν πρέπει να τους αποκαλούμε Έλληνες Μουσουλμάνους, αλλά Τούρκους κατά ευθεία παράβαση της συνθήκης της Λωζάννης που ομιλεί μόνο για θρησκευτικές μειονότητες και όχι για μία εθνική μειονότητα.

Σε τι αποσκοπεί αυτό το ανθελληνικό μένος;

Σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι αυτοί με το λόγο και τις σκέψεις που αναπτύσσουν, δομούν κείμενα τα οποία σχηματίζουν μία νέα ελληνική ιστοριογραφία, η οποία είναι υπεύθυνη για την διαμόρφωση ενός συλλογικού ασυνειδήτου ενοχών και εντροπής για την εθνική μας ταυτότητα στο χώρο των φοιτητών κατά καταστρατήγηση του άρθρου 16 του Συντάγματος που επιτάσσει ανάπτυξη εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης ως σκοπό της δημοσίας εκπαιδεύσεως. Δεν θα εγράφοντο δε τέτοια κείμενα για την Ελλάδα από κανένα πανεπιστήμιο της Ευρώπης ή του Κόσμου. Παρόμοια πράγματα ίσως να κατεγράφοντο από κεμαλιστές στρατηγούς της Άγκυρας, από εντολοδόχους του Γκρουέφσκι και ίσως από στελέχη του UCK.

Αντίθετες φωνές δεν υπάρχουν; Τι αντιμετώπιση έχει ένας φοιτητής που θα φέρει αντιρρήσεις σε όσα διδάσκουν;

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι τουλάχιστον στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας πλειοψηφούν συντριπτικά, εναλλασσόμενοι μάλιστα στις θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Τμήματος διώκουν συστηματικά τις πατριωτικές ιδέες των φοιτητών, τιμωρώντας την απόκλιση και επιβραβεύοντας την ευθυγράμμιση με τα καινοφανή ανθελληνικά ιδεολογήματά τους για να καταλάβετε την ιδεολογική τρομοκρατία που υφίστανται συν τοις άλλοις οι νέοι στα πανεπιστήμια σήμερα.

Αλλά το βασικό γνώρισμα όλων αυτών είναι ότι έχουν ωφεληθεί από την εξουσία, ότι έχουν πλημμελή επιστημονική κατάρτιση, ότι έγιναν καθηγητές με δημόσιες σχέσεις και ότι κάθε φορά που αδυνατούν να εξουδετερώσουν επιχειρήματα πατριωτών φοιτητών, ακολουθούν την πάγια τακτική της περιθωριοποίησής τους στα μάτια των συμφοιτητών τους, αποκαλώντας τους ακραίους ή και μεροληπτώντας στην βαθμολόγησή τους.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο τεύχος 16 (Μάρτιος 2009) του διμηνιαίου περιοδικού Patria.

Σημ. Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι στο συγκεκριμένο τμήμα παράγεται ανθελληνική προπαγάνδα με αναπαραγωγή στις επόμενες γενιές των επιστημόνων της Ιστοριογραφίας. Αυτός ο φαύλος κύκλος δεν πρόκειται φυσικά να σταματήσει αφού με το προκάλυμμα του αυτοδιοίκητου των Πανεπιστημίων και της "αγωνιστικής" αριστεράς, κάποιοι εκτελούν εντολές ξένων συμφερόντων. Και αν βάλουμε και την ροπή προς τον Σύριζα μεριά που έχουν ορισμένοι εξ αυτών των καθηγητάδων νομίζω πως εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα με τι έχουμε να κάνουμε. Ο φάκελος φυσικά δεν κλείνει!
Αναρτήθηκε από KARATHEODORIS

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.


Πριν ακόμα πάει στη Μελβούρνη, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιάννης Πλούταρχος, για να δώσει συναυλία υπέρ του ομογενειακού ιδρύματος "Αγάπη", που φροντίζει ελληνικής καταγωγής παιδιά με ειδικές ανάγκες, αγοράστηκε ένα οίκημα το οποίο δόθηκε στο ίδρυμα "Αγάπη".

Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα Κύπρου, το οίκημα αυτό αγοράστηκε με χρήματα που προσέφερε ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος, η τράπεζα και με κάποια χρήματα που είχε συγκεντρώσει το "Αγάπη".

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας Κύπρου δήλωσε ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον ίδιο τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος θα δώσει συναυλία στη Μελβούρνη.

"Η συμμετοχή του είναι εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, ο Γιάννης Πλούταρχος θα παραστεί και σε φιλανθρωπικό δείπνο που οργανώνει η Τράπεζα Κύπρου, όπου θα ερμηνεύσει μερικές επιτυχίες του", είπε η κ. Τυρίκου και πρόσθεσε:

"Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά και να διαβεβαιώσουμε τους ομογενείς ότι ο Πλούταρχος έδωσε μια υπόσχεση στην ομογένεια και την τιμά στο ακέραιο".

Στο νέο οίκημα της "Αγάπης" θα δοθεί το όνομα των γονέων του Γιάννη Πλούταρχου (ο πατέρας του δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή) που είναι "Στέγη Δωρεάς Οικογένειας Παναγιώτη και Αικατερίνης Κοκοσαίου". Το Κοκοσαίος είναι το πραγματικό επώνυμο του Πλούταρχου.

Το εν λόγω οίκημα βρίσκεται στο 26 Wordsworth Avenue, στο Clayton και αφού ανακαινισθεί θα είναι δυναμικότητας 12 ατόμων.

Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Rod Laver Arena προς $39.

NEOS KOSMOS
http://taxalia.blogspot.com/

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πανευρωπαϊκό δίκτυο μουσουλμάνων Αλβανών

Σύμφωνα με την έγκυρη καθημερινή Γερμανική εφημερίδα Der Spiegel, Αλβανοί μουσουλμάνοι από το Κόσοβο και άλλοι από την περιοχή Σαντζάκ της Σερβίας, σχεδίαζαν μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γερμανία την τρέχουσα περίοδο.
Η εφημερίδα περιγράφει, ότι 10 άτομα συμμετείχαν στις προετοιμασίες των επιθέσεων με εκρηκτικά μεταξύ των οποίων και ένας Τούρκος υπήκοος, που τους προμήθευσε τις ύλες.
Η αποκάλυψη προήλθε από ένα πληροφοριοδότη της ομάδας ο οποίος έδινε πληροφορίες και στην CIA ενώ η εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι δραστηριότητες των υποψήφιων βομβιστών, ήταν εν γνώση και των Σερβικών αρχών οι οποίες σε πρόσφατη έκθεσή τους κατονόμαζαν τις πόλεις Ludwigshafen και Bad Harzburg, ως κέντρα προετοιμασίας επιθέσεων από Ισλαμιστές βομβιστές στην Γερμανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η αναζήτηση και άλλων τρομοκρατών, είναι σε εξέλιξη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση μεταξύ Γερμανίας και Κοσόβου, μετά τις δύο υποθέσεις κατασκοπίας που αποκαλύφθηκαν στα Βαλκάνια, με συμμετοχή Γερμανών και τις πολλαπλές διαρροές του Γερμανικού Τύπου εναντίον των Αλβανών.
Επιπλέον είναι ενδεικτικό ότι έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και αρκετές προσπάθειες εξάρθρωσης Αλβανικών εγκληματικών ομάδων στη Γερμανία και γενικότερα δημιουργείται μια κατάσταση έντασης, που πιθανώς υποκρύπτει και γενικότερα πολιτικά σχέδια τόσο του Βερολίνου όσο και της Πρίστινα.
Η Ε.Ε πάντως έχει ουσιαστικά σταματήσει να ασχολείται με την αναγνώριση ή μη του Κοσόβου, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, αντιμετωπίζει οξύτατο οικονομικό πρόβλημα γιατί έχουν μειωθεί σημαντικά τα εμβάσματα από τους Αλβανούς που εργάζονται σε Ευρωπαϊκές χώρες.http://greekmacedonians.blogspot.com/

Παγκόσμια Ημέρα κατάργησης των πειραμάτων σε Ζώα - 24 Απριλίου

Η Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων στα Ζώα εορτάζεται στις 24 Απριλίου ως μέρα μνήμης για τα εκατομμύρια πειραματόζωα, που υποφέρουν και πεθαίνουν κάθε χρόνο στο όνομα της επιστήμης και το υποτιθέμενο καλό της ανθρωπότητας.
Διοργανώνετε από την Animal Aid υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε.
Κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα, από ποντίκια μέχρι πιθήκους, βασανίζονται σε πειράματα που αφορούν ιατρική, καλλυντικά, χημικά προϊόντα, γενετική και πολεμική βιομηχανία.

Είναι γνωστό ότι τα φάρμακα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι ήδη δοκιμασμένα σ΄ ένα σκύλο, σε μια γάτα, ένα κουνέλι. Λιγότερο γνωστό είναι ότι το ρίμελ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να γίνουν πιο όμορφες έχει προηγουμένως δοκιμαστεί στα μάτια κάποιου πιθήκου, κι ότι τα χρωμοσαμπουάν που χρησιμοποιούμε για να γίνουμε ξανθές ή για να κρύψουμε τις άσπρες τρίχες, δοκιμάζονται κι αυτά στα μάτια των κουνελιών, με αποτέλεσμα την τύφλωση τους.

Είναι φανερό γιατί χρησιμοποιούνται ζώα σε ιατρικά πειράματα. Ίσως το γεγονός ότι τυφλώνονται ζώα για να βάφουμε τις βλεφαρίδες μας, να βάζει σε σκέψεις προς στιγμήν. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα δεν είναι (τώρα) αυτό. Το θέμα είναι τι είδους μεταχείριση έχουν αυτά τα έρημα ζώα, ζωντανά πλάσματα κι αυτά, που θυσιάζονται θέλοντας και μη για την ανθρώπινη υγεία, αλλά και την καλλονή του ανθρώπινου είδους. Πως γίνονται τα πειράματα και οι επεμβάσεις; Ποια μέτρα παίρνονται για να απαλυνθούν οι πόνοι των πειραματόζωων και πως αντιμετωπίζονται, όταν σακατεύονται από τα πειράματα?
ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

Washingkton : Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Γκέιτς προειδοποίησε ότι οι σχέσεις του Πακιστάν με τις ΗΠΑ θα μπορούσαν να επιδεινωθούν αν δεν κατορθώσει να καταπολεμήσει την άνοδο των Ταλιμπάν στην χώρα αυτή. Τα σχόλια αυτά είναι μια επανάληψη των όσων πριν απο μια μέρα ήλωσε η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Hillary Clinton!... CARACAS, Βενεζουέλα (AP) - Δικαστήριο της Βενεζουέλας εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψη του πρώην βοήθού του Προέδρου Hugo Chavez. Οι εισαγγελείς που διερευνούν την υποθεσή του Eduardo Manuitt λένε ότι έχουν ανακαλύψει παρατυπίες κατά την αγορά των κλιματιστικών για τα νοσοκομεία, το 1999, όταν ήταν διοικητής της Κεντρικής οικονομικής διοίκησης. Οι ερευνητές ισχυρίζονται Manuitt έβαλε χρήματα στην τσέπη του από τις συναλλαγές!...ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (AP) - Το Ιράν ετοιμάζει μια σειρά νέων προτάσεων με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας, δήλωσε ο Βέλγος υπουργός εξωτερικών την Πέμπτη!... Seoul- Η Βόρεια Κορέα δήλωσε την Παρασκευή ότι αποφάσισε επίσημα να παραπεμφθουν σε δίκη οι δύο αμερικανίδες δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν στα σύνορά της με την Κίνα, πριν από ένα μήνα η Laura Ποντίκι και η Euna Λι, συνελήφθησαν την 17η Μαρτίου !...Cap Tawn.. Η Jacob Zuma σάρωσε στις εκλογές στην Ν.Αφρική και έγινε η τέταρτη μετά το απαρτχάιντ πρόεδρος της χώρας χθες το βράδυ, αλλά τώρα είναι αντιμέτωπη με μια τεράστια πρόκληση να ενώσει τη χώρα της. Η ατμόσφαιρα ήταν εορτάστική γιαυτήν στους δρόμους του Γιοχάνεσμπουργκ χθες το βράδυ!....(CNN) - Ο ρώσος υπουργό εξωτερικών Sergei Lavrov έφτασε στην Πιονγκγιάνγκ της Β.Κορέας την Πέμπτη για συνομιλίες με Βορειοκορεάτες αξιωματούχους. Η επίσκεψη ακολουθεί την πρόσφατη δοκιμή εκτόξευσης ενός πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς από τη Βόρεια Κορέα, η οπία ως γνωστόν καταδικάστηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ως παραβίαση του ψηφίσματος που απαγορεύει τις δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων!....
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

Το ΙΚΑ σφράγισε επιταγές του υπουργείου Πολιτισμού

Μια ασυνήθιστη υπόθεση απασχολεί το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το υπουργείο Πολιτισμού προσέφυγε κατά της απόφασης του ΙΚΑ Χαλκίδας να σφραγίσει δύο επιταγές που δεν είχαν αντίκρισμα στον τραπεζικό λογαριασμό. Το ΙΚΑ Χαλκίδας τον Αύγουστο του 2008, σφράγισε δύο ακάλυπτες επιταγές ύψους 4.836,86 ευρώ που είχε εκδώσει το υπουργείο Πολιτισμού. Οι επιταγές, που ήταν της Τράπεζας της Ελλάδος, αφορούσαν ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στην 23η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Στη συνέχεια ο ασφαλιστικός φορέας τον περασμένο Ιανουάριο εξέδωσε πράξη επιβολής εισφορών (ΠΕΕ) εις βάρος του υπουργείου Πολιτισμού επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις, λόγω των ακάλυπτων επιταγών. Το υπουργείο Πολιτισμού ζητεί να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η πράξη επιβολής εισφορών, υποστηρίζοντας ότι εκ παραδρομής δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του. Το υπουργείο υπογραμμίζει ότι εσφαλμένα το ΙΚΑ υποστηρίζει πως κατά την εμφάνιση των επιταγών υπήρχε μηδενικό υπόλοιπο στον τραπεζικό λογαριασμό και προσθέτει ότι υπήρχαν 1.599,66 ευρώ. Ακόμη, το υπουργείο αναφέρει ότι οι προσαυξήσεις δεν έπρεπε να καταλογιστούν στην 23η ΕΒΑ, αλλά στο ελληνικό Δημόσιο. Οι προσαυξήσεις είναι αντισυνταγματικές, σημειώνει το υπουργείο, καθώς δεν κλήθηκαν ούτε το Δημόσιο ούτε η 23η ΕΒΑ σε ακρόαση πριν από την έκδοση του ΠΕΕ, όπως απαιτεί το άρθρο 20 του Συντάγματος.
Hellenic Business

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ LIVE ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ..