Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ



Το troktiko ΠΕΡΑΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Επειδή ήμασταν ΑΥΤΗΚΟΟΙ μάρτυρες μπορούμε να γράψουμε λίγα πράγματα για την τρομοκρατική επίθεση που δείχνει Ε.Α στην Κτηματική εταιρεία δημοσίου.
Περάσαμε από το σημείο περίπου 10 λεπτά πριν σκάσει η βόμβα και εκεί που είναι η ΚΕΔ είναι μονόδρομος για να στρίψεις και επειδή λοιπόν είμαστε αρκετά συχνά θαμώνες της περιοχής ξέραμε που στρίψαμε. Όλα ήταν ήσυχα. Ελάχιστα αυτοκίνητα από την πλευρά πάνω από την Λ.Αλεξάνδρας και στο μαύρο κτίριο της ΚΕΔ δεν...

περνούσε κόσμος απ'έξω. Είναι εκεί που έχει δίπλα ένα γκαράζ.
Ήμασταν σε ένα από τα δίπλα σπίτια και το μπαμ ήταν πολύ δυνατό. Μα πάρα πολύ δυνατό. Το πρώτο πράγμα που είπαμε με άλλο troktiko ήταν ότι χτύπησαν την ΚΕΔ.
Όχι ότι το μαντέψαμε απλά τρεις είναι οι στόχοι στην περιοχή. Η ΓΑΔΑ, το κτίριο του Άρειου Πάγου και η ΚΕΔ μετά τα τελευταία γεγονότα. Με τέτοιον θόρυβο αν ερχόταν από την Λ.Αλεξάνδρας απέναντι είναι δεδομένο ότι θα είχε σκάσει όλη η λεωφόρος. Γιαυτό και είπαμε ΚΕΔ, συνδέοντας και τα γεγονότα του Βατοπαιδίου. Γιαυτό το γράψαμε και από την αρχή ότι ήταν για τις ανταλλαγές.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο μηχανισμός πυροδοτήθηκε από ανθρώπους που ΗΤΑΝ εκεί και όχι με τυφλό χτύπημα. Είδαν ότι δεν περνούσε κανείς και τότε έκαναν το μπαμ. Δεν θα μπορούσε να είχε γίνει π.χ όταν περνούσαμε εμεις με το αυτοκίνητο(ή και άλλοι νωρίτερα) γιατί πολύ απλά έβλεπαν ότι είχε κάποια κίνηση. Ένας την στήνει από κοντά και άλλος πιο κάτω ελέγχοντας την κίνηση. Όταν είδε ότι δεν έρχεται τίποτα έριξε το σύνθημα(εύκολα με ασύρματο μπορεί να γίνει).
Το γιατί δεν ενημέρωσαν και δεν προειδοποίησαν το έκαναν για την προστασία του πολίτη! Και όμως. Γιατί πολύ απλά δεν έχουν εμπιστοσύνη μετά το ψέμα που είπαν τα "ΝΕΑ" και το γράψαμε από το πρωί ότι πλέον κινδυνεύουν οι πολίτες με τα ψέματα τους. Δεν παίρνουν τηλέφωνα γιατί τους κλείνουν και τους διαψεύδουν. Άρα ελέγχουν την κατάσταση όπως αυτοί νομίζουν.
Και όταν η ΕΛ.ΑΣ αποκρυπτογραφεί την προκήρυξη που έστειλαν - χωρίς λόγο ΜΟΝΟ για να παραπλανήσουν- αυτοί έκαναν το χτύπημα. Το γιατί δεν ενημέρωσαν(ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ) το έχουν ήδη πει. Τυχαίο είναι ότι σήμερα δημοσιεύτηκε η προκήρυξη και σήμερα χτύπησαν; Ήξεραν ότι τα βλέμματα είναι στραμμένα αλλού και είπαν ότι ενημέρωσαν τα ΝΕΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε προηγούμενο χτύπημα.


Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου