Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΙΛΑΝΕ-ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΑΚΑ

Η Μακεδονία...η μαμά...ο Μισούνοφ...ο Ράμπο...



ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ

Καλή και χρυσή η εκμετάλλευση του κάθε νόμου, οδηγίας ή κανονισμού που συμπεριλαμβάνει τη χρησιμοποίηση των Σκοπιανών ως κοινοτικών, αλλά λίγη προσοχή από την ΚΑΕ Άρης, δε θα έβλαπτε. Άνοιξε τη φάμπρικα στα Σκόπια με τα διαβατήρια, τουλάχιστον ας μην προκαλούνε οι παίκτες του ιστορικού Άρη σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως είναι το Εθνικό θέμα της ονομασίας της Δημοκρατίας των Σκοπίων. Και για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχει και προηγούμενο με τη μητέρα του Μισούνοφ ο οποίος έπαιζε ως Έλληνας στον Άρη και αυτή προπαγάνδιζε τη …Μακεδονία, από το ραδιόφωνο των Σκοπίων. Όπως επίσης υπάρχει και το προηγούμενο στο οπαδικό έντυπο της ομάδας, όπου δημοσιεύτηκε χάρτης με τα Σκόπια να ονομάζονται …Μακεδονία. Να μην ξύνουμε πληγές αλλά να μην ανοίγουμε κι άλλες.Αθλητική Μακεδονίας Θράκης

Σχόλιο:

Τον Μισούνοφ τον κάναμε και Έλληνα.
Έτσι είμαστε εμείς γαλαντόμοι δηλαδή ηλίθιοι.
Τoν έπιασαν πρίν από χρόνια με πλαστές πιστωτικές να έχει
γδύσει τα μαγαζιά και τον έριξαν στα μαλακά.
Γιατί;
Επειδή ήταν ψηλός ή επειδή... αγαπούσε την Χώρα μας;
Τώρα τον πιάσανε με οπλοστάσιο τύπου Ράμπο.
Να χαιρόμαστε τους κατ΄απονομή Έλληνες συμπατριώτες μας.

Αθηναίος

ΣΧΟΛΙΟ*
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΤΡΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ,ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


North Korea Nuclear Test - The most popular videos are here
Other videos

Η αλβανική απειλή στην Ελλάδα



Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι κρατικές υπηρεσίες στην Αθήνα καθώς ερευνούν στοιχεία για την ύπαρξη "πυρήνων" του αποκαλούμενου Αλβανικού απελευθερωτικού στρατού, γνωστού ως UCC, στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη οργανωμένων ομάδων Αλβανών οι οποίοι, αφού κρίνουν ποιος είναι ο κατάλληλος χρόνος, θα προβούν σε ανθελληνικές ενέργειες, όπως βομβιστικές επιθέσεις. Οι προθέσεις αλλά και οι κινήσεις των Αλβανών είναι σε γνώση της ΕΥΠ, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την εξάρθρωση αυτών των πυρήνων. Στόχος των Αλβανών είναι η δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης στην περιοχή, με παράλληλη δημιουργία θέματος "Τσαμουριάς" σε ευρωπαϊκό πολιτικό επίπεδο. Η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα έχει λίστες ονομάτων, όσων εγκληματιών πολέμου έφυγαν από την Ήπειρο καθώς και συγγενών τους, στους οποίους απαγορεύουν την είσοδο στην Ελλάδα.
Πολλοί όμως από αυτούς βγάζουν διαβατήρια και ταυτότητες με ψεύτικα ονόματα και προσπαθούν να πάρουν βίζα για να έρθουν στη χώρα μας. Οι πυρήνες αυτοί αλλάζουν συχνά πρόσωπα, έτσι ώστε η παρουσία τους στην περιοχή να μην προκαλέσει υποψίες στις Ελληνικές Αρχές. Μάλιστα αρκετοί πυρήνες έχουν επικεφαλής πρώην πράκτορες της Αλβανικής μυστικής υπηρεσίας Σαλί Μπερίσα.
Σε επαγρύπνηση βρίσκεται όμως η υπηρεσία και στην Αθήνα όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός Αλβανών, μέσα στους οποίους υπάρχουν και δεκάδες μέλη του UCC oι οποίοι χρηματοδοτούνται από Κοσσοβάρους και Αλβανούς μετανάστες της Αμερικής, του Καναδά και της Ελβετίας και στόχο έχουν τη δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης. Εξάλλου δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς τις δηλώσεις του Αλή Αχμέτι, πρώην ηγετικού στελέχους του UCC σε ραδιόφωνο της Αυστραλίας, σύμφωνα με τις οποίες «ήρθε η ώρα οι Τσάμηδες να γυρίσουν στην πατρίδα τους καθώς τα αλβανικά σύνορα με την Ελλάδα είναι στην Πρέβεζα».
Τις δηλώσεις αυτές 3 μέρες μετά και αφού αντέδρασαν οι ομογενείς μας στην Αυστραλία ο Αχμέτι τις πήρε πίσω κάνοντας λόγο για λάθος των δημοσιογράφων, χωρίς φυσικά να γίνει πιστευτός από πουθενά.
«Με βάση τη νωθρότητα και τη χαλαρότητα των ελληνικών υπηρεσιών όλα μπορούν να συμβούν. Και ειδικά στην Πρεσβεία μας στα Τίρανα είναι σίγουρο πως πολλοί «Τσάμηδες» και απόγονοί τους πηγαίνουν για βίζα προκειμένου να μπουν στη χώρα μας.
«Το Υπουργείο Εξωτερικών γνωρίζει και παρακολουθεί μόνο όσα συμβαίνουν εκτός των συνόρων μας. Για την Αλβανία ξέρουμε τα ψηφίσματα του κοινοβουλίου και διαφόρων επιτροπών και συλλόγων που ασχολούνται με το υποτιθέμενο θέμα της «Τσαμουριάς». Τους έχουμε ζητήσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για ο θέμα αυτό καθώς μπορεί να επηρεάσει τις διμερείς μας σχέσεις. Για την Ελλάδα θέμα Τσάμηδων δεν υπάρχει καθώς λύθηκε οριστικά μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».
Ιδιαίτερα κινητικοί είναι στο θέμα της «Τσαμουριάς» είναι και οι Αλβανοί της Αμερικής και της Ελβετίας. Αν επισκεφθεί κάποιος την ιστοσελίδα που έχουν δημιουργήσει στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση
ww.aacl.com θα μπορέσει να διαβάσει τις ανθελληνικές κορώνες καθώς και να δει χάρτες της «μεγάλης Αλβανίας» που περιέχουν τα Γιάννενα, τη Θεσπρωτία, την Πρέβεζα και την Άρτα.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ένα δημοσίευμα του περιοδικού ΑΠΟΡΡΗΤΟ, σύμφωνα με το οποίο ο συντάκτης του κάνει λόγο για παραχωρήσεις της χώρας μας έναντι της Αλβανίας. Ειδικότερα τονίζει πως: «η άρση του εμπόλεμου με την Ελλάδα είναι το πρώτο βήμα ενός καλά μελετημένου σχεδίου της Αλβανικής κυβέρνησης για να ξεκινήσει τη διαδικασία διεκδικήσεων επί των ελληνικών εδαφών της Ηπείρου με κεντρικό θέμα την αποκατάσταση των Τσάμηδων.ΠΗΓΗ

Γρεβενά: Η είσοδος των Ελλήνων καταγράφεται


Οι αλλοδαποί εξαιρούνται!!!

Είσαι Έλληνας; Τυχαίνει να είσαι και νομοταγής πολίτης; Μήπως προτιμάς να κάνεις τις διακοπές σου μακριά από τη Μύκονο και τα άλλα τουριστικά θέρετρα της χώρας, επειδή προτιμάς να στηρίξεις τον τουρισμό της βόρειας Ελλάδας; Τυχαίνει να είσαι τόσο νομιμόφρονας που πιστεύεις πως η επιτυχής αστυνόμευση της χώρας είναι προς όφελός σου;
Αν ναι, τότε κάνεις ένα τραγικό λάθος, επειδή τυχαίνει να μην σκέφτεσαι πως βρίσκεσαι στην Ελλάδα και έχεις την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε ένα κράτος που τιμά τους πολίτες του. Από τη στιγμή που ζεις στην χώρα ετούτη που την λένε Ελλάδα, έχεις να ζήσεις, αλλά κυρίως έχεις να δεινοπαθήσεις για πολλά. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ότι είσαι ένας απλός πολίτης.
Να θυμάσαι πως καταγράφεσαι επειδή είσαι απλός πολίτης. Αν ήσουν υπουργός, βουλευτής, πολιτευτής, νομάρχης, δήμαρχος, κοινοτάρχης βρε αδερφέ, τότε αυτή η χώρα που λέγεται Ελλάδα θα σε τιμούσε δεόντως, ίσως και υπέρ του δέοντος… Τυχαίνει να είσαι όμως Έλληνας σκληρά φορολογούμενος πολίτης; Δεν είσαι Βούλγαρος, Ρουμάνος, Σκοπιανός, ούτε καν Αλβανός ή Τούρκος;... Κι επειδή δεν είσαι ούτε ένας άγνωστος αλλοδαπός που βολτάρει στη βόρεια Ελλάδα, τότε γίνεσαι στόχος του συστήματος, στόχος ανεγκέφαλων και καταγράφεσαι επειδή κυκλοφορείς στη χώρα σου!!!
Η ιστορία που ακολουθεί, είναι πέρα ως πέρα αληθινή και μάλλον θα τρομάξει τους έντιμους Έλληνες πολίτες, που θα αναρωτηθούν κατά πόσο ελεύθεροι είναι τελικά…
«Οδηγούσα πάνω στην Εγνατία, με τουριστικό προορισμό κάποια γωνιά της Βόρειας Ελλάδας, κάπου στην Ήπειρο, όταν διαπίστωσα πως έπρεπε να εφοδιαστώ με καύσιμα. Βλέπετε, η Εγνατία έχει τελειώσει (άλλο ένα τεράστιο ψέμα του κυρίου Σουφλιά, το οποίο πολύ εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κανείς αν την «περπατήσει» από τα Γρεβενά έως τα Γιάννενα, για να δει πόσο τελείωσε και τι ακριβώς έχει τελειώσει…), αλλά δεν θα βρείτε ΠΟΥΘΕΝΑ κάποιο πρατήριο υγρών καυσίμων. Προφανώς ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός κύριος Σουφλιάς, επειδή δεν οδηγεί ο ίδιος αλλά περιφέρεται στην Ελλάδα με ελικόπτερα, δεν έχει πληροφορηθεί πως τα αυτοκίνητα χρειάζονται καύσιμα και αναλόγως της δεξαμενής καυσίμων (ντεπόζιτο) που διαθέτουν, απαιτείται και ανεφοδιασμός… Έτσι, για να ανεφοδιαστείς με καύσιμα απαραίτητο είναι να βγεις από την πορεία σου, να εγκαταλείψεις την ασφάλεια της Εγνατίας και να «γευτείς» τι σημαίνει Ελλάδα…!
Έχοντας μία σειρά από επιλογές, αποφάσισα να ανεφοδιαστώ στα Γρεβενά. Μία ακόμη παρατημένη πόλη της βόρειας Ελλάδας… Προτίμησα να αφήσω τα 50 ευρώ σε έναν τόπο που έχει τεράστια ανάγκη από χρήματα… καλώς ή κακώς (αποδείχθηκε κακώς…) η απόφασή μου με έστειλε στην είσοδο της πόλης, όπου είδα και ένα «μπλόκο» της αστυνομίας. Την στιγμή που πήρα απόφαση να σταματήσω για να ρωτήσω που υπάρχει κάποιο βενζινάδικο, το «όργανο» βγήκε στον δρόμο και σήκωσε το χέρι του κάνοντάς μου σινιάλο να σταματήσω, όπως και φυσικά έκανα, αφού και ευυπόληπτος πολίτης είμαι και δεν μετέφερα λαθρομετανάστες, ούτε Βουλγάρες ήΑλβανίδες, δεν είχα κανένα παράξενο φορτίο με «άσπρη σκόνη» ή με παράξενα φύλλα καπνού, ούτε καταζητούμενος φυσικά ήμουν, αλλά και ούτε έκανα περίεργες βόλτες μετά της «νεαρής φιλενάδος»…
Αφού ολοκληρώθηκε ο τροχονομικός έλεγχος (δεν ήταν άνδρες της Τροχαίας, αλλά η «Ειδική Μονάδα της Αστυνομίας» που δεν μου έδειξε κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την «ταυτότητά» τους), ζητήθηκε η ταυτότητα της συνοδηγού, δηλαδή της συζύγου μου, που πολύ ευχαρίστως τους παρέδωσα ιδιοχείρως. Αφού διάβασαν την ταυτότητα, τα «όργανα» συζήτησαν μεταξύ τους και άρχισαν να κοιτάζουν παράξενα προς εμένα και τη σύζυγό μου και ο ένας από αυτούς έβγαλε ένα «τετράδιο» και άρχισε να γράφει εκεί μέσα στοιχεία που έπαιρνε από τα έγγραφα που τους είχαμε παραδώσει. Ένας αστυνομικός πλησίασε, ενώ ένας άλλος πήγε από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και κοίταζε περίεργα… Το «όργανο» που πλησίασε, ρώτησε ευθέως: «η κυρία τι σας είναι;» Δεν γνωρίζω εάν είμαστε ως πολίτες υποχρεωμένοι να λέμε στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ποιος κάθεται δίπλα μας στο αυτοκίνητό μας!!! Του απάντησα, φυσιολογικά, «η σύζυγός μου» και απομακρύνθηκε, μεταφέροντας την «είδηση» και στους υπόλοιπους.
Στη συνέχεια υπήρξε μία σύσκεψη η οποία διακόπηκε από ένα «σήμα» που ήρθε στο περιπολικό και άρχισαν τα «όργανα» να κινούνται νευρικά. «Φεύγουμε» είπε ο επικεφαλής (έτσι τουλάχιστον φαινόταν) και ένας εκ των «οργάνων» μου επέστρεψε όλα τα έγγραφα που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν στα χέρια τους (δύο ταυτότητες, άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, κάρτα καυσαερίων, κάρτα ΚΤΕΟ) και έφυγαν χωρίς εξηγήσεις…
Αυτό ήταν… έφυγαν, χωρίς να βιάζονται ιδιαίτερα κι εγώ με πολύ περίσκεψη (για το αν έπρεπε) πήγα στο πρώτο βενζινάδικο που βρήκα και εφοδιάστηκα σε καύσιμα…
Γιατί όμως κατέγραφε η αστυνομία τα προσωπικά μας στοιχεία, χωρίς μάλιστα να αιτιολογηθεί αυτή η ενέργεια;
Μπορεί κανείς να με διαβεβαιώσει πως ήταν όντως αστυνομικοί ή πρόκειται να βρεθώ προ δυσάρεστης εκπλήξεως όταν γυρίσω στο σπίτι μου;
Γιατί τα «όργανα» δεν έκαναν έλεγχο σε ένα αμάξι με πινακίδες Αλβανίας, σε ένα άλλο αμάξι με πινακίδες Σκοπίων και σε ένα τρίτο αμάξι με πινακίδες Βουλγαρίας, που πέρασαν όση ώρα μας κρατούσαν για να μας «ελέγξουν»; Αρκέστηκαν μόνο στο να σταματήσουν ένα αμάξι με πινακίδες Ρουμανίας και αφού τους έγινε επίδειξη των εγγράφων έδωσαν αμέσως άδεια για συνέχιση της πορείας του…
Ρωτάω, λοιπόν, ο μέχρι χθες καλοπροαίρετος πολίτης: Όλοι αυτοί που πέρασαν χωρίς έλεγχο, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας και εγώ με τη σύζυγό μου ήμασταν τόσο ύποπτοι που έπρεπε επί 20 συνεχή λεπτά να είμαστε σταματημένοι, καθυστερώντας μας από το ταξίδι μας;
Ρωτάω, τα σαΐνια «όργανα»: Οι ευυπόληπτοι Έλληνες πολίτες που έρχονται να αφήσουν τα χρήματά τους (λίγα ή πολλά, δεν έχει σημασία) στα Γρεβενά, γίνονται άμεσα στόχος σας και γιατί; Έχετε σκεφθεί σαν «όργανα» ότι όταν ολοκληρώνετε έναν έλεγχο ίσως θα έπρεπε να ενημερώνετε και για τους λόγους που σας «ανάγκασαν», ικανοποιώντας στο ελάχιστο κάποιο υποτυπώδες ειδος ελάχιστης ευγένειας και σεβασμού προς τον έλληνα πολίτη; Ή, μήπως, επειδή είστε αστυνομία δεν δίνετε λογαριασμό σε κανέναν;
Η είσοδος στα Γρεβενά, λοιπόν, καταγράφεται!!! Και δεν καταγράφεται η είσοδος αλλοδαπών, αλλά Ελλήνων πολιτών και δη ευνομούμενων…
Να χαίρεστε τα «όργανά» σας εκεί στα Γρεβενά. Φροντίζουν ώστε η πόλη σας να καταστεί τόπος αποφυγής… Να τους χαίρεστε λοιπόν επειδή φροντίζουν, να διώχνουν τους επισκέπτες, από την είσοδο της πόλης, πριν ακόμη μπουν στα Γρεβενά… Στα Γρεβενά καταρρίφθηκε ο μύθος της ελεύθερης διακίνησης των Ελλήνων πολιτών εντός της Ελληνικής Επικράτειας...
Κωνσταντίνος

Ομάδα ερευνητών κατάφερε να αναπαράγει γονίδιο που μπλοκάρει τον ιό του AIDS



Ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο της Γενεύης κατάφερε να αναπαράγει γονίδιο που βρίσκεται σε πίθηκο της Νότιας Αμερικής και μπορεί να μπλοκάρει τον ιό του AIDS, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργασιών τους που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της επιθεώρησης Journal of Clinical Investigation...

Η ανακάλυψη αυτή είναι πολύ πιθανό να ανοίξει το δρόμο για νέες θεραπείες κατά της νόσου, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Το 2004 αμερικανοί επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Κολούμπια ανακάλυψαν σε είδος πιθήκων το γονίδιο αυτό που παράγει μια πρωτεΐνη ανθεκτική στον ιό HIV.

Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου της Γενεύης κατάφεραν να αναπαράγουν με τεχνητούς τρόπους το συγκεκριμένο γονίδιο, μετά την ανακάλυψη ότι αντιστοιχεί με την σύντηξη δύο ανθρώπινων γονιδίων. Επίσης πέτυχαν να μεταφέρουν το νέο αυτό γονίδιο σε ανθρώπινα αιμοκύτταρα.

Όταν μεταμόσχευσαν το γονίδιο αυτό σε ποντίκια που παρουσιάζουν τα ίδια ανοσολογικά χαρακτηριστικά με τον άνθρωπο παρατήρησαν πως το γονίδιο είχε την ίδια αντίδραση κατά του ιού, όπως το γονίδιο που είχε ανακαλυφθεί το 2004.

"Το γονίδιο που βρήκαμε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια εναλλακτική λύση στις θεραπείες κατά του AIDS, τις οποίες πολλοί ασθενείς δεν αντέχουν", τόνισε ο καθηγητής Τζέρεμι Λιούμπαν, επικεφαλής της ελβετικής ομάδας.

"Μπορεί να λειτουργήσει ως θεραπευτικό γονίδιο εναντίον του ιού HIV και να μεταμοσχευτεί στους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον ιό αυτό", διευκρίνισε ο καθηγητής.

Ο καθηγητής Λιούμπαν, που ήταν επικεφαλής της αμερικανικής ομάδας η οποία ανακάλυψε το γονίδιο, τόνισε πως οι έρευνες θα συνεχιστούν για να εντοπιστεί το πως το γονίδιο αυτό μπλοκάρει τον ιό του AIDS.

ΠΗΓΗ


Υπάρχει ζωή *πριν* τον θάνατο??

Νέες επιστημονικές μελέτες έχουν ανακαλύψει επιτέλους τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις την ζωή σου κόλαση. Ναι, τώρα μπορείς κι εσύ να να καταστρέψεις τα πάντα και τους πάντες γύρω σου και να αγγίξεις τον απόλυτο σκοπό: να μισήσεις θανάσιμα τον εαυτό σου.

Τί πρέπει να κάνεις για να καταστρέψεις κάθε όμορφο στη ζωή;;

1. Καταρχήν, θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να ευχαριστείς τους άλλους, κυρίως δείχνοντας έναν ψεύτικο εαυτό φτιαγμένο στα μέτρα των άλλων. Πρέπει να μάθεις καλά ποιοι είναι οι άλλοι και ποιες είναι οι ανάγκες τους. Γνώθι σ'αυτούς!

2. Θα κάνεις μια λίστα με όλα τα αρνητικά σου σημεία και θα τα διαβάζεις καθημερινά. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτησε βοήθεια από τους εχθρούς σου.Αυτό θα βοηθήσει να διαπιστώσεις πόσο αλήθεια άχρηστος-η είσαι. Κράτα τους εχθρούς σου κοντά!!

3. Κοίτα στον καθρέφτη καθημερινά και παρατήρησε προσεχτικά τις ατέλειες σου. Βρες όσες μπορείς περισσότερες. Μην αφήνεις καμία. Ακόμη και η παραμικρή ατέλεια μπορεί να συμβάλλει.

4. Κάνε μόνο ότι πρέπει και ποτέ ότι θέλεις.

5. Μην αφήνεις τα αρνητικά πράγματα στη ζωή σου να καλυτερεύουν με το χρόνο. Θα πρέπει να φροντίζεις να διαιωνίζεις τα προβλήματα σου.

6. Αν κάποια στιγμή νιώσεις καλά, θυμήσου ότι αρνητική εμπειρία έχεις ζήσει. Πόσες φορές απέτυχες, πόσες έγινες ρεζίλι κλπ.

7. Αν νιώσεις ένα χαμόγελο να σκάει στο πρόσωπό σου, δώσε μια σφαλιάρα στον εαυτό σου αμέσως. Εδώ η αμεσότητα είναι σημαντική. Αν αφήσεις χρόνο να περάσει, θα έχεις ήδη απολαύσει μια καλή στιγμή. Θέλει προσοχή και γρήγορα αντανακλαστικά.

8. Κράτα ημερολόγιο με όλες τις ατυχίες σου. Ειδικά αν είσαι ξεχασιάρης. Αν είσαι ξεχασιάρης, θυμήσου να το σημειώσεις στη λίστα με τα αρνητικά σου.

9. Εξασκήσου στην αδιαφορία, την απάθεια για το παρόν και το μέλλον και ζήσε στα άσχημα συμβάντα του παρελθόντος.

10. Απέκτησε και ακολούθησε κάποιες μικρές συνήθειες, όπως, να τρως ανθυγιεινά, να κάθεσαι, να οδηγάς απερίσκεπτα, ξόδεψε λεφτά που δεν έχεις και δανείσου (αυτό θα βοηθήσει να κάνεις κι άλλους εχθρούς που θα σε κυνηγάνε), περπάτα τις νύχτες σε σκοτεινά σοκάκια κακόφημων περιοχών (αν είσαι τυχερός, θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σου στερήσει τη ζωή επιτόπου).



Και μια συμβουλή για τους φίλους μας που είναι ακόμα σπερματοζωάρια: Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να μην γεννηθείς καν. Προσπάθησε να γίνεις έκτρωση, να αποβληθείς το συντομότερο δυνατόν.


Από rhynehall

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΑΔΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ





Η Mossad απήγαγε το Artic Sea

Νέα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν σταδιακά την περασμένη εβδομάδα για την υπόθεση του πλοίου «Arctic Sea», ξεδιπλώνοντας μια ιστορία που όλο και περισσότερο θυμίζει σενάριο κατασκοπευτικής b-movie:Δεν έπεσε θύμα πειρατείας στη Βόρεια Θάλασσα (!), όπως επιμένει η Μόσχα, το ρωσικής πλοιοκτησίας και με σημαία Μάλτας 4.000 τόνων εμπορικό πλοίο. Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Sunday Times», κατελήφθη από ενόπλους στρατολογημένους από την ισραηλινή Μοσάντ, επειδή μετέφερε ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300, με τελικό αποδέκτη το Ιράν. Και, ιδού η αιτία που, από την ανακατάληψη του πλοίου από το ρωσικό ναυτικό και τη σύλληψη των «πειρατών», ουδεμία σχετική επίσημη ανακοίνωση ή αναφορά υπήρξε. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον.

Να ξαναθυμηθούμε την ιστορία: Το «Arctic Sea» είχε αποπλεύσει από τη Φινλανδία στις 23 Ιουλίου, μεταφέροντας στην Αλγερία φορτίο ξυλείας αξίας 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή. Η τύχη του αγνοούνταν από τις 24 Ιουλίου, με την επιβίβαση των ενόπλων (ως ναυαγοί σε σωσίβια λέμβο) ενώ έπλεε στα σουηδικά χωρικά ύδατα. Τελευταίο σήμα από τον ασύρματο του πλοίου καταγράφηκε στις 28 Ιουλίου, λίγο πριν διαπλεύσει τη Μάγχη. Οι Ρώσοι ειδοποιούν σχετικά το ΝΑΤΟ. Το πλοίο εντοπίζεται 300 μίλια ανοιχτά του Πράσινου Ακρωτηρίου στη Δυτική Αφρική στις 17 Αυγούστου και, με ρεσάλτο ανδρών των ειδικών δυνάμεων του ρωσικού ναυτικού στη διάρκεια επιχείρησης με πολεμικά πλοία και υποβρύχιο, συλλαμβάνονται οι «κακοί»: Δύο Ρώσοι, δύο Λετονοί και τέσσερις Εσθονοί.
Τώρα, οι επίμαχοι S-300 φέρονται να φορτώνονται μυστικά στο πλοίο, ενώ αυτό βρισκόταν για 15νθήμερη επισκευή στο λιμάνι του Καλίνινγκραντ, ρωσικό θύλακο στη Θάλασσα της Βαλτικής. Η φινλανδική ναυλώτρια εταιρεία (της ξυλείας) έχει ήδη δηλώσει άγνοια. Οι ισραηλινές Αρχές (χωρίς να έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς, πριν ή μετά την «εξαφάνιση» του πλοίου) ενημέρωσαν σχετικά το Κρεμλίνο που θα βρισκόταν σε εξαιρετικά δυσάρεστη θέση, εάν μαθευόταν ότι με ρωσικά οπλικά συστήματα θα παραβιαζόταν το ισχύον εμπάργκο κατά του Ιράν. Και το Κρεμλίνο έδρασε, επιβάλλοντας μπλακ άουτ πληροφοριών. Διόλου συμπτωματική εδώ, η έκτακτη σύντομη επίσκεψη στη Μόσχα του ισραηλινού προέδρου, Σιμόν Πέρες, την επομένη της διάσωσης του «Arctic Sea».

Με τον Ρώσο ομόλογό του Ντιμίτρι Μεντβέντεφ είχαν τετράωρη συνάντηση για να συζητήσουν περί σχεδίων πωλήσεων ρωσικού οπλισμού σε χώρες εχθρικές προς το Ισραήλ, όπως Ιράν και Συρία -αργότερα το επιβεβαίωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, μη σχολιάζοντας ωστόσο τα του «Arctic Sea».
Οτι το πλοίο μετέφερε «ευαίσθητο» φορτίο είχε πρωτοϋπαινιχθεί ο Ρώσος δημοσιογράφος Μιχαήλ Βοϊτένκο σε δημοσίευμα στο ηλεκτρονικό ναυτιλιακό περιοδικό του «Σοβφράχτ» στις 8 Αυγούστου. Για τα παραπάνω μίλησε σε συνέντευξη Τύπου στην Τουρκία, όπου κατέφυγε, «ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα» που, όπως είπε, δέχτηκε από αγνώστους, τους οποίους ο ίδιος συνέδεσε με τη FSB, τη ρωσική μυστική υπηρεσία.
ΑΠΟ
(Πηγές: Assosiated Press, BBC, «The Sunday Times»)

Οι επικίνδυνοι "ντόπιοι".....


Στέκι Αλβανών Μεταναστών
Πόσους ρατσιστές χωράει η Ελλάδα?
Μικρό λεξικό καθημερινών όρων.
Ανασφάλεια – αίσθημα καχυποψίας προς τον συνάνθρωπο σου διότι
η αποξένωση και ο διαχωρισμός μεταξύ μας έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό
που μαθαίνουμε για τον γείτονα μας όχι από τη πλατεία όπου κάθεται αλλά από τις
ειδήσεις και της μεσημεριανές εκπομπές. Οι δημοσιογράφοι σε ρόλο ιεροκήρυκα
σπέρνουν το φόβο, το μίσος και την καχυποψία.
Εγκληματικότητα – να παραβαίνεις νόμους που στοχεύουν στην ηθική,
οικονομική και φυσική σου εξόντωση, οι οποίοι βασίζονται σε ρατσιστικά
(φυλετικά, εθνικά , θρησκευτικά) κριτήρια και εφαρμόζονται από οπαδούς του νόμου
και της τάξης, οι οποίοι ξεκίνησαν τις σταδιοδρομίες τους επί χούντας.
Οι βασανισμοί, οι εξευτελισμοί, οι δολοφονίες στα σύνορα και στα κρατητήρια
των ξένων από μανιακούς ψυχασθενείς με στολή, όχι μόνο δεν τιμωρούνται,
αλλά συνήθως επιβραβεύονται επαγγελματικά και κοινωνικά.
Δικαιοσύνη – το να παίρνεις κατά μέσο όρο τα διπλάσια χρόνια ποινής για το ίδιο
αδίκημα από έναν ντόπιο, ειδικά άμα είσαι αλβανός. Το να περιμένεις από 6 μήνες έως
τρία χρόνια για να δικαστείς (το 70 % των ξένων στις φυλακές είτε περιμένουν να
δικαστούν είτε μέσα για παράβαση του νόμου περί παράνομης εισόδου) και αν αποδειχθεί
τελικά η αθωότητα σου να μην αποζημιώνεσαι αλλά να ευχαριστείς τη μοίρα σου
που σε αφήνουν. Το να απελαύνεσαι (καινούργια τροπολογία που κατατέθηκε
στη βουλή) αν κατηγορηθείς για κάποιο αδίκημα, έχεις δεν έχεις χαρτιά, χωρίς να
περάσεις από δίκη για να μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Το πασιφανές
έγινε και νόμος με την βούλα : σκάσε, σκάβε και πάρε ένα ξεροκόμματο.
Επιχειρήσεις σκούπα – αστυνομικές επιχειρήσεις «καθαρισμού» περιοχών
από ανεπιθύμητα στοιχεία (κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου), πολύ δημοφιλείς
σε ναζιστικά και καθεστώτα τύπου απαρτχάιντ. Όσοι υποστηρίζουν το καθαρισμό
ανθρώπων με σκούπες μάλλον κρίνουν από τη βρομιά του σπιτιού τους.
Επιτροπές κατοίκων – τοπικές οργανώσεις του ΛΑΟΣ, ενισχυμένες από
σκατοφασίστες της χρυσής αυγής, οι οποίοι, ακολουθώντας πιστά την οικογενειακή
παράδοση, είναι ρουφιάνοι, τραμπούκοι (μόνο με την συνοδεία του υπεύθυνου οργάνου)
και τσιράκια της εκάστοτε εξουσίας.
Αγ. Παντελεήμονας – κατεχόμενη από παρακρατικούς φασίστες και
αστυνομικές δυνάμεις περιοχή της Αθήνας, όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία ξένων
και πας μη σκουρόχρωμου, συνήθως με τούρκικο ή αρβανίτικο επίθετο, ορθόδοξου.
Προφανώς η Αθήνα των 3,5 εκατομμυρίων κατοίκων δεν χωράει κάποιες χιλιάδες άλλους,
εκτός και αν έρχονται να μας τα ακουμπήσουν, οπότε σαν γνήσιοι ραγιάδες
σκύβουμε μέχρι το πάτωμα.
Κέντρα υποδοχής μεταναστών - στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου
οι ξένοι φυλακίζονται και εξοντώνονται (όπως στη Π. Ράλλη, Ελληνικό),
αφού γλιτώσουν από εμπρησμούς (Πάτρα) και λιντσαρίσματα (Μανολάδα),
για να χαρούν οι φιλήσυχοι πολίτες και οι υπόλοιποι να μη χαλάνε καρδιές,
αφού είναι ξεκάθαρο ότι για όλα φταίει το κράτος και ο καπιταλισμός.
Λαθρομετανάστες – a) άνθρωποι από τις πιο φτωχές περιοχές του
πλανήτη οι οποίοι πληρώνουν το τίμημα της ευημερίας του δυτικού κόσμου (Ε.Ε., ΗΠΑ).
Τι αντίκτυπο νομίζεις ότι έχει ο προστατευτισμός και οι επιδοτήσεις
που παίρνεις στους εργαζόμενους και επαγγελματίες στις χώρες εκτός ΕΕ.
β)πρόσφυγες από εμπόλεμες περιοχές του πλανήτη τους οποίους υποχρεούσαι
σύμφωνα με το σύνταγμα και κάθε διεθνή κανόνα να προσφέρεις τροφή και στέγη.
Έτσι και αλλιώς οι κυβερνήσεις, που εσύ ψηφίζεις, έχουν συμβάλλει σε αυτούς
τους γνωστούς και άγνωστους πολέμους που διεξάγονται σε μακρινές περιοχές
του πλανήτη και τώρα η δυστυχία που προκάλεσαν χτυπάει και την πόρτα σου.
Αυτό σε γενικές γραμμές είναι μια περιγραφή του τι συμβαίνει στην πόλη μας και
αντίστοιχα σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Σε μια κοινωνία όπου
εμείς οι μετανάστες έχουμε συνηθίσει τις μαζικές υστερίες εναντίον μας η τελευταία
δεν αποτελεί έκπληξη. Ούτε η ένταση της βίας, ούτε η υποστήριξη ρατσιστικών
μέτρων από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου και ούτε και η ευρύτατη
αποδοχή και ανοχή τους από το κοινωνικό σύνολο. Η σκληρή εμπειρία της
προηγούμενης δεκαετίας (1994, 1998, 2004) εξασφάλισε την ομαλότητα της
ιστορικής εξέλιξης. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι τι θέση παίρνουμε
απέναντι σε αυτή τη πραγματικότητα. Και αυτό αφορά και τους μετανάστες,
αλλά πρώτα και κύρια τους ντόπιους. Καταρχάς όλοι οι μετανάστες θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι η προσωπικές
λύσεις δεν είναι μακροχρόνιες και αργά η γρήγορα η λαϊκή βούληση θα επιβληθεί
και πάνω μας. Δεν θεωρούμε καμία εθνικότητα προνομιούχα και αυτό ο καθένας
που το βιώνει στο πετσί του το καταλαβαίνει πολύ καλά, αλλά θεωρούμε ότι
είμαστε ακόμα σε μια κούρσα μεταξύ μας για να εξασφαλίσουμε την εύνοια των
αφεντικών μας. Δεν ωφελεί να λέμε ότι οι αλβανοί κλέβουν ενώ εμείς είμαστε
ήσυχοι ή ότι εμείς οι αλβανοί είμαστε δουλευταράδες και οι υπόλοιποι δεν δουλεύουν.
Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία ξεκινάνε από μια αίσθηση ισχύος και εξουσίας
που σου δίνει το κυρίαρχο στοιχείο διαχωρισμού ντόπιων και ξένων, τα χαρτιά
(το φυλετικό δικαίωμα παραμονής σε έναν τόπο). Άρα αυτή η εξουσία θα
χρησιμοποιηθεί εναντίον σου οποτεδήποτε θεωρηθεί χρήσιμο από τον καθένα
ακόμα και αγγελούδια να γίνουμε. Σε ότι αφορά τους ντόπιους θεωρούμε
ότι ο ρατσισμός θα πρέπει να απαντηθεί με
το ίδιο νόμισμα. Μερικές φορές ίσως και πιο δυνατά για να παραδειγματιστούν και
οι υπόλοιποι που θα απαξιώσουν τη ζωές μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα,
με στολή η χωρίς, να μας πάρει την αξιοπρέπεια και ακόμα πιο πολύ τη ζωή μας.
Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε παρά μόνο το τομάρι μας και αυτό πρέπει να το πουλήσουμε ακριβά. Σε ότι αφορά τους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν θεωρούμε ότι αλληλεγγύη
στους μετανάστες είναι να προσφέρεις μια δουλιά, μια στέγη, χαρτιά (με λευκούς γάμου κλπ) ή έστω ένα φιλικό χαμόγελο, χωρίς να απαιτείς να
ασπαστεί την ιδεολογική σου δοξασία.. Αλληλεγγύη είναι το να ξέρεις τι επιπτώσεις
έχει στη ζωή μας η προσπάθεια εξασφάλισης χαρτιών και όχι η θεωρητική γνώση
των συνθηκών που δημιουργούν τα προβλήματα μας. Αλληλεγγύη σημαίνει
να κατανοείς ότι το να είσαι αλβανός ή βούλγαρος ή πακιστανός δεν είναι θέμα
προσωπικής επιλογής, όπως το να είσαι εθνικιστής η διεθνιστής, αριστερός
η δεξιός, αλλά παρόλα αυτά καθορίζει σε πρακτικό επίπεδο τις περισσότερες πτυχές της ζωής μας. Κανένας δεν ήρθε εδώ για να γίνει το ιδανικό σου επαναστατικό υποκείμενο.
Έτσι κι αλλιώς η πάλη το ενάντια στο ρατσισμό και την εκμετάλλευση είναι καθήκον
του καθενός που δεν ανέχεται αυτή τη πραγματικότητα στη δική του κοινωνία.
Είναι πρωτίστως μια πάλη για να εξασφαλίσεις μια ανεχτή πραγματικότητα για
τον εαυτό σου. Το να είσαι μετανάστης δεν είναι τιμή, είναι ντροπή οι άνθρωποι
να χρειάζονται συνοδευτικά χαρτιά σαν να είναι κούτες με προϊόντα.
Το σύνθημά μας πρέπει να είναι είμαστε όλοι ντόπιοι!
Έτσι κι αλλιώς αυτό το κομμάτι γης μας χωράει όλους. Αυτοί που είναι επικίνδυνοι
για το κοινωνικό σύνολο είναι οι ρατσιστές και οι φασίστες, οι οποίοι άμα γίνουν
πιο πολύ θα αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνική συνοχή και το όποιο επίπεδο
δημοκρατίας έχουμε εδώ που ζούμε.
Τότε οι σκούπες και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα γράφουν και το όνομα σου επάνω
και η αμοιβή της εργασίας
σου δεν θα είναι τα 700€ αλλά η απελευθέρωση που θα σου προσφέρει.
Για αυτό η απάντησή στο
ερώτημά μας πρέπει να είναι ξεκάθαρη:
Έξω ο ρατσισμός και ο φασισμός
Από τις πλατείες, τις γειτονιές και τη ζωή μας
Στέκι Αλβανών Μεταναστών
===========================================

Η Ελλάδα κινδυνεύει από την Τουρκία μόνο;
Δεν έχει εσωτερικό εχθρό;
Μήπως ήδη την έχουν καταλάβει οι ΑΛΒΑΝΟΙ και είναι έτοιμοι
αν δεν συμμορφωθούμε σε αυτά που μας προστάζουν
να μας στείλουν έξω από εδώ;
Πόσο περισσότερο επικίνδυνοι θα γίνουν;
Mας κάνουν μαθήματα και μας εξηγούν τι σημαίνει ρατσισμός
και απαιτούν να γίνουν "ντόπιοι".
Γιατί δεν ξεκουμπίζονται από εδώ να γυρίσουν στην Πατρίδα τους
αφού τους βασανίζουμε και τους εκμεταλλευόμαστε;
Δεν γυρίζουν γιατί εκεί ποιούς θα κλέβουν και ποιούς θα ληστεύουν.
Ουκ αν.... κλέψεις παρά του μη έχοντος.
Δεν έχουν αφήσει souper market και τράπεζα "ατρύγητη" και δεν
διστάζουν να πυροβολήσουν.
Μας κάνουν και μαθήματα οι κακοποιοί!
Έχουν γνώση...οι φύλακες;
Αθηναίος

Σαν Σήμερα: 09/09/2009

1547: Γεννιέται ο Μιγκέλ ντε Θερβάντες, ο συγγραφέας του «Δον Κιχώτη».

1585: Γεννιέται ο καρδινάλιος Ρισελιέ, πρωθυπουργός της Γαλλίας από το 1624 έως το 1642 επί βασιλείας Λουδοβίκου του 13ου.

1828: Γεννιέται ο ρώσος συγγραφέας Λέων Τολστόι.

1901: Πεθαίνει ο γάλλος ζωγράφος Τουλούζ Λοτρέκ, ο «πατέρας» της αφίσας.

1926: Αιματηρό κίνημα Κονδύλη. Περίπου 300 νεκροί και τραυματίες στην Αθήνα.

1945: Κάνει την εμφάνισή του στην Αμερική ο πρώτος ιός των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

1960: Γεννιέται ο βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ.

1971: Ένα χρόνο μετά τη διάλυση των Beatles, ο Τζον Λένον ηχογραφεί το «Imagine».


1976: Πεθαίνει ο μεγάλος τιμονιέρης της Κίνας Μάο Τσε Τουνγκ.

1982: Η Άννα Βερούλη παίρνει την πρώτη θέση στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες της Αθήνας, με βολή 70,02. Είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που ξεκίνησε το 1934.

O Πύργος του Άιφελ... ... θα φωτιστεί με τα χρώματα της Τουρκίας


.
Από το http://diaspora-grecque.com/

H πόλη του Παρισιού έχει αποφασίσει, επ' ευκαιρίας της χρονιάς της Τουρκίας στη Γαλλία (1η Ιουλίου 2009 μέχρι το τέλος Μάρτιος 2010), να φωτίσει αρχές Οκτωβρίου τον Πύργο του Άιφελ με τα χρώματα της Τουρκίας.
Πώς μπορεί η Γαλλία, η χώρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να τιμήση την Τουρκία μια χωρα που δεν σέβεται τα ανθρωπίνα δικαιωμάτα φωτίζοντας τον Πύργο του Άιφελ το πιο δημοφιλές αξιοθέατο με τα Τουρκικά χρώματα
Nα θυμήσουμε τους Γάλλους ότι οι Τούρκικες αρχές σήμερα αρνούνται να παραδεκτούν τα μαζικά εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητος που έχουν διαπράξει, με την Αρμενική Γενοκτονία… 1.500.000 νεκρούς, την Μικρασιάτικη Γενοκτονία … 1.500.000 νεκρούς την γενοκτονία των Ασυρίων, …1.000.000 νεκρούς, είναι σαν να ξεχνάνε ότι η Τουρκία έχει καταλάβει παράνομα από το 1974 το βόρειο μέρος της Κύπρου που είναι χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ότι αρνείται να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία
Επίσης να υπενθυμήσουμε ότι το έτος της Βραζιλίας και το έτος της Αρμενίας δέν τιμηθήκανε με αυτο τον τροπο, τότε γιατί το Παρίσι, η πόλη του φωτός να τιμήση μια Τουρκία που ακόμη και σήμερα σηνεχίζει να καταπατά τα Ανθρώπινα δικαιώματα.

"Το κατοστάρικο που μας έσωσε"




"Σ' ένα χωριό που ζει από τον τουρισμό λόγω της κρίσης τα πάντα έχουν νεκρωθεί. Για να επιβιώσουν οι κάτοικοι, ο ένας δανείζεται από τον άλλο. Ο καιρός περνά μέσα σ' αυτή τη θλιβερή ατμόσφαιρα ώσπου μια μέρα...

έρχεται ένας τουρίστας και ζητάει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο του χωριού.
Ο ξενοδόχος του λέει την τιμή και εκείνος προπληρώνει με ένα χαρτονόμισμα των 100 Ευρώ. Πριν ακόμα ανέβει στο δωμάτιο του, ο ξενοδόχος πηγαίνει το χαρτονόμισμα στο χασάπη στον οποίο χρωστάει ακριβώς 100 Ευρώ.
Ο χασάπης παίρνει το χαρτονόμισμα και τρέχει να το δώσει στον κτηνοτρόφο που τον εφοδιάζει με κρέας.
Ο κτηνοτρόφος παίρνει το χαρτονόμισμα και πηγαίνει να το δώσει στην που***α του χωριού που της χρωστάει κάποιες τρυφερές ώρες που πέρασαν μαζί.
Εκείνη με τη σειρά της τρέχει και το δίνει στον ξενοδόχο που του χρωστάει μερικές βραδιές που χρησιμοποίησε τα δωμάτια του με τους πελάτες της.
Όπως άφηνε το χαρτονόμισμα στη ρεσεψιόν, ο τουρίστας που μόλις κατέβηκε από το δωμάτιο του λέγοντας στον ξενοδόχο ότι δεν του αρέσει και άλλαξε γνώμη, αρπάζει το χαρτονόμισμα και φεύγει.
Τελικά τίποτα δεν ξοδεύτηκε, κανείς δεν έχασε, κανείς δεν κέρδισε και όλα τα χρέη ξεχρεώθηκαν!
Μήπως κάπως έτσι θα μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση;"