Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ (VIDEO)





Το ιστορικό αυτό βίντεο είναι από το κήρυγμα του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Ανθίμου, το πρωΐ της Κυριακής του Ασώτου 31 Ιανουαρίου 2010 στον ιερό ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά της «Δεύτερης Ιερουσαλήμ», όπως αποκαλούν οι Εβραίοι την Θεσσαλονίκη.Μεταφέρουμε επί λέξει μερικές από τις ατάκες του Παναγιωτάτου που ακούγονται σε αυτό το βιντεάκι...

1) «Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν χωράμε άλλους μετανάστες» (0:01 του βίντεο)

2) «Τα νησιά είναι κατειλημμένα από Αλβανούς. Θα αρχίσει αίτημα αυτονομίας των νησιών. Οι Βούργαροι αγοράζουν συνεχώς χωράφια από τον Έβρο μέχρι την Θάσο» (1:12 του βίντεο)

3) «Στο σύνολό τους οι ξένοι στην Ελλάδα φτάνουν τα δύο εκατομμύρια» (1:38 του βίντεο)(σ.σ. τουλάχιστον 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ο Άνθιμος δεν συμπεριλαμβάνει τους ΜΗ καταγεγραμμένους που δεν τους ξέρει κανείς)
4) «Εμείς είμαστε συναισθηματικοί, αγαπάμε όλο τον κόσμο, αλλά δεν πρέπει να φτάσουμε σε σημείο αυτοκτονίας» (2:32 του βίντεο).


5) «Καταστράφηκε η παλαιότερη συνοικία των Αθηνών, του Αγίου Παντελεήμονος. Φωνάζουν οι Ξένοι: - Φύγετε να πάτε στα βόρεια προάστια, εδώ θα μείνουμε εμείς στα σπίτια σας» (3:18 του βίντεο).

6) «Μέσα σε μιά χώρα 11 εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστανών εισαγάγομε 2,5 εκατομμύρια Μουσουλμάνων για να υπηρετήσωμε τα σχέδια της Τουρκίας για τον μελλοντικό Εκτουρκισμό της Ελλάδος και να φτάσωμε κάποτε νάχωμε και παράρτημα της Αλ Κάϊντα μέσα στην Ελλάδα. Αυτό θα γίνει και μακάρι να διαψευστώ...»(4:24 του βίντεο)

7) «Δεν την ρώτησαν την Εκκλησία: Όταν φέρνεις 700.000 Μουσουλμάνους, δεν ρωτάς την Εκκλησία τί πρόβλημα θάχει στην Αττική; Και θα γεμίσωμε την Αττική, δίπλα από τον Παρθενώνα κι από τις εκκλησίες μας με τζαμιά; Κύριε Ελέησον»!!.. (4:58 του βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου