Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΠΑΜΑ ΛΕΕΙ-ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ.....ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΘΕ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΕ 12!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.

ΕΠΕΙΓΟΝ: Τα Σκόπια σε κατάσταση πολέμου

Όπλα και κοσοβάροι αντάρτες εντοπίστηκαν στα Σκόπια!
Σύγκρουση ανταρτών με αστυνομικές δυνάμεις και έναν νεκρό
Η μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων έτοιμη να εκραγεί και να σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές στην Ευρώπη...
Σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας κήρυξε ο Νίκολα Γκρούεφσκι το κρατίδιο των Σκοπίων, αναμένοντας ανά πάσα στιγμή σοβαρή στρατιωτική παρέμβαση Κοσοβάρων Αλβανών εντός του Σκοπιανού εδάφους.
Σύμφωνα με πληροφορία ανώτατου στελέχους της κρατικής μηχανής των Σκοπίων, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού και απόλυτης ετοιμότητας ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και έχει απαγορευτεί η μετακίνηση σε όλους τους κρατικούς λειτουργούς μεσαίου και υψηλού βαθμού.
Συγκεκριμένα, έχει απαγορευτεί ακόμη και η μετακίνηση εκτός πόλης (στα περίχωρα) της πόλης των Σκοπίων, όλων των κρατικών λειτουργών, κάθε βαθμίδας.
Τί συνέβη όμως και η κυβέρνηση Γκρούεφσκι προχώρησε σε αυτά τα μέτρα ασφαλείας;
Σύμφωνα με μήνυμα που στάλθηκε μέσα από το κρατίδιο των Σκοπίων και από ανώτατο στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού:
"Στο Τανουσέμπσκι βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα, και έχουν εντοπιστεί πολλοί αντάρτες μεταφερόμενοι από το Κόσοβο. Είναι πολύ επικίνδυνα, υπάρχει περίπτωση να έρθουν ξανά στο 2001. Δεν γνωρίζουμε τίποτε, μπορεί να έχεις δίκιο (για πόλεμο). Σήμερα έγινε επείγουσα συνάντηση με τους ανωτέρους.... Μας έχουν απαγορεύσει να βγούμε από τα Σκόπια"...
Το μήνυμα είναι σαφέστατο και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η έκρηξη. Εξάλλου, η προειδοποίηση του αμερικανού πρέσβη προς τον Νίκολα Γκρούεφσκι (πριν από 2 ημέρες) ήταν σαφής: "Κλείστε το θέμα με το όνομα"... Και όπως φαίνεται, οι ΗΠΑ βιάζονται όσο και ο Παπανδρέου, για να κλείσουν θέματα, αλλά και για να "πιέσουν" με μία πιθανή έκρηξη στην ευρύτερη περιοχή.
Το κείμενο στα Σκοπιανά:
"Vo Tanushevci e pronajdeno golema kolichina na oruzje ima mnogu teroristi ufrleni od kosovo postoi opasnost da se povtori 2001.Ne se znae nishto moze ti imashe pravo (za vojna).Deneska imavme ITEN SOSTANOK so GLAVNI ne znam i dali ke mozam da odam kaj roditelite.Imame zabrana za izlez od Skopje"...
Τι συμβαίνει άραγε και όλοι βιάζονται για να οριστικοποιήσουν αλλαγές -που αφορούν την χώρα μας- στην περιοχή;
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έχει υπάρχει ήδη μία σύγκρουση της αστυνομίας με ομάδα παραστρατιωτικών και υπήρξε ένας νεκρός κοσοβάρος αντάρτης. Η σύγκρουση έγινε σήμερα το πρωί και από εκείνη τη στιγμή υπάρχει μία παράξενη σιγή που αναμένεται να φέρει ριζικές και τραγικές αλλαγές, που θα επηρεάσουν και την Ελλάδα...
Οι αμέσως επόμενες ημέρες, μυρίζουν μπαρούτι και αίμα... δυστυχώς...ΠΗΓΗ

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ-ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την οικοδόμηση του Τεμένους Αθηνών

ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500 ΠΙΣΤΩΝ

Ένα βασικό αίτημα των μουσουλμάνων που μένουν στην Αθήνα, έγινε πραγματικότητα αφού η κυβέρνηση ανακοίνωσε την άμεση οικοδόμηση του Τεμένους Αθηνών με χωρητικότητα περίπου 500 ατόμων. Το τέμενος θα οικοδομηθεί σε τμήμα του οικοπέδου όπου βρίσκεται το Ναυτικό Οχυρό στον Βοτανικό. Η κατασκευή του τεμένους θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της μουσουλμανικής λατρείας με καλυμμένο χώρο, σύμμετρο προς τους συντελεστές. Το έργο θα εκτελεστεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη, δεν θα γίνουν δεκτές, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Γ. Πεταλωτής.

ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

Ομάδα αναρχικών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ την ελληνική Πρεσβεία στο Μπουένος Άϊρες

Το κτίριο της ελληνικής πρεσβείας στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής έγινε στόχος μιας ομάδας περίπου 30 Αργεντινών αναρχικών οι οποίοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και μπογιές. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων δυο αστυνομικοί φρουροί τραυματίστηκαν ενώ πέντε από τους διαδηλωτές συνελήφθησαν. Σύμφωνα με τις Αρχές οι ...
περισσότερες από τις μολότοφ που έριξαν οι δράστες δεν εξερράγησαν. Οι υπάλληλοι της πρεσβείας είχαν από χθες πληροφορίες ότι επίκειται επίθεση στην πρεσβεία αφού είχε γίνει παγκόσμιο κάλεσμα μέσω διαδικτύου.
Αιφνιδιαστικές επιθέσεις
Η επίθεση που δεν κράτησε περισσότερο από10 λεπτά, σημειώθηκε στις 7 και μισή το απόγευμα στην οδό Αρενάλες 1658 ανάμεσα στις περιοχές Μοντεβιδέο και Ροντρίγες Πένια. Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του americalatina.com.gr στο Μπουένος Άιρες, Mariana Leiva, σύμφωνα με πηγές από οργανώσεις διαδηλωτών, τα άτομα που έκαναν την επίθεση με μολότοφ δεν ανήκουν στις ομάδες που συνήθως συμμετέχουν στις διαδηλώσεις στους δρόμους της Αργεντινής, αλλά σε έναν μικρό πυρήνα, πολύ οργανωμένο όμως, που πραγματοποιεί αιφνιδιαστικές επιθέσεις με διεθνείς διεκδικήσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ίδια ομάδα πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει σε μια παρόμοια επίθεση εναντίον της πρεσβείας του Μεξικού στο Μπουένος Άιρες.
Παγκόσμια κινητοποίηση
Πριν από την επίθεση τους οι δράστες έγραψαν με σπρέυ στους τοίχους της ελληνικής πρεσβείας συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσης του Γιάννη Δημητράκη, Έλληνα αναρχικού ο οποίος εκτίει ποινή 35 χρόνων για ληστεία σε μια τράπεζα στην Αθήνα το 2006.Διάφορες αναρχικές οργανώσεις είχαν ζητήσει μέσω διαδικτύου από ομοϊδεάτες τους να κάνουν επιθέσεις σε προξενεία και πρεσβείες της Ελλάδος σε όλο τον κόσμο, με αφορμή τη δίκη του που θα ξεκινούσε σήμερα. Για το λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα. Οι πέντε αναρχικοί που συνελήφθησαν στο Μπουένος Άιρες οδηγήθηκαν στον δικαστή Κλαούντιο Μπονάδιο για να τους απαγγείλει κατηγορίες.http://www.americalatina.com.gr

Άσ'τες να κυματίζουνε
Δάντης - Τουρνάς - Μπονάτσος
Ένα προφητικό τραγούδι από το δίσκο "Δεν λέει" του Κώστα Τουρνά

"Πηρ ο αφέντης βούρδουλα,
θέλει να με τρομάξει.
Έβαλε κι ένα φίλο του και ούρλιαξε,
ψυχή να μου αλλάξει.

Κουστούμια γκρι ξεκούμπωτα, τσιράκια τους
ήρθανε «εκ των άνω».
Βρήκανε, λέει, τον Έλληνα να παίξουνε,
δεν ξέρω όμως, εγώ να χάνω.

Άσ τες να κυματίζουνε,
να ανεμίζουνε,
σημαίες της ελπίδας.

Άσ τες να κυματίζουνε,
να ανεμίζουνε,
σημαίες της ελπίδας,
σημαίες της αλήθειας.

Χρήμα από δω, χρήμα από κει,
να βρούνε συνεργάτες.
Οι κατοχές οι σύγχρονες γυρεύουνε
σύγχρονους "εφιάλτες".

Θέλουνε "φίλους" και μπαξίσ, τις μίζες τους,
ίντριγκα και φοβέρα.
Όμως δεν αγοράζεται ο Έλληνας
ποτέ του πέρα ως πέρα.

Άσ τες να κυματίζουνε,
να ανεμίζουνε,
σημαίες της ελπίδας.

Άσ τες να κυματίζουνε,
να ανεμίζουνε,
σημαίες της ελπίδας,
σημαίες της αλήθειας,
σημαίες της πατρίδας"


Greekalert

Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός τούρκου που έγινε Χριστιανός!


Πολύτιμοι εν Κυρίω αδελφοί μου, "χαίρετε"!


(Σε μετάφραση από τουρκικό χριστιανικό φόρουμ)

Κατάφερα τελικά να μαζέψω το κουράγιο μου και, παίρνοντας θάρρος από τα αδέλφια μου του φόρουμ, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την "περιπέτειά" μου στον δρόμο της πίστης. Ελπίζω ο αγώνας μου να είναι ενθαρρυντικός και για τους αδελφούς που έχουμε την ίδια πίστη.

Η εν Χριστώ Ζωή μου άρχισε πριν από 6 χρόνια, αδέλφια μου. Προέρχομαι από μουσουλμανική οικογένεια και ζω σε μια συνοικία, όπου βιώνονται έντονα οι επιδράσεις του κοινωνικού περίγυρου και της γειτονιάς. Δυστυχώς στα νιάτα μου άρχισα κι εγώ να σκέφτομαι σαν τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μου. Όμως ένιωθα πάντα μέσα μου κάτι ανικανοποίητο, κάποιο κενό. Επιστρέφοντας από το στρατιωτικό η κατάστασή μου επιβαρύνθηκε. Εκτελούσα τα καθήκοντα της (τότε) θρησκείας μου, αλλά δεν έβρισκα εσωτερική ανάπαυση. Επίσης, άρχισα να πληγώνω τους ανθρώπους και, ειδικότερα, εκείνη η εσωτερική μου κατάσταση έφερε το γάμο μου λίγο πριν το διαζύγιο. Είχα αρχίσει να αναζητώ την ευτυχία όχι μέσα στο σπιτικό μου αλλά σε άλλα περιβάλλοντα.

Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι την περίοδο του ραμαζανιού (νηστείας) αποφάσισα να επικοινωνήσω με τον Θεό διά της προσευχής. Τον παρακάλεσα να μου δείξει τον σωστό δρόμο, επειδή έκανα κακό στους γύρω μου και τον εαυτό μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το βράδυ, που ήταν το σημείο επιστροφής μου στη Ζωή. Είδα τον Κύριο Ιησού στο όνειρό μου, που πολεμούσε για μένα εναντίον του διαβόλου, σε ένα πεδίο μάχης. Μαζί Του βγήκα νικητής, αλλά το παράξενο ήταν πως αποκάλεσα τον Ιησού Χριστό "Κύριο". Όταν ξύπνησα και αξιολόγησα την κατάσταση, αναστατώθηκα ...; Επί μία εβδομάδα έβλεπα το όνειρο αυτό, το είδα 3-4 φορές.

Με τη βοήθεια ενός φίλου μου, βρήκα μια Καινή Διαθήκη. Όταν την πρωτοδιάβασα, δεν κατάλαβα τίποτα. Ήρθα σε επαφή με μια εκκλησία που υπήρχε στη γειτονιά μου. Οι αδελφοί εκεί με βοήθησαν κι εξακολουθούν να βοηθούν στην πνευματική μου πρόοδο. Ξανάρχισα την ανάγνωση της Καινής Διαθήκης. Αδελφοί μου, αυτή τη φορά με φώτισε το Άγιο Πνεύμα. Σιγά-σιγά άρχισα να νιώθω ανάπαυση στην ψυχή μου. Αποδέχτηκα ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ και κατάλαβα ότι είμαι κι εγώ παιδί του ΘΕΟΥ.
Ο δρόμος μου όμως ήταν γεμάτος δυσκολίες. Οι οικείοι μου παρατήρησαν τις αλλαγές μου και δεν με αποδέχτηκαν. Ακόμα και η σύζυγός μου δεν δέχεται πάντα τις αλλαγές μου και, σε μια στιγμή, έφτασε να με αποκαλέσει έτσι: "Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ" ...;

Επιθυμώ και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μου να γνωρίσουν τον Κύριο και να γίνουν δικοί Του. Μάλιστα, αδέλφια μου, παρά το γεγονός ότι η ζωή μου εν Χριστώ είναι γεμάτη δυσκολίες, εξακολουθώ να βαδίζω τον δρόμο του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ. Περνάμε από τη στενή και τεθλιμμένη οδό. Προσεύχομαι να σωθούν κι αυτοί που δεν έχουν βάλει ακόμα στη ζωή τους τον Κύριο. Θα σας παρακαλέσω, επίσης, να προσευχηθείτε, για να αγγίξει ο Κύριος τις ψυχές της κόρης μου και της γυναίκας μου.

Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.


Πηγές: http://www.hristiyanforum.com/forum/nasil-hristiyan-oldular-f178/6-yil-once-baslayan-seruvenim-t317352-και www.zoiforos.gr

ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σπείρα έξι ατόμων, τρειών Ελλήνων και τρειών Αλβανών έπεσε στα χέρια της αστυνομίας 6 άτομα. Οι ληστές, έκρυβαν σε παλιό τροχόσπιτο οπλοστάσιο! Όπλα, σφαίρες, γεμιστήρες, φυσίγγια και 1.700 ευρώ.Κατασχέθηκαν ένα JEEP CHEROKEE και μία μηχανή ιδιοκτησίας δύο εκ των συλληφθέντων.

Οι 7 μεγαλύτεροι απατεώνες της ιστορίας
Άλλοι το έκαναν για τα χρήματα, άλλοι για τη δόξα κι άλλοι απλά για να ικανοποιήσουν το καπρίτσιο τους.
Το blog σας παρουσιάζει τους μεγαλύτερους απατεώνες που κατάφεραν να περάσουν στη ιστορία με τις κομπίνες και τα ψέματά τους.

Όταν κάποιος σου συστήνεται ως ο γιος μιας βαθύπλουτης οικογένειας, συνήθως στο τέλος θα τον πιστέψεις γιατί όσο πιο πολύ επιμένει τόσο "χτίζει" το άλλοθι του. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι για να υποκρίνεται κάτι τέτοιο; Τι λόγο μπορεί να έχει κάποιος για να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα; Επειδή λοιπόν, πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι αγαθοί και δεν έχουν εμφανή λόγο να ψεύδονται για κάτι τέτοιο, πέφτεις στα δίχτυα τους...

Ο άνθρωπος που πούλησε τον πύργο του Άιφελ
Βίκτορ Λάστινγκ

Το 1925, ο Λάστινγκ πήρε να διαβάσει όπως κάθε μέρα την εφημερίδα του. Πίνοντας τον καφέ του, το μάτι του έπεσε επάνω σε ένα άρθρο που αφορούσε τον Πύργο του Άιφελ. Ο συντάκτης απαριθμούσε όλα τα προβλήματα και την οικονομική δυσχέρεια του Παρισιού να διατηρήσει το σύμβολό της. Ο Λάστινγκ αποφάσισε να δώσει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα και φυσικά να βγάλει λεφτά με τη σέσουλα.

Υποκρίθηκε έναν κυβερνητικό εκπρόσωπο, εκθείασε με μια δόση υπερβολής όλα αυτά τα προβλήματα της συντήρησης του Πύργου και τελικά κατάφερε να… πουλήσει τον Πύργο του Άιφελ σε έναν ιδιοκτήτη μάντρας, ο οποίος θα τον μετέτρεπε σε παλιοσίδερα. Το ποσό πώλησης άγνωστο, αλλά ο Λάστινγκ κατέφυγε στη Βιέννη με μια βαλίτσα γεμάτη φράγκα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος εμπλεκόταν σε απατεωνιές. Πριν από το εγχείρημα αυτό, είχε προσπαθήσει να πουλήσει μια μηχανή που τύπωνε πλαστά χαρτονομίσματα, αλλά δεν έβγαλε πολύ χρήμα γιατί το μηχάνημα δεν δούλευε καλά. Αργότερα μάλιστα κατάφερε να πείσει τον ίδιο τον Αλ Καπόνε να επενδύσει 40 χιλιάδες δολάρια στο χρηματιστήριο. Ο Λάστινγκ κράτησε τα λεφτά του Καπόνε για δύο μήνες σε θυρίδα και μετά τα επέστρεψε, υποστηρίζοντας ότι το ντιλ έπεσε έξω. Ο Καπόνε εντυπωσιάστηκε από τη ακεραιότητά του και τον αντάμειψε με 5χιλιάδες δολάρια. Φυσικά, αυτά τα 5 χιλιάρικα ήταν αυτό που κυνηγούσε εξαρχής ο Λάστινγκ και τα πήρε.
Λίγο αργότερα, ο Βίκτορ Λάστινγκ έφτασε στις Η.Π.Α. όπου ενεπλάκη σε αρκετές απάτες, αλλά τελικά η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον κλείσει στις φυλακές του Αλκατράζ.

Πιάσε με αν μπορείς
Φρανκ Άμπενειλ Τζούνιορ

Ο Φρανκ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους απατεώνες που γνώρισε η δεκαετία του 60. Για αρχή υπέγραφε ακάλυπτες επιταγές αλλά μετά κατάφερε να τυπώσει το δικό του πλαστό μπλοκάκι, σχεδόν πανομοιότυπο με τα πραγματικά. Μάζεψε επίσης πάνω από 40 χιλιάδες δολάρια, τυπώνοντας τον αριθμό του λογαριασμού του πάνω σε διάφορες καταθέσεις τραπεζών.

Για δύο χρόνια περίπου ο Άμπενειλ υποδυόταν τον πιλότο Φρανκ Ουίλιαμς για να κάνει τσάμπα ταξίδια με το αεροπλάνο. Αργότερα χρησιμοποίησε το ίδιο όνομα, αλλά αυτή τη φορά ο Φρανκ Ουίλιαμς από πιλότος έγινε παιδίατρος που εργαζόταν για 11 μήνες σε ένα νοσοκομείο της Τζώρτζια. Δεν παρέλειψε φυσικά να πλαστογραφήσει ένα πτυχίο Νομικής από το Χάρβαρντ, το οποίο χρησιμοποίησε για να δουλέψει ως δικηγόρος στην πολιτεία της Λουιζιάνα.

Για 5 χρόνια έβρισκε δουλειά με 8 διαφορετικές ταυτότητες και χρησιμοποιούσε δεκάδες ψεύτικα ονόματα για να υπογράφει και να δέχεται επιταγές αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε 26 χώρες. Με αυτά τα λεφτά, κερνούσε τις φίλες αεροσυνοδούς, έτρωγε σε πολύ ακριβά εστιατόρια, ντυνόταν με πανάκριβα κοστούμια και ετοίμαζε τη νέα του δουλειά. Τώρα έχει μια εταιρία και κέρδισε τα μόνα του νόμιμα χρήματα από τα δικαιώματα της ταινίας που βασίστηκε στη ζωή του, "Catch me if you can", με πρωταγωνιστή και alter ego του, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο Γάλλος Ροκφέλερ
Κρίστοφ Τιερί Ροκανκούρ

Το αγαπημένο κόλπο του Ροκανκούρ ήταν να πείθει το κοινό ότι ήταν μέλος της οικογένεια Ροκφέλερ. Η μητέρα του ήταν πόρνη κι ο πατέρας του αλκοολικός, ο οποίος τον έκλεισε σε ορφανοτροφείο όταν ήταν 5 χρονών. Το αγόρι το έσκασε και πήγε στο Παρίσι όπου και σχεδίασε την πρώτη του μπαγαμποντιά: πούλησε ένα οικόπεδο που δεν του ανήκε για 1.4 εκατομμύρια δολάρια.

Μεγαλώνοντας, μετανάστευσε στις Η.Π.Α. όπου χρησιμοποίησε δεκάδες ψευδώνυμα. Στο Λος Άντζελες ήταν άλλοτε παραγωγός ταινιών ή πρωταθλητής του μποξ. Στις παρέες «πέταγε» σε ανύποπτες στιγμές φράσεις όπως «η μητέρα μου η Σοφία Λώρεν» ή « ο θείος μου ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα», που εντυπωσίαζαν τους συνομιλητές του. Παντρεύτηκε ένα μοντέλο του Playboy, τη Ρία Ρέγιες και απέκτησαν ένα γιο. Για ένα χρονικό διάστημα συγκατοικούσε με τον Μίκι Ρουρκ.

Όταν ζούσε στον Καναδά, έγραψε την αυτοβιογραφία του στην ποία εξευτέλιζε τα θύματα της απατεωνιάς του. Το Μάρτιο του 2002, εκδόθηκε από τις αστυνομικές αρχές στη Νέα Υόρκη όπου και ομολόγησε την ενοχή του για 3 από τις 11 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Οι φήμες λένε ότι από όλη του την… καριέρα, «έβγαλε» τουλάχιστον 40 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μεγάλος απατεώνας
Φέρντιναντ Ντεμάρα

Το 1941 ο Ντεμάρα κατατάχθηκε στον Αμερικανικό στρατό. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι νέες του ζωές στις οποίες χρησιμοποιούσε ονόματα των φίλων του από το στρατό. Δανείστηκε το όνομα του Άντονι Ινόλια, σκηνοθέτησε το θάνατο του, συνέχισε με διαφορετικό όνομα και έγινε ψυχολόγο. Βέβαια τελικά τον έπιασαν και καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση.

Το διάστημα στη φυλακή δεν τον έκανε να χάσει την όρεξη του για τις απάτες. Όταν απελευθερώθηκε, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα άλλοτε ως μηχανολόγος, σερίφης, διευθυντής φυλακών, δικηγόρος, ερευνητής για τον καρκίνο, δάσκαλος, ακόμα και μοναχός.

Ο πιο διάσημος ρόλος του είναι ενός χειρουργού, του Τζόσεφ Κιρ ο οποίος υπηρετούσε στον Καναδέζικο Ναυτικό κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας. Στην πραγματικότητα κατάφερε να φέρει εις πέρας αρκετές εγχειρήσεις και να κλέψει μεγάλες ποσότητες πενικιλίνης. Του πήγαιναν όλα μια χαρά, μέχρι που η μητέρα του αληθινού γιατρού τον κατήγγειλε. Ο Ντεμάρα γύρισε πίσω στις Η.Π.Α. όπου και πέθανε το 1982. Η ζωή του ενέπνευσε την ταινία «The Great Impostor».


Ο Γιος του Σίντνεϊ Πουατιέ
Ντέβιντ Χάμπτον

Ο Ντέηβιντ Χάμπτον δεν μπορούσε να περάσει από τους πορτιέρηδες του κλαμπ Studio 54. Όταν όμως πλαστογράφησε την ταυτότητα του και στο όνομα πατός έβαλε το όνομα του Σίντνεϊ Πουατιέ, οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα κι ο κόσμος τον αντιμετώπιζε σαν celebrity.

Αρχικά, ο Χάμπτον χρησιμοποιούσε το όνομα Πουατιέ για να απολαμβάνει τσάμπα γεύματα στα εστιατόρια. Λίγο πιο μετά κατάφερε να πείσει πάνω από 10 ανθρώπους να τον φιλοξενήσουν στα σπίτια τους και να του δώσουν λεφτά, επειδή ήταν ο γιος του Πουατιέ. Ανάμεσα σε αυτούς που εξαπάτησε ήταν η Μέλανι Γκρίφιθ, ο Γκάρι Σινίζ κι ο Κάλβιν Κλάιν.

Το 1983, οι Αρχές τον έπιασαν και τον υποχρέωσαν να πληρώσει το τίμημα των 4,5 χιλιάδων δολαρίων στα «θύματά» του. Λίγο αργότερα η ιστορία της ζωής του ενέπνευσε το θεατρικό έργο «Six Degrees of Separation», που μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη. Ο Χάμπτον απεβίωσε πριν 4 χρόνια λόγω επιπλοκών που σχετίζονταν με το AIDS.

You can be a Star
Μilli Vanilli

Οι Μίλι Βανίλι ήταν ο Φαμπ Μόρβαν και ο Ρομπ Πίλατους. Το συγκρότημα έκανε μεγάλες επιτυχίες στα μέσα της δεκαετίας του 80 και το 1990 άρχισε η διεθνής τους καριέρα, μετά από το βραβείο Grammy, πρωτοεφανιζόμενου καλλιτέχνη που κέρδισαν. Λίγο αργότερα την ίδια χρονιά έπρεπε να εμφανιστούν live στο Κονέκτικατ σε μια συναυλία που θα ηχογραφούσε το MTV. Όταν … «τραγουδούσαν» το «Girl You Know It's True», ο δίσκος κόλλησε και άρχισε να «τρώει» τους στίχους, πράγμα που απέδειξε τη μεγάλη αάτη πίσω από την επιτυχία τους. Ο πραγματικός τραγουδιστής ήταν ο Φρανκ Φάριαν ενώ οι ίδιοι δεν είχαν ποτέ τραγουδήσει ούτε μια νότα στους δίσκους τους.
Ύστερα από αυτό το γεγονός, τους πήραν πίσω το βραβείο Grammy και κατατέθηκαν πάνω από 26 μηνύσεις σε αυτούς και στην δισκογραφική εταιρία.

Ένας Φορμοζαίος στην Ευρώπη
Τζορτζ Ψαλμανάζαρ

Ο Ψαλμανάζαρ εμφανίστηκε στην Ευρώπη γύρω στο έτος 1700. Έμοιζα με Ευρωπαίο αλλά εκείνος υποστήριζε ότι καταγόταν από το μακρινό νησί Φορμόζα, λατρεμένος τόπος του ηλίου και της σελήνης.

Λίγα χρόνια αργότερα, εξέδωσε ένα βιβλίο με τον τίτλο « Ιστορική και Γεωγραφική Περιγραφή της Φορμόζα», ένα νησί υπό την κυριαρχία του Αυτοκράτορα της Κίνας, με αρκετές περίεργες συνήθειες. Η Φορμόζα ήταν μια ευημερούσα χώρα, με πρωτεύουσα την πόλη Ξτερνέτσα. Οι άντρες κυκλοφορούσαν γυμνοί στο δρόμο, με μια χρυσή ή ασημένια κορδέλα να καλύπτει τα γεννητικά τους όργανα. Η κύρια τροφή τους ήταν ένα φίδι που ζούσε στα δάση. Οι Φορμοζαίοι ήταν πολυγαμικοί και μπορούσαν να φάνε την ίδια τους τη γυναίκα, εάν την έπιαναν να τους απατά. Για να τιμωρήσουν τους δολοφόνους τούς κρεμούσαν ανάποδα και κάθε χρόνο θυσίαζαν τις καρδιές από 18 χιλιάδες νεαρά αγόρια στους θεούς. Ότι απέμενε από τα κορμιά τους, τα έτρωγαν οι ιερείς. Στο βιβλίο μάλιστα είχε γράψει και το υποτιθέμενε Φορμοζαίο αλφάβητο.

Το βιβλίο ήταν μεγάλη επιτυχία. Η Επισκοπείς του Λονδίνου μάλιστα τον υποστήριζαν. Τελικά όμως το 1706 είχε κουραστεί και ομολόγησε στους φίλους του κι ύστερα δημόσια, ότι το νησί Φορμόζα δεν υπήρχε, παρά μόνο στη φαντασία του.ΠΗΓΗ

"Δείτε την κατάντια της Αθήνας σε φωτογραφίες!"
"Σε αυτές τις φωτογραφίες θα δείτε, την κατάντια της πόλης, από την επιδρομή των μεταναστών, οι οποίοι δεν δίστασαν, να κατασκευάσουν παράγκες, ακόμα και μέσα στο πάρκο του Ζαππείου, κάτω δηλαδή από το μέγαρο του Ζαππείου και του καφενείου της Αίγλης, τόπου άκρως τουριστικού και πέρασμα...
αστυνομίας, (με τις μηχανές, η και πεζοί ακόμα).
Σε ερώτηση τους, (και κατά την διάρκεια πού πίνανε τον καφέ τους), η απάντηση που πήρα, ήταν ότι το θέμα είναι πολιτικό και δεν τους αφορά.

Ακόμα και πλήθος πεζοδρομίων, με εμπορεύματα, συνήθως στην λεωφόρο Πατησίων, τα οποία όχι μόνο δίνουν την εικόνα τριτοκοσμικής πόλης, τύπου Ινδία, Πακιστάν, Ουγκάντα, κ.λ.π. αλλά επί πλέον, δεν πληρώνουν και φόρους για όλο αυτό το εμπόριο, και σε μία έκταση από το θησείο έως την Νέα Ιωνία και από την Κυψέλη έως την εθνική οδό αλλά και απέναντι.
Χώρια του ότι η εικόνα αυτή, είναι η χειρότερη προς τα έξω, (δηλαδή για τον τουρισμό μας, που έχουν ακουστεί σχόλια).
Φοβάμαι ότι θα χαθεί ο έλεγχος και θα επαναληφθούν επεισόδια, μεταξύ αυτών και των εμπόρων καταστημάτων, όπως πριν μερικές ημέρες στην Ερμού, που εξαφανίστηκαν οι αστυνομικοί και αποσιωπήθηκε το γεγονός.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο κος Γερουλάνος, φαντάζομαι ότι δεν μένει σε αυτή την ζώνη και δεν περνάει συχνά από εκεί για να τους δει.
Αλλά και η κα Γκερέκου, (λίγη σαν τραγουδίστρια και ηθοποιός), φαντάζει ακόμα πιο λίγη, σαν υφυπουργός και μάλιστα πολιτισμού.
Θα μου πείτε μπορεί να είναι θέμα δήμου Αθήνας, αλλά πιστεύω, ότι όλο και κάποια παρέμβαση και συνεννόηση θα μπορούσε να γίνει, εάν υπήρχε ενδιαφέρον με τον Δήμαρχο, και να αφήσει για λίγο την εισπρακτική του πολιτική και να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το κακό είναι, ότι βγαίνουμε στην πόλη μας, είτε για τις υποχρεώσεις μας, είτε για βόλτα και αισθανόμαστε μια ατελείωτη, βρομιά, μιζέρια, ανασφάλεια, εξαπάτηση, κοροϊδία, κ.λ.π."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Οι πλουσιότεροι της Βρετανίας είναι Ελληνοκύπριοι

Δέκα Ελληνοκύπριοι και πέντε Ελλαδίτες περιλαμβάνονται στο φετινό κατάλογο της S u n d a y Times για τους 1.000 πλουσιότερους του Ηνωμένου Βασιλείου που κατήρτισε ο ειδικός επί του θέματος, Philip Beresford και δημοσιεύθηκε στη χθεσινή έκδοση της εφημερίδας.
Στην πρώτη θέση στη σειρά είναι ο Αλκης Δαβίδ, 41 χρόνων, της οικογένειας Λεβέντη με ενεργητικό 1 δισεκατομμυρίου 200 εκατομμυρίων στερλινών, έναντι 1 δισεκατομμυρίου πέρσι. Είναι ιδιοκτήτης του 80% της διαδικτυακής εταιρείας Filmon με υπολογιζόμενη τιμή αγοράς 577 εκατομμυρίων στερλινών. Ο κατάλογος τον παρουσιάζει σαν ηθοποιό και επιχειρηματία.Στη δεύτερη θέση, ο Στέλιος Χατζηιωάννου, 43 χρόνων, με ενεργητικό 820 εκατομμυρίων στερλινών έναντι 544 πέρσι. Η αξία των συμφερόντων του ιδίου και της οικογένειας του στην Easy Jet υπολογίζεται σε 734 εκατομμύρια στερλίνες.
Στην τρίτη, ο Μιχάλης Λαιμός, 54 χρόνων, με ενεργητικό 605 εκατομμυρίων έναντι 550 εκατομμυρίων πέρσι. Πρόκειται για το γιο του εφοπλιστή, Κωνσταντίνου Λαιμού που εγκατέλειψε τη ναυτιλία στη δεκαετία του 80 και μπήκε σ'επιχειρήσεις ακίνητης περιουσίας, ασφαλειών και τουρισμού.
Στην τέταρτη, ο Κρις Λαζαρή με ενεργητικό 522 εκατομμυρίων έναντι 638 πέρσι. Εχει συμφέροντα σε ακίνητη περιουσία κυρίως στο κεντρικό Λονδίνο.
Στην πέμπτη, ο Νικόλας Ροδίτης 64 χρόνων, με ενεργητικό 350 εκατομμυρίων έναντι 300 εκατομμυρίων πέρσι. Εχει επιχειρηματικές δραστηριότητες στο χρηματοοικονομικό τομέα και στην παραγωγή όπως και εμπορία αγροτικών προιόντων.
Στην έκτη οι κυπριακής καταγωγής, από μητέρα, αδελφοί Candy Nicholas και Christian, με ενεργητικό 300 εκατομμυρίων έναντι 330 εκατομμυρίων πέρσι, οι οποίοι έχουν συμφέροντα σε ακίνητη περιουσία.
Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Παναγιώτου, 44 χρόνων, με ενεργητικό 250 εκατομμυρίων. Συμφέροντα σε ακίνητη περιουσία με επενδύσεις πρόσφατα σε ξενοδοχειακές μονάδες.
Στην όγδοη, ο Διονύσιος Λιβέρας 51 χρόνων και η οικογένειά του με ενεργητικό 215 εκατομμυρίων. Πρόκειται για τον γιο του Ανδρέα Λιβέρα, που δολοφονήθηκε στη Βομβάη το 2008. Εχει συμφέροντα σε ακίνητη περιουσία, ζαχαροπλαστική και ενοικιάσεις κρουαζεροπλοίων.
Στην ένατη, ο Τζον Γουλανδρής, 81 χρόνων με ενεργητικό 200 εκατομμυρίων, εφοπλιστής.
Στη δέκατη, ο Sir John Zohonis, 80 χρόνων, με ενεργητικό 175 εκατομμυρίων έναντι 110 πέρσι, με συμφέροντα στη βιομηχανία και το εμπόριο.
Στην ενδέκατη, οι Στέφανος και Στέλιος Στεφάνου, 68 και 57 χρόνων, αντίστοιχα, με ενεργητικό 125 εκατομμυρίων έναντι πάλι 125, πέρσι, με συμφέροντα στην οικοδομική βιομηχανία.
Στη δωδέκατη, ο Θίο Παφίτης με ενεργητικό 100 εκατομμυρίων έναντι 85 εκατομμυρίων πέρσι. Με πλειοψηφικά συμφέροντα στην αλυσίδα καταστημάτων γραφικής ύλης Ryman, είναι γνωστός και από την τηλεοπτική σειρά Dragons'den.
Στη δέκατη τρίτη θέση, ο Τζόρτζ Μάικλ, 48 χρόνων, τραγουδιστής με ενεργητικό 90 εκατομμυρίων.
Στη δεκάτη τέταρτη, ο Θίο Καρπάθιος με ενεργητικό 82 εκατομμυρίων και συμφέροντα στη βιομηχανία μόδας.
Στη δεκάτη πέμπτη, ο Πανίκος Παναγή 68 χρόνων, με ενεργητικό 74 εκατομμυρίων έναντι 72 εκατομμυρίων πέρσι, με συμφέροντα στη βιομηχανία ψυχαγωγίας.

http://www.showbiz.com.cy/index.php/artha/47-2009-10-07-12-15-06/970-2010-04-26-07-31-28.html

ΤΡΟΜΕΡΟ!!!

39χρονος Αλβανός αγόρασε 15χρονη για να την εκδίδει

39χρονος Αλβανός, αγόρασε για 2.000 από την Αλβανία μια ανήλικη 15χρονη κοπέλα, την οποία ανάγκαζε να εκδίδεται για 50 ευρώ. Η ανήλικη συνελήφθη και θα οδηγηθεί μαζί με τον 39χρονο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών...

Θλίψη για τον θάνατο του ήρωα Drąsius Kedys.!


Βρέθηκε νεκρός ο τιμωρός των παιδεραστών της Λιθουανίας
O Drąsius Kedys, βρέθηκε νεκρός 30 χλμ μακρυά από το σπίτι του και αναγνωρίστηκε από τα μέλη της οικογένειάς του Δεν έχει δοθεί καμία άλλη πληροφορία για τον τρόπο θανάτου του και κυκλοφορούν διάφορες υποθέσεις.
Η υπόθεση του οποίου είχε πριν κάποιους μήνες κερδίσει τη συμπάθεια αρκετού κόσμου, όχι μονάχα στη χώρα του, τη Λιθουανία, αλλά σε όλοκληρο τον κόσμο.
Φαίνεται πως οι πραγματικοί ήρωες σπάνια προλαβαίνουν να γεράσουν.
Όταν η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή, δεκάδες Λιθουανών συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα τη νύχτα έξω από το σπίτι του για να τον τιμήσουν. Την επόμενη μέρα, στην τελετή ταφής απλοί πολίτες έδωσαν το "παρών", ενώ εκατοντάδες ήταν τα στεφάνια που κατατέθηκαν στο ταφικό μνημείο του "λαϊκού ήρωα" όπως τον αποκαλούσαν οι συμπατριώτες του.
Δείτε το αποκαλυπτικό video από την τότε υπόθεση της δολοφονίας του δικαστή που ασέλγησε στο σώμα της μικρής κόρης του Drąsius Kedys.

Ποιός ήταν...
Ο Drasius Kedys έγινε λαϊκός ήρωας σε όλη την Ευρώπη όταν πριν από επτά μήνες εκτέλεσε τον παιδεραστή δικαστή Jonas Furmanaviczius, ο οποίος ασέλγησε επάνω στην μικρή του κόρη και έτσι αποκάλυψε ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδεραστών που περιελάμβανε και γνωστούς πολιτικούς. Είχε ήδη αποστείλει πάνω από 200 επιστολές για την υπόθεσή του και οι ένοχοι προστατεύονταν συστηματικά.
Από την ημέρα της αυτοδικίας του, είχε εξαφανιστεί κυνηγημένος από τις αρχές, αλλά έγινε ήρωας σε όλο τον κόσμο.
elkosmos

ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

"Μεγαλη προσοχη στο φαναρι Νικηφορου και Αγ-Κωνσταντινου"

"Ναι μιλαω για το στενο οπου καθε σαββατοκυριακο στηνεται ενα παζαρι κυριολεκτικα ΠΑΝΩ στο δρομο και που εκμεταλευονται τον οχλο καποιοι μεταναστες και κλεβουν οτι σταθει στο φαναρι !
Σου αποσπα την προσοχη ο ενας και ο αλλος ερχεται απο πισω και αρπαζει οτι μπορει !
Δεν δισταζουν πουθενα ! Οχι μονο ...
κλεβουν ,κλωτσανε αμαξια και τσαμπουκαλευονται στους οδηγους που προσπαθουν να περασουν το δρομο (μια ημερα εκανα 7 λεπτα για να διασχισω 50 μετρα δρομου και ειδα μπροστα στα ματια μου να κλωτσανε ενα αμαξι που πατησε ενα σεντονι που ειχαν απλωμενο μεσα στη ΜΕΣΗ του δρομου και ο οδηγος ηταν εντρομος αφου του την πεσανε 5-6, αν δεν επεμβαιναμε 3-4 ατομα απο το καφενεδακι και αλλοι οδηγοι θα τον ειχαν κλεψει και λιντσαρει εκμεταλευομενοι παντα τον οχλο).
Η μονη αστυνομευση στη περιοχη ειναι οταν περναει καποιο περιπολικο η καποιοι της ομαδας Ζ και απλως κοιτανε χωρις να επεμβαινουν, καμια φορα καθονται 5 λεπτα οι αστυνομικοι και οι μεταναστες περιμενουν στη γωνια μεχρι να φυγουν και μετα ξανα απο την αρχη !
2 ατομα της ασφαλειας αν εβαζαν καθε μερα στο συγκεκριμενο σημειο θα επιαναν λαβρακια (τσαντακηδες, τη σπειρα που σπαει τα αυτοκινητα αλλα και τη σπειρα που κλεβει συστηματικα στο φαναρι κινητα κτλ) αλλα προφανως ΔΕΝ θελουν και αφηνουν τους μεταναστες να οργιαζουν εις βαρος ολων.
Η περιοχη Αγ-Κωνσταντινου - ζηνωνος - Νικηφορου - Μενανδρου ειναι Γκεττο με την ανοχη της αστυνομιας ! "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ (VIDEO)

Το ιστορικό αυτό βίντεο είναι από το κήρυγμα του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Ανθίμου, το πρωΐ της Κυριακής του Ασώτου 31 Ιανουαρίου 2010 στον ιερό ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά της «Δεύτερης Ιερουσαλήμ», όπως αποκαλούν οι Εβραίοι την Θεσσαλονίκη.Μεταφέρουμε επί λέξει μερικές από τις ατάκες του Παναγιωτάτου που ακούγονται σε αυτό το βιντεάκι...

1) «Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν χωράμε άλλους μετανάστες» (0:01 του βίντεο)

2) «Τα νησιά είναι κατειλημμένα από Αλβανούς. Θα αρχίσει αίτημα αυτονομίας των νησιών. Οι Βούργαροι αγοράζουν συνεχώς χωράφια από τον Έβρο μέχρι την Θάσο» (1:12 του βίντεο)

3) «Στο σύνολό τους οι ξένοι στην Ελλάδα φτάνουν τα δύο εκατομμύρια» (1:38 του βίντεο)(σ.σ. τουλάχιστον 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ο Άνθιμος δεν συμπεριλαμβάνει τους ΜΗ καταγεγραμμένους που δεν τους ξέρει κανείς)
4) «Εμείς είμαστε συναισθηματικοί, αγαπάμε όλο τον κόσμο, αλλά δεν πρέπει να φτάσουμε σε σημείο αυτοκτονίας» (2:32 του βίντεο).


5) «Καταστράφηκε η παλαιότερη συνοικία των Αθηνών, του Αγίου Παντελεήμονος. Φωνάζουν οι Ξένοι: - Φύγετε να πάτε στα βόρεια προάστια, εδώ θα μείνουμε εμείς στα σπίτια σας» (3:18 του βίντεο).

6) «Μέσα σε μιά χώρα 11 εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστανών εισαγάγομε 2,5 εκατομμύρια Μουσουλμάνων για να υπηρετήσωμε τα σχέδια της Τουρκίας για τον μελλοντικό Εκτουρκισμό της Ελλάδος και να φτάσωμε κάποτε νάχωμε και παράρτημα της Αλ Κάϊντα μέσα στην Ελλάδα. Αυτό θα γίνει και μακάρι να διαψευστώ...»(4:24 του βίντεο)

7) «Δεν την ρώτησαν την Εκκλησία: Όταν φέρνεις 700.000 Μουσουλμάνους, δεν ρωτάς την Εκκλησία τί πρόβλημα θάχει στην Αττική; Και θα γεμίσωμε την Αττική, δίπλα από τον Παρθενώνα κι από τις εκκλησίες μας με τζαμιά; Κύριε Ελέησον»!!.. (4:58 του βίντεο)

Αγανάκτηση για την ταλαιπωρία των τουριστών στο λιμάνι του Πειραιά

Τη μεγάλη απογοήτευση και αγανάκτησή του για τις θλιβερές εικόνες που διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι του Πειραιά, κατά την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του κρουαζιερόπλοιου «ΖΕΝΙΤΗ» εκφράζει σε ανακοίνωση του Σύνδεσμος των εν Ελλάδι τουριστικών πρακτόρων (Hatta).

Η ζημιά που θα προκύψει για τη χώρα μας, τόσο από ..

τα απαράδεκτα επεισόδια της Δευτέρας όσο και από τις απεργιακές κινητοποιήσεις -μεταξύ άλλων- και κατά την ημέρα της Πρωτομαγιάς, θα είναι ανυπολόγιστη, αν δεν πρυτανεύσει έγκαιρα η ψυχραιμία και κυρίως η υπευθυνότητα απέναντι στην ίδια την Ελλάδα, την παραπαίουσα οικονομία της και τον ελληνικό τουρισμό, που κινδυνεύει απόλυτα από ενέργειες σαν αυτές.

Αυτοί οι τρόποι διεκδίκησης δικαιωμάτων, όχι μόνο οδηγούν με βεβαιότητα στην απώλεια του «δικαίου» των διεκδικούντων, αλλά και καταβαραθρώνουν τον μόνο αναπτυξιακό πνεύμονα οξυγόνου για την ελληνική οικονομία, τον ελληνικό τουρισμό, με τραγικά μελλοντικά αποτελέσματα, σημειώνει ο Hatta.

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

"ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ 17 ΕΤΩΝ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΟΔΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ.Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ