Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.


Πριν ακόμα πάει στη Μελβούρνη, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιάννης Πλούταρχος, για να δώσει συναυλία υπέρ του ομογενειακού ιδρύματος "Αγάπη", που φροντίζει ελληνικής καταγωγής παιδιά με ειδικές ανάγκες, αγοράστηκε ένα οίκημα το οποίο δόθηκε στο ίδρυμα "Αγάπη".

Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα Κύπρου, το οίκημα αυτό αγοράστηκε με χρήματα που προσέφερε ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος, η τράπεζα και με κάποια χρήματα που είχε συγκεντρώσει το "Αγάπη".

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας Κύπρου δήλωσε ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον ίδιο τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος θα δώσει συναυλία στη Μελβούρνη.

"Η συμμετοχή του είναι εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, ο Γιάννης Πλούταρχος θα παραστεί και σε φιλανθρωπικό δείπνο που οργανώνει η Τράπεζα Κύπρου, όπου θα ερμηνεύσει μερικές επιτυχίες του", είπε η κ. Τυρίκου και πρόσθεσε:

"Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά και να διαβεβαιώσουμε τους ομογενείς ότι ο Πλούταρχος έδωσε μια υπόσχεση στην ομογένεια και την τιμά στο ακέραιο".

Στο νέο οίκημα της "Αγάπης" θα δοθεί το όνομα των γονέων του Γιάννη Πλούταρχου (ο πατέρας του δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή) που είναι "Στέγη Δωρεάς Οικογένειας Παναγιώτη και Αικατερίνης Κοκοσαίου". Το Κοκοσαίος είναι το πραγματικό επώνυμο του Πλούταρχου.

Το εν λόγω οίκημα βρίσκεται στο 26 Wordsworth Avenue, στο Clayton και αφού ανακαινισθεί θα είναι δυναμικότητας 12 ατόμων.

Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Rod Laver Arena προς $39.

NEOS KOSMOS
http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου