Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ......



Είναι εμφανές πώς όλους τους δημοσιογράφους τους έχει πάει "να" από το φόβο τους μετά από την προκήρυξη του "ΣΕΧΤΑ"....

Οι αλλαγές στα δελτία ειδήσεων έχουν ξεκινήσει...όπως βλέπετε!

Ο μόνος εννοείται που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα,δεν είναι άλλος παρά ο Νίκος Ευαγγελάτος..
..αφού εδώ και καιρό καθημερινά πλέον έχει αποκτήσει επάξια τον χαρακτηρισμό του "τρομοκράτη του Έλληνα πολίτη"!!
hakis-hakis

ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ BLOGS

http://paratiritirio-blogs.blogspot.com/

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ




Μετά από 5 μήνες σε μια φυλακή της Μπανγκόκ ελευθερώθηκε ο Ελληνοαυστραλός συγγραφεας Χάρης Νικολαΐδης,μετά από χάρη που του έδωσε ο βασιλιάς της Ταϊλανδης,αποτέλεσμα της έντονης πίεσης από την Καμπέρρα.Ο Νικολαιδης καταδικάστηκε σε τρία έτη,εξαιτίας ενός βιβλίου που είχε γράψει το 2005 και κατηγορούσε την μοναρχία και το ιδιο τον βασιλιά.Ο δικηγόρος του, Mark Dean, είπε ότι η προηγούμενη ταϊλανδική κυβέρνηση είχε φυλακίσει τον Νικολαίδη για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα της αδιαλλαξίας στη διαφωνία, στο ύψος της πολιτικής ανησυχίας στην Μπανγκόκ. Ο πατέρας Σωκρατης του Νικολαίδη δήλωσε οτι ήταν ένας <ζωντανός-νεκρός>για την οικογένειά του.Το περίεργο ήταν οτι τυπώθηκαν μόνο 50 βιβλία απο το μυθιστορημά του,και πουλήθηκαν μόνο 6-7 από αυτά.Η Ταϊλάνδη έχει μερικούς από τους πιό αυστηρούς νόμους στον κόσμο που προστατεύει το σεβαστό βασιλιά Bhumibol Adulyadej και την οικογένειά του από την προσβολή, αλλά ομάδες ελευθερίας έχουν κατηγορήσει τις αρχές για την κατάχρηση του νόμου για να καταστείλουν όποιον διαφωνεί.Οι ταϊλανδικές αρχές έχουν απαγορεύσει σχεδόν 4.000 ιστοχώρους στους τελευταίους μήνες για σύμφωνα με τους ισχυρισμούς να προσβάλουν τη μοναρχία.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ


Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά

Στις 20:30, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, πόλεις και χωριά σε ολόκληρο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα - την Ώρα της Γης- στέλνοντας ένα ισχυρό παγκόσμιο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε περισσότερες από 1000 πόλεις του πλανήτη αναμένεται να συμμετάσχουν στη φετινή «Ώρα της Γης». Με αυτόν τον τρόπο θα σταλεί ένα μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου, λίγους μήνες πριν την Παγκόσμια Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη το 2009, ότι απαιτούμε τη δέσμευσή τους για δράσεις που θα μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, προς όφελος του πλανήτη.

Στην Ελλάδα η παγκόσμια αυτή πρωτοβουλία του WWF διοργανώνεται σε συνεργασία με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τον RED 96,3 και την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Μνημεία που αποτελούν παγκόσμια σύμβολα όπως ο Παρθενώνας και ο ιερός βράχος της Ακρόπολης, αλλά και εθνικά τοπόσημα, όπως το κτίριο του ελληνικού Κοινοβουλίου και ο λόφος του Λυκαβηττού στην Αθήνα, ο Λευκός Πύργος και η Καμάρα στη Θεσσαλονίκη και δεκάδες άλλα ιστορικά κτίρια και τοποθεσίες θα σκοτεινιάσουν, και θα στείλουν ένα ισχυρό συμβολικό μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 35 δήμοι από όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς.

Οι Ελληνικές πόλεις έρχονται να προστεθούν σε ένα διαρκώς αυξανόμενο κατάλογο πόλεων (μέχρι στιγμής 538), μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Πεκίνο, το Μπουένος Άιρες, η Κωνσταντινούπολη, η Μόσχα και το Παρίσι.

«Αν όλοι σκοτεινιάσουμε τα σπίτια και τα δημόσια κτίρια για αυτή τη μια ώρα, θα έχουμε δώσει ένα συμβολικό, αλλά ξεκάθαρο μήνυμα για την ανάγκη άμεσης πολιτικής και προσωπικής δράσης κατά της κλιματικής αλλαγής. Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF μας καλεί όλους να ενωθούμε στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής, απλά και μόνο σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα!», δηλώνει ο Δημήτρης Καραβέλλας, Διευθυντής του WWF Ελλάς.

Ήδη, μέσα από το εκτεταμένο διεθνές δίκτυο του WWF, η Ώρα της Γης 2009 διοργανώνεται σε περισσότερες από 70 χώρες και ο αριθμός αυτός μεγαλώνει καθημερινά. Κάθε πολίτης που δηλώνει επίσημα συμμετοχή στην Ώρα της Γης του WWF, στέλνει το μήνυμα ότι συμμετέχει τον αγώνα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής! Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.earthhour.org/greece.

TO ΠΑΡΑΔΟΞΟ



ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
ΤΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ?
ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΛΥΘΗΚΕ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στην Εύβοια
.
Aπό το ΕΥΒΟΙΑ NEWS
.
Πρώτο θέμα στον τοπικό Tύπο σήμερα είναι η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών σε επαρχιακή πόλη της Εύβοιας. Όλα ξεκίνησαν από ένα τροχαίο μεταξύ ενός Αλβανού και μίας Ελληνίδας. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ήρθαν ενισχύσεις και έτσι πλακώθηκαν στο ξύλο κοντά στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο η συνέχεια δόθηκε 5 ώρες αργότερα όταν...
έξω από το σπίτι του Αλβανού πάρκαρε ένα άσπρο αυτοκίνητο με πέντε κουκουλοφόρους, δύο από τους οποίους κρατούσαν όπλα και έριξαν πυρ κατά ριπάς. Όσοι έβλεπαν αυτό το περιστατικό ταμπουρώθηκαν στα σπίτια τους για να γλυτώσουν από τα σκάγια.
Να πούμε ότι είχαμε και υλικές ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ άτυχος ήταν ένας Αλβανός που βγαίνοντας από το αυτοκίνητο του τραυματίστηκε από τα σκάγια και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
ΑΠΟ PRESS-GR

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ενας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ.
- Πώς αισθάνεστε;
- Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη με την
οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει
παιδί.
Ο γιατρός τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός.
- Να σας πω μια ιστορία... Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς
έφευγε αφηρημένος από το σπίτι του μια μέρα, αντί να πάρει το όπλο
του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο
δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την
ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα ....
πέφτει κάτω νεκρή! Τέζα.
- Αποκλείεται, φωνάζει ο παππούς, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε!
- Α γεια σου !!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ


«Είμαι ευτυχισμένος, ζαλισμένος και δεν το πιστεύω ακόμα πως είμαι ελεύθερος και πίσω στη Μελβούρνη».
Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του ομογενή συγγραφέα Χάρη Νικολαΐδη μετά την απελευθέρωσή του και την επιστροφή του στη Μελβούρνη. Ο Χάρης Νικολαΐδης αφέθηκε ελεύθερος...

ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.!!!!ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΑ