Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

"Μεγαλη προσοχη στο φαναρι Νικηφορου και Αγ-Κωνσταντινου"

"Ναι μιλαω για το στενο οπου καθε σαββατοκυριακο στηνεται ενα παζαρι κυριολεκτικα ΠΑΝΩ στο δρομο και που εκμεταλευονται τον οχλο καποιοι μεταναστες και κλεβουν οτι σταθει στο φαναρι !
Σου αποσπα την προσοχη ο ενας και ο αλλος ερχεται απο πισω και αρπαζει οτι μπορει !
Δεν δισταζουν πουθενα ! Οχι μονο ...
κλεβουν ,κλωτσανε αμαξια και τσαμπουκαλευονται στους οδηγους που προσπαθουν να περασουν το δρομο (μια ημερα εκανα 7 λεπτα για να διασχισω 50 μετρα δρομου και ειδα μπροστα στα ματια μου να κλωτσανε ενα αμαξι που πατησε ενα σεντονι που ειχαν απλωμενο μεσα στη ΜΕΣΗ του δρομου και ο οδηγος ηταν εντρομος αφου του την πεσανε 5-6, αν δεν επεμβαιναμε 3-4 ατομα απο το καφενεδακι και αλλοι οδηγοι θα τον ειχαν κλεψει και λιντσαρει εκμεταλευομενοι παντα τον οχλο).
Η μονη αστυνομευση στη περιοχη ειναι οταν περναει καποιο περιπολικο η καποιοι της ομαδας Ζ και απλως κοιτανε χωρις να επεμβαινουν, καμια φορα καθονται 5 λεπτα οι αστυνομικοι και οι μεταναστες περιμενουν στη γωνια μεχρι να φυγουν και μετα ξανα απο την αρχη !
2 ατομα της ασφαλειας αν εβαζαν καθε μερα στο συγκεκριμενο σημειο θα επιαναν λαβρακια (τσαντακηδες, τη σπειρα που σπαει τα αυτοκινητα αλλα και τη σπειρα που κλεβει συστηματικα στο φαναρι κινητα κτλ) αλλα προφανως ΔΕΝ θελουν και αφηνουν τους μεταναστες να οργιαζουν εις βαρος ολων.
Η περιοχη Αγ-Κωνσταντινου - ζηνωνος - Νικηφορου - Μενανδρου ειναι Γκεττο με την ανοχη της αστυνομιας ! "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου