Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Ύποπτο πακέτο στο κεντρικό υποκατάστημα του ΟΤΕ-ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ INDYMEDIA





Ομάδα πυροτεχνουργών της ΕΛ.ΑΣ. αυτή την στιγμή ύποπτο πακέτο με γκαζάκια, οινόπνευμα και άλλα εύφλεκτα υλικά στο κεντρικό υποκατάστημα του ΟΤΕ στην οδό Καρόλου Ντηλ υον οποίο... τοποθέτησαν άγνωστοι. Σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα
Αναρτήθηκε από troktiko

**ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ

8 προτάσεις Σεβαστή για το ντόπινγκ


Πολλές φορές ακούμε για συσκέψεις με θέμα το ντόπινγκ, μέτρα που πρέπει να λάβουμε όμως μένουμε ή σε γενικόλογες συζητήσεις, ή σε θεωρητικές προτάσεις που είναι ανεφάρμοστες.
Όμως μέσα στον γενικό χαμό για το ντόπινγκ στον Ελληνικό αθλητισμό, ακούσαμε για πρώτη φορά συγκεκριμένες προτάσεις.
Εφικτές και ρεαλιστικές.
Ο Βασίλης Σεβαστής πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στην Ολομέλεια της ΕΟΕ διατύπωσε μία σειρά από προτάσεις που για πρώτη φορά δεν βλέπουν μόνο τον αθλητή, αλλά στρέφει την προσοχή και στον… προμηθευτή.
Αν και τη ΕΟΕ δεν… βιάζεται για να συγκεκριμενοποιήσει τις θέσεις της, θα το κάνει από… Σεπτέμβρη ο Βασίλης Σεβαστής ήταν έτοιμος. Δείτε τι προτείνει:
1. Εντατικοποίηση ελέγχων (αύξηση του αριθμού των δειγμάτων αθλημάτων-αγώνων)
2. Επέκταση ατομικού Where About σε όλα τα αθλήματα (ομαδικά-ατομικά)
3. Εξοπλισμός-Στελέχωση Εργαστηρίου ΟΑΚΑ για ολοκληρωμένες και γρήγορες αναλύσεις
4. Θωράκιση διαδικασιών Εχεμύθειας-Εμπιστευτικότητας ΕΣΚΑΝ (διασφάλιση διαρροών), αλλαγή των διαδικασιών ενημέρωσης ομοσπονδιών για Α` δείγμα
5. Επέκταση τακτικών ελέγχων σε όλα τα "μικρά" πρωταθλήματα κατηγοριών (Νέων-Εφήβων-Παίδων)
6. Συμπληρωματικά Νομοθετικά Μέτρα για: α) Εμπόρους-Διακινητές, β) Αθλητές (π.χ. αποκλεισμός από εθνικές ομάδες υπό προϋποθέσεις), γ) Προπονητές (π.χ. αφαίρεση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος υπό προϋποθέσεις), δ) Ελαφρυντικές διατάξεις για όλους όσους συνεργαστούν δίνοντας στοιχεία
7. Κανείς αθλητής-αθλήτρια στο εξωτερικό εάν δεν έχει περάσει από έλεγχο, α) Όταν πιάνει το όριο, β) Λίγο πριν φύγει
8. Πλήρης και επαρκής χρηματοδότηση όλων των δαπανών από το κράτος, συγχρηματοδότηση πρωτοβουλιών και δράσεων (π.χ. έντυπο υλικό, σεμινάρια, πρόσθετοι έλεγχοι, εκδηλώσεις κλπ).

http://greek-olympics.blogspot.com

Νίκη με... άρωμα Σισέ


Η φιλική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ με 2-1 πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν υπάρχει το ντεμπούτο του Τζιμπρίλ Σισέ με την «πράσινη» φανέλα έστω και για ένα τέταρτο! Κατά τ' άλλα... πρεμιέρα με το «τριφύλλι» και για τον Σεμπάστιαν Λέτο και «σεφτέ» στα γκολ για τον Σεντρίκ Καντέ που είχε ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ λίγο αργότερα ο Πετρόπουλος ήταν αυτός που σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

http://www.gazzetta.gr
Με 4-3-3 ο Τεν Κάτε

Με πολλά νέα πρόσωπα και σύστημα 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του ο Χενκ Τεν Κάτε, κόντρα σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί, αλλά στο τέλος δεν καταφέρνει να πάρει την άνοδο για τα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα.
Ο Καρνέζης αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος, ο νεαρός Μαχλελής βρέθηκε στο δεξί άκρο, ενώ στο αριστερό ο Μελίσσης, το κέντρο της άμυνας αποτελούνταν από τους Μενσά, Καντέ. Στη μεσαία γραμμή και σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Σιμάο, ο Γκάμπριελ βρισκόταν δεξιά του και ο Κατσουράνης αριστερά του. Ο Χριστοδουλόπουλος αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ, στα δεξιά βρέθηκε ο Νίνης, ενώ στο κέντρο της επίθεσης βρέθηκε ο Πετρόπουλος

Όλα τα λεφτά Καντέ, «Κατσούρ»

Φιλικό για να βγάλει ο Τεν Κάτε συμπεράσματα μεμονωμένα και ατομικά και όχι ομαδικά ήταν αυτό με την Γκρόιτερ Φιρτ. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα, ωστόσο ξεχώρισε η παρουσία και των δυο βασικών παικτών, των Καντέ, Κατσουράνη. Ο αμυντικός από το Μάλι ήταν ο ηγέτης της άμυνας, βοήθησε πολύ το νεαρό, Μενσά και έδειξε έτοιμος να συμπεριληφθεί στα βασικά πλάνα του Ολλανδού. «Αρχοντικός», δυνατός στις μονομαχίες, και με σωστές τοποθετήσεις, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Παράλληλα, ο «Κατσούρ» αν και βρίσκεται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, έδειξε πως μπορεί να κάνει ακόμα πιο δυνατή την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Ποιότητα, δύναμη και κάθετες πάσες, βοήθησαν τους νεαρούς παίκτες του «τριφυλλιού» να ανεβάσουν ρυθμό και να προηγηθούν στο ημίχρονο με 2-1.

Γρήγορη αντίδραση

Το δυνατό ξεκίνημα των Γερμανών και η πίεση που ασκήθηκε, έπιασε στον «ύπνο» τον Παναθηναϊκό και μπορεί στο 5' ο Καρνέζης να αποσόβησε τον κίνδυνο, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ. Μαχλελής και Νίνης ολιγώρησαν από τα δεξιά, ο Γκριμπς έκανε τη σέντρα και ο Ζάινερ ακάλυπτος πέτυχε το 1-0. Οι «πράσινοι» πάντως αντέδρασαν γρήγορα και στο 12' ο Καντέ με κοντινό σουτ έπειτα από κόρνερ του Νίνη ισοφάρισε για το «τριφύλλι». Τα λάθη στη μεσαία γραμμή ήταν το κύριο στοιχείο για τριάντα λεπτά, όπως άλλωστε και οι φωνές του Τεν Κάτε.
Από το 30' και έπειτα οι «πράσινοι» αποφάσισαν να ακολουθήσουν τις εντολές του, πίεσαν τους Γερμανούς, βελτιώνοντας αρκετά την εικόνα τους. Οι φάσεις ήρθαν και από τη στιγμή που ο Χριστοδουλόπουλος δεν τα κατάφερε σε δυο περιπτώσεις, δράση ανέλαβε ο Πετρόπουλος, ο οποίος στο 40' εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη μπαλιά του Μελίσση και με έξοχο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Ντεμπούτο για Λέτο!

«Θηρίο στο κλουβί» ο Αργεντίνος και ο Τεν Κάτε έδωσε την ευκαιρία στο Λέτο να κάνει το ντεμπούτο του. Σίγουρα, δεν βρίσκεται στο επιθυμητό στάδιο, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις έδειξε δείγματα του εξαιρετικού του ταλέντου. Αγωνίστηκε στα αριστερά, επιδόθηκε σε αρκετές ατομικές ενέργειες, αν και σε ορισμένες φάσεις έκανε κατάχρηση της ντρίμπλας. Ο Λέτο είχε καλή συνεργασία και με τον Νίνη, ο οποίος βρέθηκε στον άξονα και ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να απειλήσει. Βέβαια, ο ρυθμός δεν ήταν αυτός που ζητούσε ο Ολλανδός τεχνικός, ενώ και οι Γερμανοί προσπαθούσαν να επιτεθούν από τα άκρα. Ο Τεν Κάτε άρχισε τις αλλαγές, με τον Κατσουράνη να αποχωρεί και να παρουσιάζονται κάποια κενά στη μεσαία γραμμή, μιας και ο ρόλος του Καντέ δεν είναι στο κέντρο, αλλά στην άμυνα...

«Άρωμα» Σισέ, ντεμπούτο και για Μουν

Αν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν να δουν στο φιλικό με τη Χόφενχαϊμ τον Τζιμπρίλ Σισέ, εντούτοις ο Χενκ Τεν Κάτε έκανε την έκπληξη και στο 74' πέρασε στη θέση του Πετρόπουλου τον Σισέ. Ο Γάλλος αποθεώθηκε απ' τους φιλάθλους των δυο ομάδων και προσπάθησε με το «καλημέρα» να κάνει αισθητή την παρουσία του. Βέβαια, το συγκεκριμένο φιλικό, αλλά και ο ρυθμός που είχε δεν τον βοήθησαν να κάνει το κάτι παραπάνω. Τα βλέμματα πάντως ήταν στραμμένα και στον Μουν, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του. Ο Νοτιοαφρικάνος είναι επηρεασμένος από το τραγικό δυστύχημα, και η παρουσία του στο ματς ήταν μια ευκαιρία να τονωθεί ψυχολογικά.

Ικανοποίηση Τεν Κάτε

Από κει και πέρα, το β' μέρος δεν έκρυβε κάτι εντυπωσιακό, ο Παναθηναϊκός διατήρησε το υπέρ του σκορ, αν και «καρδιοχτύπησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο από τον Ζάιλερ. Ο Τεν Κάτε έμεινε ικανοποιημένος, αφού είδε από τους νεαρούς Καρνέζη, Μενσά, Μαχλελή καλά στοιχεία, ενώ και ο Νίνης πραγματοποίησε θετική εμφάνιση.





MΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ


-Για πρώτη φορά σε φιλικό του Παναθηναϊκού ο Κώστας Κατσουράνης ξεκινάει στο βασικό σχήμα των «πράσινων»

-Το τοπίο γύρω από το γήπεδο το γνωστό σε τέτοιες περιπτώσεις με καντίνες που πουλάνε μπύρες, χοτ ντογκ αλλά και... μπριζολάκια!

-Λίγες ώρες πριν την έναρξη του φιλικού η βροχή ήταν δυνατή στην περιοχή του Κιτσμπούχελ, όμως πριν την σέντρα ο καιρός άλλαξε και βγήκε ήλιος

- Όλα πράσινα στο γήπεδο, αφού το σήμα της Γκρόϊτερ Φιρτ είναι το ίδιο με αυτό του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στις φανέλες των περίπου 50 φιλάθλων των δυο ομάδων, αλλά και στα λεωφορεία τους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Καρνέζης, Μαχλελής, Μελίσσης (74' Σπυρόπουλος), Μενσά, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης (62' Σαριέγκι), Γκάμπριελ (46' Λέτο), Νίνης (82' Σαλπιγγίδης), Χριστοδουλόπουλος (70' Μουν), Πετρόπουλος (74' Σισέ)

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Λόμπουε, Μπιλίσκοφ, Μαουεσμπέργκερ, Φάλκεμπεργκ, Φούρστμπερ, Πριμπ, Μοχτάρι, Σροκ, Αλαγκούι, Ζάιλερ, Μίλερ


5' Σουτ του Μίλερ έξω από την περιοχή απόκρουσε ο Καρνέζης

10' ΓΚΟΛ 0-1:
Ο Πριμπ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ζάιλερ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

12' ΓΚΟΛ 1-1: Ο Νίνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καντέ με σουτ από κοντά πέτυχε το 1-1.

32' ο Νίνης εκτέλεσε ωραία το φάουλ, καρφωτή κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ

37' Ο Γκάμπριελ έβγαλε σε θέση βολής τον Χριστοδουλόπουλο, τον πλάσαρε, ο Λόμπουε απόκρουσε, ωστόσο στη συνέχεια και σε κενή εστία ο παίκτης του Παναθηναϊκού έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει

40' ΓΚΟΛ 2-1: Ο Μελίσσης έβγαλε πολύ ωραία πάσα στον Πετρόπουλο, και ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του

45' Ντεμπούτο για Λέτο, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκάμπριελ

48'
Σουτ του Ζαράρε, εξαιρετική επέμβαση από τον Καρνέζη

57' Ωραία ατομική προσπάθεια του Λέτο, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν τόσο δυνατό και μπλόκαρε ο Λόμπουε

74'
Ντεμπούτο για Σισέ, ο οποίος αντικατέστησε τον Πετρόπουλο

80΄Ατομική ενέργεια από τον Νίνη, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο

87΄Ο Νέτε έβγαλε σε θέση βολής τον Ζάιλερ, ωστόσο το πλασέ του βρήκε το δοκάρι και κατέληξε άουτ
AYΣΤΡΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΚΑΣ


Ο ΠΡΕΣΒΗΣ κ.Ι.ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ;


ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ!!
Τελικά σε "κοσμηματοπωλείο" τείνει να μετατραπεί ο ΛΑ.Ο.Σ. Κάποιοι σε κάποια κόμματα, δεν μπορούν ή ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν, την αξία ορισμένων ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ που διαθέτουν και τα ... πετάνε.
Ελα όμως που κάποιοι άλλοι αναγνωρίζουν τα δυσεύρετα αυτά διαμάντια και την αξία τους και τα ... αξιοποιούν;
Μιλάμε για το αποδεδειγμένο διαμάντι ΠΟΛΛΩΝ καρατίων τον κ. Γιάννη Κοραντή, ίσως το πιο σκληρό διαμάντι που πέρασε ποτέ απο την ΕΥΠ, αλλά το κακό για τη ΝΔ είναι ότι τα διαμάντια είναι απο τα πιο σκληρά ορυκτά. ΧΑΡΑΖΟΥΝ, ΣΚΙΖΟΥΝ απο τζάμια μέχρι πολιτικές πανοπλίες και βγάζουν στην επιφάνεια, τη βρωμιά, τη δυσωδία και τη διαφθορά που κρύβουν μέσα τους.
Αυτά τα διαμάντια τα φοβούνται ΜΟΝΟ οι διεφθαρμένοι και τα ... εξοστρακίζουν. ΝΟΜΙΖΟΥΝ !!
Τα διαμάντια είναι ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ , δεν ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ δεν ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ, δίνουν τη ΛΑΜΨΗ τους σε όποιον τα έχει και τα αξιοποιεί.
Κάποιες πληροφορίες μου, λένε ότι ΟΣΟΝΟΥΠΩ, ΚΑΙ αυτό το Διαμάντι, θα έχει την ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ θέση στη βιτρίνα του ΛΑ.Ο.Σ. Το ελπίζω και το εύχομαι.

Σημ.ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ, στην ψηφοφορία που υπάρχει απο ΤΩΡΑ στο baner του ιστολογίου μας!
αναρτηθηκε απο Αργυρη Σιδερη Τεταρτη 15/7/09

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Αγαπητοί φίλοι αν μπορείτε υπογράψτε για την προστασία των αδέσποτων ζώων ή δημοσιεύστε το κείμενο να το δουν κι άλλοι.
Ευχαριστώ πολύ.

Πολλά τα περαστατικά κακομεταχείρισης (και κακοποίησης) των αδέσποτων ζώων στη Σύρο τον τελευαταίο καιρό, με αποτέλεσμα να ζητά επιτακτικά η Φιλοζωική Ομάδα Σύρου τη δημιουργια ενός σύγχρονου κυνοκομείου ώστε να προστατευτούν τα ζώα και να τα προσέχουν άτομα που τα αγαπάνε.


#Πριν 1 περίπου μήνα βρέθηκαν δηλητηριασμένα 2 σκυλιά και 5 γάτες στην πλατεία Ερμούπολης, με κατοίκους που τα είδαν να ξεψυχούν πονώντας να μην αντέχουν το θέαμα.
Φαίνεται πως κάποιοι "άνθρωποι" ενοχλούνταν από τα φιλικά ζωάκια που κάποιοι άλλοι "άνθρωποι" άφησαν στους δρόμους και διάλεξαν να τα εξοντώσουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
#Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην περιοχή των Λαζαρέτων βρέθηκε νεκρός σκύλος, αφού πρώτα βασανίστηκε δεμένος και σερνόμενος πίσω από αυτοκίνητο "ανθρώπου" και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε εκεί.
#Το δεύτερο συμβάν ήταν πριν 1 μήνα στην πλατεία Ερμούπολης, όταν ένας από τους δυο σκύλους που έχουν απομείνει στην πλατεία (μετά τη δηλητηρίαση των υπολοίπων) κοιμόταν στο πεζοδρόμιο. Ξαφνικά άλλος βάρβαρος "άνθρωπος" ανέβηκε με το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο για να περάσει ταυτόχρονα με άλλο αυτοκίνητο, χτυπώντας το σκύλο. Δεν εμεινε όμως εκεί, αλλά πήγε να συνεχίσει χωρίς να δει καν τι έκανε, με προτροπή του συνοδηγού που αδιαφόρησε. Παρά τις παρατηρήσεις φιλόζωων αδιαφόρησαν, όμως ευτυχώς καταγράφηκε το νούμερο του αυτοκινήτου του και θα του γίνει καταγγελία από το Φιλοζωικό Σύλλογο.
#Το τρίτο περιστατικό ήταν πάλι πριν λίγες μέρες στην περιοχή του Αγιου Νικολάου, όταν βρέθηκαν πολλά νεκρά περιστέρια.

Όπως καταλαβαίνετε μαζεύτηκαν πολλοί "άνθρωποι" που με το παραμικρό αφαιρούν βασανιστικά τη ζωή πολλών αβοήθητων ζώων.
Δεν ξέρω αν τους έκαναν κάτι, τους ενοχλούσαν και έπρεπε να τιμωρηθούν με το χειρότερο τρόπο. Το σίγουρο είναι πως όσο δεν κάνει κανείς τίποτα, τέτοια κτήνη συνεχίζουν να κυκλοφορούν γύρω μας, θεωρώντας πως η πόλη τους ανήκει και έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν.
Ευτυχώς που υπάρχουν φιλόζωοι και ενδιαφέρονται για τα συμπαθέστατα ζωάκια και ευτυχώς είναι αρκετοί.
Αρκεί να βοηθήσουν και από τον Δήμο επιτέλους και να δημιουργήσουν ένα χώρο να προστατεύσουν αυτά τα άμοιρα ζώα που χάρη σε άλλους "ανθρώπους" βρέθηκαν στους δρόμους.....

Αν μπορείτε, υπογράψτε ολοι την αίτηση που δημιούργησαν φιλόζωοι για την προστασία των ζώων. Ελπίζουν με την ικανοποιητική συγκεντρωση υπογραφών να ευαισθητοποιηθεί κάποιος αρμόδιος....
http://www.thepetitionsite.com/1/help-save-dogs-in-syros



--
http://ourgreektv.blogspot.com

Ο "διασκεδαστής"....



Εχθές τo πρωϊ ο Γιώργος Αυτιάς στο Σύνταγμα γυρίζει διαφημιστικό
για την εκπομπή του στον ΑLTER.
Η σκηνοθέτις να ουρλιάζει από την τσαντίλα της γιατί δεν της
καθότανε το σενάριο.
Έβαζε τον "χαμογελαστό" να περνάει πεζός από την διάβαση
στο φανάρι του ταχυφαγείου με την προοπτική ότι
θα τον σταμάταγε ο κόσμος από την αγάπη που του έχει και
θα τον χαιρετούσε.
Τίποτα!
Κοιτούσε επίμονα τους διερχόμενους πιστεύοντας ότι θα έπεφταν
επάνω του.
Στο πρώτο πέρασμα τον χαιρέτισε ένας.
Του έβγαλαν το σακάκι για να γίνει περισσότερο παιδί του Λαού.
Τον χαιρέτισαν δύο-τρείς.
Η σκηνοθέτις τα είχε πάρει και συνέχιζε ...το γύρισμα!
Και δώστου πάνω-κάτω ο "διασκεδαστής"!
Αθηναίος

Επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Ρόμπινσον


nate_robinson1.jpgΤο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Νέιτ Ρόμπινσον είναι δεδομένο, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του. Ο εκπρόσωπος του πλέι-μέικερ των Νιου Γιορκ Νικς υποστηρίζει, ότι ο πελάτης του εξετάζει σοβαρά την πρόταση των «ερυθρόλευκων», η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ανέρχεται στα 5 εκ. δολάρια το χρόνο.



Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Post» ο 25χρονος βραχύσωμος γκαρντ των Νικς έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον Ολυμπιακό, γεγονός που επιιβεβαιώνει και ο ατζέντης του, Ερικ Γούντγουϊν: «Θα ακούσουμε με προσοχή όλες τις προτάσεις. Ακούσαμε για την ελληνική ομάδα. Ενδιαφέρονται πολύ για τον Νέιτ». Ο φετινός νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All-Star Game μπορεί να υπογράψει για ακόμη έναν χρόνο στους Νικς με απολαβές στα 2.8 εκ. δολ. και να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο πολλές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, αφού είναι restricted free agent. Η επιθυμία του «Cryptonate» σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα είναι να παραμείνει στο «Μεγάλο Μήλο», με τους Νεοϋορκέζους να θέλουν να αποφύγουν την υπογραφή ενός πολυετούς συμβολαίου μαζί του.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ-Tiger vs Crocodile

Οικος ανοχής με… οικολογικές ευαισθησίες




ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Δύσκολοι οι καιροί για όλους. Οι προσφορές και οι εκπτώσεις σε όλες τις επιχειρήσεις είναι σχεδόν επιβεβλημένες και αν γίνονται έξυπνα είναι και πετυχημένες. Ενας οίκος ανοχής στο Βεορλίνο λοιπόν...
κάνει έκπτωση σε όσους πάνε εκεί με.. ποδήλατο. Οσοι λοιπόν πήγαν στον οίκο χωρίς να γεμίσουν την ατμόσφαιρα με διοξείδιο του άνθρακα , έχουν έκπτωση 5 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για όσους χρησιμοποιούσουν τις αστικές συγκοινωνίες για να πάνε



ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕ 20ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ CHAMPION LEAGUE-ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!

Με 5 ευρώ ο Ιορντάκε!
Φαίνεται απίστευτο μα είναι αληθινό. Υπάρχουν μάλιστα και... πειστήρια για το γεγονός που δεν θα μπορούσε να γίνει πιστευτό από κανέναν. Τα Ρουμανικά ΜΜΕ έφεραν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του συμφωνητικού της μεταγραφής του Ιορντάκε στην ΑΕΚ. Κι όοως αναφέρουν, η... χρυσή τομή για να επέλθει η συμφωνία μεταξύ της ελληνικής ομάδας και της Παντούρι βρέθηκε στα... 5 ευρώ! Όχι εκατομμύρια ευρώ, ούτε χιλιάδες. Στα 5 (ολογράφως... πέντε) ευρώ!


Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται ότι έγινε για να μην καρπωθεί το ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούται η Ντιναμό Βουκουρεστίου. Η μεταγραφή με το χαμηλότερο κόστος φαίνεται ότι είναι αυτή του Ιορντάκε στην ΑΕΚ από την Παντούρι καθώς στοίχισε μόλις... πέντε ευρώ στους «κιτρινόμαυρους» βάσει εγγράφων. Η Ρουμανική ιστοσελίδα gazeta sporturilor δημοσιεύει φωτογραφίες με το συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών και την τιμή των πέντε ευρώ.

Η πιο λογική εξήγηση φαίνεται ότι βρίσκεται στο γεγονός ότι η Ντιναμό Βουκουρεστίου δικαιούται ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων από την μεταγραφή αφού κατέχει ποσοστό από τα δικαιώματα του. Για αυτό τον λόγο η συμφωνία έκλεισε στα πέντε ευρώ και κατά πάσα πιθανότητα οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν διαφορετική συμφωνία με τους ιθύνοντες της Παντούρι. ώστε να ...παρακάμψουν τις οικονομικές αξιώσεις της Ντιναμό.

Ωστόσο σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Παντούρι Μαρίν Κοντέσκου συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι ο παίκτης ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Παντούρι και ισχυρίζεται ότι η λύση ενδεχομένως να βρεθεί στα δικαστήρια.
Άγγελος Σκλαβουνάκης http://www.gazzetta.gr

Ενδεχόμενο παράτασης των θερινών διακοπών για τα σχολεία μέχρι την προμήθεια εμβολίων για τη «νόσο των χοίρων»;

newsblog
Το ενδεχόμενο παράτασης των σχολικών διακοπών φέρεται να εξετάζει το υπουργείο Παιδείας, μέχρι και την προμήθεια της πρώτης δόσης εμβολίων για τη «νόσο των χοίρων». Μέσα στα μέτρα για την αντιμετώπιση της «νέας γρίπης Α» που είχε ανακοινώσει το υπουργείο Υγείας, στην πρόσφατη συνέντευξη του Δ.Αβραμόπουλου, ήταν και η προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολείων και μεγάλων επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι 8 εκατ. δόσεις του εμβολίου θα παραληφθούν από το Σεπτέμβριο μέχρι και το Δεκέμβριο, υπό την προϋπόθεση ότι οι κλινικές δοκιμές θα έχουν ολοκληρωθεί εγκαίρως. Η παραγγελία έχει γίνει σε τρεις εταιρείες που παρασκευάζουν το εμβόλιο.

Σαν Σήμερα: 15/07/2009

1606: Γεννιέται o μεγάλος φλαμανδός ζωγράφος Ρέμπραντ Χάρμενσζουν φαν Ράιν, γνωστότερος ως Ρέμπραντ.

1881: Σκοτώνεται σε ενέδρα από τον σερίφη Πατ Γκάρετ ο παράνομος της Αγρίας Δύσης, Γουίλιαμ «Billy the Kid» Μπόνεϊ.

1889: Πεθαίνει στην Αλεξάνδρεια ο εθνικός ευεργέτης Γεώργιος Αβέρωφ.

1916: Ιδρύεται στο Σιάτλ από τον 35χρονο Γουίλιαμ Μπόινγκ με μετοχικό κεφάλαιο 100.000 δολαρίων, η Pacific Aero Products, που θα γράψει την ιστορία της αεροναυπηγικής. Χρόνια αργότερα θα μετονομασθεί σε Boeing.

1945: Γεννιέται ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής.

1956: Γεννιέται ο Ίαν Κέρτις, η φωνή των Joy Division.

1965: Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος εξαναγκάζει σε παραίτηση τον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου. Ξεσπούν τα «Ιουλιανά».

1974: Ξεσπά στην Κύπρο το αιματηρό πραξικόπημα της αθηναϊκής χούντας κατά του προέδρου Μακαρίου. Ο αρχιεπίσκοπος διαφεύγει, ενώ η χούντα διορίζει νέο «πρόεδρο» τον Νίκο Σαμψών.

1997: Δολοφονείται στο Μαϊάμι ο ιταλός μετρ της υψηλής ραπτικής Τζιάνι Βερσάτσε.

Αυξημένα έως και 30% τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου...


Aπό το http://www.asfalisinet.gr/
.
Βαθιά το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλουν οι καταναλωτές, που ανανεώνουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ή πρωτοασφαλίζουν τα αυτοκίνητα τους, καθώς με την εφαρμογή των νέων κατώτατων υποχρεωτικών ορίων αστικής ευθύνης οι εταιρίες έχουν αναπροσαρμόσει τα τιμολόγια τους και ήδη οι αυξήσεις στα ετήσια συμβόλαια φθάνουν το 30% και στα εξαμηνιαία το 10-15%.
Οι μεγαλύτερες αυξήσεις σημειώνονται στις εταιρίες που είχαν χαμηλά ή μειωμένα ασφάλιστρα και τώρα κάτω από την εφαρμογή των νέων ορίων υποχρεωτικής ασφάλισης αστικής ευθύνης, αλλά και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στα αποθεματικά τους ,αναγκάζονται να αυξήσουν σημαντικά.
Πιο μετριασμένες είναι οι αυξήσεις που γίνονται στις...
εταιρίες που θεωρούνται και οι μεγάλοι παίκτες της αγοράς που και με το παλαιό καθεστώς υποχρεωτικής ασφαλιστικής κάλυψης είχαν σχετικά υψηλότερη τιμολόγηση, δηλαδή το πραγματικό ασφάλιστρο όπως υποστηρίζουν στελέχη τους.
Τη ίδια στιγμή οι καταναλωτές συνεχίζουν να είναι «εγκλωβισμένοι» καθώς πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον δύο με τρείς μήνες ακόμη ώστε να γνωρίζουν την πραγματική θέση των ασφαλιστικών εταιριών από πλευράς φερεγγυότητας, μετά την προσφυγή αρκετών (γύρω στις 15) στην εφαρμογή ρύθμισης για τμηματική καταβολή των ανοιγμάτων που παρουσιάζουν στα αποθεματικά τους για το 2008
Κι αυτό γιατί όσες από αυτές δεν ανταποκριθούν ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων τσουχτερά πρόστιμα, ενώ είναι ανοικτό και το ενδεχόμενο να υπάρξουν και ομαδικά λουκέτα.
Στο μεταξύ μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των εταιριών και της Επιτροπής Εποπτείας της Ιδιωτικής Ασφάλισης . Συγκεκριμένα οι μεγάλοι πολυεθνικοί παίχτες κατηγορούν την αρχή ότι δεν διαχώρισε τις εταιρίες που έχουν προσφύγει σε ρυθμίσεις των ανοιγμάτων στα αποθεματικά τους, από αυτές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις φερεγγυότητας. Από την άλλη πλευρά οι εταιρίες που είχαν οικονομικά ανοίγματα δείχνουν ικανοποιημένες γιατί δεν διαχωρίστηκαν από τις υπόλοιπες, κάτι που θα είχε άμεσες επιπτώσεις στα οικονομικά τους από απώλειες στα χαρτοφυλάκιά τους ,καθώς αρκετοί ασφαλισμένοι τους θα διάλεγαν πιο σίγουρες εταιρίες.
Τώρα μένει ,επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς, να αποδειχθεί σύντομα αν οι χειρισμοί της Εποπτικής Αρχής αλλά οι πολιτικές παρεμβάσεις που υπήρξαν ήταν υπέρ της αγοράς ή σε βάρος των ασφαλισμένων και του υγιούς ανταγωνισμού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται από συγκεκριμένα, ευτυχώς λίγα , M.M.E. μια προσπάθεια γενικότερης απαξίωσης του Ολυμπιακού.

Στη προσπάθεια αυτή χρησιμοποιούνται, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, η επικείμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, αλλά και η υπό εξέλιξη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας.

Για τη μεν αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, με έκπληξη ακούμε και διαβάζουμε δημοσιογράφους του αθλητικού χώρου οι οποίοι ως έγκριτοι οικονομικοί αναλυτές, σχεδόν καθημερινά, τροφοδοτούν τους φιλάθλους μας με δήθεν στοιχεία και πληροφορίες τα οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζουν την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σχεδόν υπό διάλυση.

Στο δε τομέα των μεταγραφών παρουσιάζουν καθημερινά πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι φέρονται να εντάσσονται στον Ολυμπιακό με προφανή σκοπό την απαξίωση των υπαρχόντων αλλά και ενδεχομένως ορισμένων από τα νέα μας αποκτήματα.

Τελευταίο παράδειγμα η «πληροφορία» ότι ο ποδοσφαιριστής Μοριέντες βρίσκεται σε προχωρημένες μάλιστα επαφές με τη διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Επειδή η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενδιαφέρεται για την υπεύθυνη και σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της, είναι πλέον υποχρεωμένη να καταγγείλει τις συγκεκριμένες ενέργειες αυτών των δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε. , καθώς είμαστε βέβαιοι ότι οι ενέργειες τους δε μπορούν να θεωρηθούν ως ανθρώπινο λάθος, αλλά αποσκοπούν στο να κάνουν ζημιά στην ομάδα.