Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ






Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΥΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ,ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 7,9 ΡΙΧΤΕΡ ΜΕ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ !!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ



Το troktiko ΠΕΡΑΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Επειδή ήμασταν ΑΥΤΗΚΟΟΙ μάρτυρες μπορούμε να γράψουμε λίγα πράγματα για την τρομοκρατική επίθεση που δείχνει Ε.Α στην Κτηματική εταιρεία δημοσίου.
Περάσαμε από το σημείο περίπου 10 λεπτά πριν σκάσει η βόμβα και εκεί που είναι η ΚΕΔ είναι μονόδρομος για να στρίψεις και επειδή λοιπόν είμαστε αρκετά συχνά θαμώνες της περιοχής ξέραμε που στρίψαμε. Όλα ήταν ήσυχα. Ελάχιστα αυτοκίνητα από την πλευρά πάνω από την Λ.Αλεξάνδρας και στο μαύρο κτίριο της ΚΕΔ δεν...

περνούσε κόσμος απ'έξω. Είναι εκεί που έχει δίπλα ένα γκαράζ.
Ήμασταν σε ένα από τα δίπλα σπίτια και το μπαμ ήταν πολύ δυνατό. Μα πάρα πολύ δυνατό. Το πρώτο πράγμα που είπαμε με άλλο troktiko ήταν ότι χτύπησαν την ΚΕΔ.
Όχι ότι το μαντέψαμε απλά τρεις είναι οι στόχοι στην περιοχή. Η ΓΑΔΑ, το κτίριο του Άρειου Πάγου και η ΚΕΔ μετά τα τελευταία γεγονότα. Με τέτοιον θόρυβο αν ερχόταν από την Λ.Αλεξάνδρας απέναντι είναι δεδομένο ότι θα είχε σκάσει όλη η λεωφόρος. Γιαυτό και είπαμε ΚΕΔ, συνδέοντας και τα γεγονότα του Βατοπαιδίου. Γιαυτό το γράψαμε και από την αρχή ότι ήταν για τις ανταλλαγές.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο μηχανισμός πυροδοτήθηκε από ανθρώπους που ΗΤΑΝ εκεί και όχι με τυφλό χτύπημα. Είδαν ότι δεν περνούσε κανείς και τότε έκαναν το μπαμ. Δεν θα μπορούσε να είχε γίνει π.χ όταν περνούσαμε εμεις με το αυτοκίνητο(ή και άλλοι νωρίτερα) γιατί πολύ απλά έβλεπαν ότι είχε κάποια κίνηση. Ένας την στήνει από κοντά και άλλος πιο κάτω ελέγχοντας την κίνηση. Όταν είδε ότι δεν έρχεται τίποτα έριξε το σύνθημα(εύκολα με ασύρματο μπορεί να γίνει).
Το γιατί δεν ενημέρωσαν και δεν προειδοποίησαν το έκαναν για την προστασία του πολίτη! Και όμως. Γιατί πολύ απλά δεν έχουν εμπιστοσύνη μετά το ψέμα που είπαν τα "ΝΕΑ" και το γράψαμε από το πρωί ότι πλέον κινδυνεύουν οι πολίτες με τα ψέματα τους. Δεν παίρνουν τηλέφωνα γιατί τους κλείνουν και τους διαψεύδουν. Άρα ελέγχουν την κατάσταση όπως αυτοί νομίζουν.
Και όταν η ΕΛ.ΑΣ αποκρυπτογραφεί την προκήρυξη που έστειλαν - χωρίς λόγο ΜΟΝΟ για να παραπλανήσουν- αυτοί έκαναν το χτύπημα. Το γιατί δεν ενημέρωσαν(ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ) το έχουν ήδη πει. Τυχαίο είναι ότι σήμερα δημοσιεύτηκε η προκήρυξη και σήμερα χτύπησαν; Ήξεραν ότι τα βλέμματα είναι στραμμένα αλλού και είπαν ότι ενημέρωσαν τα ΝΕΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε προηγούμενο χτύπημα.


Αναρτήθηκε από troktiko

IRAK

ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2003 ΣΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΜΠΟΥΣ ΑΝΑ ΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2003 ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ
9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ
14-12-2003 Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΣΤΟ ΚΙΡΚΙΤ
28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004
12-1-2005 Ο Rumsfeld ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ
30-1-2005 ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ
22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006 ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ 21 ΣΙΙΤΕΣ ΜΟΥΣΑΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ Ο Abu Musab al-Zarqawi

30-12-2006 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ
0 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2007 21500 ΝΕΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.
27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31-12-2010 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ

Χαμός με ΠορνοΜόντελ στην επιλογή της καλλίτερης δουλειάς στον κόσμο!!


Sydney 14:12 : Χαμός έγινε στις επιλόγές για την καλλίτερη δουλειά στον κόσμο στο Queensland Best , όταν η επιτροπή έφτασε στο όνομα της Ρωσίδας Τζούλια Yalovitsyna! Και τούτο γιατί στην επιτροπή έφτασε την ίδια μέρα ακατάλληλο βίντεο από ιστιότοπο για την ομορφιά της!!. Η κα Yalovitsyna ήταν μία από τις προεπιλεγείσες Top 50 για τη θέση εργασίας που στο Hamilton Island για το διάστημα εργασίας από την 1 Ιουνίου έως τις 31 Δεκεμβρίου! Το βίντεο την παρουσίαζε και καλά ότι συμμετείχε στην Ρωσική βιομηχανία πορνό. Όμως ο υπεύθυνος CEO ( διευθυντικό στέλεχος) της Queensland κ. Anthony Hayes δήλωσε ότι είχε διερευνήσει τους ισχυρισμούς και είχε συμπεράνει ότι ο σύζυγός της ήταν εκείνος πουχε στήσει την παγίδα για να πετύχει τον αποκλεισμό της όμορφης γυναίκας απο την επιλογή!! Και συνέχισε ο κ. Hayes. η "Τζούλια μας διαβεβαίωσε ότι δεν συμμετείχε ποτέ σε τέτοια κόλπα!" ο κ. Hayes. Ωστόσο νέα στοιχεία με βίντεο έφθασαν σήμερα στην επιτροπή και έτσι πριν λίγο απο έκει μας ήλθε η ακόλουθει ανακοίνωση " Η Queensland Τουρισμού αποφάσισε να αποκλείσει την διαδικασία την Τζούλια γιατί σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις των θέσεων εργασίας δεν της ταιριάζει αυτή η δουλειά". Έτσι θα δώσουν μάχη πλέον οι εναπομείναντες! Στις 3 Απριλίου θα βγουν οι τελευταίοι 11, και έπεται η συνέχεια!! .....για κάθε νέα εξέλιξη θα σας ενημερώσει......... ο diaporon-bl!!!!
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL
*Πάντως εμείς την προσλαμβάνουμε και ας μας θίγει λίγο την προσωπικότητα με τα βιντεο που γύρναγε,θα το υποστούμε και αυτό!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!!!

Διαδικτυακή αργκό


Λέξεις και φράσεις που έφερε η νέα τεχνολογική εποχή.

* Nτάτα μπέης: O προϊστάμενος του τμήματος πληροφορικής μιας εταιρείας.
* Eκανα ντιλίτ (delete): Διέγραψα άχρηστες ή δυσάρεστες πληροφορίες από τον «σκληρό δίσκο» του μυαλού ή τη μνήμη.
* Pc-ιατρός: Tεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών.
* Φεϊσμπουκάκι: Nέος ή νέα κάτω από 20 ετών, που είναι διαρκώς μέσα στο Facebook.
* Iντερνέτι: Mάγκικη έκφραση για το Διαδίκτυο

Τα παιδιά που κοιμούνται αργά, κινδυνεύουν με χρόνια αϋπνία


Τα παιδιά, που οι γονείς τους τα αφήνουν να κοιμούνται αργά, παρακολουθώντας τηλεόραση ή παίζοντας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινδυνεύουν με αϋπνία για την υπόλοιπη ζωή τους ή έστω να αποκτήσει ο οργανισμός τους τη συνήθεια να κοιμάται πάντα πολύ αργά. Αυτό προκύπτει από νέα επιστημονική έρευνα Ιατρικού Πανεπιστημίου του Τόκιο στην Ιαπωνία σύμφωνα με την οποία ο καθυστερημένος ύπνος, επηρεάζει το βιολογικό "ρολόι" των παιδιών πολύ περισσότερο από ό,τι των ενηλίκων και οι συνέπειες είναι δυστυχώς δύσκολο να αντιστραφούν σε έναν ενήλικο, που έχει αποκτήσει από παιδί την κακή συνήθεια να κοιμάται αργά.
Η νέα έρευνα με υπεύθυνο τον παιδίατρο δρα Γιουν Κοχιάμα, δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό "Brain & Development" (Εγκέφαλος και Ανάπτυξη). Η νέα έρευνα με υπεύθυνο τον παιδίατρο δρα Γιουν Κοχιάμα, δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό "Εγκέφαλος και Ανάπτυξη" (Εγκέφαλος και Ανάπτυξη).

Η έρευνα μελέτησε τους λεγόμενους «κιρκαδιανούς» ρυθμούς, που αναφέρονται στο βιολογικό ρυθμό ενός οργανισμού με βάση το 24ωρο, και οι οποίοι «κυβερνούν» τον ύπνο και το ξύπνημα ενός ανθρώπου (και κάθε άλλου ζώου).

Οι κιρκαδιανοί ρυθμοί ελέγχονται από ένα συγκεκριμένο τμήμα του εγκεφάλου, το οποίο, μεταξύ άλλων, λαμβάνει μηνύματα από την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται από τα μάτια. Όταν τα παιδιά μένουν μέχρι αργά ξύπνια, το τεχνητό φως της λάμπας οδηγεί σε σύγχυση τον εγκέφαλο για το πότε ξεκινά η μέρα και πότε τελειώνει, οδηγώντας σε μονιμότερη διαταραχή τους κιρκαδιανούς ρυθμούς του παιδιού, ακόμα και όταν πια αυτό έχει μεγαλώσει.

Η ιαπωνική έρευνα επισημαίνει ότι πάνω από τα μισά παιδιά άνω του ενός έτους στην εποχή μας πάνε για ύπνο μετά τις 10 το βράδι, ενώ άλλες έρευνες από τη Βρετανία έχουν δείξει ότι έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός παιδιών κάτω των 11 ετών που προσέρχονται σε γιατρούς για διάφορες διαταραχές του ύπνου (αϋπνία, υπνοβασία, αναπνευστικά προβλήματα στον ύπνο κ.α.
πηγη ΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΤΑΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Πάει τρελάθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου. Τα είδε όλα που λέμε απλά και λαικά. Τα πήρε στο κρανίο. Τι του έκαναν;

Μα...



μπήκε στο νέο κτίριο του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους όπου κανονικά απαγορεύεται το κάπνισμα. Μόνο που όταν έκανε ντου ο Παπανδρέου η καφετέρια θύμιζε αίθουσα....μπάφο και pro. Μέσα σε ένα πυκνό σύννεφο νικοτίνης που έκρυβε ακόμη και τον «ήλιο της αλλαγής» τα πήρε ο Παπανδρέου και πήγε να τα κάνει λαμπόγυαλο.

Από τότε κανείς δεν είδε ποτέ ξανά κάποιον να καπνίζει. Αν θέλει να είναι σδτα ψηφοδέλτια πρέπει να υπακούει.

O ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ


Στις 31-5-1988, ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Ρόναλντ Ρέηγκαν, επισκέφτηκε, κατά τη διάρκεια πολυήμερης παραμονής του στη Μόσχα, την κόκκινη πλατεία, συνοδευόμενος από τον ηγέτη της Ε.Σ.Σ.Δ. Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
Δείτε τον τύπο αριστερά, με το σπορ μπλουζάκι και τη φωτογραφική μηχανή στο λαιμό...
Είναι ο Βλαδίμηρος, Δημοσθένη μου!
Σύμφωνα με τον φωτογράφο, Pete Souza, όλοι τριγύρω ήταν ..πράκτορες της KGB !

ΑΠΟ taxalia

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ!!!!

Τα ...οδοιπορικά των μοναχών-κτηματομεσιτών της μονής του Βατοπεδίου κοστίζουν 110.000 € και τα καύσιμα 240.000 € ετησίως, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν με το υπόμνημα τους στην Εξεταστική Επιτροπή οι Εφραίμ και Αρσένιος. Τα καυσόξυλα κοστίζουν 50.000 ευρώ ενώ το σύνολο των εξόδων ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ. Οι εξωφρενικές αυτές δαπάνες που αποκαλύπτονται με αφορμή το σκάνδαλο, κάνουν ακόμη πιο επιτακτικό το αίτημα της φορολόγησης της εκκλησίας.

EUROVISION: Η απάντηση για ειρήνη στη Μέση Ανατολή;


Η δημιουργικότητα είναι συνήθως από τα πρώτα θύματα στις συγκρούσεις. Στο Ισραήλ όμως, όπου η σύγκρουση έγινε τρόπος ζωής, η δημιουργική έκφραση προσπαθεί να υπάρξει μέσα στη βίαιη πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από το “There must be another way”, το τραγούδι που επέλεξαν οι ισραηλινοί να τους εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Μιλώντας για μήνυμα ειρήνης και συμφιλίωσης, το τραγούδι μπορεί να θεωρηθεί κακή επιλογή λίγο μετά το φονικό ισραηλινό πόλεμο στη Γάζα. Δεν είναι όμως μόνο το θέμα αξιοθαύμαστο σε αυτή τη μπαλάντα. Είναι και οι συνθέτριες και τραγουδίστριες, Μίρα και Νόα. Η Μίρα είναι χριστιανή Αραβο-ισραηλινή και ο συνδυασμός με την εβραία Νόα σηματοδοτεί την πρώτη «ανάμειξη» εβραίας σε ισραηλινή συμμετοχή για διεθνές μουσικό γεγονός.

Παρότι τα 1,6 εκατομμύρια Αράβων στο Ισραήλ έχουν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους, δύσκολα αφομοιώνονται πλήρως στην κοινωνία, με αποτέλεσμα αυτό το ντουέτο να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Αντιμετωπίστηκε συγκεκριμένα σαν σύμβολο συνύπαρξης σε μια περίοδο που οι σχέσεις Αράβων και Εβραίων δεν είναι καλές.

Το ντουέτο είναι «μια μελωδική υπενθύμιση προς τις δυο πλευρές ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να συνεχιστεί ο διάλογος, στοχεύοντας στην ειρήνη», λέει η Μίρα.

«Η μουσική είναι η πλατφόρμα για μηνύματα που πιστεύω και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε», λέει η Νόα, που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τραγουδιστές αραβικής καταγωγής, προσπαθώντας να γεφυρώσει τη σχέση μεταξύ Αράβων και Εβραίων. Είναι η πρώτη φορά όμως που θα ακουστεί τραγούδι στα αγγλικά, τα εβραϊκά αλλά και τα αραβικά.

Πράγματι, με πάνω από 600 εκατομμύρια τηλεθεατών παγκοσμίως, η Eurovision σίγουρα είναι ένα καλό βήμα. Γι’ αυτό άλλωστε η Νόα επέμενε να τη συνοδεύσει η Μίρα, παρόλο που επέλεξαν εκείνη αρχικά.

Όσο για το αν πάνε για να κερδίσουν η Μίρα είναι αισιόδοξη αλλά και ρεαλίστρια: «Δεν σκέφτομαι τη νίκη. Ήδη θα έχουμε περάσει το μήνυμά μας μέσα από τη μουσική. Αν το μήνυμα μας πάει και στον τελικό ακόμα καλύτερα.»
ΑΠΟOur Greek TV

ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

NEW YORK (AFP) - Η γνωστή Αγγλίδα ηθοποιός Natasha Richardson 45 ετών σκοτώθηκε από πτώση ένω έκανε σκι!.... WASHINGTON (Reut)Ο Πρόεδρος Barack Obama απόστέλει μια στενή σύμβουλο του με μεγάλη πείρα στην περιοχή Sudan που θα βοηθήσει τις προσπάθειες των ΗΠΑ στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Νταρφούρ....SEOUL, South Korea - Πήγες αναφέρουν ότι οι Βόρειοκορεάτες κρατούν αμερικάνον δημοσιογράφο που συνέλαβαν στα συνορα με την Κίνα!!..SYDNEY - Ενα λεοντάρι κτυπήθηκε με σφαίρα και σκοτώθξκε στον ζωολογικό κήπο της πόλης όταν αγριεμένο βγήκε απτο κλουβί του και επετέθει σε επισκέπτες προκαλώντας τον πανικό!!..MELBOURNE - Διπλός ισχυρός σεισμός έπληξε την πόλη πριν λίγο προκαλώντας πανικό στην πόλη και ζημιές σς κτήρια!..NewYork..Οι στρατιωτικές των ΗΠΑ δοκίμασαν χθες με επιτυχία τους Terminal High Altitude Area Άμυνας (THAAD) αμυντικό σύστημα που προβλέπει εικονικό κτύπημα βαλλιστικών πυραύλων και έξω από την ατμόσφαιρα. Το βλήμα εξαπολύθηκε από πλοίο σε άγνωστη περιοχή. ..by diaporon-bl/
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ!!!ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ!!!


Xθές το βράδυ μέσα απο την τηλεόραση στην εκμπομπή αποδείξεις γνωρίσαμε τον
ΑΝΤΡΕΑ ΤΡΟΥΜΠΗ Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εναν Ελληνα δάσκαλο που είναι τιμή μας να διδάσκει τα παιδία μας.Τι έκανε λοιπόν αυτός ο ανθρωπός,έκανε αυτό που δεν κάνει η πολιτεία τα τελευταία 50 χρόνια. Προστάτεψε τους εργαζόμενους [καθαρίστριες]
στο Πανεπιστήμιο από κάτι Βρυκολακές[εργοδότες] που τούς έπιναν το αίμα. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ....