Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕ 20ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ CHAMPION LEAGUE-ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!

Με 5 ευρώ ο Ιορντάκε!
Φαίνεται απίστευτο μα είναι αληθινό. Υπάρχουν μάλιστα και... πειστήρια για το γεγονός που δεν θα μπορούσε να γίνει πιστευτό από κανέναν. Τα Ρουμανικά ΜΜΕ έφεραν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του συμφωνητικού της μεταγραφής του Ιορντάκε στην ΑΕΚ. Κι όοως αναφέρουν, η... χρυσή τομή για να επέλθει η συμφωνία μεταξύ της ελληνικής ομάδας και της Παντούρι βρέθηκε στα... 5 ευρώ! Όχι εκατομμύρια ευρώ, ούτε χιλιάδες. Στα 5 (ολογράφως... πέντε) ευρώ!


Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται ότι έγινε για να μην καρπωθεί το ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούται η Ντιναμό Βουκουρεστίου. Η μεταγραφή με το χαμηλότερο κόστος φαίνεται ότι είναι αυτή του Ιορντάκε στην ΑΕΚ από την Παντούρι καθώς στοίχισε μόλις... πέντε ευρώ στους «κιτρινόμαυρους» βάσει εγγράφων. Η Ρουμανική ιστοσελίδα gazeta sporturilor δημοσιεύει φωτογραφίες με το συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών και την τιμή των πέντε ευρώ.

Η πιο λογική εξήγηση φαίνεται ότι βρίσκεται στο γεγονός ότι η Ντιναμό Βουκουρεστίου δικαιούται ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων από την μεταγραφή αφού κατέχει ποσοστό από τα δικαιώματα του. Για αυτό τον λόγο η συμφωνία έκλεισε στα πέντε ευρώ και κατά πάσα πιθανότητα οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν διαφορετική συμφωνία με τους ιθύνοντες της Παντούρι. ώστε να ...παρακάμψουν τις οικονομικές αξιώσεις της Ντιναμό.

Ωστόσο σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Παντούρι Μαρίν Κοντέσκου συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι ο παίκτης ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Παντούρι και ισχυρίζεται ότι η λύση ενδεχομένως να βρεθεί στα δικαστήρια.
Άγγελος Σκλαβουνάκης http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου