Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ -ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Η "απεργία πείνας" έληξε, αλλά άφησαν τα εργαλεία της δουλειάς τους!


Θυμάστε τους απεργούς πείνας (για πολιτικό άσυλο) που είχαν κατασκηνώσει έξω από την "βιτρίνα" της Αθήνας? Επί ένα μήνα δεν έτρωγαν "τίποτε", και έδειχναν ροδοκόκκινοι! Συγκινήθηκε από το (υποκριτικό τους) δράμα ο Χρυσοχοϊδης, και τους έλυσε το πρόβλημα, με συνοπτικές διαδικασίες. Οι ευγνώμονες απατεώνες κατασκηνωτές, φεύγοντας άφησαν τα κρεβάτια και τις φλοκάτες, πιθανόν για τους επόμενους "δύστυχους" που θα δώσουν παράσταση (τώρα που μάθανε ότι το κόλπο πιάνει).
Η προχθεσινή δεξιά φωτό (κλικ) είναι από "Έλληνα", που ευνοήθηκε από τα σκουπίδια που άφησαν οι "φτωχοί" νομιμοποιημένοι πια, νέοι συμπατριώτες του.
Μιχάλη, την υπογραφή σου και... να προσέχεις που την βάζεις.
Και το γρασίδι μην το αποκαταστήσεις. Βάλε παρκέ!ΠΗΓΗ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Η..


ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ,μέχρι πότε θα τα ξευτιλίζουν όλα,τι δουλειά είχε στη μαθητική πορεία να διαπραγματεύεται με τον διοικητή των ΜΑΤ άμα πρέπει να ανοίξουν τον δρόμο και άμα πρέπει να φύγει η αστυνομια!!Ποιός τους δίνει αυτό το δικαίωμα ενώ δεν εκπροσοπούν ούτε το 5% της Ελληνικής κοινωνίας να καπηλεύονται τα πάντα,ζωντανούς και νεκρούς αρκεί να δικαιολογήσουν την παρουσία τους.Καί τέλος δεν ντρέπεται την ηλικία του να βρίσκεται ανάμεσα από 15χρόνα που διαδηλώνουν σα φόρο τιμής στη δολοφονία ενός συνομιλικού τους?

Οι 100 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα


Posted by thenetwar

ependiseis Οι 100 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην ΕλλάδαΑισθητή ήταν η άνοδος των επιδόσεων των μεγάλων επιχειρήσεων του βιομηχανικού τομέα στην εφετινή κατάταξη εταιρικής λογοδοσίας και υπευθυνότητας Αccountability Rating Greece 2009.

Εκτός από τον Τιτάνα που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέλαβε την πρώτη θέση και την 3Ε CocaCola που ακολούθησε με ελάχιστη διαφορά, άλλες 12 βιομηχανικές επιχειρήσεις από τους κλάδους της μεταλλουργίας, των τσιμέντων, των πετρελαιοειδών και της ενέργειας περιλαμβάνονται στην 25άδα των κορυφαίων εταιρειών της κατάταξης του 2009 που… παρουσιάζεται σήμερα από «Το Βήμα».

Ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών για άλλη μια χρονιά συγκέντρωσε κατά μέσον όρο την υψηλότερη βαθμολογία, με τρεις εταιρείες (Vodafone, Cosmote και ΟΤΕ) στη δεκάδα των κορυφαίων από πλευράς υπευθυνότητας και λογοδοσίας μεγάλων ελληνικών εταιρειών, ενώ συγκριτικά μικρότερη ήταν η βελτίωση στις επιδόσεις του τραπεζικού κλάδου.

Ο μέσος όρος επίδοσης των 100 μεγαλύτερων, με βάση τον κύκλο εργασιών, επιχειρήσεων της χώρας που αξιολογήθηκαν εφέτος εμφανίζεται βελτιωμένος κατά 4,8% έναντι του μέσου όρου (17,5%) της κατάταξης Αccountability Rating Greece 2008, και οφείλεται κυρίως στην ουσιαστική βελτίωση του περιεχομένου των εκδιδόμενων κοινωνικών απολογισμών, αλλά και στην αύξηση του αριθμού των επιχειρήσεων που δημοσίευσαν το 2009 εκθέσεις αειφορίας ή κοινωνικούς απολογισμούς.

"Τι έχει πάει στραβά στην Ελλαδίτσα;"





"Διαβάζω και βλέπω αυτά που γίνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και όντως για ένα διάστημα στο εξωτερικό προσπαθώ αποστασιοποιημένα να καταλάβω τι γίνεται στραβά σε αυτή την χώρα και κάθε φορά γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς όταν επιτρέπουμε μερικές ομάδες απο αλητήριους να μπαίνουν στα Πανεπιστήμιά μας και ώς οχυρό τους να κάνουν επεισόδια στις ευρύτερες περιοχές ή όταν γίνονται πορείες γενικότερα. Αυτή την φορά αφορμή είναι ο θάνατος ενός δεκαπεντάχρονου πέρÏ! �ι τέτοιο καιρό απο έναν δολοφόνο αστυνομικό...

Γιατί όμως πρέπει οι "προοδευτικές" αριστερές δυνάμεις της χώρας μας να πρέπει κάθε φορά και με οποιοδήποτε λόγο να καταλύουν κάθε έννοια δικαίου, προσωπικής ελευθερίας και ασφάλειας των συμπολιτών μας προκειμένου να περάσουν τα δικά τους μηνύματα;;; Γιατί θα πρέπει τα Πανεπιστήμιά μας, να γίνονται βορά στον κάθε αλήτη, κομπλεξικό, βαριεστημένο πλουσιόπαιδο ή τυχάρπαστο μετανάστη που βρίσκουν αφορμή να εκτονώσουν τα κόμπλεξ και άγχη τους; Γιατί θα πρέπει εγώ να χάσω όλη μου την δουλειά που έχω σε έναν υπολογιστή στο Πανεπιστήμιο, επειδ! ή ένας αλήτης του κάπνισε να το παίξει επαναστάτης; Γιατί θα πρέπει εγώ αν είμαι μαγαζάτορας να πρέπει να πληρώνω συνεχώς απο τις φθορές που μου προκαλούν οι αλήτες κάθε φορά που κάνουν πορείες για οποιοδήποτε λόγο; Και γιατί θα πρέπει εγώ να φοβάμαι να κυκλοφορήσω έξω ή θα πρέπει να στερούμαι των βασικών μου ελευθεριών όποτε κάποιες Αριστερές "προοδευτικές" ομάδες αποφασίζουν να τα κάνουν λίμπα έτσι για πλάκα;
Γιατί δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα να ακούμε σε εκπομπές του Λαζόπουλου - Τριανταφυλλόπουλου (οι πλέον μέγιστοι υποστηρικτής όλων αυτών των αλητήριων) ότι αυτά τα παιδιά-μαθητές είναι φυσιολογικό να εκτονώνονται έτσι και να τους δίνεται κάλυψη σε ότι κάνουν, και δεν δείχνουν καμιά φορά ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα - αυτή των παιδιών, των νέων ανθρώπων που πασχίζουν σε Ελλάδα και Εξωτερικό να μορφωθούν, να γίνουν πιο ολοκληρωμένοί άνθρωποι και επιστήμονες, που πασχίζουν νυχθημερόν να διαφημίζουν την χώρα τους όπου και αν βρίσκονται;; ΓιαÏ! �ί κ. Λαζόπουλε π.χ. να μην διαφημίζετε και αυτήν την Ελλάδα, παρά με τον αριστερό σου μανδύα να προμοτάρεις μονίμως τους αλήτες;;

Και γιατί επιτέλους δεν εφαρμόζουν τον νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο, έτσι ώστε με παρουσία Εισαγγελέων και των Πρυτανικών Αρχών να μπούν οι Αστυνομικές δυνάμεις και να καθαρίσουν τα Πανεπιστήμιά μας απο όλη αυτή την σαπίλα των αλητήριων κομπλεξικών;; Αν το κάνουν αυτοί οι αλήτες δεν θα έχουν οχυρό για να κρύβονται και θα είναι δύσκολο να δημιουργούν τέτοιας έκτασης επεισόδια, και τέλως πάντων τα Πανεπιστήμιά μας και οι Ακαδημίες μας τουλάχιστον θα προφυλλάσονται.
Σήμερα μάλιστα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι στο Νοσοκομείο απο χτυπήματα νεαρών στο κεφάλι, και μιλάμε για τον Πρύτανη ο οποίος είναι θεσμός, δεν είναι απλά ένα φυσικό πρόσωπο..

Αλλά αυτό που κατάλαβα σε τελική ανάλυση είναι ότι όσο υπάρχουν πολιτικά κόμματα, δημοσιογράφοι και δήθεν "Ακαδημαικοί" που δεν καταδικάζουν απερίφραστα αυτά τα επεισόδια, όπως με την εγχώρια τρομοκρατία έτσι και αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ έχουν το προνόμιο να αναζητούν ερείσματα για να στηρίξουν το ιδεολογικό τους υπόβαθρο...
Και όσο εμείς θα δεχόμαστε σιωπηλά να μας κατεβάζουν την Ελληνική μας σημαία απο το Πανεπιστήμιο, άλλο τόσο σιωπηλά θα δεχόμαστε να μας μειώνουν την αξιοπρέπεια, να μας τσαλακώνουν το ήθος και να μας ποδοπατούν την περηφάνια μας

Συνελήφθη Πακιστανός , που προσπάθησε να βιάσει Ελληνίδα στην Πρέβεζα


Συνελήφθη Πακιστανός, για απόπειρα βιασμού

Γράφει η Βάσω Σκουλίκα

Κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και στη συνέχεια να καταγγείλει στην Αστυνομία τον άνδρα που της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει. Μία νεαρή γυναίκα, δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί αυτό που θα της συνέβαινε. Το βράδυ της Παρασκευής, είδε ξαφνικά να πετάγεται μπροστά της ένας άνδρας, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του ένα μαχαίρι. Την χτύπησε στην μέση του δρόμου και προσπάθησε να την σύρει στην πυλωτή πολυκατοικίας με στόχο να την βιάσει.

Η νεαρή κοπέλα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ένας άλλος άνδρας που περνούσε εκείνη την ώρα έσπευσε και άρχισε να παλεύει με τον...

Πακιστανό, ο οποίος κρατούσε πάντα στα χέρια του το μαχαίρι. Ο Πακιστανός κατάφερε να διαφύγει. Στην προσπάθειά του όμως να τρέξει γρήγορα και να κρυφτεί, έχασε την μία από τις δύο παντόφλες που φορούσε.

Η κοπέλα, λίγο αργότερα κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Λίγες ώρες αργότερα οδηγήθηκε στην σύλληψη του 20χρονου Πακιστανού, ο οποίος είχε στο σπίτι του την μία παντόφλα που του είχε απομείνει, με την δεύτερη να βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Η παντόφλα αυτή, αποτελούσε και το σημαντικότερο εύρημα που υποδείκνυε τον δράστη.

Ο Πακιστανός ζει μόνιμα στην Πρέβεζα και εργάζεται σε ιχθυογεννητικό σταθμό της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ακόμη απόπειρα βιασμού είχε σημειωθεί προ δεκαπενθημέρου, αλλά τότε δεν είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Πηγή: http://www.epiruspost.gr/epikairotita/2415-2009-12-05-13-25-38.html

Μέτρα κατά της μετανάστευσης λαμβάνουν οι Ελβετοί




Τον υποδιπλασιασμό του ποσοστού των μεταναστών από χώρες εκτός Ε.Ε. που θα λαμβάνουν άδειες εργασίας, ανακοίνωσε η ελβετική κυβέρνηση, επικαλούμενη την υψηλή ανεργία και την ένταση του μεταναστευτικού ρεύματος. Ανακοίνωσε δε, ότι θα μειώσει τον αριθμό των μεταναστών από χώρες της Ε.Ε. στους οποίους θα δίνονται άδειες εργασίας και επιφυλάχθηκε για τη χρήση μιας διάταξης που της επιτρέπει να απαγορεύσει σε εργαζόμενους από χώρες-μέλη της Ένωσης να ζητούν εργασία εντός των συνόρων της.


"Για τους εργαζόμενους εκτός Ευρώπης, θα εκδοθούν το μέγιστο 2.000 άδειες παραμονής και 3.500 προσωρινές άδειες παραμονής για την επόμενη χρονιά, οι μισές από όσες την τρέχουσα χρονιά", ανέφερε το κυβερνητικό ανακοινωθέν, τονίζοντας ότι οι αριθμοί θα επανεξεταστούν τον Ιούνιο.
Παράλληλα, η ελβετική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα αποφασίσει την επόμενη χρονιά εάν θα ενεργοποιήσει ειδική διάταξη στην κοινοτική νομοθεσία που επιτρέπει στη Βέρνη να επιβάλει προσωρινά περιορισμούς για τους Ευρωπαίους που ζητούν εργασία στη χώρα. Η ρήτρα αυτή προστέθηκε σε συμφωνία της Ε.Ε. που επιτρέπει σε Ευρωπαίους εργαζόμενους να αναζητούν απασχόληση στην Ελβετία χωρίς να υπόκεινται στο σύστημα των ποσοστώσεων που εφαρμόζει η Βέρνη όσον αφορά στην μετανάστευση.
Η ανεργία στην Ελβετία έφθασε στο υψηλότερο επίπεδο της τετραετίας τον Οκτώβριο, καθώς άγγιξε το 4%, ενώ οι μετανάστες που θα φθάσουν στη χώρα εντός του 2009 αναμένεται να υπερβούν τους 70.000.

Ελευθεροτυπία

Η Αναρχία είναι ιδεολογία,αυτό εδώ όμως είναι ΑΛΗΤΕΙΑ




Ούτε σήμερα γλίτωσε η Αθήνα από τις ορδές των βαρβάρων.
Γιατί περί βαρβάρων πρόκειται κι όχι για διαδηλωτές και μάλιστα πενθούντες!
Δυστυχώς έχει καταντήσει παιχνίδι τελικά για κάποιους το κάψιμο,οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί,στο οποίο επιδίδονται σε κάθε ευκαιρία.
Είναι τόσο ανεγκέφαλοι που παίζουν άθελά τους (η μήπως ηθελημένα;) το παιχνίδι της εξουσίας που υποτίθεται πως πολεμάνε.
Στην ουσία πολεμάνε τον καταστηματάρχη και τον Ελληνα φορολογούμενο που πληρώνει τα σπασμένα,καθώς και τις ατομικές ελευθερίας και τα δικαιώματα των πολιτών.
Η Αναρχία είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ιδεολογία,αυτό που γίνεται όμως κάθε τρεις και λίγο σε Αθήνα και Θεσαλονίκη είναι ΑΛΗΤΕΙΑ!
Αποκορύφωμα το κατέβασμα και το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας από τον ιστό της Πρυτανείας.
Επίσης αξίζει κοινωνιολογικής έρευνας η σύλληψη των παιδιών του Α' αντιπροέδρου της Βουλής σε στέκι αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι,όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.
Κάθε εξήγηση δεκτή πλην όμως όχι κατανοητή!

Harpy: Η άγνωστη απειλή για την ελληνική αεράμυνα


Η Τουρκία προμηθεύθηκε 102 (ή κατά άλλες πηγές 108) φονικά Μη-Επανδρωμένα Εναέρια Οχήματα (UAV) Harpy για εκτέλεση επιχειρήσεων καταστολής εχθρικής αεράμυνας το 1999. Η αποκάλυψη έγινε μόλις το 2002 όταν άρχισαν οι πρώτες παραδόσεις των συστημάτων στη Τουρκία. Αν και τυπικά εντάσσονται στη Τουρκική Πολεμική Αεροπορίας (ΤΗΚ), τα Harpy φέρονται από ειδικά διασκευασμένα φορτηγά οχήματα που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν σε οποιαδήποτε στρατιωτική εγκατάσταση των ΤΕΔ. Κάθε όχημα εξαπόλυσης μπορεί να μεταφέρει 16 ή 18 Harpy ενώ η κάθε συστοιχία αποτελείται από τρία οχήματα. Το Harpy κατευθύνεται στην περιοχή του στόχου μέσω συστήματος INS, πετώντας σε μεγάλο ύψος και μόλις εντοπιστεί εχθρική H/M εκπομπή, αρχίζει την κάθοδο και καταστρέφει τις κεραίες των ραντάρ με τη κεφαλή Υψηλής Εκρηκτικότητας (ΗΕ) βαρους 32kg. Ο προγραμματισμός της πτήσης εκτελείται από το έδαφος και μετά την εκτόξευσή του δεν υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας ή ανάκλησης, που τα καθιστά αναλώσιμα, ενώ αχρηστεύονται όταν διακοπεί η εκπομπή ραντάρ. Ωστόσο τα βασικά του πλεονεκτήματα παραμένουν το μεγάλο βεληνεκές (περίπου 400km) και η εκτέλεση των αποστολών εχθρικής αεράμυνας (Suppression of Εnemy Αir Defences/SEAD) χωρίς να απασχολούνται αεροσκάφη F-16 με βλήματα αντι-ραντάρ AGM-88B HARM.

Τα τουρκικά Harpy αποτελούν το πλέον σημαντικό στοιχείο αιφνιδιασμού των ελληνικών δυνάμεων σε περίπτωση εφαρμογής στρατηγικής πρώτου πλήγματος από την Άγκυρα, ιδιαίτερα για τα στατικά ραντάρ του ανατολικού Αιγαίου, αποδεικνύοντας παράλληλα πόσο πολύτιμα είναι τα 4 αεροσκάφη Εγκαιρης Προειδοποίησης & Ελέγχου (ΑΕW&C) EMB-145H Erieye της Πολεμικής Αεροπορίας.
Εκτός από το Ισραήλ και τη Τουρκία, το Harpy βρίσκεται στα οπλοστάσια της Χιλής, της Κίνας, της Ινδίας και της Νότιας Κορέας ενώ επιβεβαιωμένη επιχειρησιακή χρήση έχει πραγματοποιηθεί κατά της Συρίας.

strategy

Οι μισοί Πακιστανοί απαγάγουν τους άλλους μισούς για λύτρα



Στα... χέρια της αστυνομίας αλλοδαποί απαγωγείς

Καθημερινό φαινόμενο τείνει να γίνει η αρπαγή αλλοδαπών από ομοεθνείς τους με απώτερο σκοπό τα λύτρα. Αστυνομικοί συνέλαβαν χθες στο Αιγάλεω τρεις Πακιστανούς, οι οποίοι με άλλους τρεις συμπατριώτες τους είχαν απαγάγει από την οδό Νικίου 31, έναν 18χρονο ομοεθνή τους.

Οι δράστες κρατούσαν όμηρο τον 18χρονο και απαιτούσαν από τον πατέρα του να τους καταβάλλει το ποσό των 15.000 ευρώ.

Μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί τους, καθώς και ο απαχθείς.

πηγή

Πόσο δώρο Χριστουγέννων δικαιούνται οι μισθωτοί και πως το υπολογίζετε !

Δώρο Χριστουγέννων

Οι μισθωτοί δικαιούνται απο τους πάσης φύσεως εργοδότες τους, επίδομα (δώρο) Χριστουγέννων ίσο με ένα (1) μηνιαίο μισθό για τους αμοιβόμενους με μισθό και είκοσι πέντε (25) ημερομίσθια για τους αμοιβόμενους με ημερομίσθιο.
Το Δώρο Χριστουγέννων καταβάλλεται στους εργαζομένους που εργάστηκαν κατά το διάστημα 1/5 εως 31/12 ανεξάρτητα από τον χρόνο προϋπηρεσίας τους.

Υπολογίζεται ως εξής:

Χρονικό διάστημα Αμοιβόμενοι με μισθό Αμοιβόμενοι με ημερομίσθιο
Αν η σχέση διήρκεσε 1/5 εως 31/12 Δ.Χ. = 1 μισθός Δ.Χ. = 25 ημερομίσθια
Αν η σχέση διήρκεσε μικρότερο διάστημα από 1/5 εως 31/12 Για κάθε 19 ημέρες εργασιακής σχέσης 2/25 του μηνιαίου μισθού Για κάθε 19 ημέρες εργασιακής σχέσης 2 ημερομίσθια


--
http://apasxolisi.wordpress.com/

Προκόπη να σου παραδώσει μαθήματα κατ'οίκον ο Χρυσοχοίδης;




Προκόπη Παυλόπουλε κατάλαβες τώρα πως πρέπει να είναι οι υπουργός δημοσίας τάξεως; Ρόμπα σε έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης`
Άντε τώρα επιτέλους να πας στο σπίτι σου όπως μας είχες υποσχεθεί. Και εσύ Β.Τσιατούρα κατάλαβες πως είναι οι αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ ή μήπως θέλεις να σου παραδώσει μαθήματα κατ'οίκον ο Λ.Οικονόμου που τον είχατε βάλει άχρηστο; Σε 20 λεπτά όλα τα δελτία είχαν αλλάξει θέμα(αν και δεν λέει κάτι απαραίτητα αυτό).

Ακριβώς πριν έναν χρόνο έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο Παυλόπουλος. Και όμως έμεινε...

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

ΜΑΣΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ STAR TREK,ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ,ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΥΛΑΚΙ ΑΠΑΙΚΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΚΟΘΚΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ADIDAS,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ INDY.

H ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency

macedonia.pngΤου Νικολάου Μάρτη, πρώην Υπουργού

Η Ελλάδα, όπως κάθε χώρα, δεν είναι διαθέτει μόνο το έδαφος της, αλλά έχει επί πλέον ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά. Ο Κίσσιγκερ, Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ερωτηθείς το 1992 σε Συνέδριο Manager στο Παρίσι για το θέμα της Μακεδονίας είπε: «Η Ελλάς έχει δίκαιο για το όνομα. Το λέγω αυτό γιατί εγώ ξέρω ιστορία, που δεν ξέρουν οι Υπουργοί και Αξιωματούχοι στην Ουάσιγκτον. Το ισχυ­ρό όπλο της Ελλάδας, είναι η Ιστορία».

Ο Κίσσιγκερ ως γνώστης ιστορίας γνώριζε ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες, διότι οι Μακεδόνες είχαν τα ίδια ιερά των θεών τους με τους άλλους Έλληνες και τους αυτούς θεούς, που κατοικία είχαν το Μακεδονικό Όρος, τον Όλυμπο. Μιλούσαν επίσης την αυτή γλώσσα με τους άλλους Έλληνες, την ελληνική.

Στη Μακεδονία υπάρχουν 4 αρχαία θέατρα και ως γνωστόν μόνο οι Έλληνες είχαν θέατρα. Οι Μακεδόνες όπως όλοι οι Έλληνες συμμετείχαν στις Αμφικτιονίες και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Αλέξανδρος Α΄ (παππούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου) έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες και νίκησε.

Όσοι επισκέφθηκαν τη Μακεδονία και είδαν ελληνικές επιγραφές και τα αρχαία θέατρα, είδαν την ιστορική αλήθεια.

Ο αείμνηστος Πρόεδρος κ. Φρανσουά Μιττεράν μετά την επίσκεψή του στη Βεργίνα το 1982 δήλωσε: «Δεν γνώριζα για τις ανασκαφές, ούτε φανταζόμουν τόσο έντονη τη σφραγίδα της Ελλάδος εδώ. Βυθίστηκα στο μεγαλείο των αρχαίων Μακεδόνων».

Όταν ήμουν Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, πέντε Πρέσβεις της ΟΥΝΕΣΚΟ ζήτησαν να επισκεφθούν τη Βεργίνα, οπότε ανέλαβα την μετακίνηση και την ξενάγησή τους. Επισκέφθηκαν τη Βεργίνα και εν συνεχεία πήγαν σ' ένα εστιατόριο της Βέροιας. Μεταξύ των Πρεσβευτών ήταν και ο Πρέσβυς της Ολλανδίας, ο οποίος ήταν 15 χρόνια στην ΟΥΝΕΣΚΟ και θεωρείτο ένας εκ των σημαντικότερων Πρεσβευτών στην ΟΥΝΕΣΚΟ. Οι τέσσερις Πρέσβεις συνεχώς ανεφέροντο στα εκπληκτικά εκθέματα της Βεργίνας, αλλά τους διέκοψε ο Ολλανδός Πρέσβυς και τους είπε: «Ωραία αυτά που λέτε! Για μένα ένα έχει σημασία! Είδα ελληνικές επιγραφές και ξεκαθάρισε το θέμα Μακεδονία». Το γεγονός αυτό για την σημασία των επιγραφών της Μακεδονίας είναι γνωστό στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Το Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων της Σουηδίας με το Πανεπιστήμιο Lund και τον διακεκριμένο συγγραφέα Staffan Stolpe, σε μελέτη τους το 1995 για την ταυτότητα της Μακεδονίας έγραψαν: «Όλοι, και οι Υπουργοί, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, ότι η Ιστορία της Μακεδονίας δεν είναι Ιστορία μόνο των Ελλήνων, αλλά και όλων των Ευρωπαίων, διότι οι Μακεδόνες διέδωσαν τον Ελληνικό Πολιτισμό στην Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο».

Ο Ζέλεφ ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας επισκέφθηκε την 20η Ιουνίου 1993 τη Σουηδία και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της Σουηδικής Εφημερίδας Svenska Dugbladed για «Μακεδονικό Έθνος» δήλωσε ότι: «Το Μακεδονικό Έθνος που δημιούργησε μετά τον Πόλεμο η Κομιντέρν είναι Έγκλημα του ΤΙΤΟΪΣΜΟΥ και του ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ».

Μετά την ανακήρυξη την 2α Αυγούστου 1944 από τον Τίτο της «Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας», ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Stettinious - τον Δεκέμβριο 1944 - με την υπ' αριθ. 868614/26.12.1944 Εγκύκλιό του προς τους Πρεσβευτές και τους Προξένους των ΗΠΑ έδωσε οδηγίες να πληροφορήσουν, ότι η Αμερικανική Κυβέρνηση θεωρεί δημαγωγία (δηλ. ως απάτη), την ύπαρξη «Μακεδονικού Έθνους» και «Μακεδονικής συνείδησης». «Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν εκπροσωπούν ούτε εθνική, ούτε πολιτική πραγματικότητα και στόχο έχουν την απόσπαση τμήματος της Ελλάδος (της ...Μακεδονίας που κατοικείται από Έλληνες).

Με το Δόγμα Τρούμαν απεφεύχθη η απόσπαση της Μακεδονίας από την Ελλάδα και η ένταξη της στα Σκόπια το 1946-49

Τα ανωτέρω είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο, αλλά δυστυχώς η υπηρεσία διεύρυνσης της ΕΕ, παρά την υπόμνηση μου, δεν είπε στον Αρμόδιο Επίτροπο κ. Oli Ren να επισκεφθεί με την Επιτροπή Σύνδεσης, δηλαδή τους Σκοπιανούς Βουλευτές και Ευρωβουλευτές τη Μακεδονία, για να δουν την ιστορική αλήθεια, ώστε να διαπιστώσουν οι Σκοπιανοί ότι τους εξαπάτησε ο Τίτο με το να τους θεωρεί απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου για τον στόχο του, δηλαδή την απόσπαση της Μακεδονίας από την Ελλάδα προς έλεγχο του Αιγαίου, όπως έκανε ο Χίτλερ, που για να εδραιώσει τον Ναζισμό εξαπάτησε τους Γερμανούς ότι ανήκουν στην Αρία φυλή.

Επειδή δεν έγινε η επίσκεψη αυτή, γυρίστηκε το ντοκυμαντέρ του Φώτη Κωνσταντινήδη με τίτλο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ». Ήδη το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και σε ορισμένες πόλεις της Αμερικής και θα προβληθεί και σε άλλες χώρες, για να ντρέπονται όσοι από άγνοια ιστορίας και αφέλεια εισηγήθηκαν να αναγνωριστούν τα Σκόπια με το όνομα της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», το οποίο δόλια αναφέρουν στο Σύνταγμα τους.

Οι επιγραφικές, αρχαιολογικές, χαρτογραφικές, νομισματικές, γεωγραφικές και γραμματολογικές τεκμηριώσεις της ιστορίας της Μακεδονίας, που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ του Φώτη Κωνσταντινίδη, μαζί με τις επιστημονικές καταθέσεις διεθνούς φήμης ιστορικών και αρχαιολόγων, αναδεικνύουν με ένα αδιάψευστο τρόπο την Μακεδονία την Ελληνική εθνοπολιτιστική της ταυτότητα. Συνεπώς ακυρώνουν οριστικά και αμετάκλητα οποιαδήποτε ιστορική διαστρέβλωση.

Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Γκρουέφσκυ προ εβδομάδων στην Αυστραλία κάλεσε τους Μακεδόνες του Αιγαίου (δηλαδή τους Έλληνες Μακεδόνες) και τους Μακεδόνες του ΠΙΡΙΝ (της Βουλγαρίας) να ενωθούν με τους ψευδομακεδόνες των Σκοπίων. Η θρασύτατη δήλωση να γίνει γνωστή στην ΕΕ και να μη γίνει συνάντηση Ελλήνων και Σκοπιανών, εάν δεν ανακληθεί η δήλωση αυτή.

φανατικοί με την ανακύκλωση, προκομένοι...και φτωχοί που ζεσταίνονται γύρω από μια σόμπα




ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ
αυτά είπε ο αντιπρόεδρος της βουλής για την σύλληψη των παιδιών του στην γιάφκα του Κερατσινίου!!!
καλά το εμπιστοσύνη στα παιδιά να μην το σχολιάσουμε...το εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη;;;;; τι εννοεί ο ποιητής;;;

να περιμένουμε πρόωρη αθώοση;

εκτός όμως από αυτό ακούσαμε και το άλλο ...μετά το πατέρα ενός άλλου συλληφθέντα που βγήκε και είπε πως τα μπουκάλια τα είχαν για ...ανακύκλωση!!!
Ο Νιώτης άφησε να εννοηθεί πως τα μπιτόνια με το ευφλεκτο υγρό...ήταν πετρέλαιο για την σόμπα!!!!

ξεχάσαμε να πούμε πως ο κύριος Νιώτης επισημαίνει πως τα δικά του παιδιά δεν συμμετείχαν στην παρασκευή εκρηκτικών υλών και ούτε υπάρχει θέμα (για τα δικά του πάντα παιδιά) πως το συγκεκριμένο στέκι-γιάφκα-αυτοδιαχειριζόμενο είναι ορμητήριο επιθέσεων.....για τα άλλα παιδιά δεν ξέρει...

Συμπέρασμα...η γιάφκα δεν ήταν γιάφκα...ήταν κάτι άλλο...προς το παρόν δεν ξέρουμε τι...αν μάθουμε θα σας ενημερώσουμε...
τα παιδιά που συνελλήφθησαν ήταν οικολόγοι φανατικοί με την ανακύκλωση...
προκομένοι...δεν είναι τυχαίο πως είχαν τόσα εργαλεία (βαριοπούλες, καλέμια, σφυριά κ.α)...ενημερωμένοι για την γρίπη...έτσι εξηγούνται οι μάσκες...και φυσικά πάμπτωχοι που ζεσταίνονται γύρω από μια σόμπα...

Ντροπή ρε Νιώτη...πάρε στα παιδιά ένα aircondition να ζεσταίνονται...επιτρέπετε παιδιά βουλευτή να την βγάζουν με σόμπες;

Υ.Σ ο δημοσιογράφος λέει πως είναι προς τιμή του Νιώτη που βγαίνει και το παραδέχεται!!!
ασε ρε συ...αναγκάστηκε και αυτός και εσείς να ασχοληθείτε με το θέμα...ας είναι καλά τα blogs που δεν χαμπαριάζουν από φίμωση.


Greekalert

Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής


Το παρακράτος των τούρκων πρακτόρων

Ο Θόδωρος Πάγκαλος το είχε αποκαλέσει κάποτε, ως υπουργός Εξωτερικών, «φωλιά εχιδνών». Πολίτες, εξάλλου, συλλέγουν υπογραφές για την απομάκρυνσή του. Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και ο πρόξενος Μουσταφά Σαρνίτς δεν είναι πολύ δημοφιλείς στη Θράκη. Και μάλλον, όχι χωρίς λόγο…
Για όσους δεν το γνωρίζουν, το προξενείο έχει εγκατασταθεί παράνομα στην Κομοτηνή λίγο μετά την Μικρασιατική καταστροφή του 1922 και είχε αποκτήσει νομιμοποίηση μετά από σχετική συμφωνία του Ελευθερίου Βενιζέλου με τον Κεμάλ Ατατούρκ το 1931. Από τότε είναι ατελείωτος ο κατάλογος των ανθελληνικών ενεργειών του προξενείου, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας στην περιοχή και όχι της μουσουλμανικής μειονότητας. Ο σημερινός πρόξενος είχε υπηρετήσει, πριν έρθει στη χώρα μας, ως «πρέσβης» στο Κόσοβο. Από εκεί είχε αποκτήσει τη φήμη του πράκτορα της ΜΙΤ, δηλαδή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών…
Λόγοι απομάκρυνσης
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η ύπαρξη του τουρκικού προξενείου στην περιοχή της Θράκης είναι απαράδεκτη. Πρώτον, γιατί δεν υπάρχουν τούρκοι στη Θράκη (παρά τις δηλώσεις του τούρκου προξένου πως υπάρχουν 600!!! αλλά δεν έχει κάνει ποτέ αναφορά στα ονόματά τους ούτε έχει παραδώσει σχετική λίστα με τις δραστηριότητές τους). Δεύτερον, λόγω της συμπεριφοράς των εκάστοτε προξένων. Και τρίτον, επειδή η Θεσσαλονίκη, πλέον, με την Εγνατία Οδό είναι μόνο δύο ώρες απόσταση από τη Θράκη. Θα μπορούσε να υπάρχει, απλώς, ένα γραφείο στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο να διεκπεραιώνει γραφειοκρατικές υποθέσεις, που αφορούν τους κατοίκους των δύο χωρών, ισχυρίζονται κύκλοι που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα.
Όπως τονίζει, ο Γιάννης Κουριαννίδης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, εκδότης του περιοδικού Ενδοχώρα στην Αλεξανδρούπολη και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, δεν υπάρχει εκδήλωση που να έχει πραγματοποιηθεί στη Θράκη και να μην έχει γίνει αναφορά στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής:ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! !



Σήμερα ανακάλυψε ο Υπ. Προ.Πο κ. Χρυσοχοΐδης ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει διγλωσσία !!!

Δήλωσε τα εξής....
Quote

«Προκαλεί κατάπληξη η ανακοίνωση τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το τριήμερο εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, καθώς βρίθει από ψεύδη και ανακρίβειες και συνηγορεί επιπόλαια σε μια απολίτικη ιδεολογία της σύγκρουσης με προφανείς ψηφοθηρικούς στόχους».
«Στόχοι, σε κάθε περίπτωση, αμφίβολης αποτελεσματικότητας, καθώς το συγκεκριμένο ακροατήριο είναι ξεκάθαρα αντι-κοινοβουλευτικό και όχι εξω-κοινοβουλευτικό όπως θα ήθελαν να πιστεύουν ορισμένοι. Άλλωστε, ο χουλιγκανισμός και οι βάνδαλοι δεν έχουν σχέση με τη Δημοκρατία. Το γεγονός μάλιστα ότι υπάρχουν 2 τραυματίες πολίτες και 16 αστυνομικοί είναι ένα στοιχείο ευρύτερου προβληματισμού».

«Επί της ουσίας στα καταγγελλόμενα. Καταρχάς δεν υπήρξε καμία «προληπτική επίθεση στο Κερατσίνι και τα Εξάρχεια χωρίς Εισαγγελέα», για τον απλό λόγο ότι πρώτον δεν υπήρξε καμία επίθεση, αλλά απολύτως νόμιμες ενέργειες των αστυνομικών αρχών, παρουσία Εισαγγελέα, στο πλαίσιο της υποχρέωσής τους να διασφαλίσουν τον ειρηνικό χαρακτήρα των εκδηλώσεων αποτρέποντας έκνομες ενέργειες. Οι αιτιολογημένες προσαγωγές ατόμων δεν είναι παράνομες σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, όπως επίσης δεν είναι παράνομη και η απαγγελία κατηγοριών από τις δικαστικές αρχές. Τα στοιχειώδη αυτά θα έπρεπε να τα γνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά δεν έχω καμία βεντέτα ούτε με τους αναρχικούς ούτε με κανέναν άλλον χώρο, πλην όσων αντιστρατεύονται τις αξίες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η προσωπική μου αντιπαράθεση είναι μόνο με ναζιστές, ρατσιστές και τρομοκράτες, με όποια ιδεολογική μεταμφίεση και αν εμφανίζονται.

Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί κατάπληξη είναι η πολιτική διγλωσσία στην οποία επιδίδεται τόσο απροκάλυπτα ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλη τη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου είχα επανειλημμένα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΣΥΝ και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Α. Τσίπρα, και πραγματικά εκπλήσσομαι με το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις συνομιλίες μας και στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ας είναι όμως, αυτό είναι εσωτερικό πρόβλημα του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.
UnQuote


Μα κ.Υπουργέ , όταν πέρυσι όλα τα δάκτυλα έδειχναν τον συγκεκριμένο χώρο εσείς κοιτούσατε τα δάκτυλα και κάνατε κριτική τύπου σαβουάρ βιβρ "δεν είναι σωστό να δείχνουμε με το δάκτυλο"....


Εξάλλου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δέν έχει διγλωσσία αλλά πολυγλωσσία (όσες και οι συνιστώσες του) , απλά εσείς δεν έτυχε να τις γνωρίσετε όλες...

Ελπίζω αύριο να μήν απολύσετε μερικούς αστυνομικούς που "ενόχλησαν" τους διανοητές του χώρου ...